View Full Version : Kaktüs-sukulent sohbet toplantısı (17.12.2011)
Böyle bir başlık açacağım hiç aklıma gelmezdi. :)
selenn kısa bir tatil için geliyor. Onun sizleri özlediğini ve siz; kaktüs sevdalılarının da bir araya gelerek sohbet etmekten zevk alacağınızı düşünerek, mini bir toplantı yapalım diye düşündüm.
Toplantı tarihi : 17.12.2011 cumartesi günü - saat 13.00
Yer için haber bekliyorum, en kısa zamanda belirteceğim.
Güler hanım iyi akşamlar,güzel düşünmüşsünüz bende katılmak isterdim fakat 17.12.2011 cumartesi günü bazı arkadaşlarla Flower turkey çiçek fuarına gitmek için sözleşmiştik.
Bu yüzden katılamayacağım için üzüntülüyüm.Güzel günlerde görüşmek üzere.
Güzin Çakar
07-12-2011, 07:31
Günaydın Güler Hanım mini toplantıyı Selenn'in sayfasında okumuştum ve katılmayı düşünüyordum.Ama, ben de arkadaşlarımla o gün FlowerShow'a gideceğim.Mini toplantının tarihi değiştirilemez mi? Sevgilerimle...
günebakan
07-12-2011, 10:35
Ablacığım birçok arkadaş fuara gidecek gibi isterseniz fuarda buluşulsun onun da etrafında sohbet edilecek oturma yerleri vardır sanırım tabii bu bir fikir:)
Fuara yakın bir mekan belirlesek nasıl olur?
Bana uyar, mekân işi zenfree'ye ait.
Eğer cumartesi toplanacaksak Pazar günü de fuara gidebiliriz. Yine de siz bilirsiniz.
Selenn ile konuşayım belki 24.11.2011 cumartesiye de kaydırabiliriz, size uyar mı?
günebakan
07-12-2011, 18:59
Bana eğer bir sorun olmazsa Cumartesi pazar hep uyar ablacığım:)
Eğer cumartesi toplanacaksak Pazar günü de fuara gidebiliriz. Yine de siz bilirsiniz.
Selenn ile konuşayım belki 24.11.2011 cumartesiye de kaydırabiliriz, size uyar mı?
Tarihe karar verirsek mekanı ona göre belirleyebiliriz.
Sevgili zenfree fuara ayın onsekizinde gideceğim.
Selen için toplantıyı 17.12.2011 cumartesi günü yapalım. Gelmek isteyenler gelir, beraberce sohbet ederiz.
Daha sonraki tarihler ona da uymuyor galiba.
Senden ricam saat 13.00 gibi buluşacağımız bir mekân olsun. Çayımızı, kahvemizi içelim.
Ben, eğer selen de müsait olursa onu ve Müjgan Yılmaz'ı da alarak pazar günü fuara gideceğim.
Selen'in sayfasını okurken aldığım hazzı, kendisini dinleyerek pekiştirmek isterim.
Ben de katılacağım toplantıya.
Ayın 17 sinde olursa bende gelebilirim.
Sevgili zenfree fuara ayın onsekizinde gideceğim.
Selen için toplantıyı 17.12.2011 cumartesi günü yapalım. Gelmek isteyenler gelir, beraberce sohbet ederiz.
Daha sonraki tarihler ona da uymuyor galiba.
Senden ricam saat 13.00 gibi buluşacağımız bir mekân olsun. Çayımızı, kahvemizi içelim.
Ben, eğer selen de müsait olursa onu ve Müjgan Yılmaz'ı da alarak pazar günü fuara gideceğim.
Ayın 17'si için toplantı mekanı bakmaya başlayalım o zaman.:)
Selenn baharda gelemez mi tekrar:)
Bir kıskandım, bir kıskandım. Selenn, özlediklerim, tanışmayı çok istediklerim, kaktüs sohbeti, bir de Flowershow. Yani bula bula şu kış gününü buldunuz. Neyse yüreğimi ve sevgilerimi gönderiyorum ben de. Belki bir bahar günü, görüşmek üzere...
Nevsun Hanım keşke gelebilseniz. Çok memnun oluruz.:)
Dayanamadık, Feriha ve ben gelmeye karar verdik.
Bir aksilik olmazsa 17 si sabahı oradayız.
Müjgan Yılmaz
08-12-2011, 13:17
Gülercim,
Sevgili Selen le ben de görüşmek isterim,bir seminerim var sabah 10.00 da başlıyor,sanırım gecikmeli bile olsa size katılabilirim.
Selenn bu yazılanları okumuş olsaydı eminim ki çok sevinirdi. Onun adına ben teşekkür ederim.
O halde 17 Cumartesi günü selenn için buluşuyoruz (kaktüs ve sukulent toplantısı olarak), 18 Pazar günü de Fuara gidiyoruz.
Satı Uğurtan
08-12-2011, 16:53
Sevgili Güler hanım, çok büyük bir engel olmazsa bende katılacağım sevgiler saygılar.
Çok seviniriz, seminere de bekledik sizi ve ekibinizi ( :D) ama gelemediniz.
Görüşmek üzere inşallah.
Satı Uğurtan
08-12-2011, 20:33
Ekiple daha görüşemedim fakat ben geliyorum, sanıyorum ekiptende birilerini kandırabilirim:)
Seminere gerçekten canı gönülden istiyordum gelmeyi fakat istenmeyen nedenlerden dolayı olmadı, görüşmek üzere.
Satı Uğurtan
08-12-2011, 22:02
Ekip hazır cemo, alcen, yücel, ben geliyoruz:)
Vildan Sönmez
08-12-2011, 22:16
Selen ve kaktüssever arkadaşlarla buluşmak güzel olur, bir aksilik olmazsa katılmak isterim.
(Yer Beşiktaş civarı olurmuş ve meşhur Beşiktaş kaktüsçüsüne de uğrarmışım :D )
Amaannn bu buluşma pazar günü olsa fuara girişde toplanılsa güsel olurdu.Ben de pazar günü gıtmeyi düşünüyorum kısmet ise.
Sn.cemo ve sn.alcen de bahcelerini getirse bütüün güzelliklerini tam süper olurdu...
bettyycim
09-12-2011, 09:31
Selen ve kaktüssever arkadaşlarla buluşmak güzel olur, bir aksilik olmazsa katılmak isterim.
Beşiktaş civarı olursa bende seve seve katılırım, motorla karşıya geçmek daha kolay olur.
Beşiktaş'da cumartesi günleri semt pazarı kuruluyor, o yüzden trafik allak bullak olur. Beyoğlu da çok yakın. Zenfree Beyoğlu'nda güzel bir pastane bulmuş. Açık alanı da varmış sigara içenler için. Dilek Pastanesi dedi, ama daha tam netleşmedi.
Beyoğlu zor mu geliyor?
Manolya_
09-12-2011, 10:48
Merhaba Güler Hanım,
Ben beyoğlu en uygun yer diye düşünüyorum.
Ama elbette diğer aarkadaşların da fikirlerine saygım var.
ama hemen hemen herkes için adres bulma konusunda beyoglu daha kolay olacak kanısındayım.
ve mutlaka bu toplantıya katılmayı sizlerle yakından tanışmayı çok arzu ediyorum
saygılarımla
Asuman
Beyoğlu merkezi bir yer, ayrıca daha evvel de Mecidiyeköy'de Mayk Cafe'de buluşmuştuk. Orası ile de konuşabiliriz. Hem merkezi bir yer, hem de yiyecekler normal.
Manolya_
09-12-2011, 11:30
Beyoğlu merkezi bir yer, ayrıca daha evvel de Mecidiyeköy'de Mayk Cafe'de buluşmuştuk. Orası ile de konuşabiliriz. Hem merkezi bir yer, hem de yiyecekler normal.
Sevgili Güler Hanım,
Benim için her ikiside uygun. ancak kişisel düşünmem yanlış olur.
Siz diğer arkadaşlarımızı da düşünerek eminim en güzel yer seçimini ayarlarsınız.
Ben köşeme çekilip son kararınızı ve adres açıklamasını bekleyeyim artık;)
Saygılar
Güler Hanım, Match Cafe. :)
MATCH Cafe
Mecidiyeköy, Ortaklar cad. No 10/1-4
http://www.agaclar.net/forum/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/22814.htm toplantımızı orada yapmıştık.:)
Vildan Hanım'dan Maçka'da 10 NUMARA CAFE önerisi geldi.:)
Maka On Numara Cafe (http://www.onnumaracafe.com/v1/)
Öncelikle Selenn e teşekkürler. Tabii, kaktüs ve sukulent seven dostları bir araya getirme gayretinden dolayı, Güler hanım a ayrıca teşekkürler.
Toplantıya geleceğim inşallah. Sevgiler.
Maçka güzel bir yerdir ama merkezi bir yer değil. :)
Süper olurdu süperrr;) Toplantı öncesi o kaktüscüde buluşsak mı acaba. Nabzım mı hızlandı ne:))
Bence de kaktüs toplantısı öncesi kaktüscüye gitmek, ön bilgilendirme olurdu:p
Gidelim, gidelim.
Kaktüscüler için en güzel buluşma mekanı, kaktüs satışı da olan bir sera olurdu eminim:)))
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
Liste yapmaya çalıştım:)))
Ellerine sağlık.
Peki, erken kalkabilirseniz neden olmasın. Saat onda kaktüsçüye gideriz daha sonra da Mecidiyeköydeki match cafe'ye olur mu?
Hatta devam da edeyim....
Daha sonraki günlerde (İstanbul dışından gelenler eğer bir iki gün daha tatillerini uzatabilirlerse), onları Eminönüne- hatta taa Sinekli'ye Yücel Canpolat B.B bile götürebilirim.... dermişim.
Aşk olsun sayın cemo, benim adım yok :)
Teşekkürler sayın cemo. :)
Peki, erken kalkabilirseniz neden olmasın. Saat onda kaktüsçüye gideriz daha sonra da Mecidiyeköydeki match cafe'ye olur mu?
alcen ve ben gece 1 otobüsüne bineceğiz. Sabah 6 da İst. da olacağız. Yani erken kalkmak gibi bir sorunumuz yok, bize uyar:))
Nevsune ve feriha da erken saatte orada olacaklar.
Kaktüs serası bizi çok mutlu eder.
Aşk olsun sayın cemo, benim adım yok :)
Özür;)
Hemen ekledim sizi.:))
günebakan
09-12-2011, 15:55
Ben kaktüscünün yerini kaçırdim galiba birileri kaktüscünün yerini de eklerse çok sevinirim:)
Adalet Yağcı
09-12-2011, 17:15
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
Liste yapmaya çalıştım:)))
İnşallah orada olmak istiyorum Cemo'cuğum.
Kirazı da ekledim. Selen'nin başlığında yazmıştı.http://www.agaclar.net/forum/885282-post455.htm
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
19- kiraz
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
19- kiraz
20-Hhatice
zenfree Tarabya mado olur mu?
bettyycim
10-12-2011, 13:55
TBence Taksim-Beyoğlu daha uygun Hatice abla Trabya uzak, bizi de düşünün
Ha haaa ha, gözünü sevdiğim Tarabya'lılar. Toplantıyı isterseniz sizin evin bahçesinde yapalım mı? .... demişim.
Hem zenfree hem de Hhatice tarabya'da oturuyorlar da....hoş selen de Yeniköy'de....
(şaka yapıyorum sakın alınmayın)
Şehir dışından gelecekleri de düşünüp, ulaşımı kolay bir yer bulunursa sevinirim.
Beşiktaş taki, seraya yakın olursa hele, katmerli sevinirdik :))
günebakan
10-12-2011, 14:46
Herkesin kolaylıkla ulaşabileceği bir yer harika olur bence de:)
Merak etmeyin arkadaşlar, ya Mecidiyeköy Match cafe veya Beyoğlu Dilek pastanesi. Her ikisi de merkezî yerde, kolaylıkla ulaşabiliriz.
