View Full Version : İstanbul Toplantısı (12 Ocak 2013)
Toplantıya gelmek isyetipte hastalığı sebebiyle katılamayan tüm arkadaşlara geçmişler olsun,gönül isterdi ki bende orada aranızda olayım.Orada olamasak da ağaçlar net ailesi olarak bilin ki gönüllerimizle yanınızdayız ve merakla paylaşımlarınızı bekliyor olacağız.Eminim, kaliteli saatlerin sonunda resimlerle bizlerle paylaşımda bulunucaksınız.Toplantının mutlu şen şakraklı eğlenceli geçmesi dileğiyle...
alacakaranlik
12-01-2013, 17:33
Son anda süpriz yapıp geldim. Bir tane fotografım var onu bekliyorum :D :D
Biber gormek çok farklı oluyormus. Sürekli diyalog halinde oldugum kişileri bile zor tanıdım :)
Bu arada elmalı kurabiye yapanın eline sağlık, pek güzel olmus ( diğer ikramlardan bana ulaşan sadece elmalı kurabiye oldu :D ) Kendi adıma herkese teşekkür ederim
oooh hoşgeldiniz alacakaranlık çok memnun oldum, inanın çok meraktayım bilgisayarım gün boyu açıktı.Aklım hep orda bir an önce diğer üyelerde evlerinin yolunu tutsada paylaşımda bulunsa diye içim gidiyor.Nasıl geçti?Çok kalabalıkmıydınız? hava nasıldı?Neler yaptınız? Affınıza sığınarak çok soru sormadım umarım.:p
alacakaranlik
12-01-2013, 18:15
Sayın TURAÇ, sayamasamda 50 kişi vardır. Ortam güzeldi. Hazır odun sobası varken kestanesiz gitmek pek olmadı :) Ortam çok güzeldi, hava bolca yağışlı idi, yağdı da yağdı mubarek :)
Ben 10-15 dk gecikmeli olarak gelebildim. Çekilişler yapılıd bana hercai menekşesi düştü hibe ettim :) ama çekilişte tomurcukta olan orkide, sıklamen, Zafer abimin söz verdiği gecelik gelinler,Yener T. abimin kaktüs leri :) sıklamen, erguvan, cam :) meleklerin borusu ve daha bir çok bitki ( benim bildiklerimin ismini yazdım diğerlerinden özür diliyorum )
geldi ve paylaşıldı. Toplantı olurda pastasız olmaz misali, zahmetlere girilip güzel pastalar yas ve kuru yapılış. Bana bile tek elmalı kurabiye düştü :) o derece güzel yapılmıs hepsi. ben en son 4 gibi çıktım yanılmıyorsam. Bizden sonrakiler ne yaptı bilemem ama 15 kişi kalmıstı :)
YeniGine ve Tika sizlere merhaba diyor:)
ilk gelenlerden biri olarak masaları organize ederken garsonlarla her yeni gelen yanıma gelip Tika kim Yenigine kim diye sordu durdu :)))
Ben sazımı elime alayım....ama çalmaya başlamadan evvel toplantımıza katılan bütün arkadaşlara çok teşekkür etmek isterim. Yağmur demediler, kar -kış demediler uzaklardan da yola koyulup geldiler. Hem de ne geliş; elleri kolları dolu dolu, mahçup ettiler bizi.
Binlerce kez teşekkür ederim.
Listemiz sadece üye olarak 57 kişiydi, bu listeden 49 kişi katılım yapmış ama listeye adını yazdırmamış dostlar; Nur, Mahmut Leventoğlu ve diğer arkadaşlarımızın katılımları ile 60 kişiyi geçtik sanıyorum. (Hazırlanan kura kâğıtlarına bakarsak.)
Allah baba dualarımı kabul etmedi ki bütün gün yağmur yağdı. Ama bu yağmur da neşemizi bozmadı.
Yaka kartlarını takan arkadaşlar önce yüzlerine bakıp merhaba diyorlar sonra kokarttaki ismi okuyunca bir çığlık atarak " aaaa sen misin" diyerek sarmaş dolaş oluyorlardı.
Sevgili YeniGine de bu çılgın dostlardan biriydi. Çılgın dememe hiç şaşırmayın. Arabasız onca hediyeyi nasıl taşıdı da getirdi aklım almadı.
Sevgili Tura'nın kulakları da çınlasın, midesi bayram edemeyecek ama bari gözleri bayram etsin. Asiye arkadaşımız yine döktürmüş ki ne döktürme. Harika kurabiyeleri hepimizin çok hoşuna gitti. O kadar güzel ve çoktu ki, kalanları cafede bırakmaya gönlüm razı gelmedi, toparladım ve arkadaşlarla paylaştım ama aslan payı bana düştü.
Yiyecek masamızın zenginliğini mutlaka görmeliydiniz. Becerikli hanımlar yarışmaya gireceklermiş gibi hazırlanmışlar. Nefis kurabiyeler, kekler, selânik çörekleri... ve daha neler neler getirmişler.
Bir ara, bu kadar çok yiyecek olmasından, ikramdan, utandım cafe yetkililerine karşı. Hatta sevgili Nuri Mürvet'in eşinin nefis kekinin dağıtımında " acaba bunları sonra aramızda paylaşsak daha mı iyi olacak " dedim. Sevgili arkadaşım kırılmadın değil mi? Ama bir ara tabağa baktığımda çok az kalmıştı, ucundan biraz da ben kopardım. Ellerine sağlık çok güzeldi.
Evde hazırlık yapamayanlar hazır almışlar, lokumlar, cezeryeler, kuruyemişler.... dedim ya çok zengindi masamız.
Ammaaaa, sevgili Pusarık yine zarifliğini, inceliğini göstermiş koskocaman agaclar.net pastasını hazırlatarak güne damgasını vurdu.
Sevgili Pusarık, sağ ol canım arkadaşım, çok teşekkür ederiz.
Yeme içme faslından sonra, gençler iş başına koştular. Kimi fotoğraf çekti, kimi kuraları hazırladı, kimi dağıtım yapılacak tohum ve çiçekleri hazırladılar. Hepsi, çalışkan arı gibiydi, selenn, Tika, Nariel, loveflower, münevver, luminary koşturup durdular.
Üzgünüm ki; ağır toplarımız Ben fakir, Orhan Özbilgiç, Zeytinli bahçe, Nuri Mürvet Bey ve diğer bazı arkadaşlarımla uzun uzun sohbet etme imkânını bulamadım ama sanırım sevgili eşim benim bu açığımı kapattı.
Yeni nişanlılarımız sevgili tourkana ve zarif nişanlısı, toplantımıza renk kattılar. Çifte kumrular gibiydiler. Allah daim etsin, hep sağlıklı ve mutlu olsunlar. Sevindik; agaclar net ailemiz kalabalıklaşıyor.
Sevgili Nur ve Sayın Zafer İnandıklı'ya da harika hediyeleri için teşekkür etmeliyiz. Müthiş hediyeleriniz karşısında arkadaşlarımız bayram ettiler.
Tohumlar... tohumlar.. tohumlar, Sevgili Halil Önen, kulaklarınız çınladı mı? Dağıtımı yapılan o kadar çok tohumumuz vardı ki.
Sevgili patroniçemiz malina, Müjgan ve aybala.... agaclar.net'in mihenk taşları, aramızda olmanızdan büyük mutluluk duyduk. Hep varolun inşallah.
Gerek adını yazamadığım değerli arkadaşlarım, gerekse toplantıya katılamadıkları halde bizleri telefonla kutlayan bütün dostlarıma tekrar teşekkür eder, bir dahaki toplantıda yine buluşalım diyerek hepinizi öperim.
[Aysel, (cemal.S'in eşi) başınız sağ olsun, bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle]
Orhan Özbilgiç
12-01-2013, 20:10
Agaclar.net' in tılsımıyla, yine birçok yeni arkadaşımız oldu. Var olanların bir bölümüyle tekrar buluştuk. İnanın özlemişiz birbirimizi. Çok keyifli bir birliktelikti.
Keşke mesajlarından tanıdığımız herkesle birebir görüşme şansımız olsa. Ne kadar kalabalık olunursa, bir o kadar güzel oluyor sanki.
Şartlar ne denli zor olursa olsun, ortak tutkuları olan bizler için herşey çok güzeldi, diye düşünüyorum.
Bu birliktelikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.
Rahatsızlığı nedeniyle katılamayan arkadaşlarımıza geçmiş olsun.
Not: Bende birkaç kare fotoğraf çektim. Ancak bulunduğum yerden ışığı ters aldığım için çoğu kötüydü. Bu nedenle yayınlayamıyorum. Üzgünüm.:(
Zafer İnandıklı
12-01-2013, 20:12
Eski dostlar yeni dostlar, velhasıl agaclar.net'in gülen yüzlerini görmek ne yağmuru hissettirdi ne de soğuğu.
Hepinize sonsuz teşekkürler, sevgiler...
Eser İlhan
12-01-2013, 20:15
Resimler neden başlığa yüklenmiyor acaba? Galeriden resim bakmak çok zor oluyor ..
Güler ablacığım çok teşekkürler. Yağmurun azizliğine rağmen zorlu hava şartları yıldırmadı ne güzel buluşmanız gerçekleşmiş, akabinde tatlı birlikteliğinizi buralarda bizlerle paylaştığınız için var olun.Siz oralrda buluşmanın verdiği heyecanla sabahtan kalkıp yollara döküldünüz bizlerde buralardan sizlerden gelecek haberlerle deyim yerindeyse dokuz attım:p Birde fotoğraflarla desteklenirse merak ettiğimiz isimleri bir de yüzleriyle tanımış olurduk;)
Resimler neden başlığa yüklenmiyor acaba? Galeriden resim bakmak çok zor oluyor ..
Haklısın. Tamam, galeriye yüklediklerimiz orada kalsın buradan devam edelim.
Halil Önen
12-01-2013, 20:38
...
Tohumlar... tohumlar.. tohumlar, Sevgili Halil Önen, kulaklarınız çınladı mı? Dağıtımı yapılan o kadar çok tohumumuz vardı ki.
...
Tühh, keşke tohum bohcamı sırtlayıp gelseydim...:)
Kulaklarım hiç çınlamadı valla ne yalan söylüyeyim...:p Çünkü sevgili dostum zeytinli bahçe toplantının ilk resimlerini telefonla gönderdi. 'İçinizde casus var' deyip ilk resimleri ben yüklüyecektim ama telefonumun tekniği yetersiz kaldı...
Sevgili zeytinli bahçe'nin telofonu ile sevgili Ömer, sevgili Nuri Mürved ve değerli eşiniz sevgiliniz Oğuz bey ile görüşme imkanı buldum. Kendilerine çok teşekkür ederim...
Orada değildim ama orada gibi yaşadığım için, dostum zeytinlibahçeye çok teşekkür ederim...
Sizlerin aranızda olmak bir ayrıcalık ve mutluluktur, dilerim bu isteğim kabul olur...
Ağaçlar. net ailesine sevgiler ve saygılar; böyle bir toplantıya ev sahipliği yaptığı için...
Her şey çok güzelmiş...
loveflower
12-01-2013, 20:39
Çok güzeldi:) Çok kalabalıktık saatler su oldu aktı sanki. Tanıdığım fakat tanışmadığım değerli üyeler ile tanışmak, sohbet etmek harikaydı.
Keyifle geçirdiğimiz, tadı damağımda kalan toplantı için malina, Güler Hanım ve bütün değerli üyelere(tanışabildiğim, tanışamadığım) çok çok teşekkür ederim.
Halil Önen
12-01-2013, 20:43
...
Sevgili Tura'nın kulakları da çınlasın, midesi bayram edemeyecek ama bari gözleri bayram etsin. Asiye arkadaşımız yine döktürmüş ki ne döktürme. Harika kurabiyeleri hepimizin çok hoşuna gitti. ..
Sevgili Tura, kurabiye olduğunu duysaydı kesin gelirdi...;)
Kulakları değil ama midesi kesin çınlamıştır...:p
Zarif Güzellik. Nariel bunu çok hak ediyor.
361149
Halil Önen
12-01-2013, 20:50
ilk gelenlerden biri olarak masaları organize ederken garsonlarla her yeni gelen yanıma gelip Tika kim Yenigine kim diye sordu durdu :)))
Bu iki güzel bayanı kim sormaz ki...
(elinde yastık kılıfı ve içi tohum dolu bir güzel bayan gördünüz mü?..);)
Çiroz + canı.
Arkadan YeniGine, ben de buradayım diyor.
361151
serkan_istanbul
12-01-2013, 20:56
Yağmura rağmen çok güzel bir gündü. Herkesle konuşamadım fakat orda olmak beni çok mutlu etti. Emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. çok büyük ve güzel bir aileyiz biz. Sevgiyle kalın.
YeniGine'den gelen magnetler ve Nur'un nefis orkideleri.
Cymbidiumlardan biri Müjgan Yılmaz'a çıkınca sevinci görülmeye değerdi.
361158
361159
361160
Nuri Murvet
12-01-2013, 21:00
Merhaba
Bugün inanılmaz bir trafik ve yağmur vardı.
Herşeye rağmen...
Samimi, içten dost ve arkadaşlarla beraber olup, tanışıp sohbet etmek, çok güzel oldu.
Emeği geçen ve katılan herkese çok teşekkür etmek isterim..
Gözlerim, rahatsızlanıp gelemeyen arkadaşlarımızı aradı. Acil şifalar diliyorum, geçmiş olsun...
Bir sonraki toplantıda görüşmek dileğiyle...
361173
361174
hozat, Zafer İnandıklı'nın eşi, (pardon adınızı hatırlayamadım) ve sibelim.
Ve çalışkanlık bir başkadır.
loveflower
12-01-2013, 21:14
Benim çektiğim fotoğrafların çoğunluğu karanlık çıkmış, aydınlık olanları yüklüyorum.
Orhan Özbilgiç ve Güler Hanım
361175
Adalet Yağcı, Müjgan Yılmaz, ben ve jineop
361170
Nariel
361161
selenn, Müjgan Yılmaz, Güler Hanım
361171
Adalet Hanım ve jineop hasret giderirken
361172
Hazır olun pasta geliyor, maytaplar yakıldı.
361178
361179
361180
361181
loveflower
12-01-2013, 21:20
ciroz ve arkadaşı getirdikleri tohumları dağıtım için hazırlıyor.
361183
... Ve harika pastamız.
Üfle, üfle sevgili Pusarık.
361184
361185
Zeytinlibahçe
12-01-2013, 21:26
elinde yastık kılıfı ve içi tohum dolu bir güzel bayan gördünüz mü?.[/SIZE].);)
Evet gördüm :)
http://img41.imageshack.us/img41/4057/yeniginejpeg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/41/yeniginejpeg.jpg/)
loveflower
12-01-2013, 21:32
çekilişi hazırlarken ve dağıtımı yaparken selenn ile uzun sohbet etme şansım oldu; zarif, düşünceli, çok çok tatlı :)
361188
Bu da selennin bizlere hazırladığı harika sepeti;
361189
cemal.S. döktürüyor.... Fatma da Fatma. (Teşekkürler)
361195
Ömer çok keyif aldı. Hep bekleriz.
