View Full Version : Doğal Bal Satışı 2012
Ürünün adı : Süzme Bal
Yeni ürün bal satışım aşağıda linktedir.
http://www.agaclar.net/forum/toprak-gubre-gida-malzeme-basili-yayin-tarla-bag-bahce-arazi-vb-satis/32407.htm
Eposta : kamiladak@mynet.com
Telefon : 0 542 512 85 01
Ziraat bankası IBAN: TR040001000139127541625001
Kamil Adak
Ziraat Bankası hesap no: 0139 12754162 5001
Kamil ADAK
Posta çeki hesap No: 6119407
Arıcılık faaliyetlerimi aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz.
Blog : balpower (http://www.balpower.blogspot.com)
http://www.agaclar.net/forum/uzak-bahcelerin-yakin-isbirligi/20556.htm
http://www.agaclar.net/forum/aricilik/12838.htm
Gezginci arıcılık yapmaktayım. Balım doğal üretimdir. Blog adresimden ve yukarıdaki linkten arılarımın hangi bölgelere nakledildiğini, ne tür çiçeklerden nektar topladığını görüntüleyebilirsiniz.
esox_lucius
20-07-2012, 14:45
Kamil Bey merhaba. Ben 3 kavanoz istiyorum. Hesabınıza yatırmam gereken miktar bu durumda 38.50 * 3 = 115.5 TL yolluyorum.
Teşekkürler.
Kamil Bey merhaba. Ben 3 kavanoz istiyorum. Hesabınıza yatırmam gereken miktar bu durumda 38.50 * 3 = 115.5 TL yolluyorum.
Teşekkürler.
Sayın Esox_lucius, siparişinizi onaylıyorum. Balınızı pazartesi günü kargoya vereceğim. Selamlar...
Kamil bey, bende 1 kavanoz rica edeceğim.
Hesabınıza gerekli tutarı gün içinde yatırıp. İletişim bilgilerimi özelden yolluyorum.
38,5 TL.
Teşekkürler.
Sayın Kamil35
2 kavanoz bal + 200gr polen bedeli 77+15=92 TL banka hesabınıza havale ediyorum.
SAygılarımla:)
Kamil bey, bende 1 kavanoz rica edeceğim.
Hesabınıza gerekli tutarı gün içinde yatırıp. İletişim bilgilerimi özelden yolluyorum.
38,5 TL.
Teşekkürler.
Sayın Ahanda, siparişinizi onaylıyorum.
Sayın Kamil35
2 kavanoz bal + 200gr polen bedeli 77+15=92 TL banka hesabınıza havale ediyorum.
Sayın fsuzen, siparişleriniz yarın kargoya verilecek. Selamlar...
Sayın esox_lucius ve Sayın ahanda, ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın Kamil35
Sayın fsuzen, siparişinizi dün kargoya verdim. Afiyet olsun.
esox_lucius
25-07-2012, 13:48
Sayın kamil35, kargo ulaşmıştır. Paketleme de çok sağlıklı. Kargoda hiçbirşey olmadan gelmiş. Teşekkürler.
Merhaba Kamil Bey,
2 kavanoz bal ayırabilir misiniz? Ödemeyi yapınca adresimi gönderirim. Teşekkür ederim.
Merhaba Kamil Bey,
2 kavanoz bal ayırabilir misiniz? Ödemeyi yapınca adresimi gönderirim. Teşekkür ederim.
Sayın Üzüm, 2 kavanoz balınız ayrıldı. Selamlar...
Kamil Bey, teşekkürler özenle hazırlanmış kargonuzu aldık, çiçek balınızı yedik. :)
Merhaba, Kamil Bey 2 kavanoz rica ediyorum ayrıca çam bölgesinden çıkacak olan bal dan
2 kavanoz ayırırsanız sevinirim
Merhaba, Kamil Bey 2 kavanoz rica ediyorum ayrıca çam bölgesinden çıkacak olan bal dan
2 kavanoz ayırırsanız sevinirim
Sayın Asiye, siparişinizi onaylıyorum. Çam bölgesindeki hasat Ramazan Bayramı sonrası olacak inşallah. Selamlar...
Kamil bey, selamlar. 2 kavanoz balın bedelini bugün Zıraat bankasından yolladım teşekkürler.
Kamil bey, selamlar. 2 kavanoz balın bedelini bugün Zıraat bankasından yolladım teşekkürler.
Sayın merkal, paketiniz hazırdır. Adres bilginizi bildiriniz. Selamlar...
Sayın Üzüm ve Sayın Merkal, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kamil bey,2 kavanoz balın bedelini bugün Zıraat bankasından yolladım teşekkürler.
Kamil bey,2 kavanoz balın bedelini bugün Zıraat bankasından yolladım teşekkürler.
Sayın Asiye, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Bal satışınız gözümden kaçmış.
Çam balına karşı bir önyargım var,biraz bilgi verir misiniz?
Kargom elime geçti. Teşekkür ederim
Bal satışınız gözümden kaçmış.
Çam balına karşı bir önyargım var,biraz bilgi verir misiniz?
Sayın hberbul, çam balı diye tabir edilen bal; kızıl çam ağaçlarında yaşayan milimekrik ölçülerdeki bir böceğin yapmış olduğu salgının arılar tarafından kovana taşınması sonucunda elde edilir. Resmin orjinaline bloğumdan bakabilirsiniz.
balpower (http://balpower.blogspot.com/search?updated-max=2009-08-26T14:38:00-07:00&max-results=7&start=91&by-date=false)
Sayın kamil35,
Kargomu teslim aldım, teşekkür ederim.
Kamil bey, gönderdiğiniz balları aldım, çok teşekkürler.
Kamil Bey balımı ayırdığınız için teşekkür ederim.
Çam Balı nı da denemek isterim. Ramazan bayramı sonu demişsiniz fiyatını göremedim.
