View Full Version : Elma Kurdu / Balkon,Ev
Elma Kurdu
15-12-2012, 21:28
Merhabalar. :)
Bahçe başlığım vardı dedim ki evdeki ve balkondaki fotoğrafları bahçe adı altında yayınlamak saçma. Bu yüzden bu başlığı açarak evdeki ve balkondaki fotoğrafları ekleyeceğim. :)
Elma Kurdu
15-12-2012, 21:44
Bu gün Bay Tömürcek ile Adapazarı' nda buluştuk birbirimizde olmayan çiçekleri birbirimize verdik. :)
Arkadaşım bana çok güzel çiçekler getirdi sağolsun. :)
Elma Kurdu
15-12-2012, 21:47
Resimlere devam. :)
bay tömürcek
16-12-2012, 08:59
Arkadaşım öncelikle sayfan hayırlı olsun :) Güle güle büyüt çiçeklerini :)
serkan_istanbul
16-12-2012, 09:25
Sayfanız hayırlı osun. Yılbaşı dikeni çok güzel olmuş maşallah.
Elma Kurdu
16-12-2012, 10:46
Hayırlı olsun sayfanız.
Teşekkür ederim. :)
Arkadaşım öncelikle sayfan hayırlı olsun :) Güle güle büyüt çiçeklerini :)
Sağol arkadaşım :) Sayende ve yardımınla büyütçez inşallah. :)
Sayfanız hayırlı osun. Yılbaşı dikeni çok güzel olmuş maşallah.
Teşekkür ederim. Yılbaşının fotoğraflarını ekleyeceğim. :D
bay tömürcek
16-12-2012, 11:31
Elimden geleni yaparım hiç merak etme ;) Şanslyız çünkü kargo derdi yok kırıldı mı döküldü mü derdi yok çiçekleri elden alma şansımız var :) Bahar gelsin doldururuz senin balkon sayfasını merak etme şimdi kıt zamanı çiçeklerin :D
Elma Kurdu
16-12-2012, 11:56
Elimden geleni yaparım hiç merak etme .Şanslyız çünkü kargo derdi yok kırıldı mı döküldü mü derdi yok çiçekleri elden alma şansımız var Bahar gelsin doldururuz senin balkon sayfasını merak etme şimdi kıt zamanı çiçeklerin :D
Hahaha sağolasın. :D
Şimdi resimlere gelelim. :)
1. resimde genel görünüm. :)
2. resimde Onbir Ay Çiçeği' m :)
Elma Kurdu
16-12-2012, 11:58
Yılbaşı dikenimin yeni fotoğrafları. :) (Sabahken daha da bir mutlu.)
Elma Kurdu
16-12-2012, 12:01
Bay Tömürceğin verdiği menekşe yapraklarım :)
Bazıları bardakta bazıları suda.
serkan_istanbul
16-12-2012, 12:30
yılbaşı dikenine kocaman bir maşallah benden gelsin. kıskanmadımmı kıskandım ama napalım. sevgiler.
bay tömürcek
16-12-2012, 12:51
Çiçekleri koyduğun pencere tam onların isteklerine uygun bol ışık alıyolar çabucak büyür şimdi o menekşeler ;) Menekşeleri diktiğin toprakta çok güzel gözüküyo bol yaprak çürüklü sıvan diktiysen çok sağlıklı yavru verir o yapraklar o ektiğin gübrede :p Sabriye de çok yakışmış cama kıpkırmız ;)
Elma Kurdu
16-12-2012, 12:59
Çiçekleri koyduğun pencere tam onların isteklerine uygun bol ışık alıyolar çabucak büyür şimdi o menekşeler ;) Menekşeleri diktiğin toprakta çok güzel gözüküyo bol yaprak çürüklü sıvan diktiysen çok sağlıklı yavru verir o yapraklar o ektiğin gübrede :p Sabriye de çok yakışmış cama kıpkırmız ;)
İnşallah büyürler hemen. :) Menekşeleri dediğin gibi ektim artık 2 aya bekliyorum yavruları. :D Sabriye çok yakıştı zaten evimizin süsü o süsü. :D
Rana+miraç
16-12-2012, 13:13
Elma kurdu. Sayfan hayırlı olsun tez vakitte harika çiçeklerle dolsun.
Ferizli'de mi oturuyorsun ? okulun da orada mı? Umarım sen ve bay tömürcek dersleri ihmal etmiyorsunuzdur çiçek sevdasına.Malum sınav dönemleri.
Elma Kurdu
16-12-2012, 13:48
Elma kurdu. Sayfan hayırlı olsun tez vakitte harika çiçeklerle dolsun.
Ferizli'de mi oturuyorsun ? okulun da orada mı? Umarım sen ve bay tömürcek dersleri ihmal etmiyorsunuzdur çiçek sevdasına.Malum sınav dönemleri.
Evet, Ferizli' nin bir köyünde oturuyorum ve okuyorum. Biz ikisinide -şimdilik- yürütüyoruz :D
Buradaki tüm fotoğrafları silip foruma yükler misiniz?
Gerekli açıklamaları forum kuralları sayfasında bulabilirsiniz.
Elma Kurdu
16-12-2012, 14:13
Buradaki tüm fotoğrafları silip foruma yükler misiniz?
Gerekli açıklamaları forum kuralları sayfasında bulabilirsiniz.
Tamamdır yükledim.
