PDA

View Full Version : Duvar ve bahçe çiçek düzenlemeleri

Cymbelina
04-06-2012, 18:42
Bunlar da evlerimiz. Üçüncü resim ailemle oturduğum ev, 4. resimde de gene karşılıklı komşu olarak oturduğum dağçiçeği, rhepsag67, Rana+miraç gibi arkadaşlarımın evleri:D

Çiçek sevmek öyle değil böyle olur, değil mi ama?:)

Cymbelina
04-06-2012, 18:48
Bunlar da gene bizim ev:cool:
Banyomuz bile böyle yani:D
Avludaki resimde arada tıngırdattığım gitarim:dilli:

dağçiçeği
04-06-2012, 19:03
Bunlar da evlerimiz. Üçüncü resim ailemle oturduğum ev, 4. resimde de gene karşılıklı komşu olarak oturduğum dağçiçeği, rhepsag67, Rana+miraç gibi arkadaşlarımın evleri:D

Resimler harika arkadaşım.Ahh Ahh ne günlerdi :D
Üstten 4.ev benim hani çatısı olmayan.Özellikle öyle yaptırdım anacım,yoksa nasıl sulansın bunca bitki.Çıkıyorum çatıya elimde hortum,bir güzel suluyorum.Tabii bayaa bir zaman alıyor.Adam tutmadım beceremez az sular ,çok sular Bellimi olur:D
O meşhuuuuur İngiliz Bahçelerini gördük.Hııh bizimkilerin eline su bilem dökemez.Oohhh söylemedik Camilla 'ya da bitkilerle ilgili hiç bir püf noktayı ,kıskançlıktan çatııır çatır çatlasın. Sırnaşık şeyy:D

Cymbelina
04-06-2012, 19:48
Zaten evleri çiçekle donatabilmek için nerelerde ev aradık hatırlasana:p En sonunda taa İtalya'nın güneyinde bir sahil kasabasında kooperatife girdik hep beraber:dilli: Ama emeklerimize de değdi.

Saksıları sulamak da ayrı bir dert, evet, ama biz de Sayın Mete Tiren'in anlattığı gibi üstten çıkıp suluyoruz, artık denk geldiği kadarıyla:)

Hangi resim sizin ev? O benimki olmasın??:)
Ama evlerimiz hemen hemen aynı zaten.

Cymbelina
04-06-2012, 19:55
Birkaç resim daha:)
Millet bizim evlerin methini duyup tur düzenliyordu:p

Diğer albümlerden de yarin filan eklerim:dilli:

Güzin Çakar
04-06-2012, 20:48
Sevgili Cymbelina
Son mesajınızdaki ilk fotoğrafa bayıldım. N'olur o benim olsun.

Cymbelina
05-06-2012, 14:29
Sevgili Cymbelina
Son mesajınızdaki ilk fotoğrafa bayıldım. N'olur o benim olsun.

Kusura bakmayın, benim hatam, ben unutmuşum, zaten siz de bizim kadrodasınız, aynı siteden ev aldık ya:D

Cymbelina
05-06-2012, 14:32
Şahane:)

Cymbelina
05-06-2012, 14:35
Son kareler...

intibah
28-01-2013, 01:42

yok yok bunlar gerçek değil hayal :)

Cymbelina
28-01-2013, 02:00
Evet Sayın İntibah:))) Malesef şimdilik hayal...

Haklısınız, belki bir düzeltme notu ilave etmeliyim:)

Bu mesajlarımızda evet hayal kurduk, böyle evler tam biz bitki delilerine göre ama biraz da yanlış yerde yazışmış olduk, böyle bir başlık daha uygun oldu. Resimlerdekini örnek alıp uygulama fırsatı bulanlar şanslı:) Ama sizce de çok güzel değil mi?;) Hem resimler hem hayallerimiz...

YeniGine
28-01-2013, 02:16
:( Ben hayalini bile kuramıyorum. Mümkün değil.

intibah
28-01-2013, 02:46
Çok abartılı olanlar var. Daha sade bir şekilde gerçekleştirmek isterim ama bahçe defterime aldığım notların çeyreğini bile gerçekleştiremedim :( Gerçekten çok büyük emek istiyor bahçe işleri...hayaller birgün gerçek olur...

