Bağlan

View Full Version : Yalova Sera Gezisi (16 Mart 2013)

Güler
07-03-2013, 17:05
Mevsimlik çiçekler, fidanların dikim zamanı diye düşündük ve Yalova'ya bir gezi tertiplemeye karar verdik.

Arkadaşımız kgursan ve cemal.S'i de ziyaret edeceğiz. Hatta derim ki; herkes yiyebileceği kadar sucuğunu da beraberinde getirirse kgursan'ın mekânında mangalda ekmek arası sucuk partisi bile yapabiliriz.

Daha sonra da çay içmeye cemal.S'in serasına gideriz.

Sanıyorum ykaya194 araba işini ayarlamaya çalışıyor.

Haydi arkadaşlar, başlayalım listeye ve detaylara. Neler yapabiliriz?

Güler
07-03-2013, 17:06
1- Güler

YeniGine
07-03-2013, 17:52
1- Güler
2- YeniGine

ankstel
07-03-2013, 18:34
1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstel

Güler
07-03-2013, 18:57
Sevgili cemal.S, kgursan'ın serasının yerini biliyorum. Sizin seranız kgursan'ın serasına ne kadar uzaklıkta, hangi yönde?

Arkadaşlar, minibüs genelde 17 kişilik oluyor.... yerlerinizi ona göre ayarlamanız gerekir.

almanyalı
07-03-2013, 19:09
merhaba,

Bu başlığı görünce ;aaa yine mi geziyorlar? dedim kendime, şu kafile yola çıkmışken bir kenara ilişşem de sevgili cemal S' nin çillisinden nasibimi alsam hemde fatmayı görsem, sevgili Güler hanımın esrarengiz gözlüklerini görsem dedim kendime,:D;)

Sevgili Güler hanım, ben size" leyleği havada gören bütün yıl gezermiş" demiştim değil mi? Ağaç ev kahvesinde..:D
ne güzel..doğrusu kıskanmamak elde değil, şaka bir yana, sağlıkla gezin, sağ salim dönün, bize bol bol fotoğraf çekmeyi sakın unutmayın..:)

sevgilerimle

Güler
07-03-2013, 19:20
" sevgili Güler hanımın esrarengiz gözlüklerini görsem dedim kendime," çok güldüm sevgili almanyalı.
İmaj mı yaptığımı düşünüyorsunuz? :D :D

Eskişehir gezisinde günde iki defa damla damlatarak dolaştık. Sağ olsun Adalet Yağcı yardımcı oldu. Rüzgar direkt gözüme çarptığında kaşıntı oluyor, flaş, güneş geldiğinde yanma ve sulanma yapıyor.
Sanki gözümüm içine bir avuç kum atmışlar gibi hışır hışır hissediyorum.

Doktorun söylediğine göre bu allerji artık benimle beraber devam edecekmiş, o yüzden her daim gözlük takmam gerekiyormuş. İşte gizemim bu.

Ama siz İstanbul'a geldiğinizde, eğer buluşabilirsek, size söz, sizin yanınızda gözlüksüz dolaşmaya gayret edeceğim. :D

almanyalı
07-03-2013, 19:39
merhaba,

Sevgili Güler hanım, rahatsız olduğunuzu biliyorum, ben gözlüklerin size yakıştığını ima ettim;) gerçekten de yakışıyor.
Bu alerjiden annemde de var, mavi gözler daha bir hassas oluyor sanırım, o da sizinle aynı gözlüksüz tv bile bakamıyor.

Ben Aydın~Nazilli' denim, hani şu insanların uzun yaşadıkları ve çok da sağlıklı olduğu yerden..:D

Allah nasip ederse inşallah Istanbul'a gelmeyi planlıyorum, ya bir toplantı olur bilemiyorum artık,
ama mutlaka tanışmak istediğim kişiler var Istanbul' da..:D inşallah tanışırız.( mutlaka diye umut ediyorum)
hazır geziyorken buraya da yolunuz düşse çok güzel olurdu hani..:)

sevgilerimle( siz okuyunca sileceğim)

loveforlife
07-03-2013, 19:45
Bursa'dan gelenlere yer var mı arabada?

Güler
07-03-2013, 19:55
ııı ıhh, arabamız Mecidiyeköy'ünden kalkıyor. Siz de Bursa'dan Yalova'ya gelseniz, kgursan'da buluşsak, görüşsek ne güzel olur.

loveforlife
07-03-2013, 19:58
Ben de onu demiştim zaten. Ben Bursa'dan Yalova merkeze gelirim de sonrasında size nasıl katılacağımı organize etmemiz gerekir sanırım...

Güler
07-03-2013, 20:04
Sevgili loveforlife, şu araba işini bir halledelim de yazışırız. ;)

kgursan
07-03-2013, 20:06
Bursa dan gelmek isteyen var ise (arabalı veya arabasız) ben yardımcı olurum, benim yerim bursa yolu üzerinde, ama gurup bana "Gezdikten sonra " sondurak olarak gelecekler galiba.

günebakan
07-03-2013, 20:11
1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstel
4-günebakan ve ailesi

kgursan
07-03-2013, 20:16
aaa yazdığım mesaj kayboldu!!
Bursadan gelecekler e ben yardımcı olabilirim , benim yerim bursa yolu üzerinde. Fakat gurup topçulardan, karamürsel tarafında seraları gezip, "Sondurak" bana gelecekler galiba...

Güler hanım; şöyle olabilir mi acaba?: Gelirken topçulardan geliş yönündeki birkaç serayı gezip bana erkence gelin, ve giderken de gidiş yönünde sağda kalan "FLORİUM" (şükrü beyin serasına) ve başka seraya uğrayıp gidebilirsiniz. CemalS ye de gelirken veya giderken de uğrayabilirsiniz. gelirken onu da getirseniz olur. O garibim de mangalsız kalmamış olur.

Florium da kalite çiçekler bulacaksınız.

Güler
07-03-2013, 20:19
Sevgili kgursan, gezi programını daha tam netleştirmedik. Arkadaşlar önce araba işini halletsinler, sonra beraberce gezi programını yaparız.

Tabii neden olmasın? Konuşuruz.

ykaya194
07-03-2013, 20:41
1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstel
4-günebakan ve ailesi
5-ykaya194

Nevzat
07-03-2013, 20:46
1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstel
4-günebakan ve ailesi
5-ykaya194
6- Nevzat

cemal.S
07-03-2013, 22:32
aaa yazdığım mesaj kayboldu!!
Bursadan gelecekler e ben yardımcı olabilirim , benim yerim bursa yolu üzerinde. Fakat gurup topçulardan, karamürsel tarafında seraları gezip, "Sondurak" bana gelecekler galiba...

Güler hanım; şöyle olabilir mi acaba?: Gelirken topçulardan geliş yönündeki birkaç serayı gezip bana erkence gelin, ve giderken de gidiş yönünde sağda kalan "FLORİUM" (şükrü beyin serasına) ve başka seraya uğrayıp gidebilirsiniz. CemalS ye de gelirken veya giderken de uğrayabilirsiniz. gelirken onu da getirseniz olur. O garibim de mangalsız kalmamış olur.

Florium da kalite çiçekler bulacaksınız.

Merhabalar...!

Dört gözle bekliyoruz 16 martı. Kızlarımın anası ile sizlere topçular gemi çıkışından ihtibraren kendi aracımızla katılacağız kısmetse. Sizleri karşılamaktan da ağırlamaktan da onur duyarız bahçe için semaveri ayarladık bile yeter ki sizler sağ salim gelin Yalova ya ne demek. Kısmetse o gün hep beraberiz.

Sevgili ALAMANYA LI atla uçağa gel söz Kurtköy de karşılarız sizi de.Ancak bir yanlış anlaşılma var sanırım. Edirne den Cumhur AGANIN ÇİLLİ. Ne yazık ki bende değil sanırım yanlış adrese postalamış Yalova yazacağı na GÖNEN yazmış kanadının üstüne. Anlayan anladı.

Kamil abi sağolsun taşı gediğine koymuş ne diyelim suçlu olan biziz o kadar bayram seyran geçti iki senedir arayıp sormadık büyüğümüzü. Ne dese haklı.
Yarın olmazsa uğrar öperim yanaklarından o affeder beni eminim.

SAYGIYLA.

ykaya194
08-03-2013, 09:06
1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstel
4-günebakan ve ailesi
5-ykaya194
6- Nevzat
7-Perhan + (belki eşi )

ciroz
08-03-2013, 12:47
Selamlar,

Araba' nın güzargahı nasıl olacak ? Anadolu yakası için bir alternatif var mi?
Olmasa da önemli değil, biz Mecidiyeköy' e de gelebiliriz.

ykaya194
08-03-2013, 13:08
Selamlar,

Araba' nın güzargahı nasıl olacak ? Anadolu yakası için bir alternatif var mi?
Olmasa da önemli değil, biz Mecidiyeköy' e de gelebiliriz.
Vasıtanın gideceği güzergah;Kalkış Mecidiyeköy,E5 üzeri Göztepe,Kartal,Tuzla,Eskihisar araba vapuru.

ykaya194
08-03-2013, 15:30
1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstel
4-günebakan ve ailesi
5-ykaya194 + 2 (ziraat müh. namzeti oğlum ve anası)
6- Nevzat
7-Perhan + (belki eşi )

ciroz
08-03-2013, 15:44
1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstel
4-günebakan ve ailesi
5-ykaya194 + 2 (oğlum ve anası)
6- Nevzat
7-Perhan + (belki eşi )
8- cirozlar ( toplam 2 kişi )

Eğer mümkünse, E-5 Acıbadem Köprüsü altından dahil olabilirsek harika olur.

