View Full Version : Bursa toplantısı ve Saitabat Köyü gezisi (2 Kasım 2013)
loveforlife
05-10-2013, 11:20
Arkadaşlar, ben diyorum ki; Bursa'da bir agaclar.net toplantısı düzenleyelim. Bu mesajımda (http://www.agaclar.net/forum/1204968-post47.htm) belirttiğim gibi Saitabat Köyü'nde harika bir köy kahvaltısı eşiliğinde mükemmel bir gün geçirebiliriz. Üstelik çevre illerdeki tüm dostlarımızın (Yalova, İstanbul, Eskişehir, Balıkesir, İzmit vb.) bizimle olması da oldukça kolay olacaktır. Hadi bu organizasyonda birileri bana yardım etsin de soğuk sonbahar günlerine inat sıcacık bir gün geçirelim hep beraber...
Nasıl bir yardım bekliyorsun? Oraya gidip konuşmak için ancak Bursa'lı üyeler yardımcı olabilir sana. İstanbul'dan ayarlamak pek kolay olmaz ama yine de yapabileceğimiz bir şey varsa severek yaparız.
Sen bu toplantı için kendince bir program yap, üzerinde konuşalım.
Sanırım Kasım ayı başlarında olacak değil mi?
loveforlife
05-10-2013, 19:20
Ben konuşurum, konuşma kısmı sorun değil. Zaten dernektekilerin çoğunu tanıyorum. Ama Eskişehir toplantısını gördükten sonra yapmak istediklerimi tek başıma yapabileceğimi sanmıyorum. Özel bir şeyler olsun isterim. Neyse halledeceğiz. Bursalı arkadaşlar da biraz hareketlenir belki bu vesileyle. 3 Kasım olabilir bence. Tabii ki çoğunluğun isteği önemli.
3 kasım pazara denk geliyor, cumartesi daha uygun olmaz mı?
loveforlife
05-10-2013, 19:59
3 kasım pazara denk geliyor, cumartesi daha uygun olmaz mı?
Cumartesi çalışan arkadaşlar olabilir diye dedim. Benim için hergün uygun. Sonuçta çoğunluğun ne isteyeceği önemli olan...
Cumhur Tonba
05-10-2013, 22:03
Arkadaşlar, ben diyorum ki; Bursa'da bir agaclar.net toplantısı düzenleyelim. Hadi bu organizasyonda birileri bana yardım etsin de soğuk sonbahar günlerine inat sıcacık bir gün geçirelim hep beraber...
Sayın loveforlife,
Siz yolu açtınız ya, hiç merak etmeyin. Gerisi gelir. Bu işi olmuş bilin bence.
günebakan
08-10-2013, 07:47
Cumartesi olsa sanki biraz daha iyi olur gibi malum pazar günü olursa pazartesi hem iş hemde okul var tabi bu benim fikrim
loveforlife
08-10-2013, 09:52
O zaman "hangi cumartesi?" konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada Bursalı üyelerimiz nerede? Hadi bakalım biraz canlanalım!
günebakan
08-10-2013, 10:19
2. kasım olabilir bence havalar çok soğumadan tabi yine bu benim fikrim:)
O zaman "hangi cumartesi?" konusunda fikirlerinizi bekliyorum. Bu arada Bursalı üyelerimiz nerede? Hadi bakalım biraz canlanalım!
....:D, Sevgili loveforlife sesin biraz az mı çıktı ne, al eline megafonu başla bağırmaya; Sesim geliyor muuuuu... Bursa, Yalova, İstanbul, İzmir, Ankara, Eskişehir, Kocaeli, Tekirdağ...... agaclar.net'liler Bursa'da Toplanıyoruz.
Bende katılmayı çok isterim ama oğlumu eşime emanet etsem bile (araba kullanamayan biri olarak) oraya ulaşmam imkansız :'(
YeniGine
08-10-2013, 15:22
Harika!.. ağaçlar.net!.. Bursa gezisi!.. Yine heyecan yaptım!..
Yalnız günü birlik mi olacak bu gezi? Ona göre sevineyim...
Evet sevgili YeniGine günübirlik olacak ama sabah erken yola çıkmamız gerekir ki hem kahvaltı edelim hem de dolaşalım.
Bence siz geziden bir gün evvel daha erken saatlerde yatın ki uykunuzu almış olarak gelirsiniz. Çünkü bakıyorum maşallah gece geç vakitlere kadar sitedesiniz. ;)
Sayın Nevzat... te be yaa bizim grup takım halinde tamam değil mi?
YeniGine
08-10-2013, 15:35
:) Ama Güler Hanım hep demiyor muyum ben ağaclar.net nöbetçi üyesiyim diye. O halde kısmet diyelim inşallah...
günebakan
08-10-2013, 18:18
1. Nevzat.)))
2. Günebakan ve ailesi tabikii:)
loveforlife
08-10-2013, 19:51
Bursalılar ses vermese de başlık hareketlenmiş ya, devamı gelir...
1. Nevzat.)))
2. Günebakan ve ailesi tabikii :)
3. Loveforlife
4. Güler ve eşi Oğuz Ağabey
5. ?
edelvays58
08-10-2013, 21:07
'Bursalı' bir ağaçlar.net üyesi olarak bir toplantının da Yeşil Bursa'da yapılması, üstelik bir iki kez gittiğim Saitabat köyünde(doğası ve havası çok güzel) olması beni gururlandırmıştır.
Ancak 2 kasım, Cumartesi akşamı oğlumun nişan töreni var ve ertesi gün de hem yorgun olabilirim, hem de misafirlerim olabilir, onun için o tarihlerde katılamam. Ama yapmam gereken bir şeyler varsa seve seve yaparım. Farklı bir tarihte olursa katılırım. Daha önce hiç böyle bir toplantıya katılmamıştım. Hem bir ilk olmuş olur.
loveforlife
09-10-2013, 18:30
26 Ekim olsa, edelvays58 de katılabilir mi acaba? Listenin 5 numarası bekleniyor hala...
Sn.loveforlife merhaba,
Toplantının Cumartesi günü olması durumunda listeye beni ve eşimi ekleyebilirsiniz (herhangi bir sağlık sorunumuz ve olumsuz hava koşulu olmaması durumunda).
Saygılar.
1. Nevzat.)))
2. Günebakan ve ailesi tabikii
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
Selahattin Yılmaz
10-10-2013, 07:52
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Selahattin YILMAZ
loveforlife
10-10-2013, 13:02
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
hamdi eyigor
10-10-2013, 20:05
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Selahattin YILMAZ
6. Hamdi Eyigör
loveforlife
10-10-2013, 21:35
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
loveforlife
10-10-2013, 21:41
Bende katılmayı çok isterim ama oğlumu eşime emanet etsem bile (araba kullanamayan biri olarak) oraya ulaşmam imkansız :'(
Sevgili Yağmur,
Niçin eşiniz ve oğlunuzla beraber gelmeyi düşünmüyorsunuz? İnanın onlar için de çok güzel bir gün olur...
Her nekadar yeni üye olsam da gelmeyi çok istiyorum aslında. Ailecek gelmekten çekinmemin tek sebebi oğlumun yaşı 3,5. Rahatsızlık verebilir endişesi taşıyorum. Tam olarak laftan sözden anlayacak olgunlukta değil henüz.
helin-123
11-10-2013, 00:18
ne güzel Adana, Bursa, Mersin güzel toplantılar yapıyor, bizim antalya, alanya da ses yok sanırım,
Sebahattin Sargın
11-10-2013, 01:04
İş yoğunluğumdan dolayı orada olamayacağım ama gönlüm sizinle olacak, şimdiden iyi eğlenceler :)
ucurtma122
11-10-2013, 07:44
Eskişehir den selam olsun mutlaka gelirim,,
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
Sayın yağmur, bu toplantı tanışma ve bir arada olmamız için düzenlendi, küçük çocuğunuzla katılmanızın hiç sakıncası olmaz, eğitim semineri yapmıyoruz ki. Hatta çocukları aramızda görmek bizleri mutlu eder.
Sayın tturt'un oğlu sevgili Ege'yi de tanıdığımızda minncacıktı, bebek arabasında katılmıştı ilk toplantıya, hepimizin gözbebeği oldu.
Bütün aile kadronuzla bekleriz.
Sayın yağmur, bu toplantı tanışma ve bir arada olmamız için düzenlendi, küçük çocuğunuzla katılmanızın hiç sakıncası olmaz, eğitim semineri yapmıyoruz ki. Hatta çocukları aramızda görmek bizleri mutlu eder.
Sayın tturt'un oğlu sevgili Ege'yi de tanıdığımızda minncacıktı, bebek arabasında katılmıştı ilk toplantıya, hepimizin gözbebeği oldu.
Bütün aile kadronuzla bekleriz.
Teşekkür ederim Güler Hanım. O zaman bizim ufaklığın ateşli bir hastalık geçirme ihtimalini saklı tutarak kendimi de ekleyebilirim.
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
:DYine imrenti yaptım, bol eğlenceli tanışmalar ve bol güzellikli geziler dilerim ...
Lütfen her gördüğünüz güzelliğe bir de benim gözüm niyetiyle bakınız .Teşekkürler:D
Sanırım tarih 2 Kasım cumartesi olarak tespit edildi.
lilium, Nagihan gelmiyor mu? Hadi onu da razı et, beraberce gidelim.
loveforlife
11-10-2013, 21:22
Sevgili Lilium,
Hazır Güler Abla ve Oğuz Ağabey gelirken bence Nagihan Abla da gelmeli... Senin geliyor olmana da gerçekten çok sevindim. Fotoğraflara konuşma balonlarını kişileri tanıyarak yazman çok daha keyifli olacaktır...
loveforlife
11-10-2013, 22:02
Sanırım tarih 2 Kasım cumartesi olarak tespit edildi.
Tarihi 2 Kasım Cumartesi olarak netleştirdik. Bugün Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği'ni arayarak bir ön görüşme yaptım. Şuan için yapılmış başka grup rezervasyonunun olmaması büyük şans. Türkiye'nin dört bir bucağından hatta yurt dışından (özellikle Araplar çok rağbet gösterir) insanların çok beğenerek gittiği bir yer haline geldiler çünkü. Ben bir ön rezervasyon yaptırdım.
Kahvaltı menümüzde neler var?
* Tarhana çorbası (Kendi üretimleri)
* Cevizli lokum (Bursa'ya özgü bir lezzet, yine kendileri hazırlıyor.)
