View Full Version : Fenerbahçe Parkındaki Ağaçları Tanıyoruz (14 Ocak 2012)
Sevgili arkadaşlar,
Bu sabah Güvenç Mamıkoğlu ile irtibat kurabildim.
14.01.2012 Cumartesi günü saat 14.00 de Fenerbahçe Parkı Romantika Cafe önünde buluşuyoruz.
Güvenç Bey, bizlere Fenerbahçe Parkı'nda bulunan ağaçları tanımamız hususunda yardımda bulunacaklar.
Sayın N.Güvenç Mamıkoğlu, Türkiyenin Ağaçları konusunda pek çok ilimizde konferanlar vermiştir. Türkiyenin Ağaçları ve Çalıları adlı basılı bir kitabı vardır ve pek çok fotoğrafı bulunmaktadır.
Bu güzel etkinliği kaçırmamanızı hatta anlayabilecek yaştaki çocuklarınızı da getirmenizi tavsiye ederim.
Bilmeyenler için belirteyim, etkinlerimiz ücretsizdir.
Ağaçları Tanıyoruz
14.01.2012 Cumartesi / saat 14.00
Fenerbahçe Parkı
Sevgili Arkadaşlar,
Sayın Güvenç Bey, hepimizin saydığı ve sevdiği değerli bir dostumuzdur.
Sağ olsunlar bu kadar kısa bir zamanda bile yaptığımız teklifi kabul ettiler, oysa eminim ki zamanları çok değerli.
İnşallah ileride daha geniş bir zamanda, daha güzel bir etkinlik sözü alabilir, başka mekânlarda bulunan ağaçları da tanıma olanağımız olur.
Ağaçları bu kadar seven, bir ağaç aşığı olan Güvenç Bey'in anlatımındaki güzelliğe şahit olmanız gerekir.
Bu toplantıya katılmak isteyenler lütfen listeye adlarını yazsınlar.
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
Bende varım.
Eşim ve ben gelmeyi çok istiyoruz ancak ihtimal %50. Umarım cuma aksamı kesinleşir. Gelememe durumunda bol fotoğraf ve anlatım rica ederiz.
Herşey gönlünüzce olsun.
Orhan Özbilgiç
10-01-2012, 20:22
Bende gelmeyi çok istiyorum. Ancak, benimde durumum cuma günü kesinleşecek.:confused:
Müjgan Yılmaz
10-01-2012, 22:25
Gülercim,
Sen bir harikasın, ben boşuna demiyorum GÜLER Hanım Ağaçlar net in olmazsa olmazı.:)
Sana yürekten kocaman bir teşekkür....
Ben de istiyorum ama o günkü duruma bağlı. Bu yüzden adımı ekleyemiyorum.
Gelecek olursam direkt Fenerbahçe'ye gelirim. (Bugünkü havayı görünce sanki hep böyle gidecek gibi geliyor bana :) )
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
Gelebilme ihtimalim %99 a ulasti.
cigdemunal
11-01-2012, 17:00
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağı
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-Suheyla
karaTREN -1.
11-01-2012, 20:24
12 cemal DÜBEK.
Bende geleceğim inşallah
papaganos
11-01-2012, 20:45
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-süheyla
12-cemal DÜBEK
13-PAPAGANOS
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-süheyla
12-cemal DÜBEK
13-PAPAGANOS
14- memet58
15- Veyis
Harun Parlak
11-01-2012, 21:25
Bu bilgilendirici etkinliği kaçırmamak lazım. Ama ne yazık ki o gün çok önemli bir işim var. Umarım orada bilgilenen arkadaşlar paylaşımlarını burada bizler ile paylaşırlar. Her şey gönlünüzce olsun.
son durum şöyle:
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
münevver
12-01-2012, 08:00
Fenerbahçe parkı nerede?
Öğlene kadar çalışıyor olacağım, hem bu bizleri aydınlatıcı toplantıyı kaçırmamak, hem de sizleri tanımak adına katılmayı çok arzu ediyorum.
