View Full Version : Tohum kargosunu alanlar
Seabert74
11-12-2013, 10:11
Şimdi kargomu teslim adım .. Ne kadar çabuk??
Çok sevinçliyim. Çok cesaret edemeyip sadece 6 adet tohum talebim olmuştu, heps, de loveforlife'dan.. Umarım bol bereketli olur.. Emeği gecen herkese teşekkürler
loveforlife
11-12-2013, 10:43
Zil çalınca, bir çocuk sevinciyle koştum kapıya! Kargo poşetini büyük bir heyecanla yayıp seyrettim her birini. Çok mutlu oldum, çok! Baharı yaşattılar bana. Bazıları şimdiden çimlendirilebilir aslında.:o Doktorlar ayakta durmayacaksın diyor ya, oturduğum yerde de dikebilirim...
Siz de güle güle büyütün hepsini sevgili Seabert74;)
LojistikMerkezi
11-12-2013, 11:41
Forum mesajı ya da özel mesajla bildirilen kargo ulaşım listesi.
X ile işaretli üyelerimiz herhangi bir bildirimde bulunmamışlardır.
Kargo takip numaralarından teslim edildi bilgisi edinilmiştir.
G ile işaretli üyelerimizin kargoları geri gelmiştir. Kendileriyle irtibata geçilip, kargoları tekrar gönderilmiştir.
Katılımcı | Ulaştı (U)
aheste | X
akçabardak | U
akgul1a | U
alanur | U
alıcan | X
Andora | U
arabacı | U
athena -asena | X
Atilgan | U
avcı66 | U
ayred | X
bahcedenn | U
bahtiyar02 | U
bezginkuh | U
birnefestoprak | U
bugrahan45 | X
celalim01 | U
celikmen | U
cem kaptan | X
cetiner | U
ciroz | U
Coskun4216 | U
dagsa reklam | U
dedehaydar | U
Derya Yıldız | U
drhegeli | U
ececeren | U
eceyıldız | U
efeege | U
efor | U
ekizilaslan | U
engin80 | U
Enver | X
esgül73 | U
evdecıcek | U
eylülburak | U
Fatma Kochan | X
feaverrond | U
feriha | U
fındıkçı74 | U
Ga2084 | X
gultar | U
h_dogan | U
hakan035 | U
HakanG | U
haru | U
hberbul | U
helin-123 | U
heyyamola | U
hira | U
humanson | U
ilksenozturk | X
incirli | U
inkero | U
İPEKBÖCEGİ | U
jamak | U
Jezebel | U
Kartopu | U
KAYAHANN | U
Kiraz | U
Koka | U
kyora | U
Lalem | U
ldagistan | U
limon_sever | U
Lonicera | U
loveforlife | U
malbman | U
mavi tutku | U
Melih Bakırlıoğlu | U
merkal | U
MeyveliTepe | U
mico | X
Muda | U
Murat Uysal | U
necoak | X
Nevin Marangoz | U
nkutsay | U
ogicik | X
olcim | U
oma1453 | U
OSMAN45 | U
oz26 | U
ozigenc | U
Ozlem A | U
pares | U
pembegül | U
perseus | U
petreli | U
pria | U
resimsel | U
SAHIRE | X
sarpa | U
sasmen | X
SDurul | U
Seabert74 | U
semihbagis | U
senkron | U
sernur | U
serpil D | U
sevoş | U
Sfy | U
sigacik | U
siskebap | U
smily | U
syuksek | U
Şevket Yaşar | U
tamaşa | U
tkorkunckaya | U
toprakseven | U
torkulu | U
trilye | U
üzüm | U
yağmur | U
Yasin Aksoy | U
yeşilkolik | U
yeşilyayla | U
yolgezer2001 | U
yörükbeyi03 | U
Zeytinlibahçe | U
siskebap
11-12-2013, 11:43
Bana da ulaştı tohumlar, gerçekten güzel paketlenmiş.
Emeği geçenlere tekrar teşekkürler,
Kargom ulaştı, ellerimize sağlık :D
Kargom geldi, emeği geçen herkese teşekkürler. Çok güzel bir organizasyon oldu.
Biraz önce ben de kargomu teslim aldım. Emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Bütün tohumlar çok güzel bir şekilde paketlenmiş. Ben biraz sayıyı abartmışım. Daha sonra seçme yaparım düşüncesinde idim. İnşallah hepsinden yetiştirip paylaşabilirim.