* Gözleme
* Silor (Burası bir Gürcü köyü ve silor da onların geleneksel yemeklerinden)
* Sahanda yumurta
* Kuymak
* Kaşar peyniri
* Beyaz peynir
* Kaymak
* Tereyağ
* Bal (köyde kendi ürettikleri bal)
* Reçel (2 çeşit olan bu reçelleri kendi mahsullerinden yapıyorlar. Patlıcan, ahududu, çilek gibi türlerini denedim. Çok da güzeldi)
* Zeytin (2 çeşit)
* Acılı ezme (kendi üretimleri)
* Kahvaltılık salça (her yıl imece usulü toplanıp tonlarca domates ve kırmızı biberle salçalar hazırlarlar. Kahvaltılık olan bu tür oldukça lezzetli)
* Domates , Salatalık
* Köy ekmeği (kendileri hazırlıyor)
* Çay
Kahvaltı sınırsız. Yani diyelim ki silor yediniz ve çok beğendiniz. Yeni bir tabak isteyebilirsiniz. Diğerleri için de aynı şey geçerli. İstediğiniz kadar... Zaten öylesine doyurucu oluyor ki! Menünün güzelliği ortada. Bu menü ücreti kişi başı 25 TL olarak belirlenmiş. Bugünkü görüşmemizde ricam üzerine 22,5 TL olarak küçük bir jestleri oldu.
Eskişehir yönünden gelecek arkadaşlarımız için yol oldukça kolay olacak. Bursa trafiğine hiç girmeyecekler. Kestel girişinde Çimento Fabrikası yolunda buluşabiliriz. Hatta o yola geldikten sonra köye ulaşmak da çok kolay.
https://maps.google.com/maps?f=d&source=s_q&hl=tr&geocode=%3BCScd8RCtjONyFfCjZAIdhBu-ASnXiC7BWTfKFDEKfwOtsjX4zw&q=Kestel,+Saitabat+K%C3%B6y%C3%BC,+Saitabat,+T%C3% BCrkiye&aq=2&oq=saitabat&sll=40.15008,29.236437&sspn=0.013531,0.027874&g=Saitabat,+T%C3%BCrkiye&ie=UTF8&hq=&hnear=Saitabat+K%C3%B6y%C3%BC,+Saitabat%2FKestel%2 FBursa,+T%C3%BCrkiye&t=m&ll=40.159656,29.236078&spn=0.016661,0.031414&z=14&vpsrc=6&iwloc=A&daddr=Saitabat+K%C3%B6y%C3%BC,+Saitabat%2FBursa,+T %C3%BCrkiye
İstanbul yönünden gelenler de çevre yolundan Kestel çıkışına gelip yine Bursa trafiğine girmeden bize katılabilir. Toplu gelecekseniz ulaşım konusunu organize edecek arkadaşlarımız olur umarım İstanbul'da da...
Bu keyifli kahvaltının ardından köyde bir doğa yürüyüşü yapıp kalan vaktimizde de Kestel girişinde yer alan seralara küçük bir ziyaret düzenleyebiliriz. Özellikle gül konusunda iddialı olan Ekerler Roses (http://www.ekerlerroses.com/) ziyaret edilebilir diyorum.
Siz ne dersiniz arkadaşlar?
Senin geliyor olmana da gerçekten çok sevindim. Fotoğraflara konuşma balonlarını kişileri tanıyarak yazman çok daha keyifli olacaktır...
Aranızda paparazzi var dikkat!
Balıkesir bandırma tarafından ayağımızı sürüdük, bursa tarafından da sesleri duymak istiyoruz.
Oralarda bir yerlerde cemal ağam olacak, kış uykusundan daha uyanamadı mı nedir.
Ellerine sağlık sevgili loveforlife, çok güzel program olmuş.
Bursalı arkadaşlara özel mesaj atalım mı? Foruma eskisi kadar sık giremiyenler haberdar olmamış olabilirler.
İstanbul grubu, nasıl gelmeyi plânlıyorsunuz, bir minibüs ayarlanacak mı? ykaya194 ile bir görüşün isterseniz.
OSMAN45, Eser İlhan, Müjgan Yılmaz...... sesim geliyor mu? ;)
ykaya194
12-10-2013, 07:57
İstanbul grubu, nasıl gelmeyi plânlıyorsunuz, bir minibüs ayarlanacak mı? ykaya194 ile bir görüşün isterseniz.
Bende katılmayı istorum ancak 4 kasımda bahçemin bulunduğu köyde arkadaşlarla organize ettiğimiz okula fidan dikim etkinliği var, hazırlık için önceden orada olmam gerekiyor.
17 kişilik minübüs bulma konusunda yardımcı olabilirim.
loveforlife
12-10-2013, 09:44
Bende katılmayı istorum ancak 4 kasımda bahçemin bulunduğu köyde arkadaşlarla organize ettiğimiz okula fidan dikim etkinliği var, hazırlık için önceden orada olmam gerekiyor.
17 kişilik minübüs bulma konusunda yardımcı olabilirim.
Sayın Ykaya194,
Lütfen şartlarınızı zorlayın. Sizi de aramızda görmekten büyük memnuniyet duyarız...
Minibüs konusundaki yardımınız için şimdiden teşekkür ederim. Umarım diğer dostlarımızın da toplantıya gösterdiği rağbet artar da o minibüs dolu dolu gelir Bursa'ya...
günebakan
12-10-2013, 13:58
Evet bence şartlarınızı zorlamalısınız Ykaya194 . Ayrıca aytaç abi nerelerde şimdiye çoktan burda olması lazım dı:)
YeniGine
12-10-2013, 23:37
Şimdilik beklemedeyim ben. Sevgili Adalet Hanım yok, Sevgili Orhan Bey yok :( Yani yol arkadaşlarım yok. Sayın Nevzat Bey, sevgili günebakan beni alırlar mı? (Günebakan'ın küçük kızı da büyümüştür iyice). Yani servis, güzergâh belli olana kadar, sevgili günebakan ve Sayın Nevzat Bey'den ses çıkana kadar ben bekleyeyim.
Programınızı özenerek izledim..İnşallah cok guzel bir gün olur..Resimlerinizi bekleriz....
Hava durumu uygun olur dilerim;)
Güzel bir organizasyon olacağa benziyor.
İmrendim biraz...
Özellikle sonrasında gezilecek seraları duyunca bende çok heyecanlandım. Umarım hava güzel olur.
loveforlife
13-10-2013, 18:48
Programınızı özenerek izledim..İnşallah cok guzel bir gün olur..Resimlerinizi bekleriz....
Sayın Ildır,
İzmir Bursa'ya çok uzak değil. Siz de katılın, ne güzel olur. Bizim de umudumuz çok güzel bir gün olması. Bol bol fotoğraflamaya çalışacağız...
loveforlife
13-10-2013, 19:02
Hava durumu uygun olur dilerim;)
Güzel bir organizasyon olacağa benziyor.
İmrendim biraz...
Ablacığım,
Sen niçin gelmiyorsun? Bu vesileyle babanı da ziyaret etmiş olurdun... Organizasyon ne kadar çok güzel insan katılırsa, o kadar imrenilecek hale gelir. Yani sen de gelirsen, daha da imrenilecek hale dönüşür organizasyonumuz...
mtgokduman
13-10-2013, 20:51
Ne kadar güzel...Toplanın bizleri de anın...H.Tuna'nın okulu ve haftasonu kursları sebebiyle biz maalesef sizlerle olamayacağız...Sizlere iyi eğlenceler diliyoruz...Sağlıcakla kalınız...
DomatesRüyasi
14-10-2013, 16:26
11. DomatesRüyasi ( Mert Parlak )
Sayın YeniGine, ben 1 gün önce gidip Oylat'tan Saitabat'a geçicem malesef.
loveforlife
14-10-2013, 18:04
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
günebakan
14-10-2013, 20:12
Bizim de aracımız yok ne yazıkki sevgili Yenigine
loveforlife
14-10-2013, 21:00
İstanbul'dan gelen arkadaşlarımızın sayısı artacaktır mutlaka. Önümüzde epey zaman var. Bence bir minibüsü doldurursunuz. En azından öyle umuyorum...;)
YeniGine
15-10-2013, 00:24
Sayın YeniGine, ben 1 gün önce gidip Oylat'tan Saitabat'a geçicem malesef.
Sayın Nevzat; anladım... Kısmet artık, teşekkürleer.
YeniGine
15-10-2013, 00:29
Sevgili günebakan evet biliyorum aracınızın olmadığını. Hani Nevzat Bey'le birlikte gelirseniz beni bir yerden alırsınız belki diye dedim. Neyse, artık kısmet bakalım... Sağolasıın.
günebakan
19-10-2013, 22:53
Bu sayfa pek sessiz kalmış kimseden ses çıkmıyor
Fatma Acar
19-10-2013, 23:24
Eskişehir den selam olsun mutlaka gelirim,,
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9.Fatma Acar ve Taner Acar
Selahattin Yılmaz
21-10-2013, 09:47
İş yoğunluğumdan dolayı orada olamayacağım ama gönlüm sizinle olacak, şimdiden iyi eğlenceler :)
Sebo ne yap et gel sende...
ramses_bbb
21-10-2013, 12:07
arkadaşlar merhaba. foruma yeni katıldım. daha doğrusu bu sayfayı bulup üye oldum. bursada yaşıyorum. yürüyüşünüze katılmak isterim. benide yazarsanız eğer...
daha önce birkaç grup ile yürüyüşlere katıldım. sizlerle tanışmaktan onur duyarım.
buarada minibüs konusunda bende yardımcı olabilirim.
saygılar.
semihbagis
21-10-2013, 12:29
Bu etkinliğe bende katılmak istiyorum. Bu toplantıdan yeni haberim oldu.. Yeni evli birisi olarak öncelikle eşim olan İç işleri bakanını da razı edersek aranızda olmaktan tarıma heves sarmış ve kararlı olan birisi olarak şeref duyacağım...
Yukarıdaki arkadaş yanlış anlama içinde sanıyorum.
loveforlife
21-10-2013, 15:28
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
12. Fatma Acar ve Taner Acar
loveforlife
21-10-2013, 15:33
Sebo ne yap et gel sende...
Kambersiz düğün olmaz değil mi Selahattin Hocam ;) Ben de Sebo'ya bu konudaki baskılarımı sürdürüyorum...
loveforlife
21-10-2013, 15:44
arkadaşlar merhaba. foruma yeni katıldım. daha doğrusu bu sayfayı bulup üye oldum. Bursa'da yaşıyorum. Yürüyüşünüze katılmak isterim. Beni de yazarsanız eğer...