bay tömürcek
16-12-2012, 14:38
İnşallah büyürler hemen. :) Menekşeleri dediğin gibi ektim artık 2 aya bekliyorum yavruları. :D Sabriye çok yakıştı zaten evimizin süsü o süsü. :D
Büyürler büyürler menekşeler konuşmayı ilgiyi çok seviyo e o da sende fazlasıyla var yerleri de sıcak aydınlık ta daha nolsun büyümemek için bahaneleri yok :D O camın önünde okadar ilgiyle beni koysan ben bile çiçek açarım :D O sabriyeye zaten herkes bayılıyodu sana kısmetmiş kimin aklına gelirdi benim sabriye şimdi Ferizlide ikamet etcek :D:D
Elma Kurdu
16-12-2012, 14:47
Büyürler büyürler menekşeler konuşmayı ilgiyi çok seviyo e o da sende fazlasıyla var yerleri de sıcak aydınlık ta daha nolsun büyümemek için bahaneleri yok :D O camın önünde okadar ilgiyle beni koysan ben bile çiçek açarım :D O sabriyeye zaten herkes bayılıyodu sana kısmetmiş kimin aklına gelirdi benim sabriye şimdi Ferizlide ikamet etcek :D
Çok güldüm mesajına. :D Menekşelerimin haftalık peryodlarla fotoğraflarını çekme kararı aldım. :) Bakalım görücez ne kadar büyüyecekler. :D Sabriye' nin ikametgah işlemlerini de yapıcam tez zamanda.:dilli:
Elma Kurdu
16-12-2012, 16:37
2 Haftalık fotoğraflar. :)
-1. Fotoğrafta: Balkonumda duran kedikuyruğum. :)
-2. Fotoğrafta: Çuha çiçeğim. :)
-3. Fotoğrafta: Sardunyam :D
-4. Fotoğrafta: Maviş çiçeğimin geri dönüşü :D
bay tömürcek
16-12-2012, 17:18
Çok güldüm mesajına. :D Menekşelerimin haftalık peryodlarla fotoğraflarını çekme kararı aldım. :) Bakalım görücez ne kadar büyüyecekler. :D Sabriye' nin ikametgah işlemlerini de yapıcam tez zamanda.:dilli:
Bence o karardan vazgeç sürekli sürekli fotoğraf çekip üstüne düşersen büyümüyo gibine gelir fazla ilgilenme arada konuş sev yeter bi de sula işte :D Nüfus kağıdını bidaki sefere veririm sabriyenin :D
bay tömürcek
16-12-2012, 17:19
Acaba benim kedi kuyruğuda böle olcak mı bide aaçtığını görsem :D
Elma Kurdu
16-12-2012, 17:26
Bence o karardan vazgeç sürekli sürekli fotoğraf çekip üstüne düşersen büyümüyo gibine gelir fazla ilgilenme arada konuş sev yeter bi de sula işte :D Nüfus kağıdını bidaki sefere veririm sabriyenin :D
Tamam vazgeçtim. :D nüfus kağıdını alıcam :D
Acaba benim kedi kuyruğuda böle olcak mı bide aaçtığını görsem
Biraz konuş sula sev büyür. :D:D
bay tömürcek
16-12-2012, 17:31
Olmadı senin saksıyı bana transfer ederiz olma mı :D:D
Kedi kuyruğu ne kadar güzel bir kaktüsmüş.Yılan kaktüsten farklı değil mi?
Yılbaşı dikenini de ilk kez görüyorum,çok şık.
Elma Kurdu
16-12-2012, 21:20
Kedi kuyruğu ne kadar güzel bir kaktüsmüş.Yılan kaktüsten farklı değil mi?
Yılbaşı dikenini de ilk kez görüyorum,çok şık.
Yılan kaktüsünden daha farklı diye biliyorum. Pembe pembe açıyo bu. :)
E. Milii diye biliniyo aynı zamanda bu çiçek hoş bir şey ama. :)
demircool
17-12-2012, 09:57
Çok güzeller daha şimdiden..hele birde bahar gelsin görelim bakalım nasıl coşacaklar maşallah herbirine..
Elma Kurdu
17-12-2012, 16:45
Çok güzeller daha şimdiden..hele birde bahar gelsin görelim bakalım nasıl coşacaklar maşallah herbirine..
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim. Bende baharı bekliyorum bakalım neler çıkacak ortaya :D
Elma Kurdu
17-12-2012, 17:06
Ormanda bulduğum sukkulentim. Sağolsun Enes (Bay Tömürcek) tespit etmişti sarı çiçek açıyormuş.:rolleyes: Hatırlayamadım adını :mad:
Elma Kurdu
17-12-2012, 17:15
Episkiyam ve Enes (BayTömürcek)' e verdiğim kedi kuyruğusu. :D
bay tömürcek
17-12-2012, 18:06
Bende tam emin olmamakla birlikte sedum palmeri demiştim ama :D Kedi kuyruğusu ha çok güldüm buna :D Elma kurdusu gibi oldu bu :D:D
Rana+miraç
17-12-2012, 19:15
Sayın elma kurdu;
Episkiya japon küpelisinden farklı bir çiçek mi ?yaprakları benziyor. Çiçek açıyor mu?Forumdaki episkiya başlığını inceledim eğer oradakiler gibi açarsa çok güzel bir çiçek olacak.Güle güle büyüt.
Elma Kurdu
17-12-2012, 19:23
Sayın elma kurdu;
Episkiya japon küpelisinden farklı bir çiçek mi ?yaprakları benziyor. Çiçek açıyor mu?Forumdaki episkiya başlığını inceledim eğer oradakiler gibi açarsa çok güzel bir çiçek olacak.Güle güle büyüt.
Aslına bakarsanız ismini bilmiyordum bu güzelin. Bende burada gördüğüm resimlere göre benim çiçeğin episkiya olduğunu düşündüm. Ve yazıyı yayınlamadan önce baktım Episcia Cupreata imiş çiçeğimin adı. Ve aynı zamanda Japon Küpelisi olarak da geçiyormuş. :D
Elma Kurdu
19-12-2012, 20:40
Onbir Ay Çiçeğim :)
bay tömürcek
19-12-2012, 22:10
Kokusu taa buraya kadar geldi ohh :D
sn.Elma Kurdu sayfanız hayırlıolsun gülegüle büyütün çiçeklerinizi okulunuzdada başarılıolmanız dileğiyle son tahlilde:D
Elma Kurdu
21-12-2012, 16:56
sn.Elma Kurdu sayfanız hayırlıolsun gülegüle büyütün çiçeklerinizi okulunuzdada başarılıolmanız dileğiyle son tahlilde:D
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. :D
kedi kuyruğundan biraz koparsak canıyanmaz herhalde nedersin:p
rukiyeözgür
21-12-2012, 19:38
Elma Kurdu sayfanız hayırlı olsun sizin ilgilerinizle çiçekleriniz çok güzel ve kocaman olacaktır yakında :) Bu arada yılbaşı dikeninizin de hastası oldum o ne şirin şey öyle maşallah diyeyim de nazara gelmesin kocaman maşallaaahh :p
Elma Kurdu
21-12-2012, 20:15
Elma Kurdu sayfanız hayırlı olsun sizin ilgilerinizle çiçekleriniz çok güzel ve kocaman olacaktır yakında :) Bu arada yılbaşı dikeninizin de hastası oldum o ne şirin şey öyle maşallah diyeyim de nazara gelmesin kocaman maşallaaahh :p
Teşekkür ederim. :) İnşallah çiçeklerim kocaman olur :D Evet, ben de yılbaşı dikeninin hastası oldum ve Tömürcek' ten istedim o da sağolsun beni kırmadı, verdi. :D
bay tömürcek
21-12-2012, 20:16
Seni kıracağıma kafamı kırarım dostum istediğin çiçek olsun benimkilerden beğendiğin senindir ;)
dağçiçeği
22-12-2012, 00:49
Sayın Elma kurdu hayırlı uğurlu olsun. Çiçekleriniz çok güzeller.
