PDA

View Full Version : Angels Sour / Balkon

Sayfalar : 1 [2]

Angels Sour
31-07-2013, 12:49
Sedum palmeri büyümekte...430805

aheste
31-07-2013, 13:07
Sevgili Angels Sour, çok güzel çiçekleriniz var, hepsi çok sağlıklılar, ellerinize sağlık...

dağçiçeği
31-07-2013, 13:08
Balkon gittikçe kalabalıklaşıyor ne güzel. Birde şu böcekler , örümcekler rahat bıraksa neler yaparız da ..... İnşallah en kısa zamanda atlatırsın.
Yeni çiçeklerinde çok güzelmiş. Geldiklerinde mi böcekliymişler yoksa sendeki çiçeklerden mi geçti?
Alırken çiçekleri çok dikkatli almak gerekiyor. Ben bunu geçen yıl güzelliğine vurulup hiç dikkat etmeden aldığım küpeli de öğrendim. Meğer üzerinde beyaz sinek varmış. Fazla dayanmayıp ölmesi yanında diğer çiçeklerime de bulaştırmasıyla iki kat üzüntü olmuştu bana.

Angels Sour
31-07-2013, 13:52
Sevgili Angels Sour, çok güzel çiçekleriniz var, hepsi çok sağlıklılar, ellerinize sağlık...

Sevgili aheste, bitler ve örümceklerle başım dertte! Onlardan kurtulunca sağlıklı olacaklar inşallah:(
Beğeniniz için teşekkür ederim:)

Angels Sour
31-07-2013, 14:16
Balkon gittikçe kalabalıklaşıyor ne güzel. Birde şu böcekler , örümcekler rahat bıraksa neler yaparız da ..... İnşallah en kısa zamanda atlatırsın.
Yeni çiçeklerinde çok güzelmiş. Geldiklerinde mi böcekliymişler yoksa sendeki çiçeklerden mi geçti?
Alırken çiçekleri çok dikkatli almak gerekiyor. Ben bunu geçen yıl güzelliğine vurulup hiç dikkat etmeden aldığım küpeli de öğrendim. Meğer üzerinde beyaz sinek varmış. Fazla dayanmayıp ölmesi yanında diğer çiçeklerime de bulaştırmasıyla iki kat üzüntü olmuştu bana.

İnşallah kurtulurum böceklerden, birbirlerine bulaştırmaları can sıkıcı...
Yeni çiçeklerimi eşim pazardan almış. Çiçeklerine aldanmış galiba.:o
Örümcekleri görmemiş:D
Çiçekleri alırken kontrol ederim aslında. Alırken böcek, sinek herhangi bir zararlı olmuyor. Birkaç hafta sonra çıkmaya başlıyorlar. Böcek yumurtalarını göremiyoruz maalesef.
Yeni çiçekleri bir müddet diğerlerinden uzak tutmalı galiba.;)

dağçiçeği
31-07-2013, 14:39
Oluyor böyle ufak tefek dikkatsizlikler. Çiçekleri görünce gözümüzü başka bir şey görmüyor ki. En azından benim öyle oluyor :D hele ki istediğim aradığım bir çiçekse sağ gözüm seğiriyor, gözlerim kararıyor (abartının bu kadarı :P)canım arkadaşım Cymbelina bu bulguları "Gözü ot , yaprak bürüme ," belirtileri olarak nitelendiriyordu. :D
Ama senin de dediğin gibi satıldığı yerde arada ilaç sıktıkları için görünürde olmasa da tam olarak böcekten kurtulamamış bitkilerde oluyor. Yavrular bizim eve geldiğinde yumurtadan çıkıyor. :( bu durumda da yapacak pek bir şey kalmıyor.
Dikkatli almakta fayda var ama gözümüzü çiçek bürümese.... :D

Angels Sour
31-07-2013, 15:46
İnsanın gözünü ot, yaprak bürümesin:D
Bir hafta boyunca; mercan çiçeklerini, ünlü ressamların tablolarını anlamaya çalışan insanlar gibi seyrettim durdum:D
Eve dönmeden son gece, artık zamanıdır deyip; mercanları yanında aldım soluğu.
Bir metreyi aşmış dalları kaldırıp; gece gece girdim altına:D
Karanlıkta birşey gözükmüyor; el yordamıyla, "bu ot" "bu mercan" "bu da ne?"
deyip, kopardıklarımı attım çantama:D
Odaya çıkınca çıkardım çiçekleri çantadan, davetsiz misafirlerim de varmış.
Minik minik salyangozlar...
Mercanların tutup, tutmayacağı zamana kalmış...

