Bağlan

View Full Version : agaclar.net'in 9. Doğum Günü Kutlaması (6 Nisan 2013)

Sayfalar : 1 [2]

Tika
06-04-2013, 08:27
İsteyebilirsiniz Sevgili Hira,
Biraz da kök yapmış.Şimdi çıkardım.
Ben seve seve getireceğim,yeterki isteklisi olsun. :)

hira
06-04-2013, 08:28
ayrıca gazanya tohumu getirecek bir hayırsever insan varsa ona minnettar kalırım:)

ağaçperver
06-04-2013, 08:30
Günaydın.....

Okudum, okudum zıpçıktıları kimler istiyormuş...fare kulaklarını kimler istiyormuş.;)

Ben de bu gece Hacıyatmaz'ı oynadım adeta. Yatıyorum, aklıma bir şey geliyor kalkıyorum.
Yeniden yatıyorum, aman şunu da unutmayayım deyip yeniden kalkıyorum. Baktım olacak gibi değil, ne var ne yoksa hepsini gecenin ikisinde aşağıya inerek arabaya yükledim. :D

Sevgili Eser İlhan, gaura çalıların da hazır, aman hatırlat.
Tika, sen de atlas çeliğini unutma.
Nevin Marangoz, gül çeliklerin ve haseki tohumların da hazır.
Orhan Özbilgiç ve YeniGine, fare kulaklarınız ayrı poşete kondu
hira ve agacperver'in de zıpçıktıları da ayrıldı.

Hava güzel, inşallah güzel bir toplantı da gerçekleştirebiliriz.

kem küm eğer yüzsüzlük olmazsa ben de gül çeliği alsam? ;):o

ağaçperver
06-04-2013, 08:31
tabii zıpçıktılar için de çok teşekkürler :)

hira
06-04-2013, 08:31
teşekkür ederim Tika:) hayır benden başka "onu da getir bunuda getir" diyen yokta utandım bir an:) istemeyede devam ediyorum:)

Tika
06-04-2013, 08:34
Sevgili hira,
Çekinmeden isteyin lütfen. :)
Bitki sevgimizin bir göstergesi bu.

Bu arada ben kimin ne istediğini bu başlıktan not ettim;ama bu sabah mesajları sildim.Eğer yanınıza gelip çelik vermezsem lütfen gelip isteyiniz. :) Teşekkürler.

Aklımdakiler:
hira
adacık
Nevin Marangoz
Loveforlife

hira
06-04-2013, 08:45
peki Tika'cım öyle olsun:) sabahın 4ünde yatıp 8de kalkmış biri olarak çok zindeyim bugün:) toplantı hevesinden:)

hira
06-04-2013, 12:20
herkesten önce ben orda olacagım galiba:D varmak üzereyimm:)

Melih Bakırlıoğlu
06-04-2013, 13:07
Muhabbetiniz bol çiçekli olsun. :)

Perhan
06-04-2013, 17:54
Bu güzel gün işte böyle başladı.

betito
06-04-2013, 18:29
Nariel'e buradan tekrar teşekkür ederiz. :)

Tika
06-04-2013, 18:46
Harika bir buluşmaydı.
Güler yüzlü doğa dostu insanlar arasında olmak ayrı bir keyifti.
Hava güneşli ve sıcaktı.
Deniz kenarında olması ayrı bir güzeldi.
O kadar çok çeşit bitki vardı ki,kuraya girmeden isteyen istediğini aldı.
Sayın başbahçıvan bir dolu sardunya getirmişti:sakızlar,top sardunyalar,ceylanlar. (Çok fazla sardunyam olduğu için sardunyalara dokunmadım,göz ucuyla baktım durdum sadece.)
Sayın alacakaranlık da birçok bitki getirmişti.Bir iki çeşit aldım. :)
Sayın Zafer İnandıklı her zamanki gibi bir gecelik gelinlerinden ve meleklerin borularından getirmişti.
Sayın Orhan Özbilgiç,selluka tohumları dağıttı.
Sayın Güler Hanım'ın fare kulakları kapış kapış gitti.
Bu arada kendisine 40 numara hediyesi için teşekkür ediyorum.
Nariel harika keman çalıyormuş.Dinlemek çok keyifliydi.
Müjgan Hanım'da saz çalarak bizi mest etti.
Doğum günü pastası,kurabiyeleri,çiçeksepetinden meyveler...Hangi birini saysam bilemiyorum.
Güler Hanım'ın açılış konuşması.
Çok hoş bir gün geçirdim.
Konuşma fırsatı bulduğum herkese toplantıya katıldıkları için teşekkürler.
Sayın adacık ve eşi sayesinde ulaşım konusunda hiç sıkıntı yaşamadım.
Sayın ankstel ve Sayın Cemal Bey,bana bir tür üzerinde yoğunlaşmamın işimi kolaylaştıracağı konusunda bilgi verdiler.Haklılar da,kendilerine sonuna kadar katılıyorum;ama henüz yapamıyorum.Her bitkide gözüm var gibi.:)

İsmini sayamadığım,toplantıya varlıklarıyla renk katan,bitkilerini paylaşan tüm dostlara teşekkürler.
Fotoğrafları ve vidyoları merakla bekliyorum.
Sevgiler
Elif

Güler
06-04-2013, 19:56
Ben de ancak şu anda eve ulaşabildim, İstanbul'un trafiği malum.
İnşallah güzel bir toplantıyı gerçekleştirebildik, arkadaşları memnun edebildiysek ne mutlu bana.
Katılımın çok olması hele hele hiç haber vermeden gelen eski dostları tekrar aramızda görmek çok sevindiriciydi. Ayrıca yönetim kadrosu da ilk defa bu kadar kalabalık katıldı, hepimiz mutlu olduk.
Müsaadenizle yorumumu yarın yapacağım.

hira
06-04-2013, 19:59
muhteşem bir toplantıydı:) ulaşımda çektiğim tüm zorluklara rağmen çok mutlu oldum.orada olmak güzeldi:)

hira
06-04-2013, 20:06
trafikte şişen kafam, su toplayan ayaklarım ve çiçek taşımaktan kopan kollarımla çok mutluyum şuan:)

katmer
06-04-2013, 21:05
Harika bir toplantıydı. Emeği geçen herkese tekrar çok teşekkür ederim :) Biz Fatih'le toplantıya devam ediyoruz :)

gece
06-04-2013, 21:09
Ağaçlar.net 9. Doğum Günü Toplantısı

386250
malina ve Mine Pakkaner, profildeki mavili ise Müjgan

386264
aybala ve toplantı organizatörümüz Güler "Başçavuş"

386265
Müjgan Yılmaz, ciroz, Müjgan, malina, FatihBahce, Mine Pakkaner, aybala

gece
bu güzel günde, güzel insanlarla buluşup, tanışmaktan hoşnut forum kişisi

ykolko
06-04-2013, 22:20
Toplantıyı düzenleyen, agaclar.net yönetimine ve tüm aileye, bize yaşattığı güzel gün için,teşekkür ederiz.
Ykolko ve eşi.

hüsnüyusuf
06-04-2013, 22:37
Yine güzel bir toplantıyla karşı karşıyayız sanırım:)Sevgili Güler Hanım, çok sevdiğim ama tohumdan yetiştirmeye cesaret edemediğim fare kulaklarından mahrum olsam da güzelliklerin paylaşıldığını görmek bizleri mutlu ediyor.

Agaclar.net'in doğum günü kutlu olsun..

loveforlife
06-04-2013, 23:04
Ağaçlar.net 9. Doğum Günü Toplantısı

386250
malina ve Mine Pakkaner, profildeki mavili ise Müjgan

386264
aybala ve toplantı organizatörümüz Güler "Başçavuş"

386265
Müjgan Yılmaz, ciroz, Müjgan, malina, FatihBahce, Mine Pakkaner, aybala

gece
bu güzel günde, güzel insanlarla buluşup, tanışmaktan hoşnut forum kişisi

Şu yüzlerdeki mutluluğa baksana Sevgili Gece... Bence o memnuniyeti çocuğundan büyüğüne herkes yaşadı. Elbetteki bu organizasyonun mimarı Güler Başçavuş'un bu konudaki emeği yadsınamaz. Ne güzel bir aileyiz biz! Nice yaşlarda bu gülen yüzlerle birlikte olabilmeyi dilerim...

YeniGine
06-04-2013, 23:32
Merhabalar; yine herşey o kadar güzeldi ki; zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor hiç anlamıyorum, tekrar tüm dostları gördüğüm için, o güzel yerde toplandığımız için çok mutluyum çok.
Sayın malina'ya, sevgili Güler Hanım'a, beni mahallemden alıp toplantıya lüks bir şekilde getiren Sevgili semastr ye, aldığım sardunyalarım ve amarallis soğanım için Sayın Başbahçıvan'a, verdiği fideler için sevgili loveforlife'ye ve tekrar beni oradan alıp lüks bir şekilde dönüşüme yardımcı olan Sevgili Orhan Özbilgiç ve eşine teşekkür ediyorum.
İyi ki varsın Ağaçlar.Net; inşallah hep birlikte daha nice nice doğum günlerine...
Sevgiler...

loveforlife
06-04-2013, 23:57
Birkaç gündür heyecandan pırpır ediyordu kalbim. Erkenden kalkıp (hoş çocuklar misali uyuyamamıştım ya;)) düştüm İstanbul yoluna. Enfes bir hava, karşımızda mis gibi denizde mükemmel bir manzara...
386392
Erkenden varınca buluşma yerine, güzel havadan istifade edenlerle dolup taşan Fenerbahçe parkını şöyle bir gezip Baraka Cafe'ye geldiğimde Zonguldak'tan Gelen Adem Keskin'in benden de erkenci olduğunu öğrendim. Onunla bir süre sohbet ettikten sonra ailemizin diğer üyeleri birer birer gelmeye başladı. Yönetimden bu kadar çok üyenin bir arada bulunması çok anlamlıydı bence.
386393
386394
Sayı çoğaldıkça, gülümseyen yüzlerin oluşturduğu sinerji büyüleyici bir keyif sunuyordu adeta.
386395
386396

loveforlife
07-04-2013, 00:09
Güler Abla'nın yaptığı açılış konuşması muhteşemdi. "Agaclar.net iyi sitedir vesselam!"
386407
386408
Sonra derin tatlı sohbetlere dalınıverdi....
386409
386411

loveforlife
07-04-2013, 00:21
Adam olacak çocuklarımız vardı yine. Onlar doğa sevgisiyle büyütülen azınlık olma ayrıcalığına sahip şanslı çocuklar...

