PDA

View Full Version : Ali_askn Balkon/Ev

Ali_askn
24-09-2012, 16:25
Eveett uzunca bir takip ve bilgi birikiminden sonra hem ben hemde çiçeklerim sizin gibi çiçek sevdalılarının sayesinde sürekli büyüdü bunun sonucunda bende kendi sayfamı açmaya karar verdim :) nacizane çiçeklerimi ve kaktüslerimi burada sergileyeceğim.

Ali_askn
24-09-2012, 16:29
İlk olarak emektar potosum (yaklaşık 15 yıllık ama 10 yaşındayken kökten kırldı Şuan 5 yıllık hali)

Ali_askn
24-09-2012, 16:34
Buda geçenlerde praktikerden aldıgım ruj çiçeğim(8.90)

Ali_askn
24-09-2012, 16:38
Yine bunuda praktikerden aldım(2.90) yumrulu begonyam çiçeklerini ilk defa gördüm çok güzel ah birde koksa :)

Ali_askn
24-09-2012, 16:40
Buda pembe yumrulu begonyam çiçekleri biraz geçmiş ama yeniden bir sürü tomurcuk veriyor :)

Ali_askn
24-09-2012, 16:42
Buda Gülsen ablacığımın katkılarıyla kızılay çiçeğim yerini sevdi yanlardan sürgün ve bolca yaprak veriyor :)

Ali_askn
24-09-2012, 16:48
Gülsen ablamın verdiği hoya çelikleri köklenmede :)

Bunlarda çeliklerden kopan hoya yaprakları(Hoya bu ziyan etmek olurmu :D :D) bu şekilde diktim bakalım köklenip sürgün vereceklermi gelişmeleri aktaracağım

Ali_askn
24-09-2012, 16:49
Açılış bu kadar daha sonra devam edeceğim :)

GÜLSEN_
24-09-2012, 17:33
Ablacım hoş geldin hayırlı olsun sayfan:pama daha yüklediklerine bakmadım hemen bakmam lazım yorumlarımı sona saklıyorum;)

nılgun_dogan
24-09-2012, 17:44
Hayırlı uğurlu bol çiçekli olsun sayfan.

bay tömürcek
24-09-2012, 17:51
Kardeşiimm :D hayırlı olsun sayfan ne iyi etmişsin bu sayfayı açarak hep merak ediyodum çiçeklerini hepsi çok güzel emek verdiğin belli :) inşallah daha güzelleri de olur benim yavruları da ekle de çocuklarımı göreyim bi ara ;):p

Ali_askn
24-09-2012, 17:54
Çok teşekkür ederim Gülsen abla bekliyorum yorumları :)

Ali_askn
24-09-2012, 17:55
Çok teşekkür ederim nilgün ablacım :)
Sanada çok teşekkür enescim :) bu açılıştı kardeşim ekleyeceğim hepsini :)

bay tömürcek
24-09-2012, 18:00
4 gözle bekliyorum resimlerini ;) (şey gözlük kullanıyorum da :D:D)

Ali_askn
24-09-2012, 18:04
hahaha bekle bekle :) bu arada Gülsen ablayla bizde hem face açmanı hemde sayfa açmanı bekliyoruz :) ona göre :D :D

Ali_askn
24-09-2012, 18:31
Sn tikanın katkılarıyla Kalanşonum,Fil kulağım ve parlak mustafam burdan bir kez daha teşekkür ediyorum kendisine :)

Ali_askn
24-09-2012, 18:35
Adını bilmediğim bir sukkulentim :) ve difenbahyam;

malina
24-09-2012, 18:49
Düzelt bulümünden girip, fotoğrafları silip, foruma yükler misiniz?

Bunu yapmayan bazı arkadaşların başıına gelenlerden bir bölümü burada:
Görünmeyen fotoğraflar (http://www.agaclar.net/forum/forum-kullanma-kilavuzu-bazi-sorularinizin-cevaplarini-burada-bulabilirsiniz/24488.htm)

Fotoğrafları foruma yükleyin

Forumdaki yazıları destekleyen fotoğraflar, mutlaka foruma yüklenmelidir. (70 k sınırı var) Dışarıdan verilen bağlantılarla gösterilen fotoğraflar, zaman içinde sorun yaratabilir. Bağlantılar bozulması nedeniyle fotoğraflar görünmez ve bu nedenle yazı anlamsızlaşırsa, yazının tümü silinebilir. Üzerinde yazı yazan fotoğraflar, animasyon özelliği olan gifler mesaj alanına eklenmemelidir.

Ek bilgi için:Foruma fotoğraf nasıl yüklenir? (http://www.agaclar.net/forum/forum-kullanma-kilavuzu-bazi-sorularinizin-cevaplarini-burada-bulabilirsiniz/6256.htm)
Dikkat: Fotoğrafları neden foruma yüklemelisiniz? (http://www.agaclar.net/forum/forum-kullanma-kilavuzu-bazi-sorularinizin-cevaplarini-burada-bulabilirsiniz/6257.htm)

Fotoğraf küçültme için bilgiler:
Web üzerinden fotoğraf küçültme (http://www.agaclar.net/forum/fotograf/27844.htm)
Ayrıca farklı programlar için bilgi:
http://www.agaclar.net/forum/fotograf/ (http://www.agaclar.net/forum/fotograf/)

Forum Kuralları

bay tömürcek
24-09-2012, 19:26
açıcam sayfamı yakında ama face istemiyorum sevmiyorum nedense ;) beğen tuşlarını göçertmenizi bekliyorum gülsen ablayla senin ona göre :D

Ali_askn
24-09-2012, 19:28
Anladım sn malina hemen hallediyorum :)

Ali_askn
24-09-2012, 19:42
Sen bi aç kardeşim sayfanı bak nasıl göçertiyoruz hele de menekşelerini :D :D

bay tömürcek
24-09-2012, 20:21
Kardeşim yetişkin 5 tane sadece menekşem göcertecek kadar yok yani yavruları falan eklerim artık :p ama diğer çiçeklerim çok ta hiç onlar için beğen tuşuna basacağını zannetmiyom çünkü hepsi tenekede :D:D

Ali_askn
24-09-2012, 20:32
Olurmu hiçç sende mozaikle tenekelerini Rtük gibi :D :D :D

bay tömürcek
24-09-2012, 20:49
Ya aslında beyaza boyadım geçen sene tenekeleri çookk ta güzel oldu (dürüyenin güğümlerinde görmüştüm tenekeler hep beyaz boyalıydı ;) ) ama döküldü zamanla alaca bulaca oldu ara ara boyamak lazım o da olmuyo en iyisi tenekenin doğal hali :D

Ali_askn
25-09-2012, 10:22
Tamam kardeşim sen sayfanı açta tenekede olsun ;)

Ali_askn
25-09-2012, 11:11
buda küçücük bir iki yaprak çelikten diktiğim kolyozum :) ;

Ali_askn
25-09-2012, 11:13
Buda tömürcek kardeşimin gönderdiği onlarcasından bir güzellik çilli begonyam :) ;

Ali_askn
25-09-2012, 11:15
Ve gerçekten çok hızlı büyüyüp beni sevindiren sarıkızım :)

gokcegokce
25-09-2012, 11:30
Sayfanız hayırlı olsun paylaşımlarınızı merakla bekliyorum...

