View Full Version : Doğa İçin Çal 4 - Selvi Boylum Al yazmalım, Çiçek Abbas, Devlerin Aşkı
Doğa İçin Çal
08-01-2012, 20:09
https://www.youtube.com/watch?v=hJ-icfN0Ag0
Sizler de ne kadar çevreniz ile paylaşırsanız o kadar çok kişiye ulaşırız :)
Sevgiler
Fırat Çavaş
Dün, facebook da izledim. Çok da hoşuma gitti.
loveflower
12-01-2012, 20:48
Çok güzel olmuş, elinize, yüreğinize sağlık.
maysan80
12-01-2012, 22:07
güzel çalışma
Douglas Fir
13-01-2012, 05:41
Çok uzak değil, yakın geleceği gören ve gösteren bir anlamlı bir çalışma olmuş. Gerçekten de doğa adına kaybettiklerimizin arkasından ağlayıp gözyaşımızla sulayacağız elde kalan tohumları ve bitkileri kısa bir süre sonra....
Gerçekten bayıldım. Çok güzel olmuş.
Ersindost
02-02-2012, 11:54
Çok güzel ve çok anlamlı bir çalışma olmuş...
DOĞA İÇİN ÇAL 4 - TEASER 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ShTMLQIVPZ0)
techno20
25-02-2012, 20:48
Güzel olmuş ..
Bugün dinleme fırsatı buldum ve başarılı ... Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz
teşekkürler.. 3 çalışma çok güzeldi.. Uzun ince bir yoldayım türküsünü ayrıca beğendim.. yeni çalışmayı merakla bekliyorum..
Merhaba,,
Tum calismalarinizi begenerek izliyorum..Bu calismalari yapanlarin eline saglik..
Ben Facebook paylastim..Umarim paylastiklarimi onlar da begenir,bilinclenirler..
Duyarliliginiz icin sagolun
gökceada
14-03-2012, 02:52
Bu sitede olmak gercekten cok ayricalikli ve keyifli.
selma doğan
16-03-2012, 20:55
çok güzel olmuş
Her iki çalışmada çok güzel. Emeklerine sağlık.
Ben ilk çalışmayı daha çok beğendim.
276837
Az kaldıııııı! :))
Yine harika bir çalışma olacağından emin bir şekilde, merakla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.
İlk üçü halen dönüp duruyor çalıcıda :)
İlk üçü halen dönüp duruyor çalıcıda :)
Bu gece 4.'yü de dinleyeceksiniz :)
DOĞA İÇİN ÇAL 4 - SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM, ÇİÇEK ABBAS, DEVLERİN AŞKI (http://www.youtube.com/watch?v=hJ-icfN0Ag0)
k_donmez
01-04-2012, 21:58
Mükemmel olmuş. Bu eserin en iyi yorumunu dinledim. Çok beğendim.
Doğa için çal ekibi muhteşem, en başta da Fırat... üç parça arasındaki geçişler mükemmel... Çiçek Abbas bölümüne özellikle hayran kaldım:))
Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz. Yüreğinize sağlık :)
kelebek çalısı
02-04-2012, 18:33
Tek kelime ile, mükemmel!
Sözlüklerde ve bazı sitelerdeki yorumları okudum.. Harika cümleler var, herkes çok beğenmiş..
Özellikle kucağında bebeği olan arkadaşa bayıldım. İpad le müzik yapmak da müthiş bir fikir.. Cahit Berkay ve Levent Yüksel'i görmek güzeldi.. Niyeyse tanıdık yüzleri görünce daha bir seviniyor insan.. Tüm müzisyenler çok başarılıydı ve yine ses getirdiler..
Devamını dilerim..
Emeğinize sağlık...
Beğenimi anlatmaya kelime bulamıyorum. Ailecek bayıldık. Her dinleyişte daha da çok beğeniyoruz.
onurerdonmez
02-04-2012, 20:33
yine çok güzel bir çalışma:D hemen paylaştım...
Tek bir yorum yapabileceğim. Şarkıların seçimi de yorumlar da gözlerimi dolduracak kadar etkiledi beni. Emeği geçenler çok yaşasın!!
Bugün izledim ve sonuç : tek kelime ile muhteşem; emeği geçen herkesin eline, diline, nefesine; duygusuna sağlık.
ağaçlarözgür
02-04-2012, 22:39
doğa için çalan güzel insanların yüzleri ve müzikleri bana güç veriyor...mükemmel olmuş,emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Gerçekten çok iyi. Tebrikler.
Sevgi Durul
02-04-2012, 23:23
İlk kez bugün e-mailimden dinledim, çok beğendim. Tebrik ediyorum.
Orhan Özbilgiç
03-04-2012, 05:54
Yine güzel bir çalışma. Başarılar diliyorum.
loveflower
03-04-2012, 07:47
Elllerine, yüreklerine sağlık çok güzel olmuş yine.
Facebookta paylaşanlar kaç kişi acaba ? ;)
cukurovalı
03-04-2012, 13:10
Ellerinize , yüreğinize sağlık. Çok duygulandım.Muhteşemdi.
Her biri gibi 4.sünü de gözlerimde yaşlarla ve gururla izledim. Emeğinize,yüreğinize sağlık.