Balkon ayrı bahçe ayrı sayfa da paylaşılmış demek ki. :(İçim burkuldu. Benim biri bile olmadı daha :( tembellik başa bela. :(
Ohhh ne güzel hem arkadaş hemde dünür desteğini almışsınız yanınıza kim yıkar sizi Elma kurdu :D
Sabri'ye de gelin olmuş takmış saçlarına çiçekli duvağını yaban ellere gitmiş. Ama ne yalan söyleyeyim yeni yerine de hemen uyum sağlamış. Yakışmış yerine.
Bu arada onbir ay çiçeğinizin rengi de muhteşem. Tabii resimde bu renk çıkmadıysa yani orijinal rengi bu renkse
Cymbelina
22-12-2012, 01:15
Ben de hayırlı olsun demiş miydim? Demiştim ama diğer sayfadaydı sanırım:) İkisini de kapsar:)
Dünür derken?? Ayrıca yılbaşı dikeni ne? Esrarengizsiniz işte, kabul et Dağçiçeği...Allah'tan Sabriye'nin çiçek olduğunu biliyorum başından beri:) O kadar da değil yani.
Elma Kurdu
22-12-2012, 10:04
Sayın Elma kurdu hayırlı uğurlu olsun. Çiçekleriniz çok güzeller.
Balkon ayrı bahçe ayrı sayfa da paylaşılmış demek ki.İçim burkuldu. Benim biri bile olmadı daha tembellik başa bela.
Ohhh ne güzel hem arkadaş hemde dünür desteğini almışsınız yanınıza kim yıkar sizi Elma kurdu
Sabri'ye de gelin olmuş takmış saçlarına çiçekli duvağını yaban ellere gitmiş. Ama ne yalan söyleyeyim yeni yerine de hemen uyum sağlamış. Yakışmış yerine.
Bu arada onbir ay çiçeğinizin rengi de muhteşem. Tabii resimde bu renk çıkmadıysa yani orijinal rengi bu renkse
Teşekkürler Dağçiçeği. Evet sizler kadar olmasada güzel sayılırlar. :) (Tabi ki de kalp güzelliğinizden bahsediyorum)
İnşallah sizinde hem Balkonunuz hem bahçeniz olur. :) Gerçekten hakediyorsunuz bu bilgi birikiminizle. ;)
Evet Tömürcek' ten aldık gelini :) Yeni evinede alıştı. :D Beni kimse yıkamaaaz. :dilli: Onbir ay çiçeğime gelince arkadaş ne kadar koyu bir mor olsada fotoğraflarda rengini lacivertimsi çıkartmakta kararlı. :D
Elma Kurdu
22-12-2012, 10:06
Ben de hayırlı olsun demiş miydim? Demiştim ama diğer sayfadaydı sanırım:) İkisini de kapsar:)
Dünür derken?? Ayrıca yılbaşı dikeni ne? Esrarengizsiniz işte, kabul et Dağçiçeği...Allah'tan Sabriye'nin çiçek olduğunu biliyorum başından beri:) O kadar da değil yani.
Demiştiniz, ama kapsamaz efendim. (Şaka şaka :D)
Dünür olduk ya Tömürcek'le kızını aldım tömürceğin -ki bende yanlış anlamış olabilirim- bu yüzden dünür olduk. :D Gerisii kendi aranızda halledin, iki arkadaş arasına girmek olmaz :D
dağçiçeği
22-12-2012, 18:27
Elma kurdu kardeşim doğru anlamışsınız. (Her ne kadar güç de olsa bunu başardınız kutlarım :D zaten Cymbelina yüzünden yazdıklarımı on kere okur oldum. Allah Allah ben anlıyorum yazdıklarım gayet net ve açık ama :( :D )
Tömürcek kızını (çiçeğini ) Elma kurduna gelin vermiş. Dünür olmuşlar böylece. Umarım Cymbelina için esrarengiz olmamıştır. :D
Onbiray çiçeğinin mor renginden bende de var. Ama şu an çiçekleri döküldü. Artık açmıyor. Yaprakları iyi gibi ama çiçeksiz onbiray çiçeği olması tuhaf geldi. Sence normal mi çiçeksiz hâli?
Elma Kurdu
22-12-2012, 18:31
Elma kurdu kardeşim doğru anlamışsınız. (Her ne kadar güç de olsa bunu başardınız kutlarım :D zaten Cymbelina yüzünden yazdıklarımı on kere okur oldum. Allah Allah ben anlıyorum yazdıklarım gayet net ve açık ama :( :D )
Tömürcek kızını (çiçeğini ) Elma kurduna gelin vermiş. Dünür olmuşlar böylece. Umarım Cymbelina için esrarengiz olmamıştır. :D
Onbiray çiçeğinin mor renginden bende de var. Ama şu an çiçekleri döküldü. Artık açmıyor. Yaprakları iyi gibi ama çiçeksiz onbiray çiçeği olması tuhaf geldi. Sence normal mi çiçeksiz hâli?
Ben de yeni edindim hakkında pek bir bilgiye sahip değilim. Sadece hafif gölge ortamda bol su ile bakılıdığını ve sıcak ortamları sevmediğini biliyorum.
Ama neticede çiçeğin adı Onbir Ay :) Oniki Ay değilki. :D Bir ay dinlenme süresi belki bu mevsime denk gelmiştir. :D
Cymbelina
22-12-2012, 18:38
. Dünür olmuşlar böylece. Umarım Cymbelina için esrarengiz olmamıştır. :D
Birşey demiyorum gayri ama hesabını bilahare soracağım, şart oldu;) Kozlarımı biriktiriyorum elbet ben de:dilli:
Üstelik daha onbiray çiçeği çiçeksiz olur mu yoksa bendeki çuha mıdır diye sormuşsun - kanıtlar ortada:D
Onbirayın çiçeksiz olmasının nedenlerini biliyorum sadece burada kirli çamaşırlarını ortaya dökmeyeyim:dilli:
Elma Kurdu, arkadaşım oldukça deneyseldir, sizi uyarıyorum.
dağçiçeği
22-12-2012, 20:41
Sataşma var.!!!!!