Evet Sayın İntibah:))) Malesef şimdilik hayal...

Haklısınız, belki bir düzeltme notu ilave etmeliyim:)

Bu mesajlarımızda evet hayal kurduk, böyle evler tam biz bitki delilerine göre ama biraz da yanlış yerde yazışmış olduk, böyle bir başlık daha uygun oldu. Resimlerdekini örnek alıp uygulama fırsatı bulanlar şanslı:) Ama sizce de çok güzel değil mi?;) Hem resimler hem hayallerimiz...

zerre
30-01-2013, 23:59
Küçüçük bir oda bende istiyorummm

Cymbelina
01-02-2013, 01:41
Örnek alınabilecek düzenlemelere devam, odalarınız hazır, buyrun:)

Cymbelina
01-02-2013, 01:44
Seçenek çok:)

dağçiçeği
01-02-2013, 01:59
Çok güzeller bu resimler arkadaşım. Keşke tüm evlerin duvarları böyle olsa.

dağçiçeği
02-02-2013, 23:04
Bunlarda benden :)

Fagus Sylvatica
02-02-2013, 23:29
Cennetteyim sanırım :)

dağçiçeği
03-02-2013, 00:28
Bu akşamlık bu kadar .

Cymbelina
03-02-2013, 02:13
Giderek daha da mı artıyor bizdeki bitki deliliği ne?:))
Yok yok, bu böyle olmayacak. Bu resimlerdeki gibi evler alıp aynı böyle nefis çiçeklerle donatıp sonra kiraya vermeli, devre mülk olur, hatta motel- pansiyon olur:)) Girişimcileri - yatırımcıları da düşünüyorum bakın:D. Sonracığıma, bu tablo gibi duvarları izlerken şöyle birşey (http://www.dailymotion.com/video/xbcro3_johann-strauss-the-blue-danube-walt_music) de hoş olurdu.

Cymbelina
15-02-2013, 21:15
Çok güzel bu evler, hayran kalıyor insan:))

Araştırıken gördüm ki, bu resimlerin bazıları İspanya Kurtuba (Cordoba) şehrinden. Bu şehirde bu şekilde duvarları ve avluları çiçeklerle bezenmiş evler için bir festival bile yapılıyormuş, turistler için de gerçekten turlar düzenleniyormuş. O festival ile ilgili bulduklarımı da eklerim.

Cymbelina
17-02-2013, 21:10
Buralara gidip görmek şart oldu:)

Sudenur
17-02-2013, 21:47
Nasıl suluyorlar bunca saksıyı pek merak etmekteyim.. ;) :confused:

Cymbelina
21-02-2013, 18:55
İnanın bir fikrim yok, bilgi edinirsem burada iletirim ama. Bir şekilde hallediyorlardır, bir formülünü bulmuşlardır:)

Cymbelina
21-02-2013, 19:02
Su faturası çok gelebilir ama değer;)

Cymbelina
21-02-2013, 19:08
Renk cümbüşü...

Cymbelina
21-02-2013, 19:10
Kalp kalbe karşı;)

Cymbelina
03-05-2013, 02:35
Daha önce bahsetmiştim, İspanya/ Kurtuba'da bununla ilgii bir festival olduğunu...Bu ilk videoda da görüeceği üzere, aslında bu bir kültürün parçasıymış, yıllardır varolan gelenekleri. Bu videodaki görüntülere hayran kaldım, yaşam biçimine bakın.

Alt yazıdaki doğru ise, bu Avlu festivali Mayıs'ta, yani bu ay...Parasızlığın gözü kör olsun:mad:;)

Fiesta of the patios in Cordova - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zYjTK_DnX_k)

Cymbelina
03-05-2013, 02:44
Yahu bu bize yapılır mı ey Kurtubalılar? ;) Enfes, enfes...

