PDA

View Full Version : Agaclar.net, Keukenhof-Lisse-Amsterdam Gezisi (Nisan 2012)

Güler
15-12-2011, 08:14
Arkadaşımız zenfree, Amsterdam ve Lisse'ye yaptığı bir seyahatte gördüğü harikulade çiçek tarlalarını ve güzel etkinlikleri bizlerle bu (http://www.agaclar.net/forum/geziler-turkiyede-onemli-doga-alanlari/24288.htm) başlıkta paylaşmış ve bizleri büyülemişti.

Bir mesajında da buraya bir tur düzenlesek ne güzel olur dedikten sonra ve agacalar.net ilk yurtdışı gezisi diyerek, hepimizin iştahını kabarttı.

Biz; agaclar.net'liler, zaten çiçeklere olan sevdamız ve deliliklerimizle ün salmışız, durur muyuz?
Öncülüğümüzü zenfree, Benol Hazaroğlu ve Eser İlhan arkadaşımız da yapınca iyiden iyiye gitmeyi kafaya koyduk.

Bütün yazışmaların ayrı bir yerde olduğunu ve bu yüzden göremeyen arkadaşlarımızın da olacağını düşünerek yeni bir başlık açma ihtiyacını hissettik.

Listemizin son durumu:

1- Benol Hazaroğlu
2- Farezya
3- Jezebel (iki kişi)
4- Eser İlhan
6- Güler
7- zenfree (iki kişi)
8- Nefin Nur (iki kişi)
9- nurguldk
10- cemo
11- cetasule
12- zsakura (iki kişi)
13- Ayşe Özdil (iki kişi)
14-OSMAN45 (iki kişi)
15- alcen ve eşi
16- nrkrkmz
17- lir

sakdag
15-12-2011, 08:36
Güler Abla, bir çırpıda ilgili sayfayı inceledim, gidenler için harika bir gezi olacak. Ne mutlu sizlere. Gönül gelmeyi çok isterdi...Bizim için bol bol fotoğraf çekin lütfen...

OSMAN45
15-12-2011, 09:16
Arkadaşlar hala arayış icinde olduklarından, ben de birllikte birkaç gezi yaptığımız ve çok memnun kaldığımız bir özel tur şirketi ile görüştüm. Kendileri iki emekli eczacı. Büyük olasılıkla Eser İlhan kardesim de taniyordur. Bahçe ve çiçek sevgisi fazla oldugundan bizzat kendisi icin de çok ilgilendi. Amsterdam'ı çok iyi bilen bir rehberini de bize yönlendirecek. Ona şimdi bir e-mail atıp alternatif bilgi ve fiat vermesini isteyeceğim.

Herşey gönlünüzce olsun.

Benol Hazaroğlu
15-12-2011, 11:39
Asla su katmadınız sayın OSMAN45. Evet bir çoğumuz araştırıyoruz ben biraz uzak kaldım. Bu konuda arkadaşların yardımlarına açığız.

Tur görüşmesi yapıp, bize buradan detayları aktaracak arkadaşlara minnettar olacağız.

zenfree
15-12-2011, 22:55
Osman Bey çok iyi haber teşekkürler. Alternatif ne kadar çok olursa o kadar iyi.

21 Nisan'da Flower Parade (çiçek gösterisi) var. 21 Nisan'a göre mi ayarlasak acaba?

Flower Parade of the Bulb Region 2012 (21-04-2012) - Keukenhof - Lisse - Holland (http://www.keukenhof.nl/en/290/flower-parade-of-the-bulb-region-2012.html)

Flower Parade - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=Flower+Parade&gs_sm=e&gs_upl=1289l1289l0l1613l1l1l0l0l0l0l199l199l0.1l1l 0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=587&bih=612&wrapid=tlif132398573197310&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=SWvqTrX9OonoOeC_yZsI#um=1&hl=tr&tbm=isch&sa=X&ei=a2vqTvHADYL74QS0kbSoCQ&ved=0CDcQvwUoAQ&q=Flower+Parade+keukenhof&spell=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=8d3e2941107761e4&biw=1366&bih=651)

Benol Hazaroğlu
16-12-2011, 15:19
Bence olabilir. Gidecek arkadaşlarda bir ses verse.
Gitmişken bu güzellikleri de görürüz. Hava biraz serin olur sadece.

Güler
16-12-2011, 15:29
Programı sizler düzenliyorsunuz, hele bir yapın, bize sunun da....

Hhatice
17-12-2011, 18:33
Listemizin son durumu:

1- Benol Hazaroğlu
2- Farezya
3- Jezebel (iki kişi)
4- Eser İlhan
6- Güler
7- zenfree (iki kişi)
8- Nefin Nur (iki kişi)
9- nurguldk
10- cemo
11- cetasule
12- zsakura (iki kişi)
14-OSMAN45 (iki kişi)
15- alcen ve eşi
16- nrkrkmz
17- lir
18-Hhatice (2kişi)

(Belli mi olur bakarsınız biletimize ikramiye çıkar o zaman listeye nevsune, feriha, coyote, Dansel de ilave olur)

günebakan
18-12-2011, 20:42
Fiyatlar belli olunca listeye dahil olabilirmiyiz acaba? 3 veya 4 kişi de biz olabiliriz:)

zenfree
18-12-2011, 20:43
Oooo gittiçe çoğalıyoruz.:)

günebakan
18-12-2011, 21:19
Kısmet diyelim:)

Jezebel
19-12-2011, 07:46
Listeyi biraz kısaltacağım ;)
1- Benol Hazaroğlu
2- Farezya
3- Eser İlhan
4- Güler
5- zenfree (iki kişi)
6- Nefin Nur (iki kişi)
7- nurguldk
8- cemo
9- cetasule
11- zsakura (iki kişi)
12- Ayşe Özdil (iki kişi)
13-OSMAN45 (iki kişi)
14- alcen ve eşi
15- nrkrkmz
16- lir

'Mücbir sebep' 'lerden mütevellit bu geziye katılamıyacağım.
Gereğini saygılarımla arz ederim ;)

Güler
19-12-2011, 08:37
'Mücbir sebep' 'lerden mütevellit bu geziye katılamıyacağım.
Gereğini saygılarımla arz ederim ;)

Üzüldüm, ben de fuarda da görüşüp tanışamadık belki bu gezi güzel bir fırsat olur diye düşünmüştüm.

Sağlık olsun.

Benol Hazaroğlu
19-12-2011, 09:43
Ben de üzüldüm şimdi bu mücbir sebebe.

İnşallah biz karar verene kadar ortadan yok olur bu mücbir sebep.

zenfree
19-12-2011, 16:17
Pratik fuar Facebook ta. Telefon ettim. Cihanbeye 3gün 4gece istediğimiz fuar için ücret sordum. Bana kaç kişi olacağımızı unlardan kaçının duble oda olacağını, 3 günde ne gibi etkinlik istediğimizi, istersek fuar yerine çok yakında otel ayarlanabileceğini, uçak hizmetini onlardan mı alacağımızı bunları netleştirip mail atmamı söyledi.

Bu konuları burada mı tartışalım? Veya aşağıda ofis adresini vereceğim yere 2-3 arkadaş toplanıp gitse bizim yerimize program yapıp fiat alsa bize bildirse olur mu?

Adres: Cihan Boz

Nispetiye cd. no46/A Beşiktaş/İstanbul
Global Akses

Mail adresi:C.boz@gaturkey.com
veya sales@gaturkey.com

Benol Hanım sizin yazdığınız Pratik Fuar'la irtibata geçtim. Ancak Cihan BOZ diye birisi orada çalışmıyor. Birol Bey'le görüştüm. Bize program hazırlıyor. Çarşamba günü bize dönecek.

Benol Hazaroğlu
19-12-2011, 18:13
Sitesindeki telefona açtım. Mail adresini de veren oydu. Bunların birbirinden haberi mi yok acaba.

Neyse bir fiyat çıkarsınlar da, kişi önemli değil.

Benol Hazaroğlu
20-12-2011, 10:47
Ets turdan Nevin hanımla görüşmeme cevap geldi.

838 Euro bu fiyat çok fazla. Otel Lisse'de ama detayları yazmıyorum.
Devre dışı bıraktık sanırım.

zenfree
20-12-2011, 13:43
Otelin yeri ve kalitesi fiyatı etkiliyor. Günlük tur fiyatları dahildir sanırım. Fiyat oldukça yüksek. Ayrıca THY uçuşları da fiyatı artırıyor.

kuyrukk
20-12-2011, 13:53
Sizlere naçizane önerim. Biraz pahalıdır ama çok profesyonel ve uzman olduklarını çok duyuyorum. Bir fiyat almanızı öneririm. FEST TRAVEL - Kltr, Culture, Art, Sanat, History, Tarih, Festival, stanbul, Turkey, Kltr Gezileri, Cultural Tours (http://www.festtravel.com/tr/)
Sevgilerimle..

zenfree
20-12-2011, 14:17
Fest Travel 26 yıldır İstabul ve diğer şehirlerde güzergahlar belirleyerek çok önemli kütür turları yapıyor. Rehberleri de yetkin ve özel insanlardır. Tabi yutdışı turları da var. Daha önce onlardan da fiyat almıştım. Ve oldukça yüksekti. Tekrar konuşabiliriz.:)

İstanbul için fiyata bir örnek;

1 Nisan 2012 BOĞAZİÇİ YALILARI Prof. Dr. Murat Belge
Boğaziçi kültürü ve deniz motoru ile Boğaziçi'ndeki eserlerin dışarıdan incelenmesi vs.
Fiyat 100 TL. http://www.festtravel.com/tr/bogazici-yalilari-turu
Mesela ben buna mutlaka katılmak istiyorum. :)

zenfree
20-12-2011, 14:37
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama bu gezi de bir çoğumuzun ilgisini çeker.:))
Rehber Flora Uzmanı Necmi Aksoy

Belgrad Ormani Atatrk Arboretumu, Adm Adm stanbul, Botanik, Ke Bucak stanbul, FEST Travel (http://www.festtravel.com/tr/belgrad-ormani-florasi-ataturk-arboretumu-turu)

Benol Hazaroğlu
20-12-2011, 15:36
Joly tur

3 gece, 3 yıldızlı Tulip otel. KLM havayollarıç

484 Euro

zenfree
20-12-2011, 16:03
Sayın Benol Hazaroğlu, araştırmalarınız için teşekkür ederiz. Detayları da paylaşırsanız daha önce aldığımız tur programı ile kıyaslayıp karar verebiliriz. Ben daha önce aldığımızı aşağıya ekliyorum. Fiyata dahil olanları kırmızı ile işaretliyorum. Selamlar

TULIP AMSTERDAM 3 GECE 4 GUN
1. Gün İstanbul – Amsterdam
Sabiha Gökçen Dış Hatlar gidiş terminali BES TRAVEL kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Pegasus Havayolları’nın H9 671 10.20 sefer sayılı uçağı ile ile Dusseldorf’a hareket. Saat 12.45 de varış ve ardından alanda bekleyen özel aracimizla panoramik Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı, Kırmızı Fener Sokağı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Ardından serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Turumuzun ardından otelnize transfer ve serbest zaman. Geceleme otelinizde.
2. Gün Amsterdam ( MARKEN – VOLENDAM )
Sabah kahvaltısının ardından serbest zaman, yarım günlük Volendam Kasabası ve Marken turu Eski balıkçı kasabası olan Volendam’da tarihi evler ve liman, küçük bir ada olan Marken’i ziyaretimiz sırasında dünyaca ünlü peynir fabrikası görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize transfer. Serbest zaman ve geceleme otelinizde.
3. Gün Amsterdam (KEUKENHOF)
Sabah kahvaltının ardından bu turumuz Keukenhof da 32 hektarlik bir arazi uzerinde kurulan bu alanda lale soganlari ve lale bahceleri seracilik hakkinda bilgi ediniyoruz.Cinileri ile dünyaca ünlü Delft Blue görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası otelinize donus Serbest zaman ve geceleme otelinizde.
4. Gün Amsterdam - İstanbul
Sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman, uçak saatine bağlı olarak alışveriş ve gezme imkânı. Dusseldorf Havalimanına transfer, Pegasus Havayollarının H9 672 sefer sayılı uçuşu ile 13.55 de İstanbul’a uçuş. Saat 18.10 de varış ve turumuzun sonu.