Daha önce birkaç grup ile yürüyüşlere katıldım. sizlerle tanışmaktan onur duyarım. Bu arada minibüs konusunda bende yardımcı olabilirim.
saygılar.
Sayın ramses_bbb,
Agaclar.net ailesine hoş geldiniz. Belki bu başlıkta (http://www.agaclar.net/forum/uyeler-tanisiyor-tartisiyor-toplaniyor/2595.htm) bize kendinizi biraz daha tanıtırsınız.
Bu toplantıda amaç üyelerin birbirini daha yakından tanıyıp, sohbet edip paylaşımlarda bulunması için keyifli bir ortam oluşturmak. Burada trekking değil temel amacımız. Saitabat Köyü'nde keyifli bir kahvaltı yapacağız. Sonrasında kısa bir yürüyüş ve seraları dolaşmayı planlıyoruz.
Elbette bize katılmanızdan memnuniyet duyarız...
Saygılarımla...
loveforlife
21-10-2013, 15:48
Bu etkinliğe bende katılmak istiyorum. Bu toplantıdan yeni haberim oldu.. Yeni evli birisi olarak öncelikle eşim olan İç işleri bakanını da razı edersek aranızda olmaktan tarıma heves sarmış ve kararlı olan birisi olarak şeref duyacağım...
Sayın Semihbagis,
Biz tüm doğa dostlarını aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyarız. Siz de içişleri bakanıyla beraber iştirak edin. Emin olun onun da çok seveceği bir ortam olacaktır... Hatta biraz daha iddialı olup, oplantılarımız bağımlılık yapar bile diyebilirim. ;)
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
dogadostu08
21-10-2013, 19:53
Ben de gelebilirim.Gerçi yeni üye oldum.Bursa'nın tarihi yerlerini gezmede de yardımcı olabilirim.Zaman kalırsa...
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
Bir aksilik olmadığı taktirde ben de gelmeyi istiyorum. Çok uzak yerlere gidemesek de en azından biraz daha yakın yerlere gitmeye çalışıyorum.
Gür sesiniz başından beri duyuldu Güler hanım. Ama....
loveforlife
22-10-2013, 00:39
Gür sesiniz başından beri duyuldu Güler hanım. Ama....
Ama???... :(
Ama???... :(
Osman abinin aması geliyorum demek :)
Abi gel gel, uzun zaman oldu görüşemedik iki kelam eder özlem gideririz..
günebakan
22-10-2013, 08:04
İstanbuldan kalkacak minibüs işi ne oldu acaba?
loveforlife
22-10-2013, 08:04
İsteyen arkadaşlar için sedum palmeri (http://www.agaclar.net/forum/1112939-post45.htm) ve sedum sarmentosum (http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-kaktus-ve-sukulentleri/29030-.htm#post1185502)çeliği getireceğim toplantıya. İsteyenler belirtebilir mi? Bir de sardunyalarımdan çelikler hazırlayacağım. Bazı tohum çeşitlerinden de getirmeyi düşünüyorum. Yanınızda minik kilitli poşetlenden bulundurmanız iyi olacaktır.
Yine paylaşımı bol, keyifli bir gün olacağını umut ediyorum...
loveforlife
22-10-2013, 08:06
Sevgili Günebakan haklı! Haydi arkadaşlar doldurun minibüsü, sizi bekliyoruz...
Hava soğuk olmaz ise ve otobüs saatleri uyarsa, epeyce niyetlenmeye başladım:))
ykaya194
22-10-2013, 10:15
Bu gün itibari ile katılımcı listede ismi yazılı olanlar arasında İstanbul'dan katılacaklar 6-8 kişiyi geçmez gözüküyor.
Münibüs 17 kişilik dolayısıyla ulaşım için diğer alternatiflere yönelmek bence daha uygun olur.
Müjgan Yılmaz
22-10-2013, 11:09
Güler cim;Osman45,Eser,organize olurlarsa ben de katılırım,ayrıca Cemo yu da alırız,neden olmasın:)
günebakan
22-10-2013, 13:56
Diğer alternatifler nedir acaba Ykaya194 bizim aracımız yok ben gene minibüs olucak diye hevesle geliriz diye atladım ama nasıl olacak bilmiyorum.
Ben de Manyas'dan geliyorum.
Ev yapımı salça,
Ev yapımı erişte,
Ev yapımı ayva reçeli
Ev yapımı üzüm pekmezi
Balaban fasulye getireceklerim arasında. Başka istediğiniz ne var..... dermişim. ;)
Bende;
Ortanca ve Kalanchoe (pembe ve kırmızı katlı) çeliği, akşam sefası tohumu, bir de şu mesajdaki (http://www.agaclar.net/forum/1209730-post1146.htm) kaktüsten 2 tanesini getireceğim. Sayın Loveforlife sardunyalarınız bende olmayan renklerdeyse şimdiden talibim.
loveforlife
22-10-2013, 14:30
Ben de Manyas'dan geliyorum.
Ev yapımı salça,
Ev yapımı erişte,
Ev yapımı ayva reçeli
Ev yapımı üzüm pekmezi
Balaban fasulye getireceklerim arasında. Başka istediğiniz ne var..... dermişim. ;)
Ben ortak olarak ne isteneceğini biliyorum : Güler atlası ve mavişi...:p
ykaya194
22-10-2013, 14:46
Diğer alternatifler nedir acaba Ykaya194 bizim aracımız yok ben gene minibüs olucak diye hevesle geliriz diye atladım ama nasıl olacak bilmiyorum.
Minibüs dolu olmaz ise kişi başı ücret yüksek olur.
Ben Perşembe gününden itibaren önemli iş için 2 hafta bahçedeyim yinede minibüs ihtiyaç olursa telefon ile ayarlayabilirim.
Alternatifler:
-Otobüs ( Bursa otagarda buluşarak topluca köye gidilmesi)
-İstanbul'dan katılacaklar, bir kaç aile beraber özel araba ile gitmek
Siz alıştınız minibüse ohhh..ya ben napayım:( hep otobüs saati kovalıyorum sizin yüzünüzden:))
Nasıl mı olacak, istersen olur:) Hadi bakalım, ben gibi terminaleeee, cok alıştınız siz rahata:))
Güler cim;Osman45,Eser,organize olurlarsa ben de katılırım,ayrıca Cemo yu da alırız,neden olmasın:)
Sevgili Müjgan Yılmaz, ben İstanbul'dan geliyor olsam konuşurdum arkadaşlarla ama Manyas'dan Lilyum ve eşini de alarak geliyoruz.
Loveforlife, sen Eser İlhan ve OSMAN45 ile bir görüşsene. Gerçi OSMAN45 uzun mesafe araba kullanamıyor beli yüzünden ama Eser İlhan ile ortaklaşa kullanabilirler belki, veya beraberce bir minibüs ayarlanabilir.
drhegeli'yi ayartmaya bakın derim.:D
günebakan
22-10-2013, 18:29
Demekki bizde otobüsle gelmeye çalışacağız:)
Demekki bizde otobüsle gelmeye çalışacağız:)
Elin mahkum, adını yazdın sayfaya)))
günebakan
22-10-2013, 19:47
Daha 10 gün var Cemo 10 güne neler olur allah bilir:))))))
Evettt..10 günde neler olmaz demi:)
Mesela ben, atlar arabama gelirmişim otobüs neyim beklemeden:)
günebakan
22-10-2013, 21:55
Evettt..10 günde neler olmaz demi:)
Mesela ben, atlar arabama gelirmişim otobüs neyim beklemeden:)
Bence süper olur ama sen genede otobüsle gel:)
sındırgılı
23-10-2013, 10:11
Sevgili Hemserim, Osman 45
Tek araba 5 kisi gidebiliriz. Kadikoyden gelecekleri ben toplarim dermisim...
Sebo `yuda yillar varki gormedim. Ozlemisiz kendisini...
koala980
23-10-2013, 21:20
Keske müsait olsaydım, mail ile haberdar oldum organizasyondan. İlk sayfalarda belirtilen eski ama uzun zamandır foruma girmeyen üyelerdenim. Uzun süre ara vermiş olmama rağmen heveslendim. C.tesi fotograf teknikleri kursum var. Zaten 7 hafta surecek kursun derslerini kaçırmak hiç istemiyorum. Telafisi yok cünkü. Sizlere guzel paylasımlı bir gun dilerim. İyi eğkenceler
bir aksilik çıkmassa eşimle birlikte bende geleceğim
loveforlife
23-10-2013, 22:48
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
loveforlife
23-10-2013, 22:55
Toplantımıza katılmayı düşünen değerli arkadaşlarım,
Kahvaltı için en geç saat 11:00'de orada olmayı hedefliyoruz.
Kendi araçlarıyla ulaşım sağlayacak olan arkadaşlarımız için aşağıdaki iletişim bilgileri faydalı olacaktır.
Saitabat Köyü Kadınları Dayanışma Derneği Resmi Web Sayfası (http://www.saitabatkkdd.org/iletisim.html)
Aracı olmayıp da çevre şehirlerden toplantımıza katılmak isteyen arkadaşlarımız için de terminalden köye ulaşımı sağlayacak bir minibüs organize edilecektir. Bu arkadaşlarımızın da en geç saat 10:00'da Bursa'da olmaları gerekmektedir.
Bursa'dan toplantıya katılmak isteyip de aracı olmayan arkadaşlarımız için ise sayı fazla olursa yine toplu olarak tutulacak minibüsle yolculuk tercih edilebileceği gibi toplu taşıma araçları da kullanılabilir. Metrodan Arabayatağı İstasyonu'nda indiğiniz takdirde, belediye tarafından konan ve her saat başı kalkan Saitabat minibüsü ile köye ulaşabilirsiniz.
Sormak istediğiniz tüm sorular için seve seve yardımcı olmaya çalışacağımı da bir kez daha vurgulamak isterim...
İpekböcegi
23-10-2013, 22:56
Ben İpekböceği Bursa'dan yeni üyeyim. Büyük ihtimalle ben ve Ablam geleceğim.
İpekböcegi
23-10-2013, 23:01
Sevgili loveforlife Sardunya çelikleri ve tohumlarınıza talibim. İsteyen arkadaşlar olursa Papatya çimi getirebilirim.
loveforlife
23-10-2013, 23:05
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
Sevgili İpekböceği, toplantılarımızda herkesin elinde olanları paylaşması gelenekselleşmiştir adeta... Siz de elinizdekilerden getirirseniz mutlaka sahip olmak isteyen arkadaşlarımız olacaktır... Bu arada, aramıza hoş geldiniz...