Ama bunlara sebep olan hep benim boşboğazlığım. Anlatıp anlatıp koz veriyorum eline sonra da sataşma var diye yırtınıyorum. :(
Elma kurdu arkadaşım bak bu çiçeğin adı onbir ay değil mi . Ne bileyim bana gelmeden bir aylık dinlenme dönemini yaşayıp yaşamadığını. Dellendirmeyin beni. :D Ben ki açmayan yılbaşı çiçeğini içtiğim Türk kahvesine ortak edip çiçek açmasına yol açmış bir deliyim. Reca ediyorum beni yeni deneysel çalışmalar yapmak zorunda bırakmayınız.
Saygılarımla ;
4646 dağçiçeği
Elma Kurdu
30-12-2012, 18:32
Biberiye bonsai adayım. :D
Çalı türü olduğu için harika oldu bide salonumuza da yakıştı. :D Dikkat çekici bir şey oldu :D
bay tömürcek
30-12-2012, 19:39
Vayyy benim arkadaş bonsaiye de merak sarmış biravoo :D Neyse bu işlem başarıyla sonuçlansın bitane de bana yapmanı istiyorum hediye yanii :D Yüzsüzlükte lider markayım :D:D
dağçiçeği
30-12-2012, 21:15
Bonsai başlığını gizli gizli hatmedip sağda solda bonsai olabilecek türden bitkiler aramaya başlayan ben bu sayfada da bir bonsai kokusu almakta gecikmedim efenim :D Bu kısmı Cymbelina okumasa iyi olur :( çünkü henüz bonsai merakımdan haberi yok. :D
Sayın Elma Kurdu biberiye bitkinizin çok güzel bir şekli var. Gelişmeleri merakla takip edeceğim. Arada sırada tıkır tıkır ayak sesimi duyarsanız korkmayın yani . :D fare değil benim dir büyük ihtimalle. :o ;)
Elma Kurdu
30-12-2012, 21:58
Bu arada bu gün üzücü bir durumla karşılaştım. Episkiya dediğim çiçek aslında kohleraymış fakat ben bu çiçeğimi kaybettim. Zaten zorla alışmıştı fakat kolayca gitti elimizden. :(
Vayyy benim arkadaş bonsaiye de merak sarmış biravoo Neyse bu işlem başarıyla sonuçlansın bitane de bana yapmanı istiyorum hediye yanii Yüzsüzlükte lider markayım :D
2-3 Haftadır planladığım bir şeydi. :) Bahçede bakındım bakındım hangisi uyar diye en iyisi bu geldi bana. Ama güzelde oldu sanki :D Senin Bonsai Paketinide hazırlayacağım. :D
Bonsai başlığını gizli gizli hatmedip sağda solda bonsai olabilecek türden bitkiler aramaya başlayan ben bu sayfada da bir bonsai kokusu almakta gecikmedim efenim Bu kısmı Cymbelina okumasa iyi olur çünkü henüz bonsai merakımdan haberi yok.
Sayın Elma Kurdu biberiye bitkinizin çok güzel bir şekli var. Gelişmeleri merakla takip edeceğim. Arada sırada tıkır tıkır ayak sesimi duyarsanız korkmayın yani . fare değil benim dir büyük ihtimalle.
Sayın dağçiçeği o bonsai kokusu değil o biberiyenin kokusu yaparken malum budama yaptım ondan kokmuştur :D Şekil öyle esti birden diğer dalları budadım sonra kalan dalları telleyip bir şeyler yapmaya uğraştım. :)
dağçiçeği
30-12-2012, 22:46
Kohleran için üzüldüm Elma Kurdu. Ben de yeni yeni büyütüyorum kohlera. Şimdilik iyi gibi ama yaşatabilirsem büyüdüğünde hatırlat sana gönderebilirim.
Demek biberiye kokusu hımmmm. Acaba kalanşo dan bonsai olur mu ? Benim bir kalanşom var sonbaharda bitler bastı bende sürekli budadım ve arapsabunlu karışımdan sıktım. Minicik şekilde kalın gövdeli olarak kaldı. Dallar uzamıyor ama sağlıklı . Sanki bonsai gibi duruyor. Bu gün baktım tomurcuklanmaya başlamış. Bir ara resmini eklerim.
bay tömürcek
31-12-2012, 01:06
Bu arada bu gün üzücü bir durumla karşılaştım. Episkiya dediğim çiçek aslında kohleraymış fakat ben bu çiçeğimi kaybettim. Zaten zorla alışmıştı fakat kolayca gitti elimizden. :(
2-3 Haftadır planladığım bir şeydi. :) Bahçede bakındım bakındım hangisi uyar diye en iyisi bu geldi bana. Ama güzelde oldu sanki :D Senin Bonsai Paketinide hazırlayacağım.
Ben seni boynu bükük bırakır mıyım hiç bende bitane fazladan kohlera var daha yeni diktim ufak bişey ama tutarsa senindir merak etme ;) Olmadı buluruz biyerden cennetteki yasak meyve değil ya bu elbet bulunur :p
Demek 2-3 haftadır planlıyosun hiç söylemedin de :D Bonsai paketimi sabırsızlıkla bekliyorum varsa kalın köklü bi biberiye ayır bana güzelce budayıp şekil vereyim ona :D
Elma Kurdu
29-01-2013, 20:20
Yeni fotoğraflar ekleyeyim dedim. :) Rana+miraç' ın bana hediyeleri.
1-Fil kulağım
2-Kalanchoe' m
3-Begonyacığım :)
4-Rozet çiçeklerim şimdilik içerdeler havalar ısınsın onları dışarı çıkartacağım. :)
Elma Kurdu
29-01-2013, 21:33
Evde baktığım Çuha' lar baya iyi gidiyorlar. Bir problem yok coştukça coşuyorlar. :) Özel bir bakım da yapmıyorum, sadece su ve biraz aydınlık. :)
Elma Kurdu
29-01-2013, 21:35
Devamı... Özellikle bu üçüne bayılıyorum. :)
Elma Kurdu
29-01-2013, 21:42
Bu arada bugün de yazdıklarınıza cevap yetiştiremiyorum ya neyse. :rolleyes:
Neyse,
Geçe kalan yılbaşım. :)
Onbir ayımın uç çiçekleri. :)
Ektiğim yapraklar. :)
Yavrulu yaprak.
Elimden geldiğince yaptığım destek(Sonrada bozuldu ilk başta iyiydi aslında.)
yeni çiçekleriniz hayırlıolsun çuhalar muhteşem benim çuhalar ikitane :)
Elma Kurdu
30-01-2013, 12:21
Çuhalarınızın rengi harikaymış doğrusu. :) Maşallah. :D
rukiyeözgür
01-02-2013, 08:38
Maşallah Elma Kurdu çiçekler harika eline sağlık. Bu arada senin en sondaki çuhaya bayıldım rengi çok güzelmiş..