PATiOS de CORDOBA.es (666) [en 2010, 12 mayo_20:37] - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=zMvEvNtB6h8)

Patios de Córdoba www.offitravel.es - - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=1dHicaRSgxE)

Cymbelina
03-05-2013, 02:55
Bizde niye böyle bir festival yapılmaz ki?

Patios de Córdoba - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=wdmpU5K5zUQ)

Patios de Córdoba 2011 (Ruta 1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ic_HtMR2dm0)

Cordoba, the City of Flowers, edited by Gustavo Mira Velásquez. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XaIIAPu_uh0)

Cymbelina
03-05-2013, 02:57
Bir de şu balkonlara bakalım da tam olsun;)

Balcones y ventanas con flores. Sitges. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2IqdltUF36s)

dağçiçeği
03-05-2013, 16:59
Allahııım buralara taşınmak istiyorummm. :)

Cymbelina
03-05-2013, 20:44
Ben de istiyorum:) Beraber taşınalım, komşu oluruz;) Veyahutta, bu tür evleri buraya getiririz. Getiririz derken böyle avlulu ve bol çiçekli, şenlikli bir site türü bir şey yapalım:) Ama canım maalesef öncelikle finansal açıdan köşeyi dönmemiz, yırtmamız lazım:dilli::D

Bu arada Sevgili Sudenur sulama nasıl yapılıyor diye sormuştu, ilk eklediğim videoda nasıl yapıldığı da gösteriliyor. Pratik bir yöntem geliştirmişler, örnek alınabilir.

bay tömürcek
07-05-2013, 20:04
Ehh cymbelina abla her siteyi her sayfayı önerirsin link atarsın bana da neden burayı göstertmedin bana hee :D Tömürcek görmesin evin duvarlarına heryerine saksı asmaya çalışır bunları görürse sonra düşer kolunu bacağını kırar diye göstermedin dimi düşünceli ablacım :p

Şaka bir yana bayıldım ben bunlara 10 12 tane sakız var balkonda her gün çıkıp bakıyorum bide böyle olsa soğuk moğuk demem balkonda yatarım ben :D Bukadar abartı olmasa da yani duvarlara asmasam da balkon projem var böyle sakız dolu heryer ;) Ama birazcıcık büyüyim işimi elime alıyım da ozman :p

Cymbelina
07-05-2013, 20:32
Evladım sana 40 kere söyledik forumda başka sayfalar da var, dünya Cevdet, tavuklar ve hindilerden ve senin güzel çiçeklerinden ibaret değil diye:dilli::D Evde limon başlığı var, ne bileyim o var bu var. Yok yok, hakkını yemeyelim sen zaten benim bakmadığım sayfalarda gayet güzel bilgiler de veriyormuşsun, ben geç gördüm:)

Büyümeni beklemeye gerek yok, senin zaten kendi sayfanda görmüştük, dizmişsin sardunyaları ve diğerlerini, tek farkı buradakiler dikey sen yatay sıralamışsın. Zaten biz çözdük seni, sen de bizim kafadansın, hepimiz bir köşe olsak bizi tutamayacaklar maazallah:dilli:;)

Hakikaten ama buradaki örneklerdeki gibi bir festival bizim güzel ülkemizde neden olmasın? El atmalı bence buna ağaçlar.net üyeleri, bence yapılır.

bay tömürcek
07-05-2013, 20:38
Evladım sana 40 kere söyledik forumda başka sayfalar da var, dünya Cevdet, tavuklar ve hindilerden ve senin güzel çiçeklerinden ibaret değil diye:D Evde limon başlığı var, ne bileyim o var bu var. Yok yok, hakkını yemeyelim sen zaten benim bakmadığım sayfalarda gayet güzel bilgiler de veriyormuşsun, ben geç gördüm:)

Paparayı yedim gene akşam akşam cymbelina ablamdan yavv :D Bende balkonu donattım bu sene daha önceki seneler kullanmazdım orayı aslında tam çiçek yeri sabah güneşini görüyor, havadar bu sene akıllandım ve orayı da kullanıyorum ;) Bir de şu petunyayla tırnak çiçeği fidelerim büyüsün ozaman adam akıllı olacak balkonum :p