Sevgili Cymbelina'ya selamlar, özledik...:)

Sevgi
31-07-2013, 16:14
İnsanın gözünü ot, yaprak bürümesin:D
Bir hafta boyunca; mercan çiçeklerini, ünlü ressamların tablolarını anlamaya çalışan insanlar gibi seyrettim durdum:D
Eve dönmeden son gece, artık zamanıdır deyip; mercanları yanında aldım soluğu.
Bir metreyi aşmış dalları kaldırıp; gece gece girdim altına:D
Karanlıkta birşey gözükmüyor; el yordamıyla, "bu ot" "bu mercan" "bu da ne?"
deyip, kopardıklarımı attım çantama:D
Odaya çıkınca çıkardım çiçekleri çantadan, davetsiz misafirlerim de varmış.
Minik minik salyangozlar...
Mercanların tutup, tutmayacağı zamana kalmış...

Sevgili Cymbelina'ya selamlar, özledik...:)

Sevgili Angels Sour, inşallah bitkileriniz bir an önce düzelir. Kızınızı Allah bağışlasın. Maşallah çok şeker.
Yukarıdaki mesajı okuyunca epeyce bir güldükten sonra demek yalnız değilmişim dedim.
Benzetmeniz çok hoşuma gitti. Yaptığımızın hiç bu tarafından bakmamıştım.:)

cemo
31-07-2013, 16:19
Bir zamanlar çantamda budama makısı ile ile gezdiğim günlerimi getirdiniz aklıma:))

Herşey gönül güzelliğinzde olsun, sevgiler

h_dogan
31-07-2013, 16:54
Çiçeklerin resimlerini çekmemi pek kıskandı:mad:429930

Küsünce çok tatlı oluyorlar ısırasım geliyor benim.
Sizin kız küsmüş benim kız olsa makineyi elimden alırdı. :D

Angels Sour
31-07-2013, 20:53
Küsünce çok tatlı oluyorlar ısırasım geliyor benim.
Sizin kız küsmüş benim kız olsa makineyi elimden alırdı. :D

Bu yaşta yaptıkları herşey çok tatlı:p
Balkonda resim çekerken, bazen kızım da resim çekiyor. Sizin kızınızın resimleri
gibi; parmak damgalı:p
Ama bu sefer küsmeyi tercih etti:p

Angels Sour
31-07-2013, 21:00
Sevgili Angels Sour, inşallah bitkileriniz bir an önce düzelir. Kızınızı Allah bağışlasın. Maşallah çok şeker.
Yukarıdaki mesajı okuyunca epeyce bir güldükten sonra demek yalnız değilmişim dedim.
Benzetmeniz çok hoşuma gitti. Yaptığımızın hiç bu tarafından bakmamıştım.:)

Balkonuma hoş geldiniz, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Yalnız değiliz, sitede bizim gibi pekçok arkadaş var:p

Angels Sour
31-07-2013, 21:04
Bir zamanlar çantamda budama makısı ile ile gezdiğim günlerimi getirdiniz aklıma:))

Herşey gönül güzelliğinzde olsun, sevgiler

Balkonumu ziyaretiniz ve güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.
Sevgiler...:p

Angels Sour
31-07-2013, 21:11
Yalın kat açan lisianthus430910

Angels Sour
31-07-2013, 21:14
Hypoestesler430911

Angels Sour
31-07-2013, 21:18
430912
Marginita saksısında mantarlar büyümüş ve kurumuş.
Tek kalanı resimledim.:p

Angels Sour
01-08-2013, 22:01
İgman Dağı eteklerinde, Vrelo Bosne (Milli Park)431286
Birkaç resim paylaşmak istiyorum...
Kuğuların yuvaları...
Çok şanslılar...

Angels Sour
01-08-2013, 22:03
Beyaz kuğular...