"Ada"cık, şirine mi şirine!
386427

Pekiyi, ne demeli bu yakışıklı minik beyefendiye?
386428

Nedense her çocuk bayılır, denizde taş sektirmeye...
386434
386441

Ve elbette pasta yemeye...
386435

loveforlife
07-04-2013, 00:30
Doğum günü pastasız olur mu hiç? Gerçi öyle çoktu ki ağız tatlarımız, bolca tatlı yedik, tatlı tatlı sohbetler ettik biz...
386447
Mine Hocamız bir nefeste üflerken mumları, yüzünden okunuyordu o içten duyguları...
386448
Meyvelerimiz öyle şıktı ki, çocukları da cezbetti; içindeki çocuğu hiç büyütemeyen bizleri de...
386454
386455

loveforlife
07-04-2013, 00:48
LavantaSE'nin leziz Selanik gevrekleri öylesine şıktı ki, paketini açmaya kıyamadık önce... Sonraysa tadına doyamadık! Bu arada inanması güç ama LavantaSE, 17 yaşında kızı olan bir anne:eek:
386477
386478
Gizlibahçe'nin hazırladığı saksılar öylesine şirindi ki!
386488
Güler Abla'nın kalbi gibi tertemiz ve çiçeklerle bezeli bu güzel vazo benim için çok değerli...
386489

YeniGine
07-04-2013, 00:52
:) Sevgili loveforlife (artık bakmadan yazıyorum) ellerine sağlık, teşekkürler. Sanırım herkes bu güzel bahar havasının, güneşin, denizin, yol yorgunluklarının (İstanbul trafiği malum), heyecanın, mutluluğun, tüm güzelliklerin sayesinde yorgun düştüler ve uyudular.

loveforlife
07-04-2013, 00:58
Müziğimiz de eksik olmasın deyince, Sevgili Nariel kendisine çok yakışan kemanı aldı eline.
386507
Kemanın tellerinden çıkan büyülü nağmeler alıp gütürdü her birimizi farklı yerlere...
386508
"Salınsın türküler, bir uçtan bir uca...
Evelallah hepsinde varız" deyince Sevgili Müjgan aldı bağlamayı eline...
386518

YeniGine
07-04-2013, 01:01
Evet; ayrıca Sevgili Müjgân, Sevgili Nariel sazı, kemanı ile günün güzelliğine güzellik kattılar... Çok da güzeldi, zevkle dinledik. Ellerine, gönüllerine sağlık... Teşekkürler.

loveforlife
07-04-2013, 01:26
Tabii ki olmazsa olmazımız, o kalplerden kopup gelen paylaşımlarımızdı...
Egülnur arkadaşımızın kohleraları,
386524
Sevgili Başbahçıvan'ın sardunyaları,
386525
Sevgili Tika'nın telgraf çiçeği çelikleri, Zafer İnandıklı'nın brugmansia ve bir gecelik gelin çelikleri, Osman45'in perlitleri, Güler Abla'nın farekulakları, zıpçıktıları ve ismini anımsayamadığım bir arkadaşımızın ona gönderip dağıtmasını rica ettiği antep biberi tohumları, Sevgili Nevin Marangoz'un potos sarmaşıkları,Orhan Özbilgiç'in selluka tohumları, kimin getirdiğini bilmediğim datura, akşam-sabah sefası gibi pek çok tohum ve kimin getirdiğini bilmediğim ama paylaşımlarla mutlulukları katlayan diğer tüm çiçek-çelik-tohum (her şey) için siz sevgili dostlara teşekkürü borç bilirim...
386526

loveforlife
07-04-2013, 01:42
Bu kadar güzel an yaşanıyorken, bu enstanteneleri ölümsüzleştirmek şarttı elbette...
386532
Güler Hanım paparazzilikte;)
386531
Kameramanımız FatihBahce...
386530

YeniGine
07-04-2013, 01:46
Sevgili loveforlife; maşallah ve tebrikler gerçekten, şimdiye kadar ki fotoğraflarını gayet güzel izledim... Amaa Başbaşçivan fotoğrafını görünce şaşırdım; nasıl çalıştın, bu nasıl dikkat, bu nasıl takip böyle. Ben orada olduğum halde görmediğim kareler var, Sayın Başbahçivan ile birlikte geldik ama sen nasıl yakaladın o pozu öyle. Tebrik ediyorum, harikasın...

YeniGine
07-04-2013, 01:57
Ve ayrıca; Sayın Başbahçıvan kendisine çok teşekkür ediyorum. Bu sayfada; lütfen yardım çağrısından beri kendisini takip ediyorum. Neyseki hem kendisinin hem de benim yardımıma sağolsun Sevgili semastr yetişti. Toplantı sabahı saat 09.00 ya da daha önce beni sevgili günebakan arada ki Başbahçivan sizi bekliyor telefon numarasını vereyim siz irtibat kurun dedi. Ben kendisini 09.30 - 10.00 gibi aradım ve sevgili semastr nin beni 12.00 de alacağını ilettim kendisine ve tamam ben sizi bekliyorum dedi. :( Yani o saatlerden nerede ise 13.00 e kadar bizi bekledi. Sağolsun, teşekkürler hepimiz adına. Kendisine ulaştığımız an; ilk sözü bunları satsa idim, hep sormuşlar kaça kaça diye. Demiş satılık değil. Ve çok şükür muradına erdi toplantıya ulaştırabildi sardunyalarını. Ve hep birlikte bir anda kapıverdik sardunyaları. Dönüşte ellerini yüzüne kavuşturarak çok şükür sardunyaları paylaştım, mutluyum dedi. Ve gerçekten paylaşabildiği için çok mutlu idi. Sağolsun.
Tekrar kendisine teşekkürler...

loveforlife
07-04-2013, 02:04
Hiç bitmesin istediğim bu güzel gün bitti ama onca yolun ardından hala bilgisayarın karşısında, aldığım o dopingin etkisindeyim adeta. Gün boyu keyifli sohbetler etme şansını yakaladığım; başta Sevgili Ciroz, Gece, Fatihbahçe, Güler ve eşi Oğuz, Tika, Cemal.S ve eşi, Kiraz, Gizli Bahçe, Ankstel, LavantaSE, Tourkana, Sakaki, Yeni Gine, Değerli Hocamız Mine Pakkaner, sitemizin mimarı Sayın Malina ve ismini saymayı unuttuğum tüm gülümseyen yüzlerin sahiplerine tüm güzel dileklerimi bir kez daha sunmak istiyorum. BİZ olabilmek öyle önemli ki; iyi ki biziz, iyi ki agaclar.net'iz!

YeniGine
07-04-2013, 02:09
Sevgili loveforlife teşekkürler... Evet iyiki BİZ, iyi ki ağaçlar.nette'yiz...
(Çok şükür, maşallah da diyeyim. Nazar olmasın...)

ağaçperver
07-04-2013, 04:20
mükemmel bir toplantıydı, çok keyif aldım ve güzel vakit geçirdim. Emeği geçen herkese ve çiçek, tohum paylaşanlara çok teşekkür ediyorum.

Tika
07-04-2013, 06:23
Sevgili loveforlife,
Çok güzel kareler yakalamışsın.Günün kısa bir özetini geçmişsin adeta. :)
Benim de toplantı sırasında fark etmediğim görüntüleri yakalamışsın.
Bu arada senin yaramaza söyle,telgraf çiçeğini yemesin;mamalarını yesin. :)

Bu arada ben Sevgili YeniGine'ye de tekrar teşekkür etmek istiyorum.
Yılan kaktüs yavrusu istemiştim kendisinden,saksıyı almış gelmiş. :)

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 06:36
Bu yıl agaclar.net'imizin toplantısı, havanında güzelliğinden olsa gerek çok daha güzel geldi bana. İstanbul dışındanda çok sayıda arkadaşımız günü renklendirdiler.
Katılımcıların büyük bir bölümüyle, yüz yüze görüşebilme şansı yakaladım. Keşke zaman daha bol olabilseydide, hepsini tanısaydım.

Özetle, güzel insanların oluşturduğu sımsıcak, yapmacıksız, samimi ve düzeyli insanlar grubuyduk.

Bu hazzı bize tattırdığı için, bir kez daha ''iyiki agaclar.net var'' diyor, kuruluşuna emek veren herkese teşekkür ediyorum.

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 06:51
Bende toplantıda çektiğim bazı fotoğrafları, isimlerini aklımda tutabildiklerimide belirterek yayınlıyorum. Yanlışlıklarımı düzeltirseniz sevinirim.

Toplantıya geldiğimizde, bizi bulundukları masaya davet eden, Sevgili Cemal S ve Sevgili eşi Aysel Hanım'la hep birlikteydik.

386533

Sevgili Nariel, mutlaka güzel kareler yakalamıştır.

386534

Yan tarafımızda, Nevzat Bey, ankstel, pomodoro, Adacık, eşi ve çocukları vardı.

386535

Doğum günü pastası kesilmek için hazırlanıyor.

386536

386537

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 07:05
Aysel Hanım, YeniGine, günebakan, perhan, Cemal S. Bu karenin yorumunu Sevgili Lilium'a bırakıyorum. Ben marş söylüyorlar zanettim.:)

386538

Sevgili Remzi Sarıoğlu' da oradaydı.

386539

Sevgili lavanta S' nin Selanik gevreklerini çok beğendim. Sağolsun Oğuz Bey önerdi. Oturulucak yeri biliyor vesselam.:p

386540

386541

Bitmeden Sevgili Malina' da yetişti.

386542

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 07:08
Daha yayınlayacağım fotoğraflar var. Ama bir süre ara vermek durumundayım. İzninizle...

Güler
07-04-2013, 07:18
Bekliyoruz sevgili Orhan Özbilgiç, bekliyoruz.

Fotoğrafları bekliyoruz, toplantı için yorumlarınızı bekliyoruz......seslenişim bütün dostlara. ;)

sabah
07-04-2013, 08:05
Anlaşılan katılımıyla, muhabbetiyle ve paylaşımıyla güzel bir kutlama olmuş.:rolleyes:

10. Yıl Kutlamasının -belki de kutlamalarının- daha büyük ve daha güzel olması gerek, değil mi?
:rolleyes:

Güler
07-04-2013, 08:52
Sevgili arkadaşlar, sitemizin 9. yaş gününü pek çok yöreden gelen üyelerimizin katılımı ile kutladık, bu seferki toplantının bir başka özelliği de muhtelif şehirlerden gelen moderatör arkadaşların çoğunun katılmış olmasıydı.

Yönetim Kurulu önce aralarında mini bir toplantı yaptı, daha sonra da üyeler arasına karıştı. Kaynaşmamız harika oldu. Hepimiz sade üyeydik ve kırk yıllık dosttuk adeta, abla-abi olduk, sarmaş dolaş fotoğraflar çektirdik.

agaclar.net'e yakışır bir toplantı yapmak düşüncesi ile yola çıkmıştım. İstanbul dışından katılımlar da beni daha çok teşvik etti. Gerçi toplantımız bir doğum günü partisiydi, bir eğitim seminerinin ağırlığı olmayacaktı ama yine de özel bir şeyler olsun istedim.

Bu isteğimde sevgili Müjgan ve Nariel beni kırmadılar, müzikleri ile eşlik ettiler.
Hazır kuvvetlerim; sevgili Nur, sevgili drhegeli, Müjgan Yılmaz ve çiroza da teşekkür ederim.

Havanın güzel olması, salaş bir mekanda ama deniz kenarında rahatça hareket edebileceğimiz bir alanda toplantımızı gerçekleştirmek hepimizin hoşuna gitti.
Getirdiğimiz koli koli bitkileri rahat rahat yayıp, paylaşabildik.

Ben tek tek dolaşamadım ama, bir ara gözüm takıldı, sevgili Zafer İnandıklı'nın valiz taşımaya mahsus arabalar ile getirdikleri görülmesi, fotoğraflanması gerekirdi. Daha onun şokunu atlamamıştım ki arkasından Başbahçıvan göründü. Aman Allahım bunlarda ne dedim?
Eller-kollar dolu dolu. Koca koca viyoller sardunyalarla dolu. Yüzlerce çeşit bitki..... dağıtım için getirilmişti.

İşte dedim, agaclar.netli olmanın farkı, paylaşımcılık ruhu, paylaşmayı sevmek... hiçbir kazanç, menfaat beklemeden, dağıtmak ve bundan da mutluluk duymak.
Ama bu kadar da değildi tabii, biraz sonra OSMAN45 belirdi yanımda. " Güler Hanım arabanın bagajı perlit dolu, yanıma birisini verirseniz taşırız" ;)

Daha sonra başka bir arkadaş geldi yanıma " Güler abla...... getirmiştik ama poşeti bulamıyoruz, aman Allah şişelerdekini sakın içilecek bir şey sanıp da içmesinler onlar..... (şuydu)" dediler ama inanın aklımda kalmadı.

Bir ara LavantaSe, nefis bir sepeti gösterdi, " Güler abla bunları ne zaman dağıtayım?" dedi pırıl pırıl gülüşü ile.

Zeki Yağlı Bey de getirmişti özel şeyler..... kim getirmemişti ki, herkes paylaşmak için birşeyler bulmuştu.

İzmir'den gelen nefis İncirleri yedik de yedik, çok teşekkür ederiz sevgili FatihBahçe, ama tadı halâ damağımızda, ya bunları İstanbul'da bulamazsak ne olacak halimiz? FatihBahçeeeeee yetiş dersek de sakın kızma bak. ;)

Sevgili arkadaşlar, gerek bitki gerek ikram faslındaki paylaşımlarınız için hepinize çoook teşekkür ederim.