Ali_askn
25-09-2012, 11:44
Çok teşekkürler gökçe :) sayfamı ziyaretiniz beni çok mutlu etti paylaşımlara devam edeceğim :)

bay tömürcek
25-09-2012, 18:30
Kardeşim çilli begonya bayağı sarsılmış başı dönmüş garibimin ;) onun en üstteki düzgün yaprağı kalsın diğer ikisini kopar hee bide çiçeğini kopar büyüyemez öyle için elvermez çookk iyi biliyorum ama daha hızlı büyümesi için yapman lazım :)hem olmadı ben sana yollucam bende var çilli hatta ben antebe gelip ellerimle getircem ;)

Ali_askn
25-09-2012, 19:19
Valla içim el vermez ama madem öyle dedin koparayım kel kalacak garibim :( evet yolda sarsılmış biraz . Hadi gel artık eğer elin dolu geleceksen başımın üstünde yerin var yoksaaaa müsait olmayabilirm :D :D :D

loveforlife
25-09-2012, 19:55
Değerli Kardeşim,

Gençlerdeki bitki sevdasını görmek geleceğe dair umutlarımı arttırıyor. Durmak yok, yola devam;) Aynı çizgiden hiç ayrılma ki, sen de senin gibi başkalarına örnek olasın...

Sayfan hayırlı olsun...

Sevgi ve selam ile...

Ali_askn
25-09-2012, 20:03
Çok teşekkürler loveforlife :) Umarım dediğiniz gibi örnek olabiliyorumdur ama ne yazıkki insanlar Ağaçlar net ailesi gibi düşünmüyor benim yaşımda (19) birinin çiçeklerle uğraşması onlara boş bir uğraşmış gibi geliyor ne yazık ki çevremden hep olumsuz sözler duyuyorum ama aslında sadece kulağım duyuyor ciddiye bile almıyorum ama bir parçada olsa üzülmüyor değilim :)

bay tömürcek
25-09-2012, 20:16
Kardeşim güldürdün beni ya elin boş geleceksen müsait olmayabilirim ha :D:D yazdım bunu bi kenara daha nohut dürümüyle antep gatmeri yicez unuttun mu :D

Aynı tepkiyi bende alıyorum malesef boş şeylere vakit ayırıyosun deniyo çok zaman ama aynı ali kardeşimin de dediği gibi sadece kulağım duyuyo napalım heves ediyoruz ;)

Ali_askn
25-09-2012, 20:19
:D :D Bende çok güldüm yazarken :D
Aynen ne yapalım ama gönül vermişiz bir kere yapacak bir şey yok :)

Ali_askn
26-09-2012, 16:01
Buda yine praktikerden 2 ay önce aldım gerdanyam (3.90)

Ali_askn
26-09-2012, 16:03
Bunuda praktikerden gerdanyam la beraber almıştım kurdelam (2.90)

Ali_askn
26-09-2012, 16:08
buda saksı sormak için bir peyzajcıya gittim dün :) orda gözüme takıldı ilgili bayandan bir çelik istedim vermedi :( tabii vazgeçermiyim ben saksılara bakarken bayan çıktı gitti bende görevliye anlattım derdimi adamcağız kıramadı beni kopardık bir çelik :) cinsi nedir bilen varsa paylaşırsa sevinirim umarım tutar :)

Ali_askn
26-09-2012, 16:11
bunlarda extra minik kalanşon çeliklerim :)

Ali_askn
26-09-2012, 16:13
enescim (tömürcek) dediğin gibi kopardım yapraklarını kel kaldı garibim umarım kısa sürede toparlarda yeni yapraklar açar :)

Ali_askn
26-09-2012, 16:16
buda sanırm sedum palmeri ve adını bilmediğim bir sukulentim :) ;

Ali_askn
26-09-2012, 16:19
Yelken çiçeğim ve ruj çiçeğimden ayırdığım yavru :)

Ali_askn
26-09-2012, 16:21
ve bir türlü gelişmeyen menekşem :(

Ali_askn
26-09-2012, 16:25
Buda benim ankara -iran melezi kedim :)

Canan
26-09-2012, 18:54
Ali'ciğim o nasıl kedi, ağzını burnunu ısırdım kendi kendime. Çiçeklerinde harika, bilmediğim kaç tane çiçek gördüm. Siz kimseye aldırmayın yaşıtlarınızdan 20 yıl öndesiniz, eminim hayatın diğer alanlarında da onlara göre fark yaratacak bu... Görmüş geçirmişleri dinleyin siz ; sizinle gurur duyuyoruz...

Ali_askn
26-09-2012, 19:00
Teşekkürler ablacığım ;) benim canım o kuyruk gibi peşimde ,yüzümde ,koynumda,kucağımda :) bende sukkulentlerin adını bilmiyorum ablacım bilenler söylerlerse ekleyelim . Zaten aldırmıyorum artık sağolun ablacım :)

Canan
26-09-2012, 19:02
Teşekkürler ablacığım ;) benim canım o kuyruk gibi peşimde ,yüzümde ,koynumda,kucağımda :) bende sukkulentlerin adını bilmiyorum ablacım bilenler söylerlerse ekleyelim . Zaten aldırmıyorum artık sağolun ablacım :) Benimkilerde öyle, ben neredeysem onlar ayağımın altında, koca evde bir metrekarede üçümüz birden yaşıyoruz.

bay tömürcek
26-09-2012, 19:05
Çok iyi olmuş kardeşim yapraklarını kırınca çabucak toparlar şimdi o ;) gözümden kaçmadı kedi çok güzel evde mi bakıyosun benimkide aynen üstümde başımda ama evde değil tabi dışarda adı da cevdet sokak kedilerinden ama çok temiz bakıyorum bakılınca şişman bide çok güzel daha 6 aylık ama ;)

Ali_askn
26-09-2012, 19:08
aynen ablacım valla :) bu yüzden arada gülünç kareler çıkabiliyor :D benim ki gelip gelip kafama yatıyor özellikle de misafir gelince :D

Ali_askn
26-09-2012, 19:11
Çok iyi olmuş kardeşim yapraklarını kırınca çabucak toparlar şimdi o ;) gözümden kaçmadı kedi çok güzel evde mi bakıyosun benimkide aynen üstümde başımda ama evde değil tabi dışarda adı da cevdet sokak kedilerinden ama çok temiz bakıyorum bakılınca şişman bide çok güzel daha 6 aylık ama ;)

