View Full Version : Mersin toplantısı (26 Ekim 2013)
leventali
25-09-2013, 21:48
Tüm üye arkadaşlara merhaba. Ben Tarsusluyum. 2-3 aydır bu siteyi inceliyorum ilk kez bu bölümü anca görebildim. Evimin damında küçük bir sera yapmakla meşkulüm. Henüz bitiremediğim! Tarsus'ta yaşıyorum ama Mersin'e sık gidip geliyorum. Eğer bir buluşma ayarlanırsa seve seve gelirim.
Haddim olmayarak bir konuda yorum yapmak isterim.
1. forum gibi sosyal paylaşım yerlerinde buluşma ayarlamak oldukça zordur. Zira insanlar e postaları gibi sürekli burayı takip etmezler ki ben de öyleyim.
2. Xing Mersin Sosyal ve Ticari Paylaşım Grubu yöneticisi olarak çok etkinlik düzenledim. Etkinlik için (lütfen yanlış anlaşılmasın) hemen herkesin geleceği günü ayarlamaya çalışmak imkansızdır. Bir tarih belirlenir ki bu hafta sonuna denk getirilir, gelen gelir, gelemeyen bir sonraki toplantıya gelmeye çalışır.
3. Duyurular buradan yapılacağı gibi ikinci bir kaynaktan da yapılmalı ve hatta üçüncü bir kaynaktan. Bunlar a) agaclar.net'in bu başlığı b) eposta c) sms. Böylece kişiye mesaj mutlak ulaşmış olur.
Adalet Yağcı
26-09-2013, 22:36
Hoş geldiniz sevgili arkadaşlar.
Mersin'li üyelerin çoğalmasından gurur duyarım.
Toplantı benim de aklımda, iyi olur aslında.
15 gün önceden başlıktan duyuru yapabiliriz.
leventali; siz toplanıyoruz deyin yeter, hepimiz duyarız :)
Bizim çok büyük toplantılarımız da oldu, bu başlıktan (http://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/) toplantılarımızı ve fotoğraflarımıza bakabilirsiniz.
Kurban bayramından sonra olabilir, nedenine gelince; şehir dışından ziyaretime gelecek iki değerli üyemiz var.
Adana'lı dostlarımız da bizleri yalnız bırakmazlar sağolsunlar.
Adalet Yağcı
29-09-2013, 19:52
26 Ekim Cumartesi günü bir toplantıya ne dersiniz?
leventali
30-09-2013, 10:19
Öncelikle tüm üyelerimize merhabalar.
Adalet Hanım, mesajımda da belirtmiştim buraları takip etmek gerçekten çok zor. Mesaj atarken e posta aboneliği kısmını işaretlemeyi atlamışım. Bu mesajla birlikte buraya gelen yazılar e postama da gelecek.
Saygılar...
leventali
30-09-2013, 12:27
Yeniden Merhabalar,
Acil çıkmam gerektiği için mesajı bitiremedim. Bayram sonrası buluşma 26 Ekim Cumartesi benim için uygun. Ancak Cumartesi oluşu ve bayram sonu oluşu endişelerim var. Bayram sonrası insanlar bir hayli yorgun olacak ve bayram öncesi ertelenen işlerin yoğunluğu olacak. Benim önerim bayram tatili içinde bir gün buluşmak. Bayramın 4. günü olan 18 Ekim Cuma ya da 5. günü 19 Ekim Cumartesi. Çifte bayram(!) yapılmış olur.
Geçen sene yapılan etkinliği inceledim. Düzenleyenlerin ellerine sağlık.Büyük emek ve çaba harcamışlar; takdire şayan güzel görüntüler.
Toplanma amacımızı belirlersek (tanışma, tohum takası, bilgi alışverişi vs.) uygun olur düşüncesindeyim. Sahildeki cep sineması kafeteryasını (2.Kat) tanıyorum. Uygun derseniz orayı ayarlayabilirim.
Etkinliği Ağaçlar.Net üyeleri ve katılmak isteyen yeni katılımcılar olarak düzenlersek, hem yeni üyeler oluşur, hemde daha iyi bir katılım olur.
Son olarak toplantı ile ilgili görüş ve önerilerinizi yazarsanız burada tartışma fırsatı buluruz. Toplantıyı daha önce organize eden arkadaşlarımız bu konuda başarı ve tecrübe edinmişler. Yine o arkadaşlar düzenleyebilir ve bizler de onlara yardımcı oluruz.
Veri bankası olması amacıyla düzenleyen organizatör arkadaşa e postamız ve cep telefonumuzu özelden gönderilmesi uygun olur. Böylece bir sms veri bankası oluşturup sms'le duyuru yapabiliriz. Hemde aynı duyuruyu burada paylaşabiliriz.
Benim yazacaklarım şimdilik bu kadar. Her türlü öneriye açığım
Saygı ve Sevgilerle...
Adalet Yağcı
30-09-2013, 22:12
Sayın leventali;
Toplantılarımız gayet samimi hava içinde geçer, yeni gelen dostlarımızla bile hemen kaynaşıveririz.
Elbette tohum, bitki, çelik, bilgi paylaşımlarımız olur, ama öncelikle ağaçlar.net dostlarının bir arada tanışıp görüşmeleri, sonraki zamanlara kalıcı dostluklar bırakmasıdır arzumuz.
Bundan önce iki toplantı düzenledik, Adana'dan dostlarımız da geldiler.
Sahildeki 'Gül kafe' denize çok yakın olduğu için herkesin beğendiği bir yer, menüleri zengin, fiyatları uygun, ayrıca bizlere özel indirim de uyguluyorlar.
Cep sineması kafeteryası ile de görüşelim, belki orayı daha çok beğeniriz.
Siz menü ve fiyatlar hakkında bilgi alabilirseniz uygun bir zamanda gider bakarım.
Sahil bandında buluşmak hepimiz için kolaylık olur, herkesin bildiği bir yer çünkü.
Tarih konusuna gelince; 26 Ekim dedim çünkü, çok değerli iki konuğum o tarihte Mersin'de olacaklar(inşallah).
İsimlerini yazmıyorum, sürpriz :)
Bu yüzden tarihi değiştirmeyelim derim.
Size bu organizasyonda büyük görevler düşebilir, yardımlarınıza ihtiyacımız olacaktır :)
Özelden gsm yazıyorum, haberleşir kararlaştırırız.
Sevgiler.
Toplantı günü netleştikten sonra, üyelere gönderilecek metni bana iletirseniz (toplantı yerinin adresi vb. dahil) Mersin ve isterseniz size yakın illerdeki üyelere toplu eposta gönderimi yapabiliriz.
Adalet Yağcı
08-10-2013, 18:31
Tüm zahmetleriniz için teşekkürler sayın malina.
Durum netliğe kavuştuğunda metni hazırlar size gönderirim.
Adalet Yağcı
08-10-2013, 19:17
Sevgili arkadaşlar;
Yaz aylarını bitirdik, birbirimizi özledik, yeniden toplanmaya karar verdik :)
Toplantı mekanı için bir kaç seçeneğimiz ola bilir, isterseniz iki yıldır toplandığımız Gül kafe'de, ya da önereceğiniz başka bir mekanda toplanabiliriz.
Mekan olarak önereceğiniz yerler ulaşım açısından kolay bulunabilir ve çok uzak olmamalı.
Adana'lı dostlarımız da mutlaka bizlere eşlik edeceklerdir, onların da kolayca ulaşabileceği yerler olmalı.
Önerilerinizi bekliyorum.
Yardımcı olmak isteyen arkadaşlarımız özelden yazarlarsa telefonumu verebilirim.
Tarih olarak 26 Ekim Cumartesi olarak düşündük.
Bu tarihte konuğum olacak iki değerli üyemizin ismini yazmıyorum, sürpriz olsun.
Her zamanki gibi branch yaparız, 11:00 gibi toplanıp, 16:30-17:00 gibi evlerimize döneriz.
Listeyi oluşturmaya başlayalım o zaman :)
1-Adalet Yağcı
Perihan Bayram
08-10-2013, 19:41
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
Adalet Yağcı
08-10-2013, 19:46
LİSTE
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek
YeniGine
08-10-2013, 23:25
Sevgili Adalet Hanım; siz de görmüşsünüzdür Bursa gezisi düzenleniyor ben de diyorum ki kendi kendime 'İnşallah Adalet Hanım İstanbul'a döner de birlikte Bursa'ya gideriz.'
:o Mersi Toplantısı sayfasına yazıverdim ama inşallah bir sakıncası yoktur...
Adalet Yağcı
09-10-2013, 09:01
Sevgili YeniGine'ciğim; Bu sene kışı evimde geçirmeye karar verdim, İstanbul'da olsaydım Bursa gezisini kat'iyyen kaçırmazdım.
Bu sene de böyle geçsin bakalım.
Kısa bir süre için de olsa İstanbul kapısını açık bırakıyorum, gelirsem mutlaka ararım.
Sevgilerimle.
ahmetmelek
09-10-2013, 17:14
merhaba arkadaşlar toplantıya bende katılmak istiyorum listeye benide ekleyin
Adalet Yağcı
09-10-2013, 17:40
Sayın ahmetmelek;
Hoş geldiniz, sizi 5. sıraya yerleştirdim :)
Merhabalar,
Yıllardır İstanbul'da yaşayıp yalnızca tatillerde Mersin'e gidebilen ve kendini "Mersinli" sayan bir üye olarak orada olmayı çok isterdim. Ancak ne yazık ki izin günlerimi o tarihe denk getiremedim. Sizlere güzel bir toplantı ve keyifli paylaşımlar diliyorum.
