Bağlan

View Full Version : Goji berry

boragursoy
21-09-2014, 19:26
GOJİ BERRY diğer adı kurt üzümü fidesi satan vamı

dostca
22-09-2014, 12:07
Merhaba, Goji ile ilgili sayfada yazmıştım buradan takip edebilirsiniz.Ben buradan temin ettim..

Merhaba arkadaşlar.. bu sene açan goji'den meyvasının olgunlarından tohum yapıp deneme amaçlı diktim bakalım çıkacak mı, 2 adet sürgününden de fideleme yaptım.
Bu fideyi aldığım siteden den yeniden kontrol ettim fidesini 1 tl satıyorlar..ilgilenenler nesil fidancılık bakabilirler.

YeniBON
22-09-2014, 22:05
Merhaba, Goji ile ilgili sayfada yazmıştım buradan takip edebilirsiniz.Ben buradan temin ettim..

Merhaba arkadaşlar.. bu sene açan goji'den meyvasının olgunlarından tohum yapıp deneme amaçlı diktim bakalım çıkacak mı, 2 adet sürgününden de fideleme yaptım.
Bu fideyi aldığım siteden den yeniden kontrol ettim fidesini 1 tl satıyorlar..ilgilenenler nesil fidancılık bakabilirler.

Dün Nesil fidanlı sahibinin benim bazı arkadaşlarımın eski okul ve iş arkadaşları olduğunu öğrendim. Bugün de onlarla buluşup beraberce gittik.

İki tane 2-3 yaşında Goji Beryy fidanı birisinin meyvesi üzerinde idi. Tüplü satış yapıyor. Bence viyollerdekini değil diğerlerini tercih edin.

İyi hasatlar.