İnşallah kardeşim :) evet evde bakıyorum kediler çok temiz hayvanlar ev içinde çok uyumlu oluyorlar tabi ufak tefek sıkıntılar dışında :) ya benimki bir türlü şişmanlamıyor mama yiyor belkide o yüzden :) Hiç sahibine çekmemiş seninki de öyle :D :D

bay tömürcek
26-09-2012, 19:26
Ufak sıkıntılar tuvaletse baya bi büyük sıkıntı oluyor o ;) Mama da neymiş kardeşim öle nazik olur kedi benimki süt içer arada ama genelde sofradan ne artarsa ben hep öyle bakarım kedilerime patates oturtmasına bayılır kendisi ayıptır söylemesi ;) bide bi baş soğan kestim mi yanına ohhh mahallenin kedilerini de çağırıp ziyafet yapıyolar :D:D

Ali_askn
26-09-2012, 19:36
hahahah :D soğan haa :D yokk asla tuvaletini yapmaz şebnemim :) kumundan başka bir yere asla yapmaz daha bide kum kirlenirse bekler temizlemeden olabildiğince tutar kendini öylede manyak :D

bay tömürcek
26-09-2012, 19:41
Kardeşim şebnemin kakaları tuta tuta içini çürütmüştür ondan kilo alamıyodur o :D:D tabi evin içinde fare de bulamıyo hayvancık nereye şişsin kedilerin doğasında var fare avı ama şebnem hanım olmuş evde dura dura evde fare görse kanepenin üstüne atlar başlar çığlık atmaya aliiiii kooooşşş fare var evdeeee :D:D

Ali_askn
26-09-2012, 19:45
Aynen öyle valla kuşlarla , civcivlerle oynar hiç aklından geçmiyor ben kediyim şunun bi tadına bakıyım hele diye :D

bay tömürcek
26-09-2012, 19:58
Napsın bilemiyo hayvancık öle şey mi gördü :D Sen cevdeti beğenmiyosun ama ziyafet çektirir şebneme :D:D

Ali_askn
27-09-2012, 13:46
Buda akvaryumun içindeki sarıkızm ve minnacık lepistes yavruları :)

Ali_askn
27-09-2012, 13:48
bunlarda Gülsen ablamın ve tömürcek kardeşimin göderdiği paskalyalar köklenmede;

Ali_askn
27-09-2012, 13:53
bunlarda ufak çeliklerim mum çiçeğim,parlak mustafam,yaprağı güzel ve kalanşonlar ;

Bayçalı
27-09-2012, 14:32
sn.Ali askn sayfanız hayırlı olsun çiçeklerinizi güle güle büyütün sayfanızda çiçeklerinizin devamını bekliyor olacağım sağlıklı bol çiçeli günler dilerim........:)

Ali_askn
27-09-2012, 14:53
İyi dilekleriniz den dolayı teşekkür ederim bayçalı :) devamın paylaşmaya devam edeceğim :)

serkan_istanbul
28-09-2012, 12:28
sayfanız hayırlı olsun. bitkileriniz umarım yüzünüzü güldürür. kedinize bayıldım sevgiyle kalın.

Denizardacan
28-09-2012, 12:42
Sayfanız hayırlı olsun Ali Bey,
Bol bol çiçekli güzel günler dilerim. Kediniz çok şirin, benim çocuklar da evde bir hayvan istiyor ama kedi korkutuyor biraz beni. Çiçeklerinizi kırıp dökmüyor mu.

Ali_askn
28-09-2012, 21:17
sayfanız hayırlı olsun. bitkileriniz umarım yüzünüzü güldürür. kedinize bayıldım sevgiyle kalın.

Çok teşekkür ederim serkan bey :) umarım dediğiniz gibi olur :)

Ali_askn
28-09-2012, 21:20
Sayfanız hayırlı olsun Ali Bey,
Bol bol çiçekli güzel günler dilerim. Kediniz çok şirin, benim çocuklar da evde bir hayvan istiyor ama kedi korkutuyor biraz beni. Çiçeklerinizi kırıp dökmüyor mu.

Teşekkürler sn denizardacan :) kedime gelince şükür çiçeklerimi kırıp dökmüyor ama bazen saksı diplerinde ki topraklarla oynuyor :) ama bir hayvan istiyorlarsa kısa tüylü bir kediyi tavsiye ederim ev içinde gayet uyumlu hayvanlar helede tuvalet konusunda çok titizler.

Denizardacan
29-09-2012, 16:48
Balık veya kaplumbağa almayı düşünüyorum.Tüylüler biraz daha bekleyecek gibi;)

Ali_askn
29-09-2012, 19:17
O zaman balık daha iyi sanırım kaplumbağalar koku yapıyor tavsiye etmem :)

GÜLSEN_
29-09-2012, 22:08
ablacım kedin çok asil bir kedidir çünkü ankara cinsiydi benim kızımda kumundan başka hiç bir yere asla yapmadı bana geldiğinde avuç içi kadardı asla hiç bir yere çişini yapmazdıdediğin gibi kirliyse bile bağıra bağıra gezerdi ama yine başka bir yere yapmazdı ankara kedilerri çok asil hayvanlardır ben onlara bitiyorum çok seviyorum..benim kızım hiç sokağı bilmezdi pencere önünde oturup dışarıyı seyrederken ALLAH verede bir kuş uçsun camın önünden ödü kopardı aniden kendini koltuktan aşağı atardı gülmekten ölürdük..Oğlum hamster getirdi bir gün tuhaf tuhaf baktı yaklaşmadı,birgün oğlum kedim yattığı yerde o görmeden üzerine bıraktı hamsterı yavrum havaya zıpladı yaa:)))ödü kopardı o yanına yakalşınca kaçacak yer arardı:)))benim kızım kedi değildi yaa farklı bişeydi kuzum benim rahat yatsın yerinde:(((bana ne istediğini çok güzel anlatırdı,bende onu anlardım ama...hala 1yıl geçmesine rağmen acısı içimde..Dile kolay 11 yıllık can yoldaşımdı:(((

Fatih
29-09-2012, 23:19
Sayfan hayırlı olsun Ali.

Balıkların da gayet minikler.Bilmem hiç izledin mi doğumlarını ama tavsiye ederim. Benimde bundan 2-3 ay önce harika renklere sahip yavrularım vardı. Ama yavru tankındaki olumsuzluktan bütün yavrularım kaybettim. Anaçlar iyiler ama hafta içi gidecekler. Şu sıralar ciklet besliyorum SP. Tavsiye ederim. Özellikle onlarında ağızlarını doldurmasını izlemelisin.
Eğer lepistes yavrularını ayırmıyorsan anneleriyle aynı tanktaysa rafyadan bitki grubu yapmanı öneririm. Ben hiç ayırmıyorum yavrular renklenene ve cinsiyetleri belli olana kadar.
Yem olarak ne kullanıyorsun?