Adalet Yağcı
10-10-2013, 16:08
Sevgili Nariel, ne güzel olurdu, belki bize keman resitali verirdin.
Insallah baska bir toplantida bulusuruz.
leventali
10-10-2013, 19:41
Beni söylemeye gerek yok sanırım... O gün orada olacağım...
Saygı ve sevgiler
Adalet Yağcı
10-10-2013, 20:55
Sayın leventali;
Listedeki kişi sayısına göre rezervasyon yapılacağı için listeye adınızı eklemelisiniz.
Bunun için listeyi kopyalayıp altına isminizi ekleyebilirsiniz.
leventali
10-10-2013, 23:38
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek
6-Levent Ali Keten
emrullah mutlu
12-10-2013, 18:19
geçen sene çok gelmek istemiştim ama olmamıştı ne yazık ki bu sene gelmek istiyorum kesinlikle... listeye beni de ekleyin lütfen...
kayserilim
12-10-2013, 20:24
mehmet özden
leventali
12-10-2013, 20:28
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden
kayserilim
12-10-2013, 20:28
işle alakalı ekstra bir gelişme olmadıgı sürece toplantıya gelmekten gurur duyarım.
Kaçırır mıyım hiç?
Bende geliyorum...
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden
8-smiy
Adalet Yağcı
13-10-2013, 17:03
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden
8-smiy
9-emrullah mutlu
arifarte
13-10-2013, 17:04
O tarihte saat 13:00 a kadar iş yerinde olmak zorundayım sonrasında kabul ederseniz ben de katılmak isterim.
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden
8-smiy
9-Arifarte
Adalet Yağcı
13-10-2013, 17:08
Sevgili arifarte, 1 sn. farkla önce yazmışım :)
Siz de ben de 9. sıraya yazmışız.
Mesajınızı düzeltirmisiniz rica etsem, 10 numaraya keyifle yerleşin :cool:
Müjgan Yılmaz
14-10-2013, 21:39
Sevgili Mersin liler,bu kadarcık mı?
Adanalılar dan ,haber var mı?
Valla Eskişehir toplantısını sayıca geçmelisiniz,üstelik şimdi hava şartları da ,orada çok güzeldir herkes üşürken sizler açık havada muhabbet edeceksiniz:)
Adalet Yağcı
15-10-2013, 20:26
Ah sevgili Müjgan, Mersin'li üyeler beni üzüyor, onları bir araya toplayıncaya kadar akla karayı seçiyorum :)
Üstelik sürpriz misafirlerim var, hiç mi merak etmiyorlar :(
Yakında 3. sürpriz misafirim ola bilir, yok söyleyemem ama minik bir ipucu; forumun en en en bitki delisi :)
Adalet Yağcı
15-10-2013, 20:27
Liste Son hali :
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
Emre İlhan
17-10-2013, 15:11
Liste Son hali :
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
Mersin toplantımızı, dostlarımı çok özledim gerçekten:)
Adalet Yağcı
17-10-2013, 18:35
Mersin ve ben de seni özledik sevgili Emre.
Senin telefonun mu değişti, değişti ise bana ve leventali'ye özelden yazar mısın.
Toplantı konusundaki bilgileri sms olarak alabilmen için gerekli.
Adalet Yağcı
17-10-2013, 18:37
Eveeettt... Sürprizler üç oldu :)
Liste Son hali :
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz 1
4-Sürpriz 2
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
eylülburak
18-10-2013, 17:39
Acemi bir forum üyesi olarak ben de gelmek isterim.
Adalet Yağcı
18-10-2013, 18:04
Liste Son hali :
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz
4-Sürpriz
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
14-eylülburak
Adalet Yağcı
18-10-2013, 18:06
Hoş geldiniz eylülburak.
Hiç acemilik ya da yabancılık çekmeyeceksiniz garanti ederim :)
eylülburak
18-10-2013, 21:41
Hoş geldiniz eylülburak.
Hiç acemilik ya da yabancılık çekmeyeceksiniz garanti ederim :)
Çok teşekkür ediyorum...
salih parlar
20-10-2013, 06:40
Bende katılmak isterim.Extra bir iş çıkmazsa tabi.
Salih PARLAR
Eh ;benide sıkıştırıverin bi araya artık. :D
Adalet Yağcı
20-10-2013, 11:38
Hoş geldiniz salih parlar, almira, kendinizi listeye eklememişsiniz, tamam ben eklerim :)
Liste Son hali :
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz
4-Sürpriz
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
14-eylülburak
15-almira
16-salih parlar
salih parlar
20-10-2013, 19:00
Organize edenlere teşekkür ederim.
Bende katılmak isterim.
Adalet Yağcı
20-10-2013, 20:21
Organize edenlere teşekkür ederim.
Bende katılmak isterim.
16. sırada kaydedildiniz sayın salih parlar.
mtgokduman
21-10-2013, 20:15
Sevgili Mersinli Dostlar, 26 Ekim akşamı görevli olarak Tarsus'a geleceğim ve pazar günüde orada olacağım. Ancak akşam uçağı ile Adana'ya gelip oradan geçeceğim için sizlere katılamayacağım...Şimdiden güzel bir toplantınız olasını diliyorum..Sevgilerle...
Adalet Yağcı
21-10-2013, 20:23
Teşekkürler sayın mtgokduman, keşke aramızda olabilseydiniz.
Müjgan Yılmaz
22-10-2013, 11:04
Eh ;benide sıkıştırıverin bi araya artık. :D
Sevgili Almira, Tanıdığımız en paylaşımcı,en sevecen üyelerden biri olarak ,bırak araya sıkışmayı,organizasyonun bir parçası olmanı,bekliyoruz.Burgmansiyalarımın,annesi Adalet ise ,Anneannesi de sensin :)
Adalet Yağcı
22-10-2013, 16:24
Keşke sen de olsaydın burada sevgili Müjgan, almira yine getirecektir brugmansialarından.
Kendim gelemesem de,:( küpelerimi yolluyorum sizlere dostlar.
Ahh ahh... şimdi Adana da olsaydım, anacığımı kapar gelirdim ben de.:(
Mersin, Adana ve (fazladan Karamanlı üyelerimize) toplu eposta gönderip, toplantıyı haber verdim :)
İyi akşamlar Mersin. Toplantıdan yeni haberim oldu. İstanbul'da düzenlenecek olan Sığınaklar Kurultayı'na katılmam gerektiği için bu kez aranızda olamayacağım. Katılacak olan herkese şimdiden sevgiler.
Adalet Yağcı
22-10-2013, 20:08
Sevgili cemo'm, ne güzel olurdu aramızda olabilseydin, alcen'le çıkıp geliverseniz çok sevinirdik.
Adalet Yağcı
22-10-2013, 20:12
Mersin, Adana ve (fazladan Karamanlı üyelerimize) toplu eposta gönderip, toplantıyı haber verdim :)
Teşekkürler sayın malina.
Belli olmaz belki Konya'dan bile gelen ola bilir.
Adalet Yağcı
22-10-2013, 20:13
İyi akşamlar Mersin. Toplantıdan yeni haberim oldu. İstanbul'da düzenlenecek olan Sığınaklar Kurultayı'na katılmam gerektiği için bu kez aranızda olamayacağım. Katılacak olan herkese şimdiden sevgiler.
Adana toplantısında görüşürüz inşallah sevgili tiya.
Adalet Yağcı
22-10-2013, 20:14
Kendim gelemesem de,:( küpelerimi yolluyorum sizlere dostlar.(
Bu arada küpeler can yakıyor cemo :)
leventali
23-10-2013, 00:59
Merhabalar herkese,
Kısa bir süre aranızda olamadığım için üzgünüm. Adalet Hanım eksikliğimizi hissettirmemiş sağolsun. Bugün Adalet Hanımla da görüşüp, buluşma noktasını kararlaştırıp sizlere de buradan ve sms yoluyla bildireceğiz.
Aranızda olamadım zira kendime bir topraksız tarım serası yaptım. Fideleri getirince onların yerini hazırlama eksiklerini giderme zorunda kaldım. Bugün itibariyle bayağı bir hafiflettim yapılacakları.
Saygı ve Sevgilerle...
merhaba
öncelikle toplantı organizasyonunda emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederim. bende bir mani olmazsa toplantıya katılmak isterim.
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz
4-Sürpriz
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
14-eylülburak
15-almira
16-salih parlar
17-gül
Değişik illerimizde yapılan agaclar.net sohbet toplantıları beni çok mutlu etmekte, inşallah başka illerimizde de daha sık toplantılar tertiplenir.
Bu toplantılar bizleri birbirimize daha da yakınlaştırıyor, güzel dostluklar oluşuyor aramızda.
Mersin'li arkadaşlarımız yine kolları sıvadılar, güzel işlerle uğraşıyorlar. Yoruldukları da belli ama aldıkları zevk belli ki daha çok.
Listeye adımı ilâve etmeyi ne kadar çok isterdim...... inşallah daha başka bir toplantıya ben de katılacaklar arasına " Güler ve eşi " diye eklerim.
