PDA

View Full Version : Kargosunu alanlar

Sayfalar : [1] 2

Güler
02-12-2014, 15:57
Sevgili arkadaşlar, tohumları zarflarına yerleştirme ve zarfların kapatılması bu gün bitti.
Beraberce güzel bir çalışma yapmanın keyfi içindeydik.
Zarflarının Aras Kargo ile gönderilmesini isteyen arkadaşların zarflarını bugün Aras Kargo'ya verdim, lütfen takip edin.

Tohumlarınızın yeşermesini ve sizlere bol ve güzel meyveler-sebzeler-çiçekler vermesini dilerim.

ilknur-
03-12-2014, 11:09
Herkese merhaba,

Az önce kargo geldi ve tohumlar ulaştı, bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim.

A_NOMAD
03-12-2014, 11:23
Ptt kargo ile gönderim bekleyen arkadaşların kargoları da yola çıktı ;)

Zafer İnandıklı
03-12-2014, 11:43
170 Adet tohum paketi yurtiçi kargo'ya dün teslim edildi.
Başarılar, bereketli hasatlar dilerim.

hcorak
03-12-2014, 12:03
Merhabalar tüm Ağaçlar,net gönüllü çalışanlara ve üyelerine. Bugün okadar mutluyum anlatamam okadar duygulandımki tarifi imkansız tohumlarım geldi çok teşekkürler.

mutluluğum hem tohumlar hemde hala iyi kişilerin var olduğunu bilmek,tanımadığı kişilere dahi karşılıksız paylaşımda bululduğunu görmek beni inanılmaz sevindirdi.umarım tohumlları başarıyla yetiştiririm nasipse seneye bende paylaşırım.ağaçlar,net tohum takas etkinliğinde emeği geçen yüreği güzel insanlara çok teşekkürler.Ömrünüz hep güzelliklerle dolu dolu geçsin.Görüşüp tanışmak dileğiyle.

sgreen
03-12-2014, 12:29
Herkese merhabalar,

Tohumlar az önce elime ulaştı, bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür ederim.

evdeçiçek
03-12-2014, 12:56
Bende bugün kargomu aldım. Ama kargo ücreti talep edilmedi. Ödemeyi siz mi yaptınız acaba?

Sevgi Durul
03-12-2014, 14:06
Kargom ulaştı. Az ya da çok, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

sevoş
03-12-2014, 16:24
Benim kargo şimdi geldi, emeği geçen herkese teşekkürler.saygılar.

nkutsay
03-12-2014, 17:36
Yurtici kargo zarfi guvenlige birakmis. Ucret de talep etmemis. Bir daha gelirler herhalde.

cetiner
03-12-2014, 19:20
Bu gün benim de yurtiçi kargodan tohumlarım geldi ,3 tl ücret ödedim. Talep ettiğim tüm tohumlar geldi ( katılamayan 3 paylaşımcı hariç). Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Umarım seneye paylaşımcılar arasında ben de olurum.;)

sakagun
03-12-2014, 21:30
Bugün saat 10:00'da kargomu Aras Kargo'dan aldım. Tüm tohumları tek tek inceledim. Gerçekten çok güzel bir duygu. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

nevin77
03-12-2014, 23:17
Bende sabah 11 civarı yurt içi kargodan gelen özenle ve emekle hazırlanmış tohum dolu zarfı 4 tl ğcretle teslim aldım

Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim

reguler
04-12-2014, 00:52
Bende kargomu aldım . Özenle paketleyip tek tek isimlerini yazanlara emek verenlere çok teşekkür ederim. tabi tohum paylaşanlara da çok teşekkür ederim.

Bende ücret ödemedim kargo görevlisi daha sonra faturasını getirip tahsilat yapacaklarını ifade etti.

rencberdede
04-12-2014, 04:56
Tohumlarım geldi. Emeği geçenlere teşekkür ederim.

Anladığım kadarı ile Yurtiçi Kargo zarfları 3 TL'ye taşımış. Ben Aras Kargo'ya 5,50 TL ödedim. Miktar olarak önemli bir para değil ama fark çok büyük. Neredeyse iki misli.

h_dogan
04-12-2014, 07:20
Bizimkiler de dün kargoyu teslim almışlar. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

altan01
04-12-2014, 09:28
Kargomu şimdi aldım ve tek tek baktım isimlere - tohumlara, böyle bir organizasyonda olmak çok güzel bir duygu.
Umarım seneye bende paylaşımlarımla katkıda bulunabilirim.Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.

bahçecik
04-12-2014, 10:06
merhabalar

öncelikle yapmış olduğunuz çalışma için teşekkür ediyorum. kargolarını alan arkadaşların memnuniyet duygularını okurken etkilenmemek mümkün değil. ben de bu yıl üye oldum ve ilk kez tohum talebinde bulunduğum için heyecanlı olduğumu söyleyebilirim. benim kargom henüz gelmediği için kargosunu alanları gördükçe acaba benim taleplerimle ilgili sorun olmuş olabilir mi diye biraz endişelendim. tohum talebim veya adresim konusunda bir problem olup olmadığını söyleyebilirseniz sevinirim.
selamlar.... iyi çalışmalar....

İsim benzerliğinden kaynaklı olarak yanlış adrese giden kargomu aldım.

Çok özen gösterilmiş ve çok emek verildiği açıkça belli olan bu çalışmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum.

pares
04-12-2014, 10:23
Kargom az önce geldi, çok mutluyum:) emeği geçenlere çok çok teşekkür ediyorum, bu tohumları en güzel şekilde yetiştirip önümüzdeki yıl etkinliğe dahil etmekten gerçekten çok mutlu olacağım, emeğinize yüreğinize sağlık :)

malbman
04-12-2014, 10:39
Başta tohum paylaşan dostlar olmak üzere, gururumuz olan bu etkinliğin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için özveri ve emeklerini esirgemeyen ve paylaşımcı forumdaşlarımızın emeklerinin bizlere sorunsuz bir şekilde ulaşması için uğraşan Lojistik Merkezinde görev alan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler.

Arada yazılmış olup da gözden kaçırıyor olabilirm ama yazışmaları kaçıncı kez baştan sona okuduysam da anlaşmalı kargo şirketinin hangisi olduğunu göremedim. Anlaşmalı kargo hangi firmadır öğrenmem mümkün mü? Zira bizim buralara gelmemek için sonsuz bahaneleri var tüm kargo firmalarının. Bu nedenle en azından bürodan takip ederek zarfın geri gitmemesini sağlarım.

Tekrar teşekkür ederim.

Edit: MNG, Yurtiçi Kargo ve Aras kargo ile yaptığım görüşmelerde adıma bir kargo olmadığı bilgisini aldım. Külfet olmayacaksa hangi firma ile gönderildiği bilgisini almam mümkün olur mu acaba?

maya
04-12-2014, 11:07
Merhabalar,
Kargomu biraz önce teslim aldım.

Öncelikle herkese tekrardan teşekkürlerimi sunarım. Bu paketleri alan herkes eminim en az ben kadar heyecanlanmıştır :rolleyes:
Ayrıca yurtiçi kargodan gelen görevli, e-fatura yüzünden bir sıkıntı olduğunu ve ödemeyi sonra alacağını söyledi. Yani ödeme yapmayan arkadaşlar hiç üzülmesin, ödeme için geri gelecekler :p
Her birinin gelişim hikayesini ve tohumlarını burada paylaşabilmek dileğiyle...

akçabardak
04-12-2014, 11:33
Kargomu biraz evvel aldım, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

malina
04-12-2014, 11:51
Arada yazılmış olup da gözden kaçırıyor olabilirim ama yazışmaları kaçıncı kez baştan sona okuduysam da anlaşmalı kargo şirketinin hangisi olduğunu göremedim.

Bazen "biz biliyorsak herkes biliyordur" gibi bir durum oluşuyor :) Mutlaka bir yerlerde yazılmıştır ya da biz o kadar çok konuştuk ki, nereye yazdık, nereye yazmadık dikkatimizden kaçmıştır.

Edit: MNG, Yurtiçi Kargo ve Aras kargo ile yaptığım görüşmelerde adıma bir kargo olmadığı bilgisini aldım. Külfet olmayacaksa hangi firma ile gönderildiği bilgisini almam mümkün olur mu acaba?

Yurtiçi Kargo

hira
04-12-2014, 11:56
Kargomu aldım, hatta şuan paketi yere serdim büyük bir mutlulukla tohumlarıma bakıyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.

Lonicera
04-12-2014, 12:13
Kargoyu sorunsuz şekilde teslim aldım.( 2.95 TL) Emeği geçen herkese çok teşekkürler.

malbman
04-12-2014, 12:15
Kargomun neden gelmediği anlaşıldı. Teslimat adresi olarak sanırım sehven geçen yılki adres bilgilerim girildiği için eski ev adresime gitmiş. Bu yüzden zarf şubede bekliyormuş.

ozencan43
04-12-2014, 12:34
Kargom biz öğle tatilindeyken gelmiş. Bir arkadaş teslim alıp masama bırakmış ama (kim almış ücret ödemiş mi ) henüz öğrenemedim.
Emeği geçen herkese tekrar çok çok teşekkür ederim.

Son durum : (Alan arkadaş akşam kargo sorgulamasından öğrenildi, ücret talep edilmemiş; bugün başka bir evrak getiren yurtiçi kargo elemanına 3.00 T.L. ödeme yapıldı.)

Makinistt
04-12-2014, 12:43
kargomu az önce teslim aldım hepinizden allah razı olsun tüm paylaşımcı arkadaşlar paketleri özveriyle hazırlamışlar. hayatımda görmediğim tohumu bir arada gördüm tüm arkadaşlarımın allah gönlüne göre versin.
Ben bu sene dolu felaketinden dolayı tüm ürünlerimi kaybetmiştim inşallah bukadar kimsenin duasıyla güzel bir bahçe yapar ve sizlerle paylaşırım.

Aysel Yavuz
04-12-2014, 12:46
Kargomu az önce aldım. İşyerinde girişteki arkadaşa bırakmışlar. Ödeme istememişler ve herhangi bir faturada yok. Muhtemelen daha sonra gelip tahsil ederler. Herkesin emeğine sağlık. Çok mutlu oldum :)

Mincel
04-12-2014, 12:54
Tohumlar az önce elime geçti. Tohum paylaşımına vesile olanlara ve paylaşanlara sonsuz teşekkürler!!

Cennet Bahçesi
04-12-2014, 13:11
Merhabalar,

Kargom biraz önce elime ulaştı (3 TL). Talep ettiklerim iki eksikle geldi. Başarıyla büyüttüklerimle gelecek yıl paylaşımcı olmayı ümit ediyorum. Harika bir organizasyon. Emeği geçen herkese binlerce teşekkürler. Her yıl artması, çoğalması dileğiyle.

