View Full Version : rukiyeözgür/Afrika menekşesi yarışması
rukiyeözgür
10-12-2012, 18:55
Ben bu kıvırcık güzelimi çok seviyorum yarışmada boy göstermeli bence:rolleyes:
Katılan arkadaşlara başarılar dilerim:p
tamara197
21-12-2012, 21:36
harikaa...yaprakları kıvrık olan menekşeyı ilk kez gordum
KAPTANzst
28-12-2012, 08:10
Güzel görüntüsü var.
Evde çiçek yetiştirmek isteyenler için özellikle arayacakları cins.
Ben genelde bahçede yetişen çiçeklere ve soğanlılara ağırlık veriyorum.
Hanım görmeden mesajı yazıp yollayayım:D
rukiyeözgür
28-12-2012, 13:22
Güzel görüntüsü var.
Evde çiçek yetiştirmek isteyenler için özellikle arayacakları cins.
Ben genelde bahçede yetişen çiçeklere ve soğanlılara ağırlık veriyorum.
Hanım görmeden mesajı yazıp yollayayım:D
Kaptan abi güzel bahçenizi gezdim gezdim bitiremedim :D Maşallah..Benim emekliliğim de sizinki gibi olacak herhalde gerçi daha 25 yıl var ama :p Benim bebek olunca ve de çalışınca ancak bir kaç türle yetiniyorum salonda koca bir menekşe ordusu var :) Soğanlılara ben de bayılırım 5-6 cinsim var balkonda saksıda :D Eşinize selamlar :)
rukiyeözgür
28-12-2012, 13:32
Yarışmaya beş çeşitle katılabiliyoruz ya sanırım kotayı dolduracağım :D
Bu çok tatlı bir çeşit benekli menekşeleri çok seviyorum ayrıca çok fotojenik ;)
Rukiye hanım maşallah,kıvırcığın yaprağını mı sevsem,çiçeğini mi şaşırdım.Benekli de daha önce görmediğim bir tür.Yarışmada başarılar dilerim.
rukiyeözgür
11-04-2013, 18:22
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim:))
rukiyeözgür
11-04-2013, 18:45
Yarışma bitmeden yeni güzellerimi de ekleyeyim..:D
bay tömürcek
11-04-2013, 19:16
41 kere maşallah rukiye ablacım inşallah birincilik getirir bu güzelliklerin sana ;)
rukiyeözgür
11-04-2013, 19:54
41 kere maşallah rukiye ablacım inşallah birincilik getirir bu güzelliklerin sana ;)
Teşekkürler canım :D Seninkiler nasıllar? Açtılarsa sen de katıl Tömürcek;)
bay tömürcek
11-04-2013, 20:11
Teşekkürler canım :D Seninkiler nasıllar? Açtılarsa sen de katıl Tömürcek;)
Benimkiler kırıtıyolar ablacım camın önüne aldım onları dışarıyı izlemekle meşguller bu ara :p Topraklarını değiştiricem yakında tomurcuk yaparlar yavrular falan iyi durumda maşallah açık olsalar katılmak isterdim bende ;)
rukiyeözgür
11-04-2013, 20:19
Bunu da çok seviyorum ;)
bay tömürcek
11-04-2013, 20:22
Maşallah rukiye ablacım Allah hepsini nazarlardan saklasın harika menekşelerinin hepside ;) Allah seni de bizi de bu güzelliklerden mahrum bırakmasın ;) Favori yarışmacımsın abla :p
rukiyeözgür
11-04-2013, 20:25
Daha çok çeşit var ama bunu da çok sevdiğim için son yarışmacı oldu kendileri :D:D
rukiyeözgür
11-04-2013, 20:29
Maşallah rukiye ablacım Allah hepsini nazarlardan saklasın harika menekşelerinin hepside ;) Allah seni de bizi de bu güzelliklerden mahrum bırakmasın ;) Favori yarışmacımsın abla :p
Sağol tatlım amin :D İnsan senin gibi güzel olursa bütün güzellikler de koşa koşa gelir ona doğru meraklanma hiç canım ;)
bay tömürcek
11-04-2013, 20:35
Sağol tatlım amin :D İnsan senin gibi güzel olursa bütün güzellikler de koşa koşa gelir ona doğru meraklanma hiç canım ;)
Teşekkür ederim ablacım güzel sözlerin için ;) Küçük bişey sormak istiyorum rukiye abla bu güzelliklerin bulunduğu konumu merak ediyorum güneş derecesi nasıl, sürekli masada mı duruyorlar? :p
rukiyeözgür
11-04-2013, 20:55
Teşekkür ederim ablacım güzel sözlerin için ;) Küçük bişey sormak istiyorum rukiye abla bu güzelliklerin bulunduğu konumu merak ediyorum güneş derecesi nasıl, sürekli masada mı duruyorlar? :p
Evet masada duruyorlar güneybatı cepheli..Tül perdenin ardından süzülen güneş alıyorlar..Kışın güneş cansız olduğundan güneşliği hiç kapatmadım sayılır..İşte öğleden sonra ortalama saat 1-4 arası güneşleniyorlar tabi tülün ardından..Şimdi yaz geliyor güneşli saatler arttığı için saat üçe kadar falan güneşliği çekiyorum..Üçten sonra açıyorum güneş daha yumuşak oluyor..