Listeyi inceleyince dikkatimi çeken şey yakın illerden katılımın az olduğu oldu. Hadi sürprizleri tahmin ediyorum ama neden yakın çevreden katılım az oluyor?
Haydi arkadaşlar biraz gayretlenin, bakın Mersin'li dostlar uğraşıyorlar; bir arada olmak için, tanışmak, çelik tohum paylaşmak için can atıyorlar.
İklim şartlarınız güzel, mekan güzel, dostluklar ise harika.... sizler de biraz gayretlenin lütfen, agaclar.net'li olmak işte böyle bir şey.
Toplanın, paylaşın ve bütün detayları aklımız ve gönlümüz sizlerde kalan bizlerle paylaşın. Bizler de mutluluğunuza böyle iştirak etmiş olalım.
Güzel ve bol paylaşımlı bir toplantı geçirmenizi dilerim. ;)
Adalet Yağcı
23-10-2013, 13:17
Sevgili Güler, ne çok sevinirdik gelebilsyedin, çok büyük sürpriz olurdu.
Seni ve Oğuz beyi misafir etmekten çok mutlu olurum bilesin.
İnşallah bir gün buralar da senin güzel kahkahalarınla şenlenir.
Adalet Yağcı
23-10-2013, 13:24
Arkadaşlar;
Toplantı mekanı için şu ana kadar öneri gelmedi sizden, böylece mekanı Gül Kafe olarak kesinleştiriyorum.
Tarih: 26 Ekim Cumartesi
Yer: Gül Kafe
Adres: Pozcu sahil, Adnan Menderes Bulvarı, Hilton otelini geçtikten sonra uçağın yanı.
Saat: 11:00 (Branch olacağı için daha erken de gelinebilir)
Gül Kafe irtibat gsm: 0535 773 80 58
Agrobene
23-10-2013, 14:19
Sn.Adalet Yağcı bende toplantıya katılacağım
Aydın LAL-Kullanıcı ismi(agrobene)
Agrobene
23-10-2013, 14:27
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz
4-Sürpriz
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
14-eylülburak
15-almira
16-salih parlar
17-gül
18-agrobene (Aydın LAL)
26 ekim cumartesi saat 13.00 te gelsem herhalde dağılmazsınız arkadaşlar.çünkü saat 12.30 "a kadar nöbetçiyim.Bu arada adalet hanım olmasa mersinlilerin bir araya geleceğini sanmıyorum.Teşekkürler...
Adalet Yağcı
23-10-2013, 21:39
Dağılmayız akşama kadar oradayız serpaco.
velican81
23-10-2013, 23:48
Leventali hemşerim
Bende Tarsusluyum. Davetini kaçırmak istemezdim ama bir dahaki buluşmaya belki. Şırnak'da 6 aylık memurum.
Size güzel paylaşımlar ve iyi eğlenceler dilerim.
merdal36
25-10-2013, 12:41
Ben de katılmak istiyorum (eşimle).
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz
4-Sürpriz
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
14-eylülburak
15-almira
16-salih parlar
17-gül
18-agrobene (Aydın LAL)
19-M.Emin ERDAL ve eşi
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz
4-Sürpriz
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
14-eylülburak
15-almira
16-salih parlar
17-gül
18-agrobene (Aydın LAL)
19-M.Emin ERDAL ve eşi
20- maki01 (Bugün 19:00 treni ile Mersin yolcusu )
Görüşmek üzere, sevgiler...
leventali
25-10-2013, 16:35
Merhaba velican81, memnun oldum. İnşallah tanışmak da kısmet olur.
Yarını sabırsızlıkla bekliyorum. Herşey gönlünüzce olsun...
emrullah mutlu
25-10-2013, 18:49
arkadaşlar hepinizden çok özür dilerim ne yazıkki aranızda bulunamayacağım okulda veli toplantısı olacak ve ben bir öğretmen olarak katılmam şart sizlerden çok özür diliyorum :(
Emre İlhan
25-10-2013, 19:19
1-Adalet Yağcı
2-Perihan Bayram
3-Sürpriz
4-Sürpriz
5-ahmetmelek *
6-Levent Ali Keten
7-Mehmet Özden *
8-smiy
9-emrullah mutlu *
10-Arifarte *
11-Maviş
12-Emre İlhan
13-Sürpriz
14-eylülburak
15-almira
16-salih parlar
17-gül
18-agrobene (Aydın LAL)
19-M.Emin ERDAL ve eşi
20- maki01 (Bugün 19:00 treni ile Mersin yolcusu )
21- hazan-z
:)
eylülburak
25-10-2013, 20:05
Arkadaşlar;
Toplantı mekanı için şu ana kadar öneri gelmedi sizden, böylece mekanı Gül Kafe olarak kesinleştiriyorum.
Tarih: 26 Ekim Cumartesi
Yer: Gül Kafe
Adres: Pozcu sahil, Adnan Menderes Bulvarı, Hilton otelini geçtikten sonra uçağın yanı.
Saat: 11:00 (Branch olacağı için daha erken de gelinebilir)
Gül Kafe irtibat gsm: 0535 773 80 58
Yarın saat 10:00 da bizde de veli toplantısı var. Müdürüme çaktırmadan kaçabilirsem en erken 12:00 gibi orada olabilirim. Umarım bir şeyler kaçırmam...
Adalet Yağcı
25-10-2013, 22:35
Toplantı başlama ve bitiş saatleri sınırlı değil ki, bir saatliğine bile olsa uğramanız sizi de bizi de mutlu edecektir :)
Her ne kadar başlama saati 11:00 denilmişse de daha erken veya geç gelebilirsiniz, önemli olan toplatıya iştirakiniz.
loveforlife
26-10-2013, 06:43
Sevgili dostlar,
Şimdiden kahkahanın ve keyfin bol olacağı, güzel olan her şeyin paylaşılacağı güzel bir gün diliyorum sizlere... Aslına bakarsanız, tahmin emiyor da değilim nasıl keyif veren bir gün olacağını...
Toplantıya katılacak tüm dostlarımıza kucak dolusu sevgi ve selamlarımı gönderiyorum...
onurcuk01
26-10-2013, 07:16
Merhabalar...bende yetişebilirsem geleceğim.. Kım organıze edıyor cebımde goremıyorum benı arayabılırsenız sevınırım.
Adalet Yağcı
26-10-2013, 14:06
Harika bir toplanti oluyor herkes cok keyifli. Yeni uyelerle hemen kaynastik. Fotograflar aksama.
Müjgan Yılmaz
26-10-2013, 14:06
Mersin toplantısı resmen başladı:)))))bu işlemleri cep telefonundan yapıyorum ,benim değil makinanın hatası fotonunu ters dıruşu bir zahmet başınızı eğerek bakınız:))))
eylülburak
26-10-2013, 18:02
Harikaydı...
Hepinize sonsuz teşekkürler...
İlk fırsatta fotoğrafları da yüklemeye çalışacağım...
Toplantı muhteşem geçti. Uzaktan, yakından gelip bizi yalnız bırakmayan tüm can dostlara teşekkürler.
Aramıza bir çok yeni arkadaş katıldı. Onlara da çok teşekkürler. Umarım bundan sonra hep birlikte olur....
Perihan Bayram
26-10-2013, 19:21
Çok güzel bir toplantı oldu,Ağaçlar Net sayesinde tanışıp çok sevdiğim arkadaşlarımla birlikte olmak harikaydı.Bizi bir arada tutan sevgili Adalet hanıma sonsuz teşekkürler.
Adalet Yağcı
26-10-2013, 19:35
Çok güzel bir gündü, sizlerle birlikte olmak çok keyifliydi.
En kısa zamanda daha detaylı yazacağım.
Hepinize içten sevgiler.
Toplantıdan ilk kareler benden olsun...
Askerliğini Mersin'de yapmış biri olarak bende merak ediyorum? Sıcak kanlı iyilik sever insanların buluşması ne kadar güzel geçmiştir.
Bizlere sürpriz yapıp İstanbul'dan gelen sevgili Müjgan Yılmaz. İyiki geldiniz. Sizi tanımah hepimizi çok mutlu etti. Yüzünüzden gülücük eksik olmasın.
Yaka kartlarımızı ve masa kartımızı hazırlayan sayın Levenali; emeğinizden dolayı çok teşekkür ederiz. Sizi tanımak bizi mutlu etti.
Sayın Salih Parlar; siz de aramıza hoş geldiniz. Getirdiğiniz Pikan cevizleri için de ayrıca teşekkürler. Umarım bundan sonraki toplantılarda sizleri sık sık aramızda görürüz.
Sevgili Cemo ve Sevgili Anagibi; sizler için ne diyebilirim ki. İyiki varsınız, iyiki uzun yolları göze alarak aramıza geldiniz. Bizleri çok mutlu ettiniz.
merdal36
26-10-2013, 21:29
Çok güzel bir toplantı oldu. Başta bu toplantıyı düzenleyen Adalet Hanım olmak üzere tüm katılan arkadaşlara katkılarından dolayı sevgi, saygı ve teşekkürlerimi sunarım. İyi ki varsınız…
Sayın Merdal; biz de sizi tanımaktan mutluluk duyduk. Umarım yeni toplantılatda yine aramızda olursunuz.
Adalet Yağcı
26-10-2013, 21:52
Günlerdir tüm ısrarlara rağmen sır gibi saklamıştım sürpriz konuklarımı.