Limon başlığına uğradım bir ara ablacım ama öyle fazla bi deneyimim yok hani şu şu bilgileri paylaşıyım desem. Çekirdeği ektim büyüdü tenekeye aldım suluyorum okadar :) Cymbelina abla katılıyorum bu fikrine böyle bir düzenleme olmalı sevgili ağaçlar.net ailesi tam da zamanı :p

dağçiçeği
07-05-2013, 21:54
Ahhh ahhh bu bitki deliliği sınır tanımıyor işte. Bende balkonlarım küçük gelmeye başladığı için çareler düşünüyorum. Balkon demiri yaptırmak gibi fikrimiz vardı demirleri dışarı doğru genişleyecek şekilde yaptırarak bir kaç saksı daha sığdırmayı planlıyorum. Hem demirlere saksı da asabilirim böylece.
Tömürcek sardunyaların arasına latin çiçeği gibi sarkmaya müsait ve güzel çiçeklenen bitkiler koymayı düşünürmüsün ? Balkondan sarktıklarında çok hoş duruyor. Acem halısı da olabilir mesela.
Ahh bir zengin olsak la la laaa :) neler neler yapacağız. Nasip diyelim.

dağçiçeği
07-05-2013, 21:59
Bu bitki festivali İzmirde var. Ama tek bitki üzerine yoğunlaşılmış galiba. Yer açelyası diğer adı godetya mıydı tam hatırlayanadım bu çiçekle donatmış İzmir Belediyesi tüm sokakları. Belki bir başlangıç olmuş olur. Yukarıdaki resimlerde olduğu gibi bir etkinlik harika olurdu.

Cymbelina
07-05-2013, 22:01
Yaşlılık zor zenaat arkadaşlar:) Dağçiçeğiciğim "balkon demirlerini dışarı doğru" diye yazmış ben onu ilk etapta "balkon demirleri aşağı doğru" diye okudum:dilli:;), dedim öyle olur mu, aşağı doğru merdiven olur o dedim ama tabi tekrar okuyunca anladım:)

Bu İspanyollar yapar da biz yapamaz mıyız peki böyle duvar ve balkon, bahçe olaylarını? Yaparız ve bakınız örneği:

http://www.agaclar.net/forum/uyelerin-balkon-ve-teraslari/28624-27.htm#post1150929

Angels Sour
07-05-2013, 22:04
O resimlerdeki evler var ya! İşte hepsi benim; saksı koyacak yer kalmayınca yeni evler alıyorum. Çiçeklerime baksınlar yeter ki; kira da almıyorum. Resimleri görünce anladım, bayağı özlemişim evlerimi...

Cymbelina
07-05-2013, 22:05
Bu bitki festivali İzmirde var. Ama tek bitki üzerine yoğunlaşılmış galiba. Yer açelyası diğer adı godetya mıydı tam hatırlayanadım bu çiçekle donatmış İzmir Belediyesi tüm sokakları. Belki bir başlangıç olmuş olur. Yukarıdaki resimlerde olduğu gibi bir etkinlik harika olurdu.

İzmir Bayındır Çiçek Festivali mi o dediğin? O satış amaçlı bir şey benim gördüğüm, başka bir tür festival mi senin dediğin Dağçiçeğiciğim?

Ama buradaki örneklerdekiler hani sadece festival amaçlı değil (sanıyorum), burada sürekli yaşıyor bu insanlar, kendi meskenleri benim anladığım.

dağçiçeği
07-05-2013, 22:08
Özlenmez mi hiç bu evler . İnsanın evden çıkası gelmez.

dağçiçeği
07-05-2013, 22:15
Belki başlangıç olmuş olur diye düşünmüştüm Cymbelina cım. Zamanla bu resimler gibi evlerde bürünür festival havasına. Sadece belediyelerin süslemesiyle kalmaz belki.

Hakkı Şen
07-05-2013, 22:22
İzmir'de gotedyalar (http://www.dunyabulteni.net/?aType=haber&ArticleID=258773) festival amaçlı değil sevgili Cymbelina. Bir kaç yıldır gelenek haline geldi.