bay tömürcek
11-04-2013, 22:37
Evet masada duruyorlar güneybatı cepheli..Tül perdenin ardından süzülen güneş alıyorlar..Kışın güneş cansız olduğundan güneşliği hiç kapatmadım sayılır..İşte öğleden sonra ortalama saat 1-4 arası güneşleniyorlar tabi tülün ardından..Şimdi yaz geliyor güneşli saatler arttığı için saat üçe kadar falan güneşliği çekiyorum..Üçten sonra açıyorum güneş daha yumuşak oluyor..
Çok teşekkür ederim rukiye bla verdiğin bilgiler için bende sehpanın üstüne koymayı düşünüyorum da oyüzden sordum güneş seviyesini de dediğin gibi ayarlarım tekrar teşekkürler ;)
rukiyeözgür
23-04-2013, 18:33
maaşallah çok güzelll
Teşekkür ederim :D
Karamanda çeşmeden akan suyu menekşeler ne kadar sevmiş
Tekrar tebrikler
rukiyeözgür
03-05-2013, 13:26
Karamanda çeşmeden akan suyu menekşeler ne kadar sevmiş
Tekrar tebrikler
Teşekkür ederim Sn. Ahmeter :D Gerçekten çok güzel suyu var buranın her köşede bir çeşme buz gibi akıp duruyor maşallah..Çaydanlığımda hiç kireç olmaz mesela ;)
minenine
04-05-2013, 12:58
Nasıl bir yarışma acaba sorabilir miyim ?
Gerçekten çok güzeller .Diğer gördüğüm menekşelerden de farklılar
3 , 4 , 5 . menekşeler çok güzeller
rukiyeözgür
04-05-2013, 19:03
Nasıl bir yarışma acaba sorabilir miyim ?
Gerçekten çok güzeller .Diğer gördüğüm menekşelerden de farklılar
3 , 4 , 5 . menekşeler çok güzeller
Teşekkür ederim..Bunlar hibrit menekşeler canım..Özel türler canım tescilliler ve yetiştiricilerinin verdiği isimlerle tanınıyorlar..Marketlerde gördüklerimizin yetiştiricileri belli olmadığından onlara NOID deniliyor..3 numara:King's Ransom
4 numara:Morozniya vishniya 5 numara: Halo's Aglitter..
Bu yarışmada ise herkes yetiştirdiği menekşelerin resimlerini ekliyor..Sonra anketle bu menekşeler oylanıyor..En çok oy alan menekşe birinci oluyor..3 numaralı birinci oldu..Çok mutluyum..:D
Çok güzeller Rukiye hanım bayıldım, ben bu oylamayı kaçırmışım. En çok da 1, 3 ve 4 ü beğendim, elerinize sağlık.
rukiyeözgür
03-06-2013, 21:56
Çok güzeller Rukiye hanım bayıldım, ben bu oylamayı kaçırmışım. En çok da 1, 3 ve 4 ü beğendim, elerinize sağlık.
Teşekkürler :D Beğenmeniz beni sevindirdi :p
guzelcem
04-06-2013, 18:31
Maşaallah 1001 kere hemde,nerden buldunuz bu güzel menekşeleri? emeğinize sağlık ...
rukiyeözgür
05-06-2013, 09:28
Maşaallah 1001 kere hemde,nerden buldunuz bu güzel menekşeleri? emeğinize sağlık ...
Teşekkür ederim :D Yurtdışından getirtip satış yapan bir arkadaştan çelik almıştım..Şimdi bu türleri ve başka güzel türleri Sn. Menekşecibaba ve Sn. Katmer alışveriş sayfasında çelik ve yavru olarak satıyorlar..İlgilenirseniz oraya bir göz atın derim..Sağlıcakla..:p
ama bunlar gerçek olamayacak kadar güzeller....maşallah...
eceyıldız
14-08-2013, 20:13
gerçekten muhteşemler inşallah birincilik sizin olur...
rukiyeözgür
15-08-2013, 17:38
gerçekten muhteşemler inşallah birincilik sizin olur...
Teşekkür ederim ilginize yarışma sonuçlandı sanırım mayıs ayıydı ve birinci oldum :D
rukiyeözgür
15-08-2013, 17:40
ama bunlar gerçek olamayacak kadar güzeller....maşallah...
Çok teşekkürler ;)
eceyıldız
16-08-2013, 07:12
Oooo çok güzel. O zaman ben daha üye değildim, yeni farkettimde yazdım çok sevindim adınıza darısı bize inşallah...
rukiyeözgür
16-08-2013, 21:56
Hoşgeldiniz öyleyse :D Ben de ağaçlar neti menekşeler sayesinde bulmuştum..Bol çiçekli günler hepimize..
eceyıldız
17-08-2013, 07:30
Ne tesadüf bende menekşeler yüzünden buradayım...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.