Sebahattin Sargın
08-03-2013, 18:15
Hedera ile bizde orada olacağız o zaman, büyük bir aksilik çıkmazsa :)

1- Güler
2- YeniGine
3- Ankstelra
4-günebakan ve ailesi
5-ykaya194 + 2 (oğlum ve anası)
6- Nevzat
7-Perhan + (belki eşi )
8- cirozlar ( toplam 2 kişi )
9- Hedera
10- Sebo :)

polemos
08-03-2013, 18:25
Gelmeyi cok isterdim ama is sebebiyle sehir disinda olacagim. Bir dahaki sefere uygun olursa katilmak isterim

Güler
08-03-2013, 20:33
Sevgili sebo, çok mutlu oluruz seni ve Hedera'yı görmekten.

Arkadaşlar, arabamız 17 kişilik. Bu yüzden kati sayıyı belirlememiz gerekir. Belki eşi tabiri açıkta kalıyor.

Güler..... 1 kişi
YeniGine..... 1 kişi
ankstel..... 1 kişi
günebakan ailesi ..... 4 kişi
Nevzat ....1 kişi
Çirozlar... 2 kişi
Perhan..... 1 kişi
ykaya194....3 kişi

Bu durumda toplam 14 kişi olduk.

YeniGine
09-03-2013, 00:01
Sevgili günebakan, Sayın Nevzat semtlerinizden Mecidiyeköy'e giderken beni yol üzerinden (Şirinevler, Yenibosna) ya da sizlerin önerebileceği bir noktadan?..

Müjgan Yılmaz
09-03-2013, 10:02
Ahhhh,Eskişehir neyse de,Yalovaya gitmeyi ne çok istiyordum,bu ikinci yalova gezisi kaçırma,ezikliği oldu. Umarım ileri tarihlerde ,üçüncü bir gezi planlanır da ben de katılma mutluluğu yaşarim,hele lisiantusları yerinde görme fırsatını kaçırmak iyice yıktı beni:((((((

günebakan
09-03-2013, 12:13
Sevgili Yenigine ne yazıkki bizim arabamız yok metrobüsle gideceğiz.

Nevzat
09-03-2013, 12:49
Hep beraber gidebiliriz sayın günebakan ailesi ve sayın YeniGine, bir kaç gün öncesinden konuşup kararlaştırırız.

Güler
09-03-2013, 12:57
Hep beraber gidebiliriz sayın günebakan ailesi ve sayın YeniGine, bir kaç gün öncesinden konuşup kararlaştırırız.

kgursan'ın serasında sucuk partimiz olacak. Herkes yiyeceği kadar sucuğunu getirecek. Ekmek ve meşrubatı Yalova'dan alırız. ;)

Adalet Yağcı
09-03-2013, 12:58
Başlığı kaçırmışım yahu, neredeyse evde kalacaktım :)

Sevgili Güler haber verdiğin için teşekkür ederim.

Hemen listeye dahil olayım.

Güler..... 1 kişi
YeniGine..... 1 kişi
ankstel..... 1 kişi
Nevzat ....1 kişi
Çirozlar... 2 kişi
Perhan..... 1 kişi
ykaya194....3 kişi
Adalet Yağcı...1 kişi

Güler
09-03-2013, 13:10
Eeee, Fatma Acar'dan ses yok mu arkadaşlar?

YeniGine
09-03-2013, 13:19
Başlığı kaçırmışım yahu, neredeyse evde kalacaktım :)

Sevgili Güler haber verdiğin için teşekkür ederim.

Hemen listeye dahil olayım.

Güler..... 1 kişi
YeniGine..... 1 kişi
ankstel..... 1 kişi
Nevzat ....1 kişi
Çirozlar... 2 kişi
Perhan..... 1 kişi
ykaya194....3 kişi
Adalet Yağcı...1 kişi

;) Çok sevindim Adalet Hanım, yaşasıın...

cemo
09-03-2013, 13:44
Güler..... 1 kişi
YeniGine..... 1 kişi
ankstel..... 1 kişi
Nevzat ....1 kişi
Çirozlar... 2 kişi
Perhan..... 1 kişi
ykaya194....3 kişi
Adalet Yağcı...1 kişi
alcen ve cemo 2 kişi.

Biz İzmit ten katılmak istiyoruz. İstanbula gelip dönmek olmasın. Bizi İzmit ten alabilirmisiniz.

YeniGine
09-03-2013, 17:47
Sevgili günebakan, Sayın Nevzat Bey; ben Şirinevler ya da Yenibosna metrobüs durağına gelsem oradan birlikte devam etsek Mecidiyeköy'e kadar olur mu?
Tabi Adalet Hanım ablasına gider de ben tek kalırsam eğer. Gitmez ise Adalet Hanım'la birlikte gideriz inşallah Mecidiyeköy'e.

Güler
09-03-2013, 18:28
Ooooo ne güzel iki kaçak daha katılıyor. O zaman tamamlandık.

Herkes sucuğunu alıyor değil mi?

Evet sevgili ykaya194 top sizde, ankstel ile konuşup, güzergahı belirleyin. Fiyatı tesbit edin.

Fikrinizi almak istiyorum.

Topçularda ineceğiz.

1- Topçulardan ya Karamürsel'e doğru gideceğiz ki bu arada Akgül-Albayrak-Akdoğa - Doğa ve Sedir seraları var. Akgül de çeşit çok ama en pahallı çiçekçi bence o.
Akdoğa nın biraz ilersinden alt geçitten geçip yine Yalova istikametine döneceğiz, o sırada da ithal çiçek getirenler var.

2- Bu şıkta da Yalova'dan kgursan'a giderken bir tane sera var, dış mekan bitkileri diye biliyorum. kgursan'a gidince sucuk partimiz var, ama bence biraz erken olur diye düşünüyorum. Bu durumda Karamülsel yolundaki seralar daha sonraya kalır.

Sanırım cemal.S in serası da Karamülsel yolu üzerindeymiş.

Yani Topçulardan Yalova'ya doğru giderken olan bir iki sera mı gezelim, oradan kgursan'a uğrayalım.
Yoksa, Topçularda inince biraz sera gezip mi kgursan'a gidelim?

Bir de Yalova Termal yolu üzerinde Karaca'nın serası var, oraya da uğramak ister misiniz?
Bu durumda şöför belki biraz daha ücret isteyebilirmiş.

Fatma Acar
09-03-2013, 20:06
Merhaba arkadaşlar bensiz nereye,listeye 2 kişi eklermisiniz saygılar.

Güler
09-03-2013, 20:10
Merhaba arkadaşlar bensiz nereye,listeye 2 kişi eklermisiniz saygılar.

Tren kaçtı mı ne?

Araba 17 koltuk + 1 tabure. 17 kişi doldu, ne yapacağız şimdi?

Gerçi Yalova'da cemal.S bizi kendi arabası ile karşılayacakmış ama....

Fatma Acar
09-03-2013, 20:18
Güler ablacım ben geldim ama geç kaldım galiba taburede kalmadımı,

Fatma Acar
09-03-2013, 20:21
netcez şimdi gelmem lazım bea

Nevzat
09-03-2013, 20:24
Sevgili günebakan, Sayın Nevzat Bey; ben Şirinevler ya da Yenibosna metrobüs durağına gelsem oradan birlikte devam etsek Mecidiyeköy'e kadar olur mu?
Tabi Adalet Hanım ablasına gider de ben tek kalırsam eğer. Gitmez ise Adalet Hanım'la birlikte gideriz inşallah Mecidiyeköy'e.

Sayın YeniGine, ben cumartesi sabahı arabayla otobandan gidicem, sayın günebakan ve sizde gelmek isterseniz günebakanları b.düzünden sizide yakın bir yerden alıp gidebilirim.
Evet derseniz güzergahı Perşembe veya Cuma günü netleştiririz.

ykaya194
09-03-2013, 20:26
Ooooo ne güzel iki kaçak daha katılıyor. O zaman tamamlandık.

Güler Hanım,
cemo ve arkadaşı, güzergah İzmit üzerinden olurmu diye soruyorlar.
Körfezden dolaşılırsak, gidiş- dönüş 350 km fazla yapmış oluruz, günübirlik gezi olduğu için hem vakit az hemde vasıta üçreti artar.
Eskihisar'dan arabalı vapur ile gidersek vasıta üçreti 22-25 tl/kişi olacak.(sayımız 15-17 kişi olursa).

Sera gezilerimiz;
Bence,önce Topçular-Karamürsel tarafındaki sera gezileri yapılsın,daha sonra kgursan serasında mangal partimizi yaparız,orada yapacağımız programa göre, Termal tarafındaki seralar gezildikten sonra Yalova'da deniz kenarında çay,kahve içilir, İstanbul dönüşünde ise yol boyu üzerindeki seraları dolaşırız.

İstanbul-Yalova yolculuk programı ise şöyle:
Saat 8:00 Mecidiyeköy CarrefourSA (Ortaklar cad.) arka kapı önünden kalkış, Bogaziçi köprüsü, E5 Göztepe köprüsü ,Kartal köprüsü,Tuzla köprüsü, Çayırova ve Eskihisar arabalı vapur.

Nevzat
09-03-2013, 20:30
Fatma hnm. nerdeydiniz şimdiye kadar.))) tabure kalmış size.

