PDA

View Full Version : Gökçeada Yıldız Koy Arkadia




betül önen
16-08-2012, 12:37
Gökçeada'da(eski adıyla rüzgar anlamına gelen Imbros Adası) doğaseverler tarafından keşfedilmeyi bekleyen yerler var. Bunlardan birisi; ada merkezine yakınlığı, volkanik yer şekillerinin çeşitliliği, Sualtı Milli Parkı, sadece yürüyerek keşfedilebilecek koyları, çadır alanı, restoranı, barı, müzikleri ve birarada yaşamayı seven personel kadrosuyla Yıldızkoy Arkadia (http://www.yildizkoy.com/).

Doğa yürüyüşleri, çeşitli gezi ve eğitim toplantıları için elverişli bu kamp yeri misafirlerini bekliyor.

Kendi sitesi yapım aşamasında olduğu için incelenebilecek internet siteleri: Gökçeada Yıldızkoy (http://www.gokceadarehberim.com/nm-YILDIZKOY-cp-121)

Yıldızkoy'un yenilenmiş son hali ve etkinlikleri için facebook grup sayfası: Yıldız Koy Arkadia (https://www.facebook.com/YildizKoyArkadia)




serkanhoca
16-08-2012, 13:24
Yıldızkoy'dan Kuzulimanı yönüne doğru sahil şeridinden gidildiğinde karşınıza çıkacak koy,

tam anlamıyla doğa harikası. Yanılmıyorsam Mavi Koy diye adı geçiyor. Dağdan denize

doğru dökülen şelalesi ile ve denizinin temizliği ile görülmesi gereken bir yer.

Eski anılar canlandı gözümde :D

betül önen
17-08-2012, 22:02
Yanılmıyorsunuz serkanhoca, Mavi Koy yaklaşık 40dk. yürüme mesafesinde yanıbaşımızdaki saklı koy. Dağ şekilleri ve ilginç deniz canlıları ile görülmeye değer sakin koylardan. Bu taraflara yolunuz düşerse bekleriz. :)

serkanhoca
17-08-2012, 22:41
2 koy sonra olması lazım diye hatırlıyorum, biraz yorucu oluyordu ama değiyordu açıkçası. Eskileri anmak adına güzel olurdu ama iş güç nedeniyle zor duruyor şimdilik.