Paylaşım yapan arkadaşlarımdan ricam bir kısım tohumlarda soğuk katlama yapılması gibi özel durumu olan tohumları çimlendirmek ve ürün alabilmek için yapmamız gerekenleri paylaşabilirlerse gelecek yıl ürün alma konusunda sıkıntılarımız en aza inmiş olur. Soğuk katlama gerektiren tohumları da düşünerek buzdolabının normal + 4 derecelik kapak kısmında saklamamız durumunda çimlenme durumlarını artırabilir miyiz. Bu yıl aldığım tohumlardan büyük kısmında sıkıntılar yaşadım.
Yozgat a kargom ulaştı çok teşekkür ederim emeği geçen herkeze
yörükbeyi03
11-12-2013, 15:20
Sayın sevoş ,üzüm ve oz26 nın gönderdiği tahumlar elime ulaştı.Bu sene ilk kez bahçe yapıcam yolun daha başındayım.Tohum paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Sevgi Durul
11-12-2013, 15:37
Biraz önce benim kargom da ulaştı. Bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Geçen ikiz olan yiğenlerime şu bilindik marka olan bebeklerden aldım. Önce görür görmez sevinçten aa-uu gibi sesler çıkarıp sonra bebeklere sarılıp kendi etraflarında dönmeye başladılar. Biraz önce kargo geldi, aynı sevinçi aynı hareketlerle ben de yaşadım.
Seneye bu tohumları toprakla buluşturup sevinen ve sevindiren tarafta olmak en büyük dileğim.
Emekleri büyük, yürekleri güzel insanlar, bir çoğumuzu tanımadığınız halde maddi ve manevi emek verdiniz, zaman ayırdınız şimdi her birinize çok çok teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin.
Saygılar.
fındıkçı74
11-12-2013, 16:24
Özenle paketlenmiş kargomu az önce Bartın şubesinden teslim aldım emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler herkese bol ürünlü günler dilerim.
Tohumlarımı az önce aldım:)
Sevincimi anlatamam. Tohum paylaşan arkadaşlara, gelen tohumları paylaştırıp paketleyen ve kargolayan ve tüm bunları karşılıksız yapan Lojistik Merkezine ve emeği geçen tüm arkadaşlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
hakan035
11-12-2013, 16:52
Benimde kargom elime ulaştı tüm emek harcayan arkadaşlara ve ÜZÜM,e çok teşekkürler :))
Ben de kargoyu aldım. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun, teşekür ederim.
resimsel
11-12-2013, 17:28
Biraz önce,adıma gelen kargonun tohumlar olduğunu gördüğümde, bayramlık çocuklar kadar sevindim ve mutlu oldum.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ederim,umarım güzel ürünler elde ederek, yeni paylaşımları biz yaparız zira zevkinin çok büyük olduğunu hissediyorum.
MeyveliTepe
11-12-2013, 17:34
Sayın sevoş ,üzüm ve oz26 nın gönderdiği tahumlar elime ulaştı.Bu sene ilk kez bahçe yapıcam yolun daha başındayım.Tohum paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Hoş geldiniz, böylece forumdaki ilk mesajınızı da yazmış oldunuz :) Keşke sizi önceden de biraz olsun tanısaydık.
bahcedenn
11-12-2013, 17:56
Hava muhalefeti dolayısı ile bugün erken çıktım. Ama aklım iş yerindeydi. Az önce ben de müjdeli haberi aldım. Tohum gönderen ve talep eden tüm üyelerimize, özellikle de Lojistik Merkezimize çok teşekkür ederim. Nice nice etkinliklere...
evdeçiçek
11-12-2013, 18:01
Bende gönderilen tohumları bugün teslim aldım. Harika bir paketleme sistemi tebrik ederim. emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım. Hepiniz iyi ki varsınız ...
dedehaydar
11-12-2013, 18:10
tohumlar elime ulaştı emeği geçen herkese teşekkür eder saygılar sunarım.
Çok çok özenle hazırlanmış paketim az önce elime ulaştı.İnanırmısınız paketin içini bile kokladım.Çok büyük mutluluk benim içn.Şimdi bunlara can verip seneye paylaşmak boynumun borcu diye hissediyorum.Bu tohumların yetiştirilmesinden ,paketlemesine kadar elleri değen herkesin ellerine sağlık.
yeşilkolik
11-12-2013, 18:19
Kargo gönderilenler arasında varmıyım bilemiyorum eger varsam takip numarasını alabilirmiyim ?
Tohumlarım geldi. :)
Söyledikleri gibi küçük bir ücret alındı.
Etkinlikte emeği geçen bütün arkadaşlara, tohumlarını toplayıp bin bir emek paketleyp ulaştıran katılımcılara minnettarım..