Orhan Özbilgiç
09-03-2013, 21:15
Bu geziyi kaçırmak istemezdim ama, aynı gün 1967 de mezun olduğum Aydın-
Ortaklar Öğretmen Okulu' nun pilav günü var.

Bende, bu yıl orada olmayı çok istediğim için, Aydın'da olacağım.
Sizlere iyi gezmeler.

Fatma Acar
09-03-2013, 23:01
Napalım nasipte taburede yolculukta etmek varmış,hepiniz harıka insanlarsınız taburede yolculuk yapmama kıyamazsınız gibime geliyor,kalın sağlıcakla.

YeniGine
10-03-2013, 00:20
Bir de Yalova Termal yolu üzerinde Karaca'nın serası var, oraya da uğramak ister misiniz?
Bu durumda şöför belki biraz daha ücret isteyebilirmiş.

Sevgili Güler Hanım; ben Karaca'nın serasını hep merak etmişimdir ve internetten gördüğüm kadarı ile de muhteşem bir yer olduğunu düşünüyorum ve görmek isterim.
Tabi mümkün ise.

YeniGine
10-03-2013, 00:24
Sayın YeniGine, ben cumartesi sabahı arabayla otobandan gidicem, sayın günebakan ve sizde gelmek isterseniz günebakanları b.düzünden sizide yakın bir yerden alıp gidebilirim.

Nevzat Bey böyle güzel bir teklife ne denir ki... Çok da güzel olur... Teşekkürler. Tamam ben bir de Adalet Hanımı arayıp öğreneyim dediğiniz gibi Perşembe veya Cuma görüşürüz.
Teşekkürleer.

YeniGine
10-03-2013, 00:27
Fatma hnm. nerdeydiniz şimdiye kadar.))) tabure kalmış size.

Kıyamam; tabureye dönüşümlü olarak oturabiliriz sevgili Fatma. 1 saat siz, yarım saat ben. :D
Şaka şaka merak etmeyin kesinlikle bir ben bir siz yeterki hep birlikte olalım.

Güler
10-03-2013, 07:16
Haklısınız ykaya194, ben cemo ile alcen'in İzmit'ten katılmak istediklerini fark etmemişim, pardon.

Sevgili cemo-alcen, güzergahımızda körfezi dolaşmak yok, Eskihisar'dan Topçular'a geçiyoruz. Nasıl yapacağız?

ykaya194
10-03-2013, 09:06
Haklısınız ykaya194, ben cemo ile alcen'in İzmit'ten katılmak istediklerini fark etmemişim, pardon.

Sevgili cemo-alcen, güzergahımızda körfezi dolaşmak yok, Eskihisar'dan Topçular'a geçiyoruz. Nasıl yapacağız?

Sevgili cemo-alcen'e kabul ederlerse bir önerim var.
Şöyleki;İstanbul'a gelmek yerine İzmit-Yalova otobüsü ile Topçular vapur iskelesine gelsinler veya Karamürsel tarafındaki seralarda biride olabilir.
sanırım cemal.s arabası ile bizi Topçular'da karşılayacakmış (önceki paylaşımlarında yazmıştı), oradan konvoy halinde önce Karamürsel tarafı seraları dolaşırız. Vasıtada yer sorun değil gerekirse Yalova'da taburedede oturulur, bu vesile ile Fatma Acar bacımızda gelemedim diye üzülmemiş olur.

günebakan
10-03-2013, 10:05

Eğer size uygunsa biz sizi perlavistanın önünde bekliyor oluruz Nevzat Bey .
Ayrıca da teşekkür ederiz.

cemo
10-03-2013, 10:32

Ben araştırayım, buradan Yalova ya erken saatte araba bulabilirsek direkt geliriz. Olmadı İzmit e gider, oradan Topcular a geceriz.
Bir hal çaresi buluruz elbet.

Güler
10-03-2013, 19:03
Tamam cemo, o zaman bize bildir ki Fatma Acar'ı da haberdar ederiz.

cemo
10-03-2013, 19:37
Sevgili Güler

Sabah 9 da buradan Yalova ya otobüs var. 1 gibi Yalovada olur dedi firma.

1 geç olur, seraları bizsiz gezerseniz kıskanırız biz;):D

Bir de İzmit üzeri gelişi araştıracağım yarın.
Siz Fatma hanımı alın, ben yere bile otururum hiç sıkıntı değil.

Yarın haberdar ederim sizi.

Güler
10-03-2013, 21:00
Yere oturmak olur mu, üçleriz koltukta. :p

O zaman Fatma Acar'ı da ilave ediyoruz listeye.

ykaya194
11-03-2013, 08:43
Eveet. cemal.s, misafirlerin geliyor hiç sesin çıkmıyor, heyecan falan yapmıyon yoksa semaverin eskimişte yeni bir semaver imalatınamı giriştin.Gribin geçtimi? yoksa hala kokteyl için eczanede sıramı bekliyorsun.
selamlar.

drhegeli
11-03-2013, 14:51
Öhöm, köh köh...

Ben de sizinle gelsem...
Özel aracımla peşinizden tın tın takip etsem...

Güler
11-03-2013, 19:00
Buyrun, bekleriz sevgili drhegeli.

günebakan
11-03-2013, 20:13
Harika bu sefer daha kalabalık olacağız gibi:)

drhegeli
12-03-2013, 09:48
Saat kaç gibi Eskihisar iskelesinde olursunuz acaba?
Aracım, kapalı kasa kamyonet... Boğaziçi Köprüsünden geçemem...
Sizinle direkt iskelede buluşsam...

tturt
12-03-2013, 19:40
Güler Hanım,

Bizde arabımızla size Topçular'da ya da anlaşacağımız bir yerde katılabiliriz. Ayrıca cemo ablamızı da eğer İzmit'e saat 9.00'a kadar ulaşabilirse onu da alır geliriz böylece programınızı bozmadan size katılabiliriz.

cemo
12-03-2013, 19:49
Ayrıca cemo ablamızı da eğer İzmit'e saat 9.00'a kadar ulaşabilirse onu da alır geliriz böylece programınızı bozmadan size katılabiliriz.
Dünden beri otobüs firmalarını arıyorum. Sabah erken saatte İzmit e giden bir otobüs bulamadım.:mad:

Metro firmasınıda aradım, sabah 5 arabanız var mı diye ama yokmuş:(

Son çare, bir gün önceden Sapanca ya gitmek olacak herhalde. İzmit e geçişi kolaylaştırmak adına.

Cuma günü ararım seni. Haberleşiriz.

Bizleri düşündüğün için teşekkürler kardeş.

Güler
12-03-2013, 21:01
Ankstel, ykaya194, saat kaçta Mecidiyeköy'den hareket edeceğiz ve Eskihisar'da kaç gibi oluruz?

Ben genelde arabamla gittiğimde bir saat sonra Eskihisar İskelesinde oluyorum.

Güzargahta kimleri nereden alacağız onu da belirlediniz mi? Fatma Acar'lar nereden katılacaklar?

Arabanın plâkası kaç?

YeniGine
12-03-2013, 23:16
Sayın tturt; mümkün ise, arabada yer olacak ise Adalet Hanım ve ben de Halkalı'dayız.

ykaya194
13-03-2013, 07:47
44 nolu sayfada gezi programının tüm detayları yazılı.

arkadaşlar, anadolu yakası E5 güzergah üzerinde alınacağı durakları ve telefonlarını Ankstel özeline verebilir.
saat 9:00-9:30 arası Eskihisar'da oluruz.

Güler
13-03-2013, 08:28
Teşekkür ederim.

Sevgi
13-03-2013, 09:16
Arkadaşlar merhaba, yalova gezisine bende gelmek istemiştim ama yazışmaları geç takip ettiğimden yer dolmuş. Sizlere iyi geziler diliyorum.

Yalnız sizlerden birşey rica etsem olabilir mi?

Özellikle lisianthus için geziye katılmak istemiştim. Ücreti karşılığı bana lisilerden getirebilir misiniz? Beylikdüzü veya halkalı civarından veya metrobüs güzergahına yakın arkadaşlardan gelip ücretini vererek alabilirim.

Güler
13-03-2013, 09:18
Arkadaşlar merhaba, yalova gezisine bende gelmek istemiştim ama yazışmaları geç takip ettiğimden yer dolmuş. Sizlere iyi geziler diliyorum.

Yalnız sizlerden birşey rica etsem olabilir mi?

Özellikle lisianthus için geziye katılmak istemiştim. Ücreti karşılığı bana lisilerden getirebilir misiniz? Beylikdüzü veya halkalı civarından veya metrobüs güzergahına yakın arkadaşlardan gelip ücretini vererek alabilirim.

Lisi başlığını okumadınız mı?
Sayın kgursan'ın dağıtımı daha sonra olacak, isterseniz bir okuyun.

Sevgi
13-03-2013, 09:56
Güler hn. okudum da belki fideler gelişmiştir orda satışı başalamıştır diye yazdım. Hazır yerine gitmişken diye:)

Şimdiden iyi eğlenceler, iyi geziler.

ankstel
13-03-2013, 14:51
En son gelişmeyi paylaşıyorum.

Yusuf bey aracı alıp buluşma noktasına Mecidiyeköy'e getirecekmiş.

Hareket saati 8.00 kesin kalkış

Vasıta plaka 34 TM 4028

Şöför adı: Şükrü

tturt
13-03-2013, 17:29
Sayın tturt; mümkün ise, arabada yer olacak ise Adalet Hanım ve ben de Halkalı'dayız.

