View Full Version : Bir gecelik gelin (ceresus) çelik..
Byabanoglu
19-03-2015, 20:55
Merhaba arkadaşlar bir süredir bir gecelik gelin çiçeğini arıyorum ama bulamıyorum. Internette gezinirken forumunuzda birbirinize gönderdiğinize dair mesajlarınızı okudum. Bana da bu çiçeğin çeliğinden gönderebilecek biri. Olursa çok memnun olurum. Iyi günler dileklerimle... ;)
yeşillim
23-03-2015, 07:05
Sayın Byabanoglu,
Açık adres bilgilerinizi, özel mesajla iletirseniz. Alıcı ödemeli olmak üzere ptt ile gönderebilirim.
nilufer.
19-05-2015, 20:53
Merhaba arkadaşlar bir süredir bir gecelik gelin çiçeğini arıyorum ama bulamıyorum. Internette gezinirken forumunuzda birbirinize gönderdiğinize dair mesajlarınızı okudum. Bana da bu çiçeğin çeliğinden gönderebilecek biri. Olursa çok memnun olurum. Iyi günler dileklerimle... ;)
merhaba, buradaki mesajıma bakar mısnız ? aradığınız bitki bu mu ? menuniyetle paylaşırım
http://www.agaclar.net/forum/ariyorum/37073.htm
Byabanoglu
31-05-2015, 22:04
Mesajlarınızı şehir dışında Olduğumdan şimdi okuyabildim. Evet aradığım çiçek o, gönderebilirsiniz çok memnun olurum.
Elden gelip alabilecek olana yetişmiş bir gecelik gelin verebilirim, kargo ile uğraşamıyorum, kusura bakmayın.
Byabanoglu
06-06-2015, 14:41
Nilüfer gönderebilirim dediğinizde size mesaj atıp özel adres bilgilerimi paylaştım ama hiçbir cevap gelmedi.. Balıkçı sizden adres bilgisi istedim cevap gelmedi. Yapamadığınız şeyler için lütfen mesaj göndermeyin.
Nilüfer gönderebilirim dediğinizde size mesaj atıp özel adres bilgilerimi paylaştım ama hiçbir cevap gelmedi.. Balıkçı sizden adres bilgisi istedim cevap gelmedi. Yapamadığınız şeyler için lütfen mesaj göndermeyin.
Hiçbir zaman yapamayacağım şey için söz vermedim.
Kelimeleri biraz dikkatli kullanmalı.
İnsanın binbir türlü hali olabilir.
Mesaj kutum dolu olduğu için adres bilgileri isteği bana gelmedi .
...
Çiçekler saksıda bekliyor.:D
Byabanoglu
06-06-2015, 21:39
Cevap gelmeyince ister-istemez öyle algılanıyor, kusura bakmayın. Pazartesi size uğrayacağız. Teşekkürler Görüşmek üzere...
Byabanoglu
08-06-2015, 18:42
557988
Bugün Balıkçı'dan çiçeğımiz ceresusu aldık ve balkonumuzdaki köşesine yerleştirdik.. Nazik yardımseverliği ve nezaketi için sayın Balıkçı'ya çok teşekkür ediyoruz.:D
Güle güle büyütün, çiçeklerini de görürsünüz inşaallah.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.