Sevgili arkadaşlar, loveforlife arkadaşımız bu toplantının organizasyonu için çok uğraşıyor hele şu sıralar büyük sağlık sorunu yaşamasına rağmen işe soyundum başarı olayım diye didinip duruyor.
Bursa'lı üyelerimizden kendisine bu organizsayon için yardım edecek kimse yok mu?
HASAN ERK
24-10-2013, 10:01
Yeni üyeyim sitede çok aktif değilim.
Bende eşim ile bir aksilik olmazsa katılmak istiyoruz.
Çok yoğun bir işte çalışmaktayım.
Bursa tayfası olarak yapabileceğim bir iş varsa seve seve yaparım.
Hasan 0541 387 27 81
şehirlerdenbiri
24-10-2013, 10:09
Merhaba,
Toplantıya katılmayı ben de çok isterdim ama maalesef katılamıyorum :( Saitabat Şelalesesine çocukluk yıllarımdan çok sonra 5 sene önce yazın gittiğimde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. O günden sonra da bir daha gidemedim. Betonarmeye dönen şelale çevresinde ve özellikle dere boyu yaptığımız yürüyüşte karşımıza çıkan çöpler bizleri çok üzmüştü. Umarım bu görüntülerle karşılaşmazsınız :(
mlevent.aktan
24-10-2013, 10:34
Sevgili arkadaşlar, loveforlife arkadaşımız bu toplantının organizasyonu için çok uğraşıyor hele şu sıralar büyük sağlık sorunu yaşamasına rağmen işe soyundum başarı olayım diye didinip duruyor.
Bursa'lı üyelerimizden kendisine bu organizsayon için yardım edecek kimse yok mu?
ben yardım edebilirim.
mlevent.aktan
24-10-2013, 10:35
1. Nevzat.)))
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
Genc Gezgin
24-10-2013, 10:36
Merhaba, Öncelikle sizin gibi değerli üyelerle, büyüklerimle,küçüklerimle tanışmayı çok istiyorum.Bu organizasyon beni heyecanlandırdı. bende gelmek istiyorum.Üstelik 2 tane küçüük bebeklerimizle:D Hem eşimi de ikna edebileceğimi düşünüyorum.İstanbul'dan Kadıköy-Üsküdar-Ümraniye civarlarından araç ayarlanabilirse süper olur.Çünkü otobüsle in-bin yapmak bebeklerle zor oluyor. Bu konuda birlikte hareket edebilirsek ailecek katılabiliriz.Belki Deniz Otobüsleri ile gelmek daha iyi olabilir bir alternatif olarak.Bende gelmek istiyorum yardım-birliktelik bekliyoruz:)
macbetch
24-10-2013, 10:44
Merhaba arkadaşlar. Ben de bu etkinliğe katılmak istiyorum. Köye gidecek aracın organizasyonu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Ablacığım,
Sen niçin gelmiyorsun? Bu vesileyle babanı da ziyaret etmiş olurdun... Organizasyon ne kadar çok güzel insan katılırsa, o kadar imrenilecek hale gelir. Yani sen de gelirsen, daha da imrenilecek hale dönüşür organizasyonumuz...
Toplantıya gelemem ama gelecekler için sevgili loveforlife'a dağıtılmak üzere
bu Yıldızın 30 adet yumrusunu:)
449366
ve bu sardunyanın da bol miktarda çeliklerini göndereceğim.
449367
Dileyen olursa Yeşim ( Portulacaria afra) çelikleri de gönderebilirim.
Ayrıca birkaç başka sürpriz de çıkabilir:rolleyes:
loveforlife
24-10-2013, 12:51
Merhaba,
Toplantıya katılmayı ben de çok isterdim ama maalesef katılamıyorum :( Saitabat Şelalesesine çocukluk yıllarımdan çok sonra 5 sene önce yazın gittiğimde büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. O günden sonra da bir daha gidemedim. Betonarmeye dönen şelale çevresinde ve özellikle dere boyu yaptığımız yürüyüşte karşımıza çıkan çöpler bizleri çok üzmüştü. Umarım bu görüntülerle karşılaşmazsınız :(
Keşke katılabilseniz. İnanın şimdi hayal kırıklığına uğramayacağınıza bahse girebilirim. Bir yere kadın eli değmeyegörsün! Bu köyün kadınlarının dernekleşmesi köy için önemli bir gelişme oldu. Şimdi her şey çok daha güzel... Ama elbette insanoğlunun yok ediciliğinin önüne geçmek bazen imkansız hale gelebiliyor...
loveforlife
24-10-2013, 14:48
1. Nevzat
2. Günebakan ve ailesi tabii ki...
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
mlevent.aktan
24-10-2013, 15:04
yok mu artıran :)
loveforlife
24-10-2013, 15:24
Yalova, Bandırma, Balıkesir, Eskişehir, İstanbul, İzmit ve elbette BURSA! Sesimi duyan yok mu oralarda?
yağmur ve ailesi kısmına eşim ve oğlumun yanı sıra annemde eklendi :)
Sayın Jezebel sardunyanızın rengi harika.
sındırgılı
24-10-2013, 16:40
Hemserimden ses cikmaz ise 2 kisilik yer var...
Evet arkadaşlar, arabalarında yer olanlar yazsınlar lütfen.
İstanbul'dan gelenler minibüs ayarlıyor musunuz?
Arkadaşlar ben ve eşim birlikte kendi aracımızla çok büyük aksilik olmaz ise sizlerle birlikte olacağız Görüşmek üzere sevgilerimle
sındırgılı
24-10-2013, 18:39
Bizim Bension' uda ilave edin... 2 kisiyiz simdilik...:o
Guler Ablam, celiklerin zamani degil ama, tutar umarim..
loveforlife
24-10-2013, 19:14
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
İpekböcegi
25-10-2013, 01:54
Merhaba, Yaz boyunca açan Hanımeli de getirebilirim.
HASAN ERK
25-10-2013, 11:03
Toplantı şekillenmeye başladı.
Bende bir aksilik olmaz ise Bursa yı kestane şekeri ile meşhur eden , aşılı kestane ağacı getirmek istiyorum.
macbetch
25-10-2013, 11:20
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'dan bir araç organize edilecekse, ben de gelmeyi çok isterim bu etkinliğe. Saitabat Köyünün güzelliğini çok duymuştum, bir de görelim bu güzelliği
Ama...lar ortadan kalktı. Eşim ve ben de gelebiliyoruz. O akşam Bursa da kalacağımız için arabamızda sadece gidiş için iki kişilik yer olabilir.
Güler hanım dualara başlamış anlaşılan:D
BURSA. Cumartesi 2 Kas 19°Yüksek 6°Gece En Düşük Güneşli
YAĞMUR OLASILIĞI. 0%. RÜZGAR.KKD, 6 km/s
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
sındırgılı
25-10-2013, 12:07
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'dan bir araç organize edilecekse, ben de gelmeyi çok isterim bu etkinliğe. Saitabat Köyünün güzelliğini çok duymuştum, bir de görelim bu güzelliği
Kadikoy yakasinda iseniz bizler ile Bursa' ya gelebilirsiniz..
loveforlife
25-10-2013, 14:32
Ama...lar ortadan kalktı. Eşim ve ben de gelebiliyoruz. O akşam Bursa da kalacağımız için arabamızda sadece gidiş için iki kişilik yer olabilir.
Güler hanım dualara başlamış anlaşılan:D
BURSA. Cumartesi 2 Kas 19°Yüksek 6°Gece En Düşük Güneşli
YAĞMUR OLASILIĞI. 0%. RÜZGAR.KKD, 6 km/s
24. OSMAN45 ve eşi.
Osman Ağabey,
Çok ama çok sevindim bu habere! O duaları yatıp kalkıp ben yapıyorum...
Değerli kardeşim loveforlife,
Eminim sizin dualarınız daha etkili oluyordur.
Bu dua konusu Güler hanım ile her toplantı öncesinde yaptığımız bir şaka.
Sizin büyük özveri ile düzenlediğiniz toplantıya katılmayı çok istiyordum. Dualarınız katılımın fazla olmasını sağlamak babında benim engellerimi de ortadan kaldırdı, eminim.
Selam ve sevgilerimle.
sındırgılı
25-10-2013, 16:08
25-Bension ve esi..( benim arabada gelecekler)
loveforlife
25-10-2013, 17:30
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
dogadostu08
25-10-2013, 20:11
Bursalı arkadaşlar önceden bir toplantı yapalım mı
yeri ve zamanı belirleytelim
rpalazoglu
25-10-2013, 20:14
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
Toplantı şekillenmeye başladı.
Bende bir aksilik olmaz ise Bursa yı kestane şekeri ile meşhur eden , aşılı kestane ağacı getirmek istiyorum.
Taliplerden biri de ben olacağım. ;)
sındırgılı
26-10-2013, 10:08
Guller icin on taraftaki cit sarilacak.
Sevgili sındırgılı, benim bahsettiğim güllü kameriyeye sardırdıklarım, görmüş olman lâzım. Yine de gelebilir hangisinden istiyorsan çelik alabilirsin. ;)
sındırgılı
26-10-2013, 10:59
Kokulu ise mesele yok..Bir kenarada Mavi Yasemin gelecek..Gojiler, dikensiz bogurtlenler, sakiz sardunyalar ile kadro tamamlaniyor.Selahattin Hocamdanda cilekleri alip, pimas icine koyarsak ; yaza kaymakli kadayif olur. Cunki en guzel gunesi on taraf aliyor.
Sebo`dan haber yokmu ?
Kasap 94` te yok ?
Sesim geliyormu ?
Saat kaçta toplanmayı düşünüyorsunuz? O gün için 24 saatlik bir nöbetten çıkışım olsa da Yalova'dan bu toplantıya katılmayı çok isterim. Bursa ve çevresini çok bilmiyorum. ''Sora sora Bağdat bulunur.'' demişler, Saitabat Köyünü bulmanın zor olmayacağını tahmin ediyorum. Tanışmak, yeni arkadaşlar edinmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için dahi eşsiz bir fırsat olacağına inanıyorum. İnşallah oldukça kalabalık bir aktivite olması dileğiyle.
loveforlife
26-10-2013, 22:08
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Semihbagis ve eşi
14. Dogadostu08
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
loveforlife
26-10-2013, 22:11
Sebo`dan haber yokmu ?