Adalet Hanım'la bugün telefonda konuştuk kendisini sabah Mecidiyeköy'e bırakacağız sizide Mecidiyeköy'e bırakabiliriz.

Ben daha sonra İzmit'ten Cemo ablamları alacağım. Sonra oradan Topçulara hareket edeceğim, yolda bir sıkıntı olmazsa hemen hemen aynı saatlerde Topçularda olacağımızı düşünüyorum.

Fatma Acar
13-03-2013, 18:12
Merhabalar biz sabah 8.30 da Kartal köprüsünde sizleri bekliyor olacağız saygılar.

kgursan
13-03-2013, 19:11
Güler Hanım,
cemo ve arkadaşı, güzergah İzmit üzerinden olurmu diye soruyorlar.
Körfezden dolaşılırsak, gidiş- dönüş 350 km fazla yapmış oluruz, günübirlik gezi olduğu için hem vakit az hemde vasıta üçreti artar.
Eskihisar'dan arabalı vapur ile gidersek vasıta üçreti 22-25 tl/kişi olacak.(sayımız 15-17 kişi olursa).

Sera gezilerimiz;
Bence,önce Topçular-Karamürsel tarafındaki sera gezileri yapılsın,daha sonra kgursan serasında mangal partimizi yaparız,orada yapacağımız programa göre, Termal tarafındaki seralar gezildikten sonra Yalova'da deniz kenarında çay,kahve içilir, İstanbul dönüşünde ise yol boyu üzerindeki seraları dolaşırız.

İstanbul-Yalova yolculuk programı ise şöyle:
Saat 8:00 Mecidiyeköy CarrefourSA (Ortaklar cad.) arka kapı önünden kalkış, Bogaziçi köprüsü, E5 Göztepe köprüsü ,Kartal köprüsü,Tuzla köprüsü, Çayırova ve Eskihisar arabalı vapur.

Arkadaşlar., merhaba., topa girmeden izledim. Vaziyet ortaya çıkmış gibi görünüyor ama bazı yanlışlar var. Onlara değinmek ve affınıza sığınarak aklımca düzeltmek istiyorum.;

1. Güzergah konusu: Çayırova yol ayrımından- Yalova topçular iskelesine kadar karadan dolaşmak yolu 110 km. uzatıyor (350 km değil) , ayrıca zaman olarak sadece 30-45 dakika daha fazla zaman alıyor. Bunu ben birkaç kez denedim. Çayırova-eskihisar vapura giriş 30-45 dakika, vapurla geçiş de 45-60 dakikadır.

2. Gezi güzergahı: Bana göre termal tarafını unutun. Zamanınız yetmez. Karaca arberatumu gezmek için en az 2 -4 saat lazım, ve önceden randevu alınmalıdır. Merkezden termale gidiş 30, dönüş 30 orada dolaşma 1 saat kadar tutar dolayısıyla en az 2-3 saat ayırmanız gerek Karamürsel tarafından merkeze geliş de 30-45 dakika tutar.

Bana göre; Topçulardan karamürsele doğru gidin. Giderken seralar sağda kalır giriş-çıkış kolay olur. Topçulardan sonra 2-3 km kadar sonra FLORİUM var. Giderseniz sahibi Şükrü beye benden selam edin sizlere (belki ) TOpTan fiyatla satış yapabilir. çok değişik ve kaliteli mevsimlik- saksılı bitkileri var. oraya varmadan önce de TROPİCAL süs bitkilerinde Salon bitkileri bulabilirsiniz. o Diffenbahia cı dır... ileriye Altınovaya doğru diğer bazı yerler de vardır.

3. Bu duruma göre; Siz 9 30 da Eskihisara varırsanız: 10 30-11 00 gibi topçulara geçersiniz. 2-3 sera gezerseniz saat 13oo-14oo olur. oradan topuklasanız, bana 1 saat sonra yani, 15 oo civarında gelebilirsiniz. Eh 3 saat bana ayırırsanız saat 16 oo olur. (Akgül pahalıdır ve Çiftlikköyde -Özdilek karşısındadır), Özdilek girişinde bir Bonzai ci vardır. Cemal bey in seraları Yalova çıkışında Elmalık -Kazımiye yolundadır. Benim oradan cemalin seraları 20-30 dakika tutar.

4. Mangal işi: Bu işi ben üslensem., Yaklaşık 25 +- 5 kişilik, 10 kangal sucuk, 25 kalem pirzola, 1,5 kg pirinç/bulgur ve 2 şer adet kemalpaşa tatlısı. siz gelene kadar bunları hazırlasam olur mu?. Siz malzeme almak için zaman kaybedeceksiniz, malzemeler gelince hazırlamak için de zaman kaybedilecek. herkesin elinde birer kangal sucuk, birer kola şişesi vs.

Ben masrafları da yazarım toplarım adam başı bölüşürüz. (Not. Masrafları bölüşmeyelim, benden olsun desem mırın-kırın edersiniz...) siz sadece ne içecek iseniz onu getirin. Bende içecek olarak Su var bir de Muhacır Kolası var,hazır. kendi imalatımız, organik ve katkısız!!.

Haa, Bakarsınız sürpriz bile yapabilirim?! Soba m yola çıkmış!!

Yine de karar sizin. Bu konularda TEKLİF eder, İSRAR edemem.

Güler
13-03-2013, 19:59
Sevgili kgursan, sizin ne kadar eli-gönlü bol biri olduğunuzu hepimiz biliyoruz. Ama lütfen menüyü değiştirmeyin ve siz sakın bir şey hazırlamayın.
Mangalı hazırlayın yeter. Zaten size gelmeden bir saat evvel ben sizi ararım ki mangalı ateşleyin de korumuz hazır olsun. Cemal.S yedek mangaldan bahsetmişti. Ben getiririm demişti.
Siz ateşi bol tutun ki geldiğimizde iki mangala bölüştürürüz.
Sucuğumuzu, ekmeğimizi ve içeceğimizi alıp geliyoruz inşallah.

Karaca arberatumu gezmek istemedik. Onun tam karşısında serası var ya orayı vaktimiz olurda dolaşırız diye düşündük.

Akgül'ün hemen hemen en pahallı yer olduğunu biliyorum, bir şey almayız da göz zevkimizi tatmin ederiz zira çok güzel bitkileri oluyor.

Bahsettiğiniz yere de uğrarız, niyetim Albayrak, Doğa, Akdoğa, Nisan ve Gaye'yi de gezmek. Bir de Otel'in yanında ithal güller satan güzel bir sera vardı, adını unuttum.

İşin aslı ne biliyor musunuz, seraları dolaşmak ikinci mesele. Asıl olan sizin gül seranızı görmek, hoş sohbetiniz, ve her zamanki güzel misafirperverliğinizin bir kere daha tadına varmak.
İyi ki varsınız ve agaclar.net'tesiniz sevgili kgursan.

YeniGine
13-03-2013, 23:43
Adalet Hanım'la bugün telefonda konuştuk kendisini sabah Mecidiyeköy'e bırakacağız sizide Mecidiyeköy'e bırakabiliriz.
.

Sayın tturt; çok teşekkürler evet ben bu habere çok sevindim. Sağolun. Ben Adalet Hanım ile görüşeceğim bir saat belirleyip buluşuruz; inşallah.
Teşekkürler.

ykaya194
14-03-2013, 06:18
Sayın kgursan,
Bu nazik davetiniz için teşekkür ederiz, Güler Hanım'a katılıyorum siz yalnızca önceden mangalı hazırlayın yeter gerisini bizler hallederiz.
Körfezi dolaşma hesabım biraz abartılı olmuş herhalde zira ben gidiş dönüş olarak Gebze-İzmit-Yalova (50+115) x 2 = 330, şehir içinde dur kalklarıda hesaba katarsak 350 km olarak hesap etmiştim.

110 km fark olması iyi, bundan böyle trafiğin yoğun olduğu özel günlerde saatlerce vapur kuyruğunda beklemek yerine körfezi dolaşmak daha mantıklı olur.
selamlar.

cemal.S
14-03-2013, 08:40
Merhabalar...!

Kamil beye evelki gün uğradım şöyle bir kulaklarınızı çınlattık duymadınızmı? Mangalı şu anda arabamın bagajına koymak üzereyim kömürde alıp bırakacağım bu günden. Kısacası her şey yolunda. Floriadenin sahipleri ahbabımdır görüştüm bir güzel gezeceğiz bir şey almak zorundada değiliz. Şükrü beyin akrabaları olurlar. Cahit bey bir ara üyeydi AĞAÇLAR NETE çoğunuz tanıyorsunuz aslında. Fuarda hepimizi sıtandında ağırlamıştı sağ olsun.

Kızlarımın anası ile karşılayacağız sizi topçulada dört gözle bekliyor olacağız. ANADOLUDA düğün alayı bekler gibi merak etmeyin. Arabamızda 3 kişilik boş koltuk olacak. Taburede gelecek arkadaşlara tahsisli.. ;)

Siz sağ salim gelin gerisini çözeriz.

SAYGIYLA.

ykaya194
14-03-2013, 12:45
Merhabalar...!

Arabamızda 3 kişilik boş koltuk olacak. Taburede gelecek arkadaşlara tahsisli.. ;)

tabure,bu gezidede önceki gezilerde olduğu gibi yine süpriz bir arkadaşa kalacak sanırım.