Öyle mutlu ettiler ki beni, sevili Müjgan Yılmaz, sevgili Ana Gibi, sevgili cemo, sizlere teşekkürle başlamak istiyorum.
Toplantıya Adana'dan, Tarsus'tan gelen ve Mersin'den katılan doğa dostlarına, organizasyonda iletişim dahil bir çok detayı üstlenen sayın Leventali'ye, ve forumumuzun en sevimli üyesi, her an yardıma hazır olan sevgili Emre İlhan'a, bizlerin böylesine güzel bir çatı altında toplanmamıza vesile olan sayın malina'ya teşekkürler ediyorum.
Her zamanki gibi çok güzel paylaşımlarımız oldu, sevgili almira ve Maviş kendi rekorlarını tazelediler, getirdikleri bir çok bitki memnunyietle paylaşıldı.
Sayın Salih Parlar'ın getirdiği pikan cevizleri de hoş bir paylaşımdı.
Toplantı heyecanı ile sağa sola koşturup durmaktan fotoğraf çekmeyi unuttum hep :)
Yine de bir kaç kare paylaşabilirim, arkadaşlarımız bir hayli fotoğraf çektiler, müsait olduklarında paylaşacaklardır.
Şimdi sırada Adana toplantısı var, arayı fazla açmadan Kasım sonlarına doğru tekrar buluşacağız inşallah.
Aramıza yeni katılan üyelerimizden Eylülburak; iyiki geldin. Hoş geldin.
eylülburak
26-10-2013, 22:09
Öyle hoş buldum ki sizleri anlatamam...Tekrar teşekkürler...
Toplantı masasından birkaç kare...
Adalet Yağcı
26-10-2013, 22:25
Sayın Leventali'nin hazırladığı masa ve yaka etiketlerimiz güzeldi.
449855
Branch faslı.
449856
Sevgili smiy ve Ana gibi
449857
eylülburak
26-10-2013, 22:31
Bendeki güzel anlar...
Adalet Yağcı
26-10-2013, 22:34
Soldan sağa, Müjgan Yılmaz, HazanZ, Perihan Bayram, Gülgün.
449871
Perihan Bayram, Gülgün, Maviş, Almira.
449872
Sağdan sola, Salih Parlar ve Almira.
449873
Adalet Yağcı
26-10-2013, 22:47
Cemo, maki01, Ahmetmelek.
449877
Cemo, maki01.
449878
Ahmetmelek, Leventali, Merdal36 ve sevgili eşi Nurten hanım.
449879
Adalet Yağcı
26-10-2013, 22:53
Sayın Prof. M.Emin Erdal, yani Merdal36, sevgili eşi Prof. Nurten Erdal ve Emre İlhan.
449880
Sayın Merdal36'nın Lithopsları.
449881
Adalet Yağcı
26-10-2013, 22:58
Hepimizin çok sevdiği, Emre İlhan.
449882
Sevgili maki01 ve uykucu fındık :)
449883
Bendeki tüm fotoğraflar bu kadar :(
leventali
26-10-2013, 23:04
Tüm dostlara iyi geceler,
Bugün aslında ilk ben yazacaktım. Bir bilge bir olayı heyecanı geçmeden, ertesi güne bırakmadan mutlaka aynı gün yazın. Yoksa ertesi gün yazacaklarınızda aynı çoşkuyu yakalayamazsınız, diye yazmış. Gerçek hayatta buna şahitlik yapan birisi olarak bugünkü çoşku yarına bırakılmadan yazılmalıydı.
Kıyıda, köşede kalmış, çok ortalarda gözükmeyen, hani ilk okulda okutulan marşlardan vardı ya, "Orda bir köy var uzakta, gitmesek de..." diye başlayan marşdaki gibi insanlar topluluğuyla bir arada olmanız, size bu ülkeyi, bu ülkenin insanlarını yine, yeniden sevmenizi sağlıyor.
Hani kaldı mı böyle insanlar, mazide kaldı onlar, sözüne inat onlarca harika insanla tanıştım bugün. İçimizde yaş ortalamasını düşüren Emre'nin heyecanını, hayat coşkusunu yıllara meydan okuyarak yaşayan kocaman yürekli insanlar topluluğu.
İlk kez katılanların çekingenliğini, dakikalar içinde kahkalara, saatler içinde bayram buluşmalarındaki akraba ziyareti rahatlığına çeviren; kalpten, çocuk saflığında, külelenmemiş dostlar topluluğu. Kaldı mı öyle insanlar sözüne inat, içten "Evet kalmış" diyebilmek harika bir duygu.
Bugün bana bu duyguları yaşamama vesile olan öncelikle, hiç alakası olmayan bir konuda araştırma yaparken karşıma çıkan Agaclar.Net sitesini kurup, bugüne kadar getiren Malina ve ismini bilmediğim onlarca insana, sonrasında bu toplantının mimarı Adalet Hanım'a ve bugün orada olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
Kimler yoktu ki bu teşekkürü ayrı ayrı hak etmeyen?
Buluşma yerine benden bile önce gelmiş ev sahipliği yapan Almira ve Maviş. Sıcak kanlılıklarıyla, onca kalabalığa yeterinden fazla getirdikleri çeşit çeşit bir birinden güzel tohum ve çelikleriyle, yüzlerinden bir an olsun gülücüğü eksik etmeyen coşkularıyla bence günün yıldızlarıydı.
Daha gencecik yaşına rağmen aramızda her yaştan insanla iletişim kuran, heyecan dolu, bol bol tarihe tanıklık ederek resimlerimizi çeken Emre.
Adalet Hanım'ın misafirleri. O denli samimi, o denli içten insanlardı ki, söylenmese Adalet Hanım'ın dışında kimse onların misafir olduğunu algılayamazdı bile. Benim orta okul hocalarımdan birinin kopyası (Kim kimin kopyası bilemiyorum :)) Müjgan Hanım. Harika kahkahanızla, coşkunuzla çok yaşayın. Dedim ya misafir gibi değillerdi. Cemo ve Ana Gibi. Sanki hepimizi 40 yıldır tanıyorlardı...
Mersin Üniversitesinden eşiyle birlikte katılan Emin Erdal ve Eşi. Emin Bey'in kaktüsler konusundaki uzmanlığı, sevgisi, onları anlatırken ki coşkusu, hoş sohbeti inanılmazdı. Bu çicek yetiştirme ve koleksiyonerlik tutkusu eşinin karasularına girmiş, birkaç dönümlük sera yapmak için yer arıyordu :)
Sevgili Salih Parlar'ın getirdiği ve ekimini yaptığı muhteşem lezzette cevizler.
Perihan Bayram, Eylül Burak ve yeni üye olduğum için ismini buraya aktaramadığım üyelerimiz ve onların misafirleri...
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Böylesine güzel, böylesine heyecanlı, böylesine dostane bayram havasında geçen bir günü bana yaşattığınız için.
Ara Güler'in (fotoğraf sanatçısı) çok güzel bir sözü vardır : Fotoğrafçı fotoğraf çekmez, tarihe tanıklık eder. O yüzden karelerde göremezsiniz onu, diye. Bugünkü toplantıya kadar hep tarihe tanıklık ettim hayatım boyunca. O yüzden karelerde hep azdım ya da yoktum. Bugün tarihe tanıklık eden arkadaşların hemen hepsinden ricam buraya paylaşabildiğiniz kadar resmi paylaşın.
Saygı ve Sevgilerle...
Levent Ali Keten
Adalet Yağcı
26-10-2013, 23:18
Sayın Leventali;
Öyle güzel özetlemişsiniz ki bu güzel günü, yüreğinize kaleminize sağlık.
Bizler de sizi tanımaktan çok mutlu olduk.
Ben devam edeyim... Güzel pastamızı hazırlatan Sevgili Adalet Hanıma çooook teşekkürler.
loveforlife
26-10-2013, 23:25
Fotoğraflar bir yana, Sayın Leventali'nin anlatımı öylesine güzel olmuş ki, sanki sizinleymişçesine keyiflendim okurken. Darısı bizim de başımıza!
Sevgili Leventali; ne güzel anlatmışsınız.... Ben güzel yazı yazamam ama sizin yazınızdaki güzellikleri fotoğraf kareleriyle aktarayım...
loveforlife
26-10-2013, 23:29
Kendim gelemesem de,:( küpelerimi yolluyorum sizlere dostlar.
Ahh ahh... şimdi Adana da olsaydım, anacığımı kapar gelirdim ben de.:(
Ablacığım...
"Kandıramazsın beni!"şarkısını söyleyesim vardı sana ya, zor tuttum kendimi. :D Sen ortadan yok olacaksın da toplantıya gitmeyeceksin. Ne mümkün? Ama bunun üzerine bu sürpriz ekibini Bursa'ya da mutlaka beklediğimizi vurgulamadan geçemeyeceğim...
