malina
24-09-2013, 17:18
Taze çiçek zamanını kaçırınca, kurutulmuş ıhlamurlarla denedim :)
Aslınnda bunu yapalı da epey oldu, ancak yazıyorum...
444105
Ihlamur çiçeklerini az bir suda haşlayın. Altını kapatıp bir süre bekleyin ki iyice şişsinler...
Yaptığınız miktara uygun olacak kadar şeker ekleyip kaynatın, limonunu sıkın, tamam :)
444283
Not: Ihlamur içmeyi hiç sevmem, çok baygın gelir. Reçeli de öyle olacak diye korktum ama insanı hiç rahatsız etmeyen bir ıhlamur kokusu var...
Aslınnda bunu yapalı da epey oldu, ancak yazıyorum...
444105
Ihlamur çiçeklerini az bir suda haşlayın. Altını kapatıp bir süre bekleyin ki iyice şişsinler...
Yaptığınız miktara uygun olacak kadar şeker ekleyip kaynatın, limonunu sıkın, tamam :)
444283
Not: Ihlamur içmeyi hiç sevmem, çok baygın gelir. Reçeli de öyle olacak diye korktum ama insanı hiç rahatsız etmeyen bir ıhlamur kokusu var...