View Full Version : Bereket Tv - Bitki Dostu Programı
Selahattin Yılmaz
30-10-2011, 21:57
İlk programımızdan sonra oldukça ciddi bir telefon trafiği ile telefonlar kilitlense de bütün heyecanım ve acemiliğime rağmen ilki ve zoru atlattık, inanılmaz zor bir heyecan dı. Bu anlamda agaclar.net üyelerine ve özellikle Güler Hanıma alakasından dolayı teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar buradan sorularınızla programımıza yön vermeye ve tavsiyelerinizle konu oluşturmaya yardımlarınızı bekliyorum. Önemli olan forumdaşların, çiftçilerin problemlerini aşmada yardımcı olacak konular çıkarmak sorularla buna cevaplar bulmak.
Program Her Cumartesi Bereket Tv de saat 19:00' da yayında olacaktır.
Selahattin hocam, programınızı seyrettim. Tekrar Hayırlı olsun diyorum. Dediğiniz gibi biraz heyecan ve acemiliği atlattıktan sonra, güzel bir program olacak. Zaten programın sonlarına doğru yavaş yavaş atlatıyordunuz. Nacizane tavsiyem hataları görebilmek için, programınızı mutlaka tekrar seyredin. Görüşmek üzere...
Arkadaşlar, bildiğiniz gibi Selahattin hocamız Bereket TV.de cumartesi akşamları program yapmakta.
İlk programına canlı yayında ben de telefon ile katıldım, gördüm ki katılımım hocamıza moral vermiş, memnun oldum.
agaclar.net kocaman geniş bir aile. Hocamızı desteklememiz gerekir. Programlarına katılarak hem sormak istediklerimizi soralım, bilgilerimizi tazeleyelim, hem de programın reytinginin güzel olmasını sağlayalım.
Selahattin hocamızın dediği gibi " Arkadaşlar buradan sorularınızla programımıza yön vermeye ve tavsiyelerinizle konu oluşturmaya yardımlarınızı bekliyorum. Önemli olan forumdaşların, çiftçilerin problemlerini aşmada yardımcı olacak konular çıkarmak sorularla buna cevaplar bulmak."Haydi arkadaşlar hep beraber bu isteğe uyalım.
Safranlı
31-10-2011, 09:22
Programı sonlara dogru ızleyebıldım
yemek saatınde izlerken güler hanımdanda bahsedınce
eşimle bu programı beklıyorduk nettede güler hanım efsanedır dıye
muhabbetımız oldu
başarılar dılerım
Sayın Selahattin hocam programınız hayırlı olsun.Başarılar dilerim.
maysan80
31-10-2011, 20:44
programınızı izlemek kısmet olmadı. bilmiyorum bahsettiniz mi? çiftçilerin tarım sigortası hakkındaki bilgilerini genişletseniz harika olur diye düşünüyorum. ayrıca internet üstünden yayınınız var mı?
Selehattin 67
31-10-2011, 20:49
Cumartesi saat kaçta saati bilirsek izleme şansımız artar ve program hayırlı olsun
Geçen hafta cumartesi saat 19.00 da yapıldı program. Bazı arkadaşlar internetten izlediklerini yazmışlar.
Bereket tv de Sn. Selahattin Yılmaz yayında..
İnternetten izlenebiliyor..
Emre İlhan
01-11-2011, 18:48
;)Programınız hayırlı olsun Selahattin hocam. Arkadaşlar aşağıda vermiş olduğum linkten kanalın sitesine bağlanıyorsunuz. Sağ taraf yukarıda canlı yayın yazan butona tıklarsanız yayını online olarak izleyebilirsiniz.:)
Link (http://www.bereket.tv/)
maysan80
01-11-2011, 20:57
harika. bişey benim için sağolun. evde hanımların hegomonyasındaki tv de devamlı diziler izlendiği için doğa programlarını izleyemiyordum. harika oldu benim için...
maysan80
01-11-2011, 20:59
bahçıvanın elinden adlı program da harika tavsiye ederim.