361196
Orhan Özbilgiç ve sındırgılı,
361197
Nur ve Nuri Mürvet.
361198
Harika ikili. (Sizi çok seviyoruz) malina ve aybala.
361204
Nuri Mürvet, ankstel.
Zeytinlibahçe.
361205
361206
Zeytinlibahçe
12-01-2013, 21:45
cemal.S. döktürüyor.... Fatma da Fatma. (Teşekkürler)
Hakikaten neydi!!!
Bizler Oğuz beyi pür dikkat dinlerken cemal s Fatma, Fatma diye uzun uzun bir şiir okuduğunu hatırlıyorum :)
Müjgan, ben ve hozat.
Jineop.
Jineop ve Müjgan.
361208
361209
361210
361211
Işıl ışıl yüzler, heyecanla parlayan gözler gördüm, mutlu oldum. ;) Kalbim İstanbul'da attı bugün, bizlerle de paylaştığınız için teşekkür ediyoruz.. :))
Tura'nın kulaklarını da çınlattık....
361221
361222
361223
Sevgili arkadaşlar, benim makinemde bulunan fotoğraflar bu kadar. Diğer fotoğraflar biraz karanlık çıkmış, bazıları da güzel değil. O yüzden onları yüklemedim.
Diğer arkadaşların çektiği güzel pozları bekliyoruz.
Uzun bir aradan sonra siz sevgili dostlarla görüşüp sohbet etmek çok keyifliydi. Tabi ki her seferinde olduğu gibi zaman yeterli gelmedi ve bazılarınız ile bu şans yakalanamadı. Bu nedenle içim buruk. Fakat herşeye rağmen bu güzelliğin bir parçası olduğumu bilmek içimi rahatlatıyor. Bugün orda olan ve olamayan tüm dostlara selam olsun. Çok değerlisiniz. Saygılarımla.
Çok teşekkür ederiz Güler Hanım, merakla toplantı resimlerini paylaşmanızı bekliyorduk.
Hepiniz çok güzel gözüküyorsunuz. Sevgiyle kucaklıyorum.;)
ne güzel herkes ne kadar canlı ve içten görünüyor
Ben fakir
12-01-2013, 22:35
Çok ama çok uzun yıllardır yaşamadığım bir muhabbet ortamını yaşadım bugün.Sebep olan Ağaçlar.net'e uzun ve başarılı bir ömür dilerim.
Görüp anlayabildiğim kadarıyla bugünün hazırlıklarını yapan Sevgili Güler Hanıma ve yardım eden arkadaşlara teşekkürler ederim.
Sevgili arkadaşlarımın getirdiği çeşitli ikram malzemelerini ortalıkta pır pır dönerek ikramda bulunan genç hanım arkadaşlarımızın ellerine ve emeklerine sağlık!
Neredeyse tüm toplantı süresince beni yalnız bırakmadan yakın ilgisini eksik etmeyen eş durumundan üye sevgili Oğuz Beye teşekkür ederken, sohbetine doyamadığımı da not etmek isterim.
Sevgili Cemal.S (es diye okunuyor!) ye gelince, salona girişimden veda edişime kadar geçen sürede hiç ama hiç yanımdan ayrılmadan, lâyık olmadığım derecede üst düzeyde saygı ile adeta gözümün içine bakan bir dost oldu bana!.. (Ama, o Fatma kimdi, anlamadım!!!)
Herkes hakkında ek tek yazmam imkansız, Sevgili Güler Hanımın ev sahibeliği her türlü övgünün üzerinde...
Sevgili Pusarık, pastanız nefis, ev sahibeliğiniz harika idi.
Sevgili Müjgan, Sizinle yazışmak güzeldi, sohbetinizi yaşadıktan sonra tekrar yazışmaya alışmak zor olacak!
Adını andığım ve anamadığım tüm dostlara minnetim ve sevgim sonsuz derecede arttı.
Yenisini iple çekeceğim.
Zeytinlibahçe
12-01-2013, 22:37
http://img11.imageshack.us/img11/3431/agaclarnet.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/11/agaclarnet.jpg/)
Ayaklarımın toprağa bastığı bu ilk toplantıyı kaçıramazdım. Dışarıda sağnak bir yağmur, içeride sıcacık bir ortam vardı.
Emeği geçen, bizlere nefis ikramlarda bulunan ve katılan herkese teşekkürler. İyi ki varsınız.
(Güler'den mesaja ilave: desenize Güler sessizlik diye bağırdı ama kimse duymayınca işi ıslığa döktü)
Bu da benden olsun:
İster kar yağsın, isterse yağmur,
Yollar diz boyu olsa da çamur,
Söz konusu ağaçlar. net ise,
Dostlar gelir, birbirini bulur..
Cadde ve sokaklar böyleydi
361231
361232
içerdeki ortam da böyle
361233
361234
meraba ben fatma ankara dan kendimi tanıtım biraz sitenizi çok beğenerek 3 yıldır takip ediyorum ara sıra yaz tatilleri hastalık ve zor günler hariç takip etmeye çalışıyorum genelleme olarak herkesin bahçesini gezdim kaçar defa gezdim bilemiyorum her kese ayrı ayrı teşekkürler ellerinize sağlık bu siteyi kuran emeği geçen herkese çalışan arkadaşlara teşekkürler
arkadaşım vasıtasıyla sitenizi tanıma fırsatı buldum ama bir türlü cesaret bulup üye olamamıştım aslında bilgisayar ve yazışma konusunda da çok bilgili değilim isim olarak çoğu üyeyi tanıyorum resimlerden de tanıma fırsatı buldum güler hanım resimler için teşekkürler eşimle beraber bizde katılmayı çok istedik bütün doğa severlerle tanışmak güzel olucaktı.
ayrıca eşime çok teşekkür etmek istiyorum bana cesaret verip ağaçlar net üyesi yaptığı için resimlere baktığımda ne güzel bir ortam kayahan' ın dediği gibi "yolu sevgiden geçen lerle bir gün mutlaka buluşacağız" ordaki insanlar (yolu doğa hayvan yaşam insan ) gönlünden sevgi dolu insanlar eşimle beraber orada bulunamadık ama herkese selamlar ailelerine eş ve çoçuklarına
Poz verenler.
361239
361240
Bu yakışıklı öğretmen, sariefe.
361241
Ve final..
361242
emeği geçen herkese ve katılımcı dostlara saygı ve sevgilerimle...
Selâmlar herkese ;)
Bu güzel günü erken sonlandırmak zorunda olsam da, bir Agaclar.net toplantısında daha sevgiyle parlayan yüzler görmek beni çok mutlu etti :) Sevgili Güler Hanım ve Malina'ya başta olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Dilerim kısa süre sonra yeniden toplanırız.
Kaptım fotoğraf makinamı, başladım herkesi çekmeye. Ama o kadar özene bezene hazırlandığım fotoğraf çekme işi neredeyse suya düşüyordu, makinamın azizliğine uğradım. Geçici bir süre hafıza kartımı kullanamadım, o arada kaçırdığım sahneler oldu tabii ama yine de bir çözüm bulup çekmeye devam ettim ;)
İkramlar harikaydı, agaclar.net pastası da öyle, herkesin eline sağlık; kesesine bereket.. Çekiliş de bereketliydi, neler neler getirmemişler ki.. Ben de kenardan selluka tohumu ve selluka çeliği kaptım:dilli:
Çok tatlı insanlarla tanıştım, dilerim dostluklarımız uzun ömürlü olur..
Cemal.S Beyin "aranızda Fatma var mı" demesiyle beraber herkes ardından birşeyler geleceğini anladı; o an etrafı çınlatan "annemin adı Fatma, kardeşim Fatma, göbek adım Fatma, hayır Fatma sen değilsin benim, Kara Murat Kim vb" şeklindeki bağrışmalar görülmeye değerdi:D İnanın biz Fatma'yı arar bulamazken bir köşeden bir Karafatma çıkıp masaya elini vuracak sandım. Nitekim Fatma'yı hepimiz tanıdık sonunda :)
Sevgili Yeni Gine, merak etmeyin pozlarınız silinmedi galeriye yükleyeceğim :)
Çekilişte bana hercai menekşe çıktı ancak ben de hibe ettim, çünkü İstanbul'da yaşamakta olduğum beton yığını bitki bakımına elverişli değil pek. Uzun süredir bizzat yakından bitkilerle ilgilenemiyorum, bitkilerimin hepsi Mersin'de ailemin yanında..
Hep derim, bitki ve hayvanı sevenden zarar gelmez; bugün %99 zararsız olduğuna inandığım saf bir insan topluluğu vardı İstanbul'da, bu her zaman bulunan birşey değil.
Bir sonraki toplantıda inşallah görüşmek üzere, sevgiler..
Not: Galerideki başlık silindi mi acaba, bulamıyorum?
YeniGine
12-01-2013, 23:43
Çok şükür; hayallerim gerçek oldu. Dün gece heyecandan uyuyamadım; şimdi de mutluluktan rüya mı gördüm acaba diyorum... Herşey o kadar güzeldi ki tadına doyum olmaz. Sanki 5-10 dakika kaldım orada.
Güzel sitenin; güzel dostları sizlerle canlı canlı tanıştığım için çok mutluyum çok. Orada da hep kendi kendine söylendim 'İnanamıyorum bütün dostlar canlı canlı karşımda.' Kimbilir kaç kez tekrarladım.
Rüya gibi çok güzeldi çok. Çok mutluyum. Toplantıya katılan, emek veren, dostluklarını, güler yüzlerini eksik etmeyen tüm dostlara teşekkürler.
Bir daha ne zaman toplanıyoruz!.. (Tadı damağımda kaldı.)
YeniGine
12-01-2013, 23:47
Çok teşekkürler sevgili Nariel; inşallah benim tohum torbalarını hazırlarken, yere düşen tohumları ararken ki fotoğraflarım da duruyordur. (Tohum Takas Odasına özenmiş, aklım kalmıştı zaten.)
Zarif Güzellik. Nariel bunu çok hak ediyor.
361149
Güler Hanım utandırdınız beni, ben bu güzel zarif sevgi dolu insanlara karşı zarif olmayayım da ne yapayım :) İçimdeki sevinç size böyle yansıyor demek ki, güzel yüzünüz, gözleriniz ve yüreğiniz hiç solmasın.
Sevgili elek, geçmiş olsun, sizi aramızda görmeyi isterdim. Umarım iyisinizdir.
Sevgili YeniGine, tohumlar düşerken fotoğraf çekememişim, tam o sırada makina sorun vermişti. Ama diğer fotoğraflarınızı galeriye koyacağım :)
YeniGine
12-01-2013, 23:59
Anladım kendi güzel, gönlü güzel Nariel. Olsun ne yapalım; senin canın sağolsun. Tekrar teşekkür ediyorum, sağol.
almanyalı
13-01-2013, 00:00
merhaba,
Fotoğrafları görünce çok sevindim, orda olmasamda...olanları görmek çok güzel, çok teşekkürler.
Poz verenler adlı mesajdaki üç bayan kim acaba?
çiftçi5234
13-01-2013, 00:21
Gavs amca vardı ben mi seçemedim diye düşündüm..Zaten diğerlerine söyleyecek yok ;) Harika
YeniGine
13-01-2013, 00:28
Sevgili almanyalı, sevgili Müjgân Hanım, sevgili Güler Hanım, sevgili hozat hanım.
Sevgili hozat hanım, sevgili Müjgan Yılmaz Hanım.
Sevgili sarı efe.
almanyalı
13-01-2013, 00:39
merhaba, sevgili yeni gine,
Siz neredesiniz? görmedim.
benim yerime de kahve içtiniz değil mi? o hanımla..
YeniGine
13-01-2013, 00:42
Sevgili almanyalı; ilk fotoğraf benim ve şirin mi şirin sevgili Tika nın fotoğrafı nasıl görmediniz?..
Vee ben; belirtmek istiyor idim iyi oldu bu soruyu sorduğunuz. Kahveyi içtik çok şükür fakat ben kendisine izah edemedim ve bir de üstüne üstlük o iki neskafenin parasını da ödemeden ayrıldım oradan. :(
Ben fakir
13-01-2013, 00:48
Gavs amca vardı ben mi seçemedim diye düşündüm..Zaten diğerlerine söyleyecek yok ;) Harika
Oradaydım evlat!..
Güler Hanımın 281 sayılı mesajına git, ayaktaki bey CemalS., yanında oturan da ben.
Cama sırtı dönük oturan bir akbaba göreceksin.
O benim işte!
YeniGine
13-01-2013, 00:51
Ben Sayın Ben Fakir i de canlı canlı görebildiğim için çok mutluyum. Yalnız Sayın Ben fakir erken ayrıldı aramızdan. Kendisini tanıdığım için mutluyum. Zaten genelinde bugün çok mutlu idim.
almanyalı
13-01-2013, 00:55
YeniGine ve Tika sizlere merhaba diyor:)
Aaaa burdaymışsınız..;)
ben o sayfayı görmedim galiba, **** gözümden kaçtı...şimdi gördüm çok sevindim..:o
kahveyi içip hesabı ona mı bıraktınız..:p
peki diğer arzunuzu yapabildiniz mi yanında..:D
kahveyi içerken beni andınız mı?
ben sizi çok andım...:p
sevgili yeni gine, hem kahve, hemde........içip benim yerime de sohbet eder diye..:rolleyes:
Ben Sayın Ben Fakir i de canlı canlı görebildiğim için çok mutluyum. Yalnız Sayın Ben fakir erken ayrıldı aramızdan. Kendisini tanıdığım için mutluyum. Zaten genelinde bugün çok mutlu idim.
Haklısınız yüzünüzden okunuyordu desem yeridir. Öyle heyecanlıyıdınız ki nasıl anlatılır bilemiyorum.
çiftçi5234
13-01-2013, 00:58
Oradaydım evlat!..
Güler Hanımın 281 sayılı mesajına git, ayaktaki bey CemalS., yanında oturan da ben.
Cama sırtı dönük oturan bir akbaba göreceksin.
O benim işte!
Tamamm gördüm :o O akbabaya can kurban, diğer üyelerimiz alınmasınlar seni ayrı seviyorum ;)
YeniGine
13-01-2013, 01:00
Kendimce de heyecanımı gizlemeye çalıştım Sayın Cemal.S demek ki yine de gizleyememişim.
Ama haklıyım sanırım, ilk toplantım ve çok arzu ediyor idim. Çok şükür o da oldu. Gerçekten benim için çok güzel bir gün idi. Dün geceden beri uykusuzum ve sanırım bu gecede anılarla uyuyamayacağım. Artık kendi kendime gülümser dururum bir müddet.
Ben fakir
13-01-2013, 01:05
Tamamm gördüm :o O akbabaya can kurban, diğer üyelerimiz alınmasınlar seni ayrı seviyorum ;)
Mahçup etme beni evlat!..
(Ben de seni seviyorum)
Cumhur Tonba
13-01-2013, 01:17
Ne güzel ne güzel,
Dostlar toplanmış. Kaynaşmışl. Tanışmış ve harika bir gün geçirmişler.
