View Full Version : Agacsevdalisi / İncir
AgacSevdalisi
13-03-2013, 20:22
Bu incir ağacıda yaklaşık olarak 3 metre boyundaydı binanın altında kalacağı için bunuda söktüm. Bu incir ağacıda üçüncü adayım.
Tarz : İlerde karar vereceğim.
Nebari Çapı : 12 cm
Gövde Kalın Dal çapı : 7 cm
Gövde İnce Dal çapı : 4,5 cm
Uzunluk : 35 cm
Güzel bir ikiz gövde adayı bulmuşsunuz da ben bir şeyi anlamadım :)
Aday no. 1....5 diye yazmanızın sebebi bunların hepsini maratona sokmayı düşündüğünüz için mi acaba?
AgacSevdalisi
13-03-2013, 22:12
Güzel bir ikiz gövde adayı bulmuşsunuz da ben bir şeyi anlamadım :)
Aday no. 1....5 diye yazmanızın sebebi bunların hepsini maratona sokmayı düşündüğünüz için mi acaba?
sayın sakaki 5 adayımıda birbirinden ayıramadım. ben 5 adet aday sundum, seçim jüri üyesinin içlerinden en uygun olanları seçerseniz benim içinde kolaylık olmuş olur.
AgacSevdalisi
03-04-2013, 09:40
İncirimde filiz vermeye başladı. Bakalım sonu nasıl olacak.
İncirinizde tarza karar vermediğinizi yazmışsınız ama eğer ikiz gövde gitmeye karar verirseniz şöyle bir önerim var:
İnce olan gövdede mavi halka ile işaretlediğim bir sürgün görünüyor. Onun hemen üstünden kısaltmak bence iyi olur.
384861
Başarılar.
AgacSevdalisi
03-04-2013, 14:47
İncirinizde tarza karar vermediğinizi yazmışsınız ama eğer ikiz gövde gitmeye karar verirseniz şöyle bir önerim var:
İnce olan gövdede mavi halka ile işaretlediğim bir sürgün görünüyor. Onun hemen üstünden kısaltmak bence iyi olur.
384861
Başarılar.
İkiz gövdeli bir tarz düşünüyorum sayın sakaki; ince uzun dalı uzun bırakmamın sebebi her ihtimale karşı olurda diğer dal kurursa ince dalla devam etmek içindi. ama sanırım yeşerecek, ince dalı kısaltmayı düşünüyorum bende.tavsiyeniz için teşekkür ederim.
İnciriniz hayırlı olsun.
İyi çalışmalar dilerim..
badrobot
04-04-2013, 17:51
sn.AgacSevdalisi. inciri biraz zor kurutursunuz. o yüzden korkmayın.
AgacSevdalisi
08-05-2013, 13:08
Mayıs ayı görselleri..
Bolca sürgün vermiş, güzel gidiyor :)
Tepe sürgünler de belli olmuş gibi...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.