Bilgi verirseniz siparişimi kesinleştirip iki ödemeyi bir arada yapabilirim.
Kamil Bey balımı ayırdığınız için teşekkür ederim.
Çam Balı nı da denemek isterim. Ramazan bayramı sonu demişsiniz fiyatını göremedim.
Bilgi verirseniz siparişimi kesinleştirip iki ödemeyi bir arada yapabilirim.
Sayın Feriha, 1. mesajda fiyat bilgisi vardır. Bu fiyat çam balı için de geçerlidir. Şu an için iki ödemeyi birden yapmayınız. Hasat edilmemiş ürünü satmak doğru olmaz. İsterseniz çiçek balını hemen gönderebilirim. Çam balı ile birlikte gönderin derseniz; çiçek balınızı bekletirim. Çam balı hasatı gerçekleşince ikisini birlikte gönderirim.
Karar sizin:) Selamlar...
Kamil Bey, çiçek balını bekletmenizi rica ediyorum.
Çam balının hasatı gerçekleşince ikisini birlikte göndermenizi isteyeceğim.
Takip ediyorum ama farketmezsem hatırlatırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
Çam balı hasadını, 28/08/2012 tarihinde gerçekleştirdim. Çam balı satışım başlamıştır.
Arılar çam bölgesine nakledildiğinde kovanlarda çiçek balı vardı. Bal çam çiçek karışımıdır. Çam balı oranı fazladır.
Kamil Bey posta çeki hesabınıza çiçek balı ve çam balı birer kavanoz olmak üzere bal ücretlerini yatırdım.
Özel mesajla adres bilgimi yolluyorum.
Teşekkür ederim, hayırlı satışlar diliyorum..
sındırgılı
31-08-2012, 20:54
Sevgili Kamil,
Dedigin gibi, 77.00TL olarak Ziraat Banka hesabina yatirdim. Pazartesi gununden sonra Kargoya verebilirsin.
Simdiden tesekkurler....
Sevgili Kamil,
Dedigin gibi, 77.00TL olarak Ziraat Banka hesabina yatirdim. Pazartesi gununden sonra Kargoya verebilirsin.
Simdiden tesekkurler....
Sayın Sındırgılı, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kamil Bey posta çeki hesabınıza çiçek balı ve çam balı birer kavanoz olmak üzere bal ücretlerini yatırdım.
Özel mesajla adres bilgimi yolluyorum.
Teşekkür ederim, hayırlı satışlar diliyorum..
Sayın Feriha, yarın arılarımı ziyarete gideceğim. Siparişinizi Pazartesi günü kargoya vereceğim. Selamlar...
Sayın Feriha, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
esox_lucius
05-09-2012, 12:53
Kamil bey 1 kavanoz çam balı ayırabilir misiniz? Ücretini siz teyit ettikten sonra yatıracağım. Teşekkür ederim.
Kamil bey 1 kavanoz çam balı ayırabilir misiniz? Ücretini siz teyit ettikten sonra yatıracağım. Teşekkür ederim.
Sayın esox_lucius, siparişinizi onaylıyorum. Selamlar...
Ballar sorunsuz ulaştı, tadları çok güzel.. ;)
Ayrıca promosyon polen için de teşekkürler Kamil Bey.
esox_lucius
05-09-2012, 13:57
Kamil Bey, balın ücretini yatırdım. Selamlar ...
Kamil Bey, balın ücretini yatırdım. Selamlar ...
Balınızı (1400 gr) kargoya verdim. Afiyet olsun.
Promosyon,
Yeni üretim çam balımdan; istekte bulunan ilk 3 kişiye, ücretsiz olarak 400'er gr bal göndermek istiyorum.
Kargo ücreti talepte bulunan agaclar.net üyelerine aittir.
Lütfen, isteğinizi bu sayfa üzerinde belirtiniz. Özel mesajla istekte bulunanlar dikkate alınmayacaktır. Adreslerinizi daha sonra özel mesajla bildiriniz.
Sayın kamil35,
Yeni ürün çam balınızdan (ücretsiz) istiyorum. Çam balı dışında ürününüz varsa alabilirim.
Saygılarımla.
Dilek Sarıkaya
09-09-2012, 23:28
Sayın kamil35,
Yeni üretin çam balınızdan ben de istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Saygılarımla.
1- YeniBON
2- Dilek Sarıkaya
patlamıs_mısır
10-09-2012, 14:55
Merhaba Kamil35,
Yeni üretim çam balından bende (ücretsiz)istiyorum mümkünse, teşekkür ederim.
İyi çalışmalar dilerim.
1- YeniBON
2- Dilek Sarıkaya
3- patlamıs mısır
Promosyon listesi tamamlanmıştır, teşekkür ederim.
Özel mesajla adreslerinizi bildiriniz. Selamlar...
Kaçırdımm mı aacaba? :(
Sayın cegabo, promosyon sona ermiştir. Satış devam etmektedir:) Selamlar..
1- YeniBON
2- Dilek Sarıkaya
3- patlamıs mısır
Promosyon balları kargoya verdim. Afiyet olsun.
patlamıs_mısır
13-09-2012, 18:24
Sayın Kamil35,
Yollamış olduğunuz balı aldım. Çok teşekkür ediyorum. İlk dikkatimi çeken rengi oldu,bildiğimiz ballalara benzemediği hemen anlaşılıyor. Hemen bir parmak attım kavanoza:) kokusu, tadı ve aroması gerçekten çok güzel, hafifte boğazımı yaktı, sanırım gerçek bal bu olsa gerek dedim kendi kendime. Emeklerinize sağlık, hayırlı işler bol satışlar diliyorum size. En kısa zamanda bir siparişim olacak inşallah.
İyi akşamlar.
1- YeniBON
2- Dilek Sarıkaya
3- patlamıs mısır
Kamil bey Merhabalar,
Gönderdiğiniz çam balını aldım. Ben de sayın patlamış mısır gibi önce renginden ve sonra tadından alıştığımız çam ballarından farklı olduğunu gördüm.