Adalet Yağcı
10-12-2011, 16:55
Beşiktaş'ta bir yer olmaz mı sevgili Güler, Seraya uğramak isteyenler de sevinirler hem.
Daha önce harika patlıcan kebabı yediğimiz bir yer vardı hani, öğretmen evinin altlarında(adını hatırlayamadım), hava güzel olursa dışarıda da oturabiliriz, sonra da serayı gezeriz.
Ne dersiniz?
Daha önce harika patlıcan kebabı yediğimiz bir yer vardı hani
Patlıcan kebabının tadı, hala damağımda benim de:)) Sizlerin tadı da:))
Adalet Yağcı
10-12-2011, 17:11
Sevgili Müjgan(Yılmaz)ın tavsiyesiydi, seraya da çok yakın ayrıca Cemo'm :D
Yeniden bir arada olmak çok güzel olacak, heyecan sardı şimdiden.
Madem seraya da yakın, biz otobüsten iner inmez oraya konuşlanalım :D:D:D
sera var, kebap var daha ne yer arayıp duruyoruz ki:))
Adalet Yağcı
10-12-2011, 17:24
Bence de :)
Sevgili Güler gelsin bakalım ne diyecek.
Biz uzaklardan geldik diye bastıralım mı biraz ne dersin :))
Merhabalar;
Hazır İstanbul'a fuar için gelmişken tanışmış olurum sizinle.. Henüz kaktüs hastalığına tutulmamış biri olarak belki aranıza almak istersiniz beni.. :-) Sevgiler..
Adalet Yağcı
10-12-2011, 20:07
Sevgili kuyrukk, ben de kaktüs ve sukkulentçi değilim, ama bu işe gönül vermiş dostlarımla birlikte olmak istiyorum.
Aslında fuar kaktüs bahane, burada dostluk şahane :))
Yani demek istiyorsunuz ki, öğretmenler evinde toplanalım, yemeği aşağıdaki kebapçıda yiyelim. Kaktüs serası da nasılsa Beşiktaş'ta oraya da yürürüz öyle mi?
O zaman Müjgan'ı devreye sokmamız gerekiyor, ama o gün onun bir semineri var. Bir iki gün önceden konuşması gerekir herhalde.
Dediğim gibi o gün Beşiktaş'da semt pazarı var, trafik felâkeret olur, yemek yediğimiz yerin tam karşısında otopark var, inşallah arabaları park etmeye yer bulabiliriz. Benim için pek sorun olmaz ben ara sokaklarda da yer bulurum ama arabası ile geleceklere yardımcı olmamız gerekir.
Sevgili kuyrukk, ben de kaktüs ve sukkulentçi değilim, ama bu işe gönül vermiş dostlarımla birlikte olmak istiyorum.
Aslında fuar kaktüs bahane, burada dostluk şahane :))
Bu güzellik kaçmaz diyerek listeye ekleneyim bari :-)
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
19- kiraz
20-Hhatice
21- Kuyrukk
Mustafa Abdal
10-12-2011, 20:49
Sanırım 7 sukulent 4 kaktüs bağımlı grubuna sokmaz. Ustalara kulak kabartmak iyi olur sanırım;
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
19- kiraz
20-Hhatice
21- Kuyrukk
22-meraklı_amatör.
Adalet Yağcı
10-12-2011, 21:01
Yani demek istiyorsunuz ki, öğretmenler evinde toplanalım, yemeği aşağıdaki kebapçıda yiyelim. Kaktüs serası da nasılsa Beşiktaş'ta oraya da yürürüz öyle mi?
O zaman Müjgan'ı devreye sokmamız gerekiyor, ama o gün onun bir semineri var. Bir iki gün önceden konuşması gerekir herhalde.
Dediğim gibi o gün Beşiktaş'da semt pazarı var, trafik felâkeret olur, yemek yediğimiz yerin tam karşısında otopark var, inşallah arabaları park etmeye yer bulabiliriz. Benim için pek sorun olmaz ben ara sokaklarda da yer bulurum ama arabası ile geleceklere yardımcı olmamız gerekir.
Müjgan'la ben konuşurum, arabayı Müjgan'ın kızı Zeren'in evinin önüne park edebilirsin, orası sakin görünüyordu.
Şu güzel kebaptan bir daha yiyelim, müjgan'da özlemiştir.
Beşiktaş'ta bir yer olmaz mı sevgili Güler, Seraya uğramak isteyenler de sevinirler hem.
Daha önce harika patlıcan kebabı yediğimiz bir yer vardı hani, öğretmen evinin altlarında(adını hatırlayamadım), hava güzel olursa dışarıda da oturabiliriz, sonra da serayı gezeriz.
Ne dersiniz?
Madem seraya da yakın, biz otobüsten iner inmez oraya konuşlanalım :D:D:D
sera var, kebap var daha ne yer arayıp duruyoruz ki:))
Hangi seradan bahsettiğinizi anlayamadım?
Beşiktaş'taki kaktüsçüden mi söz ediyorsunuz?;) İskelenin yanındaki köprünün altında ufak bir tezgahta satış yapıyor.:(
Vildan Sönmez
10-12-2011, 21:24
Ben senin söylediğin kaktüsçüye uğramaktan bahsttim, sanırım arkadaşlar başka bir serayı söylüyor.
Kaktüsçü denilince, ben sera yapıvermişim olayı özür:)) Aklım fikrim seralarda:))
Trafik sorun olacaksa, biz uyarız yol bilenlere.
Yücel Canpolat
10-12-2011, 22:33
Ellerine sağlık.
Hatta devam da edeyim....
Daha sonraki günlerde (İstanbul dışından gelenler eğer bir iki gün daha tatillerini uzatabilirlerse), onları Eminönüne- hatta taa Sinekli'ye Yücel Canpolat B.B bile götürebilirim.... dermişim.
Sevgili arkadaşlar Güler hocamı kıracakmısınız yoksa?(hiç kimsenin hocamı kırmayacağını bildiğimden hazırlıklara başlanmıştır, biline:)
Kaktüsçü denilince, ben sera yapıvermişim olayı özür:)) Aklım fikrim seralarda:))
Kaç gün İstanbul'dasın? Kalırsan seraya da gideriz.:)
Bahsettikleri kaktüsçü İskelenin yanındaki olmalı. Ben de hiç gitmedim ama Ferda'dan duymuştum.
O zaman Müjgan Yılmaz ile konuşup, mekân işini netleştirelim. Daha sonra da Müjgan yerin tarifini iyice yazar, arkadaşların bulması da kolaylaşır, ben de tarif ederim.
Cemo, Adalet Yağcı, Hhatçe orayı biliyorlar zaten. Daha evvel de gitmiştik.
Adalet Yağcı
10-12-2011, 22:49
Hangi seradan bahsettiğinizi anlayamadım?
Beşiktaş'taki kaktüsçüden mi söz ediyorsunuz? İskelenin yanındaki köprünün altında ufak bir tezgahta satış yapıyor.
Yanlış hatırlamıyorsam öğretmen evi civarında bir sera vardı Zenfree, geçen defa öğretmen evinde toplandığımızda, yakın olduğu için serayı gezmekten bahsetmiştik.
Sevgili Güler bu konuya açıklık getirecektir.
Tabi canım, ben de uyarım, önemli olan bir arada ola bilmek.
Arkadaşlar, bu sohbet toplantımızda arkadaşlarımız Beşiktaş'da bulunan kaktüsçüyü de ziyaret etmek istiyorlar.
Bahsi geçen kaktüsçü hemen Beşiktaş Meydanındaki iskelenin yanında bulunan viyadüğün altındaymış, ben hiç oraya gitmedim, tariflerden biliyorum.
Yemek yemeği ve toplantıyı yapmayı plânladığımız yer, Fulya'ya doğru tam da Ihlamur Kasrı'nın bulunduğu yerde. Yani Beşiktaş'ın bir ucundan diğer bir ucu gibi.
Ve ayrıca daha evvel de bahsettiğim gibi o gün Beşiktaş'da semt pazarı var, trafik felâket. Bu durumda kaktüsçüden oraya bir 20-25 dakika yürüyerek gitmek zorunluluğu çıkıyor.
Arkadaşımız Müjgan Yılmaz, sağolsun bize yardımcı oldu ve Ihlamurdaki Öğretmenler evinde sohbet edebileceğimizi söyledi. Ayrıca hemen Ihlamurdaki nikâh dairesi ve Migros'un karşısındaki Pide salonunda ki bizler daha evvel de burada nefis pide yemiştik, 15.00 TL.ye patlıcanlı Pide beraberinde bir içecek için fiyat da almış. Saat 13.00 gibi pide yiyebiliriz.
Sizlere sormak istediğim; daha erken bir saatte mesela 10.30 - 11.00 gibi kaktüsçüde buluşup, oradan yemeğe geçiş daha sonra da sohbet için yukarı öğretmenler evine mi çıkalım, yoksa yemek saatinde buluşup, yemek yiyip, sohbet yapalım ve daha sonra da kaktüsçüde dolaşıp orada mı vedalaşalım?
Merhaba, toplantıya katılan renkli simaları görüp aranızda olmak isteyip olamamak çok kötü bir durum. İşi kırabilirsem sonuna da olsa yetişebilirsem gelmeyi çok isterim. Şimdiden güzel bir gün diliyorum.
Arkadaşlar iyi hoş ama toplantı mekanını Beşiktaştaki kaktüsçüye göre ayarlamak; katılacak olan arkadaşlar için hüsran olabilir.Burası ne kaktüs serası ,ne de Botanik bahçesi Beşiktaş vapur iskelesine giderken otobüs duraklarının orada,viyadük altında bir hediye dükkanı bu arada bir kaç değişik kaktüste bulunuyor.Daha çok ufak ve yapma çiçek yapıştırılmış kaktüsler satıyor.Yeni çeşit kaktüsleri ise salı günleri getiriyormuş.(Kendi ifadesi).Fiatlarıda ucuz değil.
Benim bunları yazmaktan maksadım gelecek olan arkadaşların çok fazla bir beklentiye girmemeleri.Fakat Kaktüs ve suculent sever arkadaşların buluşmaları, tanışmaları ve sohbetleri kaçırılmayacak kadar büyük bir zevktir diye düşünmekteyim.Herkese selamlarımla.
Bu arada toplantı mekanı ve zamanının artık kati olarak belirlenmesi vakti gelmiş olduğunu düşünüyorum.Sayın Güler hanımın dediği mekan herkes için uygun ise saat için bir karar verilmesi ve toplantıdan sonra istek olur ise çiçekçiye veya başka bir seraya gidilmesi kararlaştırılabilir.
Cumartesi günkü bütün işlerimi iptal ettiğimi ve sanal olarak görüştüğümüz arkadaşlarla tanışabileceğim için sevinçli olduğumu bildiririm.Sağlık ve huzurlu günler dilerim.
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
19- kiraz
20-Hhatice
21- Kuyrukk
22-meraklı_amatör.
23-yener.T ve eşi
Arkadaşımız yener.T doğru söylüyor. Dedim ya sizlere gitmedim ama pek de matah bir yer olmadığını duymuştum.
Ben sizin yerinizde olsan programa şöyle bir değişiklik yapardım. Buluşmayı saat 10.00 da Taksim Metro durağının önünde yapalım, oradan finükiler ile aşağıya inip, tramvay ile Eminönü ve arkadaki çiçekçileri dolaşalım. Sonra da saat 13.00 gibi Beşiktaştaki kebapçıda olalım. Hem o kadar yol da yürümemiş olursunuz.
Bütün bunlar sadece teklif, karar sizlere ait.
Sevgili Güler Hanım ve emeği geçen diğer arkadaşlar, hepinize çok teşekkürler..
Güler Hanım, Beşiktaş kaktüsçüsünden Yener Beyin yazdıklarıyla soğudum, gitmeyelim oraya:rolleyes:
Nevsun ve ben Beşiktaştan ulaşımın çok zor olmadığı her yeni düzenlemeye hazırız.