Ali_askn
30-09-2012, 00:14
ablacım kedin çok asil bir kedidir çünkü ankara cinsiydi benim kızımda kumundan başka hiç bir yere asla yapmadı bana geldiğinde avuç içi kadardı asla hiç bir yere çişini yapmazdıdediğin gibi kirliyse bile bağıra bağıra gezerdi ama yine başka bir yere yapmazdı ankara kedilerri çok asil hayvanlardır ben onlara bitiyorum çok seviyorum..benim kızım hiç sokağı bilmezdi pencere önünde oturup dışarıyı seyrederken ALLAH verede bir kuş uçsun camın önünden ödü kopardı aniden kendini koltuktan aşağı atardı gülmekten ölürdük..Oğlum hamster getirdi bir gün tuhaf tuhaf baktı yaklaşmadı,birgün oğlum kedim yattığı yerde o görmeden üzerine bıraktı hamsterı yavrum havaya zıpladı yaa:)))ödü kopardı o yanına yakalşınca kaçacak yer arardı:)))benim kızım kedi değildi yaa farklı bişeydi kuzum benim rahat yatsın yerinde:(((bana ne istediğini çok güzel anlatırdı,bende onu anlardım ama...hala 1yıl geçmesine rağmen acısı içimde..Dile kolay 11 yıllık can yoldaşımdı:(((

Evet ablacım gerçekten çok temiz hayvanlar. kedin için çok üzüldüm :( inşallah şebneme bir eş bulursam torunlarımdan vereceğim sana :)

Ali_askn
30-09-2012, 00:17
Sayfan hayırlı olsun Ali.

Balıkların da gayet minikler.Bilmem hiç izledin mi doğumlarını ama tavsiye ederim. Benimde bundan 2-3 ay önce harika renklere sahip yavrularım vardı. Ama yavru tankındaki olumsuzluktan bütün yavrularım kaybettim. Anaçlar iyiler ama hafta içi gidecekler. Şu sıralar ciklet besliyorum SP. Tavsiye ederim. Özellikle onlarında ağızlarını doldurmasını izlemelisin.
Eğer lepistes yavrularını ayırmıyorsan anneleriyle aynı tanktaysa rafyadan bitki grubu yapmanı öneririm. Ben hiç ayırmıyorum yavrular renklenene ve cinsiyetleri belli olana kadar.
Yem olarak ne kullanıyorsun?

çok teşekkür ederim :) evet bir çok kez izledim doğumları . Evet ciklette besledim gerçekten ağzında gezdirip korumaları çok mükemmel. benimkiler alıştılar hiç yemiyorlar yavruları yem olarak ta pul yem kullanıyorum.

ilksenozturk
02-10-2012, 10:13
sayfanız hayırlı olsun:)
az zamanda çok çeşit edinmişsiniz...

birkaç not paylaşmak isterim nacizane; sukulet cinsi bitkileri suda bekletmeyip direk toprağa dikmenizi tavsiye ederim. hatta bir gün kopmuş halde bekletir, yara yerini kurutur, öyle toprağa dikerler. kalanşolar, atlaslar, yılbaşı çiçekleri için durum böyle. suda çürüme ihtimalleri var.

yelken çiçeği - barış çiçeği bol su sever (aslen bataklık bitkisiymiş sanırım), suya kandıramıyorum ben benimkileri...

hoya çeliklerini daha küçük dallar halinde dikerseniz sanki daha yüksek olur şansı (forumda genel eğilim bu yönde)

Ali_askn
02-10-2012, 10:43
Öncelikle çok teşekkür ederim ilksen hanım :)
Evet sukkulent cinslerinde ve hoyalarda böyle olduğunu biliyorum ama Çelikleri bana veren sevgili Gülsen ablam bu şekilde yapıp başarı elde ettiği için bende öyle yaptım gayet güzel köklen diler ve ektim şimdi :) ;) Hoyalara gelince baya köklen diler çürüme falan yok önümüzde ki günlerde onları da ekeceğim . yelken çiçeğine gelince bunu bilmiyordum bundan sonra daha bol sulayacağım. Uyarılarınız için çok teşekkürler :)

İremsıla
03-10-2012, 07:46
Günaydın Ali aşkın kardeşim,sizin gibi pozitif doğa sevdalısı gençleri aramızda görmek çok güzel.tömürcek ve sizin,yaşınıza rağmen bu kadar çiçekleri çok sevmeniz mutluluk verici.kedine bayıldım,pamuk şeker gibi çok tatlı maşallah.selamlar...

Tika
03-10-2012, 07:57
Sayin ali_askn ,
İstediginiz gibi bir ruj cicegi bulmaniza sevindim.Cesitler de artmaya baslamis,ne kadar guzel.Gule gule buyutun tum ciceklerinizi.:)

Ali_askn
03-10-2012, 12:20
Evet sonunda buldum o güzel ruj çiçeğini :)

Ali_askn
03-10-2012, 12:22
Günaydın Ali aşkın kardeşim,sizin gibi pozitif doğa sevdalısı gençleri aramızda görmek çok güzel.tömürcek ve sizin,yaşınıza rağmen bu kadar çiçekleri çok sevmeniz mutluluk verici.kedine bayıldım,pamuk şeker gibi çok tatlı maşallah.selamlar...

Güzel düşüncelerinizden dolayı çok teşekkürler :) Sizlerin desteğiyle bu sevdayı daha da büyütebiliyoruz ne mutlu bize :)

Ali_askn
07-10-2012, 22:10
evet paskalyalarım ekildi biraz büzüştüler ama umarım tutarlar;)

Ali_askn
07-10-2012, 22:23
yumrulu begonyam çoştukça coşuyor :)

Ali_askn
07-10-2012, 22:26
Kolyozum ve ruj çiçeğim yerlerini sevdiler hızla büyüyorlar ilk resimlere bakılınca baya fark ediliyor gelişimleri;)

bay tömürcek
08-10-2012, 09:22
Kardeşim sonunda geldin ama tam geldin o şekerlale ne açmış ole ya sapsarı gözlerim gözlük camlarıma değdii gözlük olmasaydı dışarı fırlıcaklardı :D:D Dışarıya al demştim ondan sonra mı böle coştu bu abla :D

bay tömürcek
08-10-2012, 09:24
Kardeşim yılbaşı ve paskalya çeliklerini şimdi gördüm de sanki dipleri ço ıslak gibi geldi bana çabucak çürür onlar çok az sula toprak nemlensin yeter tutar onlar ama sularsan çabuk çürüyor..