Melih Bakırlıoğlu
04-12-2014, 13:27
Kargom şimdi geldi, emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. İnşallah bu sene yetiştirmeyi becerebilirim. :)

Muda
04-12-2014, 13:42
Benim kargom da biraz önce geldi. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım hepimiz istediğimiz gibi ürünler yetiştirerek daha fazla katkı sağlayabiliriz.

hanımeli
04-12-2014, 13:46
Bende kargomu aldım,teşekkürler ağaçlar net,tohum paylaşan,çıkar gözetmeksizin bu tohumları bir araya getirip tek tek herkese ulaştıran tüm yetkililere teşekkürler,yalnız benim paketimden benim gönderdiğim tohum poşeti çıktı bahçedenn adlı üyenin poşeti bena geri gelmiş,bir karışıklılkmı oldu yoksa talebinimi geri çekti,bilgilendirirseniz sevinirim.herkese bol hasatlı bir sezon diliyorum.

alef blue
04-12-2014, 13:54
simdi aldim kargomu cok tesekkurler herkese heyecandan acamadim henuz (((: 7.98tl aldilar benden ama ): istanbul ici boyle dedi, bizim burdaki yurtici subesi baya sahtekar gerci onlar yapmistir neyse olsun bebeklerim icin deger tekrar cok tesekkurler herkese ^-^

duzeltme: bugun geldiler faturayla, 3 lira istedi, fazla almistiniz teslim ederken deyince geri verdi 5 lirayi anlasmaliymis demek dedi, benim de sucum neden soylemediysem, neyse duzelteyim de hakkini yememis olayim yurtici kargonun (:

Selçuk Boz
04-12-2014, 14:04
Az önce tohumlar Yurtiçi Kargo vasıtasıyla elime ulaştı. Bu süreçte emeği olan herkese teşekkür ederim.

yörükbeyi03
04-12-2014, 14:40
Heyacanla beklediğim tohumlar geldi kargo ücreti 4 tl verdim.Ne kadar emek verildiğini zarfı açınca görebiliyorsunuz.Sayın atilgan1,akçabardak,hanımeli,meyvelitepe,nkutsay,h eyyamola,ismailkuzucu,sevoş,tcm,bahçeden,birnefest oprak,tilkimete,pares,esgül73,selçukboz,incirli,om a1453,yağmur ve oz26.Zahmetinize ve emeğinize teşekkür ederim.Tohum paylaşım etkinliğinde bütün emeği geçenlerin eline sağlık.Ağaçlardan dökülen yaprakları poşetleyip çöpe koyan komşulara,yaprakları kompostlamam ilginç geliyor.Bense bunu birilerinin yapması gerektiğini düşünüyorum.En azından çocuklarımızın farkındalığını artırmak amacıyla.Kimbilir belkide yapılan bütün bu gayretler kelebek etkisi yapar seneler sonra ,insanlar boş buldukları her toprak parçasında birşeyler yetiştiriler.

uyap
04-12-2014, 14:51
Tohumlar biraz önce elime geçti. Taleplerimi karşılayan sn. Bahcedenn, sn. Selçuk Boz, sn. Heyyomola ve sn. Akçabardak' a çok teşekkür ederim siźe zahmet verdim. Tabii ki tohumları tek tek zarflayıp gönderen agaclar.net üyelerine de sonsuz teşekkürler. Emeğinizin karşılığını nasıl öderim bilmiyorum.

vildan25
04-12-2014, 14:59
Kargomu bugün aldım. Emeği geçen herkese tek tek teşekkür ediyorum.

akçabardak
04-12-2014, 15:01
Tohumlar biraz önce elime geçti. Taleplerimi karşılayan sn. Bahcedenn, sn. Selçuk Boz, sn. Heyyomola ve sn. Akçabardak' a çok teşekkür ederim siźe zahmet verdim. Tabii ki tohumları tek tek zarflayıp gönderen agaclar.net üyelerine de sonsuz teşekkürler. Emeğinizin karşılığını nasıl öderim bilmiyorum.

Onlara hayat vererek ödemiş olursunuz.

Orcn
04-12-2014, 15:17
Ben de tohumlarımı bugün öğlen teslim aldım. Emeği geçen herkese ve paylaşımcılara çok teşekkür ederim.

Bir sonraki etkinlikte tohumlardan paylaşmak ümidiyle...

yağmur
04-12-2014, 15:26
Kargomu az önce teslim aldım ve hemen açtım. Sayın malina'nın çok talep etmekle ilgili sözlerine hak verdim. Geçen seneki etkinliğe de katılmıştım ve tohum paketleri oldukça mütevaziydi. Bu sene tane olarak değil bol bol konulmuş tohumlar. Detaylı inceleme fırsatı bulamadım ama gördüğüm bir paketteki biber tohumu 100 e yakın sanırım. Bol bol konulmuş çok paket var. Ben en fazla 10 tohum gelir diye düşünmüştüm. Bahçesi olan tanıdıklara dağıtacağım mutlaka.

Tohum paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Ayrıca bu paketlerin elimize ulaşması sürecinde emeği geçen herkese de çok teşekkürler.

Andora
04-12-2014, 15:27
Dört gözle beklediğim tohumlarımı az önce teslim aldım, 5 tl. ödedim, zarfı evde açacağım ki bu heyecanın tadını rahat rahat çıkarayım :D Herkese teşekkür ederim, haklarınızı helal ediniz, benden yana da helal olsun...

efeege
04-12-2014, 15:52
bu gün evde bulunamayacağımdan kargoyu kendim gidip şubeden teslim aldım.
şimdi sabırsızlıkla açıp incelemeyi düşünüyorum önce kargomu aldığımı bilgilendirmek
istedim.
burada tohumları yetiştirip paylaşan. hazırlayıp bizlere ulaştıran tüm arkadaşlara sonsuz minnettarım. emeklerine ellerine sağlık.
bu yıl çok isteyipde büyük aksiliklerden dolayı tohum alıp da gönderememenin üzüntüsüyle. önümüzdeki yıl sağ olduğum müddetçe paylaşımda bulunmak istiyorum.

ayrıca gelen benim nazarımda altın kıymetinde olan tohumların bir tanesini ziyan etmeden yetiştirmek bütün ümidim.
hakkınızı helal edin.

salihcan
04-12-2014, 16:11
Ben bugün Yurt İçi Kargoyu Aradım kargom Bağlarbaşı şubesindeymiş yani hala kargoya verildiği yerdeymiş bu durum normal mi

alef blue
04-12-2014, 16:14
sayin heyyamola'dan gelen limon kokulu feslegenin ciceklerini kirintiladim biraz once tohumlarini almak icin, aman bu nasil guzel bir kokuuu limona bu kadar benzeyecegini hayal bile edemezdim, hemen kucuk bir kabin ayarlayip yetistirmeye baslayacagim bu guzelligi ^-^

jamak
04-12-2014, 16:20
Tohumlar elime ulaştı, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...

Zafer İnandıklı
04-12-2014, 16:31
Son parti tohumlar bu gün yurtiçi kargo'ya verildi.
Gönderim tamamlanmıştır.

burak.kotan
04-12-2014, 16:40
Kargo bugün geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Limonik
04-12-2014, 17:25
Kargomu teslim aldım. Tüm paylaşımcılara şahsım adına teşekkür ederim. İnanın çocuk gibi sevindirdiniz, sizin de hep sevinmeniz dileğiyle...

Tohumlarımı ekmek ve seneye de paylaşıma katılmak için sabırsızlanıyorum.

blackice
04-12-2014, 18:37
tohumlarım bugün elime ulaştı.Bu organizasyona vesile olanlara tohum paylaşan dostlara çok teşekkürler.umarım bende seneye paylaşabilirim tohum alarak

Coskun4216
04-12-2014, 18:40
Kargomuz bugün geldi. Tüm emeği geçenlere teşekkür ederiz.

oma1453
04-12-2014, 18:41
Ben de kargomu almış bulunuyorum. Ve yine bu sene de emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umarım hepimize başarıyla tohumlarımızı çimlendirip yetiştirmek nasip olur.

dexar
04-12-2014, 19:11
etkinlik bünyesindeki tohumlar an itibarı ile elime ulaşmıştır.emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum.ALLAH hepinizden razı olsun.
Saygılar

Karena
04-12-2014, 19:14
Az önce dünyanın en değerli şeyleri olan tohumlarımıza kavuştuk. Kızım ve ben çok mutlu olduk. Tohumlarını bizlerle paylaşan, alınterini eksik etmeyen herkese sonsuz şükranlarımızla.
Umarım seneye bizlerde paylaşımcılar arasında yer alabiliriz.
Herşey gönlünüzce olsun.

Derya Yıldız
04-12-2014, 19:18
Bende Tohum kargomu aldım bugün. Çok güzel paketlenmiş hepside özenle.. Yetiştiren, uğraşıp tohum alan, paketleyip gönderen herkese çok çoook teşekkür ederim. İnşallah bu sene kuru kuru teşekkürle kalmayıp bizzat bende gönderen olarak katılabilirim bu etkinliğe.

bahcedenn
04-12-2014, 19:44
Sn. birnefestoprak'ın paketi elime ulaştı bugün. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Sabahat Demirci
04-12-2014, 19:52
Sevgili Agaclar.net dostları;

Bugün çok mutluyum. Hazinelerim, sarı zarfla geldi. Çok teşekkür ederim.
Önce;
- Agaclar.net’ de emeği geçenlere.Sizleri bana tanıştıran, evlerinizde-bahçelerinizde-balkon ve teraslarınızda bana gezdirme fırsatı verdiği için. Ayrıca sizlerin bilgi, deneyim ve tecrübelerinizden yararlandırdığı gibi, bir de tohumlarınızı benimle paylaştırdığı için.
- Tohum Paylaşım Etkinliği etkinliğinin fikrini ortaya koyanlara ve emeği geçen “Meyveli Tepe” ’ ye.
- Benimle zenginliklerini paylaşan ve emeği geçen başta Meyveli Tepe, İsmail Kuzucu, Selçuk Boz, akçabardak, sevoş, h dogan, sakagun, SDurul, Tilki Mete ve Esin’e.
Hepinize tekrar teşekkür ederim. Gönüllerinizdeki çiçekler, hiç solmasın.

:eek::eek:http://s15.postimg.org/p755yg70b/Foto_raf0425a.jpg

Tilki Mete
04-12-2014, 20:12
Sn Sabahat demirçi ben teşekkür edrim taha çok tohum göndermek isterdim ama yoğun bir sene zor sınavlar ugraşma vaktim yoktu , amaa sanki çok önemli ve çok merak ettiğim biri eksik büyük emeklerinden dolayı SN MALİNA , A NORMAD , KELEBEK CALISI ve ana merkez e bende sizin adınıza ve kendi adıma teşekkür ediyorum

Murat_Gezer
04-12-2014, 20:44
Bayram çocuğu gibi sabırzlıkla beklediğim sizlerin yoğun emeklerle yetiştirip özenerek paketlediğiniz çeşit çeşit tohumlarım bu akşam 8 civarında elime ulaştı.
Bu fikri ortaya atan ve ayrıca paylaşımcı olarak katılan Meyvelitepe arkadaşıma,tohum paketlerini bir an önce yeni sahiplerine ulaştırmak için gece gündüz çalışan Güler,A_Nomad,Zafer İnandıklı,Malina ve Nilgün’e,özenerek zahmetlerle yetiştirdikleri çiçek,bitki ve sebzelerden elde ettikleri tohumları cömertçe paylaşan gönlü zengin Meyvelitepe,Akçabardak,Atılgan,Bahçedenn,Coskun421 6,dağsa_reklam,guppy,hanımeli,heyyamola,incirli,is mail kuzucu,nkutsay,oma1453,oz26,SDurul,Seabert74,Selçu k Boz ve TCM rumuzlu arkadaşlarımın hepsini bu etkinliği başarıyla gerçekleştirdikleri için ayrı ayrı canıgönülden tebrik ediyor ve şükranlarımı sunmak istiyorum.Allah sizden razı olsun.
Elime geçen tohumlardan yetiştireceğim ürünlerin tohumlarını bende önümüzdeki sene paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

esgül73
04-12-2014, 21:00
Ben de tohumlarımı bugün aldım ve heyecanla hepsini inceledim.Hatta ilk kez dikeceğim tohumların (sarı kantoron,goji berry v.b.) dikim zamanlarına bakıp notlar aldım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Yalnız Termiye ve akgul1a ya gönderdiğim tohumlar geri gelmiş.Anlayamadım.

Hayrullah.oz
04-12-2014, 21:45
Kargodan tohumlarımız geldi. Gerçekten ben ve eşim çok mutlu olduk.. Kurye arkadaş Ücret talep etmedi.. Emeği geçen, paylaşımcı arkadaşlar başta olmak üzere sonsuz teşekkürler..

Muda
04-12-2014, 22:06
Ben de tohumlarımı bugün aldım ve heyecanla hepsini inceledim.Hatta ilk kez dikeceğim tohumların (sarı kantoron,goji berry v.b.) dikim zamanlarına bakıp notlar aldım.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.Yalnız Termiye ve akgul1a ya gönderdiğim tohumlar geri gelmiş.Anlayamadım.