Selahattin Yılmaz
02-11-2011, 21:14
Arkadaşlar bu haftaki konumuz tohuma bir parantez açarak "Bitkisel Yağlar" ve her konuda soru ve cevaplar olacaktır. Çiftçiye yeni bir gelir kapısı göstermek, elinin altındaki atıl ve göremediği tohumların nasıl değerlendirilebileceği konusunda bir pencere açmak amacım.
maysan80
02-11-2011, 21:39
harika bir konu sayın selahattin yılmaz
Selahattin Yılmaz
03-11-2011, 21:16
Arkadaşlar program bayram nedeniyle 12 Kasım Cumartesiye ertelendi, bayram nedeniyle bu şekilde oldu. 12 sinde yayında görüşmek dileğiyle.
Selahattin Bey hayırlı olsun. Başarılar dilerim. Mutlaka izlemeye çalışacağım.:)
Selahattin Bey hayırlı olsun. Başarılar dilerim. Mutlaka izlemeye çalışacağım.:)
İzlemekle kalmayın, canlı programa da katılın. Ekranın altında isminizi görünce hocamızın yüzünde güller açıyor. Ben şahit oldum. ;)
Güler Hanım zaten çoook zor bir soru sormayı planılyorum, ama nerde bende o bilgi.:)) Şaka bir yana neden olmasın.:)
Selahattin Yılmaz
04-11-2011, 22:10
Zor sorulara cevap veremiyorum direkt assoliste bağlarım bilesiniz :p
Hocam, bilginizden asla şüphemiz yok, sizden çok şeyler öğrendik. Sadece şaka idi.:)
Halil Önen
04-11-2011, 22:50
Zor sorulara cevap veremiyorum direkt assoliste bağlarım bilesiniz :p
Olsun bizde 'Doğa için çal' deriz. 'Gezi bağlarını' isteriz.;)
Selahattin Yılmaz
12-11-2011, 14:54
Bu gün ilgilenenleri canlı yayında Bereket Tv ekranlarına bekliyorum. Sorular telefonla alınıp bana iletilecek, ilk sorumuz özel mesajla buradan geldi.
Safranlı
12-11-2011, 15:33
Hocam sizleri ilgiyle seyredıcez
ceviz konusundaki yerli çeşitlerin verımsizliği ve budama eksıklıgı nedenıyle
ekonomık olamıyor
10 yıllık bahçenın gelecektekı verımlılıgının ve rekabet şansı olmadıgı iddiası nedenıyle yabancı (amerıkan)çeşitler ile aşılamak dogru olurmu
**** şöyle ifade edeyım
yerlı çeşitlerımızle cevızde istenılen üretıme ulaşabılırmıyız
saygılar sunarım
dursun kutan yalova
athena -asena
12-11-2011, 18:45
Arkadaşlar şuan canlı yayında selahattin hocamız var kaçırmayın.
Hocam yine güzel bir program oldu.
Bitkisel yağlar ve kuşburnu bitkisini öğrendik.
Bu tohumdan yağ çıkartma makinesini lilium görmüş olsaydı keşke, mutlaka yapmaya çalışırdı. :)
Canlı yayına katılmak için telefon ettim, reklâmlardan sonra dediler. On dakika sonra yine aradım ama konu Bitkisel Yağlar olduğu için sorumu size ileteceklerini ve daha sonra yayında cevabını öğrenebileceğimi söylediler.
Sorum Nar ağacındaki meyvelerin neden çatladığı hakkındaydı.
Bu arada agaclar.net vasıtası ile bana sorularınızı da iletebilirsiniz sözünüz çok hoşuma gitti, gururlandım.
Selahattin Yılmaz beyin proğramını internetten izlemeye çalıştım. Belki beş sefer koptum. Sonrasın da kapatmak zorunda kaldım.
Bildiğiniz gibi bu hafta ki konu " Bitkisel Yağlar ". TV'nın telefon numaraları 0 -312 - 573 80 08 , 09.
Üye arkadaşların izleyip ve sorularını da yöneltmesi gerekli bence. Tabii esas olan çiftçilerimizin ve çiftçi üyelerimizin.
Bilgilerinize saygılar.