Ne bileyim fakat, yazıştığımız kişileri fotoğrafta görünce çok şaşırdım. Hayal ettiğimin aynısı. Sanki daha evvel görmüşüm gibi. Tam da düşündüğüm gibiler. Bu sitede beni bir tek Cemal Bey yanılttı. O nu bambaşka hayal etmiştim.
Hepinize sevgiler, saygılar. Yürekten selamlar. İyi ki varsınız. İyi ki sizlerle tanıştık ve ilerde belki yüz yüzede geliriz.
Tanrı o günleride nasip eder inşallah.
Çok güzel bir toplantı oldu. Yağmur, kış demeden sevgili agaclar.net ailesi üyeleri biraradaydık ve aramızda olmayan üyeleri de andık.
Vaktin nasıl geçtiğini hissettirmeyecek kadar güzel, içten sohbetler, elleri kolları bitkilerle, ikramlarla dolu gelen dostlar, lezzetli pastalar, kurabiyeler, cezeryeler, kekler, tohumlar, bitkiler ve en önemlisi de birbirinden değerli samimi, güzel dostlar. Sizlerle birarada olmak çok güzeldi.
Her toplantının ardından hissettiğim gibi bir kez daha bu forumda olmaktan ve sizleri tanımış olmaktan çok mutluyum. İyi ki varsınız, daha nice güzel toplantılara birarada olmak dileğiyle...
Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Merhabalar...!
Her şey ama her şey o kadar güzeldi ki neresinden başlasam. Tedirgin oldum bir an. En başta Malinaya bu siteyi kurup bizlerin bir araya gelmemize vesile olduğu için huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Kızacağınızı bile bile yazacağım sağolasın PATRON. Güler hanıma gelince YÜREĞİNE SAĞLIK BE ABLA emeklerini nasıl öderiz bilemiyorum.
Ya diğerleri diğerleri dediğinizi duyar gibiyim. Acele etmeyin tarif edeceğim unutmadan Münevver kızımızın annesi EMİNE hanımmada bir merhaba diyeyim huzurlarınızda. YETTİK GARİ abla gördün demi nasıl gardaşık hep beraber. Gruptan diğerlerini bilemem ama benim onur konuğum sendin haberin ola gariii.
Bir topluluk düşünün birbirine sarılıp öpüşüp koklaşıp kardeşçe paylaşmaktan göklerde uçan. Fakiri, Fukarası, Zengini mengini, yazanı ozanı, genci ergini, güzeli yakışıklısı, bir arada KARDEŞÇE.
Şunu bir daha gördüm bu gün bütün FATMALAR bir olmuş eğleniyorlardı. Her zaman mı bir araya geliyoruz bizde katıldık onlara günü gün ettik varmı ötesi..
Özellikle Şehir dışından ANGARADAN bu karda kışta elinde PASTASI ile Pusarığı ve kutu kutu kurabiyesi ve çok hoş sohbeti ile Asiyeden bahsetmeden olurmu sağ olsunlar mahçup ettiler bizi. Alacakları olsun. ANGARA 1----İST 0 deplasmanda görüşürüz. Kısacası 50 numeronun hakkını verdiler verdiler ikiside kafaya çıkıp golu attılar sağ olsunlar. Diğer Angaralı MÜJGAN hanıma gelince bir dahaki toplantıya elinde bağlaması ile gelmezse ist vizesini biraz zor alır benden söylemesi. Yoksa söylerim MALİNAYA..:)
Geldik kime bilin bakalım. Bu gün TOROSLARIN NAZLI DİLBERİ ile olan sohbetimi bu dünyada hiç bir şeye değişmem desem yeridir. Adalet hamfendi iyi ki tanıdım sizi öyle iyisiniz ki. Tam GÜZEL ATLAR ÜLKESİ ( Kapadokya) nin asaletini gördüm sizde ayaklarınıza sağlık.
Kar, kış, yağmur, çamur, TAŞ, trafik demeden DÜNYANIN İNCİSİNİN dört bir yanından adeta koşarak gelip yürekleriyle birbirini selamlayan tüm güzel insanlara ne demeli. Seviyorum hepinizi.... Tekrar sağlıkla görüşmek dileği ile.
SAYGIYLA
.................................................. .......
Sanki daha evvel görmüşüm gibi. Tam da düşündüğüm gibiler. Bu sitede beni bir tek Cemal Bey yanılttı. O nu bambaşka hayal etmiştim.
.
Üzüleyim mi? Sevineyim mi? Üstadım şaşırmış durumdayım bir çimdik at ki kendime geleyim.
Sizi hayal kırıklığına uğrattımsa bağışlayın. Nasıl hayal etmiştiniz merak ettim şimdi. Kara kuru biri işte. Boş verin o kadarda önemli değil. Karacaoğlan gibi yaşamaya çalışan DELİ DİVANENİN teki de gitsin...
Saygıyla.
Selennn....!
Beni bağışla senin yerin kızlarımın anası ile bizim aramızda bir başka bilesin. Sende hoş geldin elin kolun dolu dolu Güler ablayı yalnız bırakmamışsın TAAAA ALAMANYALARDAN.
Yalovayada bekliyorum ona göre.
SAYGILAR.
dağçiçeği
13-01-2013, 01:55
Hepiniz harikasınız ve harika görünüyorsunuz. Kedinin ciğere baktığı gibi içim gide gide teeek tek baktım resimlere. :( İnanın ben de orada olmayı çok isterdim. İnşallah ilerleyen zamanda o da olur diyorum kendimi avutuyorum. Ağaçlar . Net üyeleri hepinizi seviyorum.
Rica ederim ne demek:) Benim için büyük mutluluk sizlerle birarada olmak. Sevgili eşinize sevgilerimi iletin lütfen. Artık toplantı da bitti madem gönül rahatlığıyla dönüyorum Almanya'ya :) sevgilerimle...
YeniGine
13-01-2013, 02:01
Çok güzel bir gün idi benim için. Dün geceden beri uykusuzum, artık yatayım ve bugünün Sayın malina'dan başlayarak, Sevgili Güler hanım ı, sevgili can dostları, tohumları nasıl paketlediğimi, düşen tohumları nasıl topladığımı bir bir herkesi düşünerek, gözümün önüne getirerek, acaba bir daha ne zaman toplantı olur diye düşünerek yatayım ve uyuyayım.
Herkese teşekkür ettim, tekraar inşallah görüşmek üzere, iyi geceler dedim.
YeniGine
13-01-2013, 02:03
Sevgili selenn herşey için teşekkürler, güle güle git, güle güle gelesin, herşey gönlünce inşallah sevgili selenn. Seni tanıdığım için çook sevindim çok.
Toplantıdan genel görüntüler
Tura'nın kulaklarını da çınlattık....
Evet çınladı çınlamaz mı?
Sizler orada yerken ben de yemiş gibi oldum.
Resimlere bakınca biz de katılmış gibi olduk.
Tüm dost insanları bir arada görmek kadar mutluluk verici bir şey yok.
Tadı damagımızda kaldı doğrusu.
Başka resim yok mu?
Olmaz mı? Nariel'in çektikleri de gelecek.
Adımı büyük hevesle listeye yazmıştım. Ama kısmet değilmiş. Bizzat ve sanal olarak tanıdığım dostlarımla kucaklaşamadığım için çok üzgünüm.
Sağlıkla yıldönümü toplantısında yüz yüze görüşmek üzere.
Her şey gönlünüzce olsun.
Sevgili OSMAN45, hem sizi hem de Eser İlhan'ı, listeye geleceğini yazıp da hastalandıkları için gelemeyen dostları gözlerimiz aradı hep. Ama sağlık olsun, üzülmeyin, inşallah Nisan ayı başında agaclar.net'in doğum gününü kutlayacağız, orada buluşuruz.
Daha evvel galeriye yüklediğim fotoğrafları buraya çekiyorum.
Pomodoro, sevecen bakışlar....
361295
athena -asena
13-01-2013, 11:05
Arkadaşlar toplantı yapılan yerin adı baraka cafe ise dün gece yangın çıkmış güzel bir yerdi üzüldüm.
İnsan bu kadar içten ve güzel gülebilir. Gülen yüzün hiç solmasın sevgili Müjgan Yılmaz.
361296
pomodoro
13-01-2013, 11:12
Toplantıya giderken biraz endişeliydim, ne de olsa kemikleşmiş bir topluluğa giriyordum. Henüz 3 aylık üyeyim ve forumda belli yerleri takip edebiliyorum. Haliyle tüm üyeleri tanımıyorum. Ama endişelerim o kadar yersizmiş ki... İçeri girer girmez gülen yüzler, dost insanlar arasındaydım. Sayın Cemal S.in dediği gibi "Foruma, kurulduğu gün üye olmuş biriyle, bugün üye olmuş biri arasında hiç fark yok"muş meğer.
Çok güzel, çok sıcak bir organizasyondu. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. O güzel çörekler, kurabiyeler, o muhteşem pasta, ilk defa yediğim meyve kuruları... Herkese tek tek teşekkürler.
Eve getirdiğim ciciler için ayrıca teşekkürler. Çekilişte muhteşem bir orkide çekmişim. Fakat bakabileceğime inanmadığım için almadım, yerine mütevazi bir menekşe aldım. Eve gelince farkettim ki bir de tomurcuğu var, açacak :) Ayrıca Brugmansia ve Selluka çeliğim de oldu, Zafer bey çok çok teşekkürler...
Bir sonraki toplantıyı dört gözle bekliyorum. Tanıştığım, tanışamadığım tüm dostlara sevgiler, selamlar...
pomodoro
13-01-2013, 11:15
Kadıköy'de Baraka Cafe'de korkutan yangın (http://gundem.milliyet.com.tr/bu-manzara-karsisinda-gozyaslarini-tutamadilar/gundem/gundemdetay/13.01.2013/1654814/default.htm?ref=yahoo)
Edinilen bilgilere göre yangın, sabaha karşı 05.00 sıralarında Fenerbahçe Burnu'nda yer alan Baraka Kafe adlı mekanda çıktı. Henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın için Fenerbahçe Burnu'na Kadıköy, Erenköy ve Ümraniye itfaiye ekipleri yönlendirildi. Yangın nedeniyle kafeteryanın tamamını alevler ve duman sardı. Büyük panik yaşanmasına neden olan yangında yaralı ya da can kaybı yaşanmadı.
Yangın, itfaiyenin yaklaşık 1 saat süren çalışmasıyla söndürülürken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.
Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.
Gerçekten çok üzücü :(
Arkadaşlar toplantı yapılan yerin adı baraka restaurant'sa dün gece yangın çıkmış güzel bir yerdi üzüldüm.
Evet yaaa, bu mesajınız üzerine hemen cafeye telefon ettim. Yelda Hanım ile görüştüm, yangının olduğunu teyit etti.
Sabaha karşı saat 05.00 de ısınmak için yandaki bölüme giren kafası dumanlı birinin yaktığı ateş bir anda bütün tahtaları ve çatıyı tutuşturmuş. Kendisi de yanmak üzereymiş ama kurtarılınca hemen kaçmış.
Bir şekilde ayağa kalkmaya çalışacağız dediğinde " biz agaclar.net üyeleri de bahçenizin tanziminde, çiçeklenmesinde size yardımcı oluruz" dedim.
Oluruz değil mi arkadaşlar? Şimdiden çam fidanlarımızı, çiçek tohumlarımızı hazırlamaya başlayalım.
athena -asena
13-01-2013, 11:22
Evet Güler hanım toplantılara katılamadım ama dediğiniz gibi bahçelerinin yeniden tanzim edilmesinde bizimde katkımız olur .
Ankara'dan Asiye kardeşimiz geldi. Hem de eli kolu dolu, dolu.
361297
361298
Gençlik başka bir şey, başka bir güzellik değil mi dostlar?
Maşallahları var. selenn ve loveflower.
361299
Sayın Ben fakir bize bakıyor da sevgili cemal.S acaba ne düşünüyor? Sanırım aklı çocuklarının anasında kaldı.
361301
Ankara'dan Asiye kardeşimiz geldi. Hem de eli kolu dolu, dolu.
361297
361298
:)
Hay Allah...şimdi bu fotoğrafın ne gereği var.
Tövbe...tövbe.
Çifte kumrular demekte haksız mıyım? Birbirlerine çok yakışmışlar. Allah daim etsin.
Sevindik; agaclar.net ailesi daha da genişliyor.
Tourkana ve zarif nişanlısı.
361302
Hay Allah...şimdi bu fotoğrafın ne gereği var.
Tövbe...tövbe.
İşte bunu demek istedim; gelmemekle (gelememekle) neler kaçırdığını bir bilsen.
Ben fakir
13-01-2013, 11:41
İşte bunu demek istedim; gelmemekle (gelememekle) neler kaçırdığını bir bilsen.
Ata sözüdür: Kısmetinde olanın kepçesinde çıkarmış...
Sevgili Tura, anlaşılan kepçeyi kaybetmiş; ararken de geç kalmış işte!..
Neyse o allah allah çektiklerinin menbaı Ankara'da; ne yapar eder, bir tepsi bulur gibime geliyor.
Sayın Ben fakir, o kadar bol ve çoktu ki arkadaşlarımızın getirdikleri, kalanları orada bırakamadım, ki hiç adetim değildir. Ama Allah dürtmüş demek ki yoksa onlar da mekân ile yanar mıydı acaba?
Kutuyu masaya getirdim, arkadaşlarla paylaştık. Ama aslan payı bana düştü.
Tura dese ki " ablamsın, sen bir tanesin" diye, hiç üşenmez ona da postalarım.
Arkadaşımız münevver(san)...( hehh heee, anjinsan der gibi.) ın hiç fotoğrafını çekmemişim. Pire gibi her yere zıpladı-koşuşturdu. Bir de elleri ile hazırladığı harika korogakileri ikram etti - teşekkür ederim, münevver-
Kimin fotoğraf karesinde varsa yüklesin lütfen.
Sayın Ben fakir, o kadar bol ve çoktu ki arkadaşlarımızın getirdikleri, kalanları orada bırakamadım,
Kutuyu masaya getirdim, arkadaşlarla paylaştık. Ama aslan payı bana düştü.
Tura dese ki " ablamsın, sen bir tanesin" diye, hiç üşenmez ona da postalarım.
Onlar olmadan da öylesiniz.
Ablamsınız...yüreği geniş...paylaşımcı. Yek Tane...
Daha sizi anlatacak kelimeler aradım, lüğatlara henüz girmemiş...bulamadım.
Bir de Sayın Asiye'nin hakkı övgü...bir kurabiye ancak bu kadar olur...aklımda kaldığınca.
Ama göndermeyin...bizimkisi dilimizde...
Saygılarımla.
Bak şimdi utandım...ve kaçıyorum.
drhegeli
13-01-2013, 12:29
Makinenin pili dolu idi, hafıza kartı da yerine takılı idi. Bu sefer gevezelikten çekemedim. Ganimetleri fotoğraflayım hiç olmazsa... :)
361303
Soldaki 2 tanesi brugmansia çeliği; sağ arkada, büyük saksıdaki melisa çalısı; önünde Bir Gecelik Gelin...Teşekkürler sevgili Zafer İnandıklı...