Toplantımızı saat 13.30 gibi açılış konuşması ile açtım. Daha sonra yönetim kurulunu üyelerimize tanıttık.
Sayın MeyveliTepe, FatihBahçe ve Sakaki ile bizler de tanışmamıştık, tanışmak çok hoştu. Elleri kolları dolu dolu gelmişler, bizleri mutlu ettiler teşekkür ederiz.

Sonra doğum günü pastamız kesildi, meyve sepetlerindeki meyvelerimiz ikrama açıldı, Müjgan'nın sazına eşlik eden sevgili Kiraz ve bir grup arkadaşı dinledik.

Zarif güzelimiz Nariel önce biraz fotoğraf çekti, sonra kemanı ile bizleri duygulandırdı-neşelendirdi.

Her iki müzisyenimize de binlerce kez teşekkür ederim. Sayelerinde ayrı bir güzellik kattık toplantımıza.

Arkadaşlarımız bol bol sohbet ettiler, fotoğraf çektiler.
Ben ne yaptım valla bilmiyorum, bir o masa senin bir bu masa benim diye dolaştım. Ancak 3-5 kare fotoğraf çekmişim.
Eve döndüğümde hayli yorgun, karnım aç ama bir o kadar da mutluydum.
Heyecanım şimdilik bitmişti ama agaclar.net'te olduğum müddetçe bu heyecan bende hep olacak, bana enerji mi aşılıyor ne?

Sevgili patronice-malina, agaclar.net'i kurup, bizleri bu güzel çatı altında buluşturduğunuz için,
Sevgili Mine Pakkaner, yapıcı yaklaşımınız, değerli hocalığınız ve yardımlarınız için,
Sevgili aybala, bana önderlik ettiğiniz için,
Sevgili MeyveliTepe, öğretici ve bilgi hazinemizi genişletici mesajlarınız için, ve diğer bütün moderatör arkadaşlarıma yardımları için...... velhasıl bütün üyelerimize çok teşekkür ederim vesselam.

Fagus Sylvatica
07-04-2013, 08:54
Vallahi ne diyeyim, fotoğrafları gördükçe o kadar çok kıskandım ki, 10. yıl oraya mutlaka geleceğim, şimdiden planlarımı yapıyorum :)

Güler
07-04-2013, 09:08
Toplantımız bitmişti ve bizler yavaş yavaş ayrılmaya başlamıştık ki Tekirdağ'dan toplantıya ancak yetişen arıcı arkadaşlar geldiler.... ellerinde arı polenleri ve propolis (galiba)ler.

Kendilerine de teşekkür ederim.

Bu arada benim çekebildiğim fotoğraflardan bazıları.

Müjgan " aldım sazı elime" diyor ve Kiraz eşlik ediyor.

386574

Güler
07-04-2013, 09:11
Nuran ve lavantaSe.
Oğuz, yandan çarklı neye gülüyorsa.... Orhan Özbilgiç-cemal.S - Aysel ve Nevzat.

386575

386576

Güler
07-04-2013, 09:15
Mutluluğun başka bir karesi....

Tika, ve esprili, güzel cana yakın Karadenizli kızmız Fatma Acar ve eşi.

386577

Güler
07-04-2013, 09:18
yakışıklı moderatörümüz gece. (forum kişisi tabirini dilimize dolayan)

Güler
07-04-2013, 09:20
Zarif, kibar paylaşmayı seven dostlarımız. drhegeli ve Zeki Yağlı.

386581

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 09:36
Dün çok keyifliydi ama o güzel havada farkında olmadan, ya biraz fazlaca yorulmuşum, ya da; güzel hava çarptı.

Fotoğrafları yüklerken keyfim kaçtı. O nedenle yarım bırakmak zorunda kaldım. Şimdi biraz dinlenip toparladım. Kusura bakmayın dostlar.:o

Sevgili Güler Hanım;
Günü o kadar güzel yorumlamışsınız ki, en az toplantıdaki açış konuşmanız kadar etkileyici olmuş. Deyim yerindeyse, ''hislerimize tercüman olmuşsunuz.'' Yüreğinize sağlık.

İzninizle ben, yarım bıraktığım yerden fotoğrafları yüklemeye devam edeyim.

Nrkrkmz ve Todor'un bulunduğu masadaki grup derin bir sohbete dalmışlardı.

386582

Bir tarafta Zeki Yağlı, Ykolko ve YenerT ile sohbetteler.

386583

En genç gruplardan biri Sevgili Katmer ve arkadaşları, A Emel, Züleyha ve Denizli' den gelerek toplantıya katılan Sevgili Fatih'in grubuydu.

386584
386585

Bitki dağıtım masasında son kalan bitkilerin başında sevgili Loveforlife' yi farkettim.:)

386586

Güler
07-04-2013, 09:40
Sevgili Orhan Özbilgiç, ne iyi yapmış da bu güzel gençlerimizi kareleriniz içine alamışsınız.
Çok sevindim. agaclar net'in başarılı ve ileride çok şeyler vaad edeceklerine inanıyorum.

Güler
07-04-2013, 09:43
Benim son iki karem.

Bu şirin, güzel ve paha biçilmez değere ne demeli? loveforlife.......

386595

Güler
07-04-2013, 09:46
Al bir tane daha....gülüşü ile insanları mest eden bir başka yardım sever güzel, sanatkârımız-ressamımız Müjgan Yılmaz.

386596

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 09:46
Ömer, Zafer İnandıklı ve mine Pakkanner.

386590

Sevgili Nariel'imiz hem güzel, hem çok marifetli.

386591
386592

Genel bir görüntü...

386594

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 09:57
Yine genel iki kare.

386597
386598

Sevgili Güler Hanım, tek tek tüm arkadaşlarımızın yanlarına gitti. Bizimlede beraber olduğu anlar...

perhan, YeniGine, Gizli Bahçe, Güler Hanım ve eşim Fermude.

386599
386600

Eşim, Ben, Zafer İnandıklı ve sevgili eşi Nilgün Hanım.

386601

loveforlife
07-04-2013, 10:07
Benim son iki karem.

Bu şirin, güzel ve paha biçilmez değere ne demeli? loveforlife.......

386595

Şımarsam mı ki acaba?;)

Sen de, tüm agaclar.net ailesi de paha biçilmez değerde bence...

egülnur
07-04-2013, 10:12
Sevgili ağaçlar.net dostlarım, dünkü toplantı için yapılan bütün güzel yorumların altına imzamı atıyorum. Ocaktaki yangını atlatan Baraka Cafe ve Fenerahçe'nin yazlık hali tabiiki de çok daha güzeldi. Açık havada ve çakılların üstünde , denizin yanıbaşında tam bir mevsim dönümü kutlaması oldu. Sıcacık insanlar; yine beni şaşırtan , 7 den 70 e deyimini bile yaya bırakan yaş dağılımı; müziğini, emeğini, tohumunu, çiçeğini paylaşan ve ' benim insanlarım bunlar' duygusu yaşatan arkadaşlar. Başta moderatörler ve düzenlemede emeği geçenler olmak üzere hepinize çooooook teşekkürler! Yine görüşebilmek dileğiyle:)

loveforlife
07-04-2013, 10:16
Kaçak dostları da yeniden aramızda görmek çok hoştu.

lerdemir ve Todor.
önder oturan arkadaşımız sanırım yeni üyemiz adını hatırlayamadığım için umarım kusuruma bakmaz. ;)

386587

Önde oturan arkadaşımız Ağaçperver idi sanırım....

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 10:16
Toplantı çıkışında, parktaki güzellikler arasındada poz vermesek olmazdı. Değil mi ya...:D

NİCE YILLARA...

386608

386609

386610

386611

386612

Orhan Özbilgiç
07-04-2013, 10:43
Toplantımızın 'çiçek meyve sepetleri' de son derece albeniliydi.:p

386613

386614

386615

hira
07-04-2013, 11:20
durupta bir fotoğraf çektirmeyi unutttugum için kızdım şuan kendime:( yukarıda tesadüfen çıkmışım sadece:(

Nariel
07-04-2013, 12:53
Merhaba sevgili Agaclar.net üyeleri, sevgili dostlar,

Dünün yorgunluğuyla ne fotoğrafları yükleyebildim, ne de bu sıcacık ışıl ışıl toplantımız hakkında yorum yapabildim. Beni hem bunun için, hem de toplantıya geç kaldığım için affedin lütfen.

Güler Hanım'ın açılış konuşmasını kaçırdım ama anlamlı konuşmasını hayal edebiliyorum, aynı şekilde Müjgan Hanım'ın da sazıyla verdiği konseri kaçırmış bulundum ama iyi yönden bakacak olursak yine de tam insanların kaynaştığı sıcak atmosferin ortasına geldiğim için yeni üyelerle kaynaşmakta hiç zorluk çekmedim :)

Elimden geldiği kadar fotoğraf çektim ama açıkçası ben de mini bir konser verecek olduğum için çok heyecanlıydım. Tir tir titremekten ne fotoğrafa odaklanabildim ne çiçeklere. İlk defa bir toplantımızdan bu yüzden elim kolum boş döndüm, o kadar nimetten hiç mi faydalanamaz insan :)

Bir yıldır yaptığım naz sonrasında bir cesaret aldım kemanı elime, hatamız kusurumuz olduysa affola. Hepinizin gülen yüzleri beni rahatlatmaya yardımcı oldu :)

Pastamız ve meyveden yapılmış çiçek sepetlerimiz harikaydı. Bitki paylaşımı çok güzeldi, çok çeşit getirilmişti, umarım herkes sahiplendiği bitkiye çok iyi bakar ve onlarla mutlu olur. Ben de kum zambağı tohumu getirdim, Güler Hanım dağıttı. Alanlar için; kum zambağı bitkisi neslli tükenen bitkiler arasında. Türkiye'de bazı sahillerimizde halen yetişmeye devam ediyor ancak ıslah çalışmaları sonucunda binlercesi gözümüzün önünde yok oluyor. Ben de gördüğüm zaman tohumlarını alıp dağıtarak onların çeşitli yerlerde yaşamalarına katkıda bulunmak istiyorum. Tohumları kumla karıştırılmış torfa ekip nemli tutun ve güneş alan bir yere koyun. Kum zambakları kızgın güneş altında yetişiyorlar ve güneşe bayılıyorlar.

Yönetim kadrosundan ve yıllanmış üyelerden en çoğunu gerçekten de bu toplantıda görmüş olduk. Geldikleri için onlara teşekkür ediyorum.

Güler Hanım'a da bu toplantıyı organize ettiği için çok çok teşekkür ediyorum, Güler Hanım siz de olmasanız toplanacağımız yok, Allah sizi başımızdan eksik etmesin;)

Sevgili Cemal S. yeni bir şiir okudu mu ben kaçırdım mı yoksa :) Fatma'dan sonra ne geleceğini merak ediyorum açıkçası :)

Tüm üyelerimize iyi günler diliyorum, sevgiler..

Nariel
07-04-2013, 13:10
İşte toplantımızdan yakalayabildiklerim :

Nariel
07-04-2013, 13:13
Mutlu yüzler:

Nariel
07-04-2013, 13:15
Kahkahaları duyabiliyor musunuz?

Nariel
07-04-2013, 13:18
Pastamız ve meyvelerimiz hazır.

Nariel
07-04-2013, 13:22
Pasta üfleniyor..

Nariel
07-04-2013, 13:24
Üyelerimizden kareler:

Nariel
07-04-2013, 13:28
Son karelerimiz, umarım toplantının güzelliğini yansıtabilmişimdir.

Perhan
07-04-2013, 13:31
9. doğum günü tüm güzelliği ile devam ederken rasgele görüntülerle devam ediyorum.

pria
07-04-2013, 13:43
"Agaclar.net iyi sitedir vesselam!"