Emre İlhan
27-10-2013, 00:25
Fotoğraflar:)
449915
Sürpriz üyelerimize soldan 2. sırada bulunan sevgili, Ana Gibi ile başlayalım; :)
449916
449917
449918
449919
Emre İlhan
27-10-2013, 00:32
Sevgili cemo ablanın sürprizi gerçekten çok güzel oldu. Neşe kaynağımız, iyi ki geldin ablacım:)
449920
449921
449922
449923
449924
Emre İlhan
27-10-2013, 00:35
449925
449926
449927
449928
Sohbetin önemli olduğu anlar; :)
449929
Emre İlhan
27-10-2013, 00:40
449930
449931
Pikan (http://www.agaclar.net/forum/ceviz/1108.htm) cevizi;
449932
449933
449934
Emre İlhan
27-10-2013, 00:53
Su içerken bile rahat bırakmamışım :D
449940
449941
Sürprizlerimizden birisi de sevgili, Müjgan Yılmaz:) Sürprizleri çok seviyorum, tekrar tekrar yapmanız dileğimle:)
449942
Pastamız; :)
449943
449944
Emre İlhan
27-10-2013, 00:57
449945
449948
449949
449950
449951
Emre İlhan
27-10-2013, 01:03
Sıra geldi paylaşım saatine:)
449959
449960
449961
449962
449963
Emre İlhan
27-10-2013, 01:06
449964
449965
449966
449968
449969
Emre İlhan
27-10-2013, 01:10
Bu mesajı ayrı yazmak istedim. Yakaladım, bu doğal sahneyi yakaladım :D
449970
Emre İlhan
27-10-2013, 01:12
Toplu fotoğraflarımız; :)
449971
449972
Emre İlhan
27-10-2013, 01:20
Toplantımız gerçekten de çok güzel geçti:)
Toplantımıza katılan ve emeği geçen herkese, uzaklardan gelip bizi neşelendiren sürpriz üyelerimize ve sevgili, Adalet Yağcı'ya ayrı ayrı teşekkür ederim.
Çok güzel bir gündü, Adana'ya da bekleriz ;)
Yazdan kalma sıcak bir günde yaşanan sıcacık bir buluşma yaşadık bir kez daha.
Toplantıyı organize ederek bizleri bir araya getiren sevgili Adalet'e ve telefonlarımıza ilk kez gönderici adı olarak AGACLAR.NET MERSİN mesajlarının düşmesini de sağlayan sevgili leventali'ye çok teşekkür ediyorum.
"Ben taaa nerelerden gelirken sen Adana'dan gelmezsen... " diyerek Fındık'la birlikte trenden indirilme riskini göze almamı sağlayan cemo'ma da sevgilierimi gönderiyorum :))
En kısa zamanda Adana toplantısında buluşmak dileğiyle :)
Herzamank ki gibi harika bir gündü, bu güzel gün için emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Süpriz konuklarımız sevgili Müjgan Yılmaz, Ana Gibi ve cemo gülen yüzünüz ve pozitif enerjinizle günümüze güzellik kattınız iyi ki geldiniz, iyi ki varsınız...
Herkesin tek tek adını yazamıyorum ama eski arkadaşlarla tekrar görüşme fırsatı bulduğuma ve yeni arkadaşlarla da tanıştığıma çok memnun oldum.
Sevgili almira ve Maviş her toplantıda olduğu gibi bizlere bitki ve tohum şöleni sundular , herkes fazlasıyla istediğini aldı.
Fotolar sizi yanıltmasın ben gördüm cemo birşey almadı :))
En kısa sürede Adana toplantısında buluşma dileğiyle...
Bu kez pasta doğru yere gelmiş, afiyet olsun.
leventali
27-10-2013, 23:03
Sevgili arkadaşlar, gerek yazıma ve gerekse organizasyonda görev almama yaptığınız övgüler için teşekkür ederim. Ancak ben elimden geleni yaptım. Asıl övgüyü elinden gelenin fazlasını yapan Adalet Hanım hak ediyor. Zira bizimkisi çorbada bir kaşık tuz.
Saygı ve Sevgilerle...
merhaba
öncelikle organizasyonda emeği geçenlere tekrar teşekkürler ve toplantı için mersinde yazın son günlerini yaşadığımız böyle sıcacık bir günde ve siz hepiniz birer birer ağaç gibi hür ve bir orman gibi kardeşçesine sıcacık yüzünüzdeki gülümse ile birbirinize o denli içten ve samimi bir ortam yaratmışsınız ki mazeretim olduğundan dolayı katılamadığım için resimlere bakarken çok imrendim ve aranızda olmayı çok isterdim. inşallah başka bir mersin toplantısında bu güzel, samimi ve paylaşımcı ortamı ikinci defa içinde olmak için benimde hevesim kursağımda kalmaz. sayın leventali toplantının içeriğini ve fotoğraflarını çok güzel yorumlamış ve yüreğine sağlık. daha önceki toplantıda tanıştığımız sevgili adalet hanım, sevgili smiy, sevgili almira, sevgili maviş, sevgili hazanz ve toplantıya katılan tüm üyelere sevgiler
Sevgili arkadaşlar, birkaç gün bilgisayardan uzak kalınca bu güzel toplantı haberlerini okuyamamıştım.
Mesajları okudum, yüklenen fotoğrafları zevkle inceledim. Güzel bir toplantı gerçekleştirmenin verdiği mutluluk yüzlerinizden okunuyor.
Toplantıyı organize eden, uzaktan yakından katılan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Bu güzel beraberliğinizin daim olmasını diler, hepinize sevgilerimi göndermek isterim.
Bu sabaha karşı eve dönebildim ben. O gönlü güzel ev sahibesini ardımda bırakarak:(
Öylesine güzel bir toplantıydı ki, çok ama cok mutlu oldum. İyi ki gitmişim dedim ve tüm yorgunluğumu unuttum sizlerle bir arada iken.
Öncelikle, beni hava alanında karşılayan sevgili oğluşumuz Emre ye, birlikte kahve faslı yaptığımız Maki ye çok teşekkürler. ( Tabii burada tehditler epey işe yaradı;))
Sonrasında ben Mersin e devam ettim. 3 no lu süpriz olarak,:p sevgili Müjgan ve Ana Gibi ile buluşmamız ve cok eğlenceli 4 gün, bana doping oldu.
Heyecan içinde toplantıya katıldık. Daha önce tanıştığım yüzleri yeniden görmek, heyecan vericiydi. Daha da heyecanlısı, yeni yüzler görmekti.
Sizlerle tanışmak cok ama cok güzeldi dostlar. Hepinize cok ama cok teşekkür ederim, yüreğimde böylesi güzel tatlar bıraktığınız için.
Bizleri bir araya getiren, dünya tatlısı Adalet ciğime, buradan tekrar teşekkürler.
Sabahın 4 ünde eve vardığım ve tüm gün bahcede eşelendiğim için cok yorgunum.
Devamı yarına diyerek, sevgiler yolluyorum tüm dostlara.
Çok güzeldi.Böylesine güzel olacağını tahmin etmemiştim.Özellikle almira ve maviş bitki getirmişler.Bitki adlarını şu an unutmuş olsamda emeklerine sağlık diyorum.Teşekkürlerimi sunuyorum.
Bilgilendirici bir konu teşekkürler ... :=)
Ana gibi
31-10-2013, 13:13
Merhaba güzel insanlar,
Sağ olsun Levenali, benim ifade edemeyeceğim güzellikte, duygularımı dile getirmiş. Tekrarı olmasın diye kısaca, HazanZ'nin veda anında söylediği bir söz benim bütün duygularımın dile geliş biçimiydi ( ana gibi bakıyorsunuz), doğru tesbitti. :) Yaş ortalaması, kimliği, kültürü ne olursa olsun, orda ortak nokta sevgi, saygı, bir bütünlük vardı. Kime söylediğimi hatırlayamadım ama sevgili Malina bir iyilik yapıp ağaçlar net partisi kursa ülkem cennet olurdu, gibi bir duyguya kapıldım :), şaka bir yana her kesimden ve yaştan insanın bulunduğu sıcak ortam etkileyici idi.
Benim için çok farklı anlamlar taşıyan toplantı öncesi ve sonrasıyla birlikte bu gezi için, bu güzel insanları tanımama vesile olan sayın Malina başta olmak üzere büyük özveri ile evsahipliği yapan, sevgili Adalet hanıma sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Bütün çekingenliğimi ( varlığı ile yokluğu arasında bir fark olmayan, izleyici üye ben) sımsıcak bir ilgiyle saran, güzel insan Müjgan hanım, su gibi berrak Cemo'nun pozitif enerjisiyle toplantıya katılma cesareti buldum. Ve ne kadar haklı olduklarını, paylaşımlarından tanıdığım diğer üyelerin sıcak yakınlıkları, birbirleri ile bitkilerde olduğu kadar yarış halinde idi.
Sevgili Almira ve Maviş sizlerin paylaşımlarından etkilenmemek ne mümkün teşekkürler, Tek tek isim saymam benim balık hafızama zor geliyor, herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, şu an isimlerinizi sayamadığım için lütfen bana kırılmayın olurmu? Ama izin verin Torunum gibi gördüğüm Emre'yi (Emre İlhan) sevgiyle kucaklıyorum.
Sevgili Adalet Yağcıoğlu, misafirperverliğin için burdan da teşekkür etmek istedim, uzun süredir yaşamadığım bir güzelliği, sıcaklığı, güven duygusunu yaşattığın için. Unutmadan yolluk için de teşekkürler. Uzattım özür dilerim, ama bütün duygularımı kısacık anlatmak istedim bu kadar oldu. Herbir üyeye sevgiler, saygılar.
Gecikme nedenim henüz dün akşam eve gelmiş olmam, özür :(
Adalet Yağcı
31-10-2013, 16:22
Sevgili Ana gibi,
İyi ki karar verip geldin, seninle olmak hepimiz için büyük keyifti.