Demek ki gerçek çam balı sizin gönderdiğiniz gibi oluyormuş. Onu öğrendim. Ayrıca balı gönderdiğiniz ambalaj da çok güzel ve bal kadar takdiri hakediyor.
Sizlere teşekkür ediyorum. İleri ki günlerde inşallah siparişlerim olacak. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.
Dilek Sarıkaya
14-09-2012, 01:45
Kamil Bey,
Arkadaşlar ballarını almış ve çok beğenmişler. Ben de merakla elime geçmesini bekliyorum.
Kamil Bey, banka hesabınıza ücreti yatırdım
İyi akşamlar
Kamil Bey, banka hesabınıza ücreti yatırdım
İyi akşamlar
Asiye Hanım, teşekkürederim. Pazartesi günü balınızı kargoya vereceğim. Selamlar...
Dilek Sarıkaya
16-09-2012, 17:20
Merhaba Kamil Bey,
Balınız geldi. Çok teşekkür ederim.
Sayın Asiye, balınızı (2X1400gr) kargoya verdim. Afiyet olsun.
Dilek Hanım, afiyet olsun.
Kamil bey teşekkür ederim.
İyi günler
Kamil bey, kargom şimdi elime ulaştı. İlginize teşekkürler.
skanatlar
21-09-2012, 14:31
Kamil Bey Merhaba,
1400 gr çam balı ve 2 adet polen sipariş etmek istiyorum. Mümkün ise MNG kargo ile gönderebilirmisiniz.
Kamil Bey Merhaba,
1400 gr çam balı ve 2 adet polen sipariş etmek istiyorum. Mümkün ise MNG kargo ile gönderebilirmisiniz.
Sayın ajanse, siparişinizi onaylıyorum. MNG ile gönderebilirim.
skanatlar
24-09-2012, 15:01
Kamil Bey Merhaba,
42 tl ( bal için ) 30 tl ( 2 kavanoz Polen için ) 72 tl EFT gönderdim. Gereği
rica lütfen.
Kamil Bey Merhaba,
42 tl ( bal için ) 30 tl ( 2 kavanoz Polen için ) 72 tl EFT gönderdim. Gereği
rica lütfen.
Sayın ajansel1978, siparişlerinizi kargoya verdim. Afiyet olsun.
süleyman bey
25-09-2012, 12:09
Merhaba Kamil bey,
1 kavanoz bal bedeli olarak Ziraat bankası hesabınıza
eft ödeme olarak bugün yaptım.(42.-TL)
İş yeri adresim olduğu için hafta sonu cmtts. ve pazar günü kapalı olduğundan hafta içi elime geçecek şekilde
göndermenizi rica ederim.
skanatlar
25-09-2012, 14:16
Kamil Bey,
Kargo elime geçti teşekkür ederim.
Merhaba Kamil bey,
İş yeri adresim olduğu için hafta sonu cmtts. ve pazar günü kapalı olduğundan hafta içi elime geçecek şekilde
Süleyman Bey, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
süleyman bey
26-09-2012, 15:13
Kamil bey, Siparişim geldi.Teşekkürler.Her zamanki gibi her şey 5/5 .
Tadıda, aromasıda çok güzel.Emeğinize sağlık.
Cam kavanoz içindeki bal net 1400grdır.
Kamil Bey çiçek balı satışınız olacak mı bu aralar?
Kamil Bey çiçek balı satışınız olacak mı bu aralar?
Sayın hberbul, çiçek balı dönemi geçti. Çiçek balı artık 2013'te...
Arıları püren çiçeğine götürürsem çiçek balı olur ancak; o bal da yine çamla karışacak. Çünkü arı şu anda çam bölgesinde, pürene giderken de kovan içindeki peteklerde çam balı olacak.
papatya73
06-10-2012, 04:56
Kamil bey şu an satışda olan çam balı değl mi? Elinizde hayıt balı var mı? Çiçek balı dediğiniz farklı mı?
Kamil bey şu an satışda olan çam balı değl mi? Elinizde hayıt balı var mı? Çiçek balı dediğiniz farklı mı?
Çiçeklerden elde edilmiş bala çiçek balı diyoruz. Hayıt da çiçekli bir bitki, hayıt balı da çiçek balıdır. Balda en çok ve hissedilen nektar hangi çiçekten elde edilmişse bal o isimle adlandırılır.
Şu an elimdeki balı çam balı olarak isimlendiriyorum çünkü, çam bölgesinde hasat edildi ve çam balı tadını balda baskın olarak hissediyorum. Satıştaki balım saf çam balı da değildir. Çİçek çam karışımıdır.
Elimde tamamen çiçeklerden elde edilmiş bir bal yoktur.
papatya73
07-10-2012, 13:56
Kamil Bey ben 2 kavanoz bal+2 kavanoz polen rica ediyorum. Onaylıyorsanız ziraat bankası numaranıza havalenizi yapacağım. (42*2)+(15*2)=84+30=114tl yapıyor sanırım. Onaylıyorsanız işlemi yapacağım. Kargoyu kapıda mı ödüyoruz? Teşekkürler.
Kamil Bey ben 2 kavanoz bal+2 kavanoz polen rica ediyorum. Onaylıyorsanız ziraat bankası numaranıza havalenizi yapacağım. (42*2)+(15*2)=84+30=114tl yapıyor sanırım. Onaylıyorsanız işlemi yapacağım. Kargoyu kapıda mı ödüyoruz? Teşekkürler.
Sayın papatya73, siparişinizi onaylıyorum. Siparişinizi salı günü kargoya verebilirim. Kargo ücretini ürünü teslim alırken ödeyeceksiniz. Selamlar...
papatya73
08-10-2012, 18:55
Yarın 114tl yi ziraat bankasından havale yapacağım kısmetse.Teşekkürler.