Değerli Ağabeyciğim,
Sebo'dan umudu keselim bence...:(
barba1981
27-10-2013, 01:01
29.Barba1981 ve eşim:))
rpalazoglu
27-10-2013, 12:59
selahaddin abi ben gelemeyebilirim demişti eğer gelemezse arabayı bana vereceğini söyledi bir kaç misafirim var onları sen götürürsun dedi
Selahattin Hocamdanda cilekleri alip, pimas icine koyarsak ; yaza kaymakli kadayif olur. ?
(rpalazoğlu)selahaddin abi ben gelemeyebilirim demişti eğer gelemezse
Biz çilek fidelerini kimden alacağız şimdi hemşerim sındırgılı?:D Halbuki Selahaddin hocanın fidelerinin methini duyduğumdan arabamın bagajına balkon saksısı koyup fidelerin yolda zarar görmesini engellemeyi düşünüyordum.
loveforlife
27-10-2013, 13:54
Selahattin Hoca kendi gelemiyorsa ben emanet alabilirim çilek fidelerini size verilmek üzere... Ya da başka bir arkadaş bu konuda yardımcı olur belki bize!
rpalazoglu
27-10-2013, 14:33
fide konusunda birşey demedi ama getirilecekse getiririz ınş.
Selahattin Hoca kendi gelemiyorsa ben emanet alabilirim çilek fidelerini size verilmek üzere...!
Çok nazik ve sevimlisin değerli kardeşim. Bu kadar telaş ve özverili çalışmanın üstüne benim işimi de hallederek yorulmanı isteyemem ve size kıyamam. Çok teşekkür ederim. Biz hemşerim sındırgılı ile fide işini hallederiz herhalde.
Her şey gönlünüzce olsun.
sındırgılı
27-10-2013, 19:26
Haklisin, Selahattin Hocam tum cilek fidelerini vermis..Ikimiz icin 30 adet cilek fidesi ayiracak..
Toplantida getirecek..
Ayrica Sebo da belki gelecek..Lilium ile o meshur tavla partisini yaparlar..Ikiside, uzmanlar..
Kasap94' ten ses da hala yok..
Guler Hanim, siz bir Lilium ile gorusseniz..Belki, Nail Bey gelmesini saglar..
semihbagis
27-10-2013, 20:04
Organizasyondaki bütün arkadaşlarımdan öncelikle özür diliyorum... Katılım için eşim ile adımızı yazdırdım ama ne yazık ki aranızdaki olamayacagımızı üzülerek belirtmek istiyorum. Annemin 4 senedir mücadelesini verdiğimiz beynindeki tümorun tekrarlanmasından dolayı dün kalp krizi gecirdi ve cok sukur suan sağlık durumu birazda olsa iyi... Fakat yarın sabah anjiyo yapılmasının ardından tekrar beyninden operasyon gecirecek. Tekrardan hepinizden özür dilemek istedim. Resimlerinizle yetineceğiz sanırım :(
loveforlife
27-10-2013, 20:13
Organizasyondaki bütün arkadaşlarımdan öncelikle özür diliyorum... Katılım için eşim ile adımızı yazdırdım ama ne yazık ki aranızdaki olamayacagımızı üzülerek belirtmek istiyorum. Annemin 4 senedir mücadelesini verdiğimiz beynindeki tümorun tekrarlanmasından dolayı dün kalp krizi gecirdi ve cok sukur suan sağlık durumu birazda olsa iyi... Fakat yarın sabah anjiyo yapılmasının ardından tekrar beyninden operasyon gecirecek. Tekrardan hepinizden özür dilemek istedim. Resimlerinizle yetineceğiz sanırım :(
Geçmiş olsun... Her işin başı sağlık. Başka toplantılarda görüşmek kısmet olur inşallah...
sındırgılı
27-10-2013, 20:16
Gecmis olsun, Umarim biran once iyilesir araniza doner..
loveforlife
27-10-2013, 20:17
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. Muda
15. Cemo
16. Sındırgılı
17. Cascas ve eşi
18. İpekböcegi ve ablası
19. M.L.Aktan
20. Genc Gezgin
21. macbetch
22. keskint
23. OSMAN45 ve eşi.
24. Bension ve eşi
25. Reşit Palazoğlu
26. kopshtar
27. Akar911
28. Barba1981 ve eşi
29. Sumeyra47
30. Alys ve eşi
HASAN ERK
27-10-2013, 20:30
Taliplerden biri de ben olacağım. ;)
Size dalında kestanesi olan fidan bulmaya çalışacağım
günebakan
27-10-2013, 21:27
Çok geçmiş olsun Semih bey acil şifalar diliyorum
ümit korkmaz
27-10-2013, 21:31
Bende bursalı bir ağaçlar net üyesi olarak Bursa'ya gelmenizden çok mutlu oldum.Ve bende kahvaltıya katılacağımı memnuniyetle bildiririm.
loveforlife
27-10-2013, 22:03
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. Muda
15. Cemo
16. Sındırgılı
17. Cascas ve eşi
18. İpekböcegi ve ablası
19. M.L.Aktan
20. Genc Gezgin
21. macbetch
22. keskint
23. OSMAN45 ve eşi.
24. Bension ve eşi
25. Reşit Palazoğlu
26. kopshtar
27. Akar911
28. Barba1981 ve eşi
29. Sumeyra47
30. Alys ve eşi
31. Ümit Korkmaz
rpalazoglu
27-10-2013, 22:07
geçmiş olsun ALLAH acil sifalar versin tez zamanda iyileşir ınş.
ozkanabim
27-10-2013, 22:32
toplantı sonuçta 2 kasım mı 3 kasım mı anlamadım. pazar gunu mu cumartesi gunu mu
Sebahattin Sargın
27-10-2013, 22:34
Değerli Ağabeyciğim,
Sebo'dan umudu keselim bence...:(
İnanın elimden geleni yapıyorum Cuma günü belli olur durumum. Orada sizlerle olmayı bende çok istiyorum.
Sevgiler :)
Bende bu güzel toplantınıza katılmayı çok isterdim.sizlerle tanışma fırsatını kaçırdığım için üzgünüm.2 kasımda muğlada tohum takası şenliği var orada olacağım için gelemiyeceğm.kısmetse bir sonraki toplantınıza katılmak isterim.sizlere iyi eğlenceler.
loveforlife
27-10-2013, 23:44
toplantı sonuçta 2 kasım mı 3 kasım mı anlamadım. pazar gunu mu cumartesi gunu mu
Toplantı 2 Kasım'da. Yani cumartesi günü. Başlığımızda yazıyor ya!
http://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/32879-6.htm#post1212159
Zülfinaz
28-10-2013, 10:14
Balıkesirden ben, küçük kızım, ablam ve eşimle birlikte bu toplantıya katılmak istiyoruz.
bahcivankurt
28-10-2013, 13:07
balıkesirden bende eşimle birlikte katılmayı çok istiyoruz ve umarım güzel bir gün olur.saygılarımla
Selahattin Yılmaz
28-10-2013, 16:40
Bu arada bizim bir Yalova'dan bir Anadolu divanesi vardı ne oldu o sesi soluğu çıkmıyor, hiç kaçırmazdı. :p
loveforlife
28-10-2013, 17:55
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
Aranızda paparazzi var dikkat!
Balıkesir bandırma tarafından ayağımızı sürüdük, bursa tarafından da sesleri duymak istiyoruz.
Oralarda bir yerlerde cemal ağam olacak, kış uykusundan daha uyanamadı mı nedir.
Vah kulaklarım vahhh. Çın çın çınlar kaç gündür.. Biriniz cevizine sincap dadanmış MARABA gibi ağamda ağam.. Biriniz köyü düşman işgaline uğramış kafayı yemiş deli gibi Anadolu divanesi de Anadolu divanesi..
Uyutmuyorsunuz ki ..... Not: (''.....'' manasını çözen çayı bedava içer)
Birinden bir mektüp pardon mesaj.'' Cemal abi çabuk yetiş gayfaltıyı bitirecekler size bir şey kalmayacak'' diye nameler.
Hatun...!Gerimi uyusak neeee ayyyyy.. ayyyy. :) :) Çek şu patilerini..:D:D:D
Saygıyla
loveforlife
28-10-2013, 20:52
Birinden bir mektüp pardon mesaj.'' Cemal abi çabuk yetiş gayfaltıyı bitirecekler size bir şey kalmayacak'' diye nameler.
Suçumu itiraf ediyorum... Ben yaptım!!!:D:o
Bu arada geleceksin ya hani Cemal ağabey, şiiri de hazırla...:dilli:
Bu arada bizim bir Yalova'dan bir Anadolu divanesi vardı ne oldu o sesi soluğu çıkmıyor, hiç kaçırmazdı. :p
Yani şimdi "hiç kaçırmazdı" cümlesini nasıl anlamalıyız, benim anladığım gibiyse yandın anadolu divanesi yandın. :D:D
mlevent.aktan
29-10-2013, 11:24
Saat kaçta toplanmayı düşünüyorsunuz? O gün için 24 saatlik bir nöbetten çıkışım olsa da Yalova'dan bu toplantıya katılmayı çok isterim. Bursa ve çevresini çok bilmiyorum. ''Sora sora Bağdat bulunur.'' demişler, Saitabat Köyünü bulmanın zor olmayacağını tahmin ediyorum. Tanışmak, yeni arkadaşlar edinmek ve bilgi alışverişinde bulunmak için dahi eşsiz bir fırsat olacağına inanıyorum. İnşallah oldukça kalabalık bir aktivite olması dileğiyle.
eğer ankara yolunu takip ederseniz kestel tarafından saitabat yolunu rahatça bulabilirsiniz.
mlevent.aktan
29-10-2013, 11:34
semih bey geçmiş olsun. Allah şifa versin dualarımız annenize...
belki bilirsiniz ama sizin annenize kırmızı reishi mantarı önersem internetten araştırabilirsiniz. Bursa'da 17 yaşında bir kızcağız bu reishi mantarı kapsülünü ve çayını kullanarak 3,5 ay da beynindeki kisti hiç bir operasyon geçirmeden iyileşti.
Kırmızı reishi mantarı hücre yenilemesi yapar, bağışıklık sistemini güçlendirir, toksinleri temizler. mucizevi bir mantar ve artık ülkemizde.