Brugmansialardan biri Nur Hanım'ın (tabii ki küçük olanı :D). Tez zamanda kendisine ulaştırılacak. Bir Gecelik Gelin sn Ben Fakir'in. Ayrılırken almayı unuttu. Ben de emanet. Söz dinleyen bir çeliktir, istenilen zamanda istenilen yere gelir. :)
Katılanlara, paylaşanlara, uzaklardan selam ve sevgilerini gönderenlere çok teşekkür ederim. Hastalarımıza da acil şifalar dilerim.
Not : Yangın üzücü olmuş. Sevgili jineop, korumaya aldığınız sardunya kurtulmuş mudur acaba?
Ben toplantıya biraz geç kalmışım.:)
Pasta kesildiğini,magnetleri falan hatırlamıyorum. :) Çekilişe de son anda yetiştim sayılır.
Köprü-Kadıköy trafiği,yağmur derken önemli bazı paylaşımları kaçırmışım.
İçeri girerken ilk olarak Sayın adacık'ın emanetlerini teslim ettim,ilk gördüğüm kişi -isim kartını okuyunca - kendisi çıktı. :) Daha önceki toplantılara katılmadığım için çekiliş olacağını bilmiyordum,bu nedenle getireceğim bitki isimlerini yazıp gerçekten isteklisi varsa getireceğimi yazmıştım. :) Oysa ki sahipsiz bitki kalmıyormuş sanırım.
Herkesle teker teker sohbet edemedik;ancak kısa da olsa tanışma fırsatımız oldu.
Sayın Zafer İnandıklı'ya getirdiği "tek gecelik gelin" için çok teşekkür ediyorum.Elimden geldiği kadar iyi bakmaya özen göstereceğim.
Sevgili YeniGine,"Meleklerin Boruları"çeliklerini ve kendisinin getirmiş olduğu "Hercai Menekşelerden" birini hediye etti,buradan tekrar teşekkür ediyorum,çok içten çok sıcakkanlı biri gerçekten de.Herkes öyleydi zaten...
Sayın yener.T Bey'e çekilişte bana çıkan Haworthia Glauca'sı için de çok teşekkür ederim. :)
Sayın malina'ya bu güzel forumu kurduğu için,
Sayın Güler Hanım'a organizasyon detaylarını üstlenip bizi bir araya topladığı için,
İsmini buradan yazamadığım;ama tanışma fırsatını yakaladığım ve sohbet ettiğim herkese toplantıya katıldıkları için kendi adıma çok teşekkür ederim.
Diğer organizasyonlarda ve forum sayfalarında görüşmek üzere...
Sevgili Sudenur teşekkür ederim ama bildirdiğiniz ilk fotoğraftaki ben değilim ama ikinci fotoğrafta selennin yanında olan benim. Sanırım loveforlife ile karıştırdınız ama haklısınız karıştırmaya müsait kullanıcı isimlerimiz.
Sevgili loveflower, çok utandım inanın. :o Fark eder fark etmez silmiştim mesajımı lakin dikkatli gözlerinizden kaçmamış. ;)
loveflower
13-01-2013, 13:08
Sevgili Sudenur, daha önce karşılaşmadığımız için oldukça birbirine benzeyen isimlerimizden karıştırmak çok normal, sıkmayın canınızı.
Sevgiler :)
loveflower
13-01-2013, 13:14
Çok teşekkür ederim Güler Hanım,
Ben size kocaman bir MAŞALLAH diyorum asıl; enerjinize, güzelliğinize, kalbinizin büyüklüğüne, sevginize...
Sevdikleriniz ve sevenleriniz ne şanlı (şanlıyız:) ) sizin gibi dosta, arkadaşa, eşe, anneye, teyzeye, babaanneye sahip oldukları için.
hepinize iyi günler sudenur hanım mesajınızı aldım çok teşekkürler gelen kutusunda gözüküyordu
herkesin bağlı olduğu bir sayfa yok heralde herkesin aynı anda yazışıp görüştüğü bir de ben burda yazıyorum size sizin sayfanızdan mı geliyor mesaj siz bana şimdi cevap yazsanız ben kendi sayfamdamı görücem şu andaki sayfada göremiyormuyum
sizi çok bunaltmak istemem sudenur hanım herkese meraba demek istiyorum tanımak istiyorum epeydim takip ediyorum orhan özbilgiç bey ,tıka ,tuka,love flower,begenilen kısmına eklenmiş benim sayfama girincemi beğeniliyor
loveflower
13-01-2013, 13:36
herkesin bağlı olduğu bir sayfa yok heralde herkesin aynı anda yazışıp görüştüğü bir de ben burda yazıyorum size sizin sayfanızdan mı geliyor mesaj siz bana şimdi cevap yazsanız ben kendi sayfamdamı görücem şu andaki sayfada göremiyormuyum
Sevgili fatdem forum kullanma kılavuzu için burayı (http://www.agaclar.net/forum/forum-kullanma-kilavuzu-bazi-sorularinizin-cevaplarini-burada-bulabilirsiniz/) incelemenizi öneririm. Sorularınızın cevaplarını verdiğim linkte bulacaksınız.
loveflower
13-01-2013, 13:51
Eve getirdiğim ciciler için ayrıca teşekkürler. Çekilişte muhteşem bir orkide çekmişim. Fakat bakabileceğime inanmadığım için almadım, yerine mütevazi bir menekşe aldım. Eve gelince farkettim ki bir de tomurcuğu var, açacak :) Ayrıca Brugmansia ve Selluka çeliğim de oldu, Zafer bey çok çok teşekkürler...
Sevgili pomodoro çekilişte çıkan numaranızı benimki ile değiştirdiğiniz için size ayrı bir teşekkürü borç bilirim, size çıkan o muhteşem orkide benim oldu sayenizde. Çok çok teşekkür ederim.
Selennle beraber çekiliş numaralarını hazırlarken orkidelerden biri bize çıksın diye dua etmiştik fakat ikimize de çıkmadı, ne şanssızlık dedik. pomodoro çekiliş numarasını gösterdi biz de ona güzel hediyesini fakat kendisi ben bunu alamam dedi, şaka yapıyor diye düşündüm önce sonra, sonrası malum; muhteşem orkidelerinden biri benim oldu:)
Selennle beraber çekiliş numaralarını hazırlarken orkidelerden biri bize çıksın diye dua etmiştik...
:) Duanız kabul olmuş.
Nasılsınız...sizi mutlu gördüm...ne güzel.
Ben fakir
13-01-2013, 14:01
Sevgili Tura, bu cici avukatla bir süre sohbet şansım oldu.
Gerçekten çok hoş, gözlerinin içi gülüyor.
Allah sevdiğine bağışlasın...
pomodoro
13-01-2013, 14:03
Sevgili pomodoro çekilişte çıkan numaranızı benimki ile değiştirdiğiniz için size ayrı bir teşekkürü borç bilirim, size çıkan o muhteşem orkide benim oldu sayenizde. Çok çok teşekkür ederim.
Selennle beraber çekiliş numaralarını hazırlarken orkidelerden biri bize çıksın diye dua etmiştik fakat ikimize de çıkmadı, ne şanssızlık dedik. pomodoro çekiliş numarasını gösterdi biz de ona güzel hediyesini fakat kendisi ben bunu alamam dedi, şaka yapıyor diye düşündüm önce sonra, sonrası malum; muhteşem orkidelerinden biri benim oldu:)
Rica ederim :) Güle güle büyütün. Önemli olan çiçeğin sağlığı. Benim gibi bir aceminin elinde helak olurdu çiçek :) Arada resimlerini paylaşırsanız ben de çok mutlu olurum. Sevgiler...
loveflower
13-01-2013, 14:10
Sevgili Tura çok teşekkür ederim, eksik olmayın dünkü toplantıda bulunmak mutluluğuma mutluluk kattı. Keşke siz de olsaydınız. Siz nasılsınız? Ankara toplantısına katılan arkadaşlara sordum sizi, aldım haberlerinizi.
Saygılar
loveflower
13-01-2013, 14:13
Sevgili Tura, bu cici avukatla bir süre sohbet şansım oldu.
Gerçekten çok hoş, gözlerinin içi gülüyor.
Allah sevdiğine bağışlasın...
Çok teşekkür ederim sevgili Ben fakir,
ben de sizi tanıdığıma çok mutlu oldum, güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederim.
Güzel temenniniz için amin:)
Saygılar
Harika bir toplantı olmuş, sesler kulaklarımda çınlıyor gibi... Benim gibi niyetlenip gidemeyenler, eli böğründe, fotoğraflarla yetinir işte :)
herkese selamlar dünkü toplantının etkisiyle herkes kendini çok mutlu hissediyor çok güzel aynı şeylerle uğraşıp aynı şeylerden zevk alan ve mutlu olan insanların buluşması ne kadar güzel resimlere baktığımda herkesin çok mutlu olduğu anlaşılıyor
üyelerin bahçeleri kısmından kendime sayfa açmam gerekiyor galiba oraya resimleri ekleyene kadar buraya biraz resim yüklemeye çalışıcam
Merhabalar,
İşte toplantı mekanımız Baraka Cafe ve toplantının genel görünümü.
Herkesin ismini tek tek hatırlayamıyorum, bu nedenle isim yazmayacağım :)
Genel görünüm ve pastanın kesilişi. (Pasta gelirken makinam sorun verdiği için o anları kaçırdım malesef.)
2012 çiçeklerim
Sevgili fatdem, buraya sadece toplantı ile ilgili fotoğrafları yüklüyoruz. Lütfen üyelerin balkon ve bahçeleri kısmına konu açın ve güzel çiçelerinizi orada sergileyin.
Orhan Özbilgiç
13-01-2013, 14:37
Sevgili arkadaşlarım;
Toplantıda çektiğim fotoğrafların pek güzel çıkmadığını belirterek yayınlayamayacağımı yazmıştım.
Ancak; İçlerinden bir kısmının izlenebilir nitelikte olduklarını farkettim.
Onlarıda ben yükleyeyim.
Saygılarımla.
egülnur toplantının başlangıç saatlerinde tanıtım konuşması yaparken.
361342
Adacık ve sevgili eşi.
361343
Ankstel, herzamanki dost canlısı haliyle yer almış objektifimde.
361344
pomodoro.
361345
CemalS ve benfakir.
361346
Boyutlarını küçülttüğüm için kalite de haliyle düştü.
Adalet Hanımın gülümsemesi ve Müjgan Hanım'ın muhteşem gülüşü :)
Orhan Özbilgiç
13-01-2013, 14:48
Sevgili nariel tamamlasın. Ben öyle devam edeyim.
Sevgili nariel. Senin kalitesi düştü dediklerinin yanında bile, benimkiler sönük kalıyor.:D
Herkesin muhabbeti yerinde.
Bunlar biraz karanlık, ışığı iyi alamamışım.
Harika bir toplantı olmuş, sesler kulaklarımda çınlıyor gibi... Benim gibi niyetlenip gidemeyenler, eli böğründe, fotoğraflarla yetinir işte :)
Üzülme, her şeyin başı sağlık. Bundan sonrakilere inşallah.
Sevgili YeniGine'nin bitki taşırkenki neşesi görülmeye değerdi. (YeniGine'nin isteği üzere onun resimlerini sildim.)
Muhteşem bir toplantı olmuş. Gıptayla ve kıskanarak izledim.:( Gurubun tamamını baharda Mersin toplantısına bekliyoruz.
Devam..
361404
361405
361406
361407
361408
Son resimde Fenerbahçe Parkı'nın muhteşem manzarası var. Baraka Cafe'de yangın çıkmasına üzüldüm, görülmeğe değer bir mekandı. Elimizden geldiğince düzenlemeye yardımcı olalım bu kafeyi.
Resimler burada bitti :) Sevgili Cemal.S'in resimlerine "deli, zırdeli, daha da deli, en deli" şeklinde yazacaktım ama ...:p
Sevgiler, en kısa zamanda tekrar toplanmak dileğiyle.
almanyalı
13-01-2013, 15:29
merhaba,
Fotoğraflar, gülen yüzler...
sizleri biraz daha yakından görmek çok güzel...sanki tanışmış gibi oldum.
sevgili Güler hanım, bütün toplantıyı gözlükleriylemi geçirdi....acaba?
bütün resimlerde gözlükleriyle çıkmış.
evet gerçekte yanlış yere göndermişim ben sizin sayfanıza gönderdim zannediyorum öğrenene kadar sizi rahasız edicem galiba ben yüklediğim resimleri nasıl silicem şimdi göstediğiniz yerleri okudum ama çözemedim eniyisi sadece size bakmak bende aranızda olmak istemiştim
Sevgili Nariel güzel fotoğraflar için teşekkür ederim. Hele noktayı koyduğun Fenerbahçe manzarası çok güzel. Ellerine sağlık.
Orhan Özbilgiç
13-01-2013, 15:32
Eline sağlık Sevgili Nariel.
İyi-kötü... Bendekileride yayınlayayım artık.
Sevgili Güler Hanım' ın eşi Oğuz Bey. Çok harika bir insan. Allah onlara sağlık ve mutluluk içinde uzun ömür versin.
361419
Herzamanki gülen yüzüyle, günebakan geldi.
361420
Bension ve Sındırgılı. Masadaki eldiven ve budama makası Sındırgılı'nın. Sanırım toplantı sonrasında, parkta katliam olacak..:D
361421
Sevgili münevver'in annesi. Korogakiler ondandı. Ellerine sağlık.
361422
CemalS, Adalet Hanım'a hararetli hararetli birşeyler anlatıyor.
361423
merhaba,
Fotoğraflar, gülen yüzler...
sizleri biraz daha yakından görmek çok güzel...sanki tanışmış gibi oldum.
sevgili Güler hanım, bütün toplantıyı gözlükleriylemi geçirdi....acaba?
bütün resimlerde gözlükleriyle çıkmış.
Sevgili almanyalı, evet güneş gözlüğünü kullanmak zorundayım. Çok allerjik bir bünyem var ve uzun zamandır gözlerimde ileri derecede yanma, kaşıntı ve sulanma var. Hava direkt gözüme vurduğunda da aynı sorunu yaşıyorum. Sık sık damlalar kullanmam gerekiyor.
Toplantı sırasında da 3-5 defa damla damlatarak oturabildim.
Gözlerimi merak ediyorsan, küçük ve çekik aynen japonlar gibi, ayrıca rengi de kahverengi. :D :D
Merhabalar, öncelikle bu toplantı için emeği geçen herkesin eline emeğine sağlık. Bende aranıza katılmayı çok istemiştim fakat hastalık:( kısmetten ötesi olmuyormuş.
Nisan ayında ağaçlar.net in yıldönümü varmış inşallah bir mani olmazsa orda tanışmak üzere.:p
almanyalı
13-01-2013, 15:41
Geçmiş olsun,sevgili Güler hanım.
Ne bileyim bütün resimlerde sizi kocaman gözlüklerle görünce merak ettim.
gözlükler yakışmış.
çelikler...tohumlar...kekler börekler, kahkahalar havada uçuşmuş...
bizde payımızı fotoğraflarla aldık..
