Bağlan

View Full Version : Nemrut dağı

s.serdar
10-04-2012, 00:21
Konu kapatılmıştır...

hozat
10-04-2012, 01:51
güzel bir gezi olmuş,
paylaştığınız için teşekkürler.

mandalinci
10-04-2012, 06:54
Çok şanslısınız, güzel paylaşımlar, teşekkür ederim.

camcif
10-04-2012, 08:43
Hep gitmek istedim ama bir türlü kısmet olmadı.Hikayenizi okuduktan sonra , Nemrut'u görme isteğim tekrar canlandı.Kısa süre sonrası için bir plan yapacağım ve tabii ki tecrübelerinizin sayesinde Malatya tarafından ulaşmaya çalışacağım.Güzel hikaye ve fotoğraflar için teşekkürler....

simetri
12-04-2012, 11:41
s.serdar bey

çadırla gidip çoluk çocuk bir kaç gün kalsak bolca resim çeksek olur mu? bu konuda ne tavsiye edersiniz? teşekkürler.

mrduran
13-04-2012, 23:56
Merhaba efendim,

Nefes kesici resimler. Yaşamak bu işte, güzellikleri görebilmek. Sayenizde bizler de görmüş gibi olduk, hatta gördük bilem:))).

Çok sağ olun efendim.

Sağlıkla kalın inşallah.

Saygılarımla lütfen.

tener
14-04-2012, 13:27
Şimdiye kadar gidip görme imkanı bulamadığımız bir ortamı ,( ki dünyadan gelip gören insanlar var ) tanıttığınız için teşekkürler , ülkemizin her bir köşeşi bir cennet. Ancak bakir doğa ortamları görmeye değer yerler.

Çok sağolun.

mrduran
26-04-2012, 04:10
Sayın S.Serdar;

Bir kişi ile haklı/haksız tartışma(taraf tutmak kelimesini kullanmak istemiyorum....) üzerine bizleri duygulandıran, imrendiren, seyahatinizi veya vesile olan fırsatı kıskandıran, ben neye buraları halâ görmedim dedirten, ter/emek ürünü, bağrında sakladığı herşeyi bizlere fısıldayan/bağıran resimlerden mahrum etmeyin lütfen.

Ricamdır...

Saygılarımla lütfen.