Perhan
15-03-2013, 08:30
Hava bize sürpiriz yapıyor ve Yalova gezisi hakkında konuşmalar sona erdi. Yarın sabah buluşuyoruz değil mi? Biraz donacağız gibi geliyor. Sıkı giyinmekte fayda var.

Güler
15-03-2013, 08:33
Günaydın sevgili Perhan, programı yaptık, Allahın izni ile gidiyoruz inşallah.
Araba içi sıcak olur ama dışarıda yağmur da olabilir soğuk da. Tabii ona göre giyinmeliyiz.

nevsune
15-03-2013, 09:23
Güle güle gidin, çok güzel bir gezi olacak.

Kamil bey ve Cemal beye çok selam ve sevgiler. Kendileri olmasa da gönlü sizinle olanlar için, şerefe çay bardaklarınızı kaldırırsınız artık:)

Adalet Yağcı
15-03-2013, 09:38
Hava bize sürpiriz yapıyor ve Yalova gezisi hakkında konuşmalar sona erdi. Yarın sabah buluşuyoruz değil mi? Biraz donacağız gibi geliyor. Sıkı giyinmekte fayda var.

Sayın Cemal.S bu işi halledecek meraklanmayın, yukarı ile yazışıyormuş son duyumlarıma göre :D

Perhan
15-03-2013, 10:05
Facebook ta rasladığım hava durumunu aynen aktarıyorum.
Sabahın erken saatlerinde başlayan şiddetli rüzgar, çok sayıda çatının uçmasına neden oldu. Rüzgar bazı ağaçların da devrilmesine yol açtı. Fatih Yedikule Caddesi üzerinde rüzgarın etkisi ile kırılan bir ağaç, evin çatısına düştü. Ev sahibi Kadir Erpolat, "Deprem oluyor sandık. Evin bazı kısımlarında hasar var. Olayın ardından ailemle birlikte dışarı çıktık" dedi.

Çatıdaki ağaç, itfaiye ekiplerinin çalışması ile parça parça kesilerek indirildi. Bu arada, itfaiye ekipleri farklı ilçelerden gelen çatı uçması ile ilgili ihbarları da değerlendirdi. Kağıthane'deki Gümüşdere Caddesi numara 93'teki bir binanın çatısından düşen parçalar, park halindeki aracın üzerinde maddi hasara sebep oldu.

İDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

İstanbul'da lodos nedeniyle bazı deniz otobüsü ve vapur seferleri yapılamıyor.

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ'den alınan bilgiye göre, Eskihisar-Topçular hattındaki araba vapuru seferleri geçici olarak durduruldu.

Bakırköy-Yenikapı-Kadıköy-Bostancı hattı, Bostancı-Kabataş hattındaki seferler ile Kadıköy, Avcılar ve Maltepe-Bostancı seferleri de yapılamıyor.

İDO'nun saat 09.00 Bostancı-Kartal/Yalova deniz otobüsü, 09.00 Yalova-Yenikapı Ferry Cat tipi hızlı feribot seferi ve 12.00 Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri de gerçekleştirilemeyecek.

Şehir Hatları'nın Adalar-Kabataş & Bostancı-Adalar seferleri de karşılıklı olarak iptal edildi.

HAVA SICAKLIĞI 15 DERECE DÜŞECEK

Türkiye bugün fırtınaların hakim olacağı bir gün geçirecek. Çanakkale'den itibaren, Çeşme, Bodrum'a kadar Ege sahilleri boyunca lodosun hızı saatte 70-80 km'ye kadar çıkacak.

KUVVETLİ LODOS FIRTINASINA DİKKAT

NTV'den Dilek Çalışkan'ın haberine göre; İç Anadolu'da ise risk daha büyük; Nevşehir, Yozgat, Niğde, Aksaray, Kayseri, Tokat ve Giresun boyunca lodosun hızı saatte 100 km'yi geçecek. Bu durum çatıların uçması ve ağaçların devrilmesine neden olabileceğinden, oluşabilecek yaralanmalara karşı mümkün olduğunca dışarıda bulunulmamalı.

Rüzgarın yanı sıra yoğun çöl tozu da geleceğinden dışarıda göz gözü görmeyebilir. Yoğun çöl tozunun etkili olacağı diğer bölgeler ise; Doğu ve Güneydoğu Anadolu.

Doğu Anadolu'da ayrıca karların erimesine bağlı taşkın riski var. Bu gece ve yarın Marmara ile Ege bölgelerinde ise yağmurlar da kuvvetli olacak.

SICAKLIKLAR 15 DERECE BİRDEN DÜŞECEK

Bu olumsuzlukların ardından Cumartesi günü Marmara'ya Ukrayna üzerinden soğuk hava geliyor.

Bugün Türkiye genelinde 18-27 derece arasında olacak sıcaklık, Pazar günü yurt genelinde 10-15 derece birden düşecek.

Cumartesi akşamı, Kırklareli sınırı ve Marmara'nın dağlarına kar yağacak. Uludağ'da da kar var. Hatta Balıkesir ve Bursa merkezde de Cumartesi gecesi kar yağabilir.

Pazar günü ise Eskişehir, Bolu, Kastamonu, Afyon, Kütahya boyunca kar yağışı olacak. Ancak soğuk hava kısa kalacak. Salı günü hava yeniden ısınacak.

İstanbul'da Cumartesi günü soğuk hava geliyor ve yağmur şiddetli. Pazar sabahı hafif sulu kar yağabilir.

ykaya194
15-03-2013, 10:49
Facebook ta rasladığım hava durumunu aynen aktarıyorum.

İDO SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

İstanbul'da lodos nedeniyle bazı deniz otobüsü ve vapur seferleri yapılamıyor

KUVVETLİ LODOS FIRTINASINA DİKKAT
İstanbul'da Cumartesi günü soğuk hava geliyor ve yağmur şiddetli. Pazar sabahı hafif sulu kar yağabilir.

Hava muhalefetinden dolayı geziyi haftaya cumartesine enteleme sözkonusu olursa, vasıta ve benim açımdan hiçbir problem yok. akşam saat 8:00 e kadar ortak kararınızı bekliyeceğim.
selamlar.

Güler
15-03-2013, 11:20
Baktık ki arabalı çalışmıyor, biz de körfezi dolaşırız. Bu durumda biraz fark da ödeyebiliriz.

Haftaya kalırsanız ben yokum. Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz misali, Pazartesi günü Manyas yolcusuyum inşallah. Ama çoğunluk erteliyelim derse, sizin bileceğiniz iş.

günebakan
15-03-2013, 12:15
Çoğunluğa uyarız ama haftaya bizde gelemeyiz

Perhan
15-03-2013, 12:18
Haftaya bizde gelemeyiz.

ykaya194
15-03-2013, 12:30
Tamam. Mesaj alınmıştır, gidiyoruzzzzz.

cemo
15-03-2013, 14:35
Toplantıya gelecek arkadaşlardan ricamdır.

Kudret narı tohumu olan varsa, bana birkaç tohum getirebilirmi.?

Eşimde, şeker hastalığı çıktı. Zeytinyağında bekletip içince (bitki tam olgunlaştığında) şeker hastalığına iyi geliyormuş. Denemek istedik bizde.

Yarın sabah 5.30 otobüsü ile yola çıkıyoruz biz. Yalova da görüşmek dileğiyle, kalın sağlıcakla.

cemal.S
15-03-2013, 15:39
Merhabalar...!

Şu anda hava YALOVADA yükseldi ve o kadar güzelki tam gezme havası. Yarın nasıl olur bilemiyorum ama GÜZEL OLACAK GÜZEL.

Şimdi kamil beye emanetleri bıraktık gayfe içtik her şey yolunda.

Saygıyla....

Benol Hazaroğlu
15-03-2013, 15:52
Toplantıya gelecek arkadaşlardan ricamdır.

Kudret narı tohumu olan varsa, bana birkaç tohum getirebilirmi.?

Eşimde, şeker hastalığı çıktı. Zeytinyağında bekletip içince (bitki tam olgunlaştığında) şeker hastalığına iyi geliyormuş. Denemek istedik bizde.

Yarın sabah 5.30 otobüsü ile yola çıkıyoruz biz. Yalova da görüşmek dileğiyle, kalın sağlıcakla.

Sevgili cemo,

Hiç evde uğraşma aktarlarda hazırı satılıyor. Ben evde denedim en az 6 ay bekletilmesi gerekiyor. Bende kudret narı vardı ama çok arsız çıktı her yerden fidesi çıktı birkaç sene sonra söktüm.
Kolestrole de faydalıymış.

Sevgiler.

Fatma Acar
15-03-2013, 17:42
Merhaba arkadaşlar,süs biberi tohumu kimde varsa rica etsem yarın getirirseniniz çok sevinirim sabah görüşmek dileğiyle kalın sağlıcakla.

kgursan
15-03-2013, 18:17
Arkadaşlar ben hazırım. Sümbülleri toplanmak üzere sizleri bekliyor. Mıntıka temizliği tamam. kulübenin üzerindeki naylonu rüzgar yırttı ama tamir edemedim. En fazla biraz ıslanırsınız!! Akan yerlerin altına sahan-tencere koyacağım. CemalS, sağ olsun mangal getirdi. sabah hazır olacak, "Ateeeeş" emri gelince ateşe başlanacak.!!

Sağ salim bir yolculuğunuz olsun.