İbis City West Hotel Vb.( Oda Kahvaltı )

İki kişilik Odada Kişi Başı 499 €
Tek Kişilik Oda Farkı 150 €
0-2 Yaş Çocuk 150 €
3-12 Yaş Çocuk 399 €

( İbis otel olduğuna dikkat. Otel yıldızları arttıkça fiyat artıyor.

FİYATLARA DAHİL OLAN HİZMETLER
Pegasus Havayolları ile SAW / Amsterdam / İstanbul ( SAW ) uçak bileti
Otelde 3 gece oda kahvaltı konaklama
Panoramik Amsterdam şehir turu Keukenhof lale bahceleri turu Marken Volendam turu
Alan/Otel/Alan transferleri
Seyahat Güvence Paketi
Havaalanı vergileri ve servisleri bedeli
Profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
FİYATLARA DAHİL OLMAYAN HİZMETLER
Vize ucreti 130 Euro dur .Yesil Pasaportlara vize gerekmemektedir.Ekstra turlar ve kişisel harcamalar
Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar
Müze ve ören yerleri girişleri
Yurtdışı çıkış vergisi:15 Ytl

Eser İlhan
20-12-2011, 16:34
Sizlere naçizane önerim. Biraz pahalıdır ama çok profesyonel ve uzman olduklarını çok duyuyorum. Bir fiyat almanızı öneririm. FEST TRAVEL - Kltr, Culture, Art, Sanat, History, Tarih, Festival, stanbul, Turkey, Kltr Gezileri, Cultural Tours (http://www.festtravel.com/tr/)
Sevgilerimle..

Evet,bence de fest'ten de fiyat alalım. Prontodan da armadılar beni. Bir hatırlatmakta fayda var. Tekrar arayayım.
Amsterdam'a direkt uçuş, havayolunun THY veya KLM olması konusunda da ısrarcı olalım bence. Erken rezervasyon yaparsak uçuş daha ucuza gelir. Belki biraz pimpirikliyim ben ama , özel şirketlerin çoğuna güvenemiyorum...

lottuss
21-12-2011, 10:33
Merhaba, foruma üye olan bir arkadaşımın yönlendirmesiyle buraya yazıyorum. Bu tarz gezilerde uzmanlaşmış bir turizm şirketiyiz. Daha çok butik işler yaptığımız için, birebir kaliteli servis veriyoruz. Grubunuz için ben de bir teklif vermek isterim.
Forumu mesgul etmemek adına email adresimi veriyorum. burcu@unisonturkey.com
Bir çalışma yapıp burada paylaşacağım. Teşekkürler.

FatihBahce
21-12-2011, 15:02
Beni de 2 kişi yazın
Fatih Bozoklar
İzmir'den katılacağız.

Benol Hazaroğlu
21-12-2011, 18:11
Sevgili lottuss

Hangi tur şirketi olduğunuzu ve programınızı bize yazın biz burada görüş bildirelim.

Sevgili zenfree şu ana kadar en uygun seninki görünüyor. Sordun mu rehbelik hizmeti Amsterdam'dan mı alınacak o bile fiyatı etkiliyormuş.

zenfree
21-12-2011, 19:06
1- Benol Hazaroğlu
2- Farezya
3- Eser İlhan
4- Güler
5- zenfree (iki kişi)
6- Nefin Nur (iki kişi)
7- nurguldk
8- cemo
9- cetasule
11- zsakura (iki kişi)
13-OSMAN45 (iki kişi)
14- alcen ve eşi
15- nrkrkmz
16- lir
17- UrlaBahçe ( iki kişi)

zenfree
21-12-2011, 19:13
Sevgili lottuss

Hangi tur şirketi olduğunuzu ve programınızı bize yazın biz burada görüş bildirelim.

Sevgili zenfree şu ana kadar en uygun seninki görünüyor. Sordun mu rehbelik hizmeti Amsterdam'dan mı alınacak o bile fiyatı etkiliyormuş.

Benol Hanım, yurkarıdaki tur bilgileri, bizim talebimiz üzerine Amsterdam'a THY uçuş olarak yeniden düzenlenecek. Firmadan yanıt bekliyorum.

Ayrıca Pratikfuar'la görüştüm. Bugün tekrar görüştüm yarın programı bize iletecekler.

Ayrıca Fest'le görüştüm. Onlar da cuma günü bana dönecekler. Ancak belirlediğimiz tarihlerde lale festivali olduğu için otellerde çok zor yer bulunduğunu fiyarların da o tarihlerde daha yüksek olduğunu söyledi.

lottuss
22-12-2011, 09:28
Merhaba,
Öncelikle kendimizi tanıtayım. İsmim Burcu. Şirketimizin ismi Unison Turkey. Aynı zamanda Türkiye içerisinde çok yakında çıkaracağımız Kap Bavulu! isimli bir markanın hazırlığını yapıyoruz. Uzmanlık alanımız konsept turlar. Yani sadece turistik amaçlı değil, mutlaka gidinen bölgenin kültürel bir özelliğini seçerek o özellik üzerine yoğunlaşan turlar. Yaptığımız bazı programlarla ilgili bu linklerden bilgi alabilirsiniz:
Gece Gndz Beyrut (http://www.kapbavulu.com/beyrut.html)
Festivallerle İskoçya (http://www.kapbavulu.com/iskocya.html)
Londra : Müzikal, Eğlence, Alışveriş (http://www.kapbavulu.com/londra.html)

Ben önümüzdeki hafta içinde size fiyat verebilmek üzere bir çalışma yapıyorum. Bölgede çalıştığımız çok iyi, kaliteli lokal acenteler var.

Fakat seyahat edeceğiniz tarihleri açıkçası yazışmalardan tam olarak anlayamadım. Görebildiğim tek tarih 21 Nisan Flower Parade.

Flower Parade, Amsterdam'a 40dk uzaklıkta Keukenhof şehrinde gerçekleşecek. Programınızı bu event etrafında oluşturabilirim.

Uçak biletleri ve oteller için çok önemli olduğundan istediğiniz tarihi bilmeliyim. Bana bu konuyla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.

Sevgiler

Burcu - burcu@unisonturkey.com

uzman16
22-12-2011, 15:27
Fest Travel 26 yıldır İstabul ve diğer şehirlerde güzergahlar belirleyerek çok önemli kütür turları yapıyor. Rehberleri de yetkin ve özel insanlardır. Tabi yutdışı turları da var. Daha önce onlardan da fiyat almıştım. Ve oldukça yüksekti. Tekrar konuşabiliriz.:)

İstanbul için fiyata bir örnek;

1 Nisan 2012 BOĞAZİÇİ YALILARI Prof. Dr. Murat Belge
Boğaziçi kültürü ve deniz motoru ile Boğaziçi'ndeki eserlerin dışarıdan incelenmesi vs.
Fiyat 100 TL. Murat Belge liderliinde Adm Adm Boazii, Adm Adm stanbul, Kltr Turu, FEST Travel (http://www.festtravel.com/tr/bogazici-yalilari-turu)
Mesela ben buna mutlaka katılmak istiyorum. :)

Bu gezi tam aradığım türden.
Keşke hafta sonu da olsa.

zenfree
22-12-2011, 19:00
Sayın lotus , 4 gün 3 gece olarak düşünüyoruz. Pazar günü dönüş olarak hesaplarsak 19-22 nisan tarihleri arasında. Lütfen tekifinizi buraya yazar mısınız?

İnternet sitenizde yurtdışı turlarınızı bulamadım. Lütfen link atabilir misiniz? Bir de TURSAB numaranızı öğrenebilir miyiz? Selamlar.

zenfree
22-12-2011, 19:02
Bu gezi tam aradığım türden.
Keşke hafta sonu da olsa.

Sevgili uzman16, 1 nisan 2012 zaten pazar günü.:)

Eser İlhan
23-12-2011, 13:12
Bugün Pronto Tur ile yine konuştum.19-22 Nisan tarihleri tam festivale denk geldiği için fiatların nerdeyse iki misli olduğunu ,her yerin dolu olduğunu ve yüksek bir rakam çıktığını bu yüzden de fiyat oluşturmakta zorlandıklarını söylediler. Bana yine de hem o tarihler için hem de bir hafta sonrası için fiyat verecekler. 26-29 Nisan tarihleri gitsek, hem fazla birşey kaçırmış olmayız, hem de kalabalık biraz çekilmiş olur. Ne dersiniz?

Eser İlhan
23-12-2011, 17:11
Biraz önce Pronto Turdan fiyat bilgisi içeren mail geldi. Aşağıya olduğu gibi yapıştırıyorum. Ama gidip yüzyüze ve detaylı görüşmenin iyi olacağını düşünüyorum.

"Eser hanım merhaba,

26 nisan gidişli program detayları aşağıda mevcuttur.

19 gidişli olarak araştırma devam etmektedir fakat oteller çok dolu olduğundan bu tarihe veremeyebiliriz.

TK1951 İstanbul-Amsterdam 07:55-10:40
TK1956 Amsterdam-İstanbul 23:55-04:25

26-29 Nisan 2012

4* Havalimanı oteli/ Van der Valk Schiphol A4 Hotel veya Benzeri

İki kişilik / üç kişilik odada kişi başı fiyat: 549 €

Tek kişilik oda farkı: 130 €

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLER:

· Türk Havayolları tarifeli seferi ile İstanbul-Amsterdam-İstanbul arası ekonomi sınıfı uçak bileti

· Amsterdam’da 3 gece 4* otelde oda kahvaltı konaklama.