Çok teşekkürler ederim..
bezginkuh
11-12-2013, 18:39
Az önce tohumlar elime geçti. Bir bebeğe hediye verilince nasıl sevinirse bende öyle sevindim. Emeği geçen bütün arkadaşlara ne kadar teşekkür etsem azdır. Sağ olun var olun...
Benimde tohumlarım geldi.Meyveli Tepe,Bahceden,Heyyamola,Sevoş,Kiraz,Lojistik Merkezi ve diğer katılımcılara emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Bende kargomu aldım. Çok teşekkürler :) hepinize dua edeceğim.
Tohumlarımı aldım ve hemen buzdolabının sebzeliğine koydum. Emeği geçen tüm arkadaşlara TEŞEKKÜRLER.
Kargo ücreti gerçekten çok ucuz ve yazılana yakın.
Fotoğrafladım ancak henüz buraya aktaramadım.
benim de tohumlarım geldi.Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim
İpekböcegi
11-12-2013, 21:09
Tohumlarım geldi. Çok mutluyum. Elleriniz dert görmesin. Meyvelitepe , Lojistik Merkezi Çok teşekkür ediyorum emeği geçen herkese.
Bugün lapa lapa kar yağarken tohumlarım ulaştı, çok teşekkürler.
yörükbeyi03
12-12-2013, 07:11
Hoş geldiniz, böylece forumdaki ilk mesajınızı da yazmış oldunuz :) Keşke sizi önceden de biraz olsun tanısaydık.
Sayın MeyveliTepe forum daki ve sitenizdeki yazılarınızın hemen hemen hepsini okudum,ilgiyle izlediğim çalışmalarınız var,daha önceden merakım olmasına rağmen bahçe konusunda çok fazla imkanım olmadı.
Nasip bu sene İnşalllah
Zarfım dün gelmiş. Ben yokken apartıman görevlimiz almış. Bu vesile ile bu harika organizasyonun sıfır sorun ile gerçekleşip tamamlanmasında emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.
Yalnız bir sorum olacak: Tohumlar bir baloncuklu zarf içinde geldi. Eğer tüm katılımcılara bu şekilde gittiyse, ki herkese böyle gittiğinden eminim, bu zarfların maliyetini kim karşıladı? Bu maliyeti bizim de paylaşmamız gerekmez miydi?
Sevgilerimle.
Tohumlar dün akşam elime ulaştı.
- Son derece zor ve zahmetli olduğunu tahmin ettiğim bu organizasyonda emeği geçen herkese emekleri ve mütevazilikleri için,
- Tohum paylaşan herkese
çok teşekkür ederim.
Son derece özenli paketleme için ayrıca teşekkürler...
Bu sefer paylaşamadan sizlerden tohum aldım, umarım seneye ben de sizlerle paylaşma keyfini yaşayabilirim.
Sevgiler
Tohumlarimi dun aldim . Emegi gecen herkese cok tesekkurler .
Saygilarimla
Bana da ulaştı! Teşekkürler emeği geçen herkese...
Sabah ekmek-gazete almaya gitmiştim, babam evdeydi o teslim almış kargoyu... Çok teşekkür ederim hepinize, aslında tohumları görünce size ne kadar iş çıkardığımı gördüm ve biraz utandım ama size söz bende elimden geldiğince ve her sene artarak tohum paylaşımı yapacağım, tekrar teşekkürler; aldığım en güzel hediyelerden...
kargom geldi!:D
işyerinde olduğum için açamadım.dediğiniz gibi çok cüzi bi miktar ödedim
emeği geçen herkese çok ama çok teşekkür ediyorum:rolleyes:
Emeği geçen herkesin elleri dert görmesin.
460081
Bir söz vermiş oldum, yetiştirip tohum biriktirme konusunda gayret edeceğim.
İlgili başlıklarda gelişmeleri de paylaşacağım.
Teşekkürler.
Lonicera
12-12-2013, 11:48
Ben de bu sabah kargoyu teslim aldım. İnşallah önümüzdeki sezon bizim de yetiştirdiğimiz bitkilerin tohumları paylaşılarak tüm yurda yayılır. Emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.
Az önce kargomu aldım, çok teşekkür ederim. Şimdiye kadar hiç böyle kargo ücreti ödememiştim 2.50:rolleyes: :p
yeşilkolik
12-12-2013, 12:03
Emegi geçen bütün dostlara sonsuz teşekkürler. Adres yanlış oldugu için kargoyu kendim gittim teslim aldım. Çocuk gibi mutluyum Allahta sizi mutlu etsin. :)
Melih Bakırlıoğlu
12-12-2013, 12:30
GÖZLERİMİN GÜLDÜĞÜNÜ HİSSEDİYORUM, AĞZIM BEŞ KARIŞ TEBESSÜM.