önemli Not: "Çiçek toplama!" işini Lütfen benzinliklerde hallediniz. Burası özellikle bayanlar için pek sıhhi değil.

Güler
16-03-2013, 05:47
Sayın Cemal.S bu işi halledecek meraklanmayın, yukarı ile yazışıyormuş son duyumlarıma göre :D

...:D , cemal Ssssssssssss, nerdesin çık ortaya.

Bu nasıl antlaşmaymış, sabahın beşinde kalktım baktım ki lâpa-lâpa kar yağıyor.

Neyse arkadaşlar, siz üzülmeyin ben sıcak sıcak çıtır-bol susamlı simitleri alıp geliyorum. Hemen oradaki kahvede çayımızı da içer ısınırız. :D

sındırgılı
16-03-2013, 06:29
Siz, yola ciktiginizda antlasma suresi basliyacakmis.
Gonlum ve de kalbim sizlerle
Beden olarak ta Ayakkabi atelyesinde :(

Not; Sevgili CemalS`e guvenin, saat 7.27 yi gosteriyor
Marmara denizinde hic bir kiprasma yok, (dalga yok )
Saglikla gidin ve saglikla donun...

Lunlun
16-03-2013, 07:49
Güzel bir gezi olacağına eminim. Fotoğraflarınızı bekliyor olacağız. Sevgiler selamlar efenim
İşgünü olduğu için kendim gelemiyorum ama ruhum sizle...

kgursan
16-03-2013, 19:03
Yalova sera gezisinden ilk mesaj benden olsun. Sağ olsun arkadaşlar yağmur altında benim fakirhaneye geldiler.Şeref verdiler. Benim ağzım kulaklarıma erdi. Zaten dünden hazırdım, mangalı da telefon emri ile ateşlemiştim. Sobamı da yaktım. Tamam sıcacık oturdular.

Ama belli ki bana gelene kadar(Saat 14 30 da gelebildiler) biraz yorulmuşlar, ve de çok acıkmışlar. Hemen sucukları hallettik ki o sırada sinek uçsa sesi duyulurdu. Sessiz ve keyifle yemeklerini yediler. Resimler aşşağıda:

kgursan
16-03-2013, 19:07
Devamı

kgursan
16-03-2013, 19:11
Devamı, Komşumun Cymbidium serasını da sevdiler.

Hepiniz sağolun varolun. Sanırım sağ salim evlerine dönerler/dönmüşlerdir.

Perhan
16-03-2013, 19:13
Bugünkü Yalova gezimizin çok güzel geçmesinde katkıları olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Mihmandarımız tam formundaydı. Resimden de belli değil mi?

Perhan
16-03-2013, 19:35
Yalova'ya indik ve turumuz başladı. Sayın Güler hanım çok güzel bir program yapmış. Bütün gün dolu dolu geçti. Teşekkürler

Perhan
16-03-2013, 20:04
Devamı sonra

Güler
16-03-2013, 21:16
Gezi heyecanı ile sabah 04.30 uyandım ki lâpa lâpa kar yağıyor. Daha da keyiflendim.

Ehh cemal.S., benden zor kurtulursun artık dedim. Yukarısı ile anlaşacağını söylemişti. :p

Hakikaten ancak bizim gibi deli olanların yapacağı bir sera gezisiydi, yağmur altında, sulukar altında, o sera senin, bu sera benim diyerek, dolaştık durduk.
Var mıydı içinizde mutlu olmayan?

Kahkahalar atıyor, birbirimize takılarak geziyorduk. Güzellikler arasında kendimizi de kaybetmiştik.
Bana sorarsanız, çok keyif aldım.....sizlerle beraber olmanın da tadı bir başkaydı.

Heyecan, vapurda başladı. Arabası ile bize katılanların eşliği ile konvoyumuz büyüdü.

Mecidiyeköy'de buluştuk, belirlenen yerlerden arkadaşlarımızı da alarak Eskihisar'dan arabalı vapur ile Topçulara geçtik.

Vapurdayız.

378993

378994

378995

Güler
16-03-2013, 21:22
Topçular'da inince Karamürsel'e doğru olan seraları dolaşmaya başladık.

378999

379000

379001

379002

Güler
16-03-2013, 21:28
tturt," ben saksılarımı kaptım, kimseye vermem" mi diyor?
ve seralardan görüntüler.

379006

379007

379008

379009

379010

ykaya194
16-03-2013, 21:29
ykaya194 ailesi

http://b1303.hizliresim.com/17/j/l4fl1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Arabalı vapurda heyecanlı ve hareretli sohbet

http://b1303.hizliresim.com/17/j/l4fp9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Ben ve eşim serada

http://b1303.hizliresim.com/17/j/l4fst.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Güler
16-03-2013, 21:29
379011

379012

ykaya194
16-03-2013, 21:44
resimler
http://c1303.hizliresim.com/17/j/l4h3s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1303.hizliresim.com/17/j/l4h78.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://c1303.hizliresim.com/17/j/l4h9z.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Güler
16-03-2013, 21:48
Hava gittikçe soğudu, haydi dedik kgursan'a gidelim.

Sıcacık yere geldiğimizde sevgili kgursan yine bütün inceliğini göstermiş, çiçeklerle süslediği güzel sofrasını bizlere açmıştı. Mis gibi sümbüller, frezyalar masalarımızı süslemişti, her tabağın yanında-içinde nefis sümbüller, bizlere hoş geldiniz diyordu.

Bu kadarla kalmamış sevgili kgursan kocaman bir tencere bulgur pilavı, Kemalpaşa tatlıları da hazırlamıştı.

Mangaldaki ateşimiz iyice kor haline gelmiş, sucuklarımızı bekliyordu.
Hemen kolları sıvadık, sucukları hazırladık, sağ olsun zarif beyler de bizler duman altında kalmayalım diye, sucuklarımızı pişirip, servis yaptılar.
Afiyetle yedik de yedik.

kgursan'ın ince zevki.

379013

379014

379015

379016

Güler
16-03-2013, 21:51
Gel de bu tabağı istemem de, diyebilir misin?

379017

379018

379019

379021

Güler
16-03-2013, 21:56
Afiyet olsun...

379022

379023

379024

379025

Güler
16-03-2013, 22:04
Yağmur gittikçe hızını arttırdı, her yerde gölcükler oluştu, ama kim aldırır.....
Mangal başı keyfi de devam etmekte.....

379029

379030

Güler
16-03-2013, 22:11
Her tarafta yedik. Üşüyenler soba başını tercih etti, bazıları koli arasını.
Bu arada kgursan da " ehhh be amma da yediler, bari fotoğraflayayım diyor sanki. :D

379031

379032

Güler
16-03-2013, 22:12
379033

379034

Güler
16-03-2013, 22:19
Yemek faslımız bitince de bir grup arkadaş, sümbül toplamaya bir grup arkadaşımız da hemen yan komşudaki orkideleri görmeye gittik.

cymbidiumlar harika....harikaydılar.

379035

379036

379037

379038

379039

Güler
16-03-2013, 22:21
379040

379041

379042

379043

Adalet Yağcı
16-03-2013, 22:30
Yine muhteşem bir geziydi, yağmur ve acımasız soğuğa rağmen.

Ben bu minibüs gezilerine fena alıştım, öyle rahat ve sorunsuz oluyor ki, hiç bir şey keyfimizi bozamıyor :)
Sevgili kgursan ve Güler'in yorumlarından anlamışsınızdır, ağaçlar.net ailesi olarak yeni güzellikleri birlikte keşfetmenin sevincini yaşıyoruz her seferinde.

Sevgili kgursan, muhteşem ev sahipliğiniz için sonsuz teşekkürler ederiz.
Sizin 'Fakirhane' diye isimlendirdiğiniz o güzel mekanda hepimizi kral ve kraliçeler gibi hissettirdiniz.
Çok mutlu olduk, inceliğiniz bize kendimizi çok iyi hissettirdi.
Sizi tanımaktan büyük keyif aldım.
Değerli sera komşunuz Naim bey'e de gösterdiği ilgi ve incelik için ayrıca teşekkür ediyorum.

Sevgili Cemal.S ve güzel eşine ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
Mükemmel ev sahipliği yaptılar bize.
Tam da çay saatinde Aysel hanım'ın hazırladığı çaylarımızı içtik.

Sevgili dostlarım, sizlerle birlikte olmak çok güzeldi, biz kocaman bir aileyiz.

Dönüş yolculuğumuz trafik yüzünden biraz sıkıntılı olsa da hepimiz evlerimize salimen ulaştık.

Ben yine fotoğrafları yükleyemiyorum, bahsetmiştim, şu anda yazdığım bilgisayarın USB sinde sorun var, aktaramıyorum.
Geç de olsa çektiğim kareleri ekleyeceğim.

Yeni bir gezide yine hep birlikte olmayı diliyorum.
Sevgilerimle.

Nevzat
16-03-2013, 22:33
Geziden fotoğraflar.

Güler
16-03-2013, 22:38
Daha sonra bazı arkadaşlar kgursan'dan şebboy fideleri aldılar, ve yolcu yolunda gerek diyerek, Kamil Bey'e teşekkür edip, cemal.S'in serasına doğru yola koyulduk.

Sevgili Aysel bizlere sıcacık çay eşliğinde güzel kurabiyeler ikram etti. İnşallah buradaki güzel ikramları bir arkadaşımız fotoğraflayabilmiştir. Benim makinemin şarjı bittiğinden bundan sonra fotoğraf çekemedim.