Angels Sour
01-08-2013, 22:04
431288
Yavru kuğu, pek de çirkin:p

Angels Sour
01-08-2013, 22:07
431289
Resimlerini çekerken sabırla beklemislerdi.

Angels Sour
01-08-2013, 22:09
431291
Poz bile vermişti bir tanesi..

Angels Sour
01-08-2013, 22:18
431294
Yosun tutmuş ağaç kütüğündeki
sedumlar..

Angels Sour
01-08-2013, 22:20
431297

Angels Sour
01-08-2013, 22:23
431298

YeniGine
01-08-2013, 23:41
Sevgili Angels; ellerine, yüreğine sağlık... Fotoğraflar çok güzel, paylaşımın için teşekkürler...
Var mı doğa gibisi, tabiat gibisi... Yok!.. Çok güzel çok... Keşke mahvetmesek de, koruyabilsek. :(

dağçiçeği
02-08-2013, 00:27
Sevgili Angels Sour , resimlere bayıldım. Özellikle de kuğuların evleri bana masallardaki peri evlerini anımsattı. Çok hoşmuş. Gerçekten çok şanslılar.

h_dogan
06-08-2013, 07:00
Tek kelimeyle "süper". Ellerinize sağlık bizimle paylaştığınız için.

Angels Sour
23-08-2013, 14:40
Arife günü yeğenimi kaybettik. Bayramın ilk günü toprağa verdik. Beş ay önce babamı vefat etmişti. Aynı evden iki canım yok artık. Aklım, duygularım karmakarışık. Ağlamaktan göz pınarlarım kurudu sanıyorum; ama kurumuyor... Aylar önce kendimi, çiçeklerim ve ağaçlar net sitesi ile toparlamaya çalışmıştım. Toparlamıştım...
Bu kadar ara verdikten sonra, birdenbire çıkıp beğen tuşuna basmak, resim paylaşmak içimden gelmedi..
Halimi paylaşmak istedim..

Sevgi Durul
23-08-2013, 14:58
Başınız sağ olsun, sayın Angels Sour. Giden her iki canın da mekânı cennet olsun. Çok üzüldüm. Teselli edecek söz bulamıyorum, sadece şunu söyleyebilirim, hayat devam ediyor.

Bence paylaşımlara devam edin; en güzel terapi, ağaçlar.net. Tecrübeyle sabittir.

fatitoo
23-08-2013, 15:03
Başınız sağolsun. Kalanlara büyük sabırlar versin rabbim. Çok zor...

loveforlife
23-08-2013, 15:08
Arife günü yeğenimi kaybettik. Bayramın ilk günü toprağa verdik. Beş ay önce babamı vefat etmişti. Aynı evden iki canım yok artık. Aklım, duygularım karmakarışık. Ağlamaktan göz pınarlarım kurudu sanıyorum; ama kurumuyor... Aylar önce kendimi, çiçeklerim ve ağaçlar net sitesi ile toparlamaya çalışmıştım. Toparlamıştım...
Bu kadar ara verdikten sonra, birdenbire çıkıp beğen tuşuna basmak, resim paylaşmak içimden gelmedi..
Halimi paylaşmak istedim..

Sevgili Angels Sour,

Sevdiklerini kaybetmek çok zor biliyorum. Ama seni seven ve senin sevdiğin başka insanların da varlığını unutmamalısın. Zor olsa da, devam edecek... Sımsıkı tutunmalısın hayata! Biz elimizden geldiğince yardım etmek için buradayız. Ama kendin için en büyük iyiliği sen yapabilirsin kendine.

Allah sabırlar versin. Mekanları cennet olsun tüm sevdiklerinin...

bitkiseli
23-08-2013, 17:26
Başınız sağ olsun sayın Angels sour, allah sabır versin.

Muda
23-08-2013, 18:08
Başınız sağolsun. Mekanları Cennet olsun. Çok zor ama geride kalanlar için yaşamak gerekiyor. İnsanın elinden hiç bir şeyin gelmediği ama eninde sonunda başına geleceği bir durum. Ne kadar bunu bilsek de bir anda bocalıyoruz. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Allah sabır versin.