Keşke daha uzun bir zaman birlikte olabilseydik, eh, buna da şükür :)
Bir dahaki toplantıda kendini çok daha rahat hissedeceksin.
Bence kolları sıvayıp Kayseri'li üyeleri topla hemen :)
Emre İlhan
31-10-2013, 21:31
Tek tek yazamıyorum ama güzelliklerle dolu sözleriyle beni onure eden tüm dostlarıma, kucak dolusu sevgilerimi iletiyorum. Aranızda olmaktan o kadar memnun ve mutluyum ki:)
Valla isim sayamadım cok mahcubum ben de Emre.
Hepinizi seviyorum ve Bursa ya yola cıkıyorum 2 saat sonra.. Nezle grip:) Mersin dönülşü fena oldum, Ankara da üşütmüşüm:(
eylülburak
01-11-2013, 18:35
Siz ne hoş , ne yaşayan bir forum üyeleriymişsiniz meğer... 4 ay boyunca " güvenilir mi acaba" diyerek boşa izlemeye almışım. Çok şanslıyım ki üyeliğimin 2. ayı bile dolmadan sizlerle yüz yüze bu sıcak buluşmaya tanıklık ettim...Müthiş bir açlıkla topladığım bütün çelikleri ikinci gün toprakla buluşturdum...Tekrar tekrar, yüzlerce kez teşekkürler...Adana toplantısını iple çekiyorum...
Bu arada vazgeçtim apartman sevdasından, acilen müstakil-bahçali ev bulmalıyım tohumlarıma ...Bahar gelmeden...
Akılına sahip ol canım eyülburak ım..Zira buraya üye olan iflah olumor bilesin:)
İyi ki tanıdım seni, tez zamanda bahceli evin olsun dilerim.
Sevgilerimle,,Otobusum kaçacakkk byyy:))
eylülburak
01-11-2013, 18:44
Akılına sahip ol canım eyülburak ım..Zira buraya üye olan iflah olumor bilesin:)
İyi ki tanıdım seni, tez zamanda bahceli evin olsun dilerim.
Sevgilerimle,,Otobusum kaçacakkk byyy:))
Güzel dileğin için çok teşekkürler...İyi yolculuklar...
Adalet Yağcı
01-11-2013, 18:52
Sevgili eylülburak,
Cemo doğru söylüyor, burada kendimizi kocaman bir aile gibi hissettik her zaman.
Aile reisimiz sayın malina hepimizi de kollar gözetir, uygunsuz bir şey varsa gözünden kaçmaz, yani yüzde yüz güvendesiniz :)
Bir de büyük toplantılarımızı görseniz, şehir dışı gezilerimize katılsanız çok mutlu olursunuz eminim.
Adana toplantısı belirlendiğinde haberleşelim, toplanıp gidelim.
Sevgiler.
Ana gibi
02-11-2013, 11:30
Çok kötüsünüz, henüz normal hayatıma alışmaya çalışırken, sizler yine birbirinizi görecek o tatlı muhabbete devam edeceksiniz. Ama ama haksızlık bu. Adana'da buluşanlara saygılar, selamlar.
Cemo, geçmiş olsun canım. :(
Adalet Yağcı
02-11-2013, 13:09
Yolu öğrendin sevgili Ana gibi, yine gel :)
leventali
05-11-2013, 22:43
Bir de yazılımcı olacağım. Buraya gelen mesajlardan mail ile haber alıyordum sonra kesildi. Bugün Sayın Gül'ün beğenmesiyle mesaj geldi. Bir de baktım ki sohbet son hızda.
Bende ektim çiçekleri, tohumları. Müstakil evin bahçesini değil ama damını ele geçirdim. Eylül Burak müstakil eve çıkmaktan bahsetmiş. Tarsus'ta kaldı mı müstakil ev? İnşallah bulursun.
Hiç sevmedim apartman hayatını. Bizim şimdiki oturduğumuz sokakta aşağı yukarı 150 yıldır oturuyoruz. Sokakta yeni nesillerin çoğu apartmana taşındı. Ben onlara onlar da burada kalanlara acıyor. Müstakil ev sadece bahçe demek de değil; komşu da demek. Hem öyle komşu ki, herkesin bir birinde anahtarı var. Bir birini bir süre görmese hiç olmazsa camdan "Komşu huuu" diye bağırıp meraklanan.
Hatırlıyorum da apartmanda kalırken bir rahatsızlanmıştım. 20 gün sonra kapımı tek çalan aidat toplamaya gelen kapıcı olmuştu.
Hele ki siteler... Şimdilerde revaçta olan rezidanslar... Nüfusu üç köye bedel ama üç ailenin bir birini zor tanıdığı. Çoğu da köyden gelmedir. Hemen hepsinin bir köyü vardır oturanların. Yıllarca köylü onlara gıpta ile bakar, yıllar geçtikçe onlar köylülere. Hemen bir çoğunun köy hayatı özlemi vardır buralarda oturanların. Hayalleri vardır. Bıkkınlıkları vardır şehir hayatından. Ama köylü, sitelerdekilere, sitelerdekiler de köydekilere imrenir durur.
Köyü kentleştiremedik ama kentleri köylüleştirdik maalesef.
Köylüleştirdik köylüleştirmesine ama köylünün efendiliğinden kayıplarla. Köylünün yardım severliliğini bir kenara iterek. Köylünün imece (yardımlaşma) geleneğini atarak. Köylünün dostane karakterinin genleriyle oynayarak.
Genleriyle oynanmış tohum gibi, bir sonraki tohuma hayat veremeyen; köylü kırmasıyla kentli bozması arasında kalmış bir kuşak yarattık.
Tohum ekmeyi unutmuş, bilmeyen bir köy-kentlisiyle, toprağın hikmetini anlamış, farkına varmış kentliler kuşağı. Toprağını 2 daire karşılığına veren köy-kentlisiyle, 1 dairesini satıp toprak almayı düşünen kentliler kuşağı...
Hangisiyiz biz?
Evinde iki dal salatalık yetiştirmeyle mutlu olan kentlilerle, dönümlerce salatalık ekip mutsuz olan köylülerimiz...
Bütün bu karamsar gibi görünen tabloya karşılık güzel olan nedir biliyor musunuz? O gün orada bulunan bir grup insan. Eylül Burak gibi yüzlerce, binlerce ve hatta onbinlerce kişi olduğuna inanıyorum. Toplumdaki dejenerasyondan etkilenip, çekinip, bu tip buluşmalara tereddütle bakan. Ve yerden göğe kadar da haklı olan.
30 yılda insanları bir arada tutan ne varsa tek tek yıkıldı. Dünyadaki tüm sosyoloji uzmanlarını 30 yıl önce bir araya getirseniz, bir televizyonun, insanları bir araya getiren tiyatro, sinema, konser, piknik, gezi, toplantı gibi asırlara kök salan kurumlarını 30 yılda yerle ihsan edeceğine indandıramazdınız.
İnsanların lüks kümesleri, doğaya, tabiata ve hatta komşuluğa, insanlığa tercih edebilecek düzeye getirebileceğini..
Hele ki Türk toplumunun sineceğini, eve kapanacağını, yandaki komşudan tırsacağını, bağımsız yaşamayı yalnız yaşamak olarak algılayacağını, insanların bir birine güvenlerinin kalmayacağını...
Ben de olsam güler geçerdim böyle bir senaryoya.
30 yılda otomobillerimiz oldu en lüksünden. Onlara yer açmak için gözümüzü kırpmadan bahçede araba büyüklüğünde talan yaptık. Okullardaki gezi alanlarını, bahçe spor alanlarını otoparka dönüştürdük. Yetmedi kule gibi binalar yaptık portakal, limon bahçelerini keserek. Hatta fabrikalar yaptık ve kabul de gördü zira o bölgedeki insana iş verdik. Öyle büyük, öyle gösterişli binalar yaptık ki artık devlet bile topluma ayak uydurup "Saraylar" yaptırmaya başladı. Adalet Sarayı, Emniyet Sarayı ...
Ve bütün yılgınlığına, karamsarlığına rağmen karabulutları dağıtıp aydınlığı insanın yüreğine serpen o günkü, bir birini ilk kez görenler topluluğu.
Bir bilim kurgu filminde vardı. Sandaylede hayal dünyasında yaşayan insanları uyandırmak için tüm bilgisayarları durdurmaya çabalayan üç beş kişi... Ve başarıyorlardı. Tüm rüyadaki insanlar, bağlı oldukları sandalyelerden dışarıya, gerçek hayata, gerçek gökyüzüne çıkıyorlardı.
Abarttım mı bilmiyorum ama umarım bu minicik buluşma bile kelebek etkisi yapar.
Saygı ve Sevgilerle...
Eh halimiz ahvalimiz anca bu kadar güzel anlatılır. Gelecek kuşaklara bir zamanlar
şu rezidans'ın olduğu yerde kocaman bir çınar, Yanında iki gözlü yalağı olan bir çeşme vardı diyecek kişide kalmayacak böyle giderse. Umarım birileri bu işe bir dur derde otu böceği çiçeği tanıyan yeni kuşaklar bırakırız arkamızda. Yoksa çok rahmet okurlar gibi geliyor aklıma. Ama hala umut vargibi. Saygılarımla.
leventali
05-11-2013, 23:59
"Umut ömürden uzun olmalı", demiş bir bilge...