· Panoramik Amsterdam şehir turu.

· Türkçe rehberlik hizmeti.

· Zorunlu seyahat sigortası

ÜCRETE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER:

Vize ücreti 120 EURO (Vize alımı için gerekli evrakları belirten ek listeyi lütfen isteyiniz.)
Ekstra tur ücretleri
Tam kapsamlı seyahat sigortası.
Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları
Yurtdışı çıkış fonu 15 TL

Henüz rezervasyon yapılmamıştır . Rezervasyon esnasında yer müsaitliği ve fiyatlar kontrol edilecektir . Uçuş saatlerinde değişiklik olabilir.

Biletin kuralı gereği ; kesilen biletin iadesi yoktur .

Otel isimleri depardan iki gün önce kesinlik kazanmaktadır."

zenfree
24-12-2011, 15:42
Eser Hanım çok teşekkürler.

zenfree
24-12-2011, 15:49
Daha önce özel havayolları ve Sabiha Gökçen'den hareket olarak aldığımız program, bizim isteğimizle THY ve Atatürk Havalimanı olarak güncellendi. Bu programa ne dersiniz?

TULIP AMSTERDAM 3 GECE 4 GÜN

1. 19.04.2012 Gün İstanbul – Amsterdam 19.04.2012

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali BES TRAVEL kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 06.00’da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından THY’nin TK 1951 sefer sayılı uçağı ile 07.55 ‘te Amsterdam’a hareket. 3 saatlik uçuş sonrası yerel saat ile 10.35’te Shipol Havalimanı’na varış pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra alanda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Otelimize giriş işlemleri sonrası alışveriş ve gezme imkanı. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile rehberimiz eşliliğinde gece turu. Geceleme otelinizde.

2. 20.04.2012 Gün Amsterdam (GRAND HOLLAND TURU)

Sabah kahvaltısının ardından resmi başkent olan Lahey ilk durağımız. Burada parlamento binası Kraliçe Sarayı Lahey Adalet Divanı Maduradam Minyatür şehir görülecek yerler arasında. Öğlen yemeği Kuzey Denizi sahilinde yine çok popüler bir sahil kasabası olan Schveningen’de. Burada Hollanda’nın en eski şehirlerinden olan Mavi Porselenleri ile ünlü Delft şehrine geçiyoruz. Şehir meydanı ve çarşısı gezildikten sonra ülkenin 2. Büyük şehri dünyanın en büyük limanın bulunduğu Rotherdam’a hareket. Rotherdam’da panoramik şehir turu bizleri bekliyor. Maas Nehri üzerindeki görkemli Erasmus ve Williem Köprüler, Küp Evler ve Eski Liman görülecek yerler arasında. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde. (Grand Holland Turu Kişi Başı 55€)

3. 21.04.2012 Gün Amsterdam (KEUKENHOF)

Sabah kahvaltının ardından Hollanda’nın sembollerinden Lale Sunbul Nergis vb 7 milyon çiçeğin 5 hektarlık rengarenk görsel bir showa dönüştüğü turumuz her yıl mart ayının son haftasından mayıs ayının ortasına kadar ziyarete açılıyor. Keukenhof bu sene kuruşunun 62. Yılını kutlamakta. Çiçek soğanı ihracatı hedeflenerek kurulan bahçe günümüzde turist akımına uğramakta ve turizmden önemli bir gelir elde edilmektedir. Her turlu çiçeği görebileceğiniz bahçede lalelerin ayrı bir yeri vardır. Flower parade’ye katılıp yeryüzündeki cennet bu olsa dedirten Keukenhof’ta doğanın renk cümbüşüne şahit olacağız. Geceleme otelimizde.

4. 22.04.2012 Gün Amsterdam ( Marken–Volendam Turu )- İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından Marken–Volendam balikci kasabalari gezisi Ijsel gölü kenarinda Hollanda’nin en populer sahil/balikci kasabalari olan Marken ve Volendam rengarenk evleri ve dogasi ile birlikte tadi damaginizda kalacak balik restaurantlari sizleri bekliyor. Hollandalilarin su ile mucadelerinde yaptiklari set ve polder’lari gorebilecegimiz cok dinlendirici bir gezi. Ayrica hesapli ve zengin cesitli hediyelik esya magazalari size guzel bir alisveris imkani sunuyor. Havalimanına transfer. THY’nin TK 1950 sefer sayılı uçağı ile saat 17.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket. 22.05’te İstanbul’a varış. (Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€)

Fiyat : 2 kişilik oda da kişi başı 550€
: Tek kişi oda farkı 150 €

THY Havayolları(AHL)/ Amsterdam / İstanbul(AHL) uçak bileti

Amsterdam şehir turu Keukenhof Lale Bahçeleri turu

Seyahat Güvence Paketi

Vize ucreti 130 Euro dur .Yesil Pasaportlara vize gerekmemektedir.

Grand Holland Turu Kişi Başı 55€

Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

Yurtdışı çıkış vergisi:15 TL

BESTRAVEL (http://www.bes-travel.com/)

Eser İlhan
24-12-2011, 16:39
Program güzel. Saatler uygun...
Yalnız Volendam, Grand Holland ve Keukenhoff gezileri fiyata dahil mi hariç mi? Hem dahil deniyor hem de ekstra fiyat verilmiş. Bu netleşse :))

zenfree
24-12-2011, 16:45
1. gün ve 3. gün Keukenhof gezisi dahil. Diğer iki gün değil. Fiyatlar belirtilmiş. Ekstra fiyatına öğle yemeği dahil. Ayrıca son gün botanik bahçe gezisi eklenecek. Onun detaylarını konuşacağız. İstanbul'dan bir rehber ile gidilecek. Orada yerel rehber de bize katılacak.

Eser İlhan
24-12-2011, 16:53
O zaman Marken Volendam ile Grand Holland yanlış olarak yazılmışlar "dahil olan hizmetler" bölümüne.
Her şekilde program benim için uygun. Belki de iki kişi olacağız :))

Hülya
24-12-2011, 17:22
Güneşli güzel bir günde gezeriz dilerim.Tadına varırız.Mis kokuların ve renklerin.:)

zenfree
24-12-2011, 17:24
İnşallah Hülya Hanım. Şimdiden heyecanlanmaya başladım.:)

zenfree
24-12-2011, 17:25
O zaman Marken Volendam ile Grand Holland yanlış olarak yazılmışlar "dahil olan hizmetler" bölümüne.
Her şekilde program benim için uygun. Belki de iki kişi olacağız :))

Eser Hanım dikkatiniz için teşekkürler. Tekrar çek edelim.

zenfree
24-12-2011, 17:27
Fiyatlar belli olunca listeye dahil olabilirmiyiz acaba? 3 veya 4 kişi de biz olabiliriz:)

Sevgili günebakan listeye ekleyelim mi?

Hülya
24-12-2011, 17:31
İnşallah Hülya Hanım. Şimdiden heyecanlanmaya başladım.:)

Ben de:):):)
Hem sizlerle tanışmak,hem de bahçeleri gezmek heyecan veriyor.

günebakan
24-12-2011, 21:31
Benim için biraz pahalı oldu üzgünüm Zenfree neyse kısmet.

Hülya
25-12-2011, 20:16
https://www.google.com/search?q=koninklijke+serres+laken&hl=nl&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=PSD2TrvdOsLv8AODmpzyAQ&sqi=2&ved=0CD4QsAQ&biw=1600&bih=664

15 Nisan 1Mayıs tarihlerinde Kraliyet seraları ziyarete açıkmış.Bizim gezi tarihini kapsıyor. Gezme şansımız var.Bilginize arkadaşlar.
Küpe çiçeği şöleni izleyebilirsiniz.
Daha bir çok güzelliği.:)))
Not: Pazartesi günleri ziyaret yoktur..

Benol Hazaroğlu
25-12-2011, 21:04
Zannedersem Brüksel'den bu görüntüler.

Hülya
25-12-2011, 21:34
Evet Benol Hanım
Yakın olduğu için gezilebilir diye düşündüm.
Selamlar.

zenfree
25-12-2011, 23:11
Benim için biraz pahalı oldu üzgünüm Zenfree neyse kısmet.

Haklısın THY ve otel değişince fiyat arttı.:)

OSMAN45
26-12-2011, 11:02
Daha önce yazdığım gibi, sadece bizim ilgili olduğumuz konulara yönelik hazırladığı bir tur programı için güvendiğim bir kişinin hazırladığı teklifi bilgilerinize sunuyorum. Açık söyleyeyim ben de biraz pahalı buldum ve bunu kendisine bildirdim ama programın iyi incelendiğinde bizim taleplerimize çok uygun olduğunu itraf edelim.

Alternatif veya rakiplerin program tekliflerini fiatsız olarak kendisine gönderiyorum. Bakalım o programlar için fiatı ne olacak?

Selam ve sevgiler.

Tur Fiyatı :İki kişilik odada kişi başı 718 €(Uçuş hariç)
Uçuş :THY İle ekonomi sınıf uçuş (Sabah Gidiş-Akşam Dönüş)
Konaklama: Holiday Inn Exp.Amsterdam Sloterdjik Hotel-**** benzeri
Program:
1 Gün:Schippol H.limanında Yerel rehberimiz tarafından karşılanma ve özel otobüsümüz ile Amsterdam panaromik şehir turu yapmak üzere yola çıkış.Turumuz esnasında Amsterdam’ın belli başlı güzellikleri görülecek.Tur sonunda bizi bekleyen özel tekne ile yapacağımız kanal turunda bu sefer şehri bir ağ gibi saran kanallarda keyifli bir tur yapılacak.Tur sonunda toplu olarak alınacak öğlen yemeği sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme.Kısa bir istirahat sonrası Otel dışında alacağımız toplu akşam yemeği için buluşma.Yemek ve Amsterdam şehir merkezinde yapacağımız kısa bir tur sonrası otelimize dönüş ve geceleme.
2.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tam gün öğlen yemekli Keukenhof Park Turu.
Akşam yemeği serbest.
3 Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Venlo’da 10 yılda bir kurulan Expo Floriade 2012 Botanik Fuar alanına yapılacak tam gün yemekli tur için haraket.
Akşam yemeği serbest
4.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı ve otelden çıkış işlemlerini tamamlanması sonrası Dünyadaki en eski botanik parklarında biri olan Hortus Botanicus Park ziyareti için yola çıkış tur sonunda Havaalanına transfer .Check-in işlemleri ve THY uçuşu ile istanbul’a varış ve Aktuel Turizm Servislerinin sonu.