çok teşekkürler fotoğraf çeken arkadaşlar sayesinde merak ettiğim birçok kişiyi görmüş oldum...
sevgilerimle
Orhan Özbilgiç
13-01-2013, 15:42
Herkes pastayı fotoğraflamaya çalışıyor.
361429
Bu arada Sevgili münevver, benim fotoğraf çektiğimi farketti.
361430
Sevgili Zafer İnandıklı geldi.
361431
Sevgili Zafer İnandıklı'nın eşi (ayakta olan), Dregeli, münevver, Pusarık, pomodoro ve Nrkrkmz. Adalet Yağcı.(Fotoğraf çekiyor.)
361432
Genel bir görüntü.
361433
Orhan Özbilgiç
13-01-2013, 15:54
Sevgili CemalS, tüm bayan arkadaşlarımıza ithafen ''Fatma'' şiirini okuyor.
361434
361435
Son bir karede çok kaliteli olmasada, yayınlamadan geçemeyeceğim bir fotoğraf yer alıyor.
Sevgili Nuri Mürvet... Çoğumuzun ''bitkilerin bakımı ve budanması'' konularında engin bilgi ve birikimine başvurduğu, değerli uzman arkadaşımız.
361436
Nice böylesine sıcak birlikteliklere.
Çorbada tuzu olan herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Saygılarımla.
Cumhur Tonba
13-01-2013, 16:03
Baktıkça bakasım geldi fotoğraflara, okudukça okuyasım geldim mesajları.
Sanki Birleşmiş Milletler toplantı Salonu. Her yaşdan, her bölgeden insanlar.
Ortak yönleri; Hepsinin yüzü gülüyor, sıcak, samimi ve sevgi dolu.
NOT; 379 nolu mesaj-5 numaralı son fotoğraf, ekranın sol yanı. Bir kaçağa rastladım orada. 2-3 senedir bizlerle olmasa da, kalbi hep bizleydi.
Sevgili dostlar, dünkü toplantı için başta organize edenler, sonra katılanlar, katkıda bulunanlar, gelmeyi arzu edip ruhuyla bize katılabilenler, özetle bütün emeği geçenlere nasıl teşekkür edilir bilemiyorum. Bazıları çok uzun zamandır tanışıyordu ama biz yeni gelenlere de hemen kucak açtılar. Ben de su gibi genç kızlarla yakışıklı delikanlıların yağmurlu bir cumartesi öğleden sonrasını bizlerle geçirip enerjilerini yaymalarını takdir ettim. Mekana da bu hararet mi fazla geldi yoksa nazar mı diye düşündüm.Toplantıyla ilgili yukarıda yazılanların tümüne katılıyorum.Güler hanım, Cafeye her türlü katkıya hazır olduğumu da belirtmeliyim. Tekrar kocaman teşekkürler!!
Çok güzel bir toplantıydı. Sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzeldi. Çok teşekkürler...
Baktıkça bakasım geldi fotoğraflara, okudukça okuyasım geldim mesajları.
Sanki Birleşmiş Milletler toplantı Salonu. Her yaşdan, her bölgeden insanlar.
Ortak yönleri; Hepsinin yüzü gülüyor, sıcak, samimi ve sevgi dolu.
NOT; 379 nolu mesaj-5 numaralı son fotoğraf, ekranın sol yanı. Bir kaçağa rastladım orada. 2-3 senedir bizlerle olmasa da, kalbi hep bizleydi.
Çok haklısın sevgili Cumhur Tonba. Mahmut Leventoğlu'nun Foruma girdiği en son tarih 31.10.2008 olarak görülse de inanıyoruz ki kalbi halâ bizlerle.
Bana da kekik reçeli hediye etti, harika bir şey.
YeniGine
13-01-2013, 16:15
Ben hâlâ heyecanımı yenemedim, nasıl mutluyum nasıl. Bugün bütün gün yüzümde tebessüm, ara ara kendi kendime gülen bir durumdayım.
Kafe çok güzel bir yerdi, nazar boncuğu varmıydı acaba diye düşündüm yangın haberini duyunca. Çok üzüldüm.
Güler Hanım yapmamız gereken, üzerimize düşen vazifeyi seve seve kendi adıma yardımcı olmaya çalışırım.
İlk aklıma gelen oturma gruplarının üzerindeki kilimler ve yastıklar geldi. Onlar da yanmışlar mı acaba?
Çok güzel bir toplantıydı. Sizlerle beraber olmak gerçekten çok güzeldi. Çok teşekkürler...
Tam da doktorca yazılmış kısacık bir mesaj.
Reçete yazmıyorsun sevgili jineop, biraz izlenimlerini yazsaydın ya.
serkan_istanbul
13-01-2013, 16:33
ciroz ve arkadaşı getirdikleri tohumları dağıtım için hazırlıyor.
361183
Ah ah ne kadar istedim orkideyi ama ben anlamadan kura çekildi e kendi kendime uzaktan bakarsan dedim durdum ama olsun inşallah güzel gelişir ve resimleriyle avunuruz dermişim ama napim kıskandım. maşşallah diyeyim bari.
antiaging
13-01-2013, 16:36
bende zizinle birlikde olmak çok isterdim :( samsunda böyle aktiviteler olmuyor istanbulda yaşamanın faydalarından biri :)
361443
Sevgili ciroz ve canı ...
Yüreği, gönlü güzel sevgili Güler hanım pastayı kesiyor
361453
Sevgili pusarık hakettiği üzere pastayı üflüyor
361454
Annesinin güzel kızı ....
361455
Pür dikkat sayın cemal S Fatmasını dinliyorlar sanırım
İstanbul da bu güzel toplantı da emeği geçen herkeze sonsuz şükranlarımı sunuyorum.
Bir çok güzel insanın bir arada olduğu, bir makanda olmanın heyecanıyla Ankaraya döndüm.
En son ayrılanlardan biri olarak Sayın cemal beye ben ayrılana kadar beklemesinden dolayı özellikle teşekkür ederim. Oğlum gelene kadar beni bekleme nezketinde bulundular..
Tanışma şansını yakaladığım bütün güzel insanlara ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu arada çaktırmadan Sayın malinanın bir çok güzel fotağrafını çekmiştim..Ne ara müdehale etti anlayamadım;) hiç birini yükleyemiyorum:(
almanyalı
13-01-2013, 17:43
merhaba,
Özel değilse eğer, sevgili CemalS' nin fatma' sını bizde duysak olurmu?
Ben fakir
13-01-2013, 17:46
merhaba,
Yanılmıyorsam, Ağaç ev kahvesinde olmalı; bir hafta kadar önce yayınlamıştı.
Fotoğraf paylaşımları için teşekkürler.
Şimdi tv izledim baraka kafe tamamen yanmış...İnanamıyorum çok üzüldüm acaba birşeyler yapabilirmiyiz:(
Şimdi tv izledim baraka kafe tamamen yanmış...İnanamıyorum çok üzüldüm acaba birşeyler yapabilirmiyiz:(
Sahibine geçmiş olsun telefonu ettim, kendilerine bahçe tanziminde kullanılacak ağaç ve çiçekler için söz verdim. Elinizde olan tohumlardan yetiştirebilirsiniz.
Sahibine geçmiş olsun telefonu ettim, kendilerine bahçe tanziminde kullanılacak ağaç ve çiçekler için söz verdim. Elinizde olan tohumlardan yetiştirebilirsiniz.
Çok üzücü bir durum:(
Haberi ben de gördüm. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.
günebakan
13-01-2013, 22:21
Çok güzel bir toplantı idi ama şimdi baraka kafenin yandığı haberini okuyunca şok oldum çok geçmiş olsun.
merhaba,
Fatma
Terden apak olmuş rastıksız kaşı
Dayanmış çapaya duruyor Fatma
Ayağı yalındır başında poşu
Kardan adam gibi eriyor Fatma
Yağın yok tuzun yok dert kucak kucak
Her sene baharda böyle olur ancak
Zemheride soğuk temmuzda sıcak
Hep senin başına vuruyor Fatma
Bakraçta soğumuş düğürcük aşı
Ayağın acıtmış tarlanın taşı
Çatlak dudakları çürümüş dişi
Sana pek ıstırap veriyor Fatma
Borçluymuş kocası gitmiş gurbete
Yıllardır hasrettir yüz gram ete
Sıcak bir çay olsa geçer hürmete
Bilmem ki ne güne duruyor Fatma
Tomofiller gelmiş misler kokuyor
Yazamıyor ama biraz okuyor
Kaş altından dargın dargın bakıyor
Pek bakarkör değil görüyor Fatma
Ozan Salim ORGEL ( Çorum)
Umarım beğenirsiniz... Sevgili alamancı..!
Asiye hanım....! Ne demek benim için büyük zevkti. Sizleri tanımak ve aynı pencereden dışarıyı seyreylemekten çok mutlu oldum. Ayrıca sohbetinizde doyumsuzdu. Esenlikle dönmenize sevindim delikanlıya selam söyleyin. Görüşmek dileği ile.;)
Güler hanım Kafenin durumuna çok üzüldüm dış mekan bitki üretimimiz var biliyorsunuz üzerimize ne düşerse yardıma hazır olduğumuzu iletin lutfen olurmu?:(
Bu arada fotoğraflar varya süper vallahi söyleyecek söz bulamadım yahu. Nariyel alacağın olsun sorarım bunların hesabını. Deli ha görürsün sen görürsün.. Eğer senin düğününde elekle su taşımazsam...:D:D:D
Saygıyla.
İç çeke çeke yazıları okudum, fotoğraflara baktım.... Tam da toplantının olduğu sıralarda Eminönü - Beşiktaş otobüsünde, sıçan gibi ıslanmış bir halde, Beşiktaş'taki arabama ulaşıp toplantıya gelme çabalarındaydım ki nafile.... Tıkalı trafikte sadece camdan bakıp, sevgili arkadaşlarıma bir telefon edebildim...
Aranızda olamadım ama kalbim sizlerleydi. Bu biraz züğürt tesellisi oluyor ama kendimi böyle avutuyorum...
İyi ki sizleri tanımışım ve iyi ki bu ailenin bir üyesiyim..
almanyalı
13-01-2013, 23:38
Teşekkür ederim, sevgili cemal.S iyiki merak etmişim,
oldukça anlamlı ve güzel bir şiirmiş.
ayrıca fotoğraflarda sizide biraz görme şansım oldu,listemdeki birçok kişiyi görme şansım oldu aslında..
herkes tam beklediğim gibi...özellikle birisi.
mandalinci
14-01-2013, 07:39
Yine çok güzel, neşeli, sevgi dolu bir toplantı.
Gelemeyenlerden biri olarak, imrenmedim değil, ama resimler ve yazışmalarla avunuyorum.
Darısı yeni toplantılara :)
Yangına da çok üzüldüm, umarım mekan sahipleri, çabuk toparlanabilirler.
arkadaşlar hepinizi kutluyorum süper bir toplantı olmuş bi çok kişi katılamasada buradan bilgisayar başından sizleri takip ederek bizlerde manen sizlerleydik. Ankara dan vekilimiz Asiye hanımdı kendisine buradan sevgiler bi çok arkadaşımızı fotolardan tanıma şansımız oldu bu gibi toplantıların bol katılımıyla hep yapılması dileğiyle hepinize teşekkürler :)
Ayşe Yıldız
14-01-2013, 07:48
Evet gördüm :)
http://img41.imageshack.us/img41/4057/yeniginejpeg.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/41/yeniginejpeg.jpg/)
Resimlerinizin hepsi çok güzeller. Ama ben içlerinden en çok bunu sevdim.
Kılıfsız çımaz abi!:D
Sevgili Ayşe Yıldız çok haklıymışsınız " kılıfsız çıkmaz abi" demekle.....
Sevgili Yeni Gine'nin katıldığı ilk toplantı olduğu için sahiden çok heyecanlıydı. Hep "ayy inanamıyorum, herkes canlı canlı karşımda, Güler Hanım burada, Adalet Hanım burada" dedi de durdu.
Derin derin nefes alışlarına şahit oldum.
Arabasız geldiği halde onca şeyi nasıl getirdiğine de ben şaşırdım. Yığınla güzel hediyeler getirmiş. Çok teşekkür ederim sevgili Yeni Gine.
Yazılarında yazdığı gibi kendisi de. Hissettim ki bizleri çok sevmiş, sitemizi çok seviyor, malinayı çok seviyor ama bir o kadar da çekiniyor, belki biraz da korkuyor.
Bir ara " aman yanlış bir şey yaparım da malina beni banlar diye aklım çıkıyor, ödüm kopuyor" dedi, çok güldüm. Ve anladım ki agaclar.net Yeni Gine'de de bağımlılık yapmış, sitemizden ayrı kalamıyor... oh oh ne güzel.
Ayşe Yıldız
14-01-2013, 08:09
Bağımlılık konusunda çok haklısınız. Bu sitedeki insanlarla kısa süreliğine de olsa aynı atmosferde olmak sanırım herkesi heyecanlandırıyor. Daha güzel buluşmalarda inşallah buluşulur...
ilksenozturk
14-01-2013, 08:16
resimlere bakmaya ve yazıları okumaya doyamadım.
çok güzel bir toplantı olmuş,
aranızda olmayı , sizler ile tanışmayı, şiiri duymayı, sizlerin fotoğrafını çekmeyi, çekilişte heyecanlanıp hediyeler ile sevinmeyi ve herkes gibi orkidelere göz koymayı çok isterdim.
yaş grubunun genişliğine bakar mısınız toplantıdaki. ben de 2 yaşında bir üye getirirdim aranıza.
kısmet bir dahaki sefere inşallah.
ayrıca zaten bize fena halde uzak olduğu için baharda 'fena halde batı istanbul' toplantısını olmadı ben organize edeceğim, hem de kendi evimde :)
Ömrünün bir bölümünü İstanbul/FENERBAHÇE'de geçirmiş bir Ankara'lı olarak bu toplantıya katılmayı çok isterdim, ama işler-güçler engel oldu...
Katılanların neşeli yüzleri, toplantının çook güzel geçtiğini belgeliyor.
İstanbul'lu agaclar.net camiasına selam ve sevgiler...
Ana gibi
14-01-2013, 08:32
Bütün resim yükleyen, toplantının heyecanını bizlere yansıtan arkadaşlara teşekkür ederim. Ama halen beklediklerim var, resimler ve anekdotlar bekleniyor, Adalet hanım bu kadar dinlenme yetmezmi? Müjgan hanım sizdende o güzel gülüşünüzle yoğrulmuş anılar beklersem çok mu oluyorum.:o Kusura bakmayın takılı kaldım. Sevgiler saygılar.
