View Full Version : samur / kaktüs ve sukulentlerim
Merhabalar
Şimdi de kaktüs ve sukulentlerimi paylaşmak istedim sizlerle.Paylaşmak güzel.Sevinçler artıyor,üzüntüler azalıyor paylaştıkça.
Yaklaşık 5 yıldır birlikteyiz,epeyce büyüdüler.Ama 3 ü hariç hiç çiçeklenmediler.Tabii bu benim hatam.Havalar soğuduğunda hepsini eve aldım bunca yıl.Bir türlü kış uykusuna yatamadılar.Bakalım bu yıl onları balkonda uyuttuk.Umarım yaz olduğunda çiçekleriyle bizi mutlu ederler
Ayyyyyy ne kadar zormus indexten kaktuslerin alt tur isimlerini bulmak.Simdilik resimleri yukleyim actikca tur isimlerini yazarim.
Opuntia turleri,cereus turleri ayni resimde
Austrocylindropuntia, echinocactus ve opuntia
Nurtenese
17-12-2014, 21:53
Hoşgeldiniz, güzel kaktüslerinizin ve de sayfanızın ömrü uzun olur inşallah...
Hoşgeldiniz, güzel kaktüslerinizin ve de sayfanızın ömrü uzun olur inşallah...
Teşekkür ederim Nurtenese,inşallah bol çiçekli olur , birlikte güzelliklerini paylaşırız.
Sevgili zafer abiden gelen bir gecelik gelin
Espostoa ritteri, faucaria tigria, mammillaria elongata, echinicactus
Sayin sonkezin hediyeleri
Euphorbia trigona, sanseveria ve dracena ayni saksida
Kalanchoe daigremontiana Aşkın Gözyaşları, agac gibi oldu
Crassula ve Echeveria minikleri
Bu da crassula cinsinden mi ? Ismini bilen varsa ekleyim
Haworthia attenuata ve tradecantia pallida
Kalanchoe köşesi başta olmak üzere hepsini çok beğendim, maşallah..
Kalanchoe köşesi başta olmak üzere hepsini çok beğendim, maşallah..
Tesekkür ederim Hiracım, bu ara kalanchoeler keyifsizlendi,resim 1 ay önceye ait fırsat olup yükleyememiştim.Çiçekler keyifli olup açınca biz de keyifleniyoruz.
akçabardak
04-01-2015, 09:18
Kaktüs ve sukulentleriniz hayırlı olsun, hepsi de çok güzeller güle güle sağlıklı büyüsünler.
Kaktüs ve sukulentleriniz hayırlı olsun, hepsi de çok güzeller güle güle sağlıklı büyüsünler.
Tesekkur ederim,iyi dilekleriniz tum civekseverlere gelsin insaallah...
Kaktüs ve sukulentlerim sayfanız hayırlı ve bol çicekli olsun..
Kaktüs ve sukulentlerim sayfanız hayırlı ve bol çicekli olsun..
Cok teşekkür ederim hem bu hem de balkon sayfamı ziyaret ve begenileriniz için.Paylaşıldikça daha güzel oluyor.Eve bir misafir gelse hemen çiçekleri gezdirip gösteriyorum.Sanki çocukların yeni oyuncaklarını gösterdikleri gibi.Paylaşmak insana garip bir mutluluk veriyor dimi
Evet paylaşmak çok güzel bir duygu..Benim artık menekşelerimi bilen arkadaşlar ilk önce onların olduğu odayı gezip sonra oturuyorlar..Bende arkadaşlarına bebeklerini gösteren çocuklar gibi seviniyorum..Buda beni mutlu ediyor..
Dün gece Amasya -14-18 arasi idi.Kapali balkonda olan cicekler dondan nasibini almis.Bugun kaktusler kedilerin kapali balkonuna alindi orasi 15 derece civarinda oluyor.Kaktusleri ciceklendirelim derken umarim ebedi yolculuguna ugratmam😞
sumeyra47
09-01-2015, 22:23
Çok üzüldüm gerçekten umarım hiç birşey olmamıştır. Baharda size bol bol çiçeklenirler inşallah.
Çok üzüldüm gerçekten umarım hiç birşey olmamıştır. Baharda size bol bol çiçeklenirler inşallah.
Insallah etkilenen az gibi simdilik.Ama baharda uykusundan hic uyanamayan olacak mi bilmiyorum
münevver48
22-01-2015, 14:10
sevgili samurcum, sayfanı yeni fark ettim. hayırlı olsun. maşallah hepsi sağlıklı görünüyor.canım her şey gönlüne göre olsun.sevgiler.
vetman996
22-01-2015, 14:26
Insallah etkilenen az gibi simdilik.Ama baharda uykusundan hic uyanamayan olacak mi bilmiyorum
Sevgili Samur Hanım merhaba.
Bitkilerinizi zevkle seyrettim. Bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu soğuklardan az sayıda bitkiniz etkilendiyse çok şanslısınız bence.
Umarım her şey yolundadır ve uykusundan uyanamayan bitkiniz kalmaz.
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... Sevgiyle kalınız.
Sevgili Samur Hanım merhaba.
Bitkilerinizi zevkle seyrettim. Bu güzellikleri paylaştığınız için teşekkür ederim. Bu soğuklardan az sayıda bitkiniz etkilendiyse çok şanslısınız bence.
Umarım her şey yolundadır ve uykusundan uyanamayan bitkiniz kalmaz.
Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... Sevgiyle kalınız.
Teşekkür ederim sn vetman iyi dilekleriniz ve misafirliğiniz için birşey ikram edemedik ama yaza bol kaktüs çiçek resmi ikram edeyim olur mu, kaktüs ve sukulentler yaklaşık 5 yıldır bendeler ve hep içerdeler,bu sene biraz üşüttük onları yaza çiçeklensin diye
Kapalı balkondalar sıgınma evi gibi oldu
vetman996
22-01-2015, 16:56
Teşekkür ederim sn vetman iyi dilekleriniz ve misafirliğiniz için birşey ikram edemedik ama yaza bol kaktüs çiçek resmi ikram edeyim olur mu, kaktüs ve sukulentler yaklaşık 5 yıldır bendeler ve hep içerdeler,bu sene biraz üşüttük onları yaza çiçeklensin diye
Sayın Samur gözlerimiz bayram etti, daha ne isteyelim ki:D
Biz de kaktüslerimizi üşüttük ama bizimkiler hasta. Çiçek filan istemiyorum, yeter ki sağlıklı olsunlar. Evde baktığım kaktüslerle avunuyorum şimdilik.
Kaktüsleriniz 5 Yıldır sizde olduklarına göre siz bu konuda uzmanlaşmış olmalısınız. Bizim gibi acemi değilsiniz yani.
Kaktüslerinizin çiçeği bol olsun dileklerimle...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.