BİR ÇUVAL DOLUSU TOHUM, GÖZÜM KORKTU.
BİRDE BUNLARI YETİŞTİRMESİNİ BAŞARIP ÇOK, ÇOK PAYLAŞILMASI VAR.
EMEĞİ GEÇEN HERKESE BİNLERCE TEŞEKKÜRLER.
iÇİMDE ÇOCUKLUĞUMUN BAYRAM MUTLULUĞU VAR.
ececeren
12-12-2013, 12:31
Tohumlarım biraz önce geldi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Tohumlar elime ulaştı. Poşetlenmiş etiketlenmiş tohumları görünce bunun ne kadar mükemmel bir organizasyon olduğunu düşündüm. Emeği geçen herkese saygılar ve teşekkürler.
Bana dün ulaştı.
Hepsini büyük bir zevkle gruplayıp, tekrar kayıt altına aldım.
460090
Çocuklar gibi şenlendik.
Kayahann
12-12-2013, 13:37
bana da geldi çok sağolun
limon_sever
12-12-2013, 13:38
Tohumlar az önce geldi.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
2 tohum talebim karşılanamamış ama 48 çeşit tohum geldi. Talepte bulunan kişi sayısı fazla olduğu için yarısı gelmeyebilir diye düşünüyordum. Oran çok iyi :) 2 çeşit hangisi merak ettim şimdi. 2-3 saat içinde kontrol edeceğim. Bamya tohumunu gönderen üyemiz epey tohum koymuş :)
Tohum çimlendirme ve fidan şenliği var sırada artık... ;)
6 çeşit tohum bu sabah 09.45 civarı yurt içi kargo ile bana ulaştı . Tüm emek harcayan arkadaşlara teşekkür ediyorum . Ayrıca istediğimden fazla çeşit geldi çok sevindim , üstelik hemen 4 çeşiti toprakla buluşturdum . Tohumların hepsini kullanmadım , azcık azcık kullandım.
2 günde elime ulaştı.
Tohumlar bana ulaştı , çok çok teşekkür ederim.
dagsa reklam
12-12-2013, 15:00
benim kargo ben dışardayken gelmiş. büromun masasında gelen paketi görünce sevincimi anlatamam poşetlere tek tek baktım ve onlara verilen degeri daha iyi anladım burda gösterilen özveri samimiyet ve gayretten dolayı ne söylesem azdır. hepinizin eline yüregine sağlık. tüm saygım ve sevgimle hepinize teker teker teşekkür ederim.
Murat Uysal
12-12-2013, 15:03
Kargomu adresime getirmediler. Büroda bekletmişler.
Hepinizin Emeğine eline sağlık. Çok güzel hazırlanmışlar. Allah razı olsun. 5 yaşımdaki en büyük yardımcım ile teker teker sevgi dolu gözlerle baktık. Yağan yoğun karın erimesini ve toprağın tava gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Çok Teşekkürler..
Kargo elime ulaştı.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Yasin Aksoy
12-12-2013, 15:52
Mutluyum, mesudum, bahtiyarım ... Hemen araştırmalara başlayacağım. Maksimum verim istiyorum bütün çocuklarımdan :)
Aydın mutlu :)
kargom şu an geldi. emeği geçen herkese teşşekür ederim.
2,70 tl ödedim. kargom dün gelmiş olmasına rağmen bu gün 14:00 gibi aramama rağmen adıma kargo yok dediler. 17:00 de de kargom geldi :) yurtiçi kargo sorunlu çalışıyor. en azından burada. daha öncede bu firmada başıma gelmişti.
tekrar herkese teşekkürler....
Bana da geldi nihayet. Getiren 3 lia dedi sorgulamadim. Zaten dun getirmediler diye sikayet kaydi olusturmustum.
Ben de emegi geclere bir kez daha tesekkur ederim. Var olun.
Kayahann
12-12-2013, 16:14
kargosu da 2.5 lira bildiğin bedava emeği geçenlere bi kere daha teşekkür ederim
genel yazışmalara 'geldi' diye yazdım ama, sanırım buraya yazmak gerekiyordu.
kargom geldi. herkese teşekkürler.