Sayın Esgül73;

Bazı tohumlar soğuk katlama istiyorlar. Bu durumda olan tohumlar soğuk olarak beklemedikleri zaman maalesef çimlenmiyorlar. Bu konuda yetiştiren arkadaşlar bilgi verebilirler.

Benim gözlemlediğim sarı kantaron, campanula tohumlarını sonbaharda ekmek gerekiyor. Bu şekilde olan tohumları buzdolabında tutarak veya bir kısmını ekmek gerekiyor. Ben gelincik tohumlarını ektim. Muhtemelen onlar da güzün ekilmesi gereken tohumlar. Baharla birlikte yağmurlarla büyüyüp çiçek açacaklar.

MeyveliTepe
04-12-2014, 22:07
Benim zarfım da gelmiş, biraz önce bakkaldan aldım :)

hanımeli
04-12-2014, 22:55
Sn. birnefestoprak'ın paketi elime ulaştı bugün. Emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Sevgili bahçedenn, benden talep ettiğiniz tohumlar benim kargo poşetinden çıktı,Lütfen göndermediğimi düşünmeyin,sanırım bu yoğunlukta bir karışıklık oldu,arkadaşlarda çok emek harcadılar doğal olarak böyle ufak karışıklıklar olabilir,adresinizi özelden yazın lütfen ben tohumlarınızı göndereyim en kısa sürede.

yeşilkolik
04-12-2014, 22:57
Kargo tercihinde bulunmayanların kargosu hangisi ile gönderildi acaba ?

pulibet
04-12-2014, 22:58
Ben de kargomu aldım. Fakat bizden de ücret talep edilmedi. Bakalım ne zaman gelirler tahsile.

Ayrıca emeği geçen herkese çook teşekkürler. Bu yapılan şeye paylaşım demek az gelir bence. İbadettir, hizmettir, yardımdır amma ve lakin çok şahane bir şeydir. Herkes hakkını helal etsin.

oz26
04-12-2014, 23:02
İş çıkışı şubeye uğradım, üç lira ödedim ve zarfımı aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bakliyatları kontrol edin, bana dört tane misafir gelmiş.

528618

Tohumların zehirden ari olduğu nasıl da belli :)

A_NOMAD
04-12-2014, 23:11
İş çıkışı şubeye uğradım, üç lira ödedim ve zarfımı aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Bakliyatları kontrol edin, bana dört tane misafir gelmiş.

528618

Tohumların zehirden ari olduğu nasıl da belli :)

Ben o misafirleri ellerimle yok etmiştim ama demek ki ileri yaşam tekniklerine sahipler :D

MeyveliTepe
04-12-2014, 23:11
Bakliyat tohumlarını hemen buzdolabına alınız. Ilık ortamda böceklenebilir.

Atilgan
04-12-2014, 23:13
Kargomu bu gün teslim aldım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

hira
04-12-2014, 23:14

Yurtiçi ile.

MeyveliTepe
04-12-2014, 23:16

Tercih belirtmeyenlerin kargoları standart anlaşmalı kargo olan Yurt İçi kargo ile gönderiliyor.

YeniGine
04-12-2014, 23:24
Bir tane tohum talebinde bulunmuş idim, sayenizde bir sürü tohumum oldu. Çok mutlu oldum, çok sevindim. Emeği geçen, çaba sarfeden, tohumlarını paylaşan ve ayrıca koskoca zarf bir tek tohumla gitmez diye düşünen gönüllere, ellere sağlık. Çook teşekkür ediyorum. Sağoluun...

528621

528622

UKOCAK
05-12-2014, 01:18
Ağaçlar.net üyelerine merhaba, kargoyu aldım. Emeği geçenlere ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

birnefestoprak
05-12-2014, 01:41
Benim tohumlarimi yerine ulastiran Sn bahcedenn'e ve tohum gonderen/paketlemeye yardimci olan herkese tesekkur ederim.

serquat
05-12-2014, 05:32
Emeği geçenlere tek tek tesekkur ederim kargom dun ulaşmış 3 TL ucretle

malbman
05-12-2014, 07:56
Kargomu dün gidip Yurtiçi kargo şubesinden aldım. Tahmin ettiğim gibi, kargo görevlisi arkadaş Sayın Zafer İnandıklı'nın zarfın üzerine yazdığı adrese hiç aldırış etmeden, sistemde kayıtlı olan eski adresimi basıvermiş etikete. Epey bir söylendikten sonra 3.06 TL ödeyerek hazineme kavuştum.

Binbir emek ve zahmetle yetiştirdiği tohumları büyük bir yüce gönüllülükle paylaşan, bu tohumların sağ selamet elimize geçmesi için Lojistik Merkezinde büyük bir özveri ile çalışan forumdaşlarımıza ve tabii ki Sayın malina'ya sonsuz teşekkürler.

Umarım bu tohumlar için yaptığım planları gerçekleştirerek gelecek yıl ben de hepsini dağıtmak üzere bu etkinliğe dahil olabilirim.

yeşilkolik
05-12-2014, 08:56
Çok teşekkür ederim sayın Meyvelitepe ve sayın Hira sanırım benim kargomda bu gün gelir :)

esemeral
05-12-2014, 09:12
Tohumlarım bugün elime ulaştı ne kadar mutlu olduğumu anlatamam. Emeği geçen tüm arkadaşlara çokkk teşekkür ederim. Harika bir duygu çookk sağolun. Hepinizi seviyorum.
Stresin tavan yaptığı bir anda geldi üzerimdeki tüm gerginlik sihirli bir el deymiş gibi kayboldu, iş arkadaşlarım bile değişikliğe şaşırdılar. benim mutlu olmamda emek veren herkesin Ömür Boyu Mutluluk ve yeşilliklerle Çevrilmesi Dileğiyle tekrar teşekkürler.

esgül73
05-12-2014, 09:18
Benim zarfımın içinden Termiye ve akgul1a adına gönderdiğim tohumların hepsi bana geri gelmiş.Bu konuda yanlışlık olduysa vakit geçmeden tohumlarını gönderebilirim.

ggne
05-12-2014, 09:44
Kargomu teslim aldım emeği geçen tüm arkadaşlara şükranlarımı sunuyorum...

edelvays58
05-12-2014, 10:20
Ben de bugün kargomu elime aldım..Çok mutluyum. Benimle tohumlarını paylaşan ve bunların bize ulaştırılmasında emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Harika bir organizasyon başardınız. Tebrik ediyorum .

kerkenez
05-12-2014, 10:59
Tohumlar benimde elime ulaştı emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

katamurat
05-12-2014, 11:07
Bende tohumlari aldim.cok tesekkurler emegi gecenlere.

Termiye
05-12-2014, 11:56
Biraz önce kargo geldi, tüm emek verenlere teşekkür ederim.Gelecekte bu tohumların çoğalmasına katkıda bulunmak dileği ile hepinize selam ve sevgiler.

İsmail Kuzucu
05-12-2014, 12:16
Az once paketı aldım, ucret almadılar :) Tum gonderıcılere tesekkurler, ozellıkle lojıstık merkezınde calısanlara.

Harf hataları ıcınn kusura bakmayın, telefondan yazıyorum..

Güler
05-12-2014, 12:27
Benim zarfımın içinden Termiye ve akgul1a adına gönderdiğim tohumların hepsi bana geri gelmiş.Bu konuda yanlışlık olduysa vakit geçmeden tohumlarını gönderebilirim.

Sevgili esgül73, lütfen yanlışlıkla size geri gelen tohumları talep eden arkadaşlara gönderin.

Böyle karışıklıklar kimde olduysa onlardan da geri gelen tohumların bir an evvel talep edenlere gönderilmesini rica edeceğiz.

Karışıklığın sebebini dilim döndüğünce izah edeyim.

Tohum zarfları hazırlanırken şu şekilde olmalıydı.
Evet bu uygulama işimizi kolaylaştırır, bir de tohumu alacak olanın adı sizin dediğiniz gibi üstte ve iri puntoda yazılsa karışıklık olmaz.

alacak olan SDurul

Tohum cinsi Ezan çiçeği

Gönderen Güler

örneği gibi

Yine vereceğim örnekteki gibi

Sabahat Demirci'ye .... Selcuk boz'dan 5-6 çeşit tohum gönderiliyorsa, selcuk boz ufak ufak poşetlere yerleştiği bu altı çeşit poşet torbasını topluca başka bir poşete koyarak üst kısma bold olarak alacak olanın adını

Sabahat Demirci

Gönderenselcuk boz

şeklinde yazmalıydı. Ama bazıları altta görüldüğü gibi iki türlü yapılmış.

1-Yani Alacak olan üstte yazılmış.... doğru
2-Gönderen üstte yazılmış..... (karışıklığa sebep)

528641

malina'nın da yazdığı gibi

Tohumlar zarflara dağıtılmıştı. Yanlışlık yapıldıysa düzeltmek için zarflar tek tek boşaltılıp içleri tekrar kontrol edildi.

Son dakikalar...

Zarflar yapıştırıldı ve her ihtimale karşı zımbalanıyor :)

528403

Geçmiş olsun :)

zarflara konulan tohumlar tekrar tekrar kontrol edilmesine rağmen bazı karışıklıkların olması bizleri de üzdü, kusura bakmayın.

(Elimdeki fotoğraflarda print screen yapabileceğim bu fotoğraf vardı, sakın alınmayın sevgili selcuk boz.)

YasinKısa
05-12-2014, 12:44
Herkese selam,

Tohumlar 2 gün önce elime geçti; özenle pakeylenmiş ve işaretlenmiş, yoğun emek verildiği her halinden belli, titiz çalışma için payı olan herkese teşekkürlerimi borç bilirim.

Bu yıl ben de çimlendirme/dikim/gelişim/hasat aşamaları ile ilgili log tutmaya ve fotoğraflama yapmaya başlayacağım. ;)

Selamlar,

Cako
05-12-2014, 12:49
Benim kargom da bugün ulaştı. Emek veren herkese teşekkür ederim.

esgül73
05-12-2014, 13:14
Nasıl göndereceğim? Lojistik merkezine mi göndereyim?Yoksa sayın Termiye ve akgül1a nın adreslerine mi göndereceğim?

olmez
05-12-2014, 13:52
Tohumlar öğleye doğru elime ulaştı. Hemen açtım, çocuklar gibi sevindim. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. :)

herkul
05-12-2014, 14:08
Bende bugün teslim aldım, çok sevindim , gerçekten emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Karşılıksız emek veren insanlara büyük saygı duyuyorum. Tebrik ediyorum gerçekten. Umarım bu yolla tohum edinenler de en iyi şekilde tohumlarını yetiştirir , paylaşır, hem kendi yer , hem yedirir, hem de yine ekilmek üzere dağıtır. Sanıyorum o zaman karşılıksız emek veren insanların hakları ödenmiş olur diye düşünüyorum. Buna bende dahilim . Vermeden 35 kalem tohum aldım. Şu anda kendimi çok borçlu hissediyorum.
Saygılar selamlar güzel insanlar

yeşilkolik
05-12-2014, 14:12
Arkadaşlar benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için ?

aozcevik
05-12-2014, 14:23
kargomu dün aldım, çok sevindim emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Güler
05-12-2014, 14:35
Nasıl göndereceğim? Lojistik merkezine mi göndereyim?Yoksa sayın Termiye ve akgül1a nın adreslerine mi göndereceğim?

Arkadaşların adreslerine göndermelisiniz ki geç kalmasın.

guppy
05-12-2014, 14:42
Bende kargomu aldım. Herkese teşekkürler.

Sinkam
05-12-2014, 14:53
Bu sabah kargomu aldım.. Emeği geçen herkes çok teşekkürler...
Herkese bereketli hasatlar

sumeyra47
05-12-2014, 15:04
Merhaba, benim kargom ulaşmadı takip numarası varsa çok sevinirim takip etmek için teşekkür ederim.