Adresi özele yazıyorum.
papatya73
09-10-2012, 17:34
Sayın Kamil Bey maalesef bugün havalenizi yapamadım kusura bakmayın. yarın sabah inşallah.
Kamil Bey kargonuzu 2 gün önce aldım teşekkür ederim,balı eşimde çocuklarda sevdi.2 kavanoz bal rica ediyorum.Kolay gelsin.
papatya73
12-10-2012, 12:42
Kamil bey teşekkür ediyorum kargo elime dün akşam ulaştı. Balın aromasını da beğendik, tekrar emeğinize sağlık. Genel olarak polen kullanımını okudum ama sizin özel bir öneriniz var mı?
Kamil bey teşekkür ediyorum kargo elime dün akşam ulaştı. Balın aromasını da beğendik, tekrar emeğinize sağlık. Genel olarak polen kullanımını okudum ama sizin özel bir öneriniz var mı?
Sayın Papatya73, afiyet olsun. Polenin nasıl tüketilmesi konusunda bir tavsiyem yoktur. Polen konusundaki uzmanlığım sadece üretimdir:) Selamlar...
Kamil Bey kargonuzu 2 gün önce aldım teşekkür ederim,balı eşimde çocuklarda sevdi.2 kavanoz bal rica ediyorum.Kolay gelsin. Sayın hberbul, 2 kavanoz bal talebinizi onaylıyorum. Selamlar...
Kamil Bey kargonuzu 2 gün önce aldım teşekkür ederim,balı eşimde çocuklarda sevdi.2 kavanoz bal rica ediyorum.Kolay gelsin.
Sayın hberbul, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kargoyu teslim aldım.Özenli paketiniz için teşekkürler.
süleyman bey
26-10-2012, 14:34
Merhabalar Kamil bey,
Kurban bayramınızı Kutlar sağlıklı günler dilerim.
1 kavanoz bal almak istiyorum.
Ödemeyi bayram sonrası eft olarak göndericem.
Saygılarımla,
Merhabalar Kamil bey,
Kurban bayramınızı Kutlar sağlıklı günler dilerim.
1 kavanoz bal almak istiyorum.
Ödemeyi bayram sonrası eft olarak göndericem.
Saygılarımla,
Süleyman Bey, siparişinizi onaylıyorum. Balınızı bayram bitiminde kargoya vereceğim. Sizinde bayramınız kutlu olsun. Selamlar...
süleyman bey
30-10-2012, 10:21
Merhaba Kamil bey,
afrasyap
30-10-2012, 10:55
Merhaba Kamil Bey,
Önce geçmiş olan kurban ve cumhuriyet bayramınızı kutlarım.
Bana 2 kavanoz bal ayırabilirmisiniz.
Havale olarak hesabınıza yatırmam gereken miktar nedir?
Parayı havale yaptığım zamanı size ayrıca bildireceğim.
Sağlıklı günler dilerim.
Merhaba Kamil Bey,
Önce geçmiş olan kurban ve cumhuriyet bayramınızı kutlarım.
Bana 2 kavanoz bal ayırabilirmisiniz.
Havale olarak hesabınıza yatırmam gereken miktar nedir?
Parayı havale yaptığım zamanı size ayrıca bildireceğim.
Sağlıklı günler dilerim.
Sizin de Kurban ve Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. 2 kavanoz için 84TL yatırmanız gerekiyor. Selamlar...
Merhaba Kamil bey,
Balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
afrasyap
31-10-2012, 13:09
Sizin de Kurban ve Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun. 2 kavanoz için 84TL yatırmanız gerekiyor. Selamlar...
Kamil bey,
Parayı banka hesabınıza EFT yaptım .
Adresimide özel mesajla ilettim.
sağlıklı günler dilerim.
Kamil bey,
Parayı banka hesabınıza EFT yaptım .
Adresimide özel mesajla ilettim.
sağlıklı günler dilerim.
Sayın Afrasyap, 2 kavanoz balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
süleyman bey
01-11-2012, 15:37
Kamil bey, Siparişim geldi.Teşekkürler. emeğinize sağlık.
afrasyap
06-11-2012, 14:21
Sayın Afrasyap, 2 kavanoz balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kamil bey kargo cumartesi günü elime geçti.
teşekkür ederim.
Promosyon-2,
Satışını yaptığım çam balından; istekte bulunan ilk 3 kişiye, ücretsiz olarak 400'er gr bal göndermek istiyorum.
Lütfen, isteğinizi bu sayfa üzerinde belirtiniz. Özel mesajla istekte bulunanlar dikkate alınmayacaktır. Adreslerinizi daha sonra özel mesajla bildiriniz.
yaşar kaptan
25-11-2012, 08:47
Kamil bey,çiçek balından varsa bir kavanoz sipariş ediyorum...siparişimi onayladıgınızda ücretini hemen havale edicem.....Bu vesileyle numune çam balınızdan tatma imkanımız olursa memnun oluruz...
patlamıs_mısır
25-11-2012, 10:18
Sayın Kamil35,
Bir adet 1400 gr lık kavanoz = 42.00 TL.çam balı almak istiyorum.
Ayrıca yine bir promosyona denk geldim:) heralde bu promosyondanda yararlanabilirim dimi :)
Onaylarsanız pazartesi **** salı günü hesabınıza parayı yatırmış olurmuş.
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar..
Promosyon-2,
Satışını yaptığım çam balından; istekte bulunan ilk 3 kişiye, ücretsiz olarak 400'er gr bal göndermek istiyorum.
Kamil bey,çiçek balından varsa bir kavanoz sipariş ediyorum...siparişimi onayladıgınızda ücretini hemen havale edicem.....Bu vesileyle numune çam balınızdan tatma imkanımız olursa memnun oluruz...
Sayın Yaşar kaptan, elimdeki bal çap bölgesinde hasat edilmiştir. Büyük bir oranı çam balıdır. Bal içerisinde yaklaşık %25 çiçek balı vardır. Sizin için bu şekil uygunsa, siparişinizi onaylıyorum.