Cymbelina
23-08-2013, 18:55
Sevgili Angels Sour,

Mesajınızı okuyunca çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin her iki canınızı da, mekanları cennet olsun, ruhları şad olsun. Allah sizlere sabır versin, başınız sağolsun.

Keşke elimizden bir şey gelse ancak kalben sizinleyiz. Diliyorum ve umuyorum ki gene toparlayacaksınız. Yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen çekinmeyin.

gokcegokce
23-08-2013, 19:37
Sevgili Angels Sour, kayıplarınız için çok üzüldüm. Allah siz yakınlarına dayanma gücü versin. Agaclar.net yalnızca bitki paylaşımı demek değil, dostlukta sevinçler gibi hüzünler de her daim paylaşılmalı. İnsan bazen tek başına üstesinden gelemiyor, hele ki kısa zamanda tekrarlanmış büyük kayıplar söz konusu olunca... Ancak diğer sevgili dostların da dedikleri gibi hayat devam ediyor. Bize bu en büyük dersi doğa kendisi vermiyor mu zaten! Her yıl baharla birlikte doğan tabiat, son baharla birlikte yine baharda yeni canlarla devam etmek için ölmüyor mu? Her canlı bir gün ölümü tadacak elbet, o zamana kadar varlığımızı en güzel şekliyle değerlendirmeli... Başınız sağolsun tekrar, sevgiler...

berçin
23-08-2013, 20:35
Sevgili Angels Sour, sabır ve metanet dilemekten başka söyleyecek birşey bulamıyorum, çok üzüldüm. Acın hemen geçmeyecek zaman alacak ama çocukların için devam etmek zorundasın, hepimiz hayatının belli bölümlerinde beklenmeyen kayıpları ne yazık ki yaşadık yaşamaya da devam edeceğiz. Bizleri üzse de hayat döngüsünün ve alın yazısının önüne geçmemiz mümkün değil. Acını paylaşıyor sana ve ailene sabır diliyorum, sevgilerimle...

YeniGine
23-08-2013, 23:37
:( Sevgili Angels başın sağolsun, yerlerde değil nurlarda yatsınlar, mekânları Cennet olsun inşallah. Sabırlar diliyorum. Tek tesellisi hepimiz gideceğiz onlar bizleri bekleyecekler. Şimdilik hayat devam ediyor sevgili Angels.

h_dogan
24-08-2013, 06:56
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun. Ayrılık çok zor hele ki gelmeyecekseler daha zor.
Geride kalanları ve kendinizi düşünmeniz lazım. Sonuçta hepimizin gideceği yer orası.

Narinkhn
25-08-2013, 19:41
Başınız sağolsun.Allah sabır versin:(

aheste
27-08-2013, 19:31
Başınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm, Allah sabırlar versin.

dağçiçeği
27-08-2013, 22:38
Sevgili Angels Sour başın sağolsun. Mekanları cennet olsun.
Metanet dilemekten başka elimden birşey gelmiyor. Acını paylaşıyorum. Bende anne ve babamı yakın sayılır bir zamanda ve aniden kaybettim. Bir zaman boşlukta hissettim kendimi ama Ağaçlar . Net ve siz can dostlar sayesinde kendimi toparlamaya çalıştım. Kendine hayatı zehretme ve seni seven insanlar olduğunu unutma ne olur.

Angels Sour
31-08-2013, 11:55
Yüzünü görmediğim, sesini duymadığım dostlarım; acımı paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Her bir mesaj benim için çok değerli. Allah hiçbirinize acı, elem yaşatmasın.

sumeyra47
31-08-2013, 15:32
Başınız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm Allah rahmet eylesin.

evdeçiçek
16-09-2013, 16:31
1. sayfadan son sayfaya kadar çok büyük zevkle inceledim. Son sayfada kalakaldım. Siz yine çiçeklerinizi paylaşın bizimle. çünkü onlar çok güzeller, hem sizin içinde bir terapi olurlar. Saygılarımla ...

Cymbelina
21-10-2013, 20:47
Sevgili Angel, çiçeklerinizde son durum nedir? Epeydir resim koymamışsınız, ben de artık sık giremiyorum gerçi. İnşallah iyisinizdir. (Şirinler 2 ve Çılgın Hırsız 2'yi izledik mi acaba?;))