Beni de aranıza ilave ederseniz sevinirim. Teşekkürler.
kestane.ceviz
12-01-2012, 10:05
ben de katılmak istiyorum. bu mesaj dışında herhangi bir kayıt gerekiyor mu?
herdemli
12-01-2012, 13:41
Fenerbahçe parkı nerede?
Merhaba Münevver Hanım,
Fenerbahçe parkı Kadıköy ilçesi sınırları içerisindedir..
Otobüsle gelmek isterseniz Kadıköy Rıhtımdan otobüsler kalkar yaklaşık 15 dakika sürer rıhtımdan parka geliş..Fenerbahçe orduevi ve Kalamış'a yakın bir burundadır park.Bende gelmek isterim inşallah aksi bir durum olmazsa..Saygılar.
papaganos
12-01-2012, 15:22
son durum şöyle:
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
19-cyucel
20-kestane.ceviz
son durum şöyle:
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
19-cyucel
20-kestane.ceviz
21-yesilbezelye
Gökbilimci
12-01-2012, 16:36
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
19-cyucel
20-kestane.ceviz
21-yesilbezelye
22.Gökbilimci
Harun Parlak
12-01-2012, 19:23
Fenerbahçe parkı nerede?
Burada. (http://harita.yandex.com.tr/?text=T%C3%BCrkiye%2C%20%C4%B0stanbul%2C%20Kad%C4% B1k%C3%B6y%2C%20Fenerbah%C3%A7e&sll=29.043503%2C40.97447&ll=29.043503%2C40.974470&spn=0.058708%2C0.033371&z=14&l=sat) Harita üzerinde Panorama tıklaypı Mavi şeritli yollara dürbünü tıklayınca sanal olarak gezebilirsiniz.
loveflower
12-01-2012, 20:54
Ben de istiyorum ama o günkü duruma bağlı. Bu yüzden adımı ekleyemiyorum.
Gelecek olursam direkt Fenerbahçe'ye gelirim. (Bugünkü havayı görünce sanki hep böyle gidecek gibi geliyor bana :) )
Sevgili limon ben de sizin gibi gidersem direkt parka gideceğim ama yine sizin gibi Cumartesi günü belli olacağı için adımı eklemiyorum ben de.
Bende eşim ve iki kızımla gelmek istiyorum.
14 ocak 2012 pazar 14:00 'te Fenerbahçe'deki geziye eşimle birlikte katılmak istiyoruz ( Çağıl Uygur , Özgür Uygur) bizi de eklerseniz çok sevinirim
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
19-cyucel
20-kestane.ceviz
21-yesilbezelye
22.Gökbilimci
23- Vanilya
24-çağıl
25-özgür
Yeşile hasret kaldığımız şu yıllarda,ağaçların yerinde tanıtımı etkinliğini önemsiyorum.Katılımcı arkadaşlara güzel bir etkinlik olmasını temenni ediyorum.Beş **** altı ay önce maçka'da yürürken(Maçka Teknik önündeki cadde)dehşete kapıldım.Yüzlerce ağaç ki bunların arasında çınarlardavardı kesilip otopark için kiraya verilmiş.Duyarlı Nişantaşı halkının suskunluğunu anlayabilmiş değilim.Kim kesti,kim cesaret etti bilemem ama susanlar da en azından katledenler kadar sorumludur diye düşünüyorum.Bir gün yolunuz Maçka'ya düşer se kaldırımlardaki kesilen köklerin büyüklüğünü görürsünüz.
Sevgi ve Saygılarımla
Bende annemle katılmak istiyorum, umarım bir problem olmaz da gelebiliriz.