Herşeyin özeti bu cümlede yatıyor..
Belki bizler göremeyiz ama gençler sayesinde nice 19'lu 29'lu... yıllara ulaşır bu güzel site..Engin veri tabanıyla hakediyor bunu..
Tüm üyelere gönül dolusu selam ve saygılarımla..

LavantaSE
07-04-2013, 13:44
Sevgili Ağaçlar.net ahalisi,
Yaşına bakış çok uzun sayılamayacak süredir takip ettiğim bu derin ve detaylı bilgi kaynağının süper keyifli doğum günü partisinde bulunabildiğim için çok mutlu ve şanslıyım. Başta Güler hanım ve Malina hanım olmak üzere tüm emeği geçenlere müteşekkirim.

Toplantıya giderken ( ben ve sevgili kuzenim:) )içimizi hoş bir heyecan kaplamıştı. Hiç yüz yüze gelmediğim ancak hayranlıkla izlediğim pek çok kişi ile görüşebilecek olmanın mutluluğunu yaşıyorduk. Fotoğrafların da yansıttığı gibi, neşeli, samimi ve her konuda cömert bu zarif toplulukla kaynaşmak çok kolay oldu. Gülümsemesi yüzünden eksik olmayan, karşılıksız kalplerini birbirine açabilmiş bu kadar naif insanları bir arada görebilmek, tanışma şansı yakalamak ve sohbet edebilmek en az bahar havası kadar güzeldi.

Genç ve çok genç insanlardan oluşan ağaçlar.net ailesinin güzel üyelinin hepsine ayrı ayrı teşekkür etmek isterim ancak atlayabileceğim isimler için şimdiden kaygılıyım, lütfen acemiliğime verin.

Organizasyonda lokomotif görevini başarı ile tamamlayan ve oradan oraya ceylan gibi sekerek:)herkese ve her şeye yetişen Güler hanım,
Kurucu ve kotarıcı lider sevgili Malina,
Tanışmaktan şeref duyduğum saygıdeğer, nazik ve bir o kadar mütevazi hocamız Mine Pakkaner hanımefendi,
Cesur yaşam hikayesi ve paylaşımları ile hayranlık duyduğumuz sevgili Todor,
Forumdaki paylaşımlarının altına konuya ilişkin attığı imzalarla zihinlerimize de imza bırakan Gece,
Neşesi, samimiyeti ve ruh ışığıyla topluluğa güneş gibi parıldayan Loveforlife,
Cömert ve karşılıksız paylaşımlarıyla hepimize yol gösteren Başbahçıvan,
Sanatının zarafetini üzerinde taşıyan Müjgan Yılmaz,
Kurabiyelimin ikrama uygun olup olmadığını öncelikle test etme nezaketini esirgemeyen sevgili Oğuz Bey:)
Enstrümanlarıyla kulaklarımızın pasını gideren sevgili Müjgan ve Nariel ( Bir insana kemana bu karar mı yakışır, ya nariel keman için yaratılmış ya keman O'nun için.. Öylesine zarifti ki, dinlemeyi bırakın hayranlıkla izledik…)
Katkılarıyla ufkumuzu açmakta büyük pay sahibi, MeyveliTepe, Orhan Özbilgiç, Zeki Yağlı, GizliBahçe, Zafer İnandıklı, Ankstel…
İlaveten tanışma fırsatı bulduğum tüm diğer üyeler ve katılımcıları, yönetimde görev alan tüm moderatör arkadaşlarımızı sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.

Sepetimizde kurabiyelerle gelmiştik, dönüşte çok çok kıymetli, saksı saksı bitki ve tohumlarla, yüzümüzde koca bir gülümseme ve keyifle döndük. Benden mutlusu yok:)

Yeniden görüşebilmek dileğiyle,

Sağlıcakla…

malina
07-04-2013, 17:07
Uzun yazmayı sevmeyen biri olarak ne yazsam diye düşünüp duruyorum :)

Güzel bir gündü :)
Tabii sizler olduğunuz için güzeldi :)

Teşekkür ederim...

Perhan
07-04-2013, 17:25
İşte güzel günün son resimleri de böyle çıktı.

Nuri Murvet
07-04-2013, 17:56
Ağaçlar net ailesinin 9. doğum gününü, en içten dileklerimle kutlarım...

Orda olmak vardı...

İşlerimizin yoğunluğundan dolayı katılamadım. Aklım ve gönlüm sizlerle idi...

Nasip değilmiş...

İnşallah bir dahaki doğum gününde buluşmak dileği ile.

Saygı ve selamlarımla...

Zafer İnandıklı
07-04-2013, 20:05
6 Nisan 2013 yaşantımızda iz bırakan günlerden biri oldu.
Sevgili Güler ablamızın güzel organizasyonu sayesinde, sayın Mine Pakkaner hocamızı diğer hocalarımızı ve agaclar. net'in gülen yüzlerini görmek bizleri çok mutlu etti.
Toplantımıza katılan paylaşımda bulunan tüm dostlara, sonsuz sevgiler, teşekkürler...

aybala
07-04-2013, 20:06
Eski ve yeni dostlarla olmak çok güzeldi.
Bizleri bir araya getiren neden ve kişilere teşekkürler.
Ben de bu güzel günden ufak bir görüntü ekleyeyim.
Müjgan ve Nariel doğa ve bizler için çaldı. Ellerine sağlık.
Seneye de çoğalarak 10.yıl ve Dalya! :)

agaclar.net 9yaşında - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wNmxEgP0EyA&feature=youtu.be)

Nariel
07-04-2013, 20:31
Ay ay insan kendini kamerada izleyemiyor çok utandım:o Umarım "ay karıştırdım işte" diye hiç kibarca olmayarak bağırdığım kısmı koymamışsınızdır :D Sanırım koymuşsunuz tüh ya lütfen o kısmı kesebilir misiniz:D

Mine Pakkaner
07-04-2013, 20:37
Nariel, Müjgan harikaydınız, Güler Hanım, enerjinize nazar değmesin, muhteşem bir organizasyon yeteneğiniz var.

Her birinizi tanımaktan, sohbet etmekten, aranızda olmaktan inanılmaz mutlu oldum.

Şahanesiniz "agaclar.net" ailesi.

aybala
07-04-2013, 20:38
lütfen o kısmı kesebilir misiniz:D
Hayır, kesmem. En güzel yeri orası.
Harikasın! :)

maki01
07-04-2013, 20:57
Öylesine güzel, içten , sıcak bir günde sıcacık bir buluşmaydı. Tanışdık ama daha önceden de tanışıyorduk sanki. Kocaman bir aileydik orada.

Sevgili Güler Hanım'a ne kadar teşekkür etsek azdır ve üye olmayan ama en aktif üyelerimizden biri olan Güler Hanım'ın eşi sevgili Oğuz Bey böylesi güzel bir organizasyon için.

Ve tabii agaclar.net'e, malina'ya, Mine Pakkaner'e ve isimli, isimsiz sitemizi bu günlere getiren güzel insanlara binlerce teşekkür....

Adalet Yağcı
07-04-2013, 21:06
Şimdi çok kıskandım işte, kısa ara kaçırdım bu muhteşem toplantıyı :(
Biliyorum şimdi sevgili Güler kızacak bana, muhtemelen şöyle diyecek, "sana o kadar söyledik toplatıyı bekle diye, ne vardı gidecek, Mersin kaçıyo muydu" :)

Ah..ah.. siz orada Dünyayı unutmuş gülüp oynayıp, çalıp söyleyip, yiyip içerken ben bahçede debelenip duruyordum.
Cumartesi gittim, az önce döndüm, eve gelir gelmez toplantı başlığını açtım, Tanrım!!! neler kaçırmışım :(
Bitkiler, tohumlar, meyve tabakları, pastalar, kurabiyeler ve kim bilir daha daha neler.

Hepiniz ne kadar güzelsiniz, neşeli, coşkulu, çocuklar kadar şensiniz.
Harika paylaşımlar olmuş yine, hepiniz evinize mutlu dönmüşsünüzdür, hava da günlük güneşlikmiş, Yalova gezisinde yaptığını affettirmeye çalışmış anlaşılan :)

Bundan sonra tüm toplantılarda sevgili Müjgan ve Narilel'i dinlemek kısmet olsun inşallah, ne güzel bir de fasıl yaparız.

Fotoğraflarınıza bakıp bakıp ah...çekeceğim, sevgili Müjgan(Yılmaz)sakın bana "oh..." deme :)
Ben en iyisi 10. yıl dönümü toplantısı için plân program yapmaya başlayayım :rolleyes:

günebakan
07-04-2013, 21:16
Merhabalar Orhan abim de dediği gibi galiba yalancı bahar çarptı bizi ancak kendimize geldik Çok güzel bir gündü gerçekten nası geldi geçti anlamadık emeği geçen herkese çok çok teşekkürler:)

Güler
07-04-2013, 21:19
Sevgili Adalet Yağcı, Müjgan Yılmaz ile kulaklarını çınlattık, hakikaten olmalıydın, inan çok şey kaçırdın.

FatihBahce
07-04-2013, 21:22
Keyifli sohbetlerin, güzel paylaşımların olduğunu güzel bir gündü. Gelemeyenler gerçekten çok şey kaçırdı. Müjgan hanımın bağlama dinletisi, Nariel'in keman konseri, birbirinden ilginç bitki ve hediye paylaşımları görülmeye değerdi. Değerli üyeleriyle Agaclar.net 'li olmak gerçekten bir ayrıcalık. Başta malina, Güler, Müjgan, aybala ve Mine Pakkaner olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkürler.

Çektiğim videonun şimdilik özet bölümünü yükledim.
Gece veya yarın daha ayrıntılı çekim de yüklenmiş olur.

Agaclar.Net 9.Yıldönümü Kutlaması (Özet) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=eI_1vaCA7GA)

386883
Gece, ben, malina

386886
Meyvelitepe

386887

Güler
07-04-2013, 21:23
Sevgili katmer siz gençlerle oturup da konuşmaya zaman bulamadığım için üzülüyorum.
Bir dahaki sefere lütfen beni kolumdan çekiştirerek de olsa aranıza çekin.
Fatih taaa nereden gelmiş, sadece bir merhabalaştık ne fena, çok üzüldüm şimdi. Ama telâfi edeceğim inşallah.

adacık
07-04-2013, 21:35
Ada hanım ilk toplantısına 3 yaşında katılmış oldu. Ağaşlar.net ile umarın ömrümüzün yettiğince birlikte oluruz. Büyüyüp de genç bir kız olduğunda bayrağı devir alır.

Sitenin kurulmasında, yaşatılmasında emeği geçenlere, derin sevgi ve paylaşımlarını esirgemeyen sevgili dostlara binlerce kez teşekkürler. Sevgili loveforlife'ın güzel kareleri ve kendisi kadar sevgi dolu cümlelerine minnettarız.

Güler
07-04-2013, 21:53
Sevgili FatihBahçe, ellerinize sağlık.

Başbahcivan
07-04-2013, 22:20
Bu toplantıya emeği geçen herkese sonsuz teşekküreder, herkese sağlık ve huzur dolu günler geçirmesi dileği ile...

FatihBahce
07-04-2013, 22:35
Daha önce yayınladığım videonun daha uzun çekilmiş hali;
Agaclar.Net 9.Yıldönümü Kutlaması - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3KztI0yDe9U)

Müjgan
07-04-2013, 23:22
Home sweet home... ;)
Güzel ve yorucu bir hafta sonuydu. İstanbul'un Ankara'ya dönüşü güzel olsa da, dönüş yolunda, otobüste onca yorgunluğa değdiğini düşündüm:))

Kısacık bir hafta sonu tatilinde, uzun bir tatil yapmış hissi uyandıran sevgili kardeşlerime ve ağaçlar net üyesi "kardeşlerime" sevgilerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Güler
07-04-2013, 23:40
Aramızda olman hepimizi çok mutlu etti sevgili Müjgan. Haklısın yorucu oldu siz ve sizin gibi uzaktan gelenler için, ama sizler olmasaydınız bu toplantı bu kadar güzel olmazdı.
Hepinize teşekkür ederiz.

katmer
07-04-2013, 23:50
Sevgili katmer siz gençlerle oturup da konuşmaya zaman bulamadığım için üzülüyorum.
Bir dahaki sefere lütfen beni kolumdan çekiştirerek de olsa aranıza çekin.
Fatih taaa nereden gelmiş, sadece bir merhabalaştık ne fena, çok üzüldüm şimdi. Ama telâfi edeceğim inşallah.