Promosyon;
1-Yaşar kaptan
Sayın Kamil35,
Bir adet 1400 gr lık kavanoz = 42.00 TL.çam balı almak istiyorum.
Ayrıca yine bir promosyona denk geldim:) heralde bu promosyondanda yararlanabilirim dimi :)
Onaylarsanız pazartesi **** salı günü hesabınıza parayı yatırmış olurmuş.
Teşekkür ederim, iyi çalışmalar..
Sayın Patlamış Mısır, siparişinizi onaylıyorum.
Promosyon;
1-Yaşar kaptan
2-Patlamış Mısır
yaşar kaptan
27-11-2012, 07:14
Tamam kamil bey,bir kavanoz 1400 gr ücreti 42 tl yi bugün hesabınıza çıkarıyorum..
furkan yıldız
27-11-2012, 08:53
Merhaba Kamil hocam,
Çam balını aldığımızda pek yiyemiyoruz fakat arkadaşların anlatımından merak ediyordum. Bana da gönderebilirseniz en azından soru işaretlerini gideririm. Hayırlı satışlar.
Sayın Patlamıs Mısır ve Sayın Furkan Yıldız ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
furkan yıldız
29-11-2012, 09:42
Kamil hocam kargom geldi. Bu tarz lezzetli bir balı önceden daha yüksek fiyata Hakkari'den getirtmiştim. Kaliteli bir bal olduğunu gayet iyi belli ediyor. Tadı gayet güzel. En kısa zamanda sipariş vereceğim. Teşekkür ederim.
Sayın Yaşar Kaptan, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın kamil35 , ben de 1400 g bal almak istiyorum
Promosyon;
1-Yaşar kaptan
2-Patlamış Mısır[/QUOTE]
3 gulşen
sanırım promosyonunuz daha sonlanmamış eğer mümkünse balınızdan bende denemek isterim teşekkürler
Sayın Gulşen, sayfayı incelediğinizde promosyonun sona erdiğini göreceksiniz.
1-Yaşar kaptan
2-Patlamış Mısır
3-Furkan Yıldız
Son promosyonu Furkan Yıldız'a gönderdim. Üzgünüm...
Sayın kamil35 , ben de 1400 g bal almak istiyorum
Sayın Polemos, siparişinizi onaylyorum.
patlamıs_mısır
30-11-2012, 11:03
Kamil bey,
Dün kargom geldi, çok teşekkür ederim bu tadı özlemişim. Emeklerinize sağlık.
Sayın kamil35 adres bilgisini özelden yazdım. Garanti Bankası veya Finansbank hesabınız varsa bu gece havale yapabilirim. Öteki türlü ödeme pazartesiye kalacak
Sayın kamil35 adres bilgisini özelden yazdım. Garanti Bankası veya Finansbank hesabınız varsa bu gece havale yapabilirim. Öteki türlü ödeme pazartesiye kalacak
Ödemeyi pazartesi yapınız. Selamlar...
Sayın Polemos, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın kamil35 elimize ulaştı. Çok beğendik. Arılarınıza ve size teşekkür ediyoruz.
Bal satışım devam ediyor.
süleyman bey
26-12-2012, 10:41
Kamil hocam,
2 kavanoz bal bedeli olarak hesabınıza 84 TL EFT yaptım.
Adresimi özelden bildiriyorum.
Hafta içi elime geçicek şekilde gönderirsiniz.
Kamil hocam,
2 kavanoz bal bedeli olarak hesabınıza 84 TL EFT yaptım.
Adresimi özelden bildiriyorum.
Hafta içi elime geçicek şekilde gönderirsiniz.
Sayın Süleyman Bey, siparişinizi onaylıyorum. Selamlar.
Süleyman Bey, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Bir kavanoz bal almak istiyorum ama sürat kargodan başka seçeneğimiz yok mu?Bu kargo firması ile olan bütün kargolarımda sorun yaşadım.İşlerini dürüst bir şekilde yapmıyorlar.
Saygılarımla:)
Bir kavanoz bal almak istiyorum ama sürat kargodan başka seçeneğimiz yok mu?Bu kargo firması ile olan bütün kargolarımda sorun yaşadım.İşlerini dürüst bir şekilde yapmıyorlar.
Sayın fsuzen, siz hangi kargo şirketini derseniz onunla gönderebilirim. Selamlar...
42 TL havaleyi Ziraat Bankası hesabınıza yaptım. Yurtiçi veya Aras kargo olabilir.
42 TL havaleyi Ziraat Bankası hesabınıza yaptım. Yurtiçi veya Aras kargo olabilir.
Sayın fsuzen, balınızı kargoya verdim. MNG kargo, umarım bu sefer sorun çıkmaz:)
Afiyet olsun.
süleyman bey
03-01-2013, 13:08
Merhaba Kamil bey,
Kargom pazartesi geldi teşekkür ederim.
Emeğinize sağlık.
Kargom geldi. Teşekkür ederim.
bende çiçek balı istiyorum. bir kavanoz 42 tl hesabınıza yarın yatırıcağım. adresimi özelden yolluyacağım.yurt içi veya mng kargo olursa çok iyi olur
bi cevap yazarsanız ödemeyi yapacağım.
bende çiçek balı istiyorum. bir kavanoz 42 tl hesabınıza yarın yatırıcağım. adresimi özelden yolluyacağım.yurt içi veya mng kargo olursa çok iyi olur
bi cevap yazarsanız ödemeyi yapacağım.
