Kedi Tırnağı
07-04-2012, 11:52
Geçen gün okuldan dönüşte Çekmeköy Şahinbey' deki son durakta indim. Sinirim tepeme yükseldi. Barış Yolu Caddesi' nde kaldırım yenileme çalışmaları yapılıyordu. Kaldırımda dikili genç ağaçların( akasya olması lazım) kökleri parçalanmış, gövdeleri yaralanmış hatta parçalanmış, dalları kırılmış halini görünce donakaldım. İş makineleriyle özensizce ve kaba saba halde kaldırımı kazıp ağaçlara büyük zarar vermişlerdi. İşçilerden birine sordum. '' ağaçları söküp yenisini dikmek bile söz konusu oldu ama vazgeçildi '' filan dediğinde kendimi zor tuttum.
Memlekette rant hesapları yapıldığında en kolay yollardan birisi kaldırım yenileme diğeri de ağaç dikimi( gereksiz yere sökülüp yenilenen yerler). O sinirle eve geldim. Yanımda fotoğraf makinem yoktu. Şansıma, bizde en basit işler bile günlerce sürünceme halinde yapıldığı için birkaç gün sonra bu görüntüleri çektim.
280476
280477
280478
280479
280480
Memlekette rant hesapları yapıldığında en kolay yollardan birisi kaldırım yenileme diğeri de ağaç dikimi( gereksiz yere sökülüp yenilenen yerler). O sinirle eve geldim. Yanımda fotoğraf makinem yoktu. Şansıma, bizde en basit işler bile günlerce sürünceme halinde yapıldığı için birkaç gün sonra bu görüntüleri çektim.
280476
280477
280478
280479
280480