Güler hanım, Herşey için içten teşekkürler, selamlar.
benimde bir teşekkür mesajı atmam lazım ve :
öncelikle sevgili malina utangaç-mahcup genç kız gülümsemesi ile ki yüzünde hala tanımlayamadığım ama çok tanıdık sevecen bir ifade ile (öyle tatlı bir yüzü var ki) kapıda karşılaştığımız ilk selamımızı verdiğimiz güzel insana , sevgili güler hanıma (akşam eve dönünce eşime ya ben güler hanım ın gözlerini göremedim deyip işin sırrını sonradan öğrendiğim ; çok geçmiş olsun ayrıca japon gözleri çok severim ) bu güzel birliktelik için sonsuz teşekkürler. bu kadar keyifli güzel geçeceğini tahmin edemezdim ama orada geçirdiğim bir kaç saatin tüm gün bana verdiği pozitif enerjiyi anlatmaya ihtiyaç duymuyorum.
masasına oturduğumuz sayın ahmet beye , sayın küncüye, ve gerçekten harika biri olduğuna eşimle kanaat getirdiğimiz ve utanarak adını unuttuğum saygıdeğer hocamıza kısa ama çok zevkli sohbeti için teşekkür ederim.
toplantının en güzel kadını sevgili yenigine pozitif cıvıl cıvıl , çıtıpıtı narin tanışmaktan memnun olduğum sevgili tika, ki beni şaşırtan iki insan sevgili tika ve sevgili adalet yağcı oldu. nedense kafamda daha farklı şekillenmişti resimleriniz :) adalet hanım öyle zarif bir insan ki anlatılmaz. konuşması o güzel yüzü, "saraylı" diyeceğim sakın kızmayın bana :)
sevgili zafer inandıklı baba ve harika eşi nilgün ablam ikinizi de çok seviyoruz (muhteşem insanlar sizin için ne söylesem eksik kalır)
sayın orhan özbilgiç hocam , sayın cemal.S (eşinizle tanışmayı çok isterdim) sayın ben fakir tanıştığım ve sizleri gördüğüm için çok mutluyum.
sayfasını beğenerek takip ettiğim mütevazi, hoş sohbet ve sabırlı sayın yener.t bey ; sorularıma sabırla karşılık veren ( bu arada elmalı kurabiye afiyet olsun :)) sayın alacakaranlık , yasemin mi hanımeli mi diye düşünerek konuştuğumuz sayın sariefe sizlerle tanışmak mutluluktu.
sevgili münevver ve tatlı annesi , sevgili nariel , sevgili loveflower, sevgili selen ve diğer çalışkan dostlar toplantı boyunca durmadan bizler için uğraşıp durdunuz iyi ki varsınız :)
sayın nuri mürvet hocam ayak üstü verilen değerli bilgiler için çok teşekkür ederim ve dünya tatlısı eşiniz sohbeti sıcak , samimi tanışmaktan gerçekten memnun olduğum yaptığı kekten yiyemediğim burda bir hıçkırık sesi ...
sevgili jineop, sevgili hozat, sevgili aybala,sevgili günebakan ,neşesi yüzünden okunan sayın ankstel, sayın omer,sayın drhegeli, sayın ciroz, sayın tourkana ve nişanlısı sizleri tanımakta büyük bir zevkti.
sevgili pusarık ve kızı derya sohbetiniz çok güzeldi. ikinizide çok sevdim aranızda ki anne-kız çekişmeleri çok hoşuma gitti. ilgili sevecen bir insansınız allah sizi ailenize bağışlasın hayırlı sağlıklı bir ömür dilerim.
sevgili nur hanım sıcacık insan , sohbetiniz için sağolun. o güzel seranızı gezmek sitedeki her üye gibi benimde hayalim inşallah sizi bir gün ziyaret etmeye geleceğiz.ayrıca güzel hediyelerinizden biri bizde baktıkça sizi görüyoruz çok teşekkür ederim.
ve adını saymadığım değerli üyelere , ikramları ile bizi şımartan hünerli ellere çok teşekkür ederim. cumartesi günü orda sizinle birlikte olmak ,sohbet etmek ortama hakim olan yüksek dozdaki pozitif enerjiden nasibini almak büyük keyif büyük mutluluktu benim ve eşim için. emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.
İlk defa katıldığımız agaclar.net toplantısı olan bu toplantıda, gülen yüzler, sıcak kalpler, mutlu gözler herkesin yüzüne yansımıştı.
Doğa ve hayvan sevgisi ile kuşanmış yürekler gerçekten insanın her haline yansıyor.
Tanıştığımız, tanışamadığımız herkesin yüzünde gülücükler, ve sevgi vardi.
Bir kez daha ne kadar özel bir aile içerisinde olduğumuzu anlamış olduk. yüreğimiz bir kez daha sevgi ve umutla doldu.
iyiki varsınız.
Fotoğraf makinemiz yanımızda olmadığı için etkinlikten fotoğraflar yükleyemiyoruz ama ganimetlerin ne halde olduğunu merak edenler
http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-bahceleri/27724-3.htm#post1085496
linkinden akıbetlerini görebilirler :)
Adalet Yağcı
14-01-2013, 11:35
Sevgili güzel ailem;
Bir kez daha sizlerle birlikte olma mutluluğunu yaşadığım için çok sevinçli ve gururluyum.
Mesajımı yazmakta geciktim evet, merak eden sevgili 'Ana Gibi' için bir açıklama şart oldu :)
Nedeni; toplantı sonrası sevgili dostum Müjgan Yılmaz'ın evinde misafir olmamdı, Müjgan evini yeni yerleştiriyor, internet bağlantısı olmayınca hemen yazma şansımız da olmadı.
Her zamanki gibi yine çok güzel bir toplantı oldu, her şey kusursuz bir şekilde düşünülmüştü, öylece de yaşandı.
Öncelikle sevgili Güler'e bu organizasyon için kocaman teşekkürlerimi sunuyorum.
Sonra, bizleri böylesine güzel bir çatı altında toplayan sevgili malina'ya güzel forumumuzla birlikte uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
Muhteşem ikramlar, fotoğraflar, mesajların içinde şahsıma söylenmiş nazik sözler için, her şey için teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler...
Şunu bilmenizi isterim ki, hepinizi de çok ama çok seviyorum.
Yaşadıkça birlikte olmak dileği ile.
Baraka kafe için çok üzüldüm, dilerim en kısa zamanda toparlanır.
Bahçe tanzimi için elimden gelen yardımı yapmaya hazırım.
Luminary
14-01-2013, 11:55
İlk toplantıma nihayet katılmış ve siz sevgili ağaçlar.net üyeleriyle buluşup tanışma fırsatı yakalamış olmanın mutluluğu içindeyim.
Hepsi birbirinden hoş sohbet, ağaç sevdalısı, bitki meraklısı ve dost canlısı insanlarla birlikte olmak çok keyifliydi.
İstanbulun güzelliğine karşı yeşillikler ve kediler içinde bir ortamda olmak, toplantının heyecanını yaşamak ve çekilişle minik-şirin bi "pıtırcık" -bu benim koyduğum ismi :))- kazanmak beni ziyadesiyle mutlu etti.
Dilerim bundan sonraki toplantılara da katılıp sizlerle birlikte olabilirim.
Bu kadar güzel bir topluluğun emek verip büyüttükleri değerli bitkilerini, itina ile ayıkladıkları tohumlarını, deneyimledikleri olayları birbirlerine aktarmaları-vermeleri-hediye etmeleri bu aileye olan inancımı kat kat arttırdı.
Sevgi ve arkadaşlık bağları ağaç ve yeşil sevgisiyle birleşince ne denli güzel sonuçlar çıkabiliyormuş gördüm !
Üyelerimizin gönüllerinden gelerek hazırladıkları birbirinden leziz kurabiyeleri-kekleri, hep birlikte yediğimiz Pusarık Emeklilik & İstanbul Toplantısı pastası da toplantıya ayrı bir sıcaklık kattı :))
Çekilen fotoğraflardaki neşemiz,mutluluğumuz ve arkadaşlığımız dilerim bundan sonra katlanarak artar.
Hepinize sevgi ve selamlar...
Cumhur Tonba
14-01-2013, 12:54
Yollar uzak gelemedim,
Muradıma eremedim.
(Elbet bir gün buluşacağız, bu böyle kalmayacak.)
Zaten şimdi gözlerimde yaş, fotoğraflar bana arkadaş.
Ne diyeyim. Harikasınız sizler ve agaclar.net
Cumhur bey, öyle güzel ifade etmişsiniz ki hislerimizi.. :(
Bu sayfayı okurken, inceliyorken çok mutlu oluyorum lakin gözlerimin dolu dolu olmasına da engel olamıyorum. ;) Karşılık beklemeden emek vermenin, sevgi vermenin ne demek olduğunu çok net ifade ediyor ağaçlar net ailemiz..
bahtiyar02
14-01-2013, 13:15
Harika ikili. (Sizi çok seviyoruz) malina ve aybala.
361204
Sevgili malina sizi resimde görmekte büyük bir şans.
Toplantıya katılan tüm dostlara saygılar sevgiler.
Dün gece saat 22 gibi evimdeydim. İstanbul'a gitmenin en iyi tarafı eve, Ankara'ya dönmek galiba...:D
Şaka bir yana bu yaşta böyle uzak mesafelere, böyle kısa yolculuklar yapmak artık yormaya başlamış.
İstanbul ziyaretimi aslında Aralık 2012 gibi planlamıştım. Güya bir ay önceden sipariş ettiğim tanburumu alacaktım, kardeşlerimi ziyaret edip geri dönecektim.
Sevgili Güler ve malina'nın 12 Ocak toplantısını anımsatmaları ile bir süre daha erteledim, bunda ne kadar isabet ettiğimi biliyordum.
Yanılmamışım...
Doğa ve insan sevgisi gibi ortak noktaları bulunan insanların bir arada iken -normalde onca kalabalığın insanı yorabileceği bir ortamda, yorulmadan- ne büyük bir “sevgi”oluştuğuna dair, zamanın öylesi bir ortamda ne çabuk geçtiğine dair fikrim, bir kez daha yinelenmiş oldu.
Her toplantı sonrasında buna benzer şeyleri hep yazdık ve eminim bundan sonra da yazmayı sürdüreceğiz. Şu ana kadar yazılanlar, benim de yazmak isteyeceğim şeyler. Tekrara düşmek istemediğim için, tüm güzel dileklerin ve duyguların altına imzamı atarım demekle yetiniyorum :)
Ve... ve... ve... “Ağaçlar nokta net” in Nisan 2013 ayındaki kuruluş yıldönümü toplantısında buluşmak üzere diyorum... ;)
Müjgan Yılmaz
14-01-2013, 14:32
361632
Yazılacak her şey,yazılmış, görüntülenmiş.
Ben de kendi yöntemimle ilan ediyorum; sitenin çiçeklerinin bir kısmı Cumartesi günü Baraka kafedeydi :)
Katılmaktan son derece mutlu olduğum bu toplantı için emeği geçen, katılan herkese çok teşekkür ediyorum.
Sevgili Tika, değerli çiçekler için tekrar çok teşekkür ederim.
Zafer Hocam, sürpriziniz beni çok mutlu etti. Emeklerinize yüreğinize sağlık.
Dünya çok küçük Sayın Ankstel ile komşu çıktık. -)))
Hiç tok olduğunu görmediğim eşim bile ikramlar karşısında pes etti.
Tadı damağımızda kalan toplantıda sohbetler o kadar tatlı ve yoğundu ki diğer dostlarla tanışmaya, konuşmaya vakit yetmedi. Bir sonraki toplantıya inşallah...
Cafeden parkın çıkısına kadar, o kadar çok ıslandık ki Sevgili Tika’nın saksı ile getirdiği çiçekleri koyduğu kâğıt torba delindi ve çiçekler etrafa saçıldı. Elimizde saksılar sırılsıklam sokakta yürüyen iki deli.-))) Çiçeklere bir şey olmasın diye dua ettim. Sanırım sorun yok.
Kısacası gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı harika bir toplantıydı.
Cumhur Tonba
14-01-2013, 16:28
Cumhur bey, öyle güzel ifade etmişsiniz ki hislerimizi.. :( Bu sayfayı okurken, inceliyorken çok mutlu oluyorum lakin gözlerimin dolu dolu olmasına da engel olamıyorum. ;)
Dün gece saat 22 gibi evimdeydim. İstanbul'a gitmenin en iyi tarafı eve, Ankara'ya dönmek galiba...:D
Yanılmamışım...
Doğa ve insan sevgisi gibi ortak noktaları bulunan insanların bir arada iken -normalde onca kalabalığın insanı yorabileceği bir ortamda, yorulmadan- ne büyük bir “sevgi”oluştuğuna dair, zamanın öylesi bir ortamda ne çabuk geçtiğine dair fikrim, bir kez daha yinelenmiş oldu.
Sayın Sedanur, inanın siz de çok güzel ifade etmişsiniz. Ben hislerimi az bile anlattım. Bırakın gözlerimin dolu dolu olmasını akan göz yaşlarını bile anlatmadım o duygu dolu anların ardından. Sevgi, akadaşlık, samimiyet ve dostluk dolu o tablolar.
Sayın Müjgan, Zaten hislerini böylesine şairane ve güzel ifade etmesinden başka bir şey bekleyemeyeceğimiz birisisiniz. Ankara sevginiz de harika.
Sevgili arkadaşlar iki gündür birazda buruk olarak sizleri gıpta ile izliyorum aranızda olamamanın üzüntüsü içerisindeyim, toplantının çok güzel geçmiş olduğu her taraftan belli oluyor, toplantıya katılan emek harcayanları tüm arkadaşları kutluyorum, güzel bir ailenin üyesi olarak sevinç duyuyorum.
Arkadaşlar bana söyleyecek pek bir şey bırakmamışlar bende arkadaşların affına sığınarak üç fotoğrafla katılayım.
361661
361662
361663
Cumhur Tonba
14-01-2013, 16:34
Cafeden parkın çıkısına kadar, o kadar çok ıslandık ki Sevgili Tika’nın saksı ile getirdiği çiçekleri koyduğu kâğıt torba delindi ve çiçekler etrafa saçıldı. Elimizde saksılar sırılsıklam sokakta yürüyen iki deli.-)))
Kısacası gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı harika bir toplantıydı.
Size bir önerim var sayın adacık. (Gerçi bilmiyorum üye misiniz?) Bitki Delileri grubuna hemen giriş yapın.
Ne olur ''Kısacası gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı harika bir toplantıydı.'' demeyin bize. Siz birde bize sorun o konuyu. Katılanların değil de, katılamayanların hislerini.
Eşekten düşenin halini, eşekten düşenler anlar ancak.
YeniGine
14-01-2013, 16:37
:D Sevgili Lilium; harikasınız... Çok hoşuma gitti. Ellerinize, aklınıza sağlık. Eğer sakıncası olmayacak ise devamını bekleriz...
Cumhur Tonba
14-01-2013, 16:38
Ya Lilium, yaptın yine yapacağını. Nerden aklına geldi? Kırk yıl düşünsem fotoğraflara yazı yazmak aklıma gelmezdi. Hele daha çok var yazılacak fotoğraf. Biraz gayret.
Sen orada olmasan bile eminim ki ruhun, kalbin, benliğin oradaydı
Bak sayın Yeni Gine de bana katılmış. Devamını bekleriz. Teşekkürler Yeni Gine
Lilium, fotoğraflara döndüm yine, başladım gülmeye. Hanım da diyecek bu kafayı mı yedi.