Orada da yedik içtik, sohbet ettim, Aysel'i de hayli yorduk. İkide bir dışarıdan beylerin sesi geliyordu; çaylarrr üç olduuuu, iki kahve dahaaaa.

cemal.S'in Baraka Cafe'ye hediye ettiği 5 adet bitkiyi de alarak, Topçular'a doğru dönüş yoluna koyulduk.

Böyle bir havada bu kadar güzel bir geziyi ancak agaclar.net üyeleri gerçekleştirebilirdi ve bizler bunu en iyi şekilde yaptık. Ellerimiz kollarımız bitkilerle dolu dolu olarak döndük.

Sevgili kgursan ve sevgili Sansar ailesi, bizleri böylesine içten ve güzel ağarladığınız için hem kendi adıma hem de arkadaşlarım adına çok, çok teşekkür ederim.
Sitemizde, sizler gibi güzel insanların olması büyük mutluluk, sağ olun.

(Bundan sonraki toplantımız inşallah 6.Nisan.2013, agaclar.net'in doğum günü partisi.... ya sonra ne yapıyoruz dermişim?) :D :D

Nevzat
16-03-2013, 22:40
Biraz daha.

nrkrkmz
16-03-2013, 23:33
Yağmur çamur bana yaradı :D Bu hafta sonu hava kötü olunca serayı bırakıp bende katılabildim gruba.

Her zamanki gibi çok güzel bir gezi oldu, söylemeye hacet yok ama yinede adet yerini bulsun :p

379064

Sevgili Kgursan - CemalS ve Aysel hanım ellerinize sağlık :)
misafirperverliğiniz sayesinde harika bir Yalova sefamız :D daha oldu.
(Sakın alınıp gücenmeyin sözüm yağmura ve soğuk havaya)
379065

Bu geziyi hazırlayan dostlar sizleri unuttuğumu sanmayın tabi ki sizede sonsuz teşekkürler.

YeniGine
17-03-2013, 00:52
Çok şükür bu geziye de katılabildim; mutluyum... Hava soğuk ve yağışlı olsa da bizim havamız çok güzeldi... Koskoca bir gün nasıl geçti hiç anlamamışım. Büyük keyf aldım.
Her daim 'Ona kocaman maşallah; Allah'ım esirgesin' dediğim Sevgili Güler Hanım'a, beni ve Sevgili Adalet Hanım'ı mahallemizden alıp Mecidiyeköy'e kadar götüren Sayın tturt'a, bizi o güzelim misafirperverlikleri ile karşılayan, ağırlayan Sayın kgursan, Sayın Cemal.S ve kızlarının anası sevgili Aysel'ciğe, beni Mecidiyeköy'de yalnız bırakmaya gönlü elvermeyen Sayın Nevzat Bey ve günebakan ailesine çok teşekkür ediyorum.
Çok güzeldi çok; darısı tekrar yine başka güzel gezilere olsun inşallah.

tturt
17-03-2013, 09:19
Yukarıda yazılan mesajlarda gezi çok güzel anlatılmış. Birazda ben ekleme yapmak istedim.

Sabah Adelet hanım'ı ve Yeni Gine'yi Mecidiyeköy'e bırakıp İzmit Körfez'e devam edip otoban üzerinde ki benzinciden Karadeniz Ereğli yolcularını aldım. Cemo ablamın ve Alcen'in keyifli sohbeti ile yolun nasıl geçtiğini anlamadan, Topçular iskelesine gelmiştik. Yolda Ereğli'ye bir şey götürmek zor olur onun için Clematis'ten başka bir şey almayacağız diyen Cemo ve Alcen'i otobüs terminaline bıraktığmda keşke fotoğraflarını çekseydim. Clematis dışında bir çok bitki alınmıştı. Yer kalmadığından dertlenen ben toplamda 8 saksı bitki almıştım.

Topçulardan sonra seralar gezildi. Sevgili Güler ablamın sanıyorum Yalova bölgesinde tanımadığı sera yok maşallah demek gerekiyor.

Bir çok bayan çok üşüdü çok ıslandı umarım hasta olmazsınız. Özellikle Güler ablam bir ara çok ıslanmıştı. Yine Alcen biraz ince giyindiğinden çok üşüdü umarım hasta olmazlar.

Tüm soğuğa rağmen sevgili Kgursan bizi o kadar sıcak karşıladı ki hemen ısınıverdik. Hem içerde hem mangal başında çok keyifli sohbetler oldu. Sevgili Ankstel'e mangal başında sağolsun hem sucuklarımızı hazırladı hem de hoş sohbetler açtı.

Sevgili CemalS ve değerli eşi gezinin başından sonuna kadar bize eşlik ettiler. Gezinin sonunda da bizi seralarında ağırladılar.

Gezinin sonunda Yalovadan dönmek isteyen Ereğli yolcularıyla birlikte diğer arkadaşlarımızla vedalaşarak Yalova terminaline gittik ancak Düzce üzerinden Karadeniz Ereğli'ye yer bulabildik. Hoş sohbeteleri ile geziyi benimle paylaşan Sevgili cemo ve Alcen'e de teşekkür etmek istiyorum. Yalova'da bize katılarak gezi sonuna kadar bizimle birlikte olan Adalet hanım'a da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Gezide emeği geçen herkese çok teşekkürler. Bizi Yalovada çok güzel ağırlayan sevgili Kgursan ve ailesine sevgili CemalS ve değerli eşine çok teşekkür ediyorum.

Bazı fotoğraflar tekrar olacaksa da bir kaç fotoğrafta ben paylaşmak istiyorum.

379116

379117

379118

379119

379120

tturt
17-03-2013, 09:23
Fotoğraflar devam,

379125

379126

379127

379128

379129

tturt
17-03-2013, 09:26
Fotoğraflara devam,

379130

379131

379132

379133

379134

tturt
17-03-2013, 09:29
Fotoğraflara devam,

379135

379136

379137

379138

379139

tturt
17-03-2013, 09:32
Fotoğraflara devam,

379145

379146

379147

379148

379149

cemo
17-03-2013, 09:36
İlikleri donan cemo için, ilikleri çözülünce yorum yapabilir dedi dr:))

tturt
17-03-2013, 09:37
Son fotoğraflar.

379151

379152

379153

379154

379155

Güler
17-03-2013, 09:45
Mangal fotoğrafında alevlerin içinde kalıp da yanan sucuklar, benim pişirmesi için ankstel'e emanet ettiğim sucuklar. :p

Perhan
17-03-2013, 09:45
Büyük Çamlıca Fidanlığında çok sıcak bir karşılama oldu. Fidanlık görevlisi geziye katılanları bütün fidanlığı gezdirdi. Diğer bir görevli sayın Alper bey yemekhaneyi organize ederek sıcak bir şeyler içmemizi sağladı. Böyle soğuk ve yağmurlu bir günde çok makbule geçti. Büyük Çamlıca fidanlığına çok teşekkür ediyorum.

Perhan
17-03-2013, 09:53
Daha sonra bazı arkadaşlar kgursan'dan şebboy fideleri aldılar, ve yolcu yolunda gerek diyerek, Kamil Bey'e teşekkür edip, cemal.S'in serasına doğru yola koyulduk.

Sevgili Aysel bizlere sıcacık çay eşliğinde güzel kurabiyeler ikram etti. İnşallah buradaki güzel ikramları bir arkadaşımız fotoğraflayabilmiştir. Benim makinemin şarjı bittiğinden bundan sonra fotoğraf çekemedim.

Orada da yedik içtik, sohbet ettim, Aysel'i de hayli yorduk. İkide bir dışarıdan beylerin sesi geliyordu; çaylarrr üç olduuuu, iki kahve dahaaaa.

cemal.S'in Baraka Cafe'ye hediye ettiği 5 adet bitkiyi de alarak, Topçular'a doğru dönüş yoluna koyulduk.

Böyle bir havada bu kadar güzel bir geziyi ancak agaclar.net üyeleri gerçekleştirebilirdi ve bizler bunu en iyi şekilde yaptık. Ellerimiz kollarımız bitkilerle dolu dolu olarak döndük.

Sevgili kgursan ve sevgili Sansar ailesi, bizleri böylesine içten ve güzel ağarladığınız için hem kendi adıma hem de arkadaşlarım adına çok, çok teşekkür ederim.
Sitemizde, sizler gibi güzel insanların olması büyük mutluluk, sağ olun.

(Bundan sonraki toplantımız inşallah 6.Nisan.2013, agaclar.net'in doğum günü partisi.... ya sonra ne yapıyoruz dermişim?) :D :D

Sayın Güler hanım resimlerde benden olsun.

KAPTANzst
17-03-2013, 10:08
Çok güzel bir etkinlik olmuş.,
Emeği geçenlere ben de teşekkür ederim.

Perhan
17-03-2013, 12:09
Paylaşmaya devam

Perhan
17-03-2013, 13:29
Devam

Perhan
17-03-2013, 14:00
devam

Perhan
17-03-2013, 14:27
Bendeki son resimler bunlar.

ykaya194
17-03-2013, 19:52
Bendeki son resimler bunlar.
http://b1303.hizliresim.com/17/k/l5lny.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Sevgili PERHAN,
Teşekkür ederim.Resmimi gören dizi yatırımcıları yarından itibaren ıssız adam rolü oynamam için teklif getirirler sanırım.

Bu resmi lilium görmesin ha..

cemal.S
17-03-2013, 20:16
Merhabalar...!