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
19-cyucel
20-kestane.ceviz
21-yesilbezelye
22.Gökbilimci
23- Vanilya
24-çağıl
25-özgür
26-Özgü Yetiş
27-Serpil Ongan
Katılmayı çok istediğim bir toplantıymış, maalesef gelemiyorum. Özellikle Güvenç Bey'in anlatımı eşliğinde çok keyifle geçecek. Umarım isimleriyle birlikte bir çok fotoğraf görürüm de az teselli olurum :)
14 ocak 2012 pazar 14:00 'te Fenerbahçe'deki geziye eşimle birlikte katılmak istiyoruz ( Çağıl Uygur , Özgür Uygur) bizi de eklerseniz çok sevinirim
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
19-cyucel
20-kestane.ceviz
21-yesilbezelye
22.Gökbilimci
23- Vanilya
24-çağıl
25-özgür
26-Mezzy +2
Güzel bir etkinlik olacak. Emeği geçenlere teşekkürler. Eşimin rahatsızlığı olmasa bu etkinliği kaçırmaz gelirdik. Sizlere keyifli bir zaman temenni ederim.
yıldıztozu
13-01-2012, 16:46
1- malina
2- Güler
3- Müjgan Yılmaz
4- Adalet Yağcı
5-yener.T
6-OSMAN45 ve esi Sumru
7-çiğdem ünal
8-orhan eliş
9-ayça erdağ
10-y.kolko
11-ZynT
12-süheyla
13-cemal DÜBEK
14-PAPAGANOS
15- memet58
16- Veyis
17- Sindirgili
18- Bension
19-cyucel
20-kestane.ceviz
21-yesilbezelye
22.Gökbilimci
23- Vanilya
24-çağıl
25-özgür
26-Mezzy +2
27- yıldız tozu ve eşi
yarın görüşmek üzere.:)
Yücel Canpolat
13-01-2012, 18:31
yarın özel işim dolayısı ile sanırım katılamıyorum,zamanı iyi kullanabilirsem kısa sürelide olsa gelmeye çalışacağım:)
27- yıldız tozu ve eşi
yarın görüşmek üzere.:)
28- bb_re ve kardeşi
Bir sağlık sorunu yüzünden gelemedik. Katılanların tecrübelerini merakla bekliyorum.
Aşırı yağış bizi engellemez değil mı?
Aşırı yağış bizi engellemez değil mı?
Aşırı yağış mı görünüyor? Gayrettepe'de yok.
Sanmıyorum, yağış olursa da Fenerbahçe rıhtımında daha evvelce de buluştuğumuz Baraka Cafe de oturur çay içer sohbet ederiz. ;)
Merhaba,
Bugun bu buluşma gerçekleşecek mi? Hava çok yağışlı?
Teşekkürler
Kar , yagmur bize vızzz gelir, yollardayız. :)
baykal_77
14-01-2012, 12:48
bende orda olmak isterdim
Lapa lapa kar yağıyor. Bence erken dağılın, yollarda perişan olmayın.
Kar , yagmur bize vızzz gelir, yollardayız. :)
İyi havada herkes gider, önemli olan böyle havalarda gitmektir.
Güzel bir gün geçirmeniz dileği ile...
Soğuk havayı ısıtan dostlarla birlikte olmak güzeldi :)
papaganos
14-01-2012, 17:17
soğuk havaya ragmen güzel geçti gerçi daha iyi havalarda gitmediğimiz bir yere bu şekil de gelmek garipti hocamıza burdan çok teşekkürler ; katılan herkese de ayrıca teşekkürler tekrar olursamesela baharda daha iyi olucagını düşünuyorum tabi kozalagımı da alsaydım süper olucaktı :)
Gittiğimizde 25 den fazla kişi yavaş yavaş dolaşmaya başlamıştı. Hemen gruba dahil olduk. Şemsiyeler altındaki anlatım çok güzeldi. Ama hocamız Nisan ayında görselliğin daha güzel olduğunu, bitki üzerindeki erkek ve dişi çiçekleri daha rahat seçebileceğimizi söyleyinde inşallah nisan ayında da gelmek üzere sözleştik.
Daha sonra Baraka Cafe'ye geçerek sıcak çay ve saleplerimizi içerek koyu sohbetlere daldık.
Tekrar sizlerle beraber olmak keyifliydi.
Bir arkadaşımız iletişim için telefon numarası yazmadığımdan beni haklı olarak eleştirdi, kendisinden tekrar özür dilerim.