Ali_askn
08-10-2012, 09:49
Resimden öyle çıkmış kardeşim çok sulamıyorum az nemlendiriyorum :) begonyaya gelince dışarı koymaya kıyamadım saksısını değişip organik gübre koydu coştu seneye çoğaltıcam bu begonyaları çünkü bayıldım :)

Ali_askn
08-10-2012, 13:28
Ve Tömürcek kardeşimin gönderdiği çiçeklerim :) burdan tekrar teşekkür ediyorum kardeşim:)Kutudaki görünümleri paketleme muazzam :)

Ali_askn
08-10-2012, 13:33
hepside sapasağlam geldi :) , aşk merdiveni,kılıç,paskalya,yılbaşı,çilli begonyam

Ali_askn
08-10-2012, 13:36
ve euphorbia milli :) paketleyeme dikkat lütfen :D

Ali_askn
08-10-2012, 13:39
Ve genel görünümleri :) yeni saksılarına diktim daha sonra çekip yükleyeceğim :)

Ali_askn
08-10-2012, 13:41
bunlarda menekşe yaprakları. paskalya çelikleri,mum çiçeği ve zambak ;)

bay tömürcek
08-10-2012, 17:05
Kardeşim paketini sapasağlam almana çok sevindim :) güle güle büyüt kardeşim paketlemeyi baya uğraştım ama değmiş baksana toprakları falan dökülmesin diye hepsinin kökünü gazeteyle sarmıştım ;) Kılıcın nasıl beğenmişsindir umarım uçları kırılmamış dimi ordan uzuyolar çünkü :p

Aa mustafa yok nerdeki o kargoyu kontrol eden kadın zaten bööle çıkarmış gözlerini bakıyodu acaba diyorumm şimd:D Itır biraz sararmış o yapraklarını temizle kardeşim çabucak toparlar o ;)

bay tömürcek
08-10-2012, 17:07
Çok sevindim kardeşim o sarı begonyadan bana da çoğltacağın için :D minnettar kaldım adetaa hahaha :D

Ali_askn
08-10-2012, 17:16
çoğaltıcam kardeşim tabi ayıp ettin :) Evet paketleme gerçekten ustacaydı kardeşim eline sağlık :)Evet kılıç harikaydı onu yapraktan üretmişsin sanırım ne kadar zamanda bu hale geldi? dur kadıncağızın günahını alma ben unutmuşum onu :D

bay tömürcek
08-10-2012, 17:23
çoğaltıcam kardeşim tabi ayıp ettin Evet paketleme gerçekten ustacaydı kardeşim eline sağlık Evet kılıç harikaydı onu yapraktan üretmişsin sanırım ne kadar zamanda bu hale geldi? dur kadıncağızın günahını alma ben unutmuşum onu

Afiyet olsun kardeşim :D (kim eline sağlık dese bunu diyorum farkında bile olmuyorum söylerken şaşkın şaşkın bakıyolar:D ) Evt kardeşim yapraktan ürettim onu hemde o kesik yaprak nerde biliyon mu sana yollamıştım geçenki kargoda :D yavrulaması 2 ayı bu hale gelmesi de bir bir buçuk ayı buldu belki derin dikmişimdir ondan bukadar uzun sürmüştür bilmiyorum ilkdefa kılıçürettim yapraktan oda sana kısmetmiş kardeşim;) güle güle büyüt :)

Ali_askn
08-10-2012, 17:29
kılıca gelince valla güzel üretmişsin tebrikler . sağol kardeşim :)

bay tömürcek
08-10-2012, 17:39
Evet kardeşim güzel oldu o iyi bak ona :D Ne demek krdeşim sen saol :)

heva
08-10-2012, 18:21
maşallah azminize hayran kaldım,fotoğrafların devamını bekliyorum tömürceğe de yazdım akranlarınız farklı şeylerle uğraşırken sizin böyle bitki hayvansever olmanıza bayıldım,takipteyim çiçekleri

Ali_askn
08-10-2012, 19:09
iyi dileklerinden dolayı çok teşekkürler havva ablacığım:) ayrıca sayfamı ziyaret ettiğin içinde çok mutlu oldum :) her zaman beklerim.

heva
08-10-2012, 20:55
gelirim inşallah

Tuğçe
09-10-2012, 10:05
Sayfanı şimdi gezdim. Çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel. Güle güle büyüt. :) Yeni resimlerini bekliyor olacağım. :)

Ali_askn
09-10-2012, 10:10
Sayfanı şimdi gezdim. Çiçeklerinin hepsi birbirinden güzel. Güle güle büyüt. :) Yeni resimlerini bekliyor olacağım. :)

Sayfamı ziyaretin beni mutlu etti :)Teşekkürler iyi dileklerinden dolayı :)

Ali_askn
09-10-2012, 11:13
Evett birazda balkonumda ki çiçeklerim :) ilk olarak karanfilim ;

Ali_askn
09-10-2012, 11:17
ve Sevgili tika nın gönderdiği minik sarkıcı sakız sardunyalarım çok güzel gelişiyorlar hatta biri boyuna bakmadan çiçekleniyor ;)

Ali_askn
09-10-2012, 11:22
Bunlarda tömürcek kardeşimin gönderdiği sardunyalarım,telgraf çiçeğim ve süs yoncam ;) maşallah sardunyaların hepsi tuttu baharda çiçeklerini hep beraber izleriz inşallah ;)

Ali_askn
09-10-2012, 11:27
buda bir seyyar satıcının el arabasında görüp bir dal aldığım sukulent benzeri sarkıcı bir bitki adını bilen varsa rica ederim :) ve tohumdan yetişen fesleğenlerim(buralarda rehan denir ;) )

Ali_askn
09-10-2012, 11:31
buda islahiyeden bir arkadaşımdan aldığım yılan kaktüsüm :) diğeride Gülsen ablamın verdiği yılan kaktüsü;)

Ali_askn
09-10-2012, 11:35
Bu günlük son olarak tohumdan yetiştirdiğim mor fesleğenlerim :) tohumlar için teşekkürler gülsen ablam ;)

Hakkı Şen
09-10-2012, 11:44
Sevgili Ali az zamanda çok işler yapmışsın. Epey bir çeşit edinmişsin inşallah hepsi sağlıklı olup büyür ve çiçekleriyle seni ödüllendirirler. Emeklerine sağlık.

bay tömürcek
09-10-2012, 13:21
Kardeşim balkon muhteşemm :D Sakızlarda gözüm kaldı maşallah sakın sularken yaprakları ıslatma paslı yanık yanık oluyolar ben cooorrr diye tepeden döktüğüm için bilyorum diğerlerinde bir sorun olmuyor da bunlar yanıyor :D:D

Şu süs yoncana bayıldım şeeyy onu bana verir misin :D Benimkiler yerde hep çokta güzel oluyolar ama saksıdakinin asaleti bir başka ilk işim bi iki tane saksıya geçirmek olucak :p Herşey çok güzel kardeşim inşallah daha da güzel olur ;)

Ali_askn
09-10-2012, 13:54
Sevgili Ali az zamanda çok işler yapmışsın. Epey bir çeşit edinmişsin inşallah hepsi sağlıklı olup büyür ve çiçekleriyle seni ödüllendirirler. Emeklerine sağlık.

