View Full Version : Nemrut dağı
s.serdar
10-04-2012, 00:21
Konu kapatılmıştır...
güzel bir gezi olmuş,
paylaştığınız için teşekkürler.
mandalinci
10-04-2012, 06:54
Çok şanslısınız, güzel paylaşımlar, teşekkür ederim.
Hep gitmek istedim ama bir türlü kısmet olmadı.Hikayenizi okuduktan sonra , Nemrut'u görme isteğim tekrar canlandı.Kısa süre sonrası için bir plan yapacağım ve tabii ki tecrübelerinizin sayesinde Malatya tarafından ulaşmaya çalışacağım.Güzel hikaye ve fotoğraflar için teşekkürler....
s.serdar bey
çadırla gidip çoluk çocuk bir kaç gün kalsak bolca resim çeksek olur mu? bu konuda ne tavsiye edersiniz? teşekkürler.
Merhaba efendim,
Nefes kesici resimler. Yaşamak bu işte, güzellikleri görebilmek. Sayenizde bizler de görmüş gibi olduk, hatta gördük bilem:))).
Çok sağ olun efendim.
Sağlıkla kalın inşallah.
Saygılarımla lütfen.
Şimdiye kadar gidip görme imkanı bulamadığımız bir ortamı ,( ki dünyadan gelip gören insanlar var ) tanıttığınız için teşekkürler , ülkemizin her bir köşeşi bir cennet. Ancak bakir doğa ortamları görmeye değer yerler.
Çok sağolun.
Sayın S.Serdar;
Bir kişi ile haklı/haksız tartışma(taraf tutmak kelimesini kullanmak istemiyorum....) üzerine bizleri duygulandıran, imrendiren, seyahatinizi veya vesile olan fırsatı kıskandıran, ben neye buraları halâ görmedim dedirten, ter/emek ürünü, bağrında sakladığı herşeyi bizlere fısıldayan/bağıran resimlerden mahrum etmeyin lütfen.
Ricamdır...
Saygılarımla lütfen.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.