A_NOMAD
05-12-2014, 15:14
9 Aralık tarihinde hala kargonuzu alamadıysanız buraya yazmalısınız...

Bu ikazı dikkate almalısınız bence...

helin-123
05-12-2014, 15:17
Kargo elime ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. Seneye bu tohumları yetiştirip bizde katkıda bulunuruz inşallah
.tekrar teşekkür ediyorum.

salihcan
05-12-2014, 16:20
Kargomu şuan elime aldım :) çok mutluyum emeği geçen herkese teşekür ederim :)

ozigenc
05-12-2014, 16:32
Kargom elime ulaştı.Emeği geçen herkese çok teşekkürler...

dagsa reklam
05-12-2014, 16:41
kargomu teslim aldım. emegi geçen bütün paylaşımcı ve dagıtımda emegi geçen bütün üyelere teşekkürler.

hk50
05-12-2014, 17:07
Gönderilen kargoyu aldım.Teşekkür ederim.

Milla
05-12-2014, 17:17
Kargoyu biraz önce aldım. Paylaşımcılara ve emeği geçen herkese teşekküler.

bahtiyar02
05-12-2014, 17:27
Kargom bu akşam elime geçti. Tüm emeği geçen ve paylaşımda bulunan dostlara ayrı ayrı çok teşekkür eder saygılar sunarım.
Dilerim gelecek yıl bu tohumların aynı şekilde paylaşımını yapmak nasip olur.

İpekböcegi
05-12-2014, 17:46
Kargomu dün aldım çok sevinçliyim. Paylaşımda bulunan ve Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Termiye
05-12-2014, 17:52

Sayın esgül73, size zahmet karşı ödemeli gönderirseniz sevinirim. Adres bilgilerimi mesaj ile gönderiyorum.

LojistikMerkezi
05-12-2014, 17:59
Dikkat !

Sumeyra47
Imay
ldagistan
Aleydi
yeşilkolik
çarkıfelek

Bu üyeler adreslerinde bulunamadığı için kargoları teslim edilememiş.

Kargoları hala ilgili Yurt İçi Kargo şubesinde. Gecikmeden almaları gerekiyor, aksi halde geri gönderirler.

hafez
05-12-2014, 18:10
korgomu aldım emeği geçen ve paylaşımda bulunan herkese çok teşekkür ederim.

-Esin-
05-12-2014, 18:12
Kargomu henüz bir saat kadar önce aldım, hepsi uzun uğraşlar sonucu güzelce paketlenmiş tohumları elinize aldığınızda verdikleri mutluluk bambaşka :) Bu etkinliği hayata geçiren, koordine eden, binbir emekle yetiştirdikleri bitkilerin tohumlarını paylaşan, tohumların dağıtımında görev alan herkese çok teşekkürler.

bahcedenn
05-12-2014, 18:21
Benim adıma olan kargo da bugün teslim edilmiş eşime. Emeği geçen herkese teşekkürler...

Dün Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 5 TL ödemiş eşim. Bugün benimki için ise 8 TL talep etmişler. Fakat buna ilaveten dün biz eksik almışız deyip Sn. birnefestoprak'ın kargosu için 3 TL daha talep etmişler.

trilye
05-12-2014, 18:53
Benim kargomu da işyerindeki arkadaşlar teslim almışlar. Bugün nöbete gidince aldım.
Kargoyu teslim alan arkadaş çok cüzi bir rakam ödediğini söyledi.

Etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Tilki Mete
05-12-2014, 19:01
Bende cözemedim banada dün aradığımda 4.50 dediler sonra tekrar aradım 3.50 oldu sabah almaya gittim 3 tl ödedim kargomu bugun saat 2 de aldım çok mutlu oldum cantama koydum otobüsle eve giderken üstüne sakız yapışmış birde yetmemiş gibi camur sıçradı yürürken ben eve gelip onları temizlerken paketi 3 yaşındaki kuzenim açmış yere dökmuş Allahtan sadece paketleri açıp tohumları dökmemiş sonra yanıma gelip bete abi bu ne ya dedi bende tohum dedim dohummu ? Bana dohummu aldın dedi sonra da neyse büskivi ile tohumları geri aldım :) ama çok güzeller özenle paketlenmiş her şeyi ile güzel yazı bekkeyemiycem :(

Muda
05-12-2014, 19:01
Sayın TCM tarafından gönderilen tohumların içinden Idagıstan arkadaşımıza ait black krim domates tohum paketi çıktı. Muhtemel olarak yanlışlıkla bana gelmiş. Sayın Igadistan adres bilgilerinizi gönderirseniz bu tohum paketini size göndereyim.

incirli
05-12-2014, 19:04
Kargomu teslim aldim
Emegi gecen herkese tesekkur ederim

Muda
05-12-2014, 19:10
Dikkat !

Sumeyra47
Imay
ldagistan
Aleydi
yeşilkolik
çarkıfelek

Kargoları hala ilgili Yurt İçi Kargo şubesinde. Gecikmeden almaları gerekiyor, aksi halde geri gönderirler.

Idagistan arkadaşımızın sayfasına baktığım zaman siteye son giriş tarihinin ( Son Hareketi: 29-11-2014 22:46 ) olduğunu gördüm. Bu şekilde giriş yapmadığı için haberi olmayan üyelerimize tohumların geri gelmemesi için telefonla haber verilebilir mi?

Sabahat Demirci
05-12-2014, 19:31
Sn Sabahat demirçi ben teşekkür edrim taha çok tohum göndermek isterdim ama yoğun bir sene zor sınavlar ugraşma vaktim yoktu , amaa sanki çok önemli ve çok merak ettiğim biri eksik büyük emeklerinden dolayı SN MALİNA , A NORMAD , KELEBEK CALISI ve ana merkez e bende sizin adınıza ve kendi adıma teşekkür ediyorum

Sn. Tilki Mete; benim adıma teşekkür ettiğiniz için, ben de size teşekkür ederim.Tabii ki, bir çok doğa dostumuz şüphesiz bu organizasyon için emek veriyor.Cümleme genel olarak teşekkür ederek başlamıştım. Ben yine de; başta emeği geçenlere , emeği geçmese de doğayı seven tüm doğa dostlarına, bir değil binlerce kez teşekkür ederim.

aleydi
05-12-2014, 19:58
Öyle heyecanla beklediğim tohumları ,ne yazık ki şehir dışında olmam nedeniyle alamadım .Yarın kargo firmasından alıcam. Tohumları ekip filizleniğini görmek için sabırsızlanıyorum. Bu etkinliği düzenleyen ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürediyorum .

TCM
05-12-2014, 20:11
Akşamüzeri tohumları aldım. Gayet özenli çalışma olmuş. Herkese teşekkürler.

jaffa
05-12-2014, 20:24
2 günlük heyecanlı bekleyişten sonra nihayet kargomu teslim aldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim

atilay
05-12-2014, 20:25
Bu gün Akşam kargo mu aldım. Öncelikle Ağaçlar net'in değerli , emektarlarına bu anlamlı organizasyon için, ayrıca etkinlik kapsamında taleplerimi karşılayan sayın İsmail Kuzucu, Sayın Muda, sayın Bahçedenn, sayın Heyyamola ve Sayın bezginkuh 'a da çok teşekkür ederim ,emeklerinize sağlık, sağ olun var olun.

yeşilkolik
05-12-2014, 21:19
Idagistan arkadaşımızın sayfasına baktığım zaman siteye son giriş tarihinin ( Son Hareketi: 29-11-2014 22:46 ) olduğunu gördüm. Bu şekilde giriş yapmadığı için haberi olmayan üyelerimize tohumların geri gelmemesi için telefonla haber verilebilir mi?

Yedi 24 evde olmamıza ragmen hep aynı şeyi yapıyor yurtiçi kargo. Sabah şubeleri dolaşacagım cevap dahi vermiyorlar telefona :(((

alıcan
05-12-2014, 22:12
kargom elime ulaştı emeği geçen tüm arakadaşlara sonsuz teşekkürler

sernur
05-12-2014, 22:17
Tohum paketimi dün teslim aldım,bu güzel organizasyonu gerçekleştiren tohumları yetiştiren özenle paketleyip gönderen, elimize ulaşmasında emeği olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler,bu seneki etkinliğe fazla çeşit tohumla katılamadım,umarım önümüzdeki sene daha çok çeşit tohumla katılırım.Tüm arkadaşlarıma sağlıklı ve verimli bir üretim yılı diliyorum .

metesoylemez
05-12-2014, 23:58
Bende teslim aldım bugün. Emeği geçen herkese özellikle organizasyonu koordine eden arkadaşlara teşekkürler.

serpil D
05-12-2014, 23:59
Tohumlarımı bugün aldım emeği geçen herkese teşekkür ediyorum....

heyyamola
06-12-2014, 00:45
Ben de kargomu aldım. Bu vesileyle tüm paylaşımcılara ve lojistik merkezinde emek veren, kafa yoran herkese ayrı-ayrı teşekkür ederim...

TRAKLI
06-12-2014, 01:19
Kargomu dün teslim aldım, yetiştiren, emek sarf eden herkese çok çok teşekkürler.

Murat_agaclar
06-12-2014, 11:08
Ben de kargomu dün teslim aldım. Her aşamada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

yeşilkolik
06-12-2014, 13:17
Kargomu bu gün gidip aldım sizin yazdıgınız adresle yurtiçi kargonun yazdıgı çok farklı o yüzden öyle bir adres olmadıgı için bulamamışlar. Bu benim başıma ilk kez gelmiyor hep aynı adres veriyor şirket bulunamadı deniyor resmini çektim gerekirse paylaşırım. Emegi geçen öncelikle lojistik merkezi olmak üze herkese sonsuz teşekkürler.

esgül73
06-12-2014, 14:35
Sayın Termiye nin adresini aldım.Sayın akgül1a nın adreside bana ulaşırsa pazartesi günü ikisini birlikte kargoya vereyim.

torkulu
06-12-2014, 15:08
kargonu şimdi aldım arkadaşlar. bu güzel organizasyonu geerçkleştiren emeği geçen herkese teşekkürler...
kargosunu alacak arkadaşlar için, 3 tl ücret ödedim.

siskebap
06-12-2014, 15:29
Kargomu dün akşam aldım, hem dağıtımda bulunan hem de lojistik merkezinde emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederiz.

casperia
06-12-2014, 16:08
kargomu dün aldım. heyecan verici bir paylaşıma ilk katılımım olduğu için tohumlara kavuşma anım beni çok etkiledi.. katkılarından dolayı logistik merkezine . diğer tohum paylaşan üyelere ve özellikle tohumlarını teslim aldığım bahçedenn , selçuk boz , incirli , ismail kuzucu isimli üyelere çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız.. inşaalah müsait zaman ve mekanlarda benimde paylaşıma katkım olur. saygılarımla
(not : yurtiçi kargo ücreti 4.5 tl ... bi dahaki sene kargo seçimine katkısı olur belki )

eneskrky
06-12-2014, 16:26
Kargomu bugün sabah aldım. Bahçedeydim ,hiç beklemediğim bi anda ellerim topraklıyken geldi :D getiren kargo görevlisine ilk sorum ''sistemde arzamı var?'' ne kadar tutu dedim ama yok düzeltildi dedi. Bende hemen paramı ödeyip tohumları inceledim hepsine 1 saat baka kaldım emeğe saygı .. :))Bu uğurda emeği geçen herkese , bu tohumları üretenlere ,banada bu üretme şansını verenlere ve tüm bu amaç uğruna uğraşan ekibe çok teşekkür ediyorum Allah sizlerden razı olsun ..Bende bu tohumları çoğaltıp başkalarınıda bu güzelliklere kavuşması için uğraşacağım herkese çok teşekkürler .

alperkurtcebe
06-12-2014, 16:55
Kargomu Yurtiçi kargodan 1 saat önce aldım. Eve gelip heyecanla açtım. Özenle hazırlanmış paketleri gördüm. Emeği geçen herkese, başta agaclar.net'e , lojistik merkezine, tohum gönderen akçabardak, aleydi, bahçedenn, esgül73, esin, hafez, heyyamola, ismail kuzucu, mete söylemez, rana58, seabert74 ve SDurul dostlarıma, eli değenlere çok teşekkür ediyorum. Elleriniz dert görmesin.:)

akgul1a
06-12-2014, 17:25
Kargomu gidip aldım.
Emeği geçen dostlara teşekkürler.