Sayın Esra_al, satışta olan bal çam bölgesinde hasat edilmiştir. Çiçek balı değildir. Bal içinde çiçeklerden alınmış nektar oranı azdır. Bal çam balıdır. Bu şekilde kabul ederseniz, siparişinizi onaylıyorum. Selamlar...
posta çeki olarak 42 tl yatırdım.:p
posta çeki olarak 42 tl yatırdım.:p
Sayın Esra, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
bahcedenn
09-01-2013, 14:32
Merhaba Kamil Hocam, 1 kavanoz bal ücretini belirttiğiniz hesaba geçtim. Bilgilerimi özelinize yazıyorum. Bereketli ürünler, bol kazançlar dileklerimle...
kargo şimdi geldi. insan tadına bakınca daha önce yediklerimiz neydi acaba demeden edemiyor.:cool:
Merhaba Kamil Hocam, 1 kavanoz bal ücretini belirttiğiniz hesaba geçtim. Bilgilerimi özelinize yazıyorum. Bereketli ürünler, bol kazançlar dileklerimle...
Sayın bahcedenn, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
bahcedenn
15-01-2013, 18:32
Sayın bahcedenn, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kamil Hocam, kargocularla anlaşamamızdan ve araya haftasonunun girmesinden dolayı kargomu dün alabildim. Ellerine sağlık, hem güzel ürünün için hem de mükemmel paketlemen için. Teşekkürler...
Kamil Hocam elinizde halen varsa 4 kavanoz bal rica edeceğim. Üçretinide bildirirseniz sevinirim.
Kamil Hocam elinizde halen varsa 4 kavanoz bal rica edeceğim. Üçretinide bildirirseniz sevinirim.
Asiye Hanım, balım vardır. 42 X 4= 168TL yapıyor. Balınızı hazırlıyorum. Selamlar...
Asiye Hanım, balım vardır. 42 X 4= 168TL yapıyor. Balınızı hazırlıyorum. Selamlar...
Teşekkür ederim havaleyi yapınca bilgilendiririm.
Selemlar...
Kamil bey 168 TL havale yaptım.
Teşekkürler...
Kamil bey 168 TL havale yaptım.
Teşekkürler...
Kamil Bey,
42 tl hesabınıza havale ettim. Adresimi özelden gönderiyorum.
Kamil Bey,
42 tl hesabınıza havale ettim. Adresimi özelden gönderiyorum.
Siparişinizi onaylıyorum. Selamlar...
Merhaba Kamil Bey,
84 tl hesabınıza eft ile gönderdim. Adresimi özelden bildiriyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
saygılarımla
Merhaba Kamil Bey,
84 tl hesabınıza eft ile gönderdim. Adresimi özelden bildiriyorum.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
saygılarımla
Sayın Semastr, siparişinizi onaylıyorum. Balınızı yarın kargoya vereceğim. Teşekkür ederim. Selamlar...
Sayın Semastr ve Sayın Fixture balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sn. Kamil35 iki kavanozum şimdi geldi. Teşekkür ediyorum...
Saygılarımla,
Sayın Fixture ve Sayın Semastr, balda kısmi bir kıristalleşme vardır. Bu durum doğal bir sonuçtur. Bal çam balı olmakla bilikte içinde az da olsa çiçek nektarları vardır. Çiçek nektarları kristalleşmiştir. Afiyet olsun.
1 kg polen alsak indirim yapar mısınız?
1 kg polen alsak indirim yapar mısınız?
Sayın Honoko, polen fiyatım piyasa şartlarına göre çok uygun olduğu için indirim yapamıyorum. Kusura bakmayınız:(
yusufziya
05-02-2013, 22:19
selamlar.
kamil bey sayfa başından beri takip edemedim ama.
aşağıdaki soruları cevaplarsanız sevinirim.
1. bal hangi yörenin balı
2. ne balı .
3. kg fiyatı nedir.
4. elinizde varsa polen ve arısıtü fiyatlarınız nedir .
teşekür ederim . saygılarımla.
ardacan2000
06-02-2013, 21:53
Bal kaldımı?
Bal kaldımı?
Bal satışım devam ediyor. Selamlar...
selamlar.
kamil bey sayfa başından beri takip edemedim ama.
aşağıdaki soruları cevaplarsanız sevinirim.
1. bal hangi yörenin balı
2. ne balı .
3. kg fiyatı nedir.
4. elinizde varsa polen ve arısıtü fiyatlarınız nedir .
teşekür ederim . saygılarımla.
Merhaba Yusuf Bey,
1. Bal, İzmir/Kemalpaşa/Kamberler Köyü'nde hasat edilmiştir.
2. Bal, çam balıdır. Bal içinde az da olsa (%15-20) hayıt balı vardır. Şu an balda kısmi bir kristalleşme vardır. Balın akışkanlığı devam etmektedir.
3. Kg fiyatı 30TL dir. Satış 1400gr lık kavanozlarda yapılmaktadır. 1400gr bal= 42TL dir.
4. Arı sütü yoktur. Polen satışım devam ediyor. Polenin 1 kg mı 75TL dir.
200gr polen 15TL dir.
Selamlar.
ardacan2000
07-02-2013, 17:44
Yarın ödemeyi yapar dmden adresi paylaşırım.
Kamil bey elinizde bal kaldıysa ben de bir kavanoz rica edeyim.. Yarın sabah ödemeyi yaparım. Adres bilgim değişti onu da mesajla bildiririm.
Kamil bey elinizde bal kaldıysa ben de bir kavanoz rica edeyim.. Yarın sabah ödemeyi yaparım. Adres bilgim değişti onu da mesajla bildiririm.
Sayın Snoopy, siparişinizi onaylıyorum. Selamlar...
Sayın Kamil35
1 kavanoz bal için hesabınıza ödemeyi yapıyorum.(42 TL)
Kamil Bey , kargo bilgilerini iletebilirseniz sevinirim..
Kamil Bey , kargo bilgilerini iletebilirseniz sevinirim..
Balınız yola çıktı geliyor:) Afiyet olsun. Kargo sorgulama numarasını özelden göndereceğim.
Sayın Kamil35
1 kavanoz bal için hesabınıza ödemeyi yapıyorum.(42 TL)
Sayın Suzen, siparişinizi onaylıyorum. Selamlar...