Sevgili Güler hanım (Güler ablacım), o kadar kalabalıktık ki tek tek bizlerle oturmanız mümkün değildi. Lütfen kendinizi rahat hissedin. Kendi aramızda bile bir kaçımız ilk defa karşılaştığımız için masada oturup kaldık. Sadece merhabalaşıp kısa sohbet edebildik.

Çok güzel bir ailenin fertleri olarak kendi evimizdeydik. Bizlere annelik, ablalık, arkadaşlık yaptığınız ve toplantılarda öncü olduğunuz için tüm kalbimle teşekkür ediyorum:)

Tabii en büyük teşekkür sayın Malina'ya... İyi ki varsınız ve iyi ki bu çatı altında buluşmamıza sebep oldunuz. Sizi seviyorum :)

ayazkentli
08-04-2013, 00:08
9. yılımız kutlu olsun arkadaşlar.

Yönetim kadrosuna ne kadar teşekkür etsek az'dır. Koskoca bir aileyi yönetmek kolay değil.

Toplantı çok güzel olmuş. Ne mutlu bir araya gelen sizlere.

(Arkadaşlarımızın çoğunu önce ki yıllarda yapılan toplantı fotoğraflarından, az da olsa tanıyordum ama Mine Hanım ve Gece'yi ben daha farklı biliyordum).

"Aaa, ne kadar değişmişler" dedim. Meğer'se, önce ki yıllarda ki toplantılar'da ki fotoğraflar, başka arkadaşlara ait'miş. Ben o zaman yalnış anlamışım).

Güler abla her zaman ki gibi yine çok şık ve çok faal'siniz. Bu arada "yandan çarklı" göndermesini de es geçmiyorum. :))

Fatih
08-04-2013, 02:40
Bu mesajın bu kısmı sadece Malina'ya :)

Bizleri bir çatı altında topladığınız için çok teşekkürler. :) Sizler olduğu surece bizlerde olacağız. İyi ki bu siteyi kurup bizide bu sayede tanıştırdınız.

Ne bileyim bir an aklımdan geçeni soyledim "Ama ben korkuyorum"
Boyle bi sizi görünce çekiduzen veresi geliyor insanın kendine ne bileyim nasıl kodladıysam beynime artık sizi görünce hazır ola geçiyorum :)

Halbuki ne kadar tatlı ne kadar candan birisiniz ki.
Sizi tanıdığıma çok mutluyum. :)

Bu kısımda büyük aileme:

Eğlenceli bir o kadarda harika bir yolculukla geldiğim İstanbulda harika bir hafta sonu geçirdim. Yolculukta sıkıntım sadece gelirken pilotun sakasıydı yolcular uyuyor mu uyumuyor mu bir bakayım dedi herhalde bir boşluk yaptı bize. Neyseki snlik ama etkili bir yoklma herkes burda diye bağırdı.

Sevgili Katmer Ablam bana evini açtı-ekrar burdan sonsuzzzz teşekkürler- üç gün boyunca. 6 yıllık özlemim sona erdi bu toplantıyla tanııp konuştuğum kişilerdik ama canlı canlı bir sohbet daha bir harikaydı.

Güler Ablacım,
Hiç kendini üzme. Ben seninle tanıştığım merhabalaştığım hatta giderkende güle güleleştiğim için mutluyum. Denizliden sırf bu toplantı için geldim ve iyiki gelmişim. Asıl dostluk,paylaşım ve aynı duygularla bestelenen sarkılar gibiydik biz. Biz bir aileydik, gurbete dağılan çocuklardık bir bayram oldu geldik ve sonra yine dağıldık. bitti mi yok bitmedi. Şimdiden gelecek toplantıyı iple çekiyorum yine cumartesi olursa diye de dualar ediyorum. Hani pazardır olmaz falan der bir gun öncede kutlarız diye düşünüyorum. Şimdiden kıyıya bilet parası biriktirmeye başladım.

Sevgili Müjgan Ablamın ve Nariel Ablamın katkılarınıda unutmamak lazım. Kemanın sesi ve bağlamanın sesi hala kulaklarımda-Nariel Abla inan o utangaçlıkla ben çıksaydım hiç çalamazdım. Ama heyecan da biraz fazlaydı. biz bakmıyor gibi yaptık sen çalarken-.Orhan Abim çok mutlu oldum tanıştığımıza. Hele o mum çiçeğini unutmayışınız inanın çok etkilendim. Mine Ablam ve Züleyha Ablam, inan hiç beklediğim gibi değildiniz. Resmi bir abla beklerken candan,harika bir abla görmek inananın çok şaşırdım. Ve tanışıp sayamadığım birçok abilerim ve ablalarım yüzünüzden gülücükler eksik olmasın.
Özellikle toplantı başında Güler Ablamın konuşmasına başlama çabaları ve Mine Ablamın neden oyle durduğunu açıklaması toplantının bomba taraflarıydı. Unutulduğunu sanmıyorum bu anların.

En çok beni etkileyen bir şeyde ayrılıklardı. Dağıldıktan sonra Maki Ablamı,Züleyha Ablamı ve Emre'yi uğurlarken fena oldum. Sanki yıllardır aynı yerde yaşadık ve ayıldık gibi hala aklıma geldikçe içim sıcak sıcak oluyor. En çokta Maki'm taksiye binerken son bir bakış attı ki off off nasıl zor durdum anlatamam.AEmel ablamla ayrılırkende hatta en kötüsüde Taksimde Katmer Ablamla ayrılışımız. Arkamı dönemedim dönsem tutamazdım kendimi çok iyi biliyorum. Ama Son sarılmalar ve son vedalaşmalarda çok zor tuttum kendimi.

Birdahaki toplantıyada tekrar gelmek istiyorum.

Eve geleli daha birkaç saat oldu. Yorucu bir yolculuk ama eğlenceliydi.
Eskişehir semalarında kahve keyfide bir başka oluyormuş. Bir görseniz ateşböcekleri toplantıları çok güzel gözüküyordu uçak penceresinden.

Bu harika organizasyonda emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

İstanbul benim hayallerimi yaşadığım şehir,"Agaclar.net" ise benim büyük ailem...

Hayalim elbet birgün o güzel insanlarla tanışmak, Malina'nın karşısına geçip korktuğumu söylemek ve en önemliside altı yıllık menekşe grubumla yakından sarmaş dolaş hasret gidermek.

Fatih -Denizli'nin kaçık üyesi :) - (Sn Gece'ye özenmişlik gibi oldu ama idare edelim.)

Not:Yazım-İmla hatalarım şimdilik varsa mazur görün. Uykum bastı ama yazmadanda uyumak istemedim. Yarın düzenlemeler yapılacaksada kontrol edip yaparım.

Todor
08-04-2013, 06:27
Her şey pek güzeldi. Nicedir tanışmak istediklerimle tanıştım, görüşmek istediklerimle görüştüm. Şansımıza hava da güzeldi. Organizatörlerin ellerine, gelenlerin ayaklarına sağlık.

Güler
08-04-2013, 07:03
Sevgili Fatih, bu güzel ve içten mesajını okuyunca şimdi sizlerle sohbet edip, daha çok bir arada olamadığım için daha da çok üzüldüm.
Sen ne kadar ince düşünüşlü, kibar, duygulu bir arkadaşımızmışsın. Zaten bitki, çiçek ve müzik, resimle uğraşanlardan başka türlüsü olmaz derim kendi kendime.
O kadar genç ve pırıl pırılsın ki. İnşallah bir dahaki sefere daha çok beraber olabiliriz.
Sahi, okullar tatil olunca Manyas'a gelsene. Yerimiz müsait, bizde kalırsın.
Sana söz; sizin ekibi de davet edeceğim. Maki01, katmer, Züleyha, AEmel....
Öyle bir kaynatırız ki geceli gündüzlü.....Oğuz'u uyutur uyutmaz dalarım sizin odalara. Sabahlarız valla.
Duydunuz değil mi Züleyha, Maki01, katmer, Emel....

Tura
08-04-2013, 07:07
Ağaçlar net ailesinin 9. doğum gününü, kutluyorum.

Yüzlerden dökülen gülücüklere bakılırsa, güzel bir toplantı olmuş.
Gerçekte orda olmak vardı...

Güler
08-04-2013, 07:09
Ya arkadaşlar, mesajları ile daima bilgilerimizi arttıran, zaman zaman da mesaj yazarken çekindiğimiz moderatörümüz MeyveliTepe'nin şöyle anlı şanlı bir fotoğrafını çekeniniz yok mu? Bir tane kıyıdan köşeden bir fotoğrafını gördüm sadece. ;)

Güler
08-04-2013, 07:11
Gerçekte orda olmak vardı...

Eeeee, neden yoktun peki? diyen forum kişisi de ben olayım.;)

OSMAN45
08-04-2013, 07:25
Kurucumuz MALİNA YA teşekkür ederim, faal moderatörümüz Güler hanıma teşekkür ederim, bana yardım eden pırıl pırıl genç arkadaşım Emre İlhan a teşekkür ederim, bütün arkadaşlara teşekkür ederim eşim ve bana güzel bir gün bahşettikleri için. Her şey çok güzeldi.

Bu arada iki konuyu hatırlatmam gerektiğini düşünüyorum. Çok büyük ihtimalle çoğunluğunuz biliyorsunuz ama:

Aldığınız perlitleri yavaş akan bir su ile ıslatmanızda yarar var. Gerçi inert bir maddedir ama, solunum yoluna tozunun kaçmaması daha iyi olur.

pH kağıtları ile toprak ve su pH sını ölçme skalası ve konusunu ilgili başlıkta açıklayacağım.

Her şey gönlünüzce olsun.

Güler
08-04-2013, 07:30
Bundan önceki toplantılarda hep ellerim boş dönerdim. Bu toplantıda 3 paket tohum, 2 güzel saksı bitkisi ve 4 tane de sardunya ile 2 dilim kurabiye ve bir kutu incir tatlısı ile dönmüşüm eve.
Bundan böyle toplantılarda koşuşturma yerine ben de bitki dağıtılırken payıma düşenleri kapmaya çalışacağım.... dermişim. :D

(Sevgili Müjgan Yılmaz, sen olmasaydın onları da alamayacaktım. ;) )

FatihBahce
08-04-2013, 07:38
ya arkadaşlar, mesajları ile daima bilgilerimizi arttıran, zaman zaman da mesaj yazarken çekindiğimiz moderatörümüz meyvelitepe'nin şöyle anlı şanlı bir fotoğrafını çekeniniz yok mu? Bir tane kıyıdan köşeden bir fotoğrafını gördüm sadece. ;)

. { Buradayım Güler hanım ↘ ;) }
387030
388094

Kiraz
08-04-2013, 08:49
Harika insanlarla harika bir gündü. Tüm emeği geçenlere teşekkürler. Kulaklarımızda sohbetin ve müziğin sesi, kucağımızda çiçekler ve tadı damağımızda ikramlarla eve döndük.

Nice senelere...

Cumhur Tonba
08-04-2013, 09:19
Tek kelime ile özetlemek gerekirse,

Harika İnsanlar, harika bir yer, harika bir toplantı. Gülen yüzler, ışıldayan gözler, sıcak bir atmosfer.

Sayın loveforlife'de gayet sıcak,, samimi ve kısa bir şekilde özetlemiş.

agaclar.net iyi sitedir vesselam.

semastr
08-04-2013, 09:21
Herşey çok güzeldi... Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Sanal ortamdan takip ettiğim ve merak ettiğim birçok kişiyi canlı olarak görmek, tanışmak çok güzeldi... Üstelik bir de canlı müzik, kulaklarımızın pası silindi... Hatta iyice pas gitsin diye sazın yanına kadar gittim:)
Tabi benim bu tanışma faslımda büyük payı olan bana öncülük eden Sn.YeniGine' ye özellikle teşekkür ediyorum. Sn. Başbahçıvan'a da güzel sohbeti ve samimi paylaşımı için çok teşekkür ediyorum.

