View Full Version : ds123 / Balkon
Merhabaa ^^
Bu siteye girdigimden beri bir suru çiçegim oldu ^^
Uzun zamandır paylaşmayı duşunuyordum, işte buradalar :D
İkinci fotograftaki kaktusu beyazladıgı ve uçları kahverengi oldugu için kesmiştim, hala öyle:D Olsun geçinip gidiyoruz :p En eski kaktusum ^^ Ama hala turunu bilmiyorum :confused: Biri golden barrel, başka biri daha yeni aldıgım aşılı bir kaktus, digerlerini bilmiyorum :D Fotograflar çok iyi olmadı gibi, ama çok guzel çiçekler :D ^^
Lithopslarım vaar ^^ Ve şu tuhaf şey o.o Devamını da yarın koyacagım sanırım ^^
Sayfanız hayırlı olsun
Bu site sayesinde çoğalıyoruz çoğaltıyoruz :)
Hayırlı olsun. Devamını bekliyoruz
serkan_istanbul
06-12-2014, 19:14
Sayfanız hayırlı olsun.
Lithopslarım vaar ^^ Ve şu tuhaf şey o.o Devamını da yarın koyacagım sanırım ^^
^^ işaretini sık sık tekrarlamışsınız, ne anlama geliyor?
Konu adında da vardı, değiştirdim.
Sayfanız hayırlı olsun ds123,bitkileriniz güzel fakat daha yakın daha net fotolar bekliyoruz:)
Ağaç Dostu
nothing's Avatar
Sayfanız hayırlı ve bol çicekli olsun..
Bitkilerimin devamı, malesef biraz geç oldu. Bu arada ^^ işreti gulmekten kısılan gözler gibi :D İlk fotogrftaki çogaltmaya çalıştıgım bi sukulent, ikinciyi yeni aldııım, digerini zaten koymuştum ama bebekleri olmuş, bence çok sevimli tekrar yuklemek istedim ;)
Vft tohumu almıştım, ondan çıkan ama vft oldugunu sanmadıgım bitkiler var :confused: Bir de bauhaustan aldıgım bir tane, içinde sinekler var :D
Düzeltme: forumdan birisi son fotoğraftakinin kesinlikle vft olmadığını söyledi. Ne olduğunu bilmiyorum, ama yine de sevimli ;)
Dev mısırlarım var :D En sonda pek net olmayan öndeki çogaltmaya çalıştıgım gul, arkadaki bir lavanta ;)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.