Birlikte güzel vakit geçirebileceğimiz en isabetli planı yapacağınız kesin, heyecanla buluşmayı bekliyoruz..:)
Eser İlhan
13-12-2011, 16:10
Arkadaşımız yener.T doğru söylüyor. Dedim ya sizlere gitmedim ama pek de matah bir yer olmadığını duymuştum.
Ben sizin yerinizde olsan programa şöyle bir değişiklik yapardım. Buluşmayı saat 10.00 da Taksim Metro durağının önünde yapalım, oradan finükiler ile aşağıya inip, tramvay ile Eminönü ve arkadaki çiçekçileri dolaşalım. Sonra da saat 13.00 gibi Beşiktaştaki kebapçıda olalım. Hem o kadar yol da yürümemiş olursunuz.
Sevgili Güler Hanım, bu hafta sonu programım hep uc ucuna. O yüzden şimdiye dek sesimi çıkarmadım kaktüs-sukkulent toplantısı için.
C.tesi lise arkadaşlarımla akşam Aya Irini'de bir konsere gideceğiz. Gündüz de belki birşeyler yaparız. Ama aklım ve kalbim de sizin toplantıda. Sizlerle bir arada olmayı çok isterim. Bu son söylediğiniz programın Eminönü ayağına katılabilirim belki. Sevgiler.
Karara uyarız. Sizler, trafik durumunu ve nerede ve var daha iyi biliyorsunuz. Sevgilerimizle.
Müjgan Yılmaz
13-12-2011, 16:52
Sevgili Arkadaşlar;
17-Aralık -Cumartesi günü,sa:13.00 için PİDE PARK da (Patlıcanlı kebap tavsiyem, )14.30-15.00 gibi hemen yanın da Beşiktaş Öğ.Evin de (çay kahve içerek sohbet yapabileceğimiz sakin bir mekan)rezervasyonumuzu yaptım.
Keyifli bir zaman geçirmemiz için önceden gidip gerekli düzenlemeyi yapacağım..
Not:Pide park ın Vale hizmeti var.
Sözünü ettiğim mekanlar,Beşiktaş evlendirme dairesinin ,Migros un karşısın da,Ihlamur kasrının çaprazın da,Anadolu yakasından,gelenler Barbarosa girmeden Ihlamur sapağından direk ıhlamura geçip evlendirme dairesinin etrafından dönecek(zorunlu olarak)ve Pide parkla karşılaşacak.
Taksim istikametin den gelenler ,Maçka ,Hüsrev Gerede den Şair Nedim e geçerek gelebilir.
Nişantaşın dan da topağacı ya da fulya yolundan gelinebilir.
Ayrıca tam tarif isteyen arkadaşlar da beni arayabilir.
Arkadaşlar biz İstanbul'lular, siz dışarıdan gelecek arkadaşlarımızın isteklerini yapmak istiyoruz.
Eminönü derseniz yukarıda yazdığım gibi en kolay ve güzel ulaşım metro yolu.
bettyycim, Adalet, alcen, satı uğurtan, sizler de feriha ve nevsune gibi mi düşünüyorsunuz?
günebakan
13-12-2011, 18:31
Planımız böylemi şimdi acaba?
17-Aralık -Cumartesi günü,saat:13.00 için PİDE PARK da
14.30-15.00 gibi hemen yanın da Beşiktaş Öğ.Evin de
serkan_istanbul
13-12-2011, 18:34
Evet tam adres lütfen bende orda olmak isterim bir aksilik olmazsa sevgilerimle kaktüs adlarını bimesemde benimde nacizane 40 kadar fazlada olabilir mevcut kaktüs bahane dostlarla buluşmak tanışmak bence şahane olacak sevgiyle kalınız.
Evet, 17 Aralık 2011 cumartesi günü saat 13.00 de pidecide pide yedikten sonra yukarı öğretmenler evine sohbete çıkacağız. Çıkacağız da daha evvel buluşup Eminönüne mi gidelim, yoksa Beşiktaştaki kaktüsçüye mi?
Sevgili Serkan İstanbul, Beşiktaştan ıhlamura doğru dümdüz gel. Yolun sonunda ıhlamur kasrı vardır. Burada yol üçe ayrılır, sol taraftan gidince Akaretlere ve Topağacına doğru gidilir. Düz devam ederseniz Fulya'ya, sağa doğru giderseniz de Dikilitaş ve Darphaneye gider.
Siz hiçbir yöne gitmeyin. Yol bittiğinde sol tarafta Migros'u göreceksiniz, sağ tarafta da hemen PİDE PARK'ı göreceksiniz. Öğle yemeğini de orada yiyeceğiz. Daha sonra hemen sağ taraftaki parkın içindeki öğretmenler evinde sohbet edeceğiz.
Güler hanım, Beşiktaş'ın cumartesi günkü pazar yoğunluğu, kaktüscünün de pek tatmin edici olmaması düşünülünce Eminönü daha iyi bir seçenek gibi görünüyor. Yine de maksat bir arada olmak, yapacağınız her programa seve seve katılırız.
Bu arada, bilgisayarı bozuk olduğu için Coyote'yi ben ekleyeyim.
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
19- kiraz
20-Hhatice
21- Kuyrukk
22-meraklı_amatör.
23-yener.T ve eşi
24- Coyote
Adalet Yağcı
13-12-2011, 19:38
Arkadaşlar biz İstanbul'lular, siz dışarıdan gelecek arkadaşlarımızın isteklerini yapmak istiyoruz.
bettyycim, Adalet, alcen, satı uğurtan, sizler de feriha ve nevsune gibi mi düşünüyorsunuz?
Sevgili Güler, senin misafirperverliğin tescillendi artık, bilmeyen yok :))
Ben de biliyorum ki, sevgili Müjgan ve sen kusursuz bir organizasyon yapacaksınız.
Ben kendi adıma düşüncelerimi yazayım, Cuma sabahı İstanbul'da olacağım, sanırım biraz yorgun olurum, Eminönü gezinize katılamazsam sizlere ayıp etmiş olur muyum, sizi Pide Park ta beklerim, ne olsa yemek için orada buluşacağız.
Merhabalar;
Beşiktaş taki kaktüscü için bende arkadaşlarımız gibi düşünüyorum. İstanbul'a 4 gün önce geldim. Çocuklarımı ziyaret etmek ve fuar ana sebepler tabi. Bu arada Beşiktaş taki kaktüscüyü yazılarınızdan merak ettiğim için arayıp buldum. Çok anlamasamda yapay çicekler takılı minik kaktüsleri ve küçücük bir tezgah görünce doğrusu hayal kırıklığına uğradım. Ama yinede bu kadar kişi burayı görmek istiyorsa bir bildikleri vardır diyerek sustum.
Plan için her duruma uyabilecek konumdayım o yüzden son halini bekliyorum.
Fuar için davetiyesi olmayanlar varsa yanımda davetiye de getirebilirim.
Cumartesi gününü heyecan ile bekliyorum . Sevgiler.
Adalet Yağcı
13-12-2011, 20:02
Fuar için davetiyesi olmayanlar varsa yanımda davetiye de getirebilirim.
Sevgili kuyrukk, siz bütün davetiyelerinizi yanınıza alın derim, sürpriz yapmak isteyen dostlarımız ola bilir.
Sevgili kuyrukk, siz bütün davetiyelerinizi yanınıza alın derim, sürpriz yapmak isteyen dostlarımız ola bilir.
Memnuniyet ile Adalet Hanım.. :)
Ayrıca bugun Eminönü'deki çicekçileri dolaştım..
Ne çok dolaşıyorsun demeyin sakın gelmişken vaktimi verimli kullanmalıyım değil mi ? ;-)
İlgimi çeken çiceklerin fiyatlarını değişik tezgahlarda sordum hepsi ayrı fiyat söyledi.. Sanırım turist muamelesi gördüm :-)
Çiceklerden bu kadar iyi anlayan bir grup ile gitmenin benim için avantajı tartışılmaz.
Ama çicekçiler bundan ne kadar mutlu olurlar sanırım bu tartışılır.. ;-)
1- Selenn
2- Güler
3- Zenfree
4- günebakan
5- hozat
6- nevsune
7- feriha
8- müjgan yılmaz
9- vildan sönmez
10- bettyycim
11- satı uğurtan
12- cemo
13- Yücel Canpolat
14- alcen
15- manolya
16- sevgice
17- Adalet Yağcı.
18- betito
19- kiraz
20-Hhatice
21- Kuyrukk
22-meraklı_amatör.
23-yener.T ve eşi
24- Coyote
25-Dansel
Eminönü biz İstanbullular için çok cazip olmayabilir ama dışarıdan gelen arkadaşlar ilgilenebilir.
Planımız böylemi şimdi acaba?
17-Aralık -Cumartesi günü,saat:13.00 için PİDE PARK da
14.30-15.00 gibi hemen yanın da Beşiktaş Öğ.Evin de
Eminönü'nde kaçta buluşuyoruz? :))
Satı Uğurtan
13-12-2011, 23:00
Sevgili Güler hanım, sizler nasıl isterseniz ben varım, ulaşım trafik park derdi olmayan, bir yer olsun benim için sorun yok, her türlü varım sevgiler saygılar.
O zaman şöyle yapalım mı?
Saat 10.00 da Taksim'de Metro durağının önünde veya heykel önünde (ikisi de karşı karşıya) buluşalım. Hemen metro ile aşağıya iner, tramvay ile Eminönüne gideriz. İki saat kadar çiçekçileri dolaşır, sonra da saat 13.00 de Beşiktaş Pidecide oluruz.
Artık fikir değiştirmiyoruz, bizimle gelenler bu programa uyarlar, gelmek istemiyenler de pideciye gelirler, tamam mı?
(Sevgili nevsune siz Beşiktaş'a nereye geliyorsunuz bana özelden yazabilirsen ve isterseniz Taksim'e giderken de sizleri alabilirim)
merhabalar kusura bakmayın konu dışı ama fuar için davetiye bulabilirmiyiz bulursak sevinirim
Anadolu yakasından gelenler için Eminönünde katılmak daha uygun olur sanırım.Benim için öyle.10.30 gibi çiçekçilerin önündeyim.Yaka kartımı da takıyor sizleri bekliyorum.Hava umarım sağanak olmaz(moral bozmak gibi olmasın ama).
Ben de Eminönü'de katılabilirim. :)
Müjgan Yılmaz
14-12-2011, 15:59
Güler cim ,sen Eminönü ekibiyle için rahat dolaş,ben Pidepark da erken olacağım,gelen arkadaşları karşılarım..
Biz sabah 6 da İstanbul a varacağımız için, önce nevsune ve feriha ile buluşup Eminönü ne geceriz.
Yaka kartı hazırlayıp gelelim biz de:))
Listeye adımı henüz yazamıyorum ama işlerim yolunda giderse ben de Beşiktaş'a geleceğim.
günebakan
14-12-2011, 17:03
Bende pideci ye geleceğim.
Ömrümün yarısını Eminönü-Tahtakale de geçirmiş biri olarak,kısmet olursa saat 13,00 gibi pide park'da olurum.Selamlar.
Biz sabah 6 da İstanbul a varacağımız için, önce nevsune ve feriha ile buluşup Eminönü ne geceriz.
Yaka kartı hazırlayıp gelelim biz de:))
Tüh bana daha evvel yazmış olsaydın ben de saat 8.00 de karşıya geçerdim veeeeee sizleri nefis bir kaktüsçüye götürürdüm..... dermişim.
(Geçmiş olaaaa)
(Geçmiş olaaaa)
Daha yarın perşembe yaaa;) Cumartesiye 2 gün var, söyledim işte:))8 de Bekliyoruz seni:)))
Ha haaa ha, program yapıldı artık.
Dua et de bir an evvel şu gribi atlatayım, çok kötüyüm. Yatak döşek yatıyorum.
Hay allah ya kaçırdım treni. Neyse borcun olsun bize o sera:))
Bende de başladı grip burnum çeşme misali şimdiden. Dua et düzeleyim, yatağa düşmezsem, sürünerekte olsa geleceğim ama:))
Güler ablacım, dermişim değil gelirim de.Çok geçmiş olsun çabuk iyileş neolur.