Lütfen dostlar araştıralım.
mlevent.aktan
29-10-2013, 11:35
Bursalı arkadaşlar önceden bir toplantı yapalım mı
yeri ve zamanı belirleytelim
eğer toplantı öncesi bir ufak bursalı toplantısı yapılacaksa gelmeye hazırım ben.
Umarım, tüm Bursa lılar bu toplantıya sahip cıkıp arkadaşımıza destek olur.
Bitkileri paylaştığımız gibi, sorumlulukları da paylaşmak gerek diye düşünmekteyim.
Bu toplantıyı, sağlık sorunlarına rağmen öneren arkadaşımıza, tüm Bursa lıların katkısı hepimizi mutlu eder.
Bu güne kadar gördüğüm, toplantılar hep birkaç kişinin üstüne kalıyor. Oysa site hepimizin diyoruz. O halde, hep beraber arkadaşlar.:p
Bursa nın delisi loveforlife, cok ama cokkk güzel olacak herşey.:)
sevgilerimle
Bu toplantıya nasipse bende eşimle birlikte katılmak istiyoruz.Bu saitabat köyünde gece konaklayacak yer varmıdır acaba.Hafta sonu tatilini Bursada gecirmeyi düşünüyoruz.
loveforlife
29-10-2013, 21:01
Bu toplantıya nasipse bende eşimle birlikte katılmak istiyoruz.Bu saitabat köyünde gece konaklayacak yer varmıdır acaba.Hafta sonu tatilini Bursada gecirmeyi düşünüyoruz.
Toplantıya katılmaz istemenize çok sevindiğimi belirtmek isterim. Bildiğim kadarıyla köyde konaklama yeri yok. Ama Bursa'da uygun bir yerde konaklayabilirsiniz. Görüşmek dileğiyle...
Mersin toplantısına gıpta ediyorum. 3 adet sürpriz (hem de ne sürpriz) vardı. Bursa toplantımıza da hiç olmazsa bir sürpriz görmeyi çok isterdik.
Merhabalar ;böyle bir toplantının yapılacak oluşunu duyduğumda çok sevindim ama tarih konusunda problemim vardı.Neyseki halletmiş bulunmaktayım.ve oğlumla birlikte katılacağım.Toplantıya gemlikten özel aracımla geleceğim.araç için 3 kişilik planlama yapılabilir.saygı ve sevgilerimle...
loveforlife
30-10-2013, 20:03
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
loveforlife
30-10-2013, 20:12
Arkadaşlar küçük ama önemli bir noktayı vurgulamak isterim. Kahvaltı için gideceğimiz mekan çok temiz bir ortam. Temizliğin korunabilmesi için de tıpkı evlerimizde olduğu gibi ayakkabılarımızı çıkararak giriyoruz içeri. Orada terlik, patik mevcut ama başkalarının da giydiği terliği giymek istemeyebileceğimizden yanımızda içeride giymek için, terlik, patik,vb. bulundurmamızda fayda var.
Selam ve sevgilerimle...
loveforlife
30-10-2013, 20:15
Mersin toplantısına gıpta ediyorum. 3 adet sürpriz (hem de ne sürpriz) vardı. Bursa toplantımıza da hiç olmazsa bir sürpriz görmeyi çok isterdik.
Sen sürprizlerden birini tutup getirsene Osman Ağabey!... :o
Mersin kadar olamayacak mıyız?:D
Evet sevgili kardeşim, eşimle birlikte elinden tutup getiriyoruz bir sürprizi. Belki iki güne kadar Mod.lardan biri de sürpriz yapabilir, ümidimizi kaybetmeyelim.
Yanlış saymadı isem Anadolu divanesi ve Mitat10 ile birlikte 54 kişiyi bulduk. Bu sevildiğinizin bir göstergesi sevgili kardeşim.
Anadolu divanesini son listeye almamışsın. Bu kadar çağrıya gelir herhalde. Şiirlerini özlemiştik.
Bizim paylaşacağımız tohum, çelik ve topraklı saksılarımızı dağıtacağımız ayrı bir yer gerekecek bu durumda. Ben bir an evvel kavuşmak istiyorum ganimetlerime.:D Ne kadar bencilim değil mi:D
loveforlife
30-10-2013, 21:12
Sen sürprizlerden birini tutup getirsene Osman Ağabey!... :o
Mersin kadar olamayacak mıyız?:D
Dedim...
İyi ki demişim... Abdala malum olmuş meğer!
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
loveforlife
30-10-2013, 21:24
Evet sevgili kardeşim, eşimle birlikte elinden tutup getiriyoruz bir sürprizi. Belki iki güne kadar Mod.lardan biri de sürpriz yapabilir, ümidimizi kaybetmeyelim.
Yanlış saymadı isem Anadolu divanesi ve Mitat10 ile birlikte 54 kişiyi bulduk. Bu sevildiğinizin bir göstergesi sevgili kardeşim.
Anadolu divanesini son listeye almamışsın. Bu kadar çağrıya gelir herhalde. Şiirlerini özlemiştik.
Bizim paylaşacağımız tohum, çelik ve topraklı saksılarımızı dağıtacağımız ayrı bir yer gerekecek bu durumda. Ben bir an evvel kavuşmak istiyorum ganimetlerime.:D Ne kadar bencilim değil mi:D
Ama ben bu güzel aileyi ÇOK SEVİYORUM!
Bu kadar çok sürpriz mi? Uçuyorum mutluluktan şimdiden. İnşallah bunca dost bir araya gelince harika bir gün olacak...
Divane de kendini Uludağ eteklerine vurur herhalde... Bak Cemal Ağabey, istikamet Uludağ eteği, Saitabat şelalesi...;)
Ganimetler için yer buluruz. O bencillik hangi bitki delisinde yok ki! Zaten paylaştıkça çoğalıyor, güzelleşiyor. Bugün Sevgili Jezebel'den bir kargo geldi ki, sormayın! Taa İzmir'den düşünüp çelik yollamış bize yüreğinin tüm güzelliğini ortaya koyarak. Kim bilir daha neler olacak, ne güzellikler paylaşılacak!
günebakan
30-10-2013, 21:40
Harikasınız gerçekten de:)
[QUOTE=loveforlife;1213053]Dedim...
İyi ki demişim... Abdala malum olmuş meğer!
36. Müjgan Yılmaz QUOTE]
Oldu mu şimdi. Benim sürprizimi açıklamışsın.
Keşke hepimiz ABDAL olsak.
Ben bir an evvel kavuşmak istiyorum ganimetlerime.:D Ne kadar bencilim değil mi:
Osman Bey; hayırlısıyla hele bi gelin gerisi kolay. Sizler için karınca kararınca kasımpatı, köklendirilmiş sardunya çelikleri, saksıda yediveren çilek, herkese yetecek kadar iki renk amaryllis, sümbülteber, muscari hazırlıyorum.
Zaman zaman aramızda hiç istenilmediği halde tartışmalar çıkıyor, üzülüyoruz. Kendi kendime hep derim ki " koskocaman bir aileyiz, olmasa daha da güzel olacak ama olur böyle şeyler."
Üsluplar şeklini değiştirince araya girmek icabediyor, arkadaşlarımızın biribirlerine yazdıkları çok can sıkıcı oluyor da agaclar.net'in aleyhinde yazdıklarında ben bayağı delleniyorum.
Bazı kereler malina, bazen de eşim beni ikaz ediyorlar ama dedim ya söz konusu agaclar.net olunca kendimi frenlemekte zorlandığımı gördüğümde vardığım kanı şu; ben bu aileyi seviyorum ama agaclar.net'i biraz daha fazla seviyorum. ;)
loveforlife
31-10-2013, 08:46
Bazı kereler malina, bazen de eşim beni ikaz ediyorlar ama dedim ya söz konusu agaclar.net olunca kendimi frenlemekte zorlandığımı gördüğümde vardığım kanı şu; ben bu aileyi seviyorum ama agaclar.net'i biraz daha fazla seviyorum. ;)
Agaclar.net benim olmazsa olmazım zaten... Ben de o kötü sözlere hiç tahammül edemem, bilirsin...:dilli:
sındırgılı
31-10-2013, 09:52
Gunaydin ;
C.tesi sabahi, Bension ve esi ile birlikte Buyukadadan 7.00 motoru ile Bostanciya hareket ediyoruz.Arabamizi bostanci otoparkindan alip Eskihisardan arabali vapur ile Topculara geciyoruz.
Yine soylemekte fayda var, rahat bir yolculuk icin 1 kisilik yerimiz var. Ya da arkaya 3 kisi otururum derse 2 kisiye cikar.
Sebo, gelirse onu ben Istanbula birakacagim.
Bu son duyurumdur, biline..:o
Her sey gonlunuzce olsun..
(Tohumdan yetistirdigim 10 kok yer kirazini dagitmak uzere getiriyorum)
Sevgili loveforlife biliyorum sen de agaclar.net'siz olamıyorsun. Bazen biraz alınganlık gösterip kendini çekmek istiyorsun ama Allahtan fazla uzun sürmüyor, bağımlılığın seni hemen geri getiriyor.
Amannn biraz dikkatli ol, bu bağımlılık insanı doktorluk da yapıyor. ;)
Arkadaşımız Hhatice uzun zamandır aramızda yoktu merak edip bir mesaj yazarak " nerelerdesiniz?" diye sordum.
Aldığım cevap:
"Canım Gülerim ben de sizi özledim .Aslına bakarsan Müjgana da geçen gün telefonda bahsettim .Ben bir ara çok fazla sardım bitkilere, deliliği filan da geçti .Ağzımı açtığımda sadece çiçek konuşur olmuşum .Ailem biraz teleşlandı .Bir uzmana gittim .Bana bir müddet çiçeklerden , siteden uzak kalmam gerektiğini söyledi . Sizleri çok sevdim ben , her zaman kalbim sizinle .Kocaman öptüm .Sevgiler."
mustafa2304
31-10-2013, 10:24
Herkese merhaba;
Bizde üç arkadaş geliyoruz. Çokk güzel geçecek.
Ahmet kanburoğlu
Uğur atalay
Ve ben mustafa aydın
loveforlife
31-10-2013, 10:25
Ben doktorlarla yeterince haşırneşirim zaten... Bir de psikiyatrlar girerse listeye, her şey tamam olur. Benimki sadece bitki deliliği değil üstelik, bir de hayvan deliliği var ki, her ikisi de iflah olmaz!
