PDA

View Full Version : Serçeler

ahmeter
03-07-2013, 20:55
Benim serçelerim

ahmeter
04-07-2013, 19:09
Güzel kuşum
Bahçe senin bağ senin

ahmeter
05-07-2013, 17:04
En sevdikleri kavrulmuş .tuzlu yer fıstığı

Muda
05-07-2013, 18:14
Ahmet bey kuşlarınız çok güzel. Ancak fıstığı tuzsuz ve verebilirseniz kavrulmamış olandan vermeniz daha uygun olur. Gölge olması nedeni ile çok net olmasa da serçe dışında baştankara var. Gaga yapıları serçelere göre daha ince yapıdadır. En son resimdeki de sanırım florya. Yeşil veya sarı yeşil gibi bir renkte ise.

ahmeter
06-07-2013, 14:37
Bu konuda pek bilgili değilim ılk defa kuşlar konusuna girdim Bahçelerde bütün konu sebzeler üzerine olduğundan sıkıldım
Hergün değişik pozisyonlarda kabak . salatalık fotoğrafları
Serçeler çimenleride seviyorlar fıstıkdan sonra çimen yiyorlar

ahmeter
06-07-2013, 14:39
serçeler

kadir_26
06-07-2013, 14:57
Sn. ahmeter,
bahçenizi elden geldiğince ziyaret etmeye çalışıyor ve keyifle izliyorum, ne yalan söyleyim bazen kuş olup bahçenize konmak geliyor içimden, ellerinize, emeğinize ve bu minik dostlarımıza hazırladığınız ortama sağlık.
Esen kalınız...

Muda
06-07-2013, 15:59
Bu konuda pek bilgili değilim ılk defa kuşlar konusuna girdim Bahçelerde bütün konu sebzeler üzerine olduğundan sıkıldım
Hergün değişik pozisyonlarda kabak . salatalık fotoğrafları
Serçeler çimenleride seviyorlar fıstıkdan sonra çimen yiyorlar
Ben de sizin kadar bahçe konusunda bilgili değilim muhtemelen. Çocukluğumdan beri çiçek bakmış olsam da bilmediğim o kadar çok şey çıkıyor. Kuşlar konusunda da sonradan başladım. Çok iyi olmasa da idare eder seviyede. Uzun yıllar değişik kuş besleyip üretince biraz da fotoğraflarını çekince insan ister istemez bazı şeylere dikkat etmek zorunda kalıyor.

ahmeter
06-07-2013, 19:54
Serçeler
Yüzlerçe serçe kışın da misafirim yavrular henüz yemliğe konmasını bilmiyorlar
Anneleri ağızlarına götürüp veriyor