Adalet Yağcı
14-12-2011, 18:55
Güler cim ,sen Eminönü ekibiyle için rahat dolaş,ben Pidepark da erken olacağım,gelen arkadaşları karşılarım..
:D:D:D
Ha haaa ha, program yapıldı artık.
Dua et de bir an evvel şu gribi atlatayım, çok kötüyüm. Yatak döşek yatıyorum.
Geçmiş olsun Güler'ciğim, lütfen C.tesi,ye kadar iyileş, hemen kendine ekinezya çayı yap, soğuk algınlığına bire bir.
Bende de başladı grip burnum çeşme misali şimdiden. Dua et düzeleyim, yatağa düşmezsem, sürünerekte olsa geleceğim ama:))
Sana da geçmiş olsun canımcım, yukarıdaki tavsiye senin için de geçerli, sabah akşam birer kupa ekinezya çayı hemen ayağa kaldırır sizi.
Harun Parlak
14-12-2011, 19:32
Sevgili Arkadaşlar;
17-Aralık -Cumartesi günü,sa:13.00 için PİDE PARK da (Patlıcanlı kebap tavsiyem, )14.30-15.00 gibi hemen yanın da Beşiktaş Öğ.Evin de (çay kahve içerek sohbet yapabileceğimiz sakin bir mekan)rezervasyonumuzu yaptım.
Keyifli bir zaman geçirmemiz için önceden gidip gerekli düzenlemeyi yapacağım..
Not:Pide park ın Vale hizmeti var.
Sözünü ettiğim mekanlar,Beşiktaş evlendirme dairesinin ,Migros un karşısın da,Ihlamur kasrının çaprazın da.
Bu adres mesajını bylabilmek için mesajları taradım. Adres ilk mesajın altına yazılırsa arayanlar direk oradan bulur.
Tarife göre bir harita buldum umarım doğru haritayı bulmuşumdur.
Haritaya buradan ulaşabilirsiniz.
(http://www.tubiba.com/harita/besiktas-evlendirme-dairesi)
Arkadaşlar sabahın 8 inde Eminönünde ne yapacaksınız?Çiçekçiler belli.Benim bilmediğim başka seralar,çiçekçiler var mı bilemem.Ama İstanbula gelmişken biraz da Eminönünde,çiçekçiler dışında, gezip alışveriş yapalım diyorsanız o başka.Kahvaltı yapmamış olursanız,Kurukahveci Mehmet Efendinin sokağında Namlı şarküteri var.Üst katında kahvaltı yapabilirsiniz,çayı da güzeldir,tavsiye edilir.
fatma sunay
14-12-2011, 20:05
Son dakikada Bursa gezimizi iptal ettik ve toplantıya bende geliyorum. Tabi Eminönünü kaçırırmıyım sizden önce gidip direk gibi sizi orda beklerim..Güler hanım Cemo geçmiş olsun iki gün yataktan çıkmayın cumatesi günü enerjili bir halde sizleri görmek istiyoruz....
Sevgili Güler hanım ve cemo,geçmiş olsun,kendinize iyi bakın lütfen.
günebakan
14-12-2011, 20:09
Geçmiş olsun Cemo Güler abla hem iyileşin lütfen:) Aman Memet efendi kahvecisinin oraya dikkat edin ezilme tehlikesi yaşayabilirsiniz:))
Manolya_
15-12-2011, 00:01
Merhaba arkadaşlar,
Bölgemizdeki metrobüs çalışması nedeni ile bugün internet bağlantımız kesikti maalesef.
Şu anda sorun giderilmiş bağlanabildim ve okuyamadıgım mesajların hepsini okudum.
Sevgili Güler Hanım,
Öncelikle geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. C.tesi sizi gribi atlatmış olarak görmeyi umut ediyorum.
Sevgili cemo
sanada büyük geçmiş olsun. Kendini fazla hırpalama lütfen iyileşmiş olarak aramızda olmanı bekliyoruz.
Arkadaşlar,
Ben, sizlere saat 13.te PİDE PARK ta katılamayı planlıyorum ve cumartesi günü sizlerle tanışmanın birlikte olmanın hazzını şimdiden yaşıyorum.
Hep birlikte güzel bir gün geçireceğimize inanıyorum.
Hepiniz kendinize iyi bakın lütfen.
(yaka kartım yok, kendim hazırlayayım mı ne dersiniz. Kartsız olmam bir sorun teşkil edermi ?
Selam ve sevgilerimle
Asu
Arkadaşlar Eminönünde buluşacaklar da bir liste yapalım isterseniz.Taksim ekibini karşılarız.Ben 10,30 da Eminönündeyim.Hava soğuk olabilir diye Mısır Çarşısı girişinin iç kısmında beklerim.Sanırım zenfree de Eminönüne gelecek.
1- Dansel
Sevgili Manolya,yaka kartı dediğimiz Mine hanımın seminerinde ağaçlar.net üyelerine dağıtılmıştı,birbirimizi tanıyalım diye.Benim gibi siz de yeni üyesiniz.Fotoğraflarını gördüğüm birkaç üyemizden başkasını tanımıyorum.Gerçi bu çılgın üyeleri çiçekçilerin önünde görürseniz ağaçlar.net ten olduklarını anlarsınız :))Sitede tescilliler :))
Manolya_
15-12-2011, 12:57
Sevgili Dansel,
Yeniyim aranızda dogru, siz bana göre daha kıdemlisiniz :))
evet haklısınız bitkiler önünde birikmiş topluluktan tanınabilir :))
Fakat ben PİDE PARK ta arkadaşlara katılmayı düşünüyorum.
Eminönüne her zaman gitme şansım var nasıl olsa.
Fazladan kalabalık etmiyeyim dedim. Güler hanım hem rahatsız hemde istanbul dışından gelen arkadaşlarımızla ilgilensin onu daha çok yormıyayım diyorum
Selam ve sevgilerimle...
Ben yaka kartlarından getireceğim isimleri orada yazarız.
Ne ekinezyası kaldı, ne nane-karabiber-kekik çayı. Ne derlerse içiyorum. Tabi bir yığın da ilaç. Yarın da dinlenirsem iyi olurum inşallah. Bütün sevdiklerimi bir arada görmek istiyorum.
Ha haaa ha, gözünü sevdiğim Tarabya'lılar. Toplantıyı isterseniz sizin evin bahçesinde yapalım mı? .... demişim.
Hem zenfree hem de Hhatice tarabya'da oturuyorlar da....hoş selen de Yeniköy'de....
(şaka yapıyorum sakın alınmayın)
Hahhaha çok güldüm :)
Pide park çok güzel ,sevgili arkadaşım Müjganla orada yemek yemiştik. Öğretmen evininde yanı.
Çok güzel olmuş program . Eminönü grubunu Beşiktaş ta bekliyoruz o zaman .
Müjgan Yılmaz
16-12-2011, 11:27
Arkadaşlar,
Cuma ve pazar yağışlı ,ancak cumartesi yağmur yok havakapalı ama sıcaklık 16 derece olacak diyor ,meteoroloji....
Mustafa Abdal
17-12-2011, 00:14
evden hem cumartesi hem pazar için izin alabilceğimi zannediyordum ama mümkün olmadı. Yarın hoşsohbetinizden yararlanamayacağım için üzgünüm.
Kaktüs var sukulent var. Hatta pide var, sohbet var. Fakat katılım listesine bakınca çok fazla sukulent, az sayıda kaktüs var.
Kaktüslerin sayısını bir arttırmakla, arttırmamak arasındayım :(
Gelemeyeceğim kesinleşti, Selenn ile birlikte görmek istediğim çok arkadaş vardı, şimdiden iyi günler dilerim.
Gelenler de sağ olsun, gelemeyenler de.
Bizler bugün güzel bir toplantıda bir araya geldik.
Sabah selenn ile beraber saat onda Taksim metrosunun önünde bekledik arkadaşları. Oraya kimse gelmedi, biz de Eminönüne geçtik.
İlk gördüğümüz cemo ile alcen oldu. Onlar erkenden inmişler İstanbul'a, hatta biz gelene kadar çiçekçilerden alış verişlerini bile yapmışlar.
Daha sonra aramıza nevsune ile feriha ve coyote katıldı, derken Dansel, zenfree de geldiler.
Çaylarımızı içtik, sohbet ettik, çiçekçileri bir bir dolaştık. Yine alış verişler yapıldı.
Daha sonra da diğer arkadaşlarla buluşma yerimiz olan Pide Park'a gittik.
Bizleri bekleyen kalabalık bir grup vardı, biraz sonra sayımız 25 kişiyi buldu.
Güzel bir patlıcanlı kebap yedik, karnımızı iyice doyurduk ve sohbet yapacağımız öğretmenler evine çıktık.
Sevgili Müjgan Yılmaz belli ki çok yorulmuş, her türlü detayı düşünerek bizleri ve İstanbul dışından gelen arkadaşlarımızı çok güzel misafir etti, kendisine çok, çok teşekkür ederim.
Selenn de çok mutlu oldu, bunu güzel konuşması ile dile getirdi, bizlere teşekkür etti.
Hemen fideler, kaktüsler paylaşıldı.
Sohbet uzadıkça da uzadı. Saat neredeyse 17.00 olmuştu ki, yavaş yavaş dağılmaya ve ertesi günü fuarda buluşmak üzere vedalaşıp ayrıldık.
Benim fotoğraf makinemdeki pil azizlik ettiği için fazla fotoğraf çekemedim ama arkadaşlar bol bol çektiler, herhalde yavaş yavaş yüklerler.
Grup Eminönü meydadında.
259989
259990
2. fotoğraf soldan sağa: nevsune, Dansel, feriha, zenfree, selenn, cemo, alcen.
Bir ara aklıma ortaklaşa milli piyango bileti almak geldi. Önümüz yılbaşı ve yüklü bir ikramiye var, belli mi olur bakarsınız bir şans da agaclar.net'lilere vurur.
Hemen herkesden 5.-tl topladım ve 5 tane çeyrek bilet aldık.
Allahhh bir de bize ikramiye çıkarsa hepimiz soluğu Amsterdam'da alacağız.
(Ne olur olmaz bilet numaralarını yazıyorum:
9684483 - 9617170 - 7129946 -5738304 -5738303)
259991
Çok güzel, çok keyifi bir gündü. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Müjgan Hanım'a özellikle teşekkür ediyorum herşey harikaydı.:)
serkan_istanbul
17-12-2011, 18:23
çok istedim ama olmadı gripten geberiyorum tabiri caizse gözlerim akıyo... katılan herkese selamlar sevgiler.
Çok çok güzel bir gündü. Sohbetler, paylaşımlar , patlıcan kebabı, hava herşey o kadar güzeldi ki :) Her toplantıdan sonra içim sımsıcak dönüyorum . Bir daha ne zaman olur diye düşünmeden edemiyorum .
Sevgili arkadaşım Müjgan'a emekleri için çok teşekkür ediyorum .
Bu güzel birliktelik için de sevgili Güler'e çok teşekkür ediyorum. Selen'cim sen sık sık gel olur mu ? Seni ve arkadaşlarımı görmek için bu harika bir fırsat oldu .
Manolya_
17-12-2011, 18:36
Merhaba arkadaşlar,
Bugünkü toplantı fevkaledenin fevkinde idi.Kendi adıma ben böyle nitelendiriyorum.
Toplantıyı düzenleyen sevgili moderatörüm GÜLER Hanıma bir kez daha huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum.
Toplantıya vesile olan Sevgili SELEN Hanıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
Ayrıca ortama güzellik katan tüm katılımcı arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Bu benim AGAÇLAR NET toplantısına ilk katılımım.
Hepsi ayrı ayrı birbirinden değerli birçok arkadaşımla yüzyüze tanuşma fırsatı bulmanın sevinci içindeyim,
Sitedeki atmosferin ne kadar seviyeli samimi olduğunu hepimiz zaten biliyoruz.