Cymbelina
07-05-2013, 22:23
Ben gerçekten şu an yazılanları anlayamıyorum ama;) beynimi çok yordunuz Dağçiçeğiciğim;)Senin dediğin hangisi ben yanlış anladım sanırım. Ben Bayındır festivalini de bilmiyorum sadece burada gördüm ki çiçek satılıyor gibi geldi ama sokakları donatmışlar dediğin başka bir şey sanırım veya aynı festivalin diğer bir etkinliği olmalı. O halde elbette başlangıç olur, neden olmasın?;)

bay tömürcek
07-05-2013, 22:26
Ahhh ahhh bu bitki deliliği sınır tanımıyor işte. Bende balkonlarım küçük gelmeye başladığı için çareler düşünüyorum. Balkon demiri yaptırmak gibi fikrimiz vardı demirleri dışarı doğru genişleyecek şekilde yaptırarak bir kaç saksı daha sığdırmayı planlıyorum. Hem demirlere saksı da asabilirim böylece.
Tömürcek sardunyaların arasına latin çiçeği gibi sarkmaya müsait ve güzel çiçeklenen bitkiler koymayı düşünürmüsün ? Balkondan sarktıklarında çok hoş duruyor. Acem halısı da olabilir mesela.
Ahh bir zengin olsak la la laaa :) neler neler yapacağız. Nasip diyelim.

Benim balkonlar şimdilik yeterli ;) Latin çiçeği hiç yetiştirmedim ablacım ama tırnak çiçeği fidelerim büyüyor onlarla renklendircem sardunyaların yanını zaten hemen yan tarafta da 6 farklı renk mine çiçeği var biraz üstte petunyalar ;) balkon hoş duruyor biraz daha zamanı var ama coşmak için :p

dağçiçeği
07-05-2013, 22:48
Balkonun zaten çok hoş ben sadece fikir için önerdim latinleri. Çabuk yetişiyor ve bol çiçek açıyorlar diye biliyorum.
Cymbelina'cım bahsettiğim festival Bayındır çiçek festivali. Bu festival kapsamında konserler düzenlenmiş ve heryer godetya ile donatılmış. Bu şekilde belki diğer şehirler için de başlangıç olur demek istemiştim. Yanlış biliyormuşum. Sayın Hakkı Şen in dediği gibi festivalle alakalı bir durum değilmiş godetya ekimi. Gelenekselleşmiş. Kusuruma bakmayın .

abone34
08-05-2013, 20:34
Çok güzel ve ilginç.Video'yu izlemeden önce photoshop sandım.Bu duvarlardaki onlarca saksıyı nasıl suluyorlar anlamadım etraflarında bir sulama sistemi hortum falanda görmedim.Saksıların altından akan su duvarlardada iz bırakmamış.Ayrıca Bazı çok dar sokaklarda bir çok sardunya var bunlar ne kadar güneş alıyorda çiçek açıyor.Bir festival için falan belirli bir süre için mi takılmışlar acaba ?

Cymbelina
09-05-2013, 16:13
Sayın abone 34, inanması zor gibi geliyor değil mi böylesi güzel olunca?;)

Sulamadan bahsetmiştim, ilk videoda dikkat edilirse nasıl yapıldığı gösteriliyor. Uzunca bir sopanın ucuna konserve kutusu gibi bir şey takılmış, tek tek saksılar onunla sulanıyor - yani erişilemeyen saksılar. Bazı avlularda yanlış hatırlamıyorsam kuyu gibi bir şey de vardı.

İspanya'da Akdeniz iklim kuşağında olduğuna göre sardunyalar yeterince güneş alıyordur herhalde ama dediğiniz gibi bir ihtimal saksıların bir kısmı sadece bu festival kapsamında asılıp sonrasında veya kışa doğru geri alıyorlardır belki. Ancak bitkilerin bazılarının ise aynen bırakıldığını tahmin ediyorum, hepsini toplamıyorlardır.