Elma Kurdu
02-02-2013, 09:13
Teşekkür ederim abla. :) Ben de o çuhaya bayılıyorum. Çok değişik bir şey. :D
dağçiçeği
02-02-2013, 23:14
Ne güzel kareler bunlar böyle. Bayıldım çuhalar ve özellikle Rana+miraç tan gelenlere .Dayanışma diye buna derim .
Elma Kurdu
22-02-2013, 16:32
Yaprak güzelim :)
Ve kedi kuyruğum :)
Elma Kurdu
24-02-2013, 18:56
Kısa kedi kuyruğu
Tohumdan ürettiğim hercai :)
Sümbüllerim tomurcuklarını göstermeye başladılar.
Yeni diktiğim koyu kırmızı karanfilim Cymbelina' ya ithafen :D
Kumda 5 cm' lik bir çeliği hayata döndürdüm. (Cezayir Menekşesi)
Elma Kurdu
28-02-2013, 20:00
Kekiklerim ve ürettiğim bebek kekiklerim
bay tömürcek
28-02-2013, 20:05
Kısa kedi kuyruğu
Tohumdan ürettiğim hercai :)
Sümbüllerim tomurcuklarını göstermeye başladılar.
Yeni diktiğim koyu kırmızı karanfilim Cymbelina' ya ithafen :D
Kumda 5 cm' lik bir çeliği hayata döndürdüm. (Cezayir Menekşesi)
Can maşallah demezsem o kedi kuyruğu nazardan çatlar maşallah benimkilerin bu hale gelmesini heralde göremem ben elimde baston hala gidip geliyomuşum başına saksıyı doldurcaklar diye :D Sümbüllerde yakında açarlar bakalım adamın dediği gibi çıkıcak mı renkleri ;)
Ben bu sene tohumları kaybedince hercailerimi ekemedim geçen sene bu aylarda bütün pencerelerin önü doluydu :( Karanfil katlı büyük açan sarkan karanfillerden mi ? :p
Elma Kurdu
28-02-2013, 20:08
Evet Enes Karanfil katlı koyu kırmızı renginde. Tohum işini hallederiz geç olur ama olsun. Yok ya bu kedi kuyruğu 2 senelik falan bunun büyüğüde vardı.
bay tömürcek
28-02-2013, 20:11
Yok bu saatten sonra hercai olmaz sıcaklarda hemen bozuluyolar uzuyo sapları çiçekleri ufalıyo kış çiçeği hercai kışınki gibi güzel açmıyo bu sene kış geçti seneye kışa artık ;) Benimkilrde bir iki sneye böle olcak ozaman :p
Cymbelina
28-02-2013, 20:12
Yeni diktiğim koyu kırmızı karanfilim Cymbelina' ya ithafen
Kulaklarım boşuna çınlamıyormuş meğerse:)
Bana ithafen derken, benim için mi dikildi o karanfil?? Benim mi yani?:dilli::D Böyle sormazdım ama siz kaşındınız kendiniz:dilli::p O artık benim, el koyuyorum ona, adını da benden alsın, Karanfilus Cymbelinarium olsun adı, sizde büyüsün:) Geri hediye ettim ben de size:D
Cezayir menekşenizi de merak ettim şimdi, bakalım ne renk açacak, çiçekleri güzel oluyor onun da sanırım.
Cymbelina
28-02-2013, 20:16
Kekiklerim ve ürettiğim bebek kekiklerim
Cık, bu kekik değil, sizi kandırmışlar, ot bunlar:dilli::D Şaka şaka, çok şaşırdım, farklı bir tür kekik sanırım. İlk kez böyle kekik görüyorum.
bay tömürcek
28-02-2013, 20:17
Kulaklarım boşuna çınlamıyormuş meğerse:)
Bana ithafen derken, benim için mi dikildi o karanfil?? Benim mi yani?::D Böyle sormazdım ama siz kaşındınız kendiniz O artık benim, el koyuyorum ona, adını da benden alsın, Karanfilus Cymbelinarium olsun adı, sizde büyüsün Geri hediye ettim ben de size:D
Cezayir menekşenizi de merak ettim şimdi, bakalım ne renk açacak, çiçekleri güzel oluyor onun da sanırım.
Can kaç kaç cymbelina abla gördü bizi şu taraftan kaçalım :D Ablacım çok güzeldi bu ithafen sözünü anlama şeklin ve karanfilin ismide yakıştı :D Cezayir menekşesi de lila açıyor cymbelina abla bu büyük çiçekli biraz ;) Bende herşeyi cevapladım Can'a bişey kalmadı kusura bakma Can boş bulundum cymbelina ablayı görünce :D
Cymbelina
28-02-2013, 20:26
Aşkolsun, niye kaçacakmışsınız? Şu an gayet sakinim ve de sizi dövmemi gerektirecek birşey yapmadınız.......henüz:dilli::D
O Cezayir menekşesine de el koyuyorum o zaman:)) Hatta herşeye el koyuyorum, şu andan itibaren sıkıyönetim ilan ediyorum:dilli::D İkinci bir emre kadar ikinizin de bütün çiçeklerine el koydum, oh olsun:p Hepsine iyi bakmak zorundasınız:)
Elma Kurdu
28-02-2013, 22:14
Enes bak o değişik mart ne çıktı :D
bay tömürcek
01-03-2013, 18:49
Can maşallah negüzel büyümüş ;) Rengini de bu renk diye tahmin etmiştim yanılmamışım :p
Elma Kurdu
01-03-2013, 20:50
:) Evet bu çok güzel büyüdü. :)
Bunlar da tohumlardan...
Sırasıyla Gül (Bodur) Hatmi, Sabah Sefası, Şebboy
Elma Kurdu
01-03-2013, 22:37
Cık, bu kekik değil, sizi kandırmışlar, ot bunlar:dilli::D Şaka şaka, çok şaşırdım, farklı bir tür kekik sanırım. İlk kez böyle kekik görüyorum.