Teşekkürler Sayın Selahattin Bey,
Aydınlatıcı bir program idi. Baş kısmını kaçırdım, ama kuşburnu bölümünü yakaladım.
Hocam, özür, kameramanı beklemeyin siz lütfen. Alın elinize ilgili materyali, yüz hizanıza kaldırın. Kameraman sizle uyumlu çalışamıyor. Siz rahat olun. Hani, Hilton Otelinde herkes çala kaşık yerken, siz beş parmak dalın içine. Doğacıyız, doğal yaşamı temsil ediyoruz, doğal olur bence:)).
Ben hiç bilmediğim bir dans bile olsa, yapamam demem, ritmi yakalarım, gerisi gelir, estetik olmasa da doğallık vardır hareketlerimde. Haddimi aştım ise bağışlayın lütfen.
Saygılarımla lütfen.
Selahattin Yılmaz
14-11-2011, 00:39
Aaaah ah. Bu televizyonculuğa nasıla alışacağım biemiyorum, heyecandan yaptığım hatalardan birisi canlı yayına soru alamamak, başlangıç ve bitişi heyecandan kaçırmak oldu. Pişeceğiz ama zamanla kontrol bana geçince siz görün her şeyi :).Heyecanın ve kısıtlı süreninde etkisiyle söyleyeceğim çok şeyi söyleyemedim ilerde program saati uzayabilir ama kendimi ispatlamam lazım, sistemi oturtmam lazım. İlk program gelen telefon sayısı 70 ikincisinde 98 oldu ve bu telefonlar yukarda normalde yayında açıkladığımız numaralar değil bazı uyanıklar direkt kanalı arıyor ki rahat ulaşayım diye ama nafile telefonun başında kimse yok, içerdeki arkadaşlarda yanlış yapıyorlar soru alma sistemini yayından sonra cep telefonumu açtığımda bir sürü çağrı ve bir kaç tane de görüşme imkanı ama sonuç ise aslında istediğim kadar kişinin sorulacak soru bazında bana ulaşamamış olması. Neyse zamanla öğreneceğiz ve öğreteceğiz ve bu işe çöüm bulacağım, benim çok pişmem lazım vatandaşın bana ulaşmasını sağlamam lazım vs vs.
sn Selahattin bey sizi dikkatle izledim cok iyiyidiniz maşallah nazar değmesin yeni programınız hayırlı olsun
Arkadaşlar bu haftaki konumuz tohuma bir parantez açarak "Bitkisel Yağlar" ve her konuda soru ve cevaplar olacaktır. Çiftçiye yeni bir gelir kapısı göstermek, elinin altındaki atıl ve göremediği tohumların nasıl değerlendirilebileceği konusunda bir pencere açmak amacım.
Hayırlı olsun Hocam,
Evime TV almadım. Netten izlerim.
Saygılar
Safranlı
14-11-2011, 09:50
Hocam saygılar
programı baştan sona izledım
benım sorumada verdıgınız cevap için ayrıca çok teşekkur ederım
sizlerınde ifade ettıgı gıbı ceviz konusunda çok yanlış yönlendırmeler var
bizler söylendıgı şekılde ekım ve çeşit seçmiştik
su anda malesef verimsiz çeşitler ile karsı karsıyayız
dün sizin verdıgınız cevabı ailecek izledıkten sonra bu sezon uygun çeşitlerle aşılama konusunda çalışmalara başlıcaz..
Sade vatandaş olarak çok üzülüyorum..
Yalovadakı araştıra ent.paralelınde 8x8 aralıklarda ve onların önerılerıne göre ekılen nızamı aşılı bahçenın on yıl sonra başa dönmesi çok acı...
Daha da acı olanı ise aynı durumla karsılaşma ihtimalinin de olması...
Tekrar tesekkur ederım kolaylıklar
dursun kutan
Sorum Nar ağacındaki meyvelerin neden çatladığı hakkındaydı.
Benim de sorum var. "6 yaşındaki gelişmiş bir nar ağacı neden hiç meyve vermez, hatta çiçek bile açmaz? Meyve almak için ne yapmak gerekir?"