Nice senelere...

Sevgi Durul
08-04-2013, 09:37
Her ne kadar katılamasam da kalbim, gönlüm oradaydı.:)

Çok güzel bir toplantı, güler yüzlü ağaç dostlarını bir arada görmek güzeldi.

Bu vesileyle bir kez daha teşekkürler, sayın malina, agaclar.net için.:)

Nice 9. senelere olsun dileklerimle... Sevgiler... Saygılar...

zebra
08-04-2013, 09:53
Ne kadar gelme firsatim olmasada, fotograflar ve videolar sayesinde guzel bir paylasimin oldugunu gormek, beni mutlu etti. Zaten forum paylasilan alan demek, sizlerde cok guzel paylasimcilarsiniz. Onumuzdeki yillarda, belki bir defada olsa boyle guzel bir toplantiya katilmak nasip olur bana. Hersey icin tesekkurler.

Lunlun
08-04-2013, 10:10
Sırf bu güzel toplantılara katılabilmek için cumartesi günleri çalışılmayan bir iş bulmam lazım. Güzel bir organizasyon ve güzel bir gün olmuş.
Sevgiler saygılar efendim

Zülfinaz
08-04-2013, 10:20
Gelemediğim için çok üzgünüm, kızıyorum kendime ama kaçtı artık.

Resimlerle avunacaz artık.

Hhatice
08-04-2013, 10:48
9. yılımız kutlu olsun arkadaşlar. Daha nice uzun mutlu seneler dilerim .

yagmur
08-04-2013, 11:03
agaclar net . 9 Yilin kutlu olsun daha Nice Nice yillara.
sayin malina Boyle bi site kurdugunuz icin tesekkurler.))

yener.T
08-04-2013, 11:07
Ağaçlar net in 9.ncı yıl dönümünde tertiplenen bu toplantıya katıldığım ve aranızda bulunduğum için çok memnun oldum.Bu çok güzel ve nezih toplantıyı düzenleyenlerin ve
katılanların yüreklerine sağlık,herkese teşekkür ederim.

syuksek
08-04-2013, 13:41
- Sevgili malina'ya, türkçe kaynak olarak böylesine güzel ve faydalı bir site kazandırdığı,
- başta Güler Hanım olmak üzere tüm moderatörlere böylesine güzel dostluk ve buluşmalara (içinde olamasakta) vesile oldukları,
için teşekkür ediyorum.
Fotograflara bakmak bile çok keyifliydi.

Nice nice yıllara sevgili agaclar.net...

Bayçalı
08-04-2013, 14:37
doğumgünü kutlamasında bulunamasakta güzel dostlarımız o coşkuyu, kahkahaları,birbirinden güzel kareleri bizlere sundular emeği geçen herkese teşekkürler daha nice yıllar ağaçlar netle birlikte olmak dileğiyle iyiki varsınız :)

smnunal
08-04-2013, 15:29
Ağaçlar.net 9. Doğum günü kutlamasına katılan ve bu bilgileri ve görselleri emek vererek bizlere ulaşmasını sağlayan arkadaşlar başta olmak üzere tüm ağaçlar.net ailesinin 9. yaşını kutlar nice 9,19,29,39 .......... yaşlarınıda kutlanması dileğiyle herkese teşekkürler.

Müjgan Yılmaz
08-04-2013, 16:00
Al bir tane daha....gülüşü ile insanları mest eden bir başka yardım sever güzel, sanatkârımız-ressamımız Müjgan Yılmaz.

386596

Ağaçlar Net in ,Olmazsa olamazı,Sevgili Güler;
Ne güzel herbirimizi ayrı ayrı fotola ,yetme di harika sözleri de ekle,ve bizleri mest et.

Müjgan Yılmaz
08-04-2013, 16:18
Sevgili Dostlar;
O ne güzel bir gündü ve ne kadar güzel insan bir aradaydı,dolayısıyla atmosfer ;Muhteşem olumlu, enerji ve neşeyle doldu taştı...
Teşekküre başlasam,Oskar töreni gibi isimler onlarca:))))
Bu nedenle ,eline aldığı her işi mükemmel bir biçimde başaran ,bu kutlama gününde de bu kadar güzel insanın bir araya gelmesini sağlayan ,Oguz abimin ve bizlerin Sultanı Güler e,Bu siteyi kurarak okul haline gelmesini sağlayan Malina ya,Onlarca bitkiyi yorulmadan toplantıya taşıyan ,ve bizlere eğitici bilgiler veren arkadaşlar.Zafer İnandıklı, Orhan Özbigiç,Başbahçıvan,Zeki Yağlı,Remzi bey e,Yalovalar dan bana muhteşem bir çiçek getiren Sevgili CemalS ve güzel Eşine,Centilmen Çiroza ,kekleri ile bizi doyuran Şule ye,Müzikleri ile hoş anlar yaşatan adaşım,Müjgan a,Nariel e,binlerce teşekkür:)))))
Ayyy bu ne işti geldi başıma dönüp ,dönüp yazıyorum!!!!
Gizli bahçenin sanatsal hediyeleri,Ankstel in heyacanlı kaktüs anlatımları,Fatih Bahçe nin görüntüleri,Gece nin harika fotoları,Loveforlife ın şirinliği,Kiraz ın,Nrkrmz(orkide kraliçesi),sohbetleri,her biri ayrı bir keyifti:)))

maki01
08-04-2013, 17:32
En çok beni etkileyen bir şeyde ayrılıklardı. Dağıldıktan sonra Maki Ablamı,Züleyha Ablamı ve Emre'yi uğurlarken fena oldum. Sanki yıllardır aynı yerde yaşadık ve ayıldık gibi hala aklıma geldikçe içim sıcak sıcak oluyor. En çokta Maki'm taksiye binerken son bir bakış attı ki off off nasıl zor durdum anlatamam.AEmel ablamla ayrılırkende hatta en kötüsüde Taksimde Katmer Ablamla ayrılışımız. Arkamı dönemedim dönsem tutamazdım kendimi çok iyi biliyorum. Ama Son sarılmalar ve son vedalaşmalarda çok zor tuttum kendimi.

Sıpam, tatlı oğlum ...

Gurur duyuyorum seninle ama ağlatma beni :) Yüzümde kocaman bir gülücük ve mesajını okurken süzülen yaşlar...

Hep böyle kal, hep mutlu ol Fatih'im...

Adem Keskin
08-04-2013, 17:48
Uzun süren yolculuk ve 2 günlük uykusuzluğa rağmen iyi ki gitmişim diyorum, sizleri tanıdığıma memnun oldum. Herşey gönlünüzce olsun saygılarımla.

maki01
08-04-2013, 18:00

Duymaz olur muyuz Güler Hanım'cım , hiç kaçırmayız böyle güzel teklifleri. Kadroya 2 kişi daha ilave edebiliriz, izniniz olursa :)

Gerçekten ne güzel olurdu böyle bir buluşma organize edebilmek, sizinle de uzun uzun sohbet edebilmek. Şimdiden hayal kurmaya başlayalım. Belli mi olur, belki gerçeğe dönüşür , 9.Yıldönümümüzde buluştuğumuz gibi:)

Sevgiyle öpüyorum sizi....

Lilium
08-04-2013, 18:04
İki gündür gıpta ile izliyorum güzel bir hava çok güzel geçen bir toplantı olduğu kesin, toplantıya katılamama üzüntüsü içerisindeyken bugün oğuz abimin güler ablamın bana uğrayarak süprizleri biraz olsun yüreğime su septi, her ne kadar toplantıya katılamamış olsam da onları görmem katılmış kadar oldu.

Toplantılara katılamamamın ıncını baloncuklarımla çıkarmaya çalışıyordum onları görmem bu ıncımı hafiflettiğinden bir kaç fotoğrafla çıkarmaya çalışayım affınıza sığınarak, şimdiden affola.

387199

387200

387201

"Agaclar.net iyi sitedir vesselam!"

Lilium
08-04-2013, 18:06
387202

387203

387204

Müjgan Yılmaz
08-04-2013, 18:09
Sevgili Lilium,
Fotoğraf çeken arkadaşları özellikle uyardım, aman Lilium a malzeme vermeyin bakar mısın ne güzel yakalamışsın bizi,harika süper espriler,çok beğendim,ellerine sağlık:)

Zemzem
08-04-2013, 18:16
Allah'ım ne kadar güzel bir gün ne kadar sıcak bir ortam orada olan herkes gerçekten çok şanslı. Bende olabilseydim keşke burda fotoğraflara baktıkça yorumları okudukça içim gitti resmen o içtenliği fotoğraflardan bile çok rahat anlayabiliyor insan.
Birbirlerin tanımayan ama buna rağmen o gülücükleri savurmaktan kaçınmayan, doğanın renkli dünyasının birbirlerine bağladığı sıcacık insanlar..
Şu an hem mutluyum ben de agaclar.net üyesi olduğum, bu iyiliği kendime yaptığım için, hemde üzgünüm bu güzel toplantıyı, doğa aşığı insanlarla tanışma fırsatını kaçırdığım için...

Adalet Yağcı
08-04-2013, 18:33
Üzülmeyin sevgili Zemzem, bizim küçük toplantılarımız da olur, gezilerimiz olur, üç beş kişi bir araya geliverdik mi minik toplantılar da yaparız.

Antalya'lı üyelerimizle siz de buluşup tanışa bilirsiniz.
Ayrıca seneye yapılacak 10. yıl kutlaması için şimdiden program yapabilirsiniz :)

Zemzem
08-04-2013, 18:43
İnşallah Adalet Hanım 10. yıl kutlamasında bende olacağım inşallah :)

Güler
08-04-2013, 19:19
Sevgili Maki01, hakikaten yapalım. Çok mutlu olurum. Kalabalık olmamızın da hiç mahzuru yok. Köydeki evlere de dağılabiliriz. Hepsi benim evim gibidir. Yeri gelir yer yatağı bile yapabiliriz. Yeter ki sizler gelin.
Altı-yedi kişi bizim evde rahatça kalabilir, geri kalanları da aşağı eve göndeririz. Orada da en az 5 kişi kalır. Daha başka evler de var. Rahat etmeyiz derseniz bizim evde kalanların dışındakileri Manyas Öğretmen Evinde yatırırız.

alcen
08-04-2013, 19:39
Hepiniz harikasınız, keşke aranızda olabilseydim nice nice yıllara...........

Ana gibi
08-04-2013, 20:23
Daha nice yıllar, doğa dostları. Doğayla barış içinde, mutlu, bereketli, sonsuz doğum günleri dileğiyle, ağaçlar net ailesine saygılar.

ligustrum
08-04-2013, 20:42
9. Yıldönümü kutlamasına mekan girişinde de olsa son dakika ile katıldım sayılırım.... Paylaşımlarımın bir kısmını telaşla dağıttım.
Yeni toplantılara katılmak, kısmet olur inşallah.
http://www.agaclar.net/forum/attachment.php?attachmentid=387272&stc=1&d=1365446000

aybala
08-04-2013, 21:37
bu fotoğrafları da ekleyeyim;

387362

387365

387366

387368

Zeytinlibahçe
08-04-2013, 23:17
http://img707.imageshack.us/img707/3431/agaclarnet.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/707/agaclarnet.jpg/)

Eşimle beraber harika bir gün gecirdik. Güzel bir havayla beraber güzel sohbetlere doyum olmadı dogrusu.

Yönetim toplantısının hemen sonrasında gelen misafirlerimiz sayısı hızla artmaya başladı, aklımda Mine ve Güler hanımın üzerlerindeki olağan üstü pozitif enerji, sn Malina'nın mağrur kendisine çok yakışan seviyeli ciddiyeti kaldı.

