View Full Version : Ecür Tohumu İstiyorum
kiziltilki
10-04-2015, 13:15
Arkadaşlar elinde ecür tohumu olan varsa gönderebilir mi? karşılığında işe yarayacak tohumum yok, ücret karşılığıda alabilirim. (çilek, soğan, kiwi, gül ) tohumu var ama pek isteyen olacağını zannetmiyorum.
Elinde olup ta paylaşmak isteyen varsa ben de talibim.
kiziltilki
22-04-2015, 15:18
kimsenin elinde yok mu? bir arkadaş var demişti mesajını silmişim :(
Ben de ecür tohumu arıyorum. Geçen sene bir arkadaş göndermişti ama çok yağmur yağdığı için sanırım,verim alamadım .Busene Elazığ a gittim çok aradım ama orada da bulamadım.
Ecür tohumu bende bol miktarda vardı.Fakat bahçede tohumları koyduğum dolaba fare girmiş.Herşey karışmış ve tabii büyük çoğunluğu farelerin midesine inmiş.Toparladığımda ecür tohumunu bulursam sizlere yollarım.Bu sene olmasa da seneye ekersiniz.
Ben de ecür tohumu arıyorum. Geçen sene bir arkadaş göndermişti ama çok yağmur yağdığı için sanırım,verim alamadım .Busene Elazığ a gittim çok aradım ama orada da bulamadım.
Ecür tohumunu Elazığ'da bulamazsınız.O Ağın ilçesine özgüdür.Yeterli güneş görmezse,ya da aşırı sulanırsa tatlı olmaz.Örneğin bahçeme Kuyulu Çileği ektim.Elazığ'dakinin yarısı kadar bile tatlı olmadı.
birnefestoprak
10-07-2015, 19:16
Sn kernep, gecen sene bahsettiginiz Ecür ve Şintil tohumlarindan Tohum Paylaşım Etkinliği - agaclar.net (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-etkinligi/) icin gonderebilir misiniz? Burda, bir aksilik cikmazsa, Mollakoy Kavunu'nun tohumunu temin edebilirsiniz.
Arkadaşlar üzgünüm.Fareler fasulye tohumu dışında hiçbirşey bırakmamışlar.Karadenizlinin dediği gibi, bu da bana ders oldu.Artık tohumları teneke kutularda saklayacağım.
birnefestoprak
15-09-2015, 05:01
Ecür ve Şintil farelere yem mi oldu?
Arkadaşlar üzgünüm.Fareler fasulye tohumu dışında hiçbirşey bırakmamışlar.Karadenizlinin dediği gibi, bu da bana ders oldu.Artık tohumları teneke kutularda saklayacağım.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.