Gördüğünüz üzere ben çatlasa sesimi çıkarmayacağım. Yeter ki olsun. :)
superi80
17-11-2011, 17:16
Ben burada okumadan bereket tv yi keşfetmiştim,gün içinde çoğu programı seyrediyorum.Bilgilerimiz artacak inşallah.Tarım makinaları oldukça ilgimi çekti.Bu iş artık hobi olmaktan çıktı.Tüm zamanımı almaya başladı.
Selahattin Yılmaz
19-11-2011, 21:53
Bu hafta yayın tekrarı yaptık çünki fena halde faranjit oldum. Ancak buradaki soruların gerek özel mesaj ve gerekse forumdan geldiğinde değerlendirileceğinden emin olabilirsiniz. Haftaya köklere başlayıp yavaş yavaş gübre konularına girmek düşüncem var.
yaşar kaptan
20-11-2011, 03:56
Geçmiş olsun hocam...acil şifalar...tv programınızı büyük keyifle izliyoruz,çok daha güzel programlar yapacagınızdan eminiz..Degerli bilgileriniz için teşekkürler..( biraz karanfil yagı eklenmiş bir bardak suyla yapılan gargara, faranjitede iyi gelir deniyor :))) Görüşmek üzere hocam,saglıcakla kalın
Hocam size geçmiş olsun derken program olmadığına sevindim dersem ayıp etmiş olur muyum?
İstanbul'da bir türlü Bereket TV.yi çıkartamadık televizyondan.
Şen danalar gibi oflaya poflaya evin içinde dolaşıp durdum, Oğuz'un da canı sıkıldı, keşke evvelden arasaydık kanalı dedi durdu.
Arkadaşların bazıları internetten izliyoruz diye yazmışlardı, nasıl izlediler bana da anlatabilirler mi?
Güler Hanım merhabalar.. Geçen bölümleri internetten izledim.
Ana Sayfa | Bereket TV (http://www.bereket.tv/)
linki tıkladıktan sonra sağda canlı yayın bölümü göreceksiniz. Seçtiğinizde yayın başlıyor. Bu şekilde sorunsuz bağlanıyor.
Sağol sevgili feriha, hemen denedim oldu. Teşekkür ederim.
Sayın Hocam;
Geçmiş olsun efendim, kısa zamanda sağlıklar inşallah.
Saygılarımla lütfen.
Halil Önen
23-11-2011, 23:56
... Haftaya köklere başlayıp yavaş yavaş gübre konularına girmek düşüncem var.
Geçmiş olsun Selahatin hoca.
Kökler ve gübreleme konusunun tam zamanıdır. Zira fidan dikim ve sonbahar _ hasat sonrası_ bakım zamanıdır.
Gövdeyi, gövde kalınlığını, güçlendiren kendi yapabileceğimiz _ bu enzim de olabilir_ sıvı ya da katı gübre yapabilir miyiz?
Bir de bu aralar Sevgili Lilium ile kavgalıyız, ' ceviz sayfasında'. ;)
Ben diyorum ki;
''ceviz tohum _ ya da başka çekirdekten yetişen_ olarak dikilirse kök daha iyi ve sağlıklı gelişir; o suyu arayan köktür'' diyorum.
Sevgili lilium ise;
' pek fark etmez, tüpte yetişen de aynıdır' diyor.
Bu durumda sevgili dostumu size şikayet ediyor ;) ve bu durumda sizlerin bizi aydınlatmasını diliyorum.
Sizi izliyoruz. Saygılar, başarılar hocam.
.
(bu kadar yazdım beni haklı çıkaracağınızdan eminim):p
Halil Önen
24-11-2011, 00:46
. Haftaya köklere başlayıp yavaş yavaş gübre konularına girmek düşüncem var.
Çimlenmeyi teşvik edici sıvı veya katı gübre formülü var mı?
Halil Önen
24-11-2011, 00:48
.. Haftaya köklere başlayıp yavaş yavaş gübre konularına girmek düşüncem var.
Döllenme olmaksızın meyve oluşumunu sağlayan gübre mümkün mü?