2,70 tl ödedim. yurtiçi kargoyu bu gün aramıştım adıma kargo yok demişlerdi, saat 17 de kargom geldi. yurtiçi kargo sorunlu çalışıyor.
tekrar herkese teşekkürler...
drhegeli
12-12-2013, 16:24
Ben de biraz önce gönderiyi teslim aldım. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Tohum Kargom biraz evvel geldi. Emek veren herkeze çok teşekkür ederim.
benimde kargom ben evde yokken gelmiş alt kattaki oturan abimize teslim etmişler.
kargo ücreti ne kadar öğrenemedim boş ver cüzi bir miktardı dedi.
emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
bende elimden geldiği kadar yaşatıp çoğaltıp paylaşmayı çok istiyorum.
baktıkça altından daha kıymetli benim için.
Bende kargomu teslim aldım.
BİZLERİ TOHUMLARLA BULUŞTURAN AĞAÇLAR NET DOSTLARA SEVGİLER ,SAYGILAR
yeşilyayla
12-12-2013, 17:39
kargo gönderi takip numarasını gönderir misiniz?
benimde kargom bugün saat 17 gibi geldi.herkese çok teşekkürler.
Ben bügün tohumları teslim aldım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Coskun4216
12-12-2013, 18:57
Tohumlar dün geldi. Talep ettiklerimizi gönderen, tasnif eden, gelmesin de emeği geçen tüm güzel insanlara ayrı ayrı teşekkür ederiz. ;)
Sağlıcakla kalınız.
İsmail bey, tohumlar için çok teşekkürler. Geçen dönem %10 sirke uygulaması yaptım. Çok faydasını gördüm. Acaba bize gönderdiğiniz tohumlarda sirke uygulamasını yaptınızmı? Bildirirseniz memnun olurum.
M.Erkal
Sn pria
Yurtiçi kargoya bugün ben bizzat kendim gittim aldım.[bende memnun olmadığım için.]
Tabii benim ki10 dakikalık yoldu.
Tohumlar için çooook teşekkürler.SAYGILAR
Benimde kargom bugün geldi. Heyacanla açtım , çok emek verilmiş doğrusu. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum..
Derya Yıldız
12-12-2013, 21:24
Tohumlarım dün gelmiş bugün aldım kargodan. Ne kadar özenli ne kadar temiz bir kargo paketi bu böyle. Emek verenlere çok çok teşekkürler. Tohumlara o kadar sevinmişim ki eşim "benim hediyelere bu kadar sevinmiyorsun " diye kıskandı:)
Yalnız şimdi aldık mı bir sorumluluk....
Herkese tekrar teşekkürler.
semihbagis
12-12-2013, 21:27
Tohumum dün elime ulaştı. Herkese çok teşekkürler
pembegül
12-12-2013, 21:27
Kargom elime ulaştı emeği geçenlere teşekkürler..
bahtiyar02
12-12-2013, 21:36
Merhaba;
Tohumlar elime geçmedi? Kargo takip numarasını verebilirmisiniz?
Herkese Merhaba,
Tohumlar geldi. Bu güzel ve mükemmel organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Miktarı fazla olanları çevremle tohum ya da fide olarak paylaşmayı düşünüyorum. Önümüzdeki yıl tohum gönderen olarak katılmayı istiyorum. Şimdiden herkese bol verimli, bereketli bir yıl dilerim.
Tohumlar bu gün elime ulaştı.Özenle yetiştirip paylaşan ve bize ulaşmasını sağlayan,emeği geçen tüm arkadaşlara çok teşekkürler.Sağlıklı ürünler yetiştirip herkesle paylaşmayı ve tüm arkadaşlara sağlıklı ve bereketli bir yıl diliyorum.
heyyamola
12-12-2013, 23:11
Tohumlar bana da ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Nevin Marangoz
13-12-2013, 01:37
Tohumlarımı dün aldım.Tohum paylaşan, emeği geçen bütün arkadaşlara teşekkürler...
Sevgili Tohum Paylaşımcıları, hepinize tek tek teşekkür ederim. Tohumlar elime ulaştı.
Saygılarımla.
yolgezer2001
13-12-2013, 09:46
an itibari ile tohumlarım geldi emeği geçenlere sonsuz teşekkürler umarım urunleri yetiştirmek nasip olur ve yetişen her yaprak duacınız olur inşallah...
İyi günler değerli doğa dostları,
Tek başıma yaşadığım ve cihazla uyuduğum için dün sabah geldiklerinden haberim olamadı.
''geldik, bulamadık'' diye not bırakmışlar.
Telefonla arayıp, şubeye gidebilmemin çok güç olduğunu belirttim,
ek bir kargo ücretiyle tekrar getirmelerini rica ettim.
Havanın soğuk olduğunu belirtip, bugün getirebileceklerini söylediler.
