Halil Önen
10-09-2012, 21:49
Sevgili mavi_eylül;...
Sadece salçalık biberden yapılanı da genelde çemen yaparak tüketiyoruz..
Sadece salçalık biberden yaparız demişim...
330775
bunu _annesinin ve karşıdaki kaynanasının hamarat kızı ve Mete' nin Ayşe ablası _ kız kardeşim yapar aslında biz ondan geçiniriz...;)
Ben domatesli biber salçasından çemeni daha çok seviyorum...:)
330776
kekik, kimyon, mercan köşk, kırmızı açı biber, nane...
330777
sarımsak, ezilmiş ceviz... (unutuğum vardır mutlaka, orta yaşın sınırındayım ya...;))
330780
zeytinyağında iyice karıştırılır iyice _adeta_ ezilir...
330783
şu _ kız kardeşin_ damak tadına bak; bir Egeli her yemeği yiyemezmiş diyorlar da inanmıyordum...:D
Sadece salçalık biberden yapılanı da genelde çemen yaparak tüketiyoruz..
Sadece salçalık biberden yaparız demişim...
330775
bunu _annesinin ve karşıdaki kaynanasının hamarat kızı ve Mete' nin Ayşe ablası _ kız kardeşim yapar aslında biz ondan geçiniriz...;)
Ben domatesli biber salçasından çemeni daha çok seviyorum...:)
330776
kekik, kimyon, mercan köşk, kırmızı açı biber, nane...
330777
sarımsak, ezilmiş ceviz... (unutuğum vardır mutlaka, orta yaşın sınırındayım ya...;))
330780
zeytinyağında iyice karıştırılır iyice _adeta_ ezilir...
330783
şu _ kız kardeşin_ damak tadına bak; bir Egeli her yemeği yiyemezmiş diyorlar da inanmıyordum...:D