View Full Version : botanikerdi / bahçe
botanikerdi
24-02-2014, 21:20
sevgili ağaçlar net üyeleri arkadaşlarım büyüklerim en yakın zamanda evdeki çiçeklerimden ve bahçemden resimler yükleyeceğim tabi üşenmez de resimlerli tek tek işlersem:D
Hoşgeldin....Sabırsızlıkla bekliyoruz....
botanikerdi
24-02-2014, 21:51
sıklemenlerim,aldığım çelikler ve çimlenen tohumlar;)gece gece fazla uğraşamadım yarın daha fazla resim yüklerim umarım:rolleyes:
Üşenecekseniz hiç başlamasaydınız :)
Bunlar da var:
Bahçe sayfası açmış ya da açacak olan üyelerin dikkatine (http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/26881.htm)
botanikerdi
25-02-2014, 17:15
Bahçenin bulunduğu şehir :ANKARA
Bahçenin büyüklüğü :100 metrekare
Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları :yarı gölge
Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri :7a
Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb) :konut
Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı? :dublex ev bahçesi.daha önce birşey yapılmıyordu.
Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? :4
Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? :su tası ile sulama yapıyorum hortumla değil.
Toprak özellikleri :geçirgen hafif kumlu inşaat toprağı.
Kompost yapıyor musunuz? :evet.
botanikerdi
25-02-2014, 17:44
Baumax dan 1 ay önce aldığım çuhalarım.geçtiğimiz pazar günü çektiğim resimler.sanki biraz yaprakları bozuldu gibi nedenini anlamadım.
botanikerdi
25-02-2014, 17:54
Begonya ve sardunya çeliklerim. nergislerim ve lalelerim. doğal çuhalarım.crocus ve sonbaharda tohumdan yetiştirdiğim hercailerim ;)nergisler bu sene erken açtı keza lalelerde öyle.bu sene kış gelmeden bahar geldi.
Bahçe sayfanız hayırlı olsun...
botanikerdi
25-02-2014, 21:55
çok teşekkür ederim sayın aheste :)
bay tömürcek
25-02-2014, 22:33
Bahçe sayfanız hayırlı olsun ;) Nergislerinizin açmış hallerini çok merak ettim :p
botanikerdi
26-02-2014, 14:55
Bahçe sayfanız hayırlı olsun ;) Nergislerinizin açmış hallerini çok merak ettim :p
sizin kadar bende merak ediyorum sayın tömürcek:p
Hoşgeldiniz diyeceğim ama üyelik epeyce eski:) ben yinede hoşgeldiniz diyorum. Üşeneceğinizi sanmam. Sonuçta toprak ve bitkilerle ilgilenen insanlar olarak onca bakıp büyüttüğümüz güzelliklerin fotoğraflarını eklemek sorun olmaz bence:) seviyoruz paylaşmayı. Kolay gelsin diyelim:)
botanikerdi
26-02-2014, 16:24
Hoşgeldiniz diyeceğim ama üyelik epeyce eski:) ben yinede hoşgeldiniz diyorum. Üşeneceğinizi sanmam. Sonuçta toprak ve bitkilerle ilgilenen insanlar olarak onca bakıp büyüttüğümüz güzelliklerin fotoğraflarını eklemek sorun olmaz bence:) seviyoruz paylaşmayı. Kolay gelsin diyelim:)
teşekkür ederim sayın hira ;)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.