Saat 14.00'e kadar bekledim, haber çıkmayınca tekrar telefonla aradım.
Kargonun şubede beklediğini ve oradan almam gerektiğini belirttiler.
Durumu anlattım, gerekirse bir görevlinin -ücreti bana ait olmak üzere-
günün her hangi bir saatinde taksi ile getirme imkanını sordum.
Sanki yokmuş gibi, bir telefon numarası istediler, verdim.
Şimdilik sabırla aramalarını bekliyorum.
Bugün yaptığım telefon görüşmeleri sonucu, nihayet tohumlar elime ulaştı.
''yurtiçikargo'' Üsküdar Şubesi yetkililerine teşekkür ediyorum. Hiç bir ek ücret te talep etmediler.
Günümüzde nadir görülebilecek bir sevgi ve dayanışma örneği sergileyen, hiçbir karşılık beklemeden emek veren, zaman harcayan, tüm üyelere teşekkür eder, selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.
Hepiniz haklarınızı helal ediniz.
Kargom ulaşmıştır. Teşekkürler.
Tohumlar elime ulaştı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
Tohumlar tarafıma ulaşmıştır.Bu mükemmel organizasyonda emeği geçen tüm arkadaşların ellerine sağlık, teşekkürler.
helin-123
13-12-2013, 13:04
Benim de tohumlarım şimdi ulaştı elime tohumları gönderenlere, yetiştirenlere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Buyuk pano sebzeler, kucuk cicekler...
http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vgtfr.jpg
http://u1312.hizliresim.com/1j/f/vgtgw.jpg
Yaşasın!! Tohumlarım geldi!! Paketi getiren görevlinin yere atması dahi mutluluğumu bozamadı. Çok hoş kokuyor. Bir sürü oyuncağa aynı anda kavuşan çocuklar gibiyim :) Umarım çimlendirmeyi başarırım. Bazı üyelerimizin buzdolabına koyduğunu okudum. Sanırım bende öyle yapacağım. Bu etkinliğe katılan herkese özellikle tohumlarını bizlerle paylaşan -üstelik böyle özenle hazırlayarak- üye arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
serpil D
13-12-2013, 14:48
Ben de tohumlarıma kavuştum..Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...
Yasin Aksoy
13-12-2013, 14:56
Kargom ulaşmıştır, teşekkür ederim ...
Tohumalari bugun teslim aldim. Emegi gecen herkese cok tesekkur ederim.
Tam telefona sarılmak üzere iken, zil çaldı, az önce nihayet teslim aldım kargoyu..
Gönderilen tohumlar için emek ve gönül veren tüm üyelere candan teşekkürler..
Tam telefona sarılmak üzere iken, zil çaldı, az önce nihayet teslim aldım kargoyu..
Gönderilen tohumlar için emek ve gönül veren tüm üyelere candan teşekkürler..
Gözünüz aydın.
Ben de tohumlarıma kavuştum zaman ayırıp emek veren herkese ayrıca da heyyamola, h_doğan, bahçedenn ve sevoş'a çok çok teşekkür ederim. İnşallah bu tohumcuklar fidelere dönüşüp seneye bolca tohum verirler, dikip filizlendiklerini görmek için sabırsızlanıyorum...
akçabardak
13-12-2013, 19:47
Bu gün öğleden sonra kargomu aldım, emeği geçen bütün arkadaşların ellerine sağlık.
Paketler çok güzel hazırlanmış, gelecek sene için paylaşımcılar arasında olmak ümidiyle
herkese çok çok teşekkürler, talepte bulunan arkadaşlara da kolay gelsin, tabi bana da.
Tohumlar elime ulaştı,emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...
eylülburak
13-12-2013, 20:48
Çok teşekkür ediyorum...Tohumlarıma kavuştum...Dört gözle baharı bekliyorum...
Ben de dün yurtiçi kargoyla aynı sorunu yaşadım. Tohum zarfının üzerindeki adres bana ait olmasına rağmen kargo poşetinin üzerindeki adres farklıydı. Büyük ihtimal kargo girişini yapan kişi sadece isim karşılaştırması yaparak kayıt aldı. Kargomda Bursa'nın başka bir köşesinden çıktı. Allahtan karşı taraf adres değişikliği yaptığı için kargoyu teslim edememişler. O yüzden fazla itiraz etmeden bugün tohumlarımı teslim ettiler.