Sayın Mamıkoğlu nun eğitimi ve ağaçlar.
264128
264129
264130
264131
Orhan Özbilgiç
14-01-2012, 18:55
Bugünkü toplantıya son anda katılabilme şansını yakaladım. Arkadaşlarımızında belirttiği gibi karla karışık yağmur ve soğuk bile birlikteliğimizin tadını kaçıramadı.
Sayın Güvenç Mamıkoğlu büyük bir özveriyle birikimlerini bizlere aktardı. Merak ve keyifle dinledik. Sağolsunlar.
Bu arada Sayın Osman45' in yayınladığı fotoğraf karelerinden çok farklı olmamakla birlikte, bende çektiklerimi aktarayım istedim.
Emeği geçen herkese teşekkürler.
264152
264153
264154
264155
264156
Orhan Özbilgiç
14-01-2012, 19:01
koşulların elverişsizliği nedeniyle, çektiğim fotoğrafların resim kalitesi pek güzel olmadı. Ama yinede gidemeyen arkadaşlarımıza bir fikir vermesi adına yayınlıyorum.
264157
264158
264159
264160
264161
Orhan Özbilgiç
14-01-2012, 19:05
264162
264163
264164
264165
264166
Orhan Özbilgiç
14-01-2012, 19:09
264167
264168
264169
264170
Öncelikle başta Güler hanım olmak üzere emeği geçenlere, özellikle de sevgili hocamıza teşekkürlerimi bir borç bilirim. Güzel, bir o kadar da unutulmayacak bir eğitimdi. Eğer baharda tekrar yapılacak olursa bu çalışma, daha bi tadından yenmez olur. Soğuk ve yağışlı hava bana güzel vurdu :)
Neyse kozalağı telafi ettik; değil mi papaganos ;)
Herkese mutlu hafta sonları...
Görülen soğuk hava sizlere vız gelmiş tırs gitmiş, ağaçlar net denince olması gerekende bu, :) güzel bir toplantı olmuş yine her zamanki gibi sıcaklığınız ile orayı sımsıcak yapmışsınız, tüm katılanları kutlarım.
Ama benim aklım fener kavurmada kaldı :) :D
papaganos
15-01-2012, 01:24
Öncelikle başta Güler hanım olmak üzere emeği geçenlere, özellikle de sevgili hocamıza teşekkürlerimi bir borç bilirim. Güzel, bir o kadar da unutulmayacak bir eğitimdi. Eğer baharda tekrar yapılacak olursa bu çalışma, daha bi tadından yenmez olur. Soğuk ve yağışlı hava bana güzel vurdu :)
Neyse kozalağı telafi ettik; değil mi papaganos ;)
Herkese mutlu hafta sonları... evet evet emegin karşılıgını aldık sorma en çok da biz uğraştık :)
sındırgılı
15-01-2012, 02:00
Gecte olsa, emegi gecen tum arkadaslarin yuregine saglik.
Tabiat Ana uyaninca (yani baharda), bu geziyi tekrarlamali.
Her sey gonlunuzce olsun.
Bu kadar katılımın olması gerçekten etkileyici. Gönülden yapıldığı nasıl da belli oluyor yüzlerden. Saygılar
Gül-bahar
15-01-2012, 07:03
Etkinliğin oluşumunda bulunan ve de katılmayanlar için fotograflarını sunan tüm doğaseverler, sağolun varolun.:))
Haklı sözünüz üzerine sildiğim fotoğrafların bir kısmını yine buraya alıyorum.
Yağmur ve sulu sepken okadar şiddetliydi ki şemsiyenin altına sakladığımız makina ile zorlukla deklanşöre basıyorduk.
yesimucer
15-01-2012, 10:42
Katılmayı çok isterdim, güzel ve faydalı bir toplantı olmuş anladığım kadarıyla..
Aynı toplantının, baharda, ağaçlar yapraklanınca "Atatürk Arboretumu" nda yapılmasını öneriyorum. Zenfree, ben baharda dedikçe kızıyor ama ne yapayım doğanın en dorukta olduğu mevsim ...