(Bu arada alınganlık değil benimki. Aslında yerden göğe kadar haklıyım da, kıramayacağım insanlar var sitede. Öyle kaçıp gideceğim başka yer de yok. Dolayısıyla vazgeçemiyorum! ;))
loveforlife
31-10-2013, 10:29
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
38. mustafa2304 ve 2 arkadaşı
39.?
Kırklayalım!!!
bonjour40
31-10-2013, 11:01
Bizde 2 kisi geliyoruz.
Bonjour40 ve esi
Selamlar
Merhabalar,
Keşke ben de katılabilsem, çok güzel bir köye benziyor, şelalesi de varmış. Ama cumartesi günleri bir kursum var malesef, eğer onu bir şekilde başka bir zamana kaydırabilirsem ben de katılmak isterim.
Bakalım.. Sevgiler :)
sumeyra47
31-10-2013, 14:16
Sevgili Loveforlife ablam,ben heyecandan ölmek üzereyim son iki gün kaldı gözüme uyku girmiyor. Bu arada eşimin vardiyası değişti oda gelmek istiyor. Eğer üyeler arasında futbol seven yoksa eşim sap gibi kalacak. Umarı bir fanatik denk gelir de sıkılmaz:)
mlevent.aktan
31-10-2013, 14:21
Sevgili Loveforlife ablam,ben heyecandan ölmek üzereyim son iki gün kaldı gözüme uyku girmiyor. Bu arada eşimin vardiyası değişti oda gelmek istiyor. Eğer üyeler arasında futbol seven yoksa eşim sap gibi kalacak. Umarı bir fanatik denk gelir de sıkılmaz:)
eşiniz fenerli ise muhabbet edecek konu buluruz.:D
Üzülmeyin sevgili sumeyra 47, ben koyu Bursa Sporlu'yum... dermişim.
Takımdan bir tanesinin adını söyle derlerse mutlaka kekemelerim. :D :D
Sevgili zenfree olsaydı keşke fanatik GS. lıdır.
Geçen yıl ailecek kahvaltıya gitmiştik. Çok güzel bir yer. Gidebiliyor olsaydım bir yakınımızın düğünü vesilesiyle orada olacaktım. Maalesef uymadı. Sizlere güzel bir toplantı diliyorum.
Aman arkadaşlar 180 numaralı mesajım sizi yanlış yönlendirmesin. Maşallah diyelim şu sıralar Forumumuzda her şey güllük gülistanlık, bir nahoş olay yok.
Mesajım üzerine kuşkuya düşen bazı arkadaşlar merak edip de " Güler Hanım ters giden bir şey mi var?" diye soruyorlar. Yazım genel bir mesajdı. ;)
mlevent.aktan
31-10-2013, 16:24
Aman arkadaşlar 180 numaralı mesajım sizi yanlış yönlendirmesin. Maşallah diyelim şu sıralar Forumumuzda her şey güllük gülistanlık, bir nahoş olay yok.
Mesajım üzerine kuşkuya düşen bazı arkadaşlar merak edip de " Güler Hanım ters giden bir şey mi var?" diye soruyorlar. Yazım genel bir mesajdı. ;)
maşallah diyelim :)
sumeyra47
31-10-2013, 16:25
Benim eşimde Fanatik Gs.lıdır kendisi sadece Türkiye değil dünya ki bütün ligleri takip ediyor.Bazen o kadar beni bunaltıyor ki, neyse ki Ağaçlar.net var yoksa kafayı yiyeceğim bir gün. :)
Artık Saitabat şelalesi sıkıntısını alır inşallah.
Getireceğim soğanların çiçeği.:o
Ve bir tanede paşa bıyığı fidanı getireceğim.:o
Getireceğim soğanların çiçeği.:o
Ben de isterim bu soğanlardan, en ufak boyundan olana bile razıyım:)
Bayrak rengi;)
Sayın Jezebel, zaten çok yok ve büyük de değiller ama sizin için bir kaç tane ayırırım.:o
Bunlar crokosmia değil mi?
Sevgili jezebel ben size gönderirim.
Güler hm. ismini bilmiyorum, ama çok çoğalıyorlar.
loveforlife
31-10-2013, 18:33
Bunlar crokosmia değil mi?
Sevgili jezebel ben size gönderirim.
Ben de crokosmiaya benzettim Güler Ablacığım... Sevgili Jezebel'in toplantıda paylaşmak için gönderdiklerini bir görseniz! Yüreği zengin insanları çok ama çok seviyorum...
loveforlife
31-10-2013, 18:36
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
39. Bonjour40 ve eşi
Hala 40 numarayı bekliyoruz! :D
loveforlife
31-10-2013, 18:40
Merhabalar,
Keşke ben de katılabilsem, çok güzel bir köye benziyor, şelalesi de varmış. Ama cumartesi günleri bir kursum var malesef, eğer onu bir şekilde başka bir zamana kaydırabilirsem ben de katılmak isterim.
Bakalım.. Sevgiler :)
Sevgili Nariel,
Sen de gelsen, gelirken kemanını da getirip kulaklarımızdaki pası silsen... Ne kadar güzel olur! Kursu bir günlüğüne eksene canım.:o
loveforlife
31-10-2013, 18:45
Sevgili Sümeyra,
Sen bir de bendeki heyecanı düşünsene! Annem, rüyanda da görüyor musun toplantıyı diye soruyor. Sürekli toplantıyı düşünür oldum. Bursa'nın delisi olduğumu tastikleteceğim bu gidişle. Her şey çok güzel olsun istiyorum... İnşallah yüzümüzün akıyla çıkarız. Eşinin de gelmesine çok sevindim. O da bulur kaynaşacak birilerini...
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
39. Bonjour40 ve eşi
40- tturt (Eşim, en büyük oğlum ve Ege ile birlikte)
Sevgili Nariel,
Sen de gelsen, gelirken kemanını da getirip kulaklarımızdaki pası silsen... Ne kadar güzel olur! Kursu bir günlüğüne ek
Gerçekten ne güzel olur.
Yıldız yokuşundan başlayacak uzun yolculuğumuzda arabamızda sadece gidiş olarak bir vaya iki kişilik yer var.
Ah Cemal ah hadi degelde gitme... Sonra yersin parpuyu Osman AĞA BEYden... Şiir konusuna gelince; Buluruz Anadolunun ozanlarından yazanlarından çizenlerinden bir sevda türküsü.. Dahada olmadı KARACAOĞLANIN Elifi'nin serçe parmağını büker alır geliriz onurla gururla..
Şaka bir yana bu gün kesinleşti bizimde sizlere kavuşup hasret giderebilme olayımız...Kısmetse birlikteyiz kızlarımın anası ile birlikte..
GÖZEL oluverecek GÖZEL... İsterseniz CEVİZ marabasına pardon ağasına sorun..:)...:)
SAYGIYLA..
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
39. Bonjour40 ve eşi
41- Cemal.S ve Kızlarımın anası..
Ohh, ohhh 41 kere maşallah..... kutlarım seni sevgili loveforlife.
Bir aksilik çıkmaz ise... :)
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
39. Bonjour40 ve eşi
42- üzüm +1
günebakan
31-10-2013, 21:48
Ooo maşallah maşallah oldukça kalabalık olacak görüntüde 42 ama aslında daha fazla olacağız:)
loveforlife
31-10-2013, 21:51
Ohh, ohhh 41 kere maşallah..... kutlarım seni sevgili loveforlife.
Ne kadar mutlu olduğumu anlatacak kelime bulamıyorum! Gerçekten kocaman bir MAŞALLAH! Ne mutlu bize. Rabbim utandırmasın... İnşallah her şey umut etiğimiz gibi çok güzel olur...
loveforlife
31-10-2013, 22:17
Arkadaşlar,
Şehir dışından gelip de yol konusunda sorun yaşarsanız ya da başka bir konuda sormak istediğiniz bir şey olursa beni arayabilirsiniz...
0 532 6739272
Geri sayım başladı... Heyecan dorukta...
Çok güzel olacak çok. Özenerek takip ediyorum Ahhh vakit yokluğu ahhhhh :(:(
Bugün hava kapandı akşama doğru burada. Umarım cumartesi yağmurlu olmaz..
Bir sonraki pazara kadar yağış gözükmüyor
Bursa Hava durumu 15 günlük, 15 günlük hava durumu Bursa, Havadurumu, Tahmini, Raporu (http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/bursa-hava-durumu-15-gunluk.html)
mlevent.aktan
01-11-2013, 07:29
her ihtimale karşı arabanızda yelek,hırka vs. bulundurun bence ne de bursa havası belli olmaz derler... :)
Adalet Yağcı
01-11-2013, 07:42
Bursa toplantısını kaçırdım, şimdi sizlerle olmak vardı :(
Biliyorum ki yine çok keyifli bir gezi olacak, yine bir çok güzellikler görüp paylaşacaksınız, benim gibi katılamayanlar da sabırsızlıkla fotoğraflarınızı bekleyecek.
Hepinize içten sevgilerimle.
Çok güzel bir etkinlik olacağa benziyor, orada olamayacağıma üzülsem de siz arkadaşlara keyifli ve güzel vakitler geçirmenizi diliyorum.
Emeğine sağlık sevgili arkadaşım loveforlife...
mlevent.aktan
01-11-2013, 09:01
bol bol fotoğraf çekip paylaşırız, başlığı bile hazır şimdiden BURSA HATIRASI :)
kopshtar
01-11-2013, 09:06
Sevgili loveforlife; bir aksilik çıkmazsa ben de eşimi getirmeyi düşünüyorum. Sayı olarak bilginiz olsun dedim. Yapacağımız bir şey olursa özelden yazmanız yeterli.Elimden geleni yaparım. Davetiniz için tekrar teşekkürler...
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
39. Bonjour40 ve eşi
42- üzüm +1
43-mitat10 ve eşi
mlevent.aktan
01-11-2013, 09:17
yok mu artıran 50. kişiye ödül var :)
BHUT SOLOKİA acı biber tohumu ve mum çiçeği çeliği getireceğim
loveforlife
01-11-2013, 10:24
Arkadaşlar,
Yarın bu saatlerde hep beraber olacağız inşallah! Heyecan hat safhada...