Emeği geçen herkesi kutlarım.
1-2-3 derken 4 de geldi ve bizler bu başarılara alıştık artık. Mutlu oluyoruz, gurur duyuyoruz.
Bütün ekibe teşekkür ederim.
Yine harika bir çalışma olmuş. Emeği geçen herkese teşekkürler. Üyesi olduğum ailenin çalışması, p yüzden de gururla paylaşıyorum.
Aklıma geldi bir projede de agaçlar.net üyeleri yer alsa;)
İremsıla
03-04-2012, 20:29
Atv haberde gururla izledim.iyi ki ağaçlar.net üyesiyim iyiki doğa için çal projesi başlatılmış....
Yine muhteşem, yine gurur verici!
Bir yandan çalışıyorum, bir yandan tekrar tekrar dinliyorum. :)
Bu arada Ekşisözlük'de bir yorum gördüm, Barış Manço ya da Cem Karaca eserleri de yorumlanabilir diyordu. Güzel bir fikir gibi...
Ağlayasım geliyor bunu dinledikçe, hepsinin ellerine sağlık.
Douglas Fir
06-04-2012, 20:27
Yine tek kelime ile harika olmuş... Herkesin ellerine sağlık.
Bahçemiz
09-04-2012, 08:09
Doğa için çal serisine eklenen 4.cüsünüde çok beğendim,
Emeği geçen herkese teşekkürler!
Özellikle de şu kucağında bebeği olan gitarist arkadaşa ne demeli,
çocukda yerine yerleşmiş katkıda bulunmuş..çok hoş:p
5.ci klipte Barış Mançonun Gülpembe veya Nane Limon kabuğu adlı
eserlerine nedersiniz dostlar :p
Ba-yıl-dım!
Cahit Berkay'ın eserlerini daha bir güzel dinletti bizlere.
Kedi Tırnağı
13-04-2012, 21:44
Sitede neden yayınlanmıyor peki? Ben daha yeni haberdar oldum bittiğinden. Sürekli teaser ı görüyordum, hala yapım aşamasında sanıyordum.
Bu arada, 3 yıldır sitenin üyesiyim. ben üye olduğumda sanırım 1. çalışma yapılmıştı henüz. Her seferinde ben de katılsam diye içimden geçiyor ama o kadarıyla kalıyor. 4. çalışma yapıldı ben daha başvursam mı diye düşünüyorum:D Nasıl seçiliyor vs. onu da bilmiyorum ya aslında:)
Emeği geçen herkesin eline, diline sağlık.
muhterem
16-04-2012, 22:18
Doğa için çal müziklerini dinledikçe hipnotize oluyorum. Hepside çok güzeller. Emeği geçenlere teşekkürler.
Bukadar harika ve profesyonel bir çalışmayı ağaçlar netin yürüttüğünü bilmiyordum dört çalışmanın dördüde birbirinden güzel birbirinden özel ellerinize yüreğinize sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyoruz taktire şayan bir çalışma çok şey anlatıyor teşşekkürler
Harika bir yorum emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.Dinlemekten bıkmıyor insan.Bu çalışmalar basite alınmamalı ve doğaya gereken özen gösterilmeli!
NTV Haber kapanışta Dünye Çevre Günü sebebi ile Doğa için Çal'ın klibini yayınladı. Emeği geçenlere teşekkürler...
muslumkin
16-06-2012, 12:28
Süper projeler süper çalışmalar devamını diliyoruz..
daruldarp
18-06-2012, 22:31
tek kelime ile harika olmus tebrkler :)
bebeyebakla
23-06-2012, 01:21
bence en iyisi bu
onlykorebe
18-07-2012, 09:12
çok iyi ya
Baştan sona Ayakta alkışı hak eden bi proje
ultrAslan_ibo
13-09-2012, 14:03
bence harika bir proje *** en kısa zamanda tekrarlarsınız farklı bir alanda bende katılmak isterim canı gönülden elimden gelenin en iyisi ile ;)
sonerucbunar26
02-10-2012, 19:09
emeğinize sağlık
KircaAli
05-10-2012, 09:43
Tebrikler :)
yerbudak
13-12-2012, 15:33
Muhteşem bir çalışma :)
Emeği geçen, dinleyen, yönlendiren herkese sonsuz teşekkürler.
copur3838
15-12-2012, 20:33
Süper olmuş. Paylaşım için teşekkürler
yolcum59
27-12-2012, 20:09
Hepsi harika çalışmalardı ama 4. sü en hoşuma gideni oldu.. Gittikçe güzelleşiyorlar sanki.
Bu güzel çalışmada emeği geçen herkese teşekkürler..
5.'yi sabırsızlıkla bekliyorum.
Murat Uysal
22-04-2013, 09:27
Merhabalar. Videoları okulumuzda izlemek istediğimizde izleyemiyoruz. Bu duruma bir çare bulabilirsek sevinirim. Saygılar..
dogaicincal's channel - YouTube (http://www.youtube.com/dogaicincal)
Cok güzel bir proje. Keske ben de bir ensturman calabilseydim :)
omerguler
06-07-2014, 12:09
Mükemmel..Yüreğinize sağlık :)
Teşekkürler bu güzel paylaşım için.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.