Fiyatımıza Dahil Olan Servisler:
*Belirtilen Otel **** benzerinde 3 gece iki kişilik odalarda kahvaltı dahil konaklama.
*Programda belirtilen tüm transferler ve turlar.Kanal gezisi,Park girişleri,Expo
Floriade’ da tek yön teleferik.
*3 adet öğlen yemeği ve 1 adet akşam yemeği.
*Turlar ve transferlerde yerel İngilizce rehberlik hizmeti.
*Tüm tur boyunca size eşlik edecek Aktuel Turizm Rehberi.
*Tursab Seyahat Güvence Sigortası.
Fiyatımıza Dahil Olmayan Servisler:
*THY İstanbul-Amsterdam-İstanbul Uçuşu.
(202€ Vergiler Dahil)Nisan ayı başı için en ekonomik fiyattır.
*Hollanda Vize işlem ve ücreti (250 TL)
*Hollanda yeşil pasaporta vize istememektedir.Daha önceden başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve kullanılmış,halen geçerliliği olan Schengen vizeleriniz ile giriş yapabilirsiniz.Ancak seyahate yakın tarihte başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve hiç kullanılmamış Schengen vizesi ile Hollanda’ya girişte sıkıntı yaşanmaktadır.
Vize detayları için bilgi sorunuz.
*Programda belirtilen yemeklerde alınacak içecekler.
*Programda belirtilen dışında tüm yemekler ve turlar ile müze,park girişleri.
*Yurt dışı çıkış harcı (15 TL)

Önemli Notlar:
*Yukarıda belirtilen tur fiyatı minimum 30 Kişi (15 adet iki kişilik oda)için geçerlidir.
*Kişi sayısının 30’un üzerine çıkması transfer araç tipinin değişmesine **** ilave araç ve rehber tahsisine neden olabilir.30 Kişinin üzerinde katılım için lütfen onay isteyiniz.
*Yukarıda belirtilen otel ve uçuş için henüz grubunuz için yer tutulmamaktadır.Uçuş için belirtilen fiyat şu an için sistemimizde gözüken en ekonomik fiyattır.Kesinleşen tarih ve kişi sayısına bağlı olarak güncel fiyatlar tarafınıza bildirilecektir.
*Kesin konfirmasyonunuz ulaşmadan vergilerde,kurlarda **** fiyatlarda meydana gelebilecek olası değişiklikler tarafınıza yansıtılacaktır.
*Yukarıda belirtilen fiyatlar tüm tutarın tur tarihinden önce ödenmesi koşuluna göre çıkartılmıştır.

Benol Hazaroğlu
26-12-2011, 11:28
PIENTI TURDAN GELEN TEKLIF

KEUHENHOF GARDENS
22-25 Nisan 2012
Hollanda-Lisse
Bellevue Hotel
3Yıldız
Şehir merkezi(Amsterdam)
OTEL Otel'e giriş Otel'den çıkış: 22.04.2012 25.04.2012
İki kişilik odada kişi başı fiyat:565€ Tek kişilik oda fiyatı:665€

Fiyatlarımıza dahil olan hizmetler:
• KLM Havayolları ile İstanbul –Amsterdam - İstanbuş gidiş - dönüş uçak bileti
• Havalimanı vergileri
• Yukarıda belirtilen tarihler arasında ve otelde 3 gece konaklama
• Sabah kahvaltıları
• Havalimanı - otel - havalimanı transferleri
• Otel-fuar alanı-otel transferleri(23.04.2012 , 1 gün)
• Çicek alınacak sergi gezisi için transferler (24.04.2012 , 1 gün)
• Seyahat sigortası
Fiyatlarımıza dahil olmayan hizmetler:
• Öğle ve akşam yemekleri
• Vize ücreti
• Yurtdışı çıkış harcı (15 TL)
Uçuş detayları:
22 Nisan 05:50 İstanbul kalkış , 08:20 Amsterdam varış
25 Nisan 20:25 Amsterdam kalkış , 00:45 İstanbul varış

Saygılarımla
Esra KASA

PİENTİ TURDAN Esra hanımdan gelen teklif bu. Haber bekliyorlar. Tur tarihi öne çekilebilir.

Benol Hazaroğlu
26-12-2011, 11:31
FuarFuar.com - Yurtd Fuarlar, Fuar Organizasyonu, in Fuarlar, Yurtd Fuar Turlar, Sektrel Fuarlar, Fuar Tevik, Fuar Rehberi (http://www.fuarfuar.com)

zenfree
26-12-2011, 11:37
Osman Bey tur içeriği çok güzel. Ancak "Tur Fiyatı :İki kişilik odada kişi başı 718 €(Uçuş hariç)" yani verilen fiyata uçak bileti dahil değil mi? Ve fiyat gerçekten pahallı.

zenfree
26-12-2011, 11:39
Benol Hanım, sizin yazdığınızda tur içeriği ile ilgili bilgi yok. Günlük turları eksta olarak mı düşünmeliyiz?

zenfree
26-12-2011, 11:48
Daha önce yazdığım gibi, sadece bizim ilgili olduğumuz konulara yönelik hazırladığı bir tur programı için güvendiğim bir kişinin hazırladığı teklifi bilgilerinize sunuyorum. Açık söyleyeyim ben de biraz pahalı buldum ve bunu kendisine bildirdim ama programın iyi incelendiğinde bizim taleplerimize çok uygun olduğunu itraf edelim.

Alternatif veya rakiplerin program tekliflerini fiatsız olarak kendisine gönderiyorum. Bakalım o programlar için fiatı ne olacak?

Selam ve sevgiler.

Program:
1 Gün:Schippol H.limanında Yerel rehberimiz tarafından karşılanma ve özel otobüsümüz ile Amsterdam panaromik şehir turu yapmak üzere yola çıkış.Turumuz esnasında Amsterdam’ın belli başlı güzellikleri görülecek.Tur sonunda bizi bekleyen özel tekne ile yapacağımız kanal turunda bu sefer şehri bir ağ gibi saran kanallarda keyifli bir tur yapılacak.Tur sonunda toplu olarak alınacak öğlen yemeği sonrası otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme.Kısa bir istirahat sonrası Otel dışında alacağımız toplu akşam yemeği için buluşma.Yemek ve Amsterdam şehir merkezinde yapacağımız kısa bir tur sonrası otelimize dönüş ve geceleme.
2.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası tam gün öğlen yemekli Keukenhof Park Turu.
Akşam yemeği serbest.
3 Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Venlo’da 10 yılda bir kurulan Expo Floriade 2012 Botanik Fuar alanına yapılacak tam gün yemekli tur için haraket.
Akşam yemeği serbest
4.Gün:Otelimizde alacağımız kahvaltı ve otelden çıkış işlemlerini tamamlanması sonrası Dünyadaki en eski botanik parklarında biri olan Hortus Botanicus Park ziyareti için yola çıkış tur sonunda Havaalanına transfer .Check-in işlemleri ve THY uçuşu ile istanbul’a varış ve Aktuel Turizm Servislerinin sonu.

*Belirtilen Otel **** benzerinde 3 gece iki kişilik odalarda kahvaltı dahil konaklama.
*Programda belirtilen tüm transferler ve turlar.Kanal gezisi,Park girişleri,Expo
*Hollanda yeşil pasaporta vize istememektedir.Daha önceden başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve kullanılmış,halen geçerliliği olan Schengen vizeleriniz ile giriş yapabilirsiniz.Ancak seyahate yakın tarihte başka bir Schengen ülkesinden alınmış ve hiç kullanılmamış Schengen vizesi ile Hollanda’ya girişte sıkıntı yaşanmaktadır.

Önemli Notlar:
*Yukarıda belirtilen tur fiyatı minimum 30 Kişi (15 adet iki kişilik oda)için geçerlidir.
*Kişi sayısının 30’un üzerine çıkması transfer araç tipinin değişmesine **** ilave araç ve rehber tahsisine neden olabilir.30 Kişinin üzerinde katılım için lütfen onay isteyiniz.
*Yukarıda belirtilen otel ve uçuş için henüz grubunuz için yer tutulmamaktadır.Uçuş için belirtilen fiyat şu an için sistemimizde gözüken en ekonomik fiyattır.Kesinleşen tarih ve kişi sayısına bağlı olarak güncel fiyatlar tarafınıza bildirilecektir.
*Kesin konfirmasyonunuz ulaşmadan vergilerde,kurlarda **** fiyatlarda meydana gelebilecek olası değişiklikler tarafınıza yansıtılacaktır.
*Yukarıda belirtilen fiyatlar tüm tutarın tur tarihinden önce ödenmesi koşuluna göre çıkartılmıştır.

Osman Bey müsade ederseniz bu program için ben de diğer şirketlerden fiyat almak istiyorum. Cevabınızı bekliyorum. Teşekkürler.:)

Eser İlhan
26-12-2011, 15:18

Selam ve sevgiler.

Program:
Akşam yemeği serbest.
Akşam yemeği serbest

Önemli Notlar:

Program güzel olasına güzel de hep botanik bahçeleri üzerine kurulmuş. Amsterdam'a kadar gidince sadece botanik bahçelerini gezip dönmek istemezdim, onları görmek güzel ama Volendam, Delf vb. yerleri de içine alan, Hollandayı tanıtıcı turları da yapmak isterdim ben kendi adıma. Bir de uçak biletinin dahil olmaması kötü ...

sevgili zenfree'nin aşağıya eklediğim programı yukardaki nedenlerden ötürü bana çok uygun gözüktü :
Daha önce özel havayolları ve Sabiha Gökçen'den hareket olarak aldığımız program, bizim isteğimizle THY ve Atatürk Havalimanı olarak güncellendi. Bu programa ne dersiniz?

TULIP AMSTERDAM 3 GECE 4 GÜN

1. 19.04.2012 Gün İstanbul – Amsterdam 19.04.2012

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali BES TRAVEL kontuarı önünde siz değerli konuklarımızla saat 06.00’da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından THY’nin TK 1951 sefer sayılı uçağı ile 07.55 ‘te Amsterdam’a hareket. 3 saatlik uçuş sonrası yerel saat ile 10.35’te Shipol Havalimanı’na varış pasaport ve gümrük işlemlerinden sonra alanda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Amsterdam şehir turu. Turumuzda Dam Meydanı, Yel değirmeni, Leidseplein, Rembrantplein, Kraliyet Sarayı ve dünyaca ünlü elmas fabrikası görülecek yerler arasındadır. Otelimize giriş işlemleri sonrası alışveriş ve gezme imkanı. Akşam arzu eden misafirlerimiz ile rehberimiz eşliliğinde gece turu. Geceleme otelinizde.