Balım elime geçti, çok teşekkür ederim.. :)
Sayın fsuzen, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kargom geldi.Teşekkür ederim.
Elimdeki bal kristalize oldu. Akış hızı azalsa da akışkanlığı devam ediyor. Bal çam balıdır. Bilindiği üzere çam balı kolay kolay kristalize olmuyor.Temmuz ayındaki hayıt balı hasadı sonrası, sağılmayan peteklerde kalan hayıt balı çam balı hasadında süzme balın içine karıştı. Bal içindeki hayıt balı kristalize oldu. Kristalize olmayan çam balı ise akışkanlığı sağlıyor.
Promosyon-3,
Satışını yaptığım çam balından; istekte bulunan ilk 3 kişiye, ücretsiz olarak 300'er gr bal göndermek istiyorum.
Kamil bey daha önce çiçek balinizdan satın almistim ve cok begenmistik.
Hakkim varsa promosyon dan yararlanmak isterim.
Kamil bey daha önce çiçek balinizdan satın almistim ve cok begenmistik.
Hakkim varsa promosyon dan yararlanmak isterim.
1- ahanda
ferhatdegirmenc
04-03-2013, 11:10
Merhaba Kamil Bey,
eğer halen promosyonunuz geçerli ise benide dahil eder misiniz ?
Teşekkürler
Ben de bal siparişi verecektim promosyonunuzu da kazandım sanırım.
2 kavanoz da bal istiyorum.teşekkürler
1- ahanda
2- ferhatdegirmenc
3- hberbul
Ben de bal siparişi verecektim promosyonunuzu da kazandım sanırım.
2 kavanoz da bal istiyorum.teşekkürler
Sayın hberbul, siparişinizi onaylıyorum. Selamlar...
Kamil Bey 84 lira hesabınıza aktarıldı.
Kamil Bey 84 lira hesabınıza aktarıldı.
Sayın ahanda ve Sayın ferhatdegirmenc, promosyon ballarınızı kavanozladım. Ancak paketi hazırlama fırsatım olmadı. İnşaallah yarın kargoya vermeye çalışacağım. Gecikme için özür dilerim.
Sayın ahanda ve Sayın ferhatdegirmenc, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Mustafa Abdal
10-03-2013, 17:49
iyi günler;
Mümkünse 300 gr veya yarım kilo olarak rica edecektim.
iyi günler;
Mümkünse 300 gr veya yarım kilo olarak rica edecektim.
Sayın meraklı_amatör, siparişinizi 500gr olarak onaylıyorum. Selamlar...
Sayın meraklı_amatör, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
ferhatdegirmenc
14-03-2013, 07:56
Merhaba Kamil Bey,
Gönderdiğiniz bal dün elime ulaştı. Açıkça söylemek gerekirse o kadar yoruma rağmen şüphelerim vardı, fakat balı görüp tattıktan sonra daha önce tattıklarım ile karşılaştıramayacağım bir kalitede olduğunu gördüm.
Böyle bir kalite ve lezzeti bize sunduğunuz için tekrardan teşekkürler .
Bal satışım devam etmektedir. Kıristalize olan balımın bir kısmını 45 dereceyi geçmeyen ısı uygulaması ile çözdürdüm. İsteyene kıristalize olmuş haliyle de gönderebilirim.
Balın ne şekilde ısıya tabi tutulduğunu ve nasıl bir ekipman kullanıldığını aşağıdaki linkte anlattım ve resimledim.
http://www.agaclar.net/forum/uzak-bahcelerin-yakin-isbirligi/20556.htm#post1130641
Satışını yaptığım çam balından; istekte bulunan ilk 5 kişiye, ücretsiz olarak 250'şer gr bal göndermek istiyorum.
Merhaba Kamil Bey, promosyonunuzdan yararlanabilir miyim? Teşekkürler.
korkotibelet
09-04-2013, 22:19
2. Kisi olarak promosyonunuzdan faydalanabilir miyim Kamil bey. Teşekkürler.
Satışını yaptığım çam balından; istekte bulunan ilk 5 kişiye, ücretsiz olarak 250'şer gr bal göndermek istiyorum.
1- uurdnc
2- korkotibelet
3. de ben olabilirmiyim ?şimdiden teşekkürler
3. de ben olabilirmiyim ?şimdiden teşekkürler
1- uurdnc
2- korkotibelet
3- ddmk
1- uurdnc
2- korkotibelet
3- ddmk
4- DEno_12
Çok teşekkürler.
Merhaba Kamil bey, bende alabilir miyim? Teşekkürler..
1- uurdnc
2- korkotibelet
3- ddmk
4- DEno_12
5- tekant
Promosyon listesi tamamlanmıştır. İlginize teşekkür ederim. Ballarınız en geç pazartesi günü kargoya verilecektir.
Adres bilgilerini göndermeyenler adres bilginizi gönderiniz.
1- uurdnc
2- korkotibelet
3- ddmk
4- DEno_12
5- tekant
Kargo geldi çok teşekkür ederim. Balın aroması çok güzel. Birazcık boğaz yakıyor o da çam balı olduğu için dedim. Ama gerçek bal olduğu her yerinden belli :) ellerinize sağlık
Ben de bugün tadına bakabildim. Bal gerçekten çok güzel. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz :) Kamil Bey'e çok teşekkürler.
Promosyon-5
Bu bir reklam çalışmasıdır:) Balın daha fazla kişi tarafından tadılmasını istiyorum.
Mustafa Abdal
04-05-2013, 15:09
Promosyon-5
Bu bir reklam çalışmasıdır:) Balın daha fazla kişi tarafından tadılmasını istiyorum.
merhaba Sn. kamil35
Kendi aldığım güzeldi birde bedava olanın tadına bakmak isterim. Adresimi kayıtlı değilse göndereyim. Bu arada yeni sezon çam balı satışına nezaman başlıyorsunuz.
iyi günler dileklerimle.
merhaba Sn. kamil35
Kendi aldığım güzeldi birde bedava olanın tadına bakmak isterim. Adresimi kayıtlı değilse göndereyim. Bu arada yeni sezon çam balı satışına nezaman başlıyorsunuz.
iyi günler dileklerimle.