En güzeli bizler toplanıp buraya gidip olayı yerinde teşhis etmeliyiz bence;) Oraya bir gezi ne güzel olurdu herkesin şartları elverseydi.

abone34
10-05-2013, 16:35
Valla bravo adamlara tebrik etmek lazım.Bizim evinde camları çiçek dolu ve kolay sulanacak konumda olmalarına rağmen ve çiçekleri çok sevmeme rağmen bazen söyleniyorum sula sula bitmiyor diye.Buda bir kültür meselesi adamlarda göz zevki var.Gezi programlarında ne zaman akdeniz ülkelerini gösterseler evlerin önü çiçek dolu.Bizde Şehirlerimiz ve tatil yörelerimizde tuğla ve anten çeşitlerini sergiliyoruz.Lahmacun,Kebap, pizza reklam panoları,kilimalar kilimanın yukardan sarkan hortumları,Bakkalın marketin kapı önüne koyduğu paspas,süpürge ve çöp kovası ve çöp kovasının olduğu yerde yere atılmış çöpler.Eğitim şart mı diyelim ne diyelim.Gerçi eğitimli insanımızda aynı !!!!

dağçiçeği
18-05-2013, 20:53
Bunlarda çok hoşuma gitti ;)

dağçiçeği
18-05-2013, 20:55
Harika olmuş

dağçiçeği
18-05-2013, 20:56
Veeee yapım aşaması. ;)

Gülbahçe
29-05-2013, 10:37
Daha önce bahsetmiştim, İspanya/ Kurtuba'da bununla ilgii bir festival olduğunu...Bu ilk videoda da görüeceği üzere, aslında bu bir kültürün parçasıymış, yıllardır varolan gelenekleri. Bu videodaki görüntülere hayran kaldım, yaşam biçimine bakın.

Nasıl suladıklarını da görmüş olduk :) Bence sürekli orada durmuyor o saksıların hepsi, bir kısmı belki ama yükseklerde olanları festival zamanı koyuyorlardır. Yine de çok çok güzel. Bizde anca kiraz, kavun, domates, biber festivali :/

canannuman
04-06-2013, 10:23
HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ, :(
Ben böyle bir müstakil ve müsait bir evim olmadığı için ağlamıyorum. YA OLSAYDI DİYE AĞLIYORUM.
Böyle bir yerim olsa; EŞİM, ANNEM, konu komşu, Bir DUVARLAR kalmış orayı da ekmiş DELİ sanırlar diye ağlıyorum.
Allahtan burada benim gibiler var. Yoksa kendimden şüpheleneceğim.

Elinize emeğinize sağlık çok güzel bir paylaşımmış.

Ama bana yaramadı nedense birden içimi bir karamsarlık sardı. Yıkıldım. Düşünsenize hep böyle bir terasım olsa müstakil evim olsa diye hayaller kurardım. Şimdi hayal edince, etrafımdakilerin bana tuhaf bakışları geldi aklıma, HÜR olamıyorum hayalimde bile. Ne çektim be Canannuman

Cymbelina
04-06-2013, 10:36
:)))

Canan hanım üzülmeyin;) Bakın biz de hayal kuruyoruz, hayalinizdeki komşularınızın bizler olduğunu düşünün;). Tuhaf bakış olması mümkün değil:)

canannuman
04-06-2013, 11:30
:)))

Canan hanım üzülmeyin;) Bakın biz de hayal kuruyoruz, hayalinizdeki komşularınızın bizler olduğunu düşünün;). Tuhaf bakış olması mümkün değil:)

Hayali bile içimi ısıttı sağolun iyiki varsınız. :p

pares
21-06-2013, 07:55
Hepsi çok güzel, içimden işi gücü bırakıp kendimi doğaya salmak geliyor

sonkez
28-09-2013, 15:04
ilginç ve eğlenceli bahçeler için değişik fikirler..

sonkez
30-09-2013, 08:46
.......