YeniBON
06-12-2014, 18:33
Paylaşım da istediğim tohumlarım Yurtiçi Kargo ile 4 Aralık Perşembe günü gelmiş. İhbarname ile cuma günü kargo şirketine gidip paketimi teslim aldım.

Paket teslimin de irsaliye düzenlenmiş. Teslim alırken irsaliye adıma faturaya dönüştürüldü. 3.00 TL. para ödedim. Dizüstü, masaüstü bilgisayarın arızalarıyla, işletim sistemi, internetle ilgili arızalarla uğraşmaktan foruma ancak giriş yapabildim.

Paketi açmaya fırsat bulamadım. Konuyla ilgili katkıda bulunan arkadaşların tamamına teşekkür ederim.

Kargo bedelleriyle ilgili olarak, fuar davetiyesi vb. benim diğer gönderilerim için yaptığım araştırma da en düşük ücretin Yurtiçi Kargo tarafından uygulandığını gördüm.

Kargo gönderim, takip ve diğer konular için de aynı firmanın daha titiz olduğunu gözlemledim.

Bilginize.

Imay
06-12-2014, 20:23
Kargo paketimi aldım. Paylaşım yapan üyelere, etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

rana58
06-12-2014, 21:36
Kargomu cuma günü arkadaşlarım teslim almış, emeği geçen herkesin ellerine sağlık, teşekkür ediyorum.

gezgin57
06-12-2014, 22:40
Kargom geldi. Paylaşımcı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. inşallah yetiştirmeyi başarırız. Seneye elimizden geldiğince bizler de paylaşırız.

buz45
06-12-2014, 22:42
Kargomu bugün aldım. Bu etkinlikte ilk kez yer almanın heyecanı harika...Umarım gelecek yıl paylaşımda bulunmanın heyecanını da yaşarım. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.

ahaknet
07-12-2014, 01:45
Merhabalar tüm agaclar.net gönüllü çalışanlara ve üyelerine. Bende Cuma günü işten eve gelince kargo paketini gördüm. gönderici agaclar.net olduğunu görünce çocuklar gibi sevindim. Bu mutluluğumu anlatamam. Hemen paketi açarak tüm tohumları tek tek inceledim. Umarım tohumları başarıyla yetiştirip, bende seneye paylaşabilirim. agaçlar.net tohum takas etkinliğinde emeği geçen tüm doğa dostlarına çok teşekkürler.

greenlife
07-12-2014, 06:19
Merhabalar, tohumlar elime ulaştı. Tohumlarını benimle paylaşan ve bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Elleriniz dert görmesin.

resimsel
07-12-2014, 08:19
Herkese günaydın, Ben şehir dışındaydım kargomun gelip gelmediğini bilmiyorum,yarın bakacağım umarım gelmiştir.

ayhank
07-12-2014, 09:12
Merhaba,
3 gün önce ben de kargomu teslim aldım, paketler titizlikle hazırlanmış, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Blacksoul1903
07-12-2014, 10:38
Tohumlarımı dün kargo şubesine giderek teslim aldım. Bana tohum gönderimi yapan, bunların bize ulaşımını sağlayan herkese teşekkürler. Seneye bu paylaşımın bir parçası olmak dileğiyle, herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar dilerim. Sağlıcakla.

nkutsay
07-12-2014, 11:19
Yurticinin ucretsiz dagittigi zarflarla ilgili gelisme var mi. Bana hala bir daha ugramadilar.

bezginkuh
07-12-2014, 12:56
benim de kargom cuma günü gelmiş. Bugün aldım emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık. Yurtiçi Kargo ücretsiz mi dağıtıyor bunları?

eceyıldız
07-12-2014, 14:21
Malesef benim kargom gelmedi daha hangi kargo ile gönderildiğini yazabilir misiniz acaba...

A_NOMAD
07-12-2014, 15:01
Malesef benim kargom gelmedi daha hangi kargo ile gönderildiğini yazabilir misiniz acaba...

Eğer özel bir kargo tercihi belirtmediyseniz sizin de yurt içi kargo ile gönderilmiştir..

kaknus
07-12-2014, 18:02
Kargomu dün aldım.Zahmet eden herkese çok teşekkürler.

malina
07-12-2014, 20:01
Dikkat !

Sumeyra47
Imay
ldagistan
Aleydi
yeşilkolik
çarkıfelek

Imay (Aldı)
Aleydi (Konudan haberdar, alacak)
yeşilkolik (Aldı)

Sumeyra47 (Sayfasına not bıraktım)
ldagistan (Son olarak 5 Aralıkta foruma uğramış)
çarkıfelek (Son olarak 24 Ekimde foruma uğramış)

birnefestoprak
07-12-2014, 20:03
Kargo sirketi, aliciyi evde bulamadiginda ne oluyor? Kargo ucreti gonderenden mi tahsil ediliyor?

Son baktığımda Aleydi ve yeşilkolik bu durumdan haberdar görünüyordu. Diğer arkadaşlar da yazdılar mı?

malina
07-12-2014, 20:05
Tabii :)

A_NOMAD
07-12-2014, 20:53
Kargo şirketi çok uzun süre beklemez, en fazla bir hafta bekletip hemen iade yapar ve ücretini göndericiden tahsil eder diye biliyorum...
Az da talepleri yoktu diye anımsıyorum ama yapacak bir şey yok tabii ki :)

MeyveliTepe
07-12-2014, 20:55
Imay (Aldı)
Aleydi (Konudan haberdar, alacak)
yeşilkolik (Aldı)

Sumeyra47 (Sayfasına not bıraktım)
ldagistan (Son olarak 5 Aralıkta foruma uğramış)
çarkıfelek (Son olarak 24 Ekimde foruma uğramış)

Özel mesaj da gönderdim.

birnefestoprak
07-12-2014, 21:24
Aslinda yapilacak birsey var. Onumuzdeki sene icin bu arkadaslarin isimlerini not edecegim; benden bir talepte bulunurlarsa gondermeyecegim.

Kargo şirketi çok uzun süre beklemez, en fazla bir hafta bekletip hemen iade yapar ve ücretini göndericiden tahsil eder diye biliyorum...
Az da talepleri yoktu diye anımsıyorum ama yapacak bir şey yok tabii ki :)

birnefestoprak
07-12-2014, 21:55
Siz tohum etkinliginden tohum talebinde bulunmussunuz. Tohumlar verdiginiz adrese gonderildi. Kargonuzu ne zaman teslim alacaksiniz?

Son paylaştınız fotoğraftaki bir program mı yoksa bilgisayarda mevcutmu.

mavi tutku
07-12-2014, 21:56
Kargom perşembe günü geldi Çok teşekkürler

Gauke
07-12-2014, 22:22
Benim de kargom ulaştı. herkese çok teşekkür ederim

sumeyra47
07-12-2014, 23:03
Siz tohum etkinliginden tohum talebinde bulunmussunuz. Tohumlar verdiginiz adrese gonderildi. Kargonuzu ne zaman teslim alacaksiniz?

Yurtiçi kargoyu aradım tohumları Pazartesi getireceklerini söylediler yarın öğleye kadar bekliyecem gelmezse eğer bizzat kendim şubeye gidip kargomu alacağım. Aldığımda ilgili başlıkta bildiririm.

sumeyra47
07-12-2014, 23:11
Kargomu alamadım henüz yarın mutlaka şubeye gidip alacağım. Ben şubede ki görevliyi cuma günü aradım bana kargonun şubede olduğunu söyledi. Pazartesi getireceklerini söylediler eğer öğleye kadar gelmese ben kendim gidip alacağım. Çok özür dilerim yarın mutlaka burada bildiririm sevgiler..

loveforlife
07-12-2014, 23:34
Kargo birkaç gün önce elime ulaştı. Elimde olmayan nedenlerden dolayı ancak şimdi yazabildiğim için öncelikle özür diliyorum. Sonrasında da bu süreçte emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyor ve sevgilerimi gönderiyorum...

Yağmurcan
08-12-2014, 00:06
Benim kargom halen elime ulaşmadı, herhangi bir kargo adı belirtmemiştim. Rica etsem kargom nerede? bakabilir misiniz?

resimsel
08-12-2014, 06:56
Herkese günaydın, Ben şehir dışında idim, kargom perşembe günü gelmiş güvenlik memuru alıp bana sürpriz yapmak için haber vermemiş.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ederim,umarım ve dilerim keyifli bir ekim dikim olur.

bizimbahcemiz
08-12-2014, 07:34
Cumartesi günü sabah uyandığımız andan itibaren eşime hadi kalk, hadi tohumlarımızı alalım, hadi bak kargo firması kapanacak diye heyecanlı heyecanlı baskı yaptım. Tohum paketimi aldım, arabaya geri dönerken yüzümde öyle bir şapşal sırıtış varmış ki, eşim de bana güldü çok. Paketi açtığımda bütün tohumlarımı tek tek inceledim, kedimiz de bi bakayım neymiş bunlar diye kafasını tohum dosyasının içine sokmaya çalıştı. Merakımız aynıydı. Şimdi pek çok tohumu dikebilmek için kış sonunun gelmesini bekliyorum hem de heyecanla. Eşim görevlendirme sebebiyle yaklaşık bir yıl kadar yanımda yok, dolayısıyla bahçe bana kaldı, daha çok çalışmam gerekiyor.
Etkinlikteki herkese çok teşekkür ederim. Umarım seneye aynı heyecanı ben de yaşayabilirim. Ellerinize sağlık.

ogicik
08-12-2014, 08:28
Benim de kargom ulaştı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

pares
08-12-2014, 09:23
Cumartesi günü sabah uyandığımız andan itibaren eşime hadi kalk, hadi tohumlarımızı alalım, hadi bak kargo firması kapanacak diye heyecanlı heyecanlı baskı yaptım. Tohum paketimi aldım, arabaya geri dönerken yüzümde öyle bir şapşal sırıtış varmış ki, eşim de bana güldü çok. Paketi açtığımda bütün tohumlarımı tek tek inceledim, kedimiz de bi bakayım neymiş bunlar diye kafasını tohum dosyasının içine sokmaya çalıştı. Merakımız aynıydı. Şimdi pek çok tohumu dikebilmek için kış sonunun gelmesini bekliyorum hem de heyecanla. Eşim görevlendirme sebebiyle yaklaşık bir yıl kadar yanımda yok, dolayısıyla bahçe bana kaldı, daha çok çalışmam gerekiyor.
Etkinlikteki herkese çok teşekkür ederim. Umarım seneye aynı heyecanı ben de yaşayabilirim. Ellerinize sağlık.

Sayın bizimbahce, bende geçen aynı sizin gibiydim :) heyecanınızı anlayabiliyorum;) ama o tohumları yetiştirmek gerçekten ayrı bir keyif, elimde olsa sebze bahçesinden hiç çıkmayacaktım :)

hira
08-12-2014, 09:51
Geçen dönem ben evde yokken gelmişler, telefon açtılar gelip alın kargonuzu diye..

Bu senede sahabın 10'unda telefonlarıyla açtım gözümü, 'eleman servise çıktıktan sonra geldi paketiniz, gelip alırmısınız" dedi :) yıkadım yüzümü düştüm yola..

zil çalınca heyecanla koşupta açamadım kapıyı bi :)

yolgezer2001
08-12-2014, 10:06
emeği geçenlere sonsuz teşekkürler kargom an itibari ile geldi..

selenga
08-12-2014, 10:17
Tohumlar kargo ile cuma günü elime geçti. Emeği geçen herkese yürekten teşekkür ederim. Sevgiyle kalın..

eceyıldız
08-12-2014, 12:43
Eğer özel bir kargo tercihi belirtmediyseniz sizin de yurt içi kargo ile gönderilmiştir..