Sayın Cumhur Tonba,
Amacım asla kıskandırmak değildi, toplantının anlatılmaz güzelliğine vurgu yapmak için öyle bir cümle kurmak istedim.
Gruba dahil olacağım, teşekkürler
Cumhur Tonba
14-01-2013, 16:43
Sevgili malina sizi resimde görmekte büyük bir şans.
Toplantıya katılan tüm dostlara saygılar sevgiler.
Bahtiyar abim,
Beni gördüğüne sevinmedin mi yoksa. Darıldım sana. Liliumla oradaydık.
Ya Lilium, yaptın yine yapacağını. Nerden aklına geldi? Kırk yıl düşünsem fotoğraflara yazı yazmak aklıma gelmezdi. Hele daha çok var yazılacak fotoğraf. Biraz gayret.
Sen orada olmasan bile eminim ki ruhun, kalbin, benliğin oradaydı
Sadece ıslak gözlerle izleyen siz olmadığınızı biliniz.
"daha çok var yazılacak fotoğraf. Biraz gayret"
Var da arkadaşları da kızdırmayalım, hele YeniGinenin o bakışına da bir şeyler yazılabilirdi, o ne bakış malinaya, ürkek ve tedirgin. :)
YeniGine
14-01-2013, 16:51
Sormayın; ayrılma vakti geldi çattı... Herkesle vedalaştım, dışarı çıktık dışarıdaki arkadaşlarla da vedalaştım hoşçakalın dedim yürüyordum ki Sayın Orhan Özbilgiç belli belirsiz 'Malina' dedi. Aman Allah ım yaptığım hataya bakar mısınız, Sayın Malina'yı görmemişim ve kendisine hoşçakal demeden oradan ayrılıyor idim. Artık halimi siz düşünün. 'Eyvaah malina' dediğimi hatırlıyorum, hoşçakalın, teşekkürler dedim sarıldım öptüm. Yüremeye başladığım an ter içinde idim vallahi.
Adalet Yağcı
14-01-2013, 16:56
Sevgili Lilium, ben çok sık kahkaha atmam, güldürmek zordur beni.
Ama fotoğraflara yazdıklarınızı görünce kendimi tutamadım :)
Ellerinize yüreğinize sağlık.
Kimse gönül koymaz size rahat olun.
Orhan Özbilgiç
14-01-2013, 17:20
Sevgili Lilium; 'Pes' doğrusu... Çok yaşa e mi?:D:D:D
Sevgili arkadaşlar iki gündür birazda buruk olarak sizleri gıpta ile izliyorum aranızda olamamanın üzüntüsü içerisindeyim, toplantının çok güzel geçmiş olduğu her taraftan belli oluyor, toplantıya katılan emek harcayanları tüm arkadaşları kutluyorum, güzel bir ailenin üyesi olarak sevinç duyuyorum.
Arkadaşlar bana söyleyecek pek bir şey bırakmamışlar bende arkadaşların affına sığınarak üç fotoğrafla katılayım.
361661
361662
361663
Seni kurnaz seni aklın fikrin Cumhur ağanın horozunda. İlla budun birisini götürecek ya bahane üstüne bahane.:) Araya soyadını Tilki diye değiştirmiş birisini bahane etme.:D Açık açık söylesene.. Tilki Fatma Fatma diye feryadı figansa bilki bildiği bir şey vardır.;) Yoksa Aysel Aysel diye alçak sesle seslenir kafayıda yemezdi değilmi?
Diğerlerine gelince yorum yok hadi deliyim amaa ...... .......... . Sopayı yersen benden ve Cumhur ağadan yardım istemeyesin.:D
Eğer senin ceviz fotoğraflarını çalıp Hakan FİDANA gönderip fecde yayınlatmazsam...:D Soyadımı Porsuk diye değiştireceğim.:) Görürsün sen görürsün...
Nokta nokta yerleri doldurda sana bıldırcın bacağı göndereyim. Akıllının zoruna bak sen...:)
Saygıyla..
:D Sevgili Lilium; harikasınız... Çok hoşuma gitti. Ellerinize, aklınıza sağlık. Eğer sakıncası olmayacak ise devamını bekleriz...
Nasıl olsa siz resimleri özel rica ile sildirdiniz . :)
Ne olur ''Kısacası gelemeyenlerin çok şey kaçırdığı harika bir toplantıydı.'' demeyin bize. Siz birde bize sorun o konuyu. Katılanların değil de, katılamayanların hislerini.
Eşekten düşenin halini, eşekten düşenler anlar ancak.
Çok haklısınız sevgili Cumhur Tonba. Kıskançlıktan çatlayacağım;)
Sevgili Lilium, ben çok sık kahkaha atmam, güldürmek zordur beni.
Ama fotoğraflara yazdıklarınızı görünce kendimi tutamadım :)
Ellerinize yüreğinize sağlık.
Kimse gönül koymaz size rahat olun.
Eh o halde günah benden gitti. :)
Buyrun.
361830
361831
361832
361833
361834
361835
361836
361837
361838
YeniGine
15-01-2013, 00:53
:D Yaşasın bu güzellik ilk bana nasip oldu!.. Gözlerimden yaş geldiii, gecenin sessizliğinde kahkaha da atamıyorum, gül Allah gül, karnım acıdı valla sessiz sessiz gülmekten Sayın Lilium gerçekten müthiiiş, harikasınız!..
YeniGine
15-01-2013, 00:55
Sayın Lilium, inanın İstanbul Toplantısının güzelliğini, devam ettiriyorsunuz... İstanbul Toplantısı tüm güzelliği ile devam ediyor!..
Sevgili Lilium, çalşımalarınız harika. Toplantıya gitmek vardı ama sizin bu çalışmalarınız toplantıya gitmeye gerek kalmadığını segiledi. Geçen diyalogları duydukça zaten insan orda olmuş kadar oluyor. Özellikle son çalışmanın ikinci fotoğrafı müthiş. :) :)
İyi ki diyorum sessiz gülmeyi öğrendim yoksa... :)
YeniGine
15-01-2013, 01:13
Sayın Fatih evet bu saatte sessiz gülmek. Karnım acıdı, gözlerimden yaş... Sevgili Lilium İstanbul Toplantısına bence damgasını vurdu.
Sayın Adalet Yağcı Hanım ın da dediği gibi 'Kimse size gönül koymaz'... Evet bence de bu güzelliğe kimsenin gönül koyacağını sanmıyorum.
Harikalar yarattınız Sevgili Lilium. Sağolun.
bahtiyar02
15-01-2013, 01:46
Bahtiyar abim,
Beni gördüğüne sevinmedin mi yoksa. Darıldım sana. Liliumla oradaydık.
Sevgili Cumhur Tonba abiciğim;
Hepinizi gördüm hepinizi tanıdığım için çok mutlu oldum. Sevgili Malina sayesinde abiler,Ablalar ve dostlar edindim. Ondan malina'nın hepimizin yanında ayrı bir değeri olduğuna inanıyorum.Sevgiler saygılar
Eh siz istersiniz de ben devam etmezmiyim.:D
361839
361840
361841
361842
361843
361844
361845
361846
361847
Tüm arkadaşların affına sığınıyorum sürcü lisan ettiysek affola.
YeniGine
15-01-2013, 02:05
:))))))))) Sevgili seleeen öyle mi dedin gerçekten?.. Gerçekten de korkmuş, öyle bakıyor bana!..
YeniGine
15-01-2013, 02:16
Sevgili Lilium, bu güzelliklere de çok şüküür ilk ben tanık oldum. Çook güldüm çok. İstanbul Toplantısının buluşma güzelliğini devam ettirdiniz. Bana göre, benim için yok böyle bir güzellik diyorum. Toplantıda yoktunuz üzüldüm :( fakaat sonrası inanın fazlası ile güzelleştirdiniz. Her daim dediğim gibi aklınız, zekânız, espri anlayışınız ile mutlu ettiniz, güldürdünüz. Sağolun, varolun, çook yaşayın inşallah. Hep gülesiniz...
Sanırım ikincide ben. Azıcık gececi olunca bunlarıda görmeye fırsatımız oluyor. uykum hiç yoktu gülerken olanda kaçtı valla.
Ellerinize sağlık Sn Lilium. Yüz ifadeleri ve baloncukların uyumu hepsi müthiş. :)
Birisi beni çimdiklesin hayal mi görüyorum ne? Bizde deliyiz deyip ortalıkta dolaşıyoruz gece gece bir zır deli geçmiş buralardan gören bilen duyan oldumu? Yok yok bu böyle gitmez yakında kesin kamçıyı yediği gibi soluğu Ceviz bahçesinde alır. Adam bıraktı Cevizleri taktı AĞAÇLARIN akıllılarına pardon delilerine.:):)
Şuraya bakarmısınız nerdeyse bizi obezite yapıp kebapçıya gönderecek. Yedim kardeşim varmı bir diyeceğin çok kıskandınsa gönderirsin bir torba Ceviz sabahları yeriz bir iki hafızamıza iyi gelir.:) Şiir okuyoruz görmüyormusun rahatsız etme. Ayşe Ayşeeee Ayşe.. Anşaaa. Akıl bırakmadıki adamda kusura bakma FATMA...
Varya sana bir tüyo bu delilerin arasında öyle tokturlar varki kendine dikkat et seni tohum diye paketleyip İNCİRLİYE ÇAMLIĞA gönderirler dikkat et.:) Tabiii orayıda satıp oğluna gemicik almadıysa birisi.;)
Yüz kere diyorum sataşma bu delilere bir gün GÖNENE gelirlerse tavuğu pardon KUZUYU kazıkta KORUN üzerinde döndürttürürler sana. Benden söylemesi.
Yahu bir şey daha siz ne ara Cumhur ağayla toplantıya gelip gittinizde sevgili SERDARA hava atıyorsunuz.. Hayaletmisiniz ne?:D:D:
Seviyorum ikinizide isterseniz GÜLER ablaya, olmadı OĞUZ beye sorun.
Sabah sabah ben neler diyorum yahu G Ü N A Y D I N herkesee.
Ah Cemal ah yedin kafayı yedin.. Ne o öldün gülmekten.. Helal sana yahu yetti GARİİİ..
SAYGIYLA.
Sevgili Lilium, muhteşemsiniz:) Sabah sabah çık güldüm:))
Adalet Yağcı
15-01-2013, 08:30
Sevgili Lilium, tüm baloncuklara bayıldım.
Bu yeteneğinizi hiç küçümsemeyin, zorlamakla olmayacak bir şey çünkü.
Eskiden okuduğumuz gırgır, leman vb. dergilerde bile rastlayamayacağımız espriler bulup yazmışsınız.
Tebrik ediyorum sizi, ellerinize sağlık.
:))))))))) Sevgili seleeen öyle mi dedin gerçekten?.. Gerçekten de korkmuş, öyle bakıyor bana!..
Sevgili YeniGine, valla demedim ben öyle birşey:D Ama kendi bakımışıma da çok güldüm, nasıl bakmışım öyle :))
Sevgili Lillium çok güldürdünüz beni. Almanya'ya dönünce ilk gün zor, hüzünlü geçiyor ama sizin sayenizde kahkahalarla başladım güne:)
Tüm arkadaşların affına sığınıyorum sürcü lisan ettiysek affola.
Valla affedilmeyecek bir hata yapmışsınız sevgili lilium. Hariçten gazel okumanın "nimetleri" işte... :p
O gün malina'nın doğum günü değildi, hadi ağaçlar.net kuruluş yıldönümü neyin olaydı o zaman yine sesimizi çıkarmazdık. Konu başlığını okumadan "balon" şişirmeyin bence... :D
Hahahaaaaaa Sevgili Lilyum, siz bir harikasınız.
Resimlere yaptığınız konuşmalar o kadar güzel olmuş ki. Vallahi oturduğum yerden okudukça kahkahaları savurdum, duramadım yine güldüm hemde her karesine çok kahkahalar sonra baktım ağzım kulaklarımda çenem ağrımaya başlamış abartısız 5 dakika böyle sürdü.:D:DAklınıza sağlık, siz bu kadar beni güldürdünüz Allah da sizi hep güldürsün, pirzolalar için çoook teşekkürler:D:D
Valla affedilmeyecek bir hata yapmışsınız sevgili lilium. Hariçten gazel okumanın "nimetleri" işte... :p
O gün malina'nın doğum günü değildi, hadi ağaçlar.net kuruluş yıldönümü neyin olaydı o zaman yine sesimizi çıkarmazdık. Konu başlığını okumadan "balon" şişirmeyin bence... :D
Ben sadece biraz mizahi olarak yaklaşmaya çalıştım kötü bir niyetle değil ama biraz kıskançlık olabilir, özrümü dilemiştim bir kez daha dileyim o halde, affetiniz mi.
Ah arkadaşlar ah sizler güldünüz ama ben morardım şimdi. :) :(
Ben sadece biraz mizahi olarak yaklaşmaya çalıştım kötü bir niyetle değil ama biraz kıskançlık olabilir, özrümü dilemiştim bir kez daha dileyim o halde, affetiniz mi.
Ah arkadaşlar ah sizler güldünüz ama ben morardım şimdi. :) :(
Kötü niyetten söz etmemiştim zaten. Kıskançlığın verdiği dikkatsizlikle toplantı konusunun amacını unutuvermişsiniz gibi... :p
Özür dilemeye gerek yok kısacası, konu dışı espri hariç, ben de güldüm diğerlerine. Ama ne yalan söyleyeyim öyle katıla katıla, koparaktan, bâde süzerekten değil...:)
Ayşe Yıldız
15-01-2013, 12:39
Sayın Lilium, ortalığı karıştırmaya çalışıyorsunuz. Cemal Bey şimdiden karışmış Anşalar Fatmalar birbirine girdi. :)))
361632
Yazılacak her şey,yazılmış, görüntülenmiş.
Ben de kendi yöntemimle ilan ediyorum; sitenin çiçeklerinin bir kısmı Cumartesi günü Baraka kafedeydi :)
Sevgili adaşım, bu çalışmanız masaüstümü süslüyor. Ellerinize sağlık.:)
Müjgan Yılmaz
15-01-2013, 13:23
SEVGİLİ LİLİUMMMM;
İnanılmazsınız,bu yeteneğin karşısın da şapka çıkarıyorum.Lütfen ,rica ediyorum ,siz tüm toplantılara gelin ve baloncuk çıkacak fotoları da bizzat çekin,gırgır, leman,vs. de ki espriler soldasıfır kalır.
Not:Keşke benim de bir fotom espirinize maruz kalsaydı:))))))))
Müjgan Yılmaz
15-01-2013, 13:29
Sevgili adaşım, bu çalışmanız masaüstümü süslüyor. Ellerinize sağlık.:)
Sevgili Müjgan,
Herşeyi bir kenara bırak ve 8129 numaralı foto da kendine bir bak,tam portresi yapılacak madonna gibisin,inanılmaz hoş bir ifade ve muhteşem bir simetri ....
Sevgili Müjgan,
Herşeyi bir kenara bırak ve 8129 numaralı foto da kendine bir bak,tam portresi yapılacak madonna gibisin,inanılmaz hoş bir ifade ve muhteşem bir simetri ....