1- meraklı_amatör
Yeni sezon çam balı satışı Eylül ayı başını bulur.
ardacan2000
07-05-2013, 23:35
Bende rica edim.
Bende rica edim.
1- meraklı_amatör
2- ardacan2000
merhaba Kamil bey,
polen ararken sayfayı gördüm. mümkünse bende promosyon bal istiyorum ve polen satın almak istiyorum..
merhaba Kamil bey,
polen ararken sayfayı gördüm. mümkünse bende promosyon bal istiyorum ve polen satın almak istiyorum..
1- meraklı_amatör
2- ardacan2000
3- o_guzel
Sayın Guzel, polen miktarını bildiriniz.
1- meraklı_amatör
2- ardacan2000
3- o_guzel
Promosyon ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
sn. Kamil bey kargo elime ulaştı..
çok teşekkürler..
ardacan2000
20-05-2013, 14:07
Kamil Bey hediyeniz elime ulaştı, teşekkür ederim.
4.cü de ben olabilir miyim acaba? :)
4- burla
Bir kişi daha olursa promosyon tamamlanacak. Son talihli bekleniyor.
Sayın burla, promosyon balınızı kargoya verdim.
Sayın Ayhan Dukel, 2X1400gr bal ve 550gr poleni dün kargoya verdim. Afiyet olsun.
Gönderdiğiniz zeytinyağı elimize geçti. Teşekkür ederim. Emeğinize sağlık...
Kaliteli bir zeytinyağı isteyenler için Ayhan Bey'in zeytinyağını tavsiye ediyorum.
Ayhan Bey'in çalışmalarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.
http://www.agaclar.net/forum/uzak-bahcelerin-yakin-isbirligi/20565.htm
papatya73
27-06-2013, 04:16
kamil bey sizden daha önce bal ve polen almıştım. poleni bitiremedim dolapda, son kullanma tarihi var mıdır? bir de bal için teşekkürler tekrar rica ediyorum, ama bu aralar şehir dışında olabilirim balımı ayırsanız sonra alsam olur mu acaba? 2 kavanoz.
kamil bey sizden daha önce bal ve polen almıştım. poleni bitiremedim dolapda, son kullanma tarihi var mıdır? bir de bal için teşekkürler tekrar rica ediyorum, ama bu aralar şehir dışında olabilirim balımı ayırsanız sonra alsam olur mu acaba? 2 kavanoz.
Sayın Papatya, polen buzdolabında 18 ay sorunsuz bir şekilde muhafaza edilebilir.
Sizin için 2 kavanoz balı ayırdım. Sizden haber bekliyorum. Selamlar...
Kamil Bey merhaba,
Uzun zamandır sizden bal almayı düşünüyorum ancak bir türlü fırsat bulamıyorum. Devam eden bir numune gönderiminiz varsa, çiçek balınızın tadına bakmak isterim.
saygılarımla
Kamil Bey merhaba,
Uzun zamandır sizden bal almayı düşünüyorum ancak bir türlü fırsat bulamıyorum. Devam eden bir numune gönderiminiz varsa, çiçek balınızın tadına bakmak isterim.
saygılarımla
Sayın Ozgurk, 03/05/2013 tarihli (187. mesaj) promosyonun 5. kişisi siz oldunuz. Size 250 gr süzme bal göndereceğim. Bal çam bölgesinde hasat edilmiştir. Adresinizi bildiriniz. Selamlar...
cevabım biraz geç oldu ama çok teşekkürler kamil bey, çok lezzetli bir bal. ellerinize ve arılarınıza sağlık :)
Sayın Ozgurk, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Kamil Bey çok teşekkür ederim, bal elime geçti. Şu an elinizde çiçek balı ve polen var mı?
Kamil Bey çok teşekkür ederim, bal elime geçti. Şu an elinizde çiçek balı ve polen var mı?
Şu an elimde çiçek balı yoktur. Size gönderdiğim baldan elimde son 15-20kg kaldı. Çiçek balı hasadını Ramazan Bayramı'ndan sonra gerçekleştireceğim.
Elimde 2013 mahsülü polenim vardır. Satışım devam etmektedir.
http://www.agaclar.net/forum/toprak-gubre-gida-malzeme-basili-yayin-tarla-bag-bahce-arazi-vb-satis/31115.htm
2 kavanoz çiçek balı ve 200 gr. polen almayı planlıyorum. O zaman bayramdan sonra siparişlerimi toptan veririm. Bu arada balınız gerçekten çok güzel yedikçe daha iyi anlaşılıyor. Ben balın kalitesinden hiç anlamam ama bu baldaki yoğunluk ve boğazda hissedilen hafif yanma ve kalıcı tadı uzun zamandır hissetmemiştim bunu hatırladım.
Ben balınızı denemek isterim.
Ben balınızı denemek isterim.
Sayın bulgur, size 250gr numune gönderebilirim. Selamlar...
adres bilgilerimi yolladım.
adres bilgilerimi yolladım.
Sayın bulgur, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
Sayın bulgur, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
kargonuz bugün elime geçti yolladığınız adreste kayınvalidelerim tarafından alındı ankara da olduğum için deneme şansım olmadı yarın ilk işim iftar sonra denemek olacak.Elimde kavanoz ailemi bir gezeyim bayram sonra hasadınız var herhalde o yetişmeye çalışırım.Saygılar.
Yeni ürün bal satışı aşağıdaki linktedir.
http://www.agaclar.net/forum/toprak-gubre-gida-malzeme-basili-yayin-tarla-bag-bahce-arazi-vb-satis/32407.htm
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.