Halil Önen
24-11-2011, 00:51
.. Haftaya köklere başlayıp yavaş yavaş gübre konularına girmek düşüncem var.
Yumru oluşumunu arttırıcı (soğan, sarımsak, turp, yer fıstığı v.b) yapabileceğimiz gübre formülü var mı?
Halil Önen
24-11-2011, 00:53
..Haftaya köklere başlayıp yavaş yavaş gübre konularına girmek düşüncem var.
Bitkini yaşlanmasını geciktiren bir gübreleme yöntemi var mı?
Halil Önen
24-11-2011, 01:09
... Haftaya köklere başlayıp yavaş yavaş gübre konularına girmek düşüncem var.
Bitkiyi Geliştiren Düzenleyicilerin fazla kullanımının meyve üzerinde etkileri nelerdir.
Örneğin;
trilye [B]zeytin tanesinin erken kararmasını ya da domatesin erken kızarmasını sağlayan Bitki Geliştiren bir düzenleyicinin fazla kullanımı _ bu sıvı gübre olan enzim de olabilir_ kökte ve meyvede nasıl bir etki yapar.
Saygılar
Selahattin Yılmaz
24-11-2011, 09:13
Sevgili Halil bey, konuları dikkate alıyorum. Bu hafrta köklerianlatacağım ama bir çiftçinin anlayacağı ve dikkatini çekeceği düzeyde vermeye çalışacağım. Sonraki programlarda daha gübre konularına girmeden kısaca kış gelmeden jean penn metodu ile kompost ile sıcak su üretimi konusuna da değinmek istiyorum sevgili Ensar sayesinde katılma fırsatı bulduğum Hannover Agrotecnica fuarında bazı çekimler yaptık bu metoda binaen bu doğrultuda eğer bir kaç çiftçiye ekonomik, kolay sıcak su ve kompost üretimini öğretebilirsem daha mutlu olacağım. Bu amaçla bu işi yapacak delilerde arayacağım ekrandan da duyuracağım, olursa olur olmazsa çay demleriz :). Sonrasında bütün kış zaten bitki beslemeyi anlatacağım zaten, eğer format oturursa forumdan bir kaç arkadaşı da davet edebilirim.
İleriye dönük düşüncelerim:
1-Jean Pain metodu ile sıcak su üretimi ve kompost
2-Depremler gündemimizde olduğundan ve bahceler için bağ evi niteliğinde saman balyasından ev ve tomruk ev yapımı (Sponsor ya da bu işi yapmayı düşünen mekanlarda çekim için ortamlar aranıyor)
3-Enzim - Solucan gübreleri yapımı
Safranlı
24-11-2011, 12:46
Hocam yazdıklarınıza çok sevındım
kendımızce kompost ve enzım yapan bırı olarak
enzimmatık (ölçüleri içinde ve estetık)yapmayı hayal edıyordum . bu arada bize kalsa bu programı her gun isterız haberınız olsun hocam....
saygılar...
Halil Önen
26-11-2011, 20:10
.. konuları dikkate alıyorum. Bu hafrta köklerianlatacağım ama bir çiftçinin anlayacağı ve dikkatini çekeceği düzeyde vermeye çalışacağım.
İzledim, başarılı bir program yapıyorsunuz, burada _ Ağaçlar.net_ sorulan sorulara da cevap verdiğiniz için çok teşekkürler.
At kuyruğu bitkisi çok ilgimi çekti. Hem bitki hastalıklarına hem insan sağlığına bu kadar yararlı olduğunu yeni öğrendim.
Bu bitkiyi menüye alıyorum.:)
Programınızın devamını diliyorum.
Saygılar Selahattin hocam.
Merhabalar efendim,
Çok güzel bir program idi ve inanın ki Sayın Halil Önen bey aklımdan geçti o an.
Gülleci + Ema + Etidot 67 + At Kuyruğu
Güleşçi meselesine benzedi:))
39/40 oyun
Sayın Halil bey;
İnanın o saniye, şiddetli doğal mücadeleci olmanız hasebi ile, hah dedim, bu da doğal bir ilaç işte ve Halil Bey bayılacak bu bitkiye:)).