Yok belirtmedim evden de hiç çıkmadım gelip bulmama ihtimali de yok...

LojistikMerkezi
08-12-2014, 14:14
DİKKAT !

Kargoları Yurt İçi ile gönderilmiş olup kargo şirketinin kayıtlarında henüz teslim edilmemiş görünen kargoların durumları aşağıdaki gibidir.

Üye | Teslim_Birimi | Kargo_Statüsü | Kargo_Statü_Detayı
Lathspell | GÜZELYALI | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Alıcı yok/İhbar Notlu
Sumeyra47 | GENÇOSMAN | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Adres Yanlış / Yetersiz
esen-akasya | ÇENGELKÖY | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
nurani | ETİMESGUT | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
hberbul | KIRIKKALE | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Adres Yanlış / Yetersiz
Yağmurcan | LİKYA | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Geldiği Gün Transfer Yok (haftanın belirli günleri AT)
neasneap | DERİNCE | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Zaman Yetmedi
enver | DÜZCE | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Müşteri kendi alacak
metesoylemez | M.KEMALPAŞA | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Ücretinden Dolayı
bahçecik | TANDOĞAN | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Kapalı
dexar | KARABÜK | Gönderi Araca Yüklendi | Gönderi Dağıtıma Çıktı
maki01 | SULAR | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Alıcı yok/İhbar Notlu
aliustuner | FLORYA | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Alıcı yok/İhbar Notlu
samet1466 | SAMSUN | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
Eceyıldız | KÖRFEZ İRT. | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
gmzokumus | KADIKÖY İRT. | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
ümit korkmaz | STADYUM | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Alıcı yok/İhbar Notlu
yolgezer2001 | KORKUTELİ | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Geldiği Gün Transfer Yok (haftanın belirli günleri AT)
efor | SAFRANBOLU | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
inkero | GÜMÜŞPALA | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Alıcı yok/İhbar Notlu
dogayisev | SAFRANBOLU | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak
neşecan | RODOSTO | Teslim Edilmedi / Bekletiliyor Şubede | Sınırlı Teslimat Günü, Bir Sonraki Teslimat Günü İşleme Alınacak

İadeleri önlemek için "alıcı yok, adres yetersiz,kapalı, vb." denmiş olanların acilen ilgili şubelerden alınması gerekiyor.

eceyıldız
08-12-2014, 14:18
Kargom şimdi geldi emeği geçen ve canı gönülden paylaşan arkadaşlara candostlara çok çok teşekkür ederim. Ellerinize gönüllerineze sağlık sağolun arkadaşlar rabbim sizin de yüzünüzü her daim güldürsün...

Yanlışlıkla mı olmuş bilmiyorum ama belirtmek istedim Sayın h_doğanın bana gönderdikleri arasında benim olmayan iki tohum poşeti çıktı İsak adına hazırlanmış selluka ve şebboy tohumları bunlar benim mi yoksa sahibine gönderiyim mi bilgilendirirseniz sevinirim.

malina
08-12-2014, 16:08
h_doğanın bana gönderdikleri arasında benim olmayan iki tohum poşeti çıktı İsak adına hazırlanmış selluka ve şebboy tohumları bunlar benim mi yoksa sahibine gönderiyim mi bilgilendirirseniz sevinirim.

Başkası adına hazırlanmışsa, yanlışlıkla size gitmiştir.

Arkadaşın burayı okumama ihtimaline karşı, özel mesajla tohumların cinsini ve paylaşımcısını da yazarak durumu anlatın. Onlar özellikle almak istediği tohumlar olabilir. O zaman onun adresine ödemeli olarak gönderirsiniz. Almasam da olur derse sizin olur. Karışıklık için özür dileriz.

malina
08-12-2014, 16:11
Ücretinden Dolayı
diye bir not var.

Anlayamadım. metesoylemez ücreti yüzünden kabul etmedi demek değildir herhalde...

gmzokumus
08-12-2014, 16:28
kargomu az önce şubeden aldım, emeği geçen tüm güzel insanlara teşekkürler:)

Lonicera
08-12-2014, 16:48
diye bir not var.

Anlayamadım. metesoylemez ücreti yüzünden kabul etmedi demek değildir herhalde...

Sn metesoylemez arkadaştan çift boğumlu su kabağı tohumunu aldık, sağolsun. Sanırım kargoyu Lojistik merkezine gönderirken yüksek ücret ödediği için kendisine gelecek olan kargoya da benzer rakam ödeyeceğini düşünmüş olabilir diye tahmin ediyorum.

maki01
08-12-2014, 17:12
Az önce tohumlarımı 3.25 lira ödeyerek teslim aldım. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

malina
08-12-2014, 17:28
Sn metesoylemez arkadaştan çift boğumlu su kabağı tohumunu aldık, sağolsun. Sanırım kargoyu Lojistik merkezine gönderirken yüksek ücret ödediği için kendisine gelecek olan kargoya da benzer rakam ödeyeceğini düşünmüş olabilir diye tahmin ediyorum.

Düşünmesi mi, sorup öğrenmesi mi gerekir?
Sizin varsayımınız doğru olsa bile, almaktan vazgeçtim diye haber vermesi gerekti.

Geri dönen kargolar için çift ücret ödeniyor diye hatırlıyorum...
Konuyu bilen var mı?

sumeyra47
08-12-2014, 17:35
Tohum paketimi bugün şubeden aldım, 3 gün üst üste getireceklerini evde olmamı söyledikleri halde getirmediler. Üç kere söz verdi getireceklerine dair ama getirmediler, bana baştan şubeden al deseydiler ilk gün gider ben alırdım.

Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren tohumları yetiştiren özenle paketleyip gönderen, elimize ulaşmasında emeği olan bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim hakkınızı helal edin.

Lonicera
08-12-2014, 17:36
Düşünmesi mi, sorup öğrenmesi mi gerekir?
Sizin varsayımınız doğru olsa bile, almaktan vazgeçtim diye haber vermesi gerekti.

Konuyu bilen var mı?

Ben sadece 'neden böyle olmuştur' a tahmin yazdım. Doğru olanın ne olduğuna dair bir fikir beyan etmedim. Bence de sorması en doğru olanı. Durduk yerde hem masraf hem boşa giden emek.

İsmail Kuzucu
08-12-2014, 18:02
Konuyu bilen var mı?

Malesef geliş ve dönüş ücreti birlikte alınıyor. Uğraştığımız emekler hariç tabi..

neşecan
08-12-2014, 20:07
Bugün Tekirdağ yurt içi kargo şubesinden heyecanla beklediğim tohumları aldım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin.

Murat Uysal
09-12-2014, 00:07
kargomu aldım. Teşekkürler...

aysozbek
09-12-2014, 10:41
Kargomu aldım. emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

Kargonun teslimatı ofisteki arkadaşıma yapılmış ve ücret alınmamış. Zarfın üzerinde de faturasız ödeme yapılmadı notu vardı. Kargo ücretini nasıl ödeyebileceğimi söyler misiniz?

ahsenn
09-12-2014, 11:56
Kargomu aldım. Emeğini ve zamanını bizler için ayıran bütün arkadaşlara teşekkür ederim.

Yağmurcan
09-12-2014, 14:19
Kargom az önce elime ulaştı, tohumları gönderen ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Bu arada kargo ücreti olarak 3 TL. aldılar, tekrar teşekkür ederim.

tamaşa
09-12-2014, 15:39
Bende kargomu aldim, emegi gecen tüm dostlarin ellerne sağlik çok çok teşekkur ederim.

aziztoprak
09-12-2014, 15:51
İlk defa tohum paylaşım etkinliğine katıldım. Benim tohumlarım da geçen gün geldi. Abartısız söylüyorum. Çocuklar gibi sevindim. Şimdi omzumda bir yük hissediyorum, bunları ekip yeşertme ve bunlardan elde edilecek tohumları seneye başka doğa dostları ile paylaşma sorumluluğu. Balkondaki imkanım kısıtlı olduğundan, bir kısmını annemin bahçesinde yetiştirmeye çalışacağım inşallah. Balkonuma yeni kurduğum 3 saksılık topraksız tarım düzeneğinde, Kudret Bey'in göndereceği besin kiti ile ilk çiftçilik çalışmama yakında başlıyorum inşaallah.

Bu organizasyonu düzenleyenlere, bu bitkileri yetiştirip tohumlarını elde eden ve bizlerle paylaşanlara emeklerinden dolayı en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu etkinliğin devamını canı gönülden diler, sağlık ve afiyetler dilerim.

esgül73
09-12-2014, 19:30
Bana yanlışlıkla geri gelen sayın Termiye ve akgül1a'ya gönderdiğim tohumları bugün yurtiçi kargoyla gönderdim.Takip No larınıda özelden mesajla attım.Onlar için hazırladığım tohumlarda ulaştığı zaman en azından bu etkinliğin birinci bölümünü tamamlamış olacağım.Bundan sonrası tohumlarımızın sevgiyle büyütülmesinde..

haru
10-12-2014, 14:45
Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin ;)

birnefestoprak
10-12-2014, 16:50
Kargosunu almayanlarin son listesi nedir acaba?

MeyveliTepe
10-12-2014, 22:34
nurani
doğayısev
hberbul
naesnap
enver
samet1466

kargolarını almamış durumda. İlgili şubede bekliyor.

aaligul
11-12-2014, 08:51
kargomu ben de aldim. gonderimin ertesi gunu hem de.. yogun oldugumdan yazamadim... cok heyacan vericiydi... emegi gecenlere tesekkurler...

Termiye
11-12-2014, 09:30
Bana yanlışlıkla geri gelen sayın Termiye ve akgül1a'ya gönderdiğim tohumları bugün yurtiçi kargoyla gönderdim.Takip No larınıda özelden mesajla attım.Onlar için hazırladığım tohumlarda ulaştığı zaman en azından bu etkinliğin birinci bölümünü tamamlamış olacağım.Bundan sonrası tohumlarımızın sevgiyle büyütülmesinde..

Sayın esgül73, biraz önce kargomu y.içi şubeden aldım çok teşekkür ederim.
Emek verip büyüttünüz , paylaştınız bir de kargo ücretimi ödemişsiniz!

malina
11-12-2014, 11:01
Kargosu geri dönenler:
(Aras kargo)

selamet atakav (http://www.agaclar.net/forum/members/150883-selamet-atakav.htm)

Baktım da Selamet Atakav'ın foruma son giriş tarihi 3 Kasım 2014.
Üstelik foruma tek mesaj bile yazmamış.

37 çeşit tohum talebinde bulunmuş.