Benim de sokağımı buldukları halde evimi bulamamışlar. Akşam üzeri şubeden kendim aldım.
bahtiyar02
13-12-2013, 22:38
Merhaba tüm dostlar;
Bu akşam beklediğim Tohum paketi elime geçti. Başta agaclar.net yönetimine ve Tüm emeği geçen dostlara çok teşekkür eder saygılarımı sunarım.
yeşilyayla
14-12-2013, 11:29
tohum zarfımı dün aldım. emek veren herkese teşekkürler, bundan sonra ki tohum gönderimine ben de katılacağım.
Bir de kargolarını aldıkları halde bir alındı mesajı yazmaya eli ermeyen dostlarımızdan haber alabilsek...
eceyıldız
14-12-2013, 21:02
Elektirklerin azizliğine uğramış olmamızdan kaynaklı olarak iki gündür nete giremiyoruz elektriğimiz yok daha demin geldi elektrikler. bu arada dün yine yurt içi kargo yapacağını yaptı ve kargoyu evde bulamadık diye geri götürmüşler oysa ben eşim ve kızım hasta olduğumuz için kaç gündür evden dışarı çıkamıyoruz. Neyse bu gün sabah eşim gitti aldı ve tohumlarıma kavuştum. O kadar düzenli ve özenli bir zarf ki gözlerim doldu tohumlarıma da kazasız belasız ulaşmamın mutluğuğu eklenince artık var siz tahmin edin mutluluğumu. Emeklerinden ve özenli çalışmalarından dolayı tohum paylaşan dostlara ve bize ulaştırılmısını sağlayan lajistikmerkezine tekrar tekrar çok teşekkür ederim...
eceyıldız
14-12-2013, 21:08
Tohumlarım ulaştı emeği geçen herkese tekrar tekrar teşekkürler. Tabi şimdiden sebzeliğimizde nasıl ekeceğiz tohumları nasıl çimlendireceğiz çiçek tohumları nasıl ekilecek diye hummalı bir çalışma başladı. Çok güzel bir mutluluk inşallah yetiştirmede ve tohum almada başarılı olurumda seneye bu mutluluğun artmasında benimde katkım olur.
ekizilaslan
15-12-2013, 22:45
arkadaşlar kargom 3 gün önce geldi h. sonu yogun çalıştığımdan cevap veremedim kusura bakmayın ama mükemmel iş çıkarıyorsunuz, her geçen yıl daha güzel oluyor. yeni taşındığım bahçeli evimde erken baharı iple çekiyorum
Ben de hedıyelerımı aldım:)). Özeninize, emeginize hayran kalarak...
Çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle, özenle alınmış her bır tohumu canlandırmak, yaşatmak ve tohum alıp geri döndürmek umuduyla...
Ellerinize, yüreklerinize saglık:))
Ben de 3-4 gün önce kargomu aldım.
Emeği geçen herkese,özellikle lojistik merkeze bu görevi layıkıyla yaptığı için teşekkür ediyorum.
Kargomu aldım. :)
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
mavi tutku
16-12-2013, 18:28
Ben de kargomu aldım :) Emegi geçen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Nihayet ben de bugün kargomu aldım. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Benim kargo biraz sorunluydu anlatmıştım. Alan kişi poşeti açtığı için ve de tek kağıt poşetteki tohum Sn. birnefestoprak ın bana gönderdiği Manisa patlıcanına bakayım derken dökmüş olmalı ki poşet yırtık ve içi boştu.
MeyveliTepe
16-12-2013, 22:01
Çok şükür. Başka hasar var mı? 75 poşet olması lazım.
Çok şükür başka eksik yok teşekkür ederim.
birnefestoprak
17-12-2013, 01:10
Ne munasebetsiz insanlar var; gecmis olsun. Neyse ki yerine yenisini koyabilecek kadar tohum var. Bahar icin telafi ederim.
Nihayet ben de bugün kargomu aldım. Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Benim kargo biraz sorunluydu anlatmıştım. Alan kişi poşeti açtığı için ve de tek kağıt poşetteki tohum Sn. birnefestoprak ın bana gönderdiği Manisa patlıcanına bakayım derken dökmüş olmalı ki poşet yırtık ve içi boştu.
Kargomu aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum.
Sevgili dostlar,
Bu etkinlikte emegi gecen herkese sonsuz tesekkur ederim. Ben tohumlarimi teslim aldim.Nasil ozenle emekle hazirlanmis hepsi. Yetistirip, tekrar sizlerle paylasabilmek dileklerimle..Sevgilerimle...
benim kargom ilk sayfadan öğrendiğim kadarıyla ne yazık ki geri gitmiş. oysa işyerim gözönünde ve ana caddede.neden ulaşmadı anlayamadım. yoğun kar ya da kargo şirketinin ilgisizliği olabilir. çok üzüldüm şimdi.:(
ilgilendikleri için sitedeki paylaşımcılara ve yöneticilere teşekkür ederim. ne yazık ki bana kısmet değilmiş.