Programlarını takip farz oldu sayın Hocamızın.
Saygılarımla lütfen
Halil Önen
28-11-2011, 00:27
Gülleci + Ema + Etidot 67 + At Kuyruğu
...şiddetli doğal mücadele...
Kalp kalbe karşıdır derler, hani aklımdan geçmedi değil.
Hem ilaç hem yaprak gübresi.
Kabuklu bit, yaprak bitleri, kırmızı örümcek, emici ve sokucu zararlıları, külleme,mildiyo, mantar hastalıkları ve diğerleri...
Teşekkürler
Selahattin Yılmaz
28-11-2011, 07:59
Arkadaşlar, ekranlardan duyurabileceğimiz, çiftçinin uygulayabileceği, maliyetini düşürebileceği her türlü yeni ve modern uygulamayı, yeni bir gelişmeyi, yeni bir ürünü ya da içeriğini, etki meknaizması farklı değişik materyalleri buradan önerebilirsiniz, hocanın süzgecinden geçtikten sonra özenle uygulamaya kazandırılır. Ülkemiz tarımının ve çiftçimizin bunlara ihtiyacı var.
Sayın hocam, son programınız ile seminerimizin çatışmasından dolayı izleyemedik. İnşallah video çekimi yapılmıştır da daha sonra bu üçüncü dersin linkini burada verebilirsiniz.
Eminim ki programa alışma sorunlarınız (TV sunuculuğu-yoksa bilginizin çok derin olduğuna eminim) gittikçe kolaylaşacak ve siz rahat olacaksınız.
Bütün ailenize selamlar, sevgiler.
Safranlı
28-11-2011, 09:04
Program çok güzeldi..
bende at kuyruguna odaklandım
bahçede o kadar çokkı ganımet.
kaynatılıp duş alındıgında eklemlere ıyı geldıgı aklımda kaldı
bu cennet vatanımızın ne güzel değerlerı var dıye düşündüm
birde ceviz konusundakı tartışmanın bitmesi varya.....
zevkten yağlarım erridi
saygılar hocam...
Selahattin Yılmaz
28-11-2011, 09:35
At kuyruğu hakkında (http://www.sifalibitkilervedogaltedavi.com/sifali_bitkiler/Atkuyrugu.html)
Çözüm her zaman gözünüzün önündedir :)
göksel38
15-12-2011, 10:46
merhabalar bende sitenin yeni üyelrindenim selahattin bey sizin geçen yıl bereket tv de proğramınızı izlemiştim gerçektende analtım ve ses tonunuz bir harikaydı sizi tebrik ediyorum çalışmalrınızın devamını bekliyorum sizden ricam mümkünse ters t aşısı ile ilgili bir çekim yapmanız
Selahattin Yılmaz
15-12-2011, 15:26
Bu konuda ısrarla şimdilerde konuya girmem isteniyor ancak bahar dönemlerinde başlayacağım. Çünki programın yarısında konuya dahil olan **** bu işi ustalıkla yapmayan bir çok kişi bizim yönlendirmemizle ağaçlarını kesip aşı yapmaya kalkacak. Bu vebali üstlenmek istemediğimden mevsiminde anlatayım ki insanlar bilinçsice hata yapmasınlar. Şubat sonu gibi konuya başlayacağım, o zaman daha iyi ve verimli sonuçlar alacağıma ve aşı yapanların daha iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Ayrıca sizin aşı yaz aylarında (kabuk kalktığı zaman) olacağından Tv de olduğumuz sürece zamanı geldiğinde konuyu anlatırız.
