View Full Version : bonsade / Lasiandra
İsmi yanlış değildir sanırım, mavi çiçekli bir ağaç. İç-mekan bonsaisi olarak çalışmaya devam ediyorum.
518633
Hazir cicek açmışken fotograf cektim . Belki ismini bilen vardir .Suptropical indoor bonsai olma ozelligi var .Sevdigim agaclardan ..
badrobot
11-08-2015, 19:32
Abicim.
Yine çok güzel bir ağaç bulmuşsun, kıskandım hani...(allah sahibine bağışlasın, nazar değmesin)
Ne düşünüyorsun bilmiyorum ama boyunu biraz kısaltmanda fayda var diye düşünüyorum.
Iyi aksamlar badrobot ::
Agacin boyu oldukca fazla hani su kurban dal diye tabir ettigimiz ...Govdesi istenen kalinliga ulasinca kesilecek cinsten .
badrobot
11-08-2015, 21:09
oooooo maşallah. Kesilmesini önerdğim dal da kurban dalmış meğer.
Benzer agactan bir iki tane var tasinabilir olanlarin fotografini cekjveriyorum . Adi farkli olabilir ismini bilirseniz degistirelim ..
LYCIANTHES RANTONTTI olma ihtimali kuvvetli ....
badrobot
12-08-2015, 13:40
peki bu hızlı mı büyür?
Hayirli geceler badrobot :
Antalyada tum tropikallar hizli buyuyor bende cicekli olmalari ve hizli buymeleri nedeni ile tropikallari tercih ediyorum .Üzerinden calistigim da cali türden .Bahcelerde gördüğümde koca agac olmuştu bende hemencecik büyüleniverdim . Benim bulundugum bolge zaman zaman don vuran bir yer toprağa dikemiyorum tabi ki onun icin yavas buyuyor . Tropikallarin derdi sicaklik ve su korkunc bir sekilde buyuyorlar .
Sayın Bonsade,
Elinize sağlık güzel bir bonsai olacak. Çiçek rengine bayıldım.
Kolay gelsin
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.