Manolya_
15-01-2012, 11:17
Merhaba,
Biz gelemeyenler için resim paylaşan arkadaşlara teşekkürler.
Güzel bir gezi ve toplantı olduğundan hiç şüphem yok, çünkü gönlü güzel olan insanların topluluğu.
Sevgili Limon'a katılıyorum baharda dahada güzel olur bu tarz toplantılar.
(özellikle de benim gibi soğuktan ürkenler için)
Elimde değil, sanırım bünyem çok hassas, ben bu ortamda olsaydım 10 gün yatak döşek hasta yatardım.
Ama kalbim sizinle idi.Paylaştığınız resimlerle bize o atmosferi yaşatmış oldunuz.
emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürler.
Selam ve sevgilerimle
Güzel insanlarla, güzel ve verimli bir etkinlik oldu. Düzenleyicilere ve Necati Bey'e teşekkürler.
Arboretum önerisini destekliyorum.
Çok güzeldi. Hocamız tam bir ağaç sevdalısıydı. Eminim seve seve baharda da bize rehberlik eder. Çok teşekkürler...
Adalet Yağcı
15-01-2012, 17:57
Her şey her zamanki gibi mükemmeldi, nihayet fener kavurma ile tanışabildim.
Kuzine üzerinde kızarttığımız ekmek kokusu çok güzeldi, salatalar balıklar yendi, sonra da Fenerbahçe'ye doğru yola koyulduk.
Bu arada çok uzun yıllar sonra karı yağarken görmek beni çok heyecanlandırdı, gök yüzünde uçuşan kuş tüylerini özlemişim.
Elektriğin kesik olması ve bazı yan yolların kapatılması oldukça zorladı bizi, gecikmiş olmaktan biraz tedirgin olduk, sevgili Güler kırk yıllık taksi şöförü gibi nereden girip nereye çıkacağını çok iyi biliyordu, hayran kaldım.
Baraka kafeye ulaştığımızda sulu kar yağıyordu, biz gecikince Güvenç bey arkadaşlarımıza bilgiler vermeye başlamış, biz de dahil olduk ama dışarıda kalmak ne mümkün, botlarım su almış, ayaklarım ıslanmış, çok ama çok üşümüştüm.
Baraka kafeye dönüp sıcacık çaylarımızı sahleplerimizi yudumlarken çok mutluyduk, Güvenç bey yetişemeyenler için fotoğraflı açıklamalar yaptı.
Dönüşte sayın Osman45 ve zarif eşi Sumru hanım, Müjgan Yılmaz ile beni eve kadar bırakmak inceliğini gösterdiler, teşekkürler ediyorum.
Havanın tüm olumsuzluğuna rağmen unutulmayacak bir gün daha yaşadık.
Pek çok fotoğraf çekildi, paylaşan dostlara teşekkürler, ben fotoğrafları yükleyemiyorum çünkü, aktarma aparatını yanıma almamışım, bir hafta sonra bendekileri yüklerim.
Ağaçlar.net toplantıları doyumsuz oluyor, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyoruz bile.
En kısa zamanda dostlarımla yine birlikte olmayı ümit ediyorum.
Bu soğuk günlerde hepinizin içinizi ısıtacak sıcacık sevgilerimi gönderiyorum.
Düzenleyicilere ve Necati Bey'e çok teşekkürler. Bu kadar ağaçseverin , kötü bir havaya rağmen toplanması çok umut verici. Benim için de diğer bilgilerin yanında özellikle kızıl-kara-sahil-halep-fıstık çamlarını ayırdedebilmeyi öğrenmek açısından çok yararlı oldu.
Bunlar da benim izlenimlerim :
loveflower
15-01-2012, 20:02
Aynı toplantının, baharda, ağaçlar yapraklanınca "Atatürk Arboretumu" nda yapılmasını öneriyorum. Zenfree, ben baharda dedikçe kızıyor ama ne yapayım doğanın en dorukta olduğu mevsim ...