2. 20.04.2012 Gün Amsterdam (GRAND HOLLAND TURU)

Sabah kahvaltısının ardından resmi başkent olan Lahey ilk durağımız. Burada parlamento binası Kraliçe Sarayı Lahey Adalet Divanı Maduradam Minyatür şehir görülecek yerler arasında. Öğlen yemeği Kuzey Denizi sahilinde yine çok popüler bir sahil kasabası olan Schveningen’de. Burada Hollanda’nın en eski şehirlerinden olan Mavi Porselenleri ile ünlü Delft şehrine geçiyoruz. Şehir meydanı ve çarşısı gezildikten sonra ülkenin 2. Büyük şehri dünyanın en büyük limanın bulunduğu Rotherdam’a hareket. Rotherdam’da panoramik şehir turu bizleri bekliyor. Maas Nehri üzerindeki görkemli Erasmus ve Williem Köprüler, Küp Evler ve Eski Liman görülecek yerler arasında. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde. (Grand Holland Turu Kişi Başı 55€)

3. 21.04.2012 Gün Amsterdam (KEUKENHOF)

Sabah kahvaltının ardından Hollanda’nın sembollerinden Lale Sunbul Nergis vb 7 milyon çiçeğin 5 hektarlık rengarenk görsel bir showa dönüştüğü turumuz her yıl mart ayının son haftasından mayıs ayının ortasına kadar ziyarete açılıyor. Keukenhof bu sene kuruşunun 62. Yılını kutlamakta. Çiçek soğanı ihracatı hedeflenerek kurulan bahçe günümüzde turist akımına uğramakta ve turizmden önemli bir gelir elde edilmektedir. Her turlu çiçeği görebileceğiniz bahçede lalelerin ayrı bir yeri vardır. Flower parade’ye katılıp yeryüzündeki cennet bu olsa dedirten Keukenhof’ta doğanın renk cümbüşüne şahit olacağız. Geceleme otelimizde.

4. 22.04.2012 Gün Amsterdam ( Marken–Volendam Turu )- İstanbul

Sabah kahvaltısının ardından Marken–Volendam balikci kasabalari gezisi Ijsel gölü kenarinda Hollanda’nin en populer sahil/balikci kasabalari olan Marken ve Volendam rengarenk evleri ve dogasi ile birlikte tadi damaginizda kalacak balik restaurantlari sizleri bekliyor. Hollandalilarin su ile mucadelerinde yaptiklari set ve polder’lari gorebilecegimiz cok dinlendirici bir gezi. Ayrica hesapli ve zengin cesitli hediyelik esya magazalari size guzel bir alisveris imkani sunuyor. Havalimanına transfer. THY’nin TK 1950 sefer sayılı uçağı ile saat 17.30’da İstanbul Atatürk Havalimanı’na hareket. 22.05’te İstanbul’a varış. (Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€)

Fiyat : 2 kişilik oda da kişi başı 550€
: Tek kişi oda farkı 150 €

THY Havayolları(AHL)/ Amsterdam / İstanbul(AHL) uçak bileti

Amsterdam şehir turu Keukenhof Lale Bahçeleri turu

Seyahat Güvence Paketi

Vize ucreti 130 Euro dur .Yesil Pasaportlara vize gerekmemektedir.

Grand Holland Turu Kişi Başı 55€

Marken-Volendam Turu Kişi Başı 40€

Ekstra turlar ve kişisel harcamalar

Yurtdışı çıkış vergisi:15 TL

BESTRAVEL (http://www.bes-travel.com/)

Belki bu programın bir yerlerine bir botanik turu daha sıkıştırılabilir (mi? )..

Benol Hazaroğlu
26-12-2011, 18:16
Sevgili zenfree

Ben ekstrasız bir tur rica etmiştim. Tura keukenhof' a ve çiçek alabileceğimiz sera gezisine gidiş ücretsiz. Bu belirtiliyor. Sadece şehir turunu sordum tura dahilmi diye cevap bekliyorum.

Ekstra istiyormuyuz, istemiyormuyuz. Bu belli olsaydı iyi olurdu.

Eser İlhan
26-12-2011, 18:30
Sevgili zenfree

Ben ekstrasız bir tur rica etmiştim. Tura keukenhof' a ve çiçek alabileceğimiz sera gezisine gidiş ücretsiz. Bu belirtiliyor. Sadece şehir turunu sordum tura dahilmi diye cevap bekliyorum.

Ekstra istiyormuyuz, istemiyormuyuz. Bu belli olsaydı iyi olurdu.

Sevgili Benol Hanım, ekstra tur istemiyorum derken, sözü edilen turları da alalım,ama fiyatın içinde olsun mu demek istiyorsunuz, yoksa ekstra biryerlere gitmeyelim ,sadece şehir turu olsun ve artı Keukenhof'a gidelim biçiminde mi düşündünüz?

loveflower
26-12-2011, 19:31
Aranızda olmayı çok isterdim, zamanı uygun olsaydı keşke. Kim bilir ne kadar güzel geçecektir. Biz de eşimle Amsterdam gezisi planlıyoruz bakalım ne zaman olacak ama gittiğimizde görmek istediğim yerlerin başında geliyor.

Eser İlhan
26-12-2011, 19:50
Arkadaşlar,

Tur programlarınızda ekstra turların mecburi olup olmadığını bir sorun.

Selamlarımla.

Ekstra turlar fiyata dahil değilse (ki o zaman da ekstra olmaz ;) ) genelde mecburi olmuyor. Katılmayanlar için serbest zaman olarak değerlendiriliyor.

Benol Hazaroğlu
26-12-2011, 20:10
Benim bildiğim ekstra turlarda tura gelenlere sorulur şuraya, şu fiata ekstra turumuz var katılmak isteyen isim yazdırsın veya otobüste soruluyorsa el kaldırsın gibilerinden.
Eğer çoğunluk sağlanırsa gidiliyor yoksa iptal oluyor.

Bu bizim isteğimizle tura eklenir veya biz orada çoğunluk olup istersek rehber bize ayarlar. Fazlada günümüz yok. Amsterdam -Volendam arası yarım saatlik mesafeymiş biz belki kendimizde gidebiliriz.

Bizim istediğimiz ekstrayı onlar tura ekler çünkü tüm ekstralar ayrı ücrete tabi.
Benim için de farketmez ama çoğunluk sağlanır mı bilemem.

zenfree
26-12-2011, 20:45
Evet ekstra turlar isteğe bağlı oluyor. Çoğunluk sağlanamazsa iptal ediliyor.

zenfree
26-12-2011, 20:51
Program güzel olasına güzel de hep botanik bahçeleri üzerine kurulmuş. Amsterdam'a kadar gidince sadece botanik bahçelerini gezip dönmek istemezdim, onları görmek güzel ama Volendam, Delf vb. yerleri de içine alan, Hollandayı tanıtıcı turları da yapmak isterdim ben kendi adıma. Bir de uçak biletinin dahil olmaması kötü ...

sevgili zenfree'nin aşağıya eklediğim programı yukardaki nedenlerden ötürü bana çok uygun gözüktü :

Belki bu programın bir yerlerine bir botanik turu daha sıkıştırılabilir (mi? )..

Bunu soralım Eser Hanım. Özel havayollu ile gitmeyi tekrar gözden geçirmeyi tekif ediyorum. Fiyat düşserse katılımın artacağını düşünüyorum.

Mayıs ayında oluşturduğumuz listede olup, yazışmalara katılmayanlara özel mesaj ile ulaşmaya çalıştım. Bir kişi olumsuz olarak yanıt verdi.:)

Ayrıca THY rezervasyon için 10 Ocak tarihine kadar süre veriyor. Yani hemen karar verip ön ödeme yapmak gerekiyor.

Benol Hazaroğlu
26-12-2011, 20:55
Amsterdam tren istasyonunun yanından voledam'a giden otobüsler kalkıyormuş ve 6 Euraya gidiliyor. Volendam yarım saatte gezilebilecek küçük bir balıkçı köyüymüş.

Ne dersiniz? biz kendimiz gidemezmiyiz? Bu bilgileri internetten oraya karıkoca giden ve gezen bir çiftten okudum.

zenfree
26-12-2011, 20:56
Listenin son durumu böyle. Kırmızı olanlar henüz yanıt alamadıklarım. Nefin Nur Hanım bebek beklediğinden ötürü gelemiyor. Kendisine hayırlı olsun diyorum.

1- Benol Hazaroğlu
2- Farezya
3- Eser İlhan
4- Güler
5- zenfree (iki kişi)
6- UrlaBahçe ( iki kişi)
7- nurguldk
8- cemo
9- cetasule
11- zsakura (iki kişi)
13-OSMAN45 (iki kişi)
14- alcen ve eşi
15- nrkrkmz
16- lir

GELMEYİ DÜŞÜNÜP DE ADINI YAZDIRMAK İÇİN BEKLEYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM, ACELE EDELİM LÜTFEN.;)

Eser İlhan
26-12-2011, 22:21
Bunu soralım Eser Hanım. Özel havayollu ile gitmeyi tekrar gözden geçirmeyi tekif ediyorum. Fiyat düşserse katılımın artacağını düşünüyorum.

Mayıs ayında oluşturduğumuz listede olup, yazışmalara katılmayanlara özel mesaj ile ulaşmaya çalıştım. Bir kişi olumsuz olarak yanıt verdi.:)

Ayrıca THY rezervasyon için 10 Ocak tarihine kadar süre veriyor. Yani hemen karar verip ön ödeme yapmak gerekiyor.

Bu bir agaclar.net gezisi olduğu için genelin isteğine göre hareket edilmesi normaldir elbette. Ama ben kendi adıma özel havayolu ile uçmayı düşünmem sanırım. Sizin sunduğunuz iki teklif arasında (Pegasus / THY) sadece 50 Eur. fark var.

Jezebel
27-12-2011, 07:14
Bence en asgari düzeyde ekstrasız bir fiyat ve ayrıca ekstralarla bir fiyat verilse fikir değiştitecek kimseler çikacaktır.
50 € 'ya çok çiçek satın alınabilir.:p
Balıkçı köylerini gezmek ve orada vakit öldürmek belki bazı kimselerin ilgi alanına girmiyordur,
hatta Amsterdam bile pek de önemli değildir...
Şahsen ben taş yapıları görmeye çok hevesli değilim, mesela.:p
O yüzden asgari sadece çiçekleri:p içeren özel havayolu ile gidilecek bir tur fiyatı çıkarmak gerekiyor,
yani bence.
Herkesin bütçesi üst düzey istekleri karşılayacak durumda olmayabilir.
Bu arada yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana kat'iyen dokunmaz, orası Avrupa ve inanın bana hamam böceği yıldızsız otellerde de pek bulunmaz.
Fiyat gözden geçirilirse belki katılabilirim.:p

Eser İlhan
27-12-2011, 09:46
Bence en asgari düzeyde ekstrasız bir fiyat ve ayrıca ekstralarla bir fiyat verilse fikir değiştitecek kimseler çikacaktır.
50 € 'ya çok çiçek satın alınabilir.:p
Balıkçı köylerini gezmek ve orada vakit öldürmek belki bazı kimselerin ilgi alanına girmiyordur,
hatta Amsterdam bile pek de önemli değildir...
Şahsen ben taş yapıları görmeye çok hevesli değilim, mesela.:p...........
Herkesin bütçesi üst düzey istekleri karşılayacak durumda olmayabilir.
Bu arada yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana kat'iyen dokunmaz, orası Avrupa ve inanın bana hamam böceği yıldızsız otellerde de pek bulunmaz.
Fiyat gözden geçirilirse belki katılabilirim.:p