Nötr
08-10-2013, 17:30
Çok güzel harika.

cennetkusum
11-10-2013, 07:42
Çok güzel gerçekten

ley_la
30-04-2014, 16:54
hepsi harika cennete gibi hissetim :)

Cymbelina
17-01-2015, 18:38
Önceki mesajlarda bahsi geçen festival ile ilgili bilgi edinmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. Açılan sayfadaki videoyu buraya kopyalamak mümkün değil ancak izlemenizi tavsiye ederim. Üstelik yesyeni;), 2014 yapımı.

Córdoba Patio Festival - Fiesta de los Patios 2014 (http://www.spain-holiday.com/Cordoba-city/articles/cordoba-patio-festival-fiesta-de-los-patios)

Ağırlıklı sardunyalar var ancak sadece onunla sınırlı değil.

Çevirisiyle uğraşmaya üşendim, ama arzu eden olursa yardımcı olurum. Benim ilgimi çeken bir başka nokta ise, adamlar bu festivali 1918'de yapmaya başlamışlar, yani I. Dünya savaşının hemen bitiminde. O zamandan bu zamana kadar devam edegelen bir şey, müthiş.

Cymbelina
17-01-2015, 18:49
Daha önceki mesajlarda bir arkadaşımızın da belirttiği gibi, bu bir kültür meselesi gerçekten. İzleyince hak vereceksiniz:

https://www.youtube.com/watch?v=Dv2k9mLvI_0

Cymbelina
17-01-2015, 18:51
Önceki mesajda sorun oldu, ayrı olarak paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=M1IP4u-CuA8

Cymbelina
17-01-2015, 19:15
Avluda merdiven ve bir başka kare...

tugaykacar
02-02-2015, 20:18
çok başarılı çalışmalar

smyrne
09-08-2015, 15:11
Gerçekten Çok güzel..

seyidogullari
01-09-2015, 07:44
Hepsi çok güzeller. rengarenk bir dünyanız var.

Seyidoğulları Peyzaj - Ankara Peyzaj - Çevre Düzenleme (http://www.seyidogullaripeyzaj.com)

Ankara Peyzaj (http://www.seyidoğullarıpeyzaj.com)arıyorsanız çiçek üretim alanımızı ziyaret edebilirsiniz.

canannuman
09-03-2016, 20:22
Bizde niye böyle bir festival yapılmaz ki?

Cordoba, the City of Flowers, edited by Gustavo Mira Velásquez. - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=XaIIAPu_uh0)

40. saniyedeki mavimsi dumanımsı renk sakız sardunyaya dikkat ben böyle renk görmedim. Gören varmı?:confused:
Çok güzel paylaşımmış harika elinize sağlık.

gilan
10-03-2016, 19:27
40. saniyedeki mavimsi dumanımsı renk sakız sardunyaya dikkat ben böyle renk görmedim. Gören varmı?:confused:

Ben onun beyaz olduğunu, fotoğraftaki ışık ve gölge nedeniyle mavimsi göründüğünü düşünüyorum. :)

Cymbelina
20-03-2016, 14:54
Sevgili canannuman, sizin gibi eski bir dostu görmek ne kadar güzel oldu:))

Dikkatinize maaşallah, ben de tekrar baktım o bölüme. Soluk bir mavi-gri-mor arası birşey gibi algıladım ve çok hoş. Sardunyaya özellikle düşkün biri olarak çok hoşuma gitti. Sarı, siyaha yakın bordo ve mavi sardunya...İşte bunlar hep doğaya, doğala müdahele deyip kızarmışım birden:dilli::D

Ben bu başlıkta ve bu tür düzenlemelere baktıkça minik bir parça da olsa huzur buluyorum, epey ihmal de ettim, vakit bulursam bu tür balkon ve duvar düzenlemelerinin yeni örneklerini paylaşmak var aklımda ama.

Green.olive
09-12-2020, 19:09
Ağzım açık kaldı çok güzelll :)Bunlar da evlerimiz. Üçüncü resim ailemle oturduğum ev, 4. resimde de gene karşılıklı komşu olarak oturduğum dağçiçeği, rhepsag67, Rana+miraç gibi arkadaşlarımın evleri:D

Kuzeytek makina
08-01-2022, 09:17
hepsi de çok güzel