Çok teşekkürler hakkı abi :)Bu site ve sizin gibi insanlar sayesinde az zamanda çok şeyler yapabildim sağolsun herkes çok yardımcı oldu ;) inşallah dediğin gibi olur :)

Ali_askn
09-10-2012, 13:57
Sağol kardeşim gözün kalmasın ama :D ben şimdi bakarım sağına soluna ekerim sana minik çelikler unuturuz sonra kocaman olur :) gönderirim bi ara zaten hızlı büyüyorlar. yok sulamaya dikkat ediyorum merak etme ;)Süs yoncama gelince hediye veremem :D :D

bay tömürcek
09-10-2012, 14:31
Sağol kardeşim gözün kalmasın ama :D ben şimdi bakarım sağına soluna ekerim sana minik çelikler unuturuz sonra kocaman olur gönderirim bi ara zaten hızlı büyüyorlar. yok sulamaya dikkat ediyorum merak etme ;)Süs yoncama gelince hediye veremem :D

Çok teşekkür ederim kardeşim ya paylaşımcı ruhlu şey seni :D:D Kim hediye etti ki o yoncayı sana bende isteyeyim ondan :D:D

Ali_askn
09-10-2012, 14:44
Boşver kardeşim hiç isteme biraz şeyy nasıl desem şey işte :D :D :D

bay tömürcek
09-10-2012, 15:03
Hahaha yarım saat güldüm ya ne demek istediğini anlayınca :D:D:D Nası yazamıyosun ama buraya ohh olsun :D

Ali_askn
09-10-2012, 22:45
Olsun sen anlamışsın ya oda yeter :D

milaca2010
10-10-2012, 18:36

çokı şeker bir kedi:) keyfinede oldukça düşkün izlediğim kadarıyla.

Ali_askn
10-10-2012, 20:35
Çok teşekkür ederim sn milaca :) Evet teşhisiniz kesinlikle çok doğru :Dyazın buzdolabının önünde :D kışın tv nin mesela :D alem bir kedi

heva
10-10-2012, 21:17
ali bana da kedinden çelik alsana kedilere merak saldım bu ara kızım çok seviyor kedileri de:)

Ali_askn
10-10-2012, 21:20
Oda olacak inşallah havva ablacım yarın kedime bir eş geliyor eğer yavruları olursa baharda söz biri senindir :) biride enes kardeşimin :)

heva
10-10-2012, 21:28
yaaa ne güzel olur aslında enes nasıl olsa gelecek getirir ben de ondan alırım :)
enes duymadan planları yaptık biz:)

Ali_askn
10-10-2012, 21:37
Hahaha :D planlara uysun artık napalım :D

bay tömürcek
10-10-2012, 21:42
Ben yokken nolmuş burlarda bakıyım hee :D Havva abla yaşadık ya kedimiz bile olcak ali kardeşim çelik köklendircekmiş ikimize sözü var :D:D ben antepten dönüşte getircem yavrularımızı inşallah ;)

heva
10-10-2012, 21:45
öyle böyle bi kedi de değil enes asil ankara iran melezi kedimiz olacak inşallah:)
onu saraylarda yaşatacağım:D

bay tömürcek
10-10-2012, 21:49
Gerçekten ablacım ya ben bayılıyorum şebneme inşallah bol yavrularda bizde nasipleniriz :D ahh benim sokak kedim asil cevdetim çok kıskancak ama yapcak bişey yok gönlünü alcaz artık bi şekilde :D

heva
10-10-2012, 21:55
eşime asil bir ankara iran melezi kedimiz olacak martta inşallah diyorum,ciddiye almadı,şebnemi masaüstü arkaplanı olarak ayarladım gösterdim bak bunun yavrusu dedim ciddiyetimi anladı bi suratı değişti istemiyor mu aceba:P

bay tömürcek
10-10-2012, 22:02
İster ablacım ister bide alışınca va yaa :D

Ali_askn
10-10-2012, 22:03
Aman enes senin cevdette :D iyi ki vermemişim kızımı vallahi :D

Ali_askn
10-10-2012, 22:04
eşime asil bir ankara iran melezi kedimiz olacak martta inşallah diyorum,ciddiye almadı,şebnemi masaüstü arkaplanı olarak ayarladım gösterdim bak bunun yavrusu dedim ciddiyetimi anladı bi suratı değişti istemiyor mu aceba:P

Ablacım yavrularını bir görsün senden çok ister emin ol :D

bay tömürcek
10-10-2012, 22:05
Aliii cevdeTe laf geldi galiba ben mi Öyle anladım yoksam :D

Ali_askn
10-10-2012, 22:07
Bu arada dip not marta kalmaz :D şebnemin 2 bucuk yıldır ne çektiğini bir ben bir allah biliyor:D bi şarkı geldi aklıma ama neyse :D :D

bay tömürcek
10-10-2012, 22:12
Bu daha iyi birşey ama bulduğun kedi ufak malesef :D

Ali_askn
10-10-2012, 22:16
6-7 aylık kardeşim :D tam zamanı sayılır :)

Ayşe Derin
12-10-2012, 13:19
Ali ;
Senden sonra gönderdiklerim yerine ulaştı, senden ses yok.
Merak ettim.

Ali_askn
12-10-2012, 14:09
Ne yazıkki gelmedi abla acaba sitede diğer binalara bırakmışlardır diye hergün tüm bloklara bakıyorum ama yok :(

aydam
12-10-2012, 15:23
ali bey ruj çiçegin hayırlı olsun :)

Ali_askn
12-10-2012, 15:46
Çok teşekkürler sn aydam :) :)

GÜLSEN_
13-10-2012, 08:58
Ablacım uzun zamandır evdeki kazı çalışmalarından dolayı sayfanı pardon balkonuna gelemiyordum:) hepsi çok güzeller ablacım gayet iyi gidiyorsun bu gidişle beni sollıycan yani:) ama o tömücek varya o tömürcek onun alacağı olsun o Antebe geldiğinde görür ona neler yapacağım..Ali kardeşine herşeyi doldurmuş göndermiş şu küçük bir dalıda gülsen ablama ver dememiş yaa çok gücendim çookkk:((( Ali ablacım o ruj çiçeğine ışık az geliyor biraz fazla ışık alabileceği bir yere koy ablacım uç dallar sivrilmiş gibi geldi bana..Ellerine sağlık ablacım :)))