LojistikMerkezi
17-12-2013, 22:46
Sn efor,
Bugün kargonuz geri gelince size ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık.
Dilerseniz, yarın kargonuzu ( tercih ettiğiniz ALICI ÖDEMELİ kabul eden farklı bir kargo şirketi ile de olabilir. Tabi bu durumda indirimden faydalanamazsınız ) tekrar yollayabiliriz.
yeşilkolik
18-12-2013, 00:31
Elinize emeginize yüreginize saglık sizler harika insanlarsınız. Sizi canı gönülden kutluyorum emegi geçen gerkese sonsuz saygılar :)
Sn efor,
Bugün kargonuz geri gelince size ulaşmaya çalıştık ama ulaşamadık.
Dilerseniz, yarın kargonuzu ( tercih ettiğiniz ALICI ÖDEMELİ kabul eden farklı bir kargo şirketi ile de olabilir. Tabi bu durumda indirimden faydalanamazsınız ) tekrar yollayabiliriz.
cevabınız ve verdiğiniz bu haber beni çok mutlu etti. dört gözle bekliyor olacağım. ilginiz için tekrar teşekkür ederim
tkorkunckaya
18-12-2013, 19:01
Lojistik Merkezi'nin çabaları ve geri dönen kargoyu tekrar göndermesi ile nihayet tohumlarımıza kavuştuk. Lojistik merkezine, ve süreç boyunca yol gösteren Sayın MeyveliTepe'ye çok teşekkürler.
Tohum takasta paylaşımda bulunan arkadaşlarımıza ise nasip olursa seneye tek tek teşekkür etmeye çalışacağız elimizden geldiğince. Onu buradan yazarak yapamayacağımızın farkındayım, seneye tohum takasta görüşmek üzere diyelim.
nihayet bugün tohumlarımı aldım. inanın çok mutlu oldum. Lojistik merkezinin ve geri giden kargomu tekrar bana göndermesi ve beni bu konuda telefonla bilgilendirmesi sayesinde miniklerime kavuştum.
Kargo şirketi foruma verdiğim adrese değil bundan 7 yıl önceki adresim sistemlerinde kayıtlı olduğu için o adresi yazmışlar kargonun üzerine. ben de kendim bizzat aldım yazıhanelerinden. gerek paylaşım yapanlara gerekse tohumların bize ulaşmasında aracı olan lojistik merkezine ilgilerinizden dolayı çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız :)
Zeytinlibahçe
20-12-2013, 18:56
Tohumları gecen hafta teslim aldık ben de bugün gelince gördüm, emegi geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Umarım bir sonraki etkinlikte aktif bir rol alırım
celalim01
20-12-2013, 21:28
Yoğunluk dolayısıyla giremediğim için herhangi bir bildirimde bulunamadım.Kargom elime ulaşalı çok oldu desem yeridir.Ama maalesef belirli bir süredir giremedim.Ancak şuan girdim yazıyorum.hatta kargodan geldiklerinde ben evde olmadığımdan bana not bırakmışlar.
Sonra aradım ve kargoya ulaştığımda isim ve adres sordular sonra ne güzel ki evimin bahçesini beğenmişler (Ha tamam şu çiçekli ev sizin ev ) diye cevapladılar.Uzun süre çiçeklerle ilgili sohbet ettik.bazı çiçeklerime müşteri bile oldular.Aramışlar ama bulamamışlar bende görünce istediler.benim için her anlamda olumlu bir sonuç oldu.
geç bildirdiğim için kusura bakmayın.daha okuma yazmayı yeni öğrenen 1.sınıfız biz ancak ulaşabiliyoruz bazen çabuk yorulup erken yatıyoruz.Evraklar,devamsız öğrenci ev ziyaretleri,adres tespitleri ,sınıf içi hazırlıklar ,bahçe derken işte böyle gidiyoruz.
selamlar
tohumlar 2.kargodan sonra elime ulaştı.
1.kargoyu işlerimin yoğunluğu nedeniyle alamamıştım.
2.kargoyu aldım.
Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.
canan bsr
22-01-2014, 22:57
sonunda tohumlarımın bir kısmına ulaşdım.emeği geçen arkadaşlara teşekkür ediyorum.bu yıl tohum almaya çalışarak etkinliğe katılmayı hedefliyorum(ilk tohum alma denemem olacak :) ) . tüm arkadaşlara kolaylıklar diliyorum..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.