Bu öneriyi gönülden destekliyorum sevgili limon.
Bu öneriyi gönülden destekliyorum sevgili limon.
İnşallah bunu da yaparız.
Güvenç Bey ile konuştuk bu hususu ama kendileri, Fenerbahçe'deki ağaçların daha önde geldiğini yani bu kadar bir alanda daha derli toplu olduklarından bahsetti. Oraya da gideriz tabii dediler.
Sevgili Adalet Yağcı, kim dedi ki sana bu kış gününde Mersin'de giydiğin merserize kazaklarla İstanbul'a gel diye? :p Tabii kıkırdarsın.
Balıkçıda da maşınganın yanından ayrılamadın. Hem o kadar az yiyorsun ki, kızım kanın çekilmiş senin. Bizler, güveçteki tereyağa kızarmış ekmek dilimlerimizi batırırken sen çatalının ucu ile tabağınla oynaşıyordun.
Yalan mı söylediklerim sevgili Müjgan Yılmaz? :D
:p Estağfirullah. Sana hiç kızar mıyım, sadece gülüyorum.;)
Adalet Yağcı
16-01-2012, 19:37
İnşallah bunu da yaparız.
Güvenç Bey ile konuştuk bu hususu ama kendileri, Fenerbahçe'deki ağaçların daha önde geldiğini yani bu kadar bir alanda daha derli toplu olduklarından bahsetti. Oraya da gideriz tabii dediler.
Sevgili Adalet Yağcı, kim dedi ki sana bu kış gününde Mersin'de giydiğin merserize kazaklarla İstanbul'a gel diye? :p Tabii kıkırdarsın.
Balıkçıda da maşınganın yanından ayrılamadın. Hem o kadar az yiyorsun ki, kızım kanın çekilmiş senin. Bizler, güveçteki tereyağa kızarmış ekmek dilimlerimizi batırırken sen çatalının ucu ile tabağınla oynaşıyordun.
Yalan mı söylediklerim sevgili Müjgan Yılmaz? :D
Güler'ciğim, ben bu kadar üşüyebileceğimi hiç tahmin etmemiştim, ama Cumartesi günkü hava hiç bir şeymiş, gerçeten nasıl üşünürmüş bu gün öğrendim ;)
Biraz alışveriş merkezlerini gezelim dedik ablamla ama dışarı çıktığımızda kardan göz gözü görmüyordu, çok keyiflendim, ama Mecidiyeköy'den eve gelişimiz tam bir buçuk saat aldı inanabiliyor musun, trafik tam bir kilitti.
Kan takviyesi konusunu düşüneceğim, çok hain plânlarım var :dilli:
Gecemiz de çok keyifliydi, Müjgan da ablama geldi geceyi birlikte geçirdik.
Ben bu toplantıları çok seviyorum, havanın müsait olabileceği bir gün bir toplantı daha yapalım, ne dersin canım?
Müjgan Yılmaz
16-01-2012, 21:45
Bu toplantıyı da sana ,fenerkavurma yedireceğiz diye organize ederken,bir baktık eğitim toplantısı olmuş...
İyiki de olmuş bu kadar olumsuz şartlara (hava,trafik,yolların kapatılması vs.)rağmen harika bir zaman geçirdik...
Aman Güler e,havalar düzelinceye kadar bir şey söylemeyin,anında mükemmel bir organizasyon yapar.
Güvenç Bey,bilge insan,nasıl özveriyle anlatıp,yorulmadan,dolaştı,her sorumuza sabırla cevap verdi..
Özellikle gençler,inanılmaz dı ...Arkadaşlar;yarınlara umutla bakabilirsiniz.. yalnızca bilgilenmek adına o havada ,ve de iliklerine kadar ıslanarak Güvenç bey i dinlemeleri,geziyi sonuna kadar takip etmeleri,bana müthiş keyif verdi...
Velhasıl,Güvenç Bey e , ağaçlarnet in olmazsa olmazına,ve tüm sevgili dostlara ,tekrar yürekten teşekkür ederim..
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.