Geziye katılarak bizleri onurlandıran arkadaşlarımız başta tüm ağaçlar net ailesine teşekkürler.
Yağmurun yağması yerlerin çamur olması bizleri yıldıramadı. Kamil BEY gerçekten mükemmel ev sahibi ve çok güzel BULGUR PİLAVI yapıyor benden söylemesi.;) İsterseniz tadına bakan arkadaşlara sorun.:):)
Bizim seraya geçtiğimizde çamur içindeydik pek ilgilendiğimiz söylenemez. Neyse idare edin bir dahaki sefere diyelim. Çayla ısınmaya çalışan bir grup AĞAÇLAR NET üyesi küçücük bir kulübeye sıkışmak zorunda kaldı. Ne yapalım yukarının taktiri. Aramızın iyi olduğu doğru ancak ömrümde işine hiç karışmam. O ne yaptığını bilir haddimize mi?:(

Rahmetli babaannem nur içinde yatsın '' Oğul unutmayın en büyük zenginlik insan zenginliği'' derdi. Ne kadar haklıymış yaşattınız bizlere. Sağ olun...

Kızlarımın anası ile saygıyla, sevgiyle selamlıyoruz hepinizi.

Bunu saymıyoruz ona göre..

SAYGIYLA.

günebakan
17-03-2013, 21:57
Biraz geç kaldım ama gerçekten çok güzel bir geziydi. Adalet ablanın dediği gibi çok alıştık bu gezilere daha bitmeden bundan sonraki gezi neresi diye konuşmaya başlıyoruz :) Kgursan'ın hazırladı o muhteşem masa gerçek çok güzeldi evsahipliği de ayrı bir harikaydı Cemal abinin ve eşinin sıcak çayları da üstüne bal ile kaymak oldu hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz çok sağolun. Hepinize saygılar selamlar:)

Fatma Acar
17-03-2013, 22:27
Merhaba arkadaşlar herşey harıkaydı, güzel dostluklar ve beraberlik içersinde sera gezimizi yaptık misafirperverliklerinden dolayı o güzel insanlara çok çok teşekkür ediyorum kalın sağlıcakla.

Lilium
17-03-2013, 23:59
Bunu saymıyoruz ona göre..

Öncelikle bu geziye katılanları kutlamak istiyorum gezinizin güzel keyifli geçmesi herkesin mutlu olması ne kadar güzel, aranızda olmayı çok isterdim.

Sevgili K.gursan, ve Sevgili cemal.S, sizlere ayrıca teşekkür etmek isterim, göstermiş olduğunuz misafir perverliğiniz herkesin mutlu olmasından belli oluyor sizlere ne kadar teşekkür etsek az, bunu saymazsanız bir dahakine daha kalabalık geliriz ona göre :D

Beyaz enzimleri sucukları o güzel seraları görünce ahh çekmedim desem yalan olur, kamil beyin bulgur pilavını şimdiden merak eder oldum :D

Tüm katılan arkadaşları kutlar bir sonraki etkinliğe katılmak bize de nasip olur inşallah.

Baloncuklarım bu gezi için olmayacak beni maruz görünüz. :)

Lilium
18-03-2013, 00:27
Dayanamadım :)

379477

YeniGine
18-03-2013, 00:49
Sayın Lilium; evet bence de çok güzel oluyor, zevkle takip ediyoruz...
Dediğim gibi bir tane kare var ki tam 'Baloncukluk'; tabi bana göre... Siz nasıl düşünürsünüz bilemiyorum...

ciroz
18-03-2013, 01:38
Benim içinde çok keyifli ve bir o kadar eğitici bir gezi oldu.

Sn kgursan, Sn cemal.S ve eşi için söyleneceklerin tamamı söylenmiş, bana sadece bir kez daha teşekkür etmek kalmış.

Benim için farklı bir iki detay; Sn. kgursan' ın dikkatli ve bir o kadar çalışkan oğlu, yol boyunca beni arabasında misafir edip gevezeliklerime katlanan sevgili drhegeli ve Muhacır Kolası :), tadan bilir...

Emeği geçen, güzel yürekleriyle orada olan olmayan herkese bir kez daha teşekkürler...

YeniGine
18-03-2013, 02:00
"Benim için farklı bir iki detay; Sn. kgursan' ın dikkatli ve bir o kadar çalışkan oğlu"

Çok teşekkürler sevgili ciroz; evet çok doğru, çok haklısın 'Sevgili Doğan sormak isterim kendisine sayenizde; bilemiyorum kaç kez Doğan dedim, inşallah kendisini de fazlaca rahatsız etmemişimdir. Hatta bir keresinde Doğan falan demedim bir baktım yanımda efendim diyor bana. Dedim birşey demedim ki...'
Ve evet önemli birşeyi atlamışım, sevgili ciroz sayende anladım: Sevgili, çalışkan, gayretli, babasının oğlu Doğan'a da çok teşekkürler.

Nevzat
18-03-2013, 07:33
Yalovadan son kare.

Adalet Yağcı
18-03-2013, 09:11
Dayanamadım :)

Biraz daha zorlasak mı sizi :D

Güler
18-03-2013, 09:46
Son karede... nrkrkmz'ın ayyy Nur diyeceğim yine, bayılıyorum bu gülüşüne.

Lilium
19-03-2013, 17:41
Biraz daha zorlasak mı sizi :D

Zorlamaya gerek yok da bekli arkadaşlar bir şey der diye çekiniyorum.

379794

379795

379796

Lilium
19-03-2013, 17:42
379797

379798

379799

Adalet Yağcı
19-03-2013, 18:07
Zorlamaya gerek yok da bekli arkadaşlar bir şey der diye çekiniyorum.

Hepimiz sizi tanıyoruz, kimse alınıp kırılmaz merak etmeyin.

Bu konuda özel bir yeteneğiniz var, toplantılarımıza farklı bir konsept getirdiniz, her toplantı sonrası fotoğraflara bakarken, "acaba Lilium bu fotolara ne yazacak" diye merak ediyoruz :D

cemo
19-03-2013, 19:06
İliklerim ancak bugün ısındı arkadaşlar:)

Gezide emeği gecen ve katılan tüm dostlara teşekkür ederim.

Bizi ağırlama nezaketinde bulunan Kamil beye, Cemal beye ve sevgili eşine bir kez daha teşekkürler.

Ayrıca zahmetimizi çeken sevgili tturt a çok ama çokkk teşekkürler.

Söylenecek herşeyi dostlar söylemiş. Sizlerle olmak güzeldi. (soğuktan donmak olmasaydı tabii. Sigara içme derdine iliklerimi dondurmuşum:mad:)

Birkaç fotoğraf ekliyeyim ve sevgili lilium a bırakayım yorumları:D

Bu arada; at eti köpek, eti farketmez benim için sevgili lilium. Et olsun da:)

YeniGine
19-03-2013, 23:26
Evet sevgili Adalet Hanım'a katılıyorum hem neden kırılalım gayet hoş, güzel şeyler başarıyorsunuz Sayın Lilium... Sevgili Adalet Hanım'ın da dediği gibi ben de her gezi fotoğraflarından sonra açıkçası ben de baloncuk bekler oldum...

:) Sevgili cemo, ellerinize sağlık; böylece mutfak bölümümüz de fotoğraflanmış oldu.
Sevgili Fatma Acar; bana da kahve yapacak inşallah...

Lilium
19-03-2013, 23:33
379898

379899

379900

379901

YeniGine
20-03-2013, 00:36
:D Çok güzel Sayın Lilium, ellerinize sağlık. Amaa hep dediğim gibi bir kare var ki muhteşem; bana göre ah bir de o kareyi yakalayabilseniz. Ben o karede baloncuk olmadan bile çok güldüm, çok hoşuma gitti...

Fatma Acar
20-03-2013, 20:49
Merhaba arkadaşlar gülmekten karnıma ağrılar girdi bu kadar mı güzel kareler yakalanır muhteşem olmuş ellerinize sağlık,canım yeni gine ne demek siz yeterki isteyin sizin için yemenden getirtirim kendine iyi bak saygılar.

YeniGine
20-03-2013, 23:15
Sevgili Fatma Acar haklısınız Sayın Lilium gerçekten güzel kareler yakalıyor; böylece gezi fotoğraflarımıza ayrı bir güzellik kattı, sağolsun.
Ve kahve; çok teşekkür ediyorum Sevgili Fatma Acar, sağol. İnşallah nasip olsun bir kahve içelim.

Perhan
29-03-2013, 08:48
Sayın Ankstel yanlışla benim resmimi koymuş. Sayın Yusuf Kaya ailesi ile birlikte. İyi haberlerini aldık. Tekrar geçmiş olsun diyorum.

ankstel
29-03-2013, 08:56
Sayın Ankstel yanlışla benim resmimi koymuş. Sayın Yusuf Kaya ailesi ile birlikte. İyi haberlerini aldık. Tekrar geçmiş olsun diyorum.

Üzüntüden olsa gerek . özür dilerim ikaz için teşşekür ederim

kgursan
31-03-2013, 19:46
Arkadaşlar 1 adet şiş (siyah saplı),kalmış kimin acaba? gönderebilirim. şu anda çatallarla beraber duruyor.

Güler
31-03-2013, 20:33
Ha..hahhh haa, hiç mühim değil. Sucukları geçirmek için getirmiştim. Hoş, ankstel yakmış sucuklarımı :D,
Sizde kalsın bir dahaki sefere lâzım olur.