Bu mesajınızı görmemiştim. :) Balıkesir' de ağaç olarak bulunuyor. Ben de çok şaşırdım. :) Çok yoğun bi kokusu var :)
Elma Kurdu
13-03-2013, 19:33
Düğün çiçeğime de kavuştum :D İnşallah üretmi de yapabilirsem :)
Elma Kurdu
13-03-2013, 19:39
Şuan durumları iyi gibi olanları ekliyorum bunların haricinde 4 tane daha var :D
bay tömürcek
13-03-2013, 19:40
Uuu maşallah çiçek çok güzelmiş ;) Ama üretimini yumrudan yapmayı düşünüyosun büyük ihtimal inşallah dilediğin gibi olur çünkü keç sene üstüste aldım hiç birinden yumru çıkmadı :p
Elma Kurdu
13-03-2013, 19:44
Dibinde yumru var garanti. Belli oluyor toprak üstünde :D
Elma Kurdu
13-03-2013, 20:11
Tohumdan ürettiğim, yeni açmış hercai. :D
377838
Bu da krem rengi sümbül, yeni açmakta fakat koklamaya doyamayacağız gibime geliyor şuan bile harika kokuyor. :)
377839
Elma Kurdu
30-03-2013, 20:16
383743
Sümbüllerimin son hali :)
383744
Düğün çiçeğim :) Şimdi bir çiçek daha büyütüyor. :)
Ellerine sağlık çok güzeller :) :)
Elma Kurdu
31-03-2013, 22:06
Ellerine sağlık çok güzeller :) :)
Oo, hoşgeldin :) Beğenmene sevindim yakında çok güzel fotoğraflar ile geleceğim soğanlı çiçekler adına. :)
çok güzeller maşallah. özellikle düğün çiçeği ve kedi kuyruğu çok hoş. güle güle büyütün
Elma Kurdu
02-04-2013, 19:35
çok güzeller maşallah. özellikle düğün çiçeği ve kedi kuyruğu çok hoş. güle güle büyütün
Evet kedi kuyruğu çok güzel gerçekten :) Özellikle uzun olanlar daha da hoş.
Düğün çiçeğine gelince gelenlerin ilgisini hemen üzerine çekiyor, bu sene 4 liraya aldım seneye bir kaç renk daha alacağım. :)
Elma Kurdu
02-04-2013, 19:39
Geçen sene yine tohumdan ürettiğim menekşeler vardı (mor, sarı ve beyaz) onların arasında çaprazlama çalışmaları yapmıştım. Ve evet başarılı da olmuşum :) Bakııın rengi çok tatlı olmuş :) Çok açık bir rengi var :)
Elma Kurdu
05-04-2013, 17:43
Düğün çiçeklerimi üçledim :)
Tanesini 3 liraya aldım :)
banusemiha
05-04-2013, 17:58
Ne kadar da güzeller, güle benziyorlar..
Elma Kurdu
05-04-2013, 18:14
Evet gerçekten güle benziyorlar. :)
Kendine has hafif bir kokusu var sanki :)
bay tömürcek
05-04-2013, 19:07
Maşallah çok beğendim inşallah bişey olmadan açarlar :):)
Elma Kurdu
05-04-2013, 19:32
İnşallah dostum :)
rukiyeözgür
05-04-2013, 22:24
Elma Kurdu maşallah çok güzel canım hepsi ellerine sağlık..Sümbüllerin harika olmuş ama bir dahaki sefere ekerken soğanları iyice toprağa ek yarım bırakma tatlım..Onu çiçekçiler soğan sayısı görünsün diye ya da daha az toprak gitsin diye yapıyorlar sanırım:)) Çok da derine ekme bu sefer de açmazlar..Sağlıcakla:))
Elma Kurdu
06-04-2013, 08:31
Sağol ablacım :)
Çiçekçi özellikle yarım ekmemizi söylemişti. Önerilerini de dikkate alacağım ablacım :)
dağçiçeği
16-04-2013, 22:39
Sevgili Elma Kurdu nasılsın? sesin soluğun çıkmıyor :)
Düğün çiçeklerin harika. Çaprazlama ile ürettiğin menekşene bayıldım. Soğanlılar ile ilgili resimlerini merak ediyorum. Kimbilir ne güzel fotoğraflar hazırlamışsındır şimdiden.
Elma Kurdu
17-04-2013, 18:59
İyiyim Dağçiçeği abla sen nasılsın :) Yazmıyorum ama her gün takipteyim. :)
Menekşelere gelince daha bir sürü renk var :) Yakında ekleyeceğim. :)
Soğanlılar ile ilgili resim sanırım seneye kendini gösterecek. Fakat ben şimdiki halini yakında eklerim. :)
dağçiçeği
18-04-2013, 20:10
Bende iyiyim teşekkür ederim. Bahar geldi bahçe işleri başladı. Bu arada malum bitki delisiyiz ve baharda deliliklerimiz tavan yapıyor. :) Bu aralar tüm market ve çiçekçileri geziyorum. :). Zavallı eşimi bile bu işe bulaştırdım en sonunda.
Bu arada aklıma gelmişken söylemek istiyorum. Onbir ay çiçeğim nihayet çiçek açması gerektiğini hatırladı. :) o kadar laf ettim ;
- Bak canım çiçekciğim Elma Kurdu kardeşimin çiçeklerinden ders al. Nasıl güzeller. Hiç onu üzmüyorlar.
diye. Dayanamadı zavallım. Şimdi aklıma takılan bir sorum var. Ben bu onbiray ın toprağını ne zaman değiştireyim sence. Birde koyun gübresi eklesem toprağına sorun olur mu ?
bay tömürcek
18-04-2013, 21:07
Bende iyiyim teşekkür ederim. Bahar geldi bahçe işleri başladı. Bu arada malum bitki delisiyiz ve baharda deliliklerimiz tavan yapıyor. :) Bu aralar tüm market ve çiçekçileri geziyorum. :). Zavallı eşimi bile bu işe bulaştırdım en sonunda.
Bu arada aklıma gelmişken söylemek istiyorum. Onbir ay çiçeğim nihayet çiçek açması gerektiğini hatırladı. :) o kadar laf ettim ;
- Bak canım çiçekciğim Elma Kurdu kardeşimin çiçeklerinden ders al. Nasıl güzeller. Hiç onu üzmüyorlar.
diye. Dayanamadı zavallım. Şimdi aklıma takılan bir sorum var. Ben bu onbiray ın toprağını ne zaman değiştireyim sence. Birde koyun gübresi eklesem toprağına sorun olur mu ?