Ali_askn
13-10-2012, 10:46
Hoşgeldin bitanecik ablam :)sefalar getirdin:) iyi dileklerinden dolayı çok teşekkürler :) Enese gelince gücenme ablacım valla sana bir kez sormuştu abla sana da yollayayım diye son yok demiştin tek menekşe yaprağı istemiştin ya o yüzden yoksa emin ol hepsinden yollardı bana da sordu bir kaç defa ama dedim ki Gülsen ablam seçicidir öyle her şeyi kabul etmez dedim :) O ender ve çiçek açan türleri seviyor dedim :) Ruj çiçeğine gelince hemen yerini değiştiriyorum ablacım :)

bay tömürcek
14-10-2012, 01:29
Gülsen ablacım alininde dediği gbi ben sana sordum sadece menekşe istedin ali de aynısını dedi gülsen abla herşey sevmiyo dedi yoksa ben senden niye kıskanayım ablacım aşk olsun :(:(

Ali_askn
14-10-2012, 15:48
Kolyozum beni şaşırtıyor :) renkleri daha da güzelleşti :)

Ali_askn
14-10-2012, 15:51
Kokusuyla beni deli eden ıtırım :) ve pencere önündeki silvestriilerim :)

Ali_askn
14-10-2012, 15:53
Ruj çiçeğimden ayırdğım yavruda hızla gelişiyor (Birine hediye :D) ve çilli begonyam (Birinden hediye :D )

Ali_askn
14-10-2012, 15:57
ve söğüt çürüntüsüne aldığım menekşem sanırm coşmaya hazırlanıyor :D ve yine söğüt çürüntüsündeki hoyam gelişme yok :)

bay tömürcek
14-10-2012, 16:09
Kardeşim ellerin dert görmesin ya o ıtırlar negüzel olmuş öyele capcanlı duruyolar :D Ruj çiçeğim birine hediye deyince neden benim içim kıpırdadıysa bi anlam veremedim hafif bi sevinç yanması oluştu :D Ayrıca kardeşim menekşen dediğin gibi coşacak hazırlığa başlamış bile bol aydınlık bi pencee önünde çiçek açacağını düşünüyorum yakın bir zamanda ;) ( kardeşim bu hani gelişmiyo dediğin ufacık kalan menekşen mi yoksa eğer öyleyse gelişim ilk resimdekine göre mükemmel :p )

Ali_askn
14-10-2012, 16:58
haha :D neden üstüne alındın ki anlamadım acaba :D İnşallah kardeşim coşsun artık bi zahmet :) Evet zaten hepi topu bir menekşem var ( Şimdilik :D) Itıra gelince kardeşim senin gönderdiklerinden tepe çelikleri aldım ve onlarıda diktim gür olsun istiyorum sürgün ler gelmeye başladı bile :)

bay tömürcek
14-10-2012, 17:28
Nebiliyim ya alınmışım farkında olmadan hahaha :D Evet şimdilik onla idare et bakarsın bigün sevenlerinden biri menekşe kıyağı yapar sana :D Aynen iyi yapmışsın kardeşim tor daha güzel oluyor hem de dediğin gibi çabucak filiz verir kırdığın yerler ;)

GÜLSEN_
14-10-2012, 19:09
Gülsen ablacım alininde dediği gbi ben sana sordum sadece menekşe istedin ali de aynısını dedi gülsen abla herşey sevmiyo dedi yoksa ben senden niye kıskanayım ablacım aşk olsun :(:(

AAablacım ben şakasına söyledim öyle sende hemen ciddiye alıp kırıldınmı ablana..Hem ben sana kıskanıyosun demdimki enescim.. ben öyle her çiçeği ekmiyorum seçiciyim bu konuda ali biliyor sana takılmak için öyle yazmıştım ablacım :(

Ali_askn
14-10-2012, 19:28
Haha :D gülsen abla 2 gündür çocukcağızın yüreğine indirdin valla :D :D

bay tömürcek
14-10-2012, 19:33
AAablacım ben şakasına söyledim öyle sende hemen ciddiye alıp kırıldınmı ablana..Hem ben sana kıskanıyosun demdimki enescim.. ben öyle her çiçeği ekmiyorum seçiciyim bu konuda ali biliyor sana takılmak için öyle yazmıştım ablacım :(

Ablacım ciddiye almadım desem yalan olur ne biliyim olur da kırılırsın ya hayatta kırmak istemediğim insanlar içerisinde yer aldığından endişelendim birden :D

GÜLSEN_
16-10-2012, 09:09
Asla ablacım ben gerçekten espiriyle takılmak istedim sadece, olmaz aramızda öyle alınganlık bunu unutma tamammı??ben zaten isteyecek olsam ablam banada gönder şundan diye söylerim açık açık..sana takılmıycam da kime takılıcam ben bee:))))küçük cadım benim:))))))

bay tömürcek
16-10-2012, 14:52
Tamam ablacım bundan sonra asla unutmam ;) Tabi öyle diyeceksin ablacım gönderir misin bile demeyeceksin şundan istiyorum diyeceksin :p Mesela ben aliye öyle yapıyorum şu benim dimi diyorum sayfasndakileri ya da şunun sahibi yoksa o benim diyorum saolsun daha hiç hayır demedi :D Oda benden çekinmeden şunu istiyorum bunu istiyorum diyebiliyor mesela kaynana yumruğumun yavrusunu kendisi seçti sayfamdan onu koparıp yolladım samimi olmak falan çok güzel birşey ablacım soğukluğu hiç sevmem ;) Birde ali yaşıtım ya zevkler falanda ortak olunca onun yeri ayrı bende ablacım ikiziz biz :D

Ali_askn
16-10-2012, 20:14
işte buda paskalya kaktüsüne aşıladığım yılbaşım tutmuş gibi gözüküyor şimdilik bakalım ne olacak :)

heva
16-10-2012, 20:54
bayıldım o yaprak güzeline maşallah
şebnem ne alemde ali?
:)

Ali_askn
16-10-2012, 21:52
teşekkürler ablacım :) napsın şebnemde damadımıza alışmaya çalışıyor :)

GÜLSEN_
17-10-2012, 19:28
Aliii seni gebertmiym bak, oğlum boynuz kulağı geçiyor yaa noluyoruz aşılama falan:)))

Ali_askn
17-10-2012, 20:19
Hahaha :D ee ablacım sera kuracağız ya seninle alt yapı oluşturuyorum :D haa bak adını da buldum AlSEN sera :)))

bay tömürcek
17-10-2012, 21:04
Ee ben nolcem yaa siz sera kurcanız daa :D O seranın adını ALSENES yapalım ya da ENALSEN olsun ESALSEN de olabilir bak, neyse ne ya beni unutmayın da sakın ad önemli değil onu tartışırız :D

Ali_askn
17-10-2012, 21:25
aaa deliye bak teee allahın sakaryasından ortak olacak :D

GÜLSEN_
17-10-2012, 21:50
öyle ortaklık olmaz garii kalkar gelirsin buralara yanımıza çalışırsın ehh o zaman düşünür belkinem enescim:))))

bay tömürcek
17-10-2012, 22:17
Yaaa tee sakaryadan dio nerden olduğum farketmez işi kuralımda :D Sen merak etme gülsen abla ben gelirim madem sera var ama küçükte olsa hayvanat bahçesi açarım ben kenara köşeye biyere izin var mı acep :D

Ali_askn
23-10-2012, 10:51
Eveeet derslerden dolayı arayı biraz açtık :) sıcak sıcak fotolar çektim :)
menekşe yavrularım ve yapraklarım;

nılgun_dogan
23-10-2012, 10:55
Ali bunları nezaman diktin bende bugün yaprak dikecem öyle bir toprak hazırlamışımki sorma gitsin fuda toprağı kestane toprağı söğüt gübresi torf vermikulit ne ararsan var bakalım yapraklarım nasıl gelişecek bilgilendiririm.