Yıldızı olmayan bir otelde kalmak bana da dokunmaz. Bu başlık açıldığından beri otel yıldızlarından ve hamam böceklerinden söz edildiğini fark etmedim. Acaba ben mi atladım?? Keşke yaşımız tutsa da gençlik otellerinde kalsak. Cok daha ucuz olurdu :))
THY veya KLM dememdeki maksat ise sadece güvenlik kaygısıyladır.Konfor kaygısıyla değil.Bazı özel şirketlerin kendi uçak filoları olmadığı,başka şirketlerden kiralanan uçaklarla uçulduğu ve bu uçakların teknik kontrollerinin bazen yeterince iyi yapıl(a)madığı bilinen gerçekler ve ben (isterseniz adına korku deyin) kendim için bu riske girmek istemiyorum.
Herkesin beklentilerinin farklı olacağının ayırdında olarak kimseyi incitmeden fikir belirtebilmek için kelimelerimi şimdiye kadar hep özenle seçmeye dikkat ettim.
Ama Amsterdam'a gidince oranin kültürü, balıkçı köyleri, taş binaları (ve oralarda biraz vakit öldürmek) beni çok ilgilendiriyor doğrusu.Çünkü biliyorum ki, hayatım boyunca yeniden Amsterdam'a gitmek fırsatını belki de tekrar bulamayabilirim.
Herkesin değişik fikirleri olabilir ve bunların açıkça belirtilmesi doğrudur. Ben beklentilerimi dile getirdim, artık bu konuda söyleyecek fazla birşeyim kalmadı. Şimdi izlemeye geçiyorum. Kesin şekilde ortaya çıkacak olana göre sadece katılım durumu bildirmek galiba en doğrusu olacak.

Benol Hazaroğlu
27-12-2011, 11:14
Eser hanım lütfen gücenmeyin. Eminim jezebel sizi incitmek için yazmamıştır bu satırları.

Katkılarınıza ve fikirlerinize her zaman açığız. Hepimizin beklentileri farklı olabilir

Bu çok doğal bir durum.

alcen
27-12-2011, 11:37
Arkadaşlar, kusura bakmayın ben iptal ediyorum, bilgilerinize sunarım.

Jezebel
27-12-2011, 13:13
Eser hanım kişisel aldığınıza çok üzüldüm.
Sayıyı artırmanın şart olduğunu gördüğüm için yazdım.
50 € benim için ve sizin için tabi ki mühim para değil ama şakavari lütfen azıcık standardı düşürelim demek istedim.
Binlerce kez özür dilerim, 50 €'nun dışındaki yazdıklarımın bir kelimesi dahi size atfedilmedi.
Ben sizden ve organizasyonda rolü olan herkesten özür diliyorum, açık ve seçik fikrimi beyan ettiğim için ;)
İsterim ki mümkün olduğunca çok insan en düşük maliyetle Holandaya gitsin.
Yüksek ücretler ödeyerek zaten herkes bireysel olarak da gidebilir, buna mani bir durum göremiyorum.
Tekrar özür diliyorum herkesten, dürüstlüğüm için.
Kimsenin iptal etmesine gerek yok, ben zaten önceden vazgeçmiştim.
Herkesin zevki farklı, eğlence anlayşı farklı, buna sonsuz saygım var.
Benim için vakit öldürmek olan, herkes için en büyük zevk kaynağı olabilir.
Bu gezide ortak zevkimiz olan çiçeklere odaklanalım demek istedim.
Gidecek olan herkese iyi eğlenceler.

Güler
27-12-2011, 13:26
Alınıp, gücenecek bir şey yok tabii ki. Organizasyon için teklif alan 3 arkadaşımız da en iyisini en ucuz ve bizleri tatmin edecek programlar üzerinde konuşuyorlar.

Biraz daha netleştiğinde, önümüze sunulan tekliflere göre arkadaşlarımız da karar verirler.

Biraz yardımcı olalım, neler istediğimizi belirtelim ki ona göre fiyatlandırma yapsınlar. Süremiz gittikçe azalmakta.
Benim kalacak yerim olduğu halde sırf sizlerle beraber olabilmek adına dinlemekteyim. Ben de hem güvenli hem güzel, ucuz bir gezi isterim tabii ki, ayrıca otel temiz olsun yıldızları hiç mühim değil bence.

zenfree
27-12-2011, 14:01
Eser Hanım fiyat farkı 50 Euro değil. Buraya bakarsanız, kırmızı ile belirtilmiş turlar fiyatın içinde idi.:) http://www.agaclar.net/forum/889918-post23.htm

zenfree
27-12-2011, 14:04
Eser hanım kişisel aldığınıza çok üzüldüm.
Sayıyı artırmanın şart olduğunu gördüğüm için yazdım.
50 € benim için ve sizin için tabi ki mühim para değil ama şakavari lütfen azıcık standardı düşürelim demek istedim.
Binlerce kez özür dilerim, 50 €'nun dışındaki yazdıklarımın bir kelimesi dahi size atfedilmedi.
Ben sizden ve organizasyonda rolü olan herkesten özür diliyorum, açık ve seçik fikrimi beyan ettiğim için ;)
İsterim ki mümkün olduğunca çok insan en düşük maliyetle Holandaya gitsin.
Yüksek ücretler ödeyerek zaten herkes bireysel olarak da gidebilir, buna mani bir durum göremiyorum.
Tekrar özür diliyorum herkesten, dürüstlüğüm için.
Kimsenin iptal etmesine gerek yok, ben zaten önceden vazgeçmiştim.
Herkesin zevki farklı, eğlence anlayşı farklı, buna sonsuz saygım var.
Benim için vakit öldürmek olan, herkes için en büyük zevk kaynağı olabilir.
Bu gezide ortak zevkimiz olan çiçeklere odaklanalım demek istedim.
Gidecek olan herkese iyi eğlenceler.

Özür dilenecek birşey yok Sevgili Jezebel. Üstelik sana katılıyorum.:) Aksine açık açık yazdığın ben sana çok teşekkür ediyorum. Tabi Eser Hanım'a da çok teşekkür ediyorum. Durup izlemektense en azından fikir belirttiniz. Çözüm bulmaya çalıştınız.

cetasule
27-12-2011, 20:33
Merhabalar
Ben çok çok gitmek istediğim bu geziye, şu anda içinde bulunduğum olumsuz bir nedenden dolayı gidemiyecek olmanın üzüntüsü var içimde.Oysaki kendimi çok hazırlamıştım.Kadere.kısmete inanan biri olarak kısmet değilmiş diye düşünüyorum.
Gidecek olanlara iyi yolculuklar
Selamlar

OSMAN45
27-12-2011, 21:04
Sanırım ben de bu durumda geziye katılamıyacağımı bildirmek zorundayım.

zenfree
27-12-2011, 22:34
Biz de nisan ayında Emirgan Parkı'na gideriz.:)))

Güler
28-12-2011, 10:45
Biz de nisan ayında Emirgan Parkı'na gideriz.:)))

...... orada da çok güzel laleler, sümbüller var değil mi sevgili zenfree. :D
Sonra da atlarız feribota ver elini Manyas Güler'in Bahçesi.... demişim. :p

(Ben yine de güzel bir organisazyon beklentisi içindeyim arkadaşlar)

Benol Hazaroğlu
28-12-2011, 10:45
Yakıştı mı bize. Bir geziyi planlayamıyoruz.

Güler hanım yetişin lütfen. Biz beceriksiz çıktık.

Güler
28-12-2011, 10:50
Estağfurullah sevgili Benol Hazaroğlu, hiç öyle şey olur mu?

Sizlerin yerinde olsam Zenfree, siz ve Eser İlhan, aranızda mesajlaşarak bir oluruna varıp son durumu, programı (isteklerinize göre tur şirketinden aldığınız son şekli) burada üyelere duyururum.
Gelmek isteyenler de onu bilir ve ona göre hareket ederler.

Benol Hazaroğlu
28-12-2011, 10:56
Evet ben öyle yaptım. Topu zenfreeye attım. Şu ana kadar en makul onun programı göründü.
Daha uygun bir teklif alabilseydim burada yazacaktım ama yok. Yukarı çıkıyor aşağı inmiyor fiyatlar.

zenfree
28-12-2011, 13:19
Yakıştı mı bize. Bir geziyi planlayamıyoruz.

Güler hanım yetişin lütfen. Biz beceriksiz çıktık.

Bunun beceriksizlikle bir alakası olduğunu düşünmüyorum.:)) Aşağıdaki liste oluştuktan sonra biz tur arayışlarımıza başladık. Ancak takdir edersiniz ki yirmi kişinin isteklerinin tam anlamıyla karşılanması mümkün değildir. “Asgari müşterekleri” düşünüp, empati yaparak orta noktada buluşabileceğimizi düşünmüştüm. Bunula ilgili telefon ve mesajlarla arkadaşlarımızın fikrini de almaya çalıştım. Hatta düşüncelerini sayfada yazmaları için ricada da bulundum. Fakat maalesef bir çok arkadaş daha arayışlarımız sürerken vazgeçti.
Ama ben yine de son bir fiyat alıp sayfaya ekleyeceğim.

1- Benol Hazaroğlu
2- Farezya ( Hülya)
3- Jezebel (iki kişi) VAZGEÇTİ
4- Eser İlhan VAZGEÇTİ
6- Güler
7- zenfree (iki kişi)
8- Nefin Nur (iki kişi) VAZGEÇTİ
9- nurguldk VAZGEÇTİ
10- cemo VAZGEÇTİ
11- cetasule VAZGEÇTİ
12- zsakura (iki kişi) VAZGEÇTİ
14-OSMAN45 (iki kişi) VAZGEÇTİ
15- alcen ve eşi VAZGEÇTİ
16- nrkrkmz
17- lir
18-Hhatice (2kişi)

Eser İlhan
28-12-2011, 13:44
......Şimdi izlemeye geçiyorum. Kesin şekilde ortaya çıkacak olana göre sadece katılım durumu bildirmek galiba en doğrusu olacak.

Sevgli zenfree, ben vazgeçtim diye birşey söylemedim, yanlış anlaşılmış.. Yukardaki alıntıda belirttiğim üzere sadece programlama aşamasında artık daha fazla fikir beyan etmek istemediğimi söyledim.

lottuss
28-12-2011, 14:42
Merhaba. Noel tatili sebebiyle bir süre cevap veremedim, lütfen kusura bakmayınız. Biz Turist Travel adına Tursab'a bağlıyız. Belge numaramız: 4806
Ben söz verdiğim üzere bu hafta içinde size bir program ve fiyatla geri dönmüş olacağım. Umarım isteklerinizi karşılar.
Sevgiler - Burcu

Hülya
28-12-2011, 15:23
Sayın Zenfree.