Paylaşacağımız çiçekleri, çelikleri, tohumları hazırlayıp; terliğimizi, patiğimizi unutmayıp; yanımıza paylaşılacakları koymak için bolca poşet alıp; her ihtimale karşı yanımıza hırkamızı, montumuzu getirmeyi unutmayıp; mutluluğu, sohbeti, lezzeti ve doğaya dair her şeyi paylaşmak için bekleme zamanı...
loveforlife
01-11-2013, 10:25
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. Genc Gezgin
22. macbetch
23. keskint
24. OSMAN45 ve eşi.
25. Bension ve eşi
26. Reşit Palazoğlu
27. kopshtar
28. Akar911
29. Barba1981 ve eşi
30. Sumeyra47
31. Alys ve eşi
32. Ümit Korkmaz
33. Zülfinaz
34. bahcivankurt
35. bebd
36. Müjgan Yılmaz
37. Zekiye kaçmaz
39. Bonjour40 ve eşi
42- üzüm +1
43- 43-mitat10 ve eşi
44- Nuran Şahin
mustafa2304
01-11-2013, 11:20
Geri sayım başladı gerçekten...çok güzel olacağa benziyor..heyecan dorukta diyebilirim..yeni arkadaşlarla tanışacağız..güzel bir ortam..tüm doğaseverler burada ne kadar güzel..şimdiden emekleri için loveforlife ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...yarın tanışmak üzere...
Ben de birçok yeni arkadaş ile tanışacağım, tanışmış olduğum arkadaşları tekrar göreceğim için çok heyecanlıyım.
Hele sevgili üzüm'ün geleceğini okuyunca daha da mutlu oldum. ;)
Çok haklısınız sayın mlevent.aktan, 50. kişiye ödül verelim. Ben de bir şey hazırlayayım.
Genc Gezgin
01-11-2013, 12:07
Öncelikle herkesten özür dilerim. Bursa'daki geziye katılamayacağım için affınıza sığınırım.Hasta olduğum için ve çocuklarda hasta oldular.Hatta sayın Loveforlife ile görüştük.Bi çok konuda anlaşmıştık.Maalesef hasta oldğumuz için katılamayacağız:(
mlevent.aktan
01-11-2013, 12:31
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. macbetch
22. keskint
23. OSMAN45 ve eşi.
24. Bension ve eşi
25. Reşit Palazoğlu
26. kopshtar
27. Akar911
289. Barba1981 ve eşi
29. Sumeyra47
30. Alys ve eşi
31. Ümit Korkmaz
32. Zülfinaz
33. bahcivankurt
34. bebd
35. Müjgan Yılmaz
36. Zekiye kaçmaz
37. mustafa2304 ve 2 arkadaşı
38. Bonjour40 ve eşi
39- tturt (Eşim, en büyük oğlum ve Ege ile birlikte)
40- Cemal.S ve Kızlarımın anası..
41- üzüm +1
42- mitat10 ve eşi
43- Nuran Şahin
son durum böyle....
50. katılımcımıza ödül var :)
mlevent.aktan
01-11-2013, 12:32
Öncelikle herkesten özür dilerim. Bursa'daki geziye katılamayacağım için affınıza sığınırım.Hasta olduğum için ve çocuklarda hasta oldular.Hatta sayın Loveforlife ile görüştük.Bi çok konuda anlaşmıştık.Maalesef hasta oldğumuz için katılamayacağız:(
geçmiş olsun seneye 2. bursa toplantımıza gelirsiniz inşallah... :)
Selahattin Yılmaz
01-11-2013, 13:07
Bu gün benim arabaya çarptılar, minübüs iptal ama bir arkadaşımdan wosvagen caddy alacağım. Terminalden gelecekler kimler ona göre bir saat belirtelimde ki saat 10 gibi olursa tam 11 de Sayitabat'ta oluruz. Sevgili loveforlife sizi telefona nasıl kaydettim bulamıyorum tekrar beni arar mısınız?
mlevent.aktan
01-11-2013, 13:19
Bu gün benim arabaya çarptılar, minübüs iptal ama bir arkadaşımdan wosvagen caddy alacağım. Terminalden gelecekler kimler ona göre bir saat belirtelimde ki saat 10 gibi olursa tam 11 de Sayitabat'ta oluruz.
geçmiş olsun çok üzüldüm.
Bu gün benim arabaya çarptılar, minübüs iptal ama bir arkadaşımdan wosvagen caddy alacağım. Terminalden gelecekler kimler ona göre bir saat belirtelimde ki saat 10 gibi olursa tam 11 de Sayitabat'ta oluruz. Sevgili loveforlife sizi telefona nasıl kaydettim bulamıyorum tekrar beni arar mısınız?
Terminale ben düşeceğim önce hocam ..her zaman ki gibi:))
Geçmiş olsun. Hiç ummadığınız yerde kaza olabiliyor. Sadece maddi hasarlı sanırım. Bu şekilde gelmiş geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
Terminalden alınacak arkadaşlar ne zaman hangi araba ile gelecekleri ile ilgili Loveforlife arkadaşımıza bilgi verirlerse ben de gelecek arkadaşlara yardımcı olacağım.
mtgokduman
01-11-2013, 13:48
Biz, tunanın cmt günü okulda derslerinin olması dolayısıyla katılamıyoruz... çok çok üzülüyoruz ama ne yapalım artık tatillerdeki toplantılara ailece katılacağız ...iyi eğlenceler...
Zülfinaz
01-11-2013, 13:51
Eşim işleri dolaysıyla gelemiyecek, yanlız başımıza glebileceğimizi umuyorum.
Yarın için ben, küçük kızım ve ablam şeklinde olacak tabi son dakika katılımlarıda olabilir.Umarım yarın sağ salim görüşebilirz.
Bursa lı arkadaşlar.:)
Bu akşam 8.30 otobüsüne yer bulabildik zar zor. Gece gemlikte kalıp, sabah erken Bursa ya gececeğiz. Elimde sukulentler olamasa sorun değil.
İrtibata geceriz arkadaşlarla. Olmadı bi taksiye atlar geceriz. Zaten pert durumdayım sabah beri bahcede çalıştım, üstüne nezle:((
Selahattin Yılmaz
01-11-2013, 17:24
Cemo loveforlife telefonumu verdi mi? Ara beni ona göre alayım sizi terminalden...
50.nci olayım diye bekledim!! ama olmadı, daha fazla dayanamadım!!
1. Nevzat
3. Loveforlife
5. Kelebek ve eşi
6. Selahattin YILMAZ
7. Hamdi Eyigör
8. Ucurtma122 ve ailesi
9. yağmur ve ailesi
10. Lilium ve eşi
13. Dogadostu08
14. HASAN ERK ve eşi
15. Muda
16. Cemo
17. Sındırgılı
18. Cascas ve eşi
19. İpekböcegi ve ablası
20. M.L.Aktan
21. macbetch
22. keskint
23. OSMAN45 ve eşi.
24. Bension ve eşi
25. Reşit Palazoğlu
26. kopshtar
27. Akar911
289. Barba1981 ve eşi
29. Sumeyra47
30. Alys ve eşi
31. Ümit Korkmaz
32. Zülfinaz
33. bahcivankurt
34. bebd
35. Müjgan Yılmaz
36. Zekiye kaçmaz
37. mustafa2304 ve 2 arkadaşı
38. Bonjour40 ve eşi
39- tturt (Eşim, en büyük oğlum ve Ege ile birlikte)
40- Cemal.S ve Kızlarımın anası..
41- üzüm +1
42- mitat10 ve eşi
43- Nuran Şahin
44. kgursan ve eşi
kısmet olursa cemalS., i de getireceğim !! ama onun nasıl geleceğini (tek araba veya ayrı ayrı) kararını henüz bilmiyorum.
Bi dolu sümbül ve frezya soğanı yavrusu getiriyorum. Bakalım büyütebilecekmisiniz?!!
Ailecek hoş bir gün geçirmek dileğiyle.
Sevgili Nariel,
Sen de gelsen, gelirken kemanını da getirip kulaklarımızdaki pası silsen... Ne kadar güzel olur! Kursu bir günlüğüne eksene canım.:o
Sevgili loveforlife, cok istiyordum ancak hem kursum hem de arkadaslara onceden verdigim soz sebebi ile aranizda bulunamayacagim. Keske bu organizasyonu daha once gorup planimi ona gore yapabilseydim. Bir dahaki sefere diyorum artik..:(
Gerçekten ne güzel olur.
Yıldız yokuşundan başlayacak uzun yolculuğumuzda arabamızda sadece gidiş olarak bir vaya iki kişilik yer var.
Cok tesekkur ederim ancak maalesef gelemiyorum. Sizlere iyi eglenceler, keyifli paylasimlar dilerim, sevgiler..
loveforlife
01-11-2013, 21:18
Arkadaşlar,
Yarın bu saatlerde hep beraber olacağız inşallah! Heyecan hat safhada...
Paylaşacağımız çiçekleri, çelikleri, tohumları hazırlayıp; terliğimizi, patiğimizi unutmayıp; yanımıza paylaşılacakları koymak için bolca poşet alıp; her ihtimale karşı yanımıza hırkamızı, montumuzu getirmeyi unutmayıp; mutluluğu, sohbeti, lezzeti ve doğaya dair her şeyi paylaşmak için bekleme zamanı...
Fotoğraf makinelerinizi de unutmayın arkadaşlar!:o
Ay ben bu gece uyku uyuyabilir miyim ki?
loveforlife
01-11-2013, 21:24
Biz, tunanın cmt günü okulda derslerinin olması dolayısıyla katılamıyoruz... çok çok üzülüyoruz ama ne yapalım artık tatillerdeki toplantılara ailece katılacağız ...iyi eğlenceler...
Keşke gelebilseydiniz...:(
mlevent.aktan
01-11-2013, 23:15
dostlar yardım edebileceğim bir husus var mı? varsa yardıma hazırım. :)
YeniGine
01-11-2013, 23:33
Hepinize iyi eğlenceler diliyorum, biliyorum ki güzel bir gün geçireceksiniz... Keyfini çıkarın. Bol bol fotoğraf bekliyoruz inşallah...
Ben şimdi haberdar oldum. Sabah mutlaka orada olmak istiyorum. Görüşmek üzere...
loveforlife
02-11-2013, 06:02
Tüm dostlarımıza iyi yolculuklar dilemek istiyorum bir kez daha. Herhangi bir sorun olursa çekinmeden arayın lütfen...
Beni tanımayanlar oraya geldiklerinde nasıl mı tanıyacaklar? Yakama kırmızı gül takmayacağım elbette. Ama uykusuzluktan gözleri şişmiş, heyecandan içi içine sığmayan birini tanımanız güç olmayacaktır herhalde!
Görüşmek, güzellikleri paylaşmak umuduyla...
Sevgiler...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.