View Full Version : glmscs / kaktüs
Hazır olarak aldığım ve çevremdeki herkesin kesinlikle büyümez dediği kaktüslerim :D
güzelmiş kaktüsleriniz :)
micromega
19-08-2013, 17:41
Sayfanız hayırlı olsun.. En son fotodaki mammilaria elongata çok arsızdır, yerini sevdi mi saksılara sığmaz olur..
evet 2 çelik ayırdım ondan şimdi 6 çeliği daha çıkıyor :D diğer kaktüslerimin adını bilen var mı? onlarda çok küçüktü bir kaç ayda yarı yarıya büyüdüler. birde küçük saksılara 2 tane farklı çelik diktim kök saldı ama henüz çelik vermediler
micromega
20-08-2013, 12:31
İlk resimdeki gymnocalycium türü, 3. resimdeki kameraya en yakın olan da mammilaria prolifera gibi görünüyor..
Ayy baktıkça cidden mutlu oluyorum benim kaktüs yetiştirmeye ihtiyacım varmış demek :D
YeniGine
20-08-2013, 23:48
Ayy baktıkça cidden mutlu oluyorum benim kaktüs yetiştirmeye ihtiyacım varmış demek :D
Sayın glmscs sayfanız hayrlı olsun. Kaktüs sevdanız olumsuz sözlerle başlamış fakat görüyorum ki kaktüsleriniz maşallah gayet güzel gelişip büyüyorlar. Ve cidden mutlu olduğun belli. Rastgelsin...
Teşekkür ederim. Kaktüslerime Değişik kardeşler arıyorum :)
kaktüsçüm
22-09-2013, 19:22
sayfanız hayırlı olsun..tez zamanda çoğalırlar inşallah..
gürcan_keskin
21-10-2013, 19:39
Sayın glmscs sayfanız hayırlı olsun.İnşallah kaktüs çeşitlerinizi bu hevesle çoğaltırsınız.Gayet iyi görünüyorlar.Kolay gelsin.
helin-123
21-10-2013, 21:17
sayfanız hayırlı olsun güzel çiçekler yetiştirmeniz dileğiyle hoşgeldiniz.
Hoş geldiniz, sayfanız hayırlı kaktüsleriniz bereketli olsun :)
http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/32528.htm#post1268924
balkonum ve diğer kaktüslerim
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.