Ancak takdir edersiniz ki yirmi kişinin isteklerinin tam anlamıyla karşılanması mümkün değildir. “Asgari müşterekleri” düşünüp, empati yaparak orta noktada buluşabileceğimizi düşünmüştüm. Bunula ilgili telefon ve mesajlarla arkadaşlarımızın fikrini de almaya çalıştım. Hatta düşüncelerini sayfada yazmaları için ricada da bulundum. Fakat maalesef bir çok arkadaş daha arayışlarımız sürerken vazgeçti. .....
demiş....

Daha burada gezi konuşulurken , ortak bir noktada buluşamazsak. Gezi nasıl olur acaba. Oysa ortak dilden konuşan,bitki çiçek meraklısı arkadaşlarla güzel bir gezi olacağını,keyif alacağımızı düşünmüştüm.Bu başlık açıldığında ve çok isteyerek katılırım demiştim.
Oysa oraları çok defa gezmiştim,arkadaşlarla gezmekten de ayrı bir keyif alacağımı düşünerek :)
Gidilecek tarih .Tam da çiçek severlere görsel şölen olabilecek başka yerleri de görebileceğimiz etkinliklerin olduğu zamanı kapsıyordu.

Ben doğrusu ,gitmişken o güzellikleri de tekrar görmeyi çok istiyordum.

Mesela peynir fabrikası görmeye harcanacak zamanı.Kraliyet seralarındaki çiçek ve küpe şölenini izlemeye tercih ederdim.

Ama çoğunluk arkadaşın isteğine de uyar,programda ne varsa ona göre zevkli vakit geçirmeye çalışırdım.

Bu geziyle ilgili vakit harcayan arkadaşlara teşekkür ederim.Bakalım ,hayırlısı.
Ne karar verilecek.
Selamlar.:)

cemo
28-12-2011, 16:38
[QUOTE=zenfree;892636]

Sevgili zenfree, uğraşıların için teşekkürler öncelikle.
Elbette asgari müşterekte buluşmamız gerekir. Kendi adıma, ne yatacağım otel, ne de bindiğim uçak önemli değil.
Önemsediğim; beraberce bitki bahçelerini gezmek ve farklı çiçekler almak.
İlk aldığın fiat ve içeriği bana göre uygundu.

Telefonda, sana bildirdiğim kızım ile ilgili durumun netleşmesini bekliyorum.
Sayfayı takibe devam edeceğim;)

İnşallahh bu geziyi yapabiliriz.

Hülya
28-12-2011, 16:48
[QUOTE=zenfree;892636]

Sevgili zenfree, uğraşıların için teşekkürler öncelikle.
Elbette asgari müşterekte buluşmamız gerekir. Kendi adıma, ne yatacağım otel, ne de bindiğim uçak önemli değil.
Önemsediğim; beraberce bitki bahçelerini gezmek ve farklı çiçekler almak.
İlk aldığın fiat ve içeriği bana göre uygundu.

Telefonda, sana bildirdiğim kızım ile ilgili durumun netleşmesini bekliyorum.
Sayfayı takibe devam edeceğim;)

İnşallahh bu geziyi yapabiliriz.

Ben de aynı fikirdeyim,Cemo

cemo
28-12-2011, 16:54
[QUOTE=cemo;892704]

Ben de aynı fikirdeyim,Cemo

Ortak nokta bitki olunca, çıkar yol bulunur düşüncesindeyim Hülya;)
Elbette farklı zevler olacak. Kimimiz tarihi yer görelim diyecek, kimimiz dağ tepe.
Ama yine bitkilerde buluşacağız:)
İyi ve güzel olan karşımıza cıkar inşallah.

günebakan
28-12-2011, 19:21
Zahmetlerin için teşekkürler Zenfree'ciğim en son fiyatı beklemedeyim inşallah uygun olursa ben ve kızlar sizlerle olmayı çok istiyoruz:)

lottuss
29-12-2011, 11:04
Merhaba, bir sorum var. Amsterdam'a seyahat etmek istediğiniz tarihler en yüksek sezon olduğu için fiyatlar normalin çok üzerinde ki zaten yer bulmak bile çok zor. Zaten diğer fiyat aldığınız acenteler de bunu belirtmiş. Acaba seyahat için fiyatın daha düşük olduğu başka bir tarihi düşünür müsünüz? Yine çiçek bahçeleri ve bitkiler etrafında hazırlanmış bir program ama mesela Flower Parade zamanı değil de bir iki hafta sonrası olsa nasıl olur?
Saygılarımla,
Burcu

Güler
29-12-2011, 15:51
Arkadaşlar, lottuss'un sorusuna cevaplarınız nedir?

Benol Hazaroğlu
29-12-2011, 15:58
Bu geziye keukenhof çiçek fuarını gezmek için niyetlendik. Artı bir sera gezisi bizim için çok güzel olur diye düşündük.

zenfree
29-12-2011, 21:30
Arkadaşlar, lottuss'un sorusuna cevaplarınız nedir?

Evet nedir, ben de merak ettim.;)

limon
30-12-2011, 18:57
Zenfree, beni şurda bırakın, dönüşte alırsınız. ;)
261954

zenfree
30-12-2011, 23:01
Ben sana eşlik ederim, yanlız bırakmam.:)))

Güler
31-12-2011, 10:17
Fotoğraf zaten limon'a benziyor, elinde çay bardağı olan da benim. Yani ben de sizinleyim.

OSMAN45
31-12-2011, 12:36
Çektiğim fotoğrafı beğendiniz umarım:D

limon
31-12-2011, 15:15
:) :) :)

dkp
01-01-2012, 23:00
Evet nedir, ben de merak ettim.;)

Planlarınızı merak ve ilgi ile okuduk. Amsterdam' ı biz de düşünüyorduk ama 2012 ünv.hazırlık yılımız olduğundan yanlızca izliyoruz.
Sayın zenfree, 2011 programı inceledik, 2012 programı da bunun benzeridir düşüncesindeyiz. 19-26 nisan 2012 güzel bir hafta olurdu.

Uçuşları inceledim, firmaları Kasım-Haziran kış programlarını, iki ay önce ilan ettiler, en ucuz biletler tükenmiş, otellerin de durumu farklı değildir. 37 numaralı mesajınızdaki program tek kelime ile, süper.

lottuss
02-01-2012, 15:52
Merhaba,
Sizler için alternatif bir tarihte farklı bir program hazırlıyorum. Maalesef Nisan tarihlerinde otel ve uçaklarda yer bulmak çok zor. Elinizde alternatif olarak bulunması açısından 17-20 Mayıs tarihleri için bir çalışma yapıyorum. Belki değerlendirmek istersiniz.

Programda yer alacak ziyaretler:
Amsterdam Flowermarket
Keukenhof Flower Park
Venlo - Floriade - 10. Geleneksel Çiçek ve Bitki sergisi - Floriade 2012 - World Horticultural Expo - Venlo, the Netherlands | Floriade 2012 (http://www.floriade.com/)
Amsterdam şehri
Kanal turu

Fiyat ve uçaklarla geri döneceğim.

Sevgiler,

Burcu

zenfree
02-01-2012, 17:04
Planlarınızı merak ve ilgi ile okuduk. Amsterdam' ı biz de düşünüyorduk ama 2012 ünv.hazırlık yılımız olduğundan yanlızca izliyoruz.
Sayın zenfree, 2011 programı inceledik, 2012 programı da bunun benzeridir düşüncesindeyiz. 19-26 nisan 2012 güzel bir hafta olurdu.

Uçuşları inceledim, firmaları Kasım-Haziran kış programlarını, iki ay önce ilan ettiler, en ucuz biletler tükenmiş, otellerin de durumu farklı değildir. 37 numaralı mesajınızdaki program tek kelime ile, süper.

Sayın dkp, beğenmenize çok memnun oldum, teşekkür ederim.:)

zenfree
02-01-2012, 17:05
Merhaba,
Sizler için alternatif bir tarihte farklı bir program hazırlıyorum. Maalesef Nisan tarihlerinde otel ve uçaklarda yer bulmak çok zor. Elinizde alternatif olarak bulunması açısından 17-20 Mayıs tarihleri için bir çalışma yapıyorum. Belki değerlendirmek istersiniz.

Programda yer alacak ziyaretler:
Amsterdam Flowermarket
Keukenhof Flower Park
Venlo - Floriade - 10. Geleneksel Çiçek ve Bitki sergisi - Floriade 2012 - World Horticultural Expo - Venlo, the Netherlands | Floriade 2012 (http://www.floriade.com/)
Amsterdam şehri
Kanal turu

Fiyat ve uçaklarla geri döneceğim.

Sevgiler,

Burcu

Burcu Hanım teşekkür ederiz. Mayıs ayı lalerler için biraz geç gibi görünüyor.

lottuss
04-01-2012, 10:25
Bu durumda, ben de Nisan ayı için Zenfree hanımın teklifinin altında bir teklif veremiyorum.
Artık önümüzdeki gezilere diyelim. Tüm katılımcılara iyi yolculuklar diliyorum. :)

Sevgiler ..

Burcu

Benol Hazaroğlu
17-01-2012, 15:35
Bu sayfaya ismini yazdıran arkadaşlar hiç uğramıyorlar mı acaba?
Kaç kişi kaldık, gidiyor muyuz, gitmiyor muyuz? Netleşse iyi olacak..

Gelen bir teklifi ona göre değerlendireceğim.

jineop
17-01-2012, 17:10
Ben mutlaka gitmek istiyorum.

Ayşe Özdil
18-01-2012, 10:23
Ben de kızımla birlikte geleceğim. Proğramın netleşmesini bekliyorum...

zenfree
19-01-2012, 19:07
Malesef çoğunluğu sağlayamadık. Yukarıdaki program için 10 Ocak'a kadar karar vermek gerekiyordu.

Benol Hazaroğlu
20-01-2012, 10:26
Zahmetlerin için kendi adıma çok teşekkür ederim canım.
Seni yorduk.

cegabo
20-01-2012, 10:53
yurt içi bir tur düzenlenemez mi acaba?

zenfree
20-01-2012, 22:22
Benol Hanım teşekkür ederim. Zahmet ne demek. Ama beceremedim malesef.:) Bu nedenle geziyi samimiyetle bekleyenlerden özür diliyorum.

cemo
20-01-2012, 22:32
Ama beceremedim malesef.:) Bu nedenle geziyi samimiyetle bekleyenlerden özür diliyorum.

Beceremeyen sen değilsin, bizleriz:(
Verdiğin bilgiler ve fiatlar cok güzeldi. Ama olmadı.
Dilerim birgün olur.
Emeklerin için, teşekkürler.

OSMAN45
20-01-2012, 23:43
Sayın Zenfree,

Cemo kardeşime katılıyorum. Beceremeyen sen değil bizdik. Özür dilemesi gereken gerçekten bizleriz. Zahmetlerin için tekrar teşekkürler.

Herşey gönlünce olsun.

hozat
21-01-2012, 01:23
Sevgili zenfree,
Bu konuda gösterdiğin çaba ve araştırmaların için çok teşekkür ederim.