Güler hanım bizleri susturmakta yine zorlandı, susun dedi sesini kimseye duyuramadı, direğe vurdu yine olmadı, yanındaydım ıslık çal dedim çaldı bu sefer sesi çıkmadı, o hışımla susuuuuuuun dedi..... herkes birden sustu :) ondan başkası da susturamazdı. Nasıl bir hatip olduğunu anlattığı kıssadan hisse bir konuşmayla bir kez daha kanıtlamış oldu.

Sn Ömer başta olmak bir çok misafirimizin sohbetine doyamadım. Sn Meyvelitepe nin de iki arada bir derede nasıl kaybolduğunu da anlayamadım :)

http://img811.imageshack.us/img811/8995/img0296lze.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/811/img0296lze.jpg/)

Karşılıksız paylaşımların en güzeli sergilendi. Tüm dostlara geldikleri için teşekkür ediyoruz. Nice yıllara

katmer
08-04-2013, 23:36
Sevgili Fatih, bu güzel ve içten mesajını okuyunca şimdi sizlerle sohbet edip, daha çok bir arada olamadığım için daha da çok üzüldüm.
Sen ne kadar ince düşünüşlü, kibar, duygulu bir arkadaşımızmışsın. Zaten bitki, çiçek ve müzik, resimle uğraşanlardan başka türlüsü olmaz derim kendi kendime.
O kadar genç ve pırıl pırılsın ki. İnşallah bir dahaki sefere daha çok beraber olabiliriz.
Sahi, okullar tatil olunca Manyas'a gelsene. Yerimiz müsait, bizde kalırsın.
Sana söz; sizin ekibi de davet edeceğim. Maki01, katmer, Züleyha, AEmel....
Öyle bir kaynatırız ki geceli gündüzlü.....Oğuz'u uyutur uyutmaz dalarım sizin odalara. Sabahlarız valla.
Ben de duydum Güler ablacım:) Bu güzel davet için ayrıca teşekkürler... Meden olmasın hem de harika olur :)

gizli bahçe
09-04-2013, 00:42
Paylaşmanın, üretmenin, karşılıksız vermenin, emeğin ve yeşilin değerini bilmenin enerjisiyle dolu bir gün geçirdik. İlk defa katılmama rağmen kendimi hiç yabancı gibi hissetmedim ve sevgiyle kucaklandım. Tüm site yöneticilerine ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
Sevgiyle kalın....

maki01
09-04-2013, 02:05
Rahat etmeyiz derseniz bizim evde kalanların dışındakileri Manyas Öğretmen Evinde yatırırız.

Sizin olduğunuz heryerde rahat ederiz biz Güler Hanım'cım :)

Sevgiler...

Güler
09-04-2013, 10:28
Sevgili gizli bahçe, oturup uzun konuşamadık sizinle ama el becerilerinize hayran kaldığımı belirtmek isterim.
Eğer agaclar.net ailesi bir kermes düzenlerse emin olun ilk müracaat edeceğim kişi siz olabilirsiniz. ;)

Her toplantıya, sohbetlerimize katılmanızı bekleriz. Biz İstanbul'lular ara sıra pembe toplantılar yaparız (hanım hanıma). Buluşur beraberce kahve içeriz, çay içeriz. İster misiniz aramızda olmayı, vaktiniz müsait mi?

A-EMEL
09-04-2013, 14:28
Sevgili agaçlar.net ailesi..

Başta sevgili Malina olmak üzere tüm moderatörlere teşekkür ederim..
Böylesi güzel bir gün yaşattığınız için..
Her şey harikaydı..
Güler ablacım,güzel davetini duydum ve bayıldım.Seninle ve tüm dostlarla tanışmak büyük zevkti..
Hem sohbet edemedik diye üzülme:)Beraber çekilmiş resmimiz bile var :)
Bazı resimleri kızım habersiz çekmiş :)

Sevgiler....

A-EMEL
09-04-2013, 14:32
Bunlar kızımın çektikleri..

A-EMEL
09-04-2013, 14:35
...

Güler
09-04-2013, 15:12
Oh, oh ne de iyi yapmış, ellerine sağlık.
Bak ilk kare tamam, Fatih'i atarız torunun odasına, ikişer ikişer de diğer taraflara yayılırız olur bu iş. Hatta salonda da iki kişilik daha yer var. ;)

Sevgili arkadaşlar, sakın alınmayın, günübirlik gelecekler için de bol bol yerimiz var. 3 yerde oturma ünitemiz var, dağılırız 10 dönümlük araziye.
Sadece çim alan 1000 metre kare, yayılın üzerine yayılabildiğiniz kadar.
Daha önce gelenlerin yaptıkları gibi.
Bahçedeki fırını da yakarız yine, pişiririz sütlü gül ekmekleri.... de dermişim.

(Yeter bu kadar reklam yani.).. :D

http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=17271&c=680

http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=17167&c=680

http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=17168&c=680

http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=17184&c=680

http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=17196&c=680

cemo
09-04-2013, 17:42
Bu başlığa baktıkça, ahhhh diyorum ahhhhh:((

10. yıl da hep beraber olmaktır dileğim.

Toplantıyı düzenlemekte emeği gecen ve katılan tüm doğaseverleri, sevgiyle kucaklıyorum

Yüreğinizden sevgi, kucağınızdan çiçekleriniz taşsın her daim.

Lilium
09-04-2013, 18:16
Bak ilk kare tamam, Fatih'i atarız torunun odasına, ikişer ikişer de diğer taraflara yayılırız olur bu iş. Hatta salonda da iki kişilik daha yer var. ;)

Ben çatıya da razıyım, bacadan bacaya hamağı bağlar yıldızları seyrederim. :D:D

Amma yüzsüzüm haaaa çatıdan kovsalar bacadan tutunuyorum. :D:D

Not: yarın sabah geliyorum bacalar sağlam mı bir kontrol edeyim.:)

Güler
09-04-2013, 19:05
" Ben çatıya da razıyım, bacadan bacaya hamağı bağlar yıldızları seyrederim."

Aaaaa, unuttun mu benim odalarımdan birisi balayı odası; bütün tavan yıldızlarla dolu. Sen yıldız seyretmek istiyorsan seni orada yatırırım.

(Valla hakikaten ben deliymişim; o odanın tavanına yıldızları yapıştıracam diye gecenin ikisinde başlamıştım, sabah saat 07.00 de bitirmiştim. Merdiven tepesinde, elimde japon yapıştırıcısı, tepeye baka baka, boynum tutulmuştu. Bir de amannn Oğuz uyanmasın da kızmasın diye çaba sarfediyordum. Az dolaşmamıştım Almanya'da o yıldızları bulacağım diye.;) :D )

Fatih
09-04-2013, 20:29
Bende de birkaç kare var.

387821

387824

Bunlarda Anne ve kızları :)

387822

387823

Güler Ablam mesajını gördüğümde cevap yazamadım ama bu daveti geri çevirmek olmaz. Yapamam bu kötülüğü kendime. :D O güzel bahçeden kendimi mahrum bırakamam hele şu reklamlardan sonra yok yapamam kendime bunu. :)
Odamı da edindiğime göre gerisi zamana kalmış. :)

Eklemeden de geçemeyeceğim. Ben Sn. Sakaki'nin yaka kartına alternatif olarak yaptırdığı baskıyı çok sevdim. Birde sanırım sırtında da bir baskı vardı.
Acaba seneye boyle bir uygulama mı yapsak? :)

Güler
09-04-2013, 21:19
Bonsai grubu yaptırdı sanırım. Sakaki uğraşıyordu. agaclar.net Tshirtleri bastırılmıştı daha evvel.
Şimdi imkân olsa da kapişonlu eşofman üstleri yaptırabilsek.

İstanbul'da belki bir tane olacaktı tshirt (tam emin değilim ama) Bana adresini yazarsan sana göndermeye gayret ederim.

Cumhur Tonba
09-04-2013, 21:46
dağılırız 10 dönümlük araziye.
Bahçedeki fırını da yakarız yine, pişiririz sütlü gül ekmekleri.... de dermişim.

(Yeter bu kadar reklam yani.)..

Yukarıdan aşağı mesajları okuyarak geliyordum. Bahçe aklıma geldi. Yazacaktım. Siz yazmışsınız.
Sıcak havada olursa çimlerin üstünde, yıldızların altında ve tertemiz dağ hvası ile uyumak gibisi var mı?

Güler
09-04-2013, 21:52
Sevgili Cumhur Tonba " Sıcak havada olursa çimlerin üstünde, yıldızların altında ve tertemiz dağ hvası ile uyumak gibisi var mı?" demişsin ama bu, bizim burası için maalesef pek de geçerli değil. Sivrisinek çok oluyor, ama cibinliğimiz var bol miktarda. :D

Sakaki
09-04-2013, 23:09
Eklemeden de geçemeyeceğim. Ben Sn. Sakaki'nin yaka kartına alternatif olarak yaptırdığı baskıyı çok sevdim. Birde sanırım sırtında da bir baskı vardı.
Acaba seneye boyle bir uygulama mı yapsak? :)

Tekrar merhaba Fatih :)

Evet o tişörtün ön kısmında kalp üzerine gelecek şekilde tourkana ile avatarlarımızı ve arkasına da büyük boyutlarda agaclar.net logosunu bastırmıştık, beğendiğine sevindim.

Bonsai atölye çalışmalarımızda kullanmak üzere fix forma denemeleri yapıyoruz :)

Bakarsın bir dahaki toplantıda senin de dediğin gibi herkes için böyle bir tişört düşünürüz, neden olmasın!

Seninle ve tüm üyelerimizle tanışmak da güzeldi ayrıca, unutamayacağım güzellikle bir beraberlik ve keyif anıydı!

Nevin Marangoz
10-04-2013, 00:21
9.Doğum günü hepimize kutlu olsun.İyi ki doğmuş ağaçlar.net.İyi ki katılmışım toplantıya.Her şey çok güzeldi.Tanışmak,paylaşmak.
Katılan, emeğini,çiçeklerini bilgilerini ortaya koyan herkese teşekkürler..

Lilium
10-04-2013, 01:14
" Ben çatıya da razıyım, bacadan bacaya hamağı bağlar yıldızları seyrederim."

Aaaaa, unuttun mu benim odalarımdan birisi balayı odası; bütün tavan yıldızlarla dolu. Sen yıldız seyretmek istiyorsan seni orada yatırırım.