Elma kurdu gelene kadar sorunu ben cevaplandırayım dağçiçeği abla ;) Onbir ayının saksısını toprağını dağıtmamak şartıyla istediğin zaman değiştirebilirsin şahsen ben dün koca saksıyı değiştirdim ama toprağını hiç döktürmedim. Koyun gübresi hiç ekleme abla bi sene çiçeklerim yandı koyun gübresinden çok kuvvetli bir gübre zaten onbir ay gübre istemez güneş değmesin üstüne ferah gölgelik bir yere koy güneşte hemen pürsüyorlar :p Suyu da seviyorlar kurutma çok toprağını bol bol açacaktır o şimdi ablacım ;)
dağçiçeği
19-04-2013, 11:07
Cevabın için teşekkürler kardeşim çok sağol. Önerilerini dikkate alacağım. En iyisi keyfi yerinde iken hiç dokunmayayım. Biraz izleyip hevesimi alayım çiçeklerinden. :) daha sonra çiçekler azaldığında güç toplaması için yeni toprak ekleyeyim. Ne dersin ?
bay tömürcek
19-04-2013, 13:07
Cevabın için teşekkürler kardeşim çok sağol. Önerilerini dikkate alacağım. En iyisi keyfi yerinde iken hiç dokunmayayım. Biraz izleyip hevesimi alayım çiçeklerinden. :) daha sonra çiçekler azaldığında güç toplaması için yeni toprak ekleyeyim. Ne dersin ?
Ne demek ablacım hiç önemli değil :) Ama küçük saksıyı sevmiyor deneyimlerime dayanarak konuşuyorum. Bana soracak olursan ablacım saksısındaki toprağı dağıtmadan büyükçe bir saksıya oturt onu yeni saksısında daha güzel çiçekler açıcaktır. Resmini yüklersen daha ayrıntılı bilgi paylaşabiliriz ablacım :)
dağçiçeği
19-04-2013, 14:51
Teşekkür ederim en kısa zamanda saksısını değiştireceğim . Ama önce saksı almam lazım. Şu an için resim yükleyemiyorum. Ama yakında yükleyebilirim. O zaman tekrar fikrini alırım. :rolleyes:
Elma Kurdu
19-04-2013, 16:50
Enes cevabı vermiş zaten :)
Ama bence de toprağıyla olduğu gibi alıp biraz daha büyük bir saksıya geçirebilirsin. :)
dağçiçeği
19-04-2013, 18:22
Çok teşekkürler elma kurducum. ;)En kısa zamanda resim yüklemeye çalışacağım.
Elma Kurdu
27-04-2013, 16:59
Bugün karanfilim açtı çok mutluyum :) 1,5 liraya almıştım.
396224
Değişik bir papatya :)
396225
Kocaman çiçeğiyle petunyam
396226
Cymbelina
27-04-2013, 18:36
Siz Dağçiçeem, Kurtçuk ve de Tömürcek üçlüsü, yakalandınız suçüstü hemşerim:dilli: Böyle çiçeklerle ilgili bir takım gizli gizli yazışmalar, esrarengiz şifreli şifreli bakım önerileri, aranızda bir onbiray muhabbeti almış başını gidiyor, görmem sandınız değil mi?;) Benim bir onbirayım bile yok ama heveslendirdiniz beni de, hafiften sardunyaya da benziyor.
Ayrıca aynı üçlü, sözüm size: Koymayın şu karanfil resimlerinizi çarşaf çarşaf, olan var olmayan var, olduramayan var:dilli::D Yımışak karnımdan vurmak istiyorsunuz beni biliyorum:dilli::D
Yok yok, hepsi güzel, beğenmemek mümkün değil, maaşallah:) Kurtçuk, o pembe papatyandan bizde de vardı eskiden, uzun saksıya pembe ve beyaz karışık dikmiştik, onları hatırladım. Onlar epey uzun ömürlü oluyordu değil mi? Kuruyunca tohumunu alabildin mi hiç? Tohumdan da yetişir mi acep?
bay tömürcek
27-04-2013, 19:55
Tüh ya deşifre olduk bütün o gizli bakım metodlarımız açığa çıktı :D Cymbelina abla on bir ayı tavsiye ederim hiç abartmıyorum bi çiçek sapı tam 4 aydır üstünde o ilk açan :p Çok vefalı bir çiçek gölgeyi de seviyor güneşe hiç gelemiyor.
Ablacım sana söz eğer kamyonla gelirsen karanfillerimde senin olcak ;) Sen hiç det etme karanfili :p O pembe papatyalardan bende de çok var ama onlar tohum yapmıyorla kökünden ayırarak ürüyorlar bide hafif pembeli beyazlısı var öyle arsızlar ki her sene kesiyorum seyreltiyorum seneye bahara yine arap saçına dönüyorlar :p
bay tömürcek
27-04-2013, 19:56
Elma kurducum maşallah ya bayıldım ben o karanfile kokulu dimi :p Sen bana ondan dikersin kii :D Hem bende sana düz açık pembesinden dikerim çeşitliliğimiz çoğalır ;)
Cymbelina
27-04-2013, 20:32
Ya ne dikiyorsunuz? Benim için de dikin, benim başım kel mi? Ben saksı değilim!:dilli: (e. büyükburç styla):D
Bu yaştan sonra kamyon tepelerinde - hayal bile edemiyorum ama:) Tanıdık kamyon ayarlamak lazım, bir de onun "sarmak" lafı vardır. Kamyona ne sardın diye yolda polis çevirirse çiçek sardık abi deriz:dilli::D Koca kamyonla çiçek taşıyan da ilk biz oluruz:) Rana ve Dağçiçee, ben gene de triportör bulalım derim, dönüşte de Elma Kurdu'nun bahçesini talan ederiz, oh mis:)
Siz bana oradan o zaman kasımpatı, onbiray, yonca, karanfil, efendime söyleyeyim ne vardı başka, papatya - işte onlardan ortaya karışık birşey hazırlayın bakalım şimdiden. Zati triportörle üç ihtiyar biz tıngır mıngır anca geliriz. Diğer siparişlerimi gelince ben seçerim.
bay tömürcek
27-04-2013, 21:27
Ya ne dikiyorsunuz? Benim için de dikin, benim başım kel mi? Ben saksı değilim!:dilli: (e. büyükburç styla)
Bu yaştan sonra kamyon tepelerinde - hayal bile edemiyorum ama Tanıdık kamyon ayarlamak lazım, bir de onun "sarmak" lafı vardır. Kamyona ne sardın diye yolda polis çevirirse çiçek sardık abi deriz:dilli::D Koca kamyonla çiçek taşıyan da ilk biz oluruz Rana ve Dağçiçee, ben gene de triportör bulalım derim, dönüşte de Elma Kurdu'nun bahçesini talan ederiz, oh mis
Siz bana oradan o zaman kasımpatı, onbiray, yonca, karanfil, efendime söyleyeyim ne vardı başka, papatya - işte onlardan ortaya karışık birşey hazırlayın bakalım şimdiden. Zati triportörle üç ihtiyar biz tıngır mıngır anca geliriz. Diğer siparişlerimi gelince ben seçerim.
Oooffff cymbelina abla ya gülmekten kırar geçirirsin sen adamı valla billa :D İstediğin çiçek olsun ablacım dikeriz sana da ne var elimize mi yapışceymiş :D Şu triportör olayına da yarılıyorum gülerken sizi onda hayal ediyorum tam bi komedi üçlüsü :D Biz köy okuluna giderken öle triportörle lahmacuncu amca geliyodu onu anımsttın cymbelina abla hahaha :D
bay tömürcek
28-04-2013, 00:04
Ya ablalarımdan ne uçuk fikirler çıkıyor böyle kırıp geçiriyosunuz ortalığı bu pat pat daha komik ve sürat meraklısı bir dayı :D Ama o pat pat benim çiçekleri almaz hadi diyelim aldırdık size yer kalmaz :D Ama olsun çiçekleri dayıdan yollarız siz de benim misafirim olursunuz bir müddet yani sıkılana kadar kalırsınız hoş sıkılcağınızı düşünmüyorum önümüz yaz tarlaya gideriz elma kurduna gideriz buluruz yapcak bişeyler :D
Elma Kurdu
28-04-2013, 08:12
Harika ya ne zaman geliyosunuz? :) Tömürceğin çiçeklere ben de dalmak istiyorum onda fazla çeşit var :dilli: Ortancalar benim şimdiden söyleyeyim. :D
Cymbelina abla karanfil dediğin nedir ki? :) Al hepsi senin olsun. :) Bizim bahçeye patpat girmez, Paşa var :dilli: Tekerleklere sarılıp ısırır. :D
dağçiçeği
23-07-2013, 15:39
Heeyy Elma Kurdu , nerelerdessiin?
Öyle gür sesimle bağırayım belki gelirsin. Tömürceği korkuttum geldi. Belki sende gelirsin. :D
Sayfanın başındaki erengüllerin ne alemde? Ben geçen yıl almıştım bir tane ama yaşatamadım maalesef.
bay tömürcek
23-07-2013, 15:49
Heeyy Elma Kurdu , nerelerdessiin?
Öyle gür sesimle bağırayım belki gelirsin. Tömürceği korkuttum geldi. Belki sende gelirsin. :D
Sayfanın başındaki erengüllerin ne alemde? Ben geçen yıl almıştım bir tane ama yaşatamadım maalesef.
Ablacım bağır bağır bide sen dene ben çok denedim :D Taa İstanbullardan çıktı böyük şeerden :D Bayrama kadar da gelmeye niyeti yokmuş elekçi kurdu :D
dağçiçeği
23-07-2013, 17:23
Demek öyleee.Elekçi elma kurdusu. :D
Ozaman boşuna bağırmayayım .Gezsin bakalım ,çiçekleri kime bırakmış?
bay tömürcek
23-07-2013, 21:35
Demek öyleee.Elekçi elma kurdusu. :D
Ozaman boşuna bağırmayayım .Gezsin bakalım ,çiçekleri kime bırakmış?
Annesi bakıyordur heralde ablacım demekki çiçekler emin ellerde ki gelmeye niyeti yok :D Amma dedikodu yaptık valla kulakları yandı elma kurdumun :D
Ama internete girebiliyor bi uğrasaydı keşke...:D
Dağçiçeği ablacım tömürcek ve bana yaptığın gibi bi ceza bulmak lazım bunada...:D
dağçiçeği
23-07-2013, 22:39
Dua edin cezaları ben kesiyorum. Cymbelina olsa yanmıştınız. Onun daha yaratıcı fikirleri oluyor genelde. :D
Elma Kurdu
21-08-2013, 09:56
Geldimm :)
Ve sizin yüzünüzden hastanede geçirdim 5 günümü kulaklarımda ağır hasarlar kaldı, insanın kulakları bu kadar çınlatılır mı? İnsaf be insaf :D
Dağciceği ablacım neyse ki cezaları sen kesiyorsun bu biraz olsun içimi rahatlattı. :)
Cymbelina
23-08-2013, 00:27
Dua edin cezaları ben kesiyorum. Cymbelina olsa yanmıştınız. Onun daha yaratıcı fikirleri oluyor genelde. :D
Münasip bir şey bulacağız artık, siz yeter ki böyle taleplerle gelin bana;)
Elma Kurdu
02-09-2013, 20:18
Cam önünde duran güzel gelinimizi teller içinde görmeyi hiç beklemiyordum. :) Görünce bir hayli şaşırdım :) Hemen bir fotoğraf çektim sizler için. ;)
438106
gürcan_keskin
06-09-2013, 14:24
Balkon sayfanız hayırlı olsun.Çiçekleriniz birbirinden güzel.Özellikle şu düğün çiçekleri çok hoşuma gitti.En kısa zamanda benimde bu çiçeklerden edinmem lazım :))
Elma Kurdu
11-04-2014, 16:56
Martlarımı dizdim camın önüne muhteşem renkleriyle beni ve misafirleri kendinden geçiriyor. :)
Elma Kurdu
11-04-2014, 17:00
2. resimde ki Çuha Çiçeği tohumdan ürettiğim bir çiçek, o da bize muhteşem çiçeklerini sunuyor :)
bay tömürcek
11-04-2014, 17:19
Maşallah ne güzel olmuşlar :) Seni burlarda görmeyeli uzun zaman olmuştu :)
Elma Kurdu
11-04-2014, 18:57
Artık dönmek lazım diye düşündüm dostum :)
Elma Kurdu
19-04-2014, 23:16
Rana+mirac' ın hediye ettiği Begonyam bir hayli büyüdü :) İlk geldiğinde 5-6 cm bir yavruydu daha.
Bu ilk geldiğinde ki fotoğrafı :)
http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-balkon-ve-teraslari/365615d1359487020-dscf11051.jpg
Bu da şimdiki hali 2. saksı değişiminden sonra :)
484322
Elma Kurdu
19-04-2014, 23:19
Bu da kıştan kalma bir fotoğraf :) Yılbaşı öyle bir çiçektir ki soğuk kış günlerinde insanın içini ısıtır. :rolleyes:
484323
Çiçekleriniz çok güzel, ellerinize sağlık. Özellikle çuhalar harika açmış.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.