Ali_askn
23-10-2012, 10:55
ve aşı çalışmalaraım ilk olarak kaynana topuzuna yılan kaktüsü, kaynana diline paskalya ve yılan kaktüsüne paskalya Çok merak ediyorum bakalım ne olacaklar :))

Ali_askn
23-10-2012, 11:02
bunlarda balkonumdan telgrafım coştu kocaman oldu süs yoncamda aynı şekilde ve çiçek açmaya hazırlanıyor :))) ve sağolsun almira ablamın yolladığı brugsmania(meleklerin borusu) çeliklerim suda köklendirilip ekildiler yaprak bile çıkardılar :):)

Ali_askn
23-10-2012, 11:07
ve nilgün ablamın gönderdiği leş kaktüslerim ve yılan kaktüslerim( burdan tekrar teşekkürler ablacığım ;) )

Ali_askn
23-10-2012, 11:10
Ali bunları nezaman diktin bende bugün yaprak dikecem öyle bir toprak hazırlamışımki sorma gitsin fuda toprağı kestane toprağı söğüt gübresi torf vermikulit ne ararsan var bakalım yapraklarım nasıl gelişecek bilgilendiririm.

Bunlar karısk ablacım 1 haftalık olanda var 2 aylık olanda :) ben yalnız söğüte diktim gelişim güzel görünüyor. Senin karışım tutarsa inşallah bende ona geçerim çünkü söğüt karaborsa :D :D Gelişmleri merakla bekliyorum .

bay tömürcek
23-10-2012, 17:53
Ne yalan söyliyim imrenmedim iç çekmedim desem yalan olduğu için günaha girerim heralde :p Herşey nekadar da güzel kardeşim elin ayağın dert görmesin mutluluğun daim olsun ;)

Menekşe yavrularını çok neşeli gördüm iyiler diodun ama düşündüğümden de iyimiş senin yavruların güle güle büyüt hepsini inşallah kısa zamanda yüzünü güldürürler ;) Beğenmedim diodun ama gözümden kaçmadı menekşelerini dediğim beyaz plastik bardaklara dikmişsin gayette hoş olmuş beyazın içinde yeşil :D

Ali_askn
23-10-2012, 20:33
Teşekkürler kardeşim :) ee napalım bulamadım küçük saksı söğütte fazla gitmesin diye büyüğe dikmedim bir arkadaşım menekşe getirecek bana ona kalsın diye :)

bay tömürcek
23-10-2012, 22:03
En iyisini yapmışsın kardeşim görsellik harika :D Ne iyi arkadaşların varmış öle senin menekşe getircek diosun o arkadaşın benle de arkadaş olur mu acaba:D:D

Ali_askn
29-10-2012, 23:18
buda enes kardeşimin gönderdiği kaynana topuzum :)

bay tömürcek
30-10-2012, 14:56
Seneye o saksıyı doldurur o kardeşim zaten bu sene bitane çiçek açmıştı yavru da vereceğini umuyorum :p

heva
02-11-2012, 10:10
ali çok güzel çiçeklerin

Denizardacan
05-11-2012, 19:51
Alicim ne zamandır uğramamıştım balkonuna, ne kadar güzelleşmiş bitkilerin ve yeni yeni de türlerin olmuş. Yaza senin balkon cıvıl cıvıl olur inşallah.
Gülsen ablanın balkonuna da yazdım, ilk bitkilerim sizden geldi siteye girince. Ah ah ben de artık kaktüsçü oldum, Allah sonumuzu hayretsin.
Bu arada canım senin gönderdiğin telgraf çiçeğin tuttu, keyfi de yerinde, yine gönderdiğin ruj uzun bir çelikti, ikiye bölmüştüm ikisi de tuttu, bugünlerde hareketlenmeye başladılar gibi, veeeeeee gelelim göz bebeğim potosa. Potos iki tane göndermiştin, ben de uzun olanı da kırmıştım üç oldulardı ve üçü de tuttu, bir de iki tanesi birer yaprak veriyor şu anda.
Çok çok teşekkür ederim tekrardan.
Bu arada ıtırların ve fesleğenlerin harika ellerine sağlık. Derslerinde de başarılar sıkı tut.;)

Perihan Bayram
16-11-2012, 16:36

Yerim ben seni,bu ne güzellik,tatlı şey.Maşallah:p

Ali_askn
21-11-2012, 19:11
Alicim ne zamandır uğramamıştım balkonuna, ne kadar güzelleşmiş bitkilerin ve yeni yeni de türlerin olmuş. Yaza senin balkon cıvıl cıvıl olur inşallah.
Gülsen ablanın balkonuna da yazdım, ilk bitkilerim sizden geldi siteye girince. Ah ah ben de artık kaktüsçü oldum, Allah sonumuzu hayretsin.
Bu arada canım senin gönderdiğin telgraf çiçeğin tuttu, keyfi de yerinde, yine gönderdiğin ruj uzun bir çelikti, ikiye bölmüştüm ikisi de tuttu, bugünlerde hareketlenmeye başladılar gibi, veeeeeee gelelim göz bebeğim potosa. Potos iki tane göndermiştin, ben de uzun olanı da kırmıştım üç oldulardı ve üçü de tuttu, bir de iki tanesi birer yaprak veriyor şu anda.
Çok çok teşekkür ederim tekrardan.
Bu arada ıtırların ve fesleğenlerin harika ellerine sağlık. Derslerinde de başarılar sıkı tut.;)
Ablacım iyi dileklerinden ötürü çok teşekkürler :) uzun bir internet cezam olduğundan siteye uzun zamandır giremedim :D ama artık buralardayım :) evet sayı ve çeşit gittikçe artıyor sağ olsun paylaşım yapan üyelerimiz :) Sende bakın ablacım hoşuna giden birşey olursa çekinme biliyorsun ;)

muhammed3450
11-09-2013, 22:35
kardeşim çiçeklerin çok güzel