Teşekkür ederim, senin güzel görüşün o...:)
Cumhur Tonba
15-01-2013, 22:36
Lilium,
Senin artık kurtuluşun yok. Bu iş üzerine kaldı. O balonlar harikaydı bence. Önemli olan gülümsetmen. Kahkaha attırman. Bir dahi ki toplantıya hazır ol. Eminim ki herkes toplantıdan sonra Lilium'un balonlarını görmek için sabırsızlanacak.
Cumhur Tonba
15-01-2013, 23:02
Hariçten Gazel Okumak
hariçten gazel atmak olarak da kullanılabilen;
- bir konuyu iyice bilmeden üzerinde görüş ve düşünce ileri sürmek,
- bir konuşmaya yersiz ve zamansız katılmak.
anlamlarına sahip deyim.
eskiden özelikle meyhanelerde gazel okumakla görevli "gazelhan"lar bulunurmuş. sesleri güzel olan bu kişiler oranın kadrolu gazel okuyucuları imiş ve bu işten para alırlarmış. meyhanede insanlar kafayı bulup da kendinden geçince malum başlar ya herkes bağırmaya, çekilmez olur tabi bu gürültü. o nedenle gazelhan'ın bulunduğu yerin arkasındaki duvara yazılırmış "hariçten gazel okunmaz" diye. etraftan her önüne gelen birşey söylemeye başlamasın, gazelhan'ın sesini bastırmasın diye.
Bir balonda belki o söz aklına geldi diye ( Sayın Müjgan ''O gün malina'nın doğum günü değildi, hadi ağaçlar.net kuruluş yıldönümü neyin olaydı o zaman yine sesimizi çıkarmazdık. Konu başlığını okumadan "balon" şişirmeyin bence.'') sayın Liium'u mosmor edeceğinize buna höşgörü ile bakılamazmıydı acaba diye düşünüyorum inanın. Eminim ki Liliumda o günün Sayın Malinanın doğum günü olmadığını ve İstanbul Toplantısı olduğunun farkındadır.
Hariçten Gazel Okumak
hariçten gazel atmak olarak da kullanılabilen;
- bir konuyu iyice bilmeden üzerinde görüş ve düşünce ileri sürmek,
- bir konuşmaya yersiz ve zamansız katılmak.
anlamlarına sahip deyim.
eskiden özelikle meyhanelerde gazel okumakla görevli "gazelhan"lar bulunurmuş. sesleri güzel olan bu kişiler oranın kadrolu gazel okuyucuları imiş ve bu işten para alırlarmış. meyhanede insanlar kafayı bulup da kendinden geçince malum başlar ya herkes bağırmaya, çekilmez olur tabi bu gürültü. o nedenle gazelhan'ın bulunduğu yerin arkasındaki duvara yazılırmış "hariçten gazel okunmaz" diye. etraftan her önüne gelen birşey söylemeye başlamasın, gazelhan'ın sesini bastırmasın diye.
Bir balonda belki o söz aklına geldi diye ( Sayın Müjgan Yılmaz ''O gün malina'nın doğum günü değildi, hadi ağaçlar.net kuruluş yıldönümü neyin olaydı o zaman yine sesimizi çıkarmazdık. Konu başlığını okumadan "balon" şişirmeyin bence.'') sayın Liium'u mosmor edeceğinize buna höşgörü ile bakılamazmıydı acaba diye düşünüyorum inanın. Eminim ki Liliumda o günün Sayın Malinanın doğum günü olmadığını ve İstanbul Toplantısı olduğunun farkındadır.
Dikkatsizlik başa bela :)))
O lafları eden sevgili adaşım Müjgan Yılmaz değil, bendim Cumhur bey.
Sevgili Lilium için de dikkat çektiğim şey bu dikkatsizlikti sadece. ;)
Cumhur Tonba
15-01-2013, 23:42
Sayın Müjgan Hanım,
Ben de diyorum ki, bu ufak tefek dikkatsizlikler tolere edilebilir.
(Not: Ben mesajımda düzeltme yaptım. Bilginize)
Halbuki 472 nolu mesaj olduğunu, Balonun 463 nolu mesajda olduğunu önümdeki not ta yazılı idi. Beyin de bir bilgisayar gibi çalışmaya başladı. Biliyorsunuz bazı proğramlarda ismi yazdığınız ad soy ad otomatik olarak ekleniyor. Her halde benim beyin de Müjgan adını duyunca Yılmaz'ı ot0matik olarak ilave etti.
Esas mesele, bu söz biraz fazla dikkat çekmek olmamış mı?
Sevgili Cumhur Tonba, nisan toplantısı daha eğlenceli geçecek. Çünkü herkes ağzından çıkacak balonu düşünüp ona göre poz verecek:)
Ayşe Yıldız
16-01-2013, 12:59
Sayın Lilium'un yazdığı esprilerin içinde ben bunlardan başka almadım diyen YeniGine çaktırmadan bohça yapmış kendisine gören oldu mu?
gören oldu mu?
Olmaz mı hiç ;)
Hepsi birbirinden şahaneydi.. Devamını da bekledim ama espriler mi tükendi acaba :p
En çok da buna güldüm.. Yenigine (http://www.agaclar.net/forum/attachments/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/361840d1358211579-dsc_0013.jpg)
Bu kadın deli, çılgın, hiperaktif.. Çok tatlısın YeniGine ;)
Ayşe Yıldız
16-01-2013, 13:33
Ben de çok güldüm ona ve arkasından bohçamı alıp kimseye görünmeden kaçayım yazısını birleştirince çok daha komik oluyor.
Biz toplantıya katılamadık diye işi espiriye döktük. :)
Toplantı o kadar sıcak geçmiş ki arkalarından kafe alev almış ( Söylemeden duramadım. Bu durum esprili anlatılsa da kafe sahibi ve çalışanları adına çok üzüldüm)
Olmaz mı hiç ;)
Hepsi birbirinden şahaneydi.. Devamını da bekledim ama espriler mi tükendi acaba :p
En çok da buna güldüm.. Yenigine (http://www.agaclar.net/forum/attachments/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/361840d1358211579-dsc_0013.jpg)
Deli öyle mi?
YeniGine
16-01-2013, 16:23
:) Sağoluuun. Aslında iki fotoğrafta (Sadece Halil Bey, selis mi tohum torbaları hazırlar; ben de hazırlıyorum işte!..) pozu idi.
Yastık kılıflı poz da yine Sayın Halil Önen, sevgili selis, sevgili Ayşe Yıldız için idi. Bir poz daha vardı ki o da yere düşen tohumları topluyor idim; o da sadece sevgili selis mi yerden tohum toplar idi. :( Fakat tam o pozumda makinede bir sorun oldu.
Ben fakir
16-01-2013, 16:27
Sevgili arkadaşlar,
Benim erken çıkışım nedeniyle, getiirilmiş olan armağanların dağıtılmasını bekleyemedim. Tam ben çıkarken gelen sevgili Zafer İnandıklı ile de merhabalaşacak kadar görüşebildik.
Ertesi günü beni mesajla aradı, bana ayırdığı bitkileri göndermek için adres istedi.
Kargoyu ödemeli göndermesini rica ettiğimde bir de güzel haşladı!
Ve bugün koli geldi!..
Dostlar, ben uluslararası taşımacılık alanına yıllarımı verdim; bir sap çiçekten 200 tonluk trafoya, 36 metre boyunda tiyatro perdesinden gebe sığıra kadar bir çok nesnenin taşımasını gerçekleştirdim; Zafer Beyinki kadar titiz hazırlanmış koli görmedim!
İrili ufaklı bir sürü saksıyı ve köklenmiş çubukları bir kolinin içine dikey olarak öylesine özenle istiflemiş ve güvene almış ki!.. Çalışma hayatımda elime geçse, tüm personele ve sürücülere ders olarak gösterirdim.
Teşekkür için uygun söz bulamıyorum.
Sevgili Zafer Bey, Sağ olun, var olun!
Deli öyle mi?
Kim ki? Bilelimde değneğimizden olmayalım.. Ne olur ne olmaz Cemal sen dikkatli ol ortalık akıllı pardon deli kaynıyor. Hele bir Cevizci varki balonlarla dolaşıyor. :D:D Balona yazı yaz sonra uçur sonuç ortada.
Vah vah Yemiş kafayı.. En sonunda olacak oldu.. Yüz kere söyledim dikkat et kendine takılma sağa sola diye. Sanane elin üç keçisi beş oğlağı..:):) Sen ÇİLLİYLE idare et gitsin..
Biraz fazlamı oldum ne? Çooook seviyorum seni çook.;)
Saygıyla.
Toplantıdan sonra gecikmeli okudum mesajları, bitmek bilmedi... :)
Aman ha! Yanlış anlaşılmasın! Daimi olsun mesajlar, toplantılar, paylaşımlar, gülüşmeler, espiriler, fotoğraflar, bitkiler; Zafer beyin güzel bitkileri, kurabiyeler, kuruyemişler, kurutulmuş cennet meyveleri ve cennetten çıkma samimi ve güzel insanlıklar...
toplantı organizasyonu öncesi, süresince ve sonrasında emeği geçen hepinize teşekkür ederim.
Olmaz mı hiç ;)
Allah allah ANADOLUNUN Fatması bu olmasın. Tarif aynen uyuyor. Aslında tarifi yapan mı yoksa...
Ah Cemal ah sen bu kafayla daha çok ararsın Çapaya dayanmış eriyen Fatmayı...
Çok güzelsiniz sağolasınız..
Saygıyla.
Deli öyle mi?
Bilmiyor muydunuz? ;)
Allah allah ANADOLUNUN Fatması bu olmasın. Tarif aynen uyuyor.
Yenigine değil mi? Aynen tarif ettiğiniz gibi ;)
Cemal Bey toplantıya da damganızı vurdunuz ya, helal olsun.. Sözünüz, sazınızla siz bu sitede bir ekolsünüz.. Hiç bilmediğim, duyup da unuttuğum mısralara sayenizde yeniden aşina oluyorum.
Hep var olun.. Diğer toplantılarda da muhteşemliğinizi devam ettirin lütfen.. :)
En sonunda olacak oldu.. Yüz kere söyledim dikkat et kendine takılma sağa sola diye. Sanane elin üç keçisi beş oğlağı..:).
Doğru söze ne denir ki,
Toplantıya biraz mizah katmak istedim en çok da sana nazım geçer diye en fazla senin fotoğraflarına yazdım, tüm arkadaşlar bunun bir mizah olduğunu anlayarak hepsi hoşgörüyle karşıladılar, çok sağolsunlar, hatta benimde benimde fotoğraflarıma yaz diyenler oldu, çok şükür ki hiç bir arkadaşımdan kötü bir mesaj almadım.
Fakat bir şeye açıklık getirmem lazım.
Bu yaptığım mizahi yaklaşımı beğenmemiş olabilir hatta kızanlarınız dahi olabilirdi, saygı duyardım,
Bu mizahi yaklaşım hoş görülmemiş olsa dahi hoş görülmeyen fotoğraf en son fotoğraf olmalıydı, diğerlerinin de konuyla başlıkla günün amacıyla hiç bir ilgisi yok hepsi bir mizahtı mizahın da başlığı olmaz.
Mizah, hayatın güldürücü yönünü ortaya çıkaran sanat türüdür. (http://tr.wikipedia.org/wiki/Mizah)
Bende bu yönden bakarak toplantıya başka bir renk katmak istedim, "tüm arkadaşların affına sığınıyorum" diyerek bunun bir mizah olduğunu anlatmak istedim çok şükür ki, kimsedende (Bir kişini haricinde) olumsuz bir şey almadım, anlayışınız için hepinize çok çok teşekkür derim.
Benim de kendi yazdığıma en çok güldüğüm bir fotoğraf şu, delimiyim ne, kendim yazıyorum kendim gülüyorum.
362201
Her iki üyemizden (ve tüm üyelerimizden) çok çok özür diler anlayışlarından dolayı teşekkür ederim, hele ki sevgili sındırgılı beni yakalamasın boğar herhalde.
Güzel renkli bir istanbul toplantısından sonra başka bir toplantıda buluşmak dileğiye sevgiyle kalın sağlıçakla kalın derken
Lilium,
Senin artık kurtuluşun yok. Bu iş üzerine kaldı. O balonlar harikaydı bence. Önemli olan gülümsetmen. Kahkaha attırman. Bir dahi ki toplantıya hazır ol. Eminim ki herkes toplantıdan sonra Lilium'un balonlarını görmek için sabırsızlanacak.
Sevgili Cumhur Tonba, nisan toplantısı daha eğlenceli geçecek. Çünkü herkes ağzından çıkacak balonu düşünüp ona göre poz verecek:)
Morarmak isteyen var mı?
.......... Aslında tarifi yapan mı yoksa...
.................................................. ..........................
Saygıyla.
Benden söylemesi siz kesin Fatmasınız yakaladım sizi... İnanmazsanız FATMANIN son dörtlüğünü okuyun sizlere ne kadar benzediğini göreceksiniz...
İltifatınız için teşekkürler bir katkım olduysa kendimi mutlu adlederim hepsi bu ..
Sağolun.
YeniGine
17-01-2013, 00:00
"Benim de kendi yazdığıma en çok güldüğüm bir fotoğraf şu, delimiyim ne, kendim yazıyorum kendim gülüyorum."
:D Ellerinize sağlık Sayın Lilium, yine güldürdünüz beni. Evet haklısınız, gerçekten çok güzel olmuş bahsettiğiniz kare.
Fatma Acar
17-01-2013, 18:59
Harıka bir ortamdı beni teşvik eden arkadaşıma çok teşekkürler,ayrıca sizleri tanıdığıma çok memnun oldum saygılar.
YeniGine
19-01-2013, 01:20
İstanbul Toplantısında bulunan bayanlardan nacizane bir ricam olacak... Lütfen!.. Magnetleri alırken hep düşündüğüm bir kaktüs saksısında, bir çiçek saksısında süs... Onun için bir saksıya süs olarak kullanan var ise fotoğraflayıp yayınlar ise ben çok memnun olacağım.
Sevgili Güler Hanım'dan da özelden rica ettim sanırım mesajı görmedi. Yani mümkün ise, fotoğraflayabilir iseniz ben sevineceğim. Şimdiden teşekkürler.
Sevgili Yeni Gine, haklısınız-çok özür dilerim, bana özel mesaj atarak yazmıştınız ama bu sıralar bazı ailevî işler yüzünden çok koşuşturdum ve bu arada unutuvermişim.
Kusura bakmayın.
Bana düşmediği için, magnetli bir fotoğraf gönderemiyorum.
loveflower
01-02-2013, 15:53
Sevgili YeniGine hediye ettiğiniz magneti saksılarım plastik ve toprak olduğu için saksıya süs yapamadım fakat sizin için saksının kenarına koyarak fotoğrafladım, çok yakıştı:) Tekrar teşekür ederim hediyeniz için.
Sevgiler.
366385
Saksıdaki menekşeyi menekşe yaprağından kendim ürettim, menekşe başlığı altında ilk halinin fotoğrafı var.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.