View Full Version : hercai menekşe
arkadaşlar hercai menekşe ektim. ağustosun sonuna kadar şansın var dediler. filizlenmezse umudu kes dediler. biriniz yardımcı olun lütfen. olmazsa kokulu menekşe ekmek istiyorum tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.
Hercai Menekşe (Viola Tricolor) (http://www.agaclar.net/forum/bahce-sus-bitkileri/4392.htm?highlight=hercai)
Lütfen mesajlarınızı o konu ile ilgili daha önce açılmış başlıklar altında yazar mısınız?
Forum içi yazışmalar:
orası neresi yardımcı olur musunuz forumda yeniyim
Neresi olduğunu zaten orada belirtmiştim.
bu cevabı çok düşündünüz mü? sanırsam büyük bir mantık hatası içersindesiniz. öncelikle siz burda düzeni sağlamak ve bize yardımcı olmak için varsınız ama her yöneticinin düştüğü gaflete düşüp bizi tersleme durumunda kalıyorsunuz. bunun yerine söylediğiniz yeri tekrar etmeniz çok daha makul ve akılcı bir cevap olacaktı. bir önceki açtığım başlığı hiç bir şekilde cevap verilmeden silmiştiniz. bu forumda güzelce vakit geçirmek ve bilgi edinmek istiyorum ama siz gereksiz faaliyetleriniz yüzünden buna müsade etmiyorsunuz. ne yazık. umarım mutluluğunuz daim olur. hesabımı silmeniz de umrumda değil sanırım artık.
na na na batman
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.