Sevgi Durul
11-12-2014, 11:16
Benim kısıtlı tohumlarımdan fazelya (http://www.agaclar.net/forum/1312662-post9.htm)yı da talep etmiş. İsabetli davranarak iyi ki göndermemişim.:)

Diğer taleplerini karşılamışım, o ayrı.:mad:

Başkalarının hakkını boş yere almış.:mad: Lojistik merkezinin ödeyeceği kargo ücreti de cabası.:mad:

Bir dahaki etkinlikte sıfır mesaja kesinlikle gönderi yok, tabii benim açımdan.:)

malina
11-12-2014, 11:46
Bir dahaki etkinlikte sıfır mesaja kesinlikle gönderi yok, tabii benim açımdan.:)

Bence, sadece sizin açınızdan değil, genel kural olmalı...

malina
11-12-2014, 11:59
nurani
doğayısev
hberbul
naesnap
enver
samet1466

kargolarını almamış durumda. İlgili şubede bekliyor.

naesnap / Bu adla bir üye yok
neasneap / Foruma son giriş tarihi: 07-12-2014 (Sıfır mesajlı)
doğayısev / Foruma son giriş tarihi: 30-03-2013 (Sıfır mesajlı)
dogayisev / Foruma son giriş tarihi: 30-10-2014 (4 mesajlı)
samet1466 / Foruma son giriş tarihi: 09-11-2014 (Sıfır mesajlı)
nurani / Foruma son giriş tarihi: 26-11-2014 (23 mesajlı)

enver / Foruma son giriş tarihi: 20-11-2014 (220 mesajlı)
hberbul / Foruma son giriş tarihi: 29-11-2014 (584 mesajlı)

FatihBahce
11-12-2014, 12:14
Bence seneye telefon numaralarını göndermeyen üyelere de kargo gönderilmemeli.
samet1466 'nın özel mesajına cevap alamadığımız gibi ulaşabileceğimiz telefonu da yok.

esgül73
11-12-2014, 12:17
Sayın esgül73, biraz önce kargomu y.içi şubeden aldım çok teşekkür ederim.
Emek verip büyüttünüz , paylaştınız bir de kargo ücretimi ödemişsiniz!

Sayın Termiye lafı bile olmaz ,birşey değil.Benim için bu tohumlar çok özel.Sizler gibi kıymet bilen kişilere gitmesi sevindirici.Çorbada tuzum olduysa ,ne mutlu bana.Iyi günlerde büyütmeniz dileğimle.

MeyveliTepe
11-12-2014, 12:21
doğrusu neasneap. Aradım, bugün aldıracakmış.

bahcedenn
11-12-2014, 12:35
Sn. efor, kendisine gönderilen talep ettiği ürünleri teslim almış. Fakat oğlu Sn. doğayısev'in talep ettiği ürünler kargosu teslim alınmamış olarak gözüküyor. Bu işte bir terslik yok mu?

malina
11-12-2014, 16:11
Sn. efor, kendisine gönderilen talep ettiği ürünleri teslim almış. Fakat oğlu Sn. doğayısev'in talep ettiği ürünler kargosu teslim alınmamış olarak gözüküyor. Bu işte bir terslik yok mu?

Yanlış hatırlamıyorsam iki farklı adres vardı...

tarku
11-12-2014, 16:23
Naçizane önerim; Paylaşıma ilk defa katılanlardan kargo ücretini bir hesaba yollamaları istenebilir.
Hem bedava tohum istiyorlar, Hem de zahmet edip kargodan almıyorlar. Emek verenlere büyük saygısızlık.

ofarya
11-12-2014, 18:20
geçtiğimiz günlerde tohumlar adresime gönderilmiş, yoğunluktan dolayı siteye girip teşekkür etme fırsatı bulamadım. hoş görün.

öncelikle belirtmeliyim ki
paylaşımcı arkadaşlar o değerli tohumları özenle paketleyip etiketleyerek, harika bir iş çıkarmış. sağolsunlar.
bu kadar düzenli ve disiplinli bir çalışma için agaclar.net e teşekkür ediyorum.

ilk defa bir tohum paylaşım etkinliğine katıldım ve yapılan faaliyetten çok memnun kaldım, mutlu oldum.
bu tohumlarla birlikte büyük bir sorumluluğunda altına girmiş olduk seneye kısmet olursa bende tohum dağıtımına katılmak isterim.
umarım bu etkinlik yıllar boyunca yapılırda, ülkemizin en değerli hazinesi konumundaki bu tohumlar yaygınlaşır.

başta kıymetli tohumlarını paylaşıma açan değerli üyelerimiz olmak üzere bu takdire şayan organizasyondan dolayı site yönetimine teşekkür ediyorum.

sağlıkla, mutlulukla kalın.

yarenimex
12-12-2014, 13:12
Bugün öğle saatlerinde benim kargom da geldi. Emek verip ürettikleri değerli tohumlarını yücegönüllülükle paylaşan değerli doğa dostlarına, ve bu kıymetli tohumların biz talepedenlere ulaşmasında fedakarca büyük emek veren Lojistik Merkezi'ne çok teşekkür ederim. Umarım gelecek etkinlikte hem paylaşan hem talebeden bir katılımcı olmak kısmet olur..

A_NOMAD
12-12-2014, 19:29
Bugün öğle saatlerinde benim kargom da geldi...

Özellikle sizin kargonuzun sonunda elinize ulaşmış olması (ben de her gün kontrol ediyordum) bana derin bir 'oh' çektirdi zira en uzun süre yollarda oyaladıkları oydu, mesajınızı görünce çok sevindim ;)

Güle güle büyütün...

habiş
12-12-2014, 20:36
tohumlarım geçen hafta elime ulaşmıştı ama internet olmadığından yazamamıştım emeği geçen herkese çok teşekkür ederim tohumlarını paylaşan arkadaşlara da sonsuz teşekkürler gerçekten mutluluk gibi tohumlarda paylaştıkça çoğalacak umarım seneye bende tohumlarımı paylaşabilirim elleriniz dert görmesin sağolun varolun...

yarenimex
13-12-2014, 11:25
Özellikle sizin kargonuzun sonunda elinize ulaşmış olması (ben de her gün kontrol ediyordum) bana derin bir 'oh' çektirdi zira en uzun süre yollarda oyaladıkları oydu, mesajınızı görünce çok sevindim ;)

Güle güle büyütün...

Sevgili A.Nomad özelden kargo takip numarasını bildirmenizi takiben ben de her gün takipteydim. Kargonun ilçe postanesine geldiğini görünce rahatladım. Bu kadar gecikmesinin nedeni PTT Kargonun köylere haftada bir gün ( cuma günleri) servis yapması.. Uzadı ama sonunda ulaştı. Sizler de çok emek verdiniz, hepinize teker teker teşekkür ediyorum..İyi dilekleriniz için de size ayrıca teşekkür ederim. Selamlar..

gülşah ünlü
14-12-2014, 08:53
kargomu teslim aldım inşallah bu tohumları çoğaltıp benim gibi yeni arkadaşlara dağıtırım emeği geçenlere teşekkürler

SKAYHAN
14-12-2014, 14:12
Kargomu teslim aldım. Yogunluktan dolayı siteye girip teşekkür edemedim. Kusura bakmayın. Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

uss
16-12-2014, 10:54
Kargo elimize geçti, Biraz geç dönebildik ama tüm paylaşımcılara teşekkür ederiz.

birnefestoprak
18-12-2014, 09:18
Kargosu, teslim alinmadigi icin geri gonderilen uyelerin son listesi nedir?

drhegeli
18-12-2014, 09:55
Benim de tohumlarım ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

vetman996
18-12-2014, 16:20
Değerli Dostlar Merhaba.

Foruma şehir dışı görevim ve özel işlerim nedeniyle bir süredir giremedim. Etkinlikten istediğim tohumları fazlasıyla aldım. 3 tl yurtiçi kargo ücreti ödemiş eşim.

Tohum gönderen tüm dostlara özel olarak mesajla teşekkür etme düşüncesindeydim ama yoğunluk nedeniyle bunu yapamadım.

Tohum gönderme etkinliğinde emeği geçen Sn Malina Hanım , Sn Güler Hanım, Sn. A NOMAD, Sn. Kelebek Çalısı, Sn. Zafer İnandıklı Bey ve lojistik merkezine ayrı ayrı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Taleplerimi karşılayan tüm dostlarım; Sn.MeyveliTepe, Sn.birnefestoprak, Sn.heyamola, Sn.bahcedenn, Sn.İsmail Kuzucu, Sn.TCM, Sn.SDurul, Sn.hanımeli, Sn.akçabardak, Sn.Taşlıbahçe, Sn.Andora, Sn.Atilgan, Sn.dagsa reklam, Sn.esgül73, Sn.hafez, Sn.metesoylemez, Sn.oma1453, Sn.oz26, Sn.pares, Sn.rana58, Sn.Seabert74, Sn.Selçuk Boz, Sn.sernur, Sn.sevoş, Sn.Tilki Mete Sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Beni çok sevindirdiniz, Allah da sizi sevindirsin istiyorum..

Tohumları emanet olarak görüyor ve gözüm gibi bakıyorum. Zamanı gelince toprak ile buluşacaklar. Kelebek etkisi ile bir dahaki tohum paylaşım etkinliğinde yeni sahiplerine ulaşacakları günü sabırsızlıkla bekliyor olacağım.

Her şey için tekrar tekrar teşekkürler... Selamlar... Saygılar...

malina
19-12-2014, 17:42
Kargosu, teslim alinmadigi icin geri gonderilen uyelerin son listesi nedir?

Kargosu geri gelenler şimdilik böyle:

selamet atakav (http://www.agaclar.net/forum/members/150883-selamet-atakav.htm)
samet1466 (http://www.agaclar.net/forum/members/151122-samet1466.htm)
Enver (http://www.agaclar.net/forum/members/113792-enver.htm)

hberbul'un kargosu da geri geldi ama kargo sorunları yüzünden alamadığı anlaşıldığı için tekrar kendisine gönderiliyor.

vetman996
20-12-2014, 12:19
Sayın Muda merhaba.

Sizden tohum aldığım halde isminizi yazmayı atlamışım, özür dilerim. Bol bol tohum gönderdiğiniz için ayrıca teşekkür ederim.

Elimdeki tohumların usulüne uygun şekilde ekimi, çapraz tozlaşmanın önlenmesi vs. için üç ayrı bahçe düzenlemesi yapmam gerekiyor.

Tohum gönderen dostlar verip kurtuldu:) ama asıl yük tohum alanların omuzunda bence.

Bu sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirebilme dileğiyle.... Selamlar... Saygılar...

malina
20-12-2014, 12:39
Elimdeki tohumların usulüne uygun şekilde ekimi, çapraz tozlaşmanın önlenmesi vs. için üç ayrı bahçe düzenlemesi yapmam gerekiyor.

Tohum gönderen dostlar verip kurtuldu:) ama asıl yük tohum alanların omuzunda bence.

"artık asıl yük tohum alanların omuzunda bence" haklısınız :)

Tohum Paylaşım Sonrası Çalışmalar (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-sonrasi-calismalar/)
bölümünde ön çalışmaları nasıl yaptığınızı, neleri düşünüp, o doğrultuda neleri planladığınızı paylaşırsanız, bu etkinlik amacına ulaşmaya bir adım daha yaklaşmış olacaktır...
Daha sonra da uygulamalarınızı paylaşırsınız.

ümit korkmaz
21-12-2014, 00:26
kargomu aldım emeği geçen herkese samimiyetle teşekkür ederim....
İnşallah fotoğraflarını yayınlamak nasip olur hepsinin...

SAHIRE
22-12-2014, 17:01
Bölümü yeni gördüm :kargomu aldım . Emeği geçen tohum gönderen herkese çook teşekkürler:)

eylülburak
22-12-2014, 18:18
Merhaba
Yurtiçi kargo benim paketime başka gönderiye ait barkot yapıştırmış.15 gün kadar önce bambaşka bir paket (ağaçlar.net ile alakasız) elime ulaştı. Benim kargo ise hala ortalıkta yok. Yurtiçi kargo yetkilileri ilgilenecekleri sözünü verdiler. Günlerdir merakla tohumlarımı bekliyorum...

Kayahann
22-12-2014, 19:19
Benim de kargom geldi süpersiniz gereçekten

ozencan43
23-12-2014, 14:15
Benim de kargom geldi süpersiniz gereçekten

Pardon; siz neler talep etmiştiniz?

Yoksa sadece mesaj kalabalığı olsun diye mi yazdınız???

A_NOMAD
23-12-2014, 14:27

Sn.Kayahann da tohum talep etmişti ve kargosunu almış, neden yazmasın ki?

malina
23-12-2014, 15:13

Bunu ben de anlayamadım...