Ana gibi
06-11-2013, 09:43
Sayın leventali, kaleminize yüreğinize sağlık yine çok güzel anlatmışsınız içimizden geçen duyguları.
Binalar yükseldikçe, insanlar küçülüyor. Yeşil yok edilip, dünya grileşiyor ve bu bizleri çok üzüyor, ne yazıkki bizimkisi, sadece biraz nefes alma alanı bulmaya çalışma gibi ...
Saygılar, selamlar.
Adalet Yağcı
06-11-2013, 10:12
Sayın leventali,
Toplantıda sizi biraz suskun görmüştüm, ya da telaşımdan ben farkedemedim.
Oysa ne büyük bir özlemin birikimi varmış yüreğinizde, bu özlemi yazınıza çok güzel yansıtmışsınız.
İyi ki foruma üye olmuşsunuz, iyi ki aramızdasınız.
Selâm ve sevgilerimle.
leventali
06-11-2013, 17:33
Merhaba Traklı, Ana Gibi ve Adalet Hanım,
Ayrı ayrı teşekkür ederim. Bu toplumun insanını çok seviyorum ben; her şeye rağmen.
Aslında büyük bir kesimin özü çok sağlam. Zaten özü sağlam olanlar da kendilerini kabuğa çektiler. Ortalarda gözükenlerin büyük kısmı bu toplumu yansıtmıyor.
İşte ben bu özü sağlamlara kızıyorum. Biliyorum, onları anlıyorum ama kızıyorum. Onlar kenara çekilince ortada gözükenler, bu kesimi biraz daha geriye geriye çekiyor. Sanılıyor ki toplum artık bu.
Klasik laflar türedi ve bunu maalesef bu özü sağlam insanlar bile kullanmaya başladı. "Biz Türkler, bizim toplum" diye başlayan ve ardında aşağılık cümleler...
Filanca mesleğin yüzde 90'ı şöyle, filanca kesimin yüzde 90'ı böyle gibi alçakça yakıştırmalar.
Ben yürekten inanarak söylüyorum. Bizim toplumumuzun yüzde 90'ı, mert, dürüst, yardım sever, kişilikli; kadını erkeği, dini dili fark etmez adam gibi adam... Geriye kalan yüzde 10'u bu söylemi yapanların kendilerini gizlemeleri için kullandıkları kamuflajdan öte değil.
En büyük özlemim, sevgili Adalet Hanım, şu arkada kalmış özü sağlam insanların gün yüzüne çıkması.
O kadar yaşanası bir ülkede ve de insanlarıyla bir arada yaşıyoruz ki...
Ve bir birinden habersiz...
eylülburak
06-11-2013, 17:37
Eylül Burak müstakil eve çıkmaktan bahsetmiş. Tarsus'ta kaldı mı müstakil ev? İnşallah bulursun.
Haklısınız,neredeyse yok... Komşuluk ilişkilerinin sıcak ve samimi olduğu,çocuklarımız için güvenli olduğunu düşündüğümüz eski mahallelerde evler çok bakım istiyor ve bitişik nizam yapılmış...Yeni dubleks yapıların olduğu mahallelerde ise o sıcak , güvenilir komşuluk ilişkileri yok.Güzelim müstakillerin her tarafı demir ve dikenli tellerle çevrili...Sokakta kimse kimseyi tanımıyor, in cin top oynuyor...Her kapıda güvenlik kamerası...Ürkütücü...
Israrla umudediyoruz...Bir gün mutlaka bahçeli evimiz olacak... :p
ahmetmelek
07-11-2013, 19:24
sayın levent bey hepimizin içinden geçenleri çok iyi anlatmışsınız herkesin içinden geldiği fakat anlatamadığı duygularını bizim yerimize kaleme döktüğünüz için dökebilme yeteneğineze,kabiliyetinize,zekanıza ve o güzel içten ruhunuza çok teşekkür ederiz. hepiniz çok iyi insanlarsınız sadece dogayı birazcık korumaya yeşillendirmeye çalışan kimisi bir balkon kimisi bir teras kimisi evinin bahçesini ve ordan yetiştirdilerini daha önce hiç tanımadığı insanlarla paylaşan yüreklere ve onları bir araya getirmeye çalışan kalplere ve uzaklardan bizlere kalplerinin güzelliklerini ve dostluklarını getirdikleri için minnattarız.belki bir gün daha büyük toplantılar fidan dikme şenlikleri belki ozaman levent beyin dediği gibi kentleşmenin önüne geçemeyiz ama doğayıda yok etmemek için çabalamış oluruz karınca misali hepinize en içten saygı ve selamlarımla.
leventali
07-11-2013, 20:53
İyi dileklerinize teşekkür ederim Sayın Ahmet Melek. Hasbel kader bu milletin içini görebilme fırsatım oldu. Biraz baba mesleği (nakliyecilik), biraz siyaset (22 yıl kadar, 7 yıldır hiç bir alanında yokum) sanırım biraz da baktığını görebilme yetisi...
Hani Hababam Sınıfı vardı. Mahmut Hoca bir bölümünde karneleri öğrencilere değil de velilere veriyordu. Oradaki konuşmanın içten bir kopyası hissederek yazdıklarım. Şöyle diyordu Mahmut Hoca : Tembel çocuk, suçlu çocuk, haylaz çocuk, duyarsız çocuk yoktur. Tembel ana baba, suçlu ana baba, duyarsız ana baba vardır. O yüzden karneleri çocuklarınıza değil size veriyorum...
O yüzden çocuklar çok sevilir. Tabiatın tüm canlılara eşit dağıttığı saflıkla gelir dünyaya. Sonra biz ondan neler neler üretiriz. Sonra da hep birlikte bu eserimizi yerden yere vururuz.
10 yıl önce gençler hakkındaki düşüncelerimi paylaştığım kariyerli, kariyersiz insanlar güldüler, alay ettiler, dalga geçtiler benimle. Hatta benim bu evrende yaşamadığımı düşünen bile oldu. Çünkü gençler o kadar duyarsızdı ki onlara göre, bir savaş çıksa saklanacak delik ararlardı.
Aradan geçen zamanda nette yaptığım, arkadaşlarım arasında yaptığım tartışmalarda da uzaydan gelmiş muamelesi gördüm. Ama Gezi olayları patlak verdiğinde kızımın aramasıyla haberim oldu. Telefonda "Baba tüm söylediklerin çıktı. Gençlerin hepsi sokakta. Gaz yiyorlar geri geliyorlar, gaz yedikçe daha çoğalıyorlar" diyordu.
Televizyonda psikologlar, sosyologlar, gazeteciler, bir sürü kariyerli insanlar hayretler içerisindeydi. Bense değil. Çünkü onlar bu gençlerin ve hatta anne-babalar bile, küpesine, yırtık kotuna, jöleli saçına, dövmesine, kırık Türkçesine, anlamakta güçlük çektiğimiz mesajlarına, cep telefonlarına, bilgisayarlarına bakmışlardı. Kendi çocuğunun bile içine bakamamış, onların da birer birey, birer insan olduklarını unutmuşlardı.
Gezi'yle gençler hakkındaki düşüncelerim artık yargılanmıyor. Şimdi geriye bu toplum hakkında söylediklerim için aynı şekilde yargılanıyorum. Çok fazla iyimser olduğumdan tutun da, hayal gördüğümü, toplumdan soyut yaşadığımı söyleyen bile var. Belki aramızda bu yazdıklarımı okuyanlardan bu düşüncede olan bile vardır.
Yine, yeniden ifade edim ki, ne televizyonda gördüğünüz ne de etrafınızda gördüğünüz kötü örnekler bu toplumu yansıtmıyor. Küçük bir azınlık bile demiyorum ki ondan kat kat azlar. Aslında söylediğimi 10 tl'ye isteyen test edebilir.
Mersin'desiniz örneğin. Açın haritayı bir köy seçin. İsmini bile ilk duyduğunuz bir köy olsun. Atlayın o köyün dolmuşuna, gidin o köye şehirden geldiğinizi ve karnınızın aç olduğunu söyleyin. Bir yardım isteyin. O köyden dönerken en az 10 tane ismini bile unutmayacağınız insanı arkanızda bırakarak dönersiniz.
Gidiş geliş en uzak yere bu testi 10 tlye yaparsınız.
Ya da bir kenar mahalleye gidin. İsmi bile aşağılayıcı gibi. Kenar mahalle! Olsun, ben kenar mahalle çocuğuyum. Gidin bir kapıyı çalın. Aç olduğunuzu söyleyin. Sizce ne olur durum?
Peki aynı şeyi bir sitede yapabilir misiniz? Örneğin kapıdaki güvenlik sizi içeri alır mı?
Sitede bile ulaşsanız bir kısım insanlardan bir köylü, bir kenar mahalleliden göreceğiniz ilgiyi görürsünüz.
Öyleyse neden "Bizim toplumun şu kadarı " diye başlayan bunca çok cümleler kuruluyor etrafımızda? Neden binlerce parçaymışız gibi duruyoruz? Bunca kalabalıkta neden yanlız insanlar? Ve bu kadar iyiyse bu toplum nerede bunlar?
Bunların hepsine ayrı ayrı cevap verebilirim ama ben son soruya cevap verip bitirmek istiyorum.