Yok güler ablam yeter ki misafirlerimize yer olsun ben ağaç kavuğunda da yatarım, hem benim kalmama gerek yok yolum yakın, ben şaka olsun diye yazmıştım

(Valla hakikaten ben deliymişim;

Hemde yıldızlı deli :D

Güler
10-04-2013, 06:54
.....:p, başımda hunim eksik bir tek. Ama bazen düşünüyorum da; sen de, senin gibiler de benim iyi anlaşıyorsunuz.....yok birbirimizden farkımız... biz agaclar.net'liyiz demek de geliyor içimden. :D

mügem
10-04-2013, 08:57
Ağaçlar.net iyi ki doğdun.
Çok güzel bir doğum günü olmuş.Hazırlayanların ellerine sağlık.İnşallah birgün katılmak nasip olur.
Kaç gündür mahsus bakmıyorum fotoğraflara.Çünkü biliyorum lillium amca dayanamayacak,baloncuklu yorum yapacak.Öyle bakayım dedim.
Herşey çok güzel,paylaşımlar çok yüce gönüllülükle yapılmış.Herkese sevgiler,saygılar.

s-bilge
10-04-2013, 09:11
Sevgili Dostlar;
O ne güzel bir gündü ve ne kadar güzel insan bir aradaydı,dolayısıyla atmosfer ;Muhteşem olumlu, enerji ve neşeyle doldu taştı...
Teşekküre başlasam,Oskar töreni gibi isimler onlarca:))))
Bu nedenle ,eline aldığı her işi mükemmel bir biçimde başaran ,bu kutlama gününde de bu kadar güzel insanın bir araya gelmesini sağlayan ,Oguz abimin ve bizlerin Sultanı Güler e,Bu siteyi kurarak okul haline gelmesini sağlayan Malina ya,Onlarca bitkiyi yorulmadan toplantıya taşıyan ,ve bizlere eğitici bilgiler veren arkadaşlar.Zafer İnandıklı, Orhan Özbigiç,Başbahçıvan,Zeki Yağlı,Remzi bey e,Yalovalar dan bana muhteşem bir çiçek getiren Sevgili CemalS ve güzel Eşine,Centilmen Çiroza ,kekleri ile bizi doyuran Şule ye,Müzikleri ile hoş anlar yaşatan adaşım,Müjgan a,Nariel e,binlerce teşekkür:)))))
Ayyy bu ne işti geldi başıma dönüp ,dönüp yazıyorum!!!!
Gizli bahçenin sanatsal hediyeleri,Ankstel in heyacanlı kaktüs anlatımları,Fatih Bahçe nin görüntüleri,Gece nin harika fotoları,Loveforlife ın şirinliği,Kiraz ın,Nrkrmz(orkide kraliçesi),sohbetleri,her biri ayrı bir keyifti:)))

ben de hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. o kadar çok şey öğrendim ki buradan, site yok olursa diye ödüm kopuyor

katmer
10-04-2013, 09:35
Not: yarın sabah geliyorum bacalar sağlam mı bir kontrol edeyim.:) Sevgili Lilium acele edin, leyleklerden önce davranın :)

katmer
10-04-2013, 09:38
.....:p, başımda hunim eksik bir tek. Ama bazen düşünüyorum da; sen de, senin gibiler de benim iyi anlaşıyorsunuz.....yok birbirimizden farkımız... biz agaclar.net'liyiz demek de geliyor içimden. :D

3 - 4 saattlik bir buluşma için Türkiye'nin en uzak yerlerinden gelen üyelere başka ne denir zaten... Ağaçlar.net li:)

Müjgan
10-04-2013, 11:54

Canım benim, biz seni elinde maşayla da, başında huniyle de severiz.;)
Hem senin alet edavatın (maşan, hunin) bizim de aynı zamanda...

Güler
10-04-2013, 17:16
Sevgili Lilium acele edin, leyleklerden önce davranın :)

Pes yani sevgili katmer, size malûm mu oldu?
Sabah tam kahvaltıyı bitirmiştik ki bir de ne göreyim; lilium, kapmış yatağını-yorganını bize gelmiş. " Ne olur ne olmaz bakarsınız bana yer kalmaz diye yatağımla geldim" demez mi. :D

388195

katmer
10-04-2013, 17:30
Süpersiniz :)

YeniGine
11-04-2013, 00:16
Sabah tam kahvaltıyı bitirmiştik ki bir de ne göreyim; lilium, kapmış yatağını-yorganını bize gelmiş. " Ne olur ne olmaz bakarsınız bana yer kalmaz diye yatağımla geldim" demez mi. :D

388195

Ben bu fotoğraf karşısında çok duygulandım; helal olsun... Sevgi, sevmek böyle birşey olsa gerek diye düşündüm.

Güler
11-04-2013, 00:27
Evet sevgili YeniGine, biz de arkadaşımızı karşıladık, hoş geldiniz dedik.

Hemen mangalı yakıp, beraberce çok keyifli bir yemek yedik.

389039

YeniGine
11-04-2013, 00:38
Ne kadar güzel Sevgili Güler Hanım afiyet olsun. Ah orada olabilmek vardı, darısı başıma diyeyim inşallah.

kopshtar
11-04-2013, 06:09
Hepiniz şahane görünüyorsunuz. Kıskanmadım desem yalan olur. Biz de birgün işten güçten vakit bulabilirsek katılmayı çok isterim. Emekli olmadan bize dünyada rahat yok anlaşılan :(

loveforlife
11-04-2013, 08:09

388195

Sevgili Lilium'dan da bunu beklerdim.:o Siz çok yaşayın e mi? Sabah sabah ne çok güldüm. Sizi de güldürenler olsun daima:p Ben de kapıp yatak yorganı geliyorum....(yalnız Oğuz Ağabey'in bakışlara ne demeli?)

hozat
11-04-2013, 08:22
Aranızda olamadım ama, ORADAYDIM.

sazın tellerinde,
kemanın nağmesinde,
dostların neşesinde
gönlümde çiçekler açtı.

Bu güzel günü hazırlayan ellere,katkılarıyla renk katan gönüllere selam olsun.
SEVGİLERİMLE....

Güler
11-04-2013, 08:35
Sevgili Lilium'dan da bunu beklerdim.:o Siz çok yaşayın e mi? Sabah sabah ne çok güldüm. Sizi de güldürenler olsun daima:p Ben de kapıp yatak yorganı geliyorum....(yalnız Oğuz Ağabey'in bakışlara ne demeli?)

Sevgili loveforife, mangalı sözüm ona Oğuz yakacaktı, elinde maşa olduğuna bakma topu tam lilium'a attı derken baktı ki o da duman altında kaldı, işi ele lilium'un eşi Nagihan aldı. Yoksa yanık etlerle boğuşacaktık. :D

MİRBE
11-04-2013, 11:03
Beğen beğen bititremedim toptan BEĞEN yapmış bulunmaktayım.

Bu kadar sıcak samimi olgun seviyeli dürüs insan zor bulunup zor birleşir harikasınız tabii ben de harika+deliyim :)))

Lilium
11-04-2013, 11:03
(yalnız oğuz ağabey'in bakışlara ne demeli?)

389223

Orhan Özbilgiç
11-04-2013, 13:06
Sevgili Lilium'u yatak sırtında, girişteki fotoğrafta görünce inanamadım. ''Bu adam fotoğraf hileside yapar valla!'' diye düşündüm.

Sonraki fotoğraflarla inandım.
Bir insan bu kadar espirili, bu kadar üretken olabilir.Tebrikler.

Hoşça vakit geçirdiğinize dair, en ufak bir şüphem yok artık.:D

Güler
11-04-2013, 14:20
Sevgili Orhan Özbilgiç, lilium'un mesleği kadın terzisi. İnanamayacağınız güzellikte dikişi var.
Benim balkonda iki tane salıncak var, geçen sene Manyas'da salıncak minderi diktirmiştim. Onca para verdiğim halde hiç de istediğim gibi olmadı.
Lâf arasında konuşurken lilium abla ben sana dikerim, onda bir şey yok ki, dedi.

Sağ olsun minder kılıflarını da dikmiş iç kısmını da. Hazır olunca da onları getirdiler.
O sırada katmer'in mesajını da okuyunca fotoğrafı bastım, juk oturdu valla. :D

Orhan Özbilgiç
11-04-2013, 14:37
Ben şimdi neye güleyim?:D

Yatak yorgan olduğuna inandığıma mı?
Yoksa, bu tiyatroyu hazırlayan, gerçek elebaşının, siz olduğunuza mı?
Şeytanca ama bir o kadarda, sevimli bir oyun. :p
Hani şu katil hiç umulmayan biri çıkan, polisiye oyunlara benzedi.

Hay sizler çok yaşayın e mi?

Lilium
11-04-2013, 14:50
O sırada katmer'in mesajını da okuyunca fotoğrafı bastım, juk oturdu valla. :D

Hemde öyle bir oturdu ki, hala katmer'in mesajını açıp okuyup okuyup kahkahayı basıyorum

Sevgili katmer, mesajımın altına bundan daha güzel bir cümle mümkün değil olamazdı, diline sağlık.

almanyalı
11-04-2013, 16:44
merhaba,

Ağaçlar.net' imizin yeni yaşı hepimize kutlu olsun.
Her yeni yaş insana başka değerler kazandırır...dilerim bu yeni yaş bizlere sevgi ve saygılı hoş sohbetlerle ve forumumuza birçok bitki delisi ile gelir
;)
Bütün sayfaları bütün mesajları tek tek okudum ve
çok güzel resimler, gülen yüzler,havada uçuşan çelikler merhabalar çeşit çeşit pastalar geleceğin minik ağaçlar.net üyelerini gördüm.

Istanbul' da yaşamadığım için üzülmedim ilk defa...eğer orda yaşayıpta bu güzel yaşgününü kaçırmış olsaydım çok üzülürdüm doğrusu...içim içimi yerdi keşke bende orda olsaydım diye.
gerçi yurtdışında olduğum için katılamadım diye de üzülmüyorum desem yalan olur :(

Toplantıya katılan herkes ne kadar da neşeli maşallah nazar değmesin.
Sevgili gece' yi gördüğüme memnun oldum, resimlerden merak ettiğim diğer üyeleri ayrı soracağım.
Yeni gine' nin yastık kılıfı var mıydı? diye düşünmeden edemiyorum..varmıydı?:D

Sevgili Lilium' a diyecek sözüm yok..muhteşem biri...elinden her iş geliyor maşallah:p

Başta bu güzel forumu kuran ve bizlerle paylaşan sevgili malina'ya, herzaman hoşgörülü olan güler hanıma, yardımsever moderatorlerimize ve sevgili mine pakkaner' e teşekkür ederim.

sevgilerimle..daha nice yıllara Ağaçlar.net.

almanyalı
11-04-2013, 17:01
...

merhaba

Bu fotoğraf tam sevgili Lilium'un balonlarına göre...hoş hepsi öyle ya neyse..:rolleyes:

Bu resimdeki bayanlar ve arkadaki bey kim acaba?

katmer
11-04-2013, 18:31

Sevgili arkadaşlar, sakın alınmayın, günübirlik gelecekler için de bol bol yerimiz var. 3 yerde oturma ünitemiz var, dağılırız 10 dönümlük araziye.

(Yeter bu kadar reklam yani.).. :D

Güler ablacım sizin 10 dönümlük gönlünüz var:) Herkesi sığdırırsınız :)

egülnur
20-04-2013, 20:45
O güzel günde sadece 2 foto çekmişim. Onları da 10. yıldönümü gelmeden yüklemek gerek diyorum.:D İkisi de altyazı istemez. Sevgili Nariel in performansı ve sitenin ağır topları bir organizasyonu daha yüzakıyla kotarmanın haklı gururuyla! Emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.

hira
21-04-2013, 15:55
fotografları yüklemekte geciktiğiniz iyi olmuş, bu sayede yavaş yavaş gözden kaybolan güzel toplantı görüntüleri güncellenmiş oldu:)

mormenekşe
22-04-2013, 00:36
agaçlar.net'imizin 9. yıldönümü kutlu olsun. Bu senede aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşıyorum. Tek tek fotolara, videolara baktım sizlerin yüzündeki tebessüm bana da sirayet etti. :)
Çok sıcak, samimi bir toplantı olmuş, bir gün benimde sizlerin arasında bu sevgi selini yaşıyabileceğimi hayal ediyorum.

Başta sayın Malina, atom karınca sevgili Güler abla (inşallah yanlış anlamazsınız çok pratik bir kişi olarak gördüğüm için) ve emeği geçen tüm moderatörlerimizin ellerine, yüreklerine ve emeklerine sağlık.

Sevgili Müjgan hanımı ve sevgli Narieli kutluyorum harikaydınız, müziklerinizi zevkle dinledim. İnşallah 10.yıl dönümünde bende aranızda olabilirim.

sarigoz
23-04-2013, 20:26
Merhaba,Cok gec de olsa..;)
9.Yas gununu cani gonulden kutlarim.Nicelerine..Insallah gelecek yilda bende katilirim..

cemal.S
26-04-2013, 06:20
Merhabalar...!

6 NİSAN güzel, hava güzel, çiçekler güzel. deniz güzel, park güzel, FENERBAHÇE güzel, (En güzel hamsidur da) keman güzel, bağlama güzel, söz güzel, en önemlisi bunları okuyan SİZ güzel.

AĞAÇLAR NET GÜZEL VESSELAM...

Saygıyla.

betito
07-07-2013, 11:58
Bu da toplantıda aldığım Antep biberi tohumlarından :)

pares
08-07-2013, 07:27
Ağaçlar.net'i daha önceleri görmediğim için çok üzgünüm:( umarım bundan sonraki doğum günlerinde bende aranızda olurum. Yıldönümü kutlu olsun:)