Sadece kargosunu aldığını bu kadar geç haber vermesine laf edebiliriz, haber vermesine değil :)

ozencan43
24-12-2014, 08:02
son liste olarak bildirilen
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiwPpfV-TOdEdDE2TnBLUWg0NkFlTmNrNF9LSC1hdEE&usp=sharing#gid=16

bu linkte adını göremediğim için sordum....

buradaki excel sayfasında 5217-5316 satırları k harfiyle başlayan talep edenler yazmakta...

malina
24-12-2014, 12:03
son liste olarak bildirilen
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AiwPpfV-TOdEdDE2TnBLUWg0NkFlTmNrNF9LSC1hdEE&usp=sharing#gid=16

bu linkte adını göremediğim için sordum....

buradaki excel sayfasında 5217-5316 satırları k harfiyle başlayan talep edenler yazmakta...

Bu listeye bakınca haklısınız. Ben de talep edenler arasında olup olmadığını ezbere bilmediğim için dün adres listesini kontrol etmiştim. O listede vardı.

Bu arada, "bu linkte adını göremediğim için sordum" demişsiniz ama mesajınız bundan fazlasını içeriyor. Hoş olmamış yani...

MeyveliTepe
24-12-2014, 12:05
Etiketleri basmadan önce adresini gönderebildiği için talepleri iptal edilmedi ve listeye girdi. Baktığınız listedeki 11892 geçerli talebe karşın ilan ettiğimiz talep sayısı 11907 dir. Aradaki 9 talep farkı da kayahann'ın talepleri. Yani arada saat farkı var.

Milla
24-12-2014, 15:58
Sayın Ağaçlar.net' in değerli üyeleri,
Daha önce kargom geldiğinde kısa bir teşekkür etme fırsatı bulmuştum. Şimdi daha detaylı yazmak istiyorum.
Öncelikle merkezin yaptığı harcama, emek, uzun çalışma günleri ve ağır iş yükü için her bir arkadaşıma ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Kargomuzun elimize bu kadar az bir fiyatla ( 3,5 TL ödedim) geçmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Hepsi çok Sayın,
Meyveli Tepe, TCM, Andora, Yağmur, oz26, esgül173, hanımeli, oma1453, Muda, rana58, Coskun4216, bezginkuh, incirli,haru, heyyamola, Mincel, sernur, Sakagün, aleydi, Taşlıbahçe, Tilki Mete, kaknus, hafez, seabort74, nkutsay, dağsa reklam, akçabardak
üyelerimize benimle paylaşımda bulundukları için özellikle teşekkür ediyorum. Ben de elimdeki tohumları en iyi şekilde değerlendirip gelecek sene sizlerin kaynak olduğunuzu belirterek paylaşıma açacağım inşallah.
Adını atladığım varsa sonra yine ekleme yaparım. Çünkü hafta sonu Bursa'dan bir üyemiz benimle iletişime geçti ve benim bir çok tohumumun kendine gönderilmiş olduğunu söyledi. Yakın zamanda yollayacak o zaman diğer tohumların bu kargomdan çıkan arkadaşlardan mı yoksa başka arkadaşlardan mı olduğunu anlayabileceğim.
Durum belli olsun ek varsa en kısa zamanda paylaşırım.
Bu kadar büyük bir organizasyonlarda böyle küçük yanlışlıkların olması gayet normal. Ben de gelecek sene için elimden gelen katkıyı yapmak isterim.
Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum.Uzun yıllar bir arada olmak dileğiyle...

malina
24-12-2014, 16:07
Bursa'dan bir üyemiz benimle iletişime geçti ve benim bir çok tohumumun kendine gönderilmiş olduğunu söyledi.
Üyenin adını da yazsaydınız. Yanlışlıkla kime gönderildiğini anlardık.
Ben de elimdeki tohumları en iyi şekilde değerlendirip gelecek sene sizlerin kaynak olduğunuzu belirterek paylaşıma açacağım inşallah.

Tohum paylaşımda tohum isteme rekorunu elinde bulunduran kişi olarak sizden Tohum Paylaşım Sonrası Çalışmalar (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-sonrasi-calismalar/) bölümünde bir sayfa açıp deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyoruz.

Bu vesile ile gelecek yıl yapacağımız etkinlikte, yaklaşık ne kadar tohum istenirse bundan yararlanılabilir hakkında fikir sahibi olunmasına katkınız olur...

Milla
24-12-2014, 16:24
Sayın Malina,
Bu arkadaş şu şekilde iletişime geçti;

Orijinal Mesaj Sahibi ümit korkmaz
sayın milla hanım tohum paylaşım etkinliğinden gelen paketimin içinde adınıza gönderilmiş bazı tohumlar var büyük ihtimal yanlışlıkla oldu sizi bigilendirmek istedim.Tohumlarınızda eksiklik varsa gönderebilirim.

Bunun haricinde tohum isteme rekorunun bende olduğunu yazmışsınız, (ki ben bunun gerekçesini zaten açıklamıştım ) acaba tohum alabilme rekoru da bende mi.Öyleyse çok mutlu olurum. Bütün arkadaşlarıma tekrar teşekkür ederim.
Bir de aldığım tohumlardan çıkacak sonuçlar var. Elbette aşama aşama paylaşacağım. Paylaşım sayfasının nasıl olacağının karar verilmesini bekliyordum. Vetman996 'nın açtığı bir sayfa var onu inceledim. Ben de onun gibi bir tane açacağım.Sanırım format öyle olacak. Zaten denemelere başladım. Mini seramda bir kaç tohum çimlendirdim, resimleriyle paylaşmaktan zevk duyarım. Zaten bir çok paketde 1,2,3,6 gibi sayılarda tohumlar var. Bazı arkadaşlar çoklu tohum paylaşımında bulunmuş.
Ben kendi adıma istediklerimle baş edebileceğime ve bunları seneye sizlerle paylaşabileceğime inanıyorum.
Beni takip edin :))

bahcedenn
24-12-2014, 19:54
Ben bir ipucu vereyim size tohumlar kimden diye... :)

malina
24-12-2014, 20:15
kargomu aldım emeği geçen herkese samimiyetle teşekkür ederim....
İnşallah fotoğraflarını yayınlamak nasip olur hepsinin...

Kargonuzdan yanlışlıkla size gelmiş, başka üyelere ait başka tohumlar da çıktı mı?

malina
24-12-2014, 20:21
Bunun haricinde tohum isteme rekorunun bende olduğunu yazmışsınız, (ki ben bunun gerekçesini zaten açıklamıştım ) acaba tohum alabilme rekoru da bende mi?
Sizden başka kimse için iki zarf paketlemedik ... :)

Zaten denemelere başladım. Mini seramda bir kaç tohum çimlendirdim, resimleriyle paylaşmaktan zevk duyarım. Sayfanızı açarsanız, çalışmalarını zevkle izleriz, kolay gelsin :)

Milla
24-12-2014, 20:43
Sayın Malina,
Bana sadece bir zarf geldi. Acaba bir yanlışlık mı var?

En kısa zamanda, sevgili üyelerimizden gelen tohumlarla ilgili olan bir sayfa açıp paylaşmaya başlayacağım. Umarım hepimiz için güzel bir yol ve güzel bir bitki yolculuğu olur.

Ben bir ipucu vereyim size tohumlar kimden diye... :)

Sayın bahcedenn,
Sizden tek bir tohum bile gelmeyince üzülmüştüm ama yine de anlayışla karşılamıştım. Umarım gelecek tohumlarda sizinkiler de vardır. Çok mutlu olacağım gerçekten :))

Sayın bahcedenn,
O arkadaşla olan mesajlara bir daha baktım ve ''Moskovich Domates''den bahsetmiş. Sanırım sizden başka paylaşan olmamıştı bu cinsi. Bu durumda büyük ihtimalle gelecek kargodan sizin güzel tohumlarınız çıkacak :))

Lonicera
25-12-2014, 12:17
Benim gönderdiğim tohumlar da yok galiba sn Milla.

malina
25-12-2014, 12:51
Sayın Malina,
Bana sadece bir zarf geldi. Acaba bir yanlışlık mı var?

Herkese gönderilen balonlu zarflardan, ağızları ayrı ayrı kapatılmış, ve tek kargo olsun diye birbirine şeffaf bantla sıkıca sarılmış bir paketten söz ediyoruz.

Fotoğrafını bile çekmek aklıma geldi ama son anda üşendim... :) Keşke üşenmeseymişim...

Milla
25-12-2014, 13:06
Benim gönderdiğim tohumlar da yok galiba sn Milla.

Sayın Lonicera,
Bana şu ana kadar ulaşan sadece teşekkür mesajımdaki isimler var. Fakat Bursa'dan gelecek tohumlar arasında sizinkiler de varsa gelir gelmez haber veririm.
Ayrıca henüz elime geçmemiş dahi olsa size ve Sayın bahcedenn'e paylaşımınızdan ötürü çok teşekkür ederim.

Milla
25-12-2014, 13:08
Herkese gönderilen balonlu zarflardan, ağızları ayrı ayrı kapatılmış, ve tek kargo olsun diye birbirine şeffaf bantla sıkıca sarılmış bir paketten söz ediyoruz.

Fotoğrafını bile çekmek aklıma geldi ama son anda üşendim... :) Keşke üşenmeseymişim...

Sayın Malina,
Bana gelen belirttiğim gibi tek bir sarı zarf. Zarfı atmadım duruyor.Arzu ederseniz resmini çeker yollarım.

malina
25-12-2014, 13:09
Sayın Lonicera,
Bana şu ana kadar ulaşan sadece teşekkür mesajımdaki isimler var. Fakat Bursa'dan gelecek tohumlar arasında sizinkiler de varsa gelir gelmez haber veririm.
Ayrıca henüz elime geçmemiş dahi olsa size ve Sayın bahcedenn'e paylaşımınızdan ötürü çok teşekkür ederim.

Burada yazışmaktansa, SDurul / Tohum Paylaşım Etkinliği (Manisa-Demirci) (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-sonrasi-calismalar/36201.htm) sayfası gibi bir sayfa açıp, size gelen tohumları yazmanız yapacağımız tohum paylaşım sonrası çalışmalar için de bir ön hazırlık olur...

Milla
25-12-2014, 13:14
Doğru söylüyorsunuz fakat bu konu tohum paylaşımını ilgilendirdiği için diğer arkadaşların da yaptığı gibi burada yazdım ve kargo ulaşımı ile ilgili soru soran arkadaşları da bu nedenle cevapladım.
Sizin de önerdiğiniz gibi sayfamı en kısa sürede açıp paylaşımlara başlayacağım.

hberbul
26-12-2014, 09:58
Kargomu aldım emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Bu yıl adres göndermede geciktiğim için tohum beklemiyordum onun için de bi takım sıkıntılar çıktı ve sizi yordum.
Ev, iş adres ve telefonları değişti,internete girme sorunum vardı, bütün bu olumsuzluklara rağmen tohumlara kavuştum.Tekrar çok teşekkür ederim

birgaripyolcu
26-12-2014, 21:45
Arkadaşlar tohum talep etme butonunu bulamdım.Nasıl talepte bulunacağız.

A_NOMAD
26-12-2014, 22:47
Arkadaşlar tohum talep etme butonunu bulamdım.Nasıl talepte bulunacağız.

Bu seneki tohum paylaşım etkinliğimiz bir süre önce bitti, seneye artık... :)

malina
27-12-2014, 16:20
2 Aralıkta zarflar kargoya verilmişti...

selamet atakav (http://www.agaclar.net/forum/members/150883-selamet-atakav.htm) (sıfır mesajlı)
samet1466 (http://www.agaclar.net/forum/members/151122-samet1466.htm) (sıfır mesajlı)
Enver (http://www.agaclar.net/forum/members/113792-enver.htm)

kargosu geri gelenler oldu...

Bu saatten sonra kargosunu aldığını haber verecek kişi olmayacağı için, konuyu kapatıyorum.

Tohum Paylaşım Sonrası Çalışmalar (http://www.agaclar.net/forum/tohum-paylasim-sonrasi-calismalar/) bölümünden sizleri takip edebilelim...