Hepsi şu anda TV'deki dizilerini seyrediyorlar...
Adalet Yağcı
08-11-2013, 10:08
Sayın leventali;
Forumda dikkatinizi çekti mi bilmem, düşüncelerinizi paylaşabileceğiniz Felsefi sohbetler kahvesi (http://www.agaclar.net/forum/sohbetler/15440-76.htm)adlı bir başlığımız var, bir göz atın bence.
Bu ana başlık (http://www.agaclar.net/forum/sohbetler/)ta ilgi duyabileceğiniz sohbet kahveleri var, ilginizi çekebilir.
Güçlü betimlemelerinizi daha geniş başlıklarda paylaşmanız dileği ile.
Selam ve sevgiler.
leventali
08-11-2013, 12:32
Merhaba Adalet Hanım,
Forumda böyle başlıkların olduğunu bilmiyordum. İlginiz için teşekkür ederim. Burada herhangi bir felsefi tartışma gayretinden öte, bu başlıkta buluştuğumuz insanlarla sohbetin son kırıntılarını paylaşmaktı yazdıklarım.
Genel anlamda duygularımı paylaşmak yerine, o gün orada buluştuğumuz insanları bir araya getiren bu başlık aracılığıyla gelenlerle paylaşmak istedim.
Forumun bu yönde bir düşüncesinin, uygulamasının olduğunu da bilmiyordum. Yanlış bir şey yaptımsa, acemiliğin affına sığınıyorum. Uyarınızdan ötürü de ayrıca teşekkür ederim.
Saygı ve Sevgilerle...
Adalet Yağcı
08-11-2013, 16:42
Sayın leventali, o kadar güzel yazı ifadeniz var ki, burada sınırlı kalmasına gönlüm razı olmadı.
Bu tarz paylaşımlarınızı çok daha büyük bir keyifle paylaşabileceğiniz başlıkları önermiştim size, uyarı değildi yani :)
Düzgün ifadelerle derd-i meram eylemek herkesin yapabileceği bir iş değil ne yazık ki, biraz yaşanmışlık çokça da entelekt birikim gerekiyor.
Önerdiğim ana başlıktaki alt başlıklarda çok güzel paylaşımlar var.
Forumumuzun üye sayısı çok yüksek, güzel paylaşımlarınız daha çok kişiye ulaşsın diye naçizane bir girişimdi sadece :)
loveforlife
08-11-2013, 17:09
Sayın Leventali,
Pek çoğumuzun duygularını öyle güzel yüklemişsiniz ki kelimelere, mutlaka diğer başlıklarda da görmek isteriz bu seçkin kelimeleri...
Sevgili Adalet Yağcı da hepimizin adına ne kadar da iyi yapmış, size diğer başlıkları da göstererek.
Büyük bir merakla bekliyor olacağım yeni yazılarınızı...
Hislerimize tercüman olmuşsunuz sevgili Leventali.
Yüreğinize, kaleminize sağlık.
leventali
08-11-2013, 20:25
Herkese iyi akşamlar. Öncelikle belirtmeliyim ki inanın herhangi bir alınganlık göstermedim. Gerçekten samimi olarak, böyle değerli bir forumun bilmeden kurallarını ihlal ettiğimi düşündüm.
Aslında kendi başlığımda yaşadığımız kısa bir polemiğin üzerine Adalet Hanım'ın yazısını okuyunca tereddütte kaldım.
Forumların güzel yanı kadar, polemik taraflı mahalle baskılarına maruz kalıyor insan. Eleştiri sınırları bazen rencide sınırlarını aşıyor ve ben bu tip durumlardan inanılmaz rahatsız oluyorum. O yüzden de uzak durmaya çalışıyorum felsefi tartışma başlıklarından.
Siyahla beyaz arasında 256 renk tonu vardır. Diğer renklerin toplamını buraya katmıyorum bile. Doğaya baktığınızda kimsenin rengini, boyunu, ölçüsünü umursadığı yok. Ama siyahla, beyazın arasındaki renk tonuna bile tahammül edemeyen insanlar oluyor. Ya siyah olmak zorundasınız ya da beyaz. Griyseniz yandınız. Her iki tarafında anlamsız polemiklerine maruz kalıyorsunuz.
Sanırım, o gün, orada bulunan arkadaşların sıcaklığı güven vermiş kalemime. Sıcak gelmiş bu başlık anlaşılan...
Saygı ve Sevgilerle...
.
Sanırım, o gün, orada bulunan arkadaşların sıcaklığı güven vermiş kalemime. Sıcak gelmiş bu başlık anlaşılan...
Saygı ve Sevgilerle...
O sıcaklığı yansıtan, siz olmayasınız:)
Her ne kadar, uzun uzadıya sohbetimiz olamadıysa da, sizi tanımaktan keyf aldım. Kaleminizle ise, sizi daha iyi tanıdım sevgili dost...
Adalet Yağcı
09-11-2013, 08:48
Griyseniz yandınız. Her iki tarafında anlamsız polemiklerine maruz kalıyorsunuz.
Sayın leventali,
Siyah ya da beyaz olmak zorunda değiliz, tüm renk tonlarını yansıtabiliyor, taşıyabiliyorsak o zaman zengin bir kişiliğe sahibiz demektir, benim anlayışım böyle.
'Polemik' dediğiniz şey tüm forumlarda yaşanan, usulünce tartışmayı bilmeyen üyelerin yarattığı sıradışı bir durum.
Tanıdıkça göreceksiniz ki, burada sizin gibi düşünen, sizin gibi yorumlayan üyeler çoğunlukta.
Bu yüzden rahat olun.
Kendinizi bu başlıkta ifade etmekte daha rahat hissediyorsanız buraya yazın.
Bizim bir şikayetimiz yok, paylaşacağınız düşüncelerinizi okumaktan her zaman keyif duyacağız.
Selâm ve sevgilerimle.
leventali
09-11-2013, 22:19
Merhabalar,
Teşekkür ederim Sayın Cemo ve Adalet Hanım.
Bugün Adana Tarım Fuarı'ndaydım. Aslında buraya yazacaktım izlenimlerimi, sonra kendi başlığımda yazdım. Tarım Fuarı başlığını görünce oraya da yazmak istedim. Bir de buraya yazıp yazı kirliliği yapmak istemedim. Yazımı okumak isteyenler
http://www.agaclar.net/forum/1216629-post13.htm okuyabilir.
leventali
10-11-2013, 02:29
Merhaba Adalet Hanım,
Dakika 1 Gol 1. Size uydum ve kıyıdan bir parça uzaklaşim dedim, bakın ne oldu :)
Adana Fuarı için paylaştığım linki ve altındaki cevabı okursanız daha anlamlı bulacaksınız yazdıklarımı:)
Saygı ve Sevgilerle.
leventali
11-11-2013, 23:46
Tık, Tık, Tık...
Adalet Yağcı
12-11-2013, 15:59
Gecenin bir yarısı kapıda kalmışsınız :)
Bu aralar çok hareketli geçiyor günlerim, şimdi gördüm.
leventali
12-11-2013, 16:52
Hiç sormayın :) Oldu bir kere, yapacak bir şey yok. Aman günleriniz hareketli geçsin. Benim hareketliliğim yukarı seraya çıkınca başlıyor. Yoksa meslek icabı aptal bir makinenin karşısında saatlerimi geçiriyorum.
Aslında Mersin başlığında devam etsek daha mı iyi olur diyorum? Oraya uğraması daha kolay. Arada bir arkadaşları da hareketlendirelim. Herkes bir koşuşturmacada. Unuturuz sonra bak bir birimizi :) Demedi demeyin...
. Unuturuz sonra bak bir birimizi :) Demedi demeyin...
UNUTMAYINNN:)) Diyorummm. Gönlüm hep sizinle.
Adalet Yağcı
12-11-2013, 20:19
Hiç sormayın :) Oldu bir kere, yapacak bir şey yok. Aman günleriniz hareketli geçsin. Benim hareketliliğim yukarı seraya çıkınca başlıyor. Yoksa meslek icabı aptal bir makinenin karşısında saatlerimi geçiriyorum.
Aslında Mersin başlığında devam etsek daha mı iyi olur diyorum? Oraya uğraması daha kolay. Arada bir arkadaşları da hareketlendirelim. Herkes bir koşuşturmacada. Unuturuz sonra bak bir birimizi :) Demedi demeyin...
Sizi yönlendirdiğim başlıklarda 'gol' yiyorsunuz diye başka yönlendirme yapmayayım dedim ama... :D
Bakın bizim çok güzel sohbet kahvelerimiz (http://www.agaclar.net/forum/sohbetler/) de var.
Bir birimizi unutmamak için küçük toplantılar yaparız, daha önce yazdığım gibi şu sıralar telaşım var, atlattıktan sonra mini bir toplantı ayarlayalım.
Sizde Mersinli üyelerin telefonu var, bir mesajla halledersiniz :)
leventali
12-11-2013, 23:57
Süper olur! Siz telaşınızı atlatın, bana *** deyin, mesajla çağıralım arkadaşları... Golsüz berabere kalalım :)
Emre İlhan
13-11-2013, 12:14
Adana (http://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/32287.htm#post1217169)'ya dört gözle bekliyorum hepinizi:)
eylülburak
29-05-2015, 09:39
Beni havalara uçuran mis kokulum...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.