Bunu canlı ortamda yaşamak cok cok daha zevkli.
Toplantıya gelemeyen arkadaşlarımızı asla unutmadik elbette.;)
Bunun için sizlere birkaç görsellik sunacağım.
Hep birlikte daha nice güzel günler geçirmemiz dileklerimle
Saygı ve sevgilerimle..
İşin en dramatik yönü neydi biliyormusunuz.:D
Sevgili güler Hanım'ın karne ile lavaş ekmek dagıtması
Kanıt ekte;)
Manolya_
17-12-2011, 18:39
Yemekten görüntüler
Aaaaa, karnım açıktı. Toplantıya gelebilmek için bir sürü ilaç içiyorum. Çay iç dur, içim dışım çay oldu.
Yemek, yemek diye sayıklarken baktım lavaşlar her masaya geldi, bizim masada tık yok. Ne yapayım, kalkıp diğer masalardan iki tane lavaş aldım, tek başıma yiyemem ya, masadaki arkadaşlara da pay ettim.
Beraberce içine tulum peyniri-tereyağ koyarak kebaplar gelene kadar hallettik.
Manolya_
17-12-2011, 18:46
Yemek görüntülerinden. . .
Manolya_
17-12-2011, 18:48
diğer resimlerin boyutlarını ayarlayıp az sonra resimlerle hemen geliyorum :))
Daha bitmedi
Ne güzel bir kare; Müjgan Yılmaz gülerken, Hhatçe tüttürüyor, Satı Uğurtan da güneşin tadını çıkartıyor. :D
Ellere bakar mısınız, herkesin elinde bir parça lavaş, ya tulum peyniri dolduruyor ya da ezme. Sadece acıkan ben değilmişim yani. Götüüürr selen, yarasın.
Bir ara aklıma ortaklaşa milli piyango bileti almak geldi. Önümüz yılbaşı ve yüklü bir ikramiye var, belli mi olur bakarsınız bir şans da agaclar.net'lilere vurur.
Hemen herkesden 5.-tl topladım ve 5 tane çeyrek bilet aldık.
Allahhh bir de bize ikramiye çıkarsa hepimiz soluğu Amsterdam'da alacağız.
(Ne olur olmaz bilet numaralarını yazıyorum:
9684483 - 9617170 - 7129946 -5738304 -5738303)
259991
Güler Hanım Amsterdam'a zaten gidiyoruz. Çıkarsa dünya turu yaparız.:))
Güler Hanım Amsterdam'a zaten gidiyoruz. Çıkarsa dünya turu yaparız.:))
İnşallah, sen o zaman o programı da düzenlemeye koyulursun, belli mi olur. ;)
Manolya_
17-12-2011, 19:08
Hala doyamadık:D
Yine yemek görüntüleri,.
Bu arada Sayın Yücel Bey büyük bir titizlikle yemekleri inceliyor.
(sizin ikram ettikleriniz gibi dogal ve lezzetli değil bunlar Yücel bey);)
Manolya_
17-12-2011, 19:10
Ne güzel bir kare; Müjgan Yılmaz gülerken, Hhatçe tüttürüyor, Satı Uğurtan da güneşin tadını çıkartıyor. :D
Sevgili Moderatörüm, aslında resimlerin kompozisyonlarını sizin yazmanız lazım. Ben sizin gibi güzel kompozisyon yazamıyorum;)
Manolya_
17-12-2011, 19:11
ahh ahhh birde sizin gibi güzel komposizyon yazabilsem ;)
Son karedeki arkadaşlar: yener.T ve eşi, Vildan Sönmez.
Olur mu sevgili Manolya, alâsını yazarsınız siz de.
Manolya_
17-12-2011, 19:31
çok istedim ama olmadı gripten geberiyorum tabiri caizse gözlerim akıyo... katılan herkese selamlar sevgiler.
Geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum
Manolya_
17-12-2011, 19:35
Tablonun güzelliğine bkarmısınız
Manolya_
17-12-2011, 19:42
Artık Sayın Ankstel ve Sevgili Selenin bilgi paylaşımına sıra gelmişti.
Bizi bilgilendirdiğiniz için her ikinizede ayrı ayrı teşekkürler
142 numaralı mesajda ben ve Dansel.
Sevgili ankstel, orkestra şefi gibi maşallah, elinde çubuğu eksik.
Manolya_
17-12-2011, 19:59
Sevgili Müjgan Hanım
Organizasyon süperdi. Sonsuz teşekkürler.
Gülmek size yakışıyor. Pozitif enerjiniz hiç kaybolmasın
saygı ve sevgilerimle. . .
Manolya_
17-12-2011, 20:06
Son karede gördüğünüz saksıdaki kaktüsün son hali:D
Günebakan ve Vildan Sönmez kaktüsü incelerden, Müjgan Yılmaz da fotoğraf çekmeye çalışıyor.
Manolya_
17-12-2011, 20:20
142 numaralı mesajda ben ve Dansel.
Sevgili ankstel, orkestra şefi gibi maşallah, elinde çubuğu eksik.
Bu karede çubuğunu almış eline:D
Ağaçlar. net deyince aklıma:
Doğadan esintiler,
bahçelerden yasemin,dağlardan kekik kokusu gelir.
Sanal alemde olsa bile,
sevgi,dostluk,paylaşım gök kuşağından renkler gelir.
Emek, sabır heyacan,
birde,MALİNA gelir.
Bir mesajımda, ağaçlar .net için bu satırları yazmıştım.Birazdan yükleyeceğim fotoğraflarda, bu dizelerde ifade ettiğim duygularımın en güzel yansımasını gördüm.
Manolya_
17-12-2011, 20:38
evet benden son kareler. . ( ve kapanış)
Diğer arkadaşlarımızın resimlerini merakla bekleyeceğim.
Gerçekten güzel bir gündü.
Emeği geçenlere, bizmle birlikte olabilmek için uzaklardan gelenlere
ve tüm katılımcılara tekrar teşekkürler
Her güzel şey gibi çabuk bitti:(
Soğuk bir İstanbul havasını ısıtan gün başlıyor:
Bu işin mimarları,
Sevgil Müjgân Yılmaz
260060
Sevgi dolu iki yürek, Selen ve Güler Hanım.
260061
Orada gök kuşağının renkleri vardı,
Kimi mor, kimi sarı..
260062
260063
Cemo, Yücel Bey, Fatma Sunay ve sevgili Satı,
Dört yapraklı yonca gibiydiler.
Herkeste tatlı bir telaş, Adalet çantada bir şeyler araken, Güler Hanım etrafı kolaçan ediyor. Aman! Bir eksik kalmasın diyor sanki.
260064
Yücel Bey hararetle birşey anlatıyor, cemo dalgın ve suskun dinlemede..zenfree o parmağı görmezden geliyor başka bir konu ilgisini çekmiş gibi.
260065
Sevgi, dostluk paylaşım başlıyor, herkes halinden memnun.
260066
Manolya_
17-12-2011, 21:14
Son kareler demiştim ama, resimleri incelerken farkettim ki sevgili Hozat Hanımın 2 kare resmini görüntülemişim ( kendisinden habersiz sessizce );)
izninizle ilave ediyorum Sevgili Hozat
Fotograflar için teşekkürler.:)
Müjgan Yılmaz
17-12-2011, 21:40
Sevgili Arkadaşlarım,
Nerede ve nasıl olursak olalım,sizlerle bu sıcak ve keyifli ortamı kurmamak mümkün mü,bu kadar güzel insanla bir arada olduğum için ben sizlere teşekkür ediyorum...
Müjgân Hanım'ın titizlikle organize ettiği yemek servisi herkesi memnun bıraktı
Teşekkürler Müjgân...
Patlıncalı kebaplar geldi.
260086
Maraton başladı, şimdi yeme zamanıdır. Buyurmaz mısınız? Selen ikram ediyor.
260087
Ferda va ankstel neyi inceliyorlar acaba, sormak lazım.
260088
Sevgili cemo, bunda gülecek ne var? Herkes güzel güzel yemek yiyor işte..
260089
Her şey yolunda Müjgân Hanım bunu tebessümü ile onaylıyor.
260093
(Adalet, Müjgân, Sedef, satı ve Manolya) afiyet olsun.
Orhan Özbilgiç
17-12-2011, 22:32
Bu kadar tanıdık, bildik ve sevdiğim insanı mutlu-mesut görünce, kaktüs ve sukulentlere biraz daha sıcak bakabileceğim kanısına vardım.:)
Gülen yüzleriniz hiç solmasın.
Ve finale doğru,
Sevgili Selen ve aknsktel, sukulent ve kaktüs konusunda bizleri aydınlatıyorlar,
kendilerine teşekkür ederiz.
260116
260117
Güle güle, tekrar görüşelim...
260118
Güler Hanım,sakin sakin dinliyor,
her konuya saygısı var.
260119
bana sorarsanız onu aklında,
yine de o güzel gülleri var:p
260120
SONUÇ:
Ogün herkes ayı bir ahenk
ama tek yürekti.
Sukulent, kaktüs dostluğu,
bahçelerden gelen çiçek kokusu,
bir de sevgi vardı avuç dolusu.
Ne mutlu size. Mutluluğunuz daim olsun. Nice güzel paylaşımlara. Sevgiler...
Sana da geçmiş olsun sevgili serkan_istanbul arkadaşım.
Hepinize teşekkür ederim.
hozat'ın sazı eline alışı bile bambaşka değil mi arkadaşlar? Teşekkürl ederim sevgili hozat, süslü arkadaşım benim.
Kaktüs ve sukulentçi değilim ama inan o zaman aklımda da güllerim yoktu, sadece dinliyordum ve mayışmışlığım da halâ üzerimden atamadığım gribin verdiği bir halsizlikti.
Eeee şimdi sıra geldi cemo'nun çektiği onlarca fotoğrafa, bakalım dönünce ne pozlar yükleyecek?
Geçmiş olsun, sevgili serkan istanbul.
fatma sunay
18-12-2011, 18:10
Sevgili ağaçlar.net dostları,
Dün yapılan toplantıdan büyük keyif alarak ayrıldım. Akşam geç vakite kadar Cemo, Alcen, Satı Uğurtan, Müjgan hanım , yeni üyemiz (ağbeyim) Nuri Işık , Nevsune ve ben öğretmenler evinde sohbet ederek oturduk sonra Beşiktaş durağına gitmek için kaltık ve hep beraber durağa kadar yürüdük. Yolda gene hararetli sohbetlerimiz devam etti.
Pideparkta yediğimiz patlıcan kebap çok güzeldi. Bu buluşmayı sağlayarak bizleri bir araya toplayan emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Müjgan hanım bu konuda çok yorulan ve koşuşturanlar arasındaydı.
Güler hanım ise hasta haliyle yıkılmadım ayaktayım dercesine herkesle ilgilendi.
Sevgili Selenede teşekkür ediyorum emek verenlerden biri olarak.
Sevgili Yücel beyde maceralı köy gezi sohbetini bizimle paylaştı ve bizi çok güldürdü. Kendisini birkez daha takdir ettim.
Hozat hocamla memleket sohbetimiz bana çok keyif verdi.
Bu toplulukta yer aldığım için ve sizleri birkez daha yakından tanıdığıma çok sevindim.
Hepinizi çok seviyorum ve böyle toplantıları daha sık yapalım diyorum.
Herkese sevgilerimi gönderiyorum...
günebakan
18-12-2011, 18:25
Çok güzel bir gündü Müjgan hanımın duası ile havada güzel gitti. Dostlarla sohbet edebilme imkanı bulduğum için çok mutlu oldum. Başta Güler ablaya ve bu toplantıya sebep olan Selene ve orda olan bütün herkese çok teşekkür ederim:)
Sevgili ağaçlar.net ailesi,
söze ailesi diye başlıyorum.Çünkü,dünkü toplantıda bir aile olduğumuzu gördüm,üstelik sürekli genişleyen bir aile.Ben siteyi en çok ziyaret eden,bahçelerde sessizce dolaşan,gerekli bilgilerden yararlanan ama çok az yazan kişilerden biriyim.Yalnızca niklerini bildiğim siz arkadaşlarımla tanıştım.Ama öylesine sıcak karşıladınız ki yeni tanışmış gibi hissetmedim kendimi.
Sevgili Güler hanım,sayenizde bu güzel toplantı oldu.Bizim güneyde'ateş gibi kadın 'deyimi var,aynen öylesiniz.(Bence sizin ünlü atlas çiçeği de size benziyor,verdikçe,paylaştıkça güçleniyor,güzelleşiyor)
Sevgili Müjgan Yılmaz,çok güzel ev sahipliği yaptınız,emekleriniz için teşekkürler.
Sizlerle tanışmış olduğum için mutluyum,Hepiniz sağlıkla kalın.
(fotoğrafları en kısa zamanda yükleyeceğim)
Bizden çok fotoğraf eklemişsiniz de.. Patron yokken o kebaplar nasıl boğazınızdan geçti. Biz çayla biraz da kurabiye ile tamamladık çalışmayı.
Mendil ikram etmeyin kabul etmeyeceğiz.
Sevgili memet, hiç öyle demeyin. İzmir grubu daima güzel toplantılar organize eder, ben buna şahit oldum.
Bonsai çalışacağınız saksıya bile aşk ilan eder haliniz ne güzel, mutlaka verimli bir çalışma olmuştur.
Videosunu da bekleriz.
Bizim seminer videosu da sayın malina'da. İşlemleri bitti dediler, biz de yükleyip link vermelerini heyecanla bekliyoruz.
Bilirsiniz sayın patroniçe agaclar.net'in doğum günü partilerinin dışındaki toplantılara pek katılmak istemiyor, ancak seminer-eğitim olursa gelirler. Ama siz İzmirli'ler eğer İstanbul'a bir baskın yaparsanız herhalde "hayır" demezler. Ne dersiniz?
Benim için son derece anlamlı ve özel olan bu toplantı için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Teyzem bana bu toplantıdan sözettiğinde sayın Mine Pakkaner'in eğitim seminerine katılamamamın üzüntüsü hafifledi ama ne yalan söyleyeyim bu kadar keyifli ve zamanın hızla akacağı bir toplantıyı hayal etmemiştim.
Katıldığım her toplantının ardından hep aynı şeyi hissediyorum; burada paylaşılan şeyler sanalda kalmıyor, bizler aslında bir aile gibi olmuşuz. Fotoğraflardaki gülen yüzler de sanırım bunun kanıtı.
İyi ki buradayım ve iyi ki sizlerle yollarımız bir şekilde kesişmiş. Benim için çok özel olan bu toplantıya katılan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Bir saat önce evimize vardık. Çantamı merdivene attığım gibi, poşetlerden sukulentlerimi çıkartıp merdivene dizdim. Dünden beri havasız kaldılar yazık. (gecenin bir vakti olmasa hepiciğini dikmeye de kalkardım ya:D)
İki günlük İstanbul maceramızın kısa özeti.
Sabah 4.30 da İts. a vardık. Ataşehir de otobüsten indik, servisle Kadıköy e vardık. Sabahın 5 i oldu tabii. Vardık ta İlk vapur Karaköy e ve saat 6.15 te. Sokakta bizden başka insan yok.
İskeledeki bir büfe acıktı, birer çay içtik ve oturup vapur saatini bekledik.
Karaköy vapuruna binip karşıya geçtik. Güneş doğmaya başlamıştı ve görüntü harikaydı. Eminönüne geçmek için köprüye geldiğimizde, balık tutan insanları izlemek güzeldi. Köprüyü gecene kadar güneş doğmuştu.
7.30 da Eminönü çiçekçilerinin önündeydik. Allahtan 2-3 çiçekci acık. 10 a kadar o çiçekçilerin etrafında kaç tur attığımızı söylemiyeyim.:))
Bir tur daha atmaya niyetlenmişken Güler hanım ve Selenn i görünce çok sevindik. Peşpeşe diğer arkadaşlarımız da geldiler. Birlikte son bir tur atıp Eminönünden ayrıldık.
Pidepark ta bizi gülen yüzü ve güzel gönlü ile sevgili Müjgan karşıladı. Bir anda masalar birleştirildi ve tüm dostlar masa etrafında birleşti.
Hoş sohpetler eşliğinde patlıcan kebaplar midelere indi. O kadar cok yemişim ki, çatlayacaktım:)
Sevgili selen ve ankstasel (Umarım nick i doğru yazmışımdır:cool:)kaktüs ve sukulent hakkındaki bilgilerini bizlere aktardı sağolsunlar.
Ayrılık vakti geldi ama ayrılmak ta çok zor:( Beşiktaş otobüs durağına arkadaşlarımızla yürüdük. Onları yolcu edince, kaldık gurbetçi dörtlü.(nevsune, feriha alcen ve ben) Biraz dolaşıp çay içmeye oturduk, sohbet eşliğinde güzel zaman geçirdik ki, yine ayrılık vakti. Onları da yolcu ettikten sonra öğretmenevine döndük.
Sabah sevgili Osman45, Adalet ve anktasel ile buluşup fuara doğru yola çıktık.
Fuar güzeldi, dostları görmek ayrı güzeldi. Güzel olmayan, beğendiğim bitkiyi alamamaktı:( Hele de o japon gülleri hala gözümün önünde, ağlamak istiyorum...hü hü hü
Klavyeye düşeceğim birazdan, Arkası yarın diyerek burada bırakıyorum şimdilik:))
260360
260361
İstanbul a vardık yaşasın:))
260362
260363
nevsune ve alcen metrobuste mutlu, Pidepark a yolculuk başladı.
Gülen yüzler, mutluluğun resmini çizmişler.
260367
260366
260365
260364
260368
Bu kareyi kıskandım:)))
serkan_istanbul
19-12-2011, 08:49
[QUOTE=sariefe;889064]Ne mutlu size. Mutluluğunuz daim olsun. Nice güzel paylaşımlara. Sevgiler...
Sana da geçmiş olsun sevgili serkan_istanbul arkadaşım.[/QUOTE Senelerdir hiç böyle olmamıştım. alakanıza teşekkür ederim. hala geçmedi ilaç almayada başladım. doktorumdan izin alarak.
Çok kısa olacak ama ;
İyiki toplantıya katılmışım ve sizleri tanımışım. Diğer toplantılar için daha çok imkanlarımı zorlayacak ve sizlerle daha fazla birlikte olmaya çalışacağım. Tabi sizde isterseniz :-)) Sevgiler
bettyycim
19-12-2011, 12:51
Ne kadar keyifli geçmiş toplantı arkadaşlar, ben ani misafir baskını dolayısıyla gelemedim kusura bakmayın ne olur.
Bu karede çubuğunu almış eline:D
Sayın hanımefendi harika yakılmışsınız o anı sizi tanıdığıma çok sevindim en içten sevgilerimle yüzünüzden gülüşçükler eksik olmasın..
Cemo,sukkulentlerini çok merak ediyorum,Çengelköydeki seradan mı aldın?Geciktirme lütfen.
selenncim iyi ki gelmişsin, Güler hanım iyi ki bu başlığı açmışsınız. Sevdiklerimi, özlediklerimi yeniden görmek, ilk göz ağrılarımla ve yeni arkadaşlarla tanışmak, kısıtlı zamanda iki kelam etmek çok güzeldi. Bonuslar da işin cabası:)
Güler hanım sizi çok yorduk. Hasta halinizle bizleri nereye götüreceğinizi bilemediniz. Spontane gelişen geziler ve balık lokantasında sonlanan hafta sonu bize unutulmaz anlar yaşattı. Sizin hakkınızı nasıl öderiz? O güzel enerjiniz hiç tükenmesin dilerim:)
Sevgili Müjgan Yılmaz bizleri mutlu etmek için çırpındınız. Hiç tanımadığınız bizi bile sahiplendiniz. İyi ki tanıdım sizi. Sağolun, varolun.
Uykusuz geçen bir yolculuktan sonra ancak kendime gelebildim. Böyle kısa cümlelerden çok daha fazlası var elbette. Çok güzel bir hafta sonuydu, herşey çok çok güzeldi. Güzel anılarım yüreğimde hep saklı kalacak. Yüreğimi ısıtan herkese çok teşekkür ediyorum.
Yücel Canpolat
19-12-2011, 17:52
Sevgili ağaçlar.net üyeleri,sevgili dostlar bü toplantılara şu an'a kadar hiç bir katkım olmadı,ben bu güzel organizasyonlara katkı sunan başta Güler hocam ve tüm emeği geçenlere en içten minnettarlığımı sunarım lütfen kabul ediniz.
Ayrıca bizleri İstanbul'da yanlız bırakmayan taa uzaklardan gelerek bizleri mutlu eden sevgili dostlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Sevgili Güler abla dan gelen komut üzerine''ekibini topla camo''dendiği an dan itibaren bizim ekip tam tekmil emir ve görüşe hazır oradaydık:)
Ekibi merak eden arkadaşlara;Satı,cemo,Fatma Sunay Alcen,manolya,yeni üyemiz(ismini ağzından kerpetenle aldığımız):)Fatma ablam'ın ağabeyi sevgili hocamız ve kambersiz düğün olmaz misali bendeniz keloğlan toplantıya renk kattığımızı umuyorum.(ekip sağlam):)
Böyle güzel dostlukları yaşayacağımız ve çok değerli bilgileri bizlere aktaran tecrübeli arkadaşlarımla da bundan sonra birlikte olmak için bir başka toplantıyı heyecanla bekliyor olacağım:
Yeterki Güler hocam ekip toplan borusunu çalsın yeter;bizler katkı sunmaya hazırız:)
Ayrıca ekibimize yakın ilgisini esirgemeyen Nevsune hanıma ayrıca teşekkürü bir borç bilyorum:)
Ekibi merak eden arkadaşlara;Satı,cemo,Fatma Sunay Alcen,manolya,yeni üyemiz(ismini ağzından kerpetenle aldığımız):)[/SIZE]Fatma ablam'ın ağabeyi sevgili hocamız ve kambersiz düğün olmaz misali bendeniz keloğlan toplantıya renk kattığımızı umuyorum.(ekip sağlam):)
Acaba bu ben miyim ? ;-) Eger bensem adım uzun, nickim garip olduğundandır. :p:D
Valla ekip ki ne ekip hem de. Hepsi candan, tek yürek olmuş. Sohbetler nezih olduğu kadar da dostane ve güzel, paylaşımları da bir o kadar güzel. Allah ayırmasın.
Hepiniz sağlık ve neşe içinde olun.
Harikaydı..
Çoğunu yazılarından tanıdığımız arkadaşlarımızla birlikte olmak, sohbet etmekten çok mutluyduk.. Sevgili Selen, bolca güleryüz gördüğüm diğer arkadaşlarım.. İyi ki varsınız..
Ayrıca toplantıyı düzenleyip herşeyle ilgilenen, sonrasında da bizleri yalnız bırakmayan sevgili Güler Hanım ve Müjgan Hanım çok teşekkürler, yorduk sizleri sağolun:)
Flower Show çıkışından bir süpriz :) Bendeki resimler başarılı değil, diğer arkadaşlardan devamını bekliyorum..
260425
Ekibi merak eden arkadaşlara;Satı,cemo,Fatma Sunay Alcen,manolya,yeni üyemiz(ismini ağzından kerpetenle aldığımız):)Fatma ablam'ın ağabeyi sevgili hocamız ve kambersiz düğün olmaz misali bendeniz keloğlan toplantıya renk kattığımızı umuyorum.(ekip sağlam):)
Ayrıca ekibimize yakın ilgisini esirgemeyen Nevsune hanıma ayrıca teşekkürü bir borç bilyorum:)
Sohbetinize beni de dahil ettiğiniz için asıl ben sizlere teşekkür ediyorum. Ekibinize bayılıyorum. Fatma Sunay'ı ve abisini tanımaktan da mutlu oldum. Keyfiniz hep böyle güzel kalsın:)
Zaman kısıtlı, ortam kalabalık olunca sohbetler yarım, birşeyler de hep eksik kalıyor. Konuşacak çok şey vardı ama bu kez de sohbet yarım kaldı. cemo'nun sukulent bahçesini, alcen'in masal bahçesini, Satıcığımın bitkilerini ve köpeciğini, Fatma hanımın meyvelerini, sizin içimi huzur dolduran bahçenizi daha saatlerce konuşmak isterdim oysa. Neyse yeni buluşmalarda artık:)
Güler ablam çıkınını açmaya çalışıyor, ne vardı acaba içinde. Yoksa birşey mi kaçırdım ben yine:))
Satıcan, belli ki Armut u özlemiş resmine bakıyor, ahh kuzum diyerek.
260427
Sevgili Müjgan, kitap ayraçlarımızı dağıtırken, günebakan cığım yaka kartını iliştirmeye çalışıyor.
260428
Şerefinizeeeee...
Hasta halimle taş cıkartırım hepinize, naberrrr dercesine hem de:))
260429
Sevgili Dansel ve kuyrukk sizi tanıdığım için mutluyum:)
260435
Hepiniz ayrı güzelliksiniz.
Küpenin güzelliğine..
260445
Hozat hocamızın güzelliği de eklenince..
260446
Günün en şık, en otantik güzeli huzurlarınızdaaa.. diyor Güler ablamız:))
260447
Şişttt abla napıyorsun yaa.. El kadar çocuğa böyle girişilir mi:))
Harun Parlak
19-12-2011, 19:38
Güzel bir etkinlik. Bu güzel günü kaçırdığım için üzgünüm. İnşallah başka bir bahara. Buradan paylaşımları görmek ve izlemekle yetineceğiz artık. Paylaşımlar için teşekkürler.
Manolya_
19-12-2011, 19:48
Sayın hanımefendi harika yakılmışsınız o anı sizi tanıdığıma çok sevindim en içten sevgilerimle yüzünüzden gülüşçükler eksik olmasın..
Bende sizi ve tüm diğer arkadaşları tanıdığım için kendimi mutlu addediyorum.
İşimiz bu değilmi ''anı yakalamak'';)
Saygılarımla. . .
Manolya_
19-12-2011, 20:03
Sevgili Güler abla dan gelen komut üzerine''ekibini topla camo''dendiği an dan itibaren bizim ekip tam tekmil emir ve görüşe hazır oradaydık:)
:)
Sayın Yücel Bey,
Herzamanki gibi latife karışımlı inciler döktürmüşsünüz yine;)
Bundan böyle kulagım hep komutta olacak ve en seri şekilde toplantı gezi ve görüşlere hazır vaziyetteyim:D
Yaka kartımı hiç çıkartmasam mı acaba ;)
Manolya_
19-12-2011, 20:17
Valla ekip ki ne ekip hem de. Hepsi candan, tek yürek olmuş. Sohbetler nezih olduğu kadar da dostane ve güzel, paylaşımları da bir o kadar güzel. Allah ayırmasın.
Hepiniz sağlık ve neşe içinde olun.
Bu güzellikler ''EKİP BAŞI'' sevgili moderatörümüzden yansıyanlardır efendim.
Amin, evet allah ayırmasın (maşallah diyeyim nazar da değmesin)
Sevgilerimle
Coyotte sukulent çeliğini incelemekte.
260453
Feriha ya daha küçük çelik düşmüş:))
260452
Cemo napsın, bahtına düşen budur:((( Çelik çomak dağıtımını kaçırdım hala ona yanarım:)))
260454
Bu arada, ekibi toplayan ben değildim Satı idi:))
Harika resimler ve harikulade tanımlar için teşekkürler :))
Güzel iki günün sarhoşluğunu üzerimden attıkca, ilaveler olacak canımm:))
nuri ışık
19-12-2011, 20:41
Toplantıyı düzenleyip ilgilenenlerin hepsine sonsuz teşekkürler.
Güler ablamız ağlarken, yeğen selenn gülmekte:))
260455
Ablam nolduuuuu:eek:
260456
Bak bak bak, sen ağla dur en yakınların gülüyor:)))
Yoksa ağlamıyormusun:))
260457
Neden o pozisyonlarda olduğumu alcen'e sorsana? Müsebbibi o....gülmekten kasıklarıma ağrı girdi.
Bu akşam Oğuz'la yine balıkçıya gittik. Sahibi diyor ki " Ne kadar güzel bir grubunuz vardı"
Hepinize selam söyledi.
Güveçte Fener kavurma da çok güzeldi valla, kulaklarınızı çınlattım.
Balık lokantasına girince, hepimiz hurraaa guzinenin başına. Selen, kızarttığın ekmeklerin tadı hala damağımda sağolasın:)
Ankstel ve Osman hocam fener kavurma tam isabet. Ağzınızın tadını biliyorsunuz vallahi:) Öyle güzeldi ki o kavurma, siparişimi değiştirdiğim için, kafamı duvara vurasım var hala. Keşke sizin tabaktakilerin tadına bakmasaydım:)))
Bir daha Oğuz eniştemin damak tadında hareket edeceğim:))
Osman45 hocam sobeee.. Yakaladım bende sizi..:))
Güler ablam, o anlar asla unutulmayacak hafızamda, çok teşekkürler.
Neden o pozisyonlarda olduğumu alcen'e sorsana? Müsebbibi o....gülmekten kasıklarıma ağrı girdi.
Sordum ama; o sır, anlatılmaz yaşanır dedi:)) Yaşayan bilir elbet ha ha ha hala:))
Sn. Cemo o bir liranın yanındakiler nedir Allah aşkına.. Minicikler :p
Güler Hanım ağlamıyormuşsunuz yani öyle mi? Hem niye ağlayasınız ki ? Çok eğlenceli anlar yaşadığınız belli.. ;)
Bu akşam Oğuz'la yine balıkçıya gittik. Sahibi diyor ki " Ne kadar güzel bir grubunuz vardı"
Hepinize selam söyledi.
Güveçte Fener kavurma da çok güzeldi valla, kulaklarınızı çınlattım.
Selam başımızın üstüne, sizde selam edin. Çok güzel mekan ve cok dostane ikramlar için.
Utanmasam, Osman abimizin siparişi fener kavurmasına iyice saracaktım inanki:)
Sn. Cemo o bir liranın yanındakiler nedir Allah aşkına.. Minicikler :p
Aşkın gözyaşı türü bir sukulentmiş. Bana düşen, bit kadar gözyaşı işte sevgili selis:(
Ama görün bak, o bit kadar yaşlar ne hale gelecek;):D
loveflower
19-12-2011, 21:21
Hepsini tek tek okudum mesajların, fotoğraflara baktım tek tek. Çok çok güzelsiniz hepiniz. Bayıldım.
Hepsini tek tek okudum mesajların, fotoğraflara baktım tek tek. Çok çok güzelsiniz hepiniz. Bayıldım.
Gözlerim sizi aradı inanın:( Üzüldümmm
loveflower
19-12-2011, 21:32
İnanmıyorum şimdi size özelden mesaj yazdım. Kalp kalbe karşı bu kadar mı olur. O kadar üzüldüm ki inanın. Son ana kadar kaçabilir miyim diye içim içimi yedi, bütün gün aklım sizlerdeydi. Çok üzüldüm çok.
Güler abla, anlatırım ha anlatayımmı.Yok yok bende kalsın.
İnanmıyorum şimdi size özelden mesaj yazdım. Kalp kalbe karşı bu kadar mı olur. O kadar üzüldüm ki inanın. Son ana kadar kaçabilir miyim diye içim içimi yedi, bütün gün aklım sizlerdeydi. Çok üzüldüm çok.
Ben de mesajıma cevap olarak yazdınız zannetim özele. Gercekten kalp kalbeymiş:))
loveflower
19-12-2011, 21:45
Mesajı yazıp gönderdim dakika geçmedi, konu başlığına geldim ki siz de yazmışsınız aynı şeyi:)
Sarıefe nin dediği gibi bir kaktüs olarak çektiğim fotoğrafları buralara yüklemeyecektim. Madem istediniz buyrun.
Gerçekten sayın moderatörüm benim diyen boğaz balık lokantasına kalite, lezzet ve tazelik açısından pozitif yönde fark atacak bir yere götürdünüz bizi.
Tam mevsiminde ve o nedenle nispeten ucuz olan fener balığını kimse kaçırmasın.
Biraz büyük sözü dinleyin sayın cemo:p
Önce fener balığı güveçde ve sonra iki muhteşem günün arkasından hala gülücükler ve neşe. Arkadaşımız ankstel hanımefendilerin esprilerine centilmence katılıyor. Cemo beni yakalamaya(fotoğraf makinası ile) çalışıyor.
Biraz büyük sözü dinleyin sayın cemo:p
Ahh ahh ..hala kafamı duvarlara vurasım var. O ne lezzetti yaaa..
Tabağınızdan kaptığım o bir lokmada, soğanın tadı sinmiş balığın lezzetii offf yanii.. Ben balıktan anlamaz biçare, bildiğim bir mezgit:)) Dedim, yiyemem falan ayıp olur, bildiğimi yiyeyim. Hay demez olaydımm:))
Yakında toplantı yok mu Gayrettepe de:))
Birde balık memleketinden gidip,mezgit,istavrit yememize ne demeli.
Ben, her hafta İstanbul yapacağım anlaşılan:))
Bu hafta, fener balığı yeme zamanıymış derim eşime:))
Evden atıldığımda da, sevgili malina ya sığınırım artık. Bizi siz delirttiniz diyerek:))
Bu arada osman kardeş, sizin makina da beni ecüş bücüş çekmiş aşkolsun..almıyacağım o makinadan:))
Manolya_
19-12-2011, 22:30
Osman bey,
(şair ne demiş)
Olmaz ki,
böylede yapılmazki
http://www.agaclar.net/forum/attachments/agaclar-net-toplanti-ve-gezileri/260470d1324327930-065.jpg
Bundan sonra Güler Hanım'ın yanından bir milim ayrılmayacağım.:D
Olayı çözdü vatandaş:)) Süpersin..
Güler nerede, olay orada:))
Takıl Güler e, hayatını yaşa:))
Adalet Yağcı
19-12-2011, 23:02
Bir ben kaldım başlığa mesaj yazamayan, yazamadım bir çok sebebi vardı, şimdi uzun uzun açıklamayayım.
C.tesi günü erkenden Pide Parktaydım, bir kaç dakika sonra sevgili Müjgan geldi, sarılıp öpüştük.
Ardından hemen etrafı teftiş etmeye başladı, "şu masayı getirin, içeriyi de hazırlayın, hatta kapatın, arkadaşlar rahat etsinler, masaları birleştirin, şurayı sigara içenler için hazırlayın, patlıcanlı kebaplar için şunu şunu yapın"....
Görevliler de alışmışlar artık, gelip Müjgan'a soruyorlar her şeyi.
Arkadaşlar yavaş yavaş gelmeye başladılar, üye sayısı arttıkça neşemiz de arttı, bir gün önceki yağmurlu havadan eser yoktu, bahçe bölümünde oturduk.
Fotoğrafları gördünüz, herkesin keyfi yerindeydi, mükemmel patlıcanlı kebaplarımızı afiyetle yedik.
Arkasından Öğretmen evine çıktık, Müjgan'cığım yine koşturmaya başladı, çaylar, sohbetler, sukkulent paylaşımları derken vakit nasıl geçti anlayamadık.
Bu mükemmel organizasyon için sevgili Müjgan hanıma, Güler hanıma, uzaktan yakından gelen tüm dostlarıma teşekkürler ederim.
Daha sık toplantılar olmalı diye düşünüyorum.
Hepinize gönülden sevgiler.
Yücel Canpolat
19-12-2011, 23:19
Toplantıyı düzenleyip ilgilenenlerin hepsine sonsuz teşekkürler.
Vaaaayyy canım abim gelmiş hoş geldi safalar getirdi:)
Kaktüs ve sukulent sohbet toplantımız da güzel geçti. Doya doya kurtlarımızı döktük.
Sohbet ettik, fotoğraflar çektik, güzel lezzetlerle tanıştık, bir de sera gezdik.
İstanbul dışından gelen arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ederim. Selen de ben de mutlu olduk.
İnşallah en kısa zamanda hocalarımızın eşliğinde hem kaktüs hem de bonsai eğitim toplantısı yaparız.
Bu eğitim toplantılarında da bir arada olmak hepimizin dileği.
Yeniden görüşmek üzere......
Sn.Güler hanım.Acaba hangi seraya gittiniz adı nedir yazılı bir adresi varmı elinizde.**** int.sayfası
Teşekkürler
Satı Uğurtan
20-12-2011, 00:10
Sevgili arkadaşlar, ben İstanbulda kaldım ağaçlar.nete ancak şimdi girebildim, hepinizin dostluğunuza ve güzel sohpetlerinize canı gönülden teşekkürler, pazar günkü buluşmanıza çok önemli bir sebepten dolayı katılamadım, umarım başka zaman, tekrar bir arada olmak dileğiyle çok çok teşekkürler sevgiler.
Gittiğimiz sera Palmiye Botanik diye geçiyor galiba. Çengelköy'den Nato yoluna doğru gidiyorsunuz hemen sol tarafta.
Hem kaktüsler var hem orkideler hem de daha pek çok çeşit.
Sayın Arkadaşlar Palmiye Botanik hakkında adres bilgileri :
Palmiye Botanik İthalat
İhracat ve Pazarlama Ltd. Şti.
Çengelköy Yıldırım Beyazıt Cd.
No: 33/A Üsküdar - İstanbul
Tel+90 216 332 19 35
+90 216 332 23 65
+90 216 332 64 45
Fax : +90 216 332 24 95
info@palmiyebotanik.com.tr
PALMİYE BOTANİK İTHALAT İHRACAT ve PAZARLAMA LTD ŞTİ. (http://www.palmiyebotanik.com.tr)
Eminönü, Beşiktaş, Pideci, Öğretmen evi, balıkçı, Çengelköy'de sera, tam ters köşedeki Fuar... Allah aşkına nasıl sığdırdınız bunları 2 güne? Deli misiniz nesiniz? ;)
Akıllı ğibimi görünüyoruz.
Bu arada bazı arkadaşların ricaları vardı,Samandra daki Ümit çiçekçilik-Gülser Ayata- serasının gezilmesi yönünde; eğer bu konu üzerinde ayrı bir sayfa açılır gün ve zaman belirlenirse ben her zaman hazırım.Bir günümüzü ayırabilirsek hem küçük bir toplantı hem de sera ziyareti olarak günü değerlendirme imkanı doğabilir.Selamlar.
Bu sera gezisini hafta sonu mu yapalım, hafta arası mı? Yılbaşından önce mi olsun sonra mı?
Öncülüğü üstleniyorsunuz değil mi? :p
Eser İlhan
20-12-2011, 10:44
Bu sera gezisini hafta sonu mu yapalım, hafta arası mı? Yılbaşından önce mi olsun sonra mı?
Yılbaşı öncesi sonrası benim için fark etmez ama kendi adıma hafta içini tercih ederim :)
Eser İlhan
20-12-2011, 10:48
Küpenin güzelliğine..
260445
Hozat hocamızın güzelliği de eklenince..
260446
Günün en şık, en otantik güzeli huzurlarınızdaaa.. diyor Güler ablamız:))
260447
Sevgili hozat, bu nasıl bir küpe? Bayıldım, çok şık :)))
Teşekkür ederim Eser Hanım,
sevgili cemo'nun kadrajından hiç bir şey kaçmıyor, ilk startı Güler Hanım verince o da fırsatı kaçımadı ve bu kare ortaya çıktı.
Otantik formları severim,
ulaşılması zor bir yerde değil, isterseniz ulaşmanıza hemen yardımcı olabilirim.
Sizde de bulunması beni çok mutlu eder.
Sevgiler...
Not: Görülen el Güler Hanım'ın
Bu arada bazı arkadaşların ricaları vardı,Samandra daki Ümit çiçekçilik-Gülser Ayata- serasının gezilmesi yönünde; eğer bu konu üzerinde ayrı bir sayfa açılır gün ve zaman belirlenirse ben her zaman hazırım.Bir günümüzü ayırabilirsek hem küçük bir toplantı hem de sera ziyareti olarak günü değerlendirme imkanı doğabilir.Selamlar.
Harika olur yener abim hemen bir liste yapalım .
Ben de gelmek isterim. Hafta arası olursa da ayarlamaya çalışırım.
Eminönü, Beşiktaş, Pideci, Öğretmen evi, balıkçı, Çengelköy'de sera, tam ters köşedeki Fuar... Allah aşkına nasıl sığdırdınız bunları 2 güne? Deli misiniz nesiniz? ;)
Bir koşturmaca oldu ki bize sormayın.
Bir günde 2 kere köprüyü gectik, döndük.:))
Hala kendime gelemedim.
Pek akıllı olduğumuz söylenemez tabiii...:D
Pek akıllı olduğumuz söylenemez tabiii...:D
Ona ne şüphe :)
Gelemedim ama merakla okuyorum, gelebilseydim de Beşiktaş ve Çengelköy yeter diyecektim, o da vapur sayesinde. Cemo şanslıymışsınız, bir günde iki kere karşıya geçebilmişsiniz, cuma akşamı sadece bir tarafa geçmemiz 2 saat 45 dakikayı buldu.
Bu arada balıkçıyı merak ettim, neresi orası?
Öncülüğü üstleniyorsunuz değil mi? :p
Güler hanım siz konu başlığını açın tekliflere göre hafta içi,hafta sonu veya
yeni sene mi değerlendirmeleri arkadaşlara sunalım.Selamlar.
öncülüğü tabii ki üstlenirim.
Cemo şanslıymışsınız, bir günde iki kere karşıya geçebilmişsiniz, cuma akşamı sadece bir tarafa geçmemiz 2 saat 45 dakikayı buldu.
Bir hafta önce, o köprüyü 3 saatte geçmiştim.:eek:
Bu hafta şans bizden yanaydı:)
Çengelköy e git, gel Gayrettepe ye, balığı ye 2 etti köprü. Sonra bin otobüse bir daha köprü, etti üççç:)) Gercekten şanslıymışız...Bir günde köprüden 3 kere geçtik.
Allah, bu garip delilere acıdı demek ki:))
Sayin kiraz,
Mutlaka guler hanimdan tam adres ve tarifini ogrenin ve gidin. Hem ucuz hem de lezzetli ve kaliteli balik menuleri var. Gayrettepede cok sapa yerde de degil. Biz oranin mudavimi olacagiz sanirim.
Hersey gonlunuzce olsun.
Afiyet olsun.
Sahibleri üniversiteden iki arkadaş, çok da kafa dengi ve efendi kimseler. Hele Tayfun Bey, aynen bizler gibi bitki delisi. O ufacık yere ekmediği kalmıyor. Bahçe desen, çilek desen bayılıyor. Hele korogakilere hayran oldu.
Kaliteli müşterileri var, o salaş yerde masa bulmakta zorlanıyorsunuz. Tam bir aile restoranı gibi.
Çinekop fileto, kılçıksız tam benim torunların yemeği, bayılıyorlar.
Öğle ve akşam servisi var. Balıklar tazedir ve fiyatları da emsallerine göre bayağı hesaplı.
Şimdi onlara ballı karidesi öğreteceğim. :p
Sita Balık Evi
0212 267 1687-88
Mevlüt Pehlivan cad. No9
(Alisamiyen stadının bir alt sokağı. Ortaklar cad. girip Kanal D yi geçer geçmez hemen soldan aşağı inin 150-200 m sonra sol tarafta görürsünüz)
Alisamiyen'de maç olduğu zaman çok severek gittimiz bir mekandı. Sayenizde hatırlamış olduk teşekkürler.:)
fatma sunay
20-12-2011, 21:31
Alacağınız olsun seraya gidip ordan Ereğli'ye gidecektiniz ama sesiniz balıkçıdan geldi. Hemde tekrar bu tarafa geçerek.
Eh ekip hızlı olunca seraya da gidilir balıkçıyada değilmi..
Afiyet olsun hepinize...
[QUOTE=fatma sunay;890078]Eh ekip hızlı olunca seraya da gidilir balıkçıyada değilmi..QUOTE]
Bu ekip başı fena hızlı Fatmacığım. Bizi aldığı gibi, bir Anadolu ya, bir de Avrupa ya götürdü getirdi.:))
Ben sana hadi gidelim dedim değil mi, bak neler kaçırdın:(
Alacağınız olsun seraya gidip ordan Ereğli'ye gidecektiniz ama sesiniz balıkçıdan geldi. Hemde tekrar bu tarafa geçerek.
Eh ekip hızlı olunca seraya da gidilir balıkçıyada değilmi..
Afiyet olsun hepinize...
Sizi de götürürüz sevgili fatma sunay, yeter ki sizler buyrun.
Benim de aklıma geldi gelecekte bir balıkçı toplantısı :)
Neden olmasın? Kendi mekânımız gibi rahat hareket ederiz. Maşınganın üzerinde ekmeklerimizi de kızartırız.
Eser İlhan
21-12-2011, 13:05
Harika fikir. Ben de üzüldümdü "fener balığı kavurması"nı kaçırdığıma. Telafi etmek isterim doğrusu ;)
Biraz ara verin a dostlar, aklımız kalır sonra gelemezsek:))
Maşıngada kızaran ekmeğin lezzeti de, kokusu da harikaydı. Selen e teşekkürler, elleriyle kızarttı bize ekmekleri.
Müjgan Yılmaz
21-12-2011, 14:03
260691
260692
260693
260694 Nihayet fotoğrafları ayarladım,hepinizden gecikme özrü diliyorum..
Müjgan Yılmaz
21-12-2011, 14:10
260695
260696
260697
Bakarmısınız,gezdik eğlendik üstüne üstlük bilgilendik,her iki dost da özveriyle tüm bildiklerini aktarmaya çalıştılar bir kez daha teşekkür ediyoruz.
Ya bu iki güzel hanıma ne dersiniz,Hozat ın yeni kreasyonu nun tanıtımın da,zenfree yardımcı oluyor.
Kardeş tüm yetenekleri de kendiniz de toplamayın yani, ayıp oluyor...
Müjgan Yılmaz
21-12-2011, 14:49
Sevgili Selen,Güler i site ye kazandırdığın için ilk teşekkürümü iletiyorum,gerisi oscar töreni teşekkürü olacağı için,hayal gücüne bırakıyorum.İyiki Türkiye ye geldin.Sevgili Adalet,uzakta da olsan hep yanımızdasın,öyle değil mi Sedefcim?Nevsune,Feriha sizleri tanımak ne güzel..Muhteşem anlatımları ile edebiyatçımız Hozat,zarif Zenfree....
Cemo ,Alcen, Eşimin Sevgili hemşerisi Fatma Sunay ve ağabeyi,dünya tatlısı Satı,Yücel Canpolat ,Manolya süper grub.Cemo ve Alcen den uzak durun sevimli esprileri ,gülmekten grubu perişan etti .Dansel,Kuyrukk ,Vildan Sönmez,Günebakan ilk kez bir arada olmamıza rağmen yıllardır birlikte gibiydik değil mi?
Yener T.ve zarif eşi ne hoş sohbetler di.Tüm centilmenliği ile Osman 45 ,her sorumuzu sabırla yanıtlayan Sevgili Ankstel .Böyle keyifli toplantılar da tekrar görüşmek dileğiyle...
Müjgan Hanım size teşekkür ederiz. Her iki mekanda da çok rahat ettik ve çok memnun kaldık.:)
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.