göksel38
16-12-2011, 07:58
çok teşekkür ederim selahattin bey size bir konuda daha bilginize başvurmak istiyorum çekimlerde parafin diye bir malzeme kullanlyorsunuz ben onu kayseride sormadığım yer kalmadı malesef kimse bilmiyor nereden nasıl temin edebiliriz kusura bakmayın böyle peş peşe sorular soruyorum hem merakıma hemde bu işlerde yeniyim heyacanıma bağışlayın ve en önemlisi işin uzmanı sizingibi bilinçli ve anlatımı çok güzel insan olunaca insanı daha çok heveslendiriyor ve dolayısıyla sizin o müthiş bilgi ve becerinize başvurmak gerekiyor çok teşekkürler
Selahattin Yılmaz
16-12-2011, 09:37
Soruların cevabını mahsuru yoksa ekrandan vereceğim çünki herkesin öğrenmesi gereken bilgiler bunlar :)
Selahattin Yılmaz
16-12-2011, 10:27
Arkadaşlar bu gün aldığım bir haberle "Bitki Dostu" programının maliyetlerinden dolayı program yayından kaldırılmış. Buradan devam edeceğiz, artık. :)
Hocam, geçmiş olsun.
Her işte bir hayır var. Bence internette haftalık video yayınlayın. Hem tüm hakları da size ait olur. Bunu yapacak alt yapı ve dostluklarınız vardır elbet. Ben inanıyorum, hem kendinizi ve bildiklerinizi daha iyi ifade edip paylaşırsınız, hem de program üzerinde %100 yetki sahibi olursunuz. Engelleriniz de olmaz.
Yine haftalık veya 15 günde 1 yayınlayacağınız ders videoları. Eğer bunu bir proje olarak kabul ederseniz, 2 yıllık bir çalışma ile acayip bir kaynak elde ederiz. Ben şimdiden 1 takım sipariş verebilirim.
Evet evet, böyle bir proje başlatılmalı bence.
Böyle bir proje yaparsanız, gönüllü destekçileriniz de olacaktır. Tartışalım bu konuyu arkadaşlar. Selahattin Hoca daha çok genç. Bilgilerini derli toplu ve unutulmayacak bir hale getirmeliyiz. İstediğimizde ulaşabilmemiz için.
Saygılarımla
Selahattin Yılmaz
16-12-2011, 12:40
Bu benimde düşündüğüm bir proje idi zaten üstelik onun gibi onlarcasını sadece yanımda düşünce ve proje diye taşıyorum :), fakat bahsettiğiniz şey için digital bir kameranın noksanlığı alıkoyuyor beni, ama sizinde dediğiniz gibi her işte bir hayır vardır düşüncesindeyim bende.
Lonicera
17-12-2011, 18:16
Selahattin hocam, ben sessiz kalamadım ve Bereket TV' nin ana sayfasındaki iletişim bölümünden program hakkındaki görüşlerimi ve yeniden yayın akışına dahil edilmesini istediğimi belirten mail attım. Belki yoğun talep olursa ilgisiz kalmazlar diye umut ediyorum.
Merhabalar efendim,
Yazık olmuş Selahattin Hocam. Her şey rayında gitmekte iken hemde.
Siz de programda değindiniz, ''Ticaret yapanların işine engel olmak istemem, fakat üreticiler .... daha ucuza kendileri yapabilirler'' kısmı neden olmuştur. Yurdum çok güzel ama maalesef insanlarımızın alışkanlıkları çok kötü. Başka milletler dünyayı sömürür, bizde ise biz bizi sömürürüz.
Sağlık olsun, altın bilezik sizde nasılsa, onuda alamıyacaklarına göre, ALLAH daha ne kapılar açar inşallah. Olan bizlere oluyor, eksiklerimizi sayenizde giderecektik.
Saygılarımla lütfen.
Bu memleket ne çekti ise, Cahilin cesaretlisinden çekti,Siz cahilin cesaretlisi değildiniz.
Bilendiniz.
Saygılarımla
Selahattin Yılmaz
18-12-2011, 22:30
İyi niyeti olan herkes için teşekkür ederim. Anlattıklarımı karşıdakine iyi verebilsemde (gelen olumlu tepkilere göre konuşuyorum) medyatik değilim sanırım bunun biraz etkisi oldu :).
Ekranda söz verdiğim insanlar için bazı teklifleri değerlendireceğim ama esas yine esaslı düşünce benimde düşündüklerimi desteklercesine yine buradan geldi. Memleketin tarımı