"BAŞARININ SIRRI ÇOK ÇALIŞMAKTIR, BAŞARISIZLIĞIN SIRRI İSE, HERKESİ MEMNUN ETMEYE ÇALIŞMAKTIR.

Kendinize haksızlık etmeyin, acaba "herkesi memnun etmeye mi çalıştınız.?

BU konu ile ilgili uğraş veren size ve tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Güler
21-01-2012, 06:46
Sevgili zenfree, üzülmene hiç gerek yok.
Uğraştın, güzel de bir program sundun ama rağbet olmadı.

zenfree
21-01-2012, 08:44
Herkese teşekkürler. Güler Hanım rağbet olmadıüını düşünmüyorum. Aslında rağbet olduğu için bu işe başladık. Sayın Hozat'ın dediği gibi oldunu düşünüyorum.

alcen
21-01-2012, 10:58
Sevgili zenfree,verdigin teklif gerçekten güzeldi o yüzden gitmek istemiştim.Sizlerle beraber olmak daha güzeldi, teklifler değişince vaz geçmek durumunda kaldım. Tabi bizdede hata öldu sonucu beklemeden çekildik, Emeklerin için çok teşekkür ederim,

Benol Hazaroğlu
21-01-2012, 17:46
Sitemizin çok fazla üyesi olduğunu sanıyordum. Ama bu üyelerin hepsinin aktif olduğunu düşünmem hataydı.

Herkes benim gibi gözünü açınca ilk ağaçlar nete dalmıyor bunu atladım.

Çalışan var. Çocukları küçük olanlar var. Hele büyük şehirlerde yaşayanlar hayatla yarış yapıyorlar.

Bu geziyi çok fazla üyeye duyuramadık gelmek isteyenlerde kesin kararlarını bildirmediler gaiba.

Sağlık olsun ne yapalım inşallah başka bir geziyi çoğunluk sağlayıp gerçekleştiririz.

Hepinizi seviyorum.

Jezebel
08-02-2012, 18:13
Indoor Flower Shows - Keukenhof - Lisse - Holland (http://www.keukenhof.nl/en/22/indoor-flower-shows.html)

http://www.youtube.com/watch?v=5oyjnMhX-cM&feature=colike

Neden hayal kaldı?!
Flower parade 21 nisan cumartesi .

Müjgan Yılmaz
08-02-2012, 18:29
Sevgili Zenfree,
Gezi programlarına daha yeni başlıyorsun,bana bir sözün vardı ,cami ve müzeleri gezecek ve engin bilgi birikiminden faydalanacaktık,umarım hatırladın...Havalar bir düzelsin hemen Süleymaniye den başlıyabiliriz,ne dersin?
Ben,Nisan ayında ki sergilerim nedeniyle Hollanda gezisine katılamıyordum ama hep gelişmeleri takip ettim,ellerine ,yüreğine sağlık,kısmet başka zamana olur inşallah....

Hülya
08-02-2012, 20:16
Merhaba
Amsterdam 3 Gece Klm | Etstur (http://www.etstur.com/Yurtdisi-Tatil-Turlari/Tum-Turlar/Avrupa/Hollanda/Amsterdam-3-Gece-Klm)
fiat daha uygun,ne dersiniz.

Jezebel
08-02-2012, 21:21
20 nisan'da İstanbuldan kalkış olması güzel,
de cumartesi sabah bizi saat 8.00 Flower parade 'ye yetiştirecek bir alternatif ekstra görmüyorum.
Belki önceden konuşulursa ayarlanabilir. Güzel bir tur geldgi gözüme.
KLM de kulağa güzel geliyor...

Benol Hazaroğlu
09-02-2012, 09:49
Chelsea çiçek fuarı için fuar.com a telefon açmıştım. Bugün Emel hanım Fransa'dan telefonla aradı. Onunla konuşalı epey zaman olmuştu. O da otellerin çok dolu olduğundan ve otel bulmakta zorluk çektiklerinden ama arayışlarını sürdürdüklerini bana bildireceklerini söyledi.

Ne dersiniz Londra'da olan bu fuara uygun fiyat alabilirsek katılım olur mu acaba?

Bana yine Amsterdam yolculuğu göründü 21 Şubatta maçımız var. Gitmeyi düşünmüyorum hem soğuk hem eğer gidebilirsek sizlerle gitmeyi tercih ederim.

Benol Hazaroğlu
09-02-2012, 09:54
Bu arada Hülya hanımın teklifine turla konuşup fuarı ekleyebiliriz.

Benol Hazaroğlu
09-02-2012, 10:12
Ets ye telefon açtım. Bu tura istediklerimizi ekleyebilir mi diye 20 kişi olursak sorun yok.
ama tura 10 kişi kadar katılırsak rehberlerin yardımcı olacağını söyledi.
Lütfen görüşlerinizi bildirin.

Ayşe Özdil
09-02-2012, 11:37
Bu konu kapandı sanıyordum. Ben de artık nisan için başka program yaptım ne yazık ki. Ama Müjgan Hanım ın önerdiği gibi, Zenfree nin rehberliğinde başka günlük gezilere katılabilirim : )

Benol Hazaroğlu
10-02-2012, 15:13
Chelsea flower Showa Fuartur teklifi

2 kişilik oda konaklama 920 Euro
22-26 Mayıs
Londra Ambassador Earls Court Hotel
Flower Showa 2 durak uzaklıkta
Thy uçuşlu

Burası yeri değil biliyorum ama ilgilenen arkadaşlar olursa başlık açarız diye düşündüm.
Böyle turlara 6 ay evvelden müracat etmek gerektiğini söylediler.
İlgilenen arkadaşlar Fuarturdan Esra hanımdan bilgi alabilirler.

engindenizduray
13-02-2012, 17:29
Herkese selamlar; yurtdışı tur-gezi vb. programları çalıştığımız kurum-kuruluş-firmalardan izin alabilmek ve vize işlemlerini yapabilmek açısından en az 2ay sonra gerçekleşecek şekilde ayarlayabildiğimiz takdirde etkinliklere katılımın daha yüksek olabileceği inancındayım dostlar. Hatta bu tur-gezi-seminer-toplantı vb. etkinlikler yıllık takvim şeklinde (örneğin şimdiden 2013'ün yıllık programı oluşturabilir) planlanabilirse herkes için çok daha faydalı olabilir.

Çabalarınızı ve çalışmalarınızı takdirle, hayranlıkla takip ediyorum.

sevgiler...
E.D.DURAY

zenfree
14-02-2012, 00:00
Sevgili Zenfree,
Gezi programlarına daha yeni başlıyorsun,bana bir sözün vardı ,cami ve müzeleri gezecek ve engin bilgi birikiminden faydalanacaktık,umarım hatırladın...Havalar bir düzelsin hemen Süleymaniye den başlıyabiliriz,ne dersin?
Ben,Nisan ayında ki sergilerim nedeniyle Hollanda gezisine katılamıyordum ama hep gelişmeleri takip ettim,ellerine ,yüreğine sağlık,kısmet başka zamana olur inşallah....

Bu konu kapandı sanıyordum. Ben de artık nisan için başka program yaptım ne yazık ki. Ama Müjgan Hanım ın önerdiği gibi, Zenfree nin rehberliğinde başka günlük gezilere katılabilirim : )

Müjgan Hanım, Ayşe Hanım mesajlarınızı yeni farkettim. Özür dilerim cevap gecikti. Müjgan Hanım tarihi mekanlara ilgili engin bilgilerim malesef yok ancak TURSAB ile görüşüp, bir rehber eşliğinde gezi yapabiliriz. Ayşe Hanım sizi de aramızda görmek beni çok memnun eder. :)

zenfree
14-02-2012, 00:02
Herkese selamlar; yurtdışı tur-gezi vb. programları çalıştığımız kurum-kuruluş-firmalardan izin alabilmek ve vize işlemlerini yapabilmek açısından en az 2ay sonra gerçekleşecek şekilde ayarlayabildiğimiz takdirde etkinliklere katılımın daha yüksek olabileceği inancındayım dostlar. Hatta bu tur-gezi-seminer-toplantı vb. etkinlikler yıllık takvim şeklinde (örneğin şimdiden 2013'ün yıllık programı oluşturabilir) planlanabilirse herkes için çok daha faydalı olabilir.

Çabalarınızı ve çalışmalarınızı takdirle, hayranlıkla takip ediyorum.

sevgiler...
E.D.DURAY

Engin Bey "bu sene geçti, seneye Allah Kerim" diyorsunuz yani.:) Haklısınız.

engindenizduray
14-02-2012, 01:20
Engin Bey "bu sene geçti, seneye Allah Kerim" diyorsunuz yani.:) Haklısınız.

:o Canımız sağ olsun,
öyle demek istemedim aslında; şimdiden gelecek yıla yönelik bir etkinlik takvimi oluşturmanın katılım ve diğer hususlar açısından sağlıklı olabileceğine dikkat çekmek istedim.

elim
06-03-2012, 19:44
Ben bu tarihte burda olacağım. Başka kimleri göreceğiz?

Benol Hazaroğlu
07-03-2012, 08:23
Biz toplu gitmeyi hayal ettik olmadı.
Bizim yerimize de gezin, görün ve resimleyin lütfen.

elim
10-03-2012, 01:23
Mutlaka sizlerle güzellikleri paylasacagim...

Hülya
11-03-2012, 01:06

Belki ben de orada olurum :)

Oralarda gitmişseniz,bu seraları da görmeniz gerekir bence.

Küpeler - Galeri - agaclar.net (http://www.agaclar.net/galeri/showimage.php?i=26908&catid=member&imageuser=33347)

Jezebel
25-03-2012, 18:39
21 nisanda ben de bu etknlğe katılacağım- Flower Parade :) (http://www.keukenhof.nl/en/25/flower-parade.html)

Hülya
25-03-2012, 18:51
21 nisanda ben de bu etknlğe katılacağım- Flower Parade :) (http://www.keukenhof.nl/en/25/flower-parade.html)

Keyifli seyirler,Sayın jezebel. :)

Kozanli
28-10-2018, 05:47

Yağmurlu ☔ bir gündü üstelik hava oldukça soğuktu sahilde ikimizden başka kimse yoktu.
Sağanak yağışta ıslanmamk için aslında üşüdüğümüzden otele dönmüştük.
Ertesi gün fuarın açımında havanın güzel olmasını diliyor geldiğimize değsin istiyorduk ve öylede olmuştu.
Otel sahildeydi fuar ise 30 km uzakta yol boyu aracımızla giderken rengarenk çiçek 🌸 tarlalarını görünce yol almak
İlerlemek çok ağır oluyordu resim çekmekten.
Görüyorum ki büyük bir grup bu geziyi gerçekleştirememiş.
Bilgisayarım istanbulda yanımda olsaydı şaşırtmalı resimler yüklerdim.

Olacak ya yazı kazınmıyor silinmiyor.

kayasemra
12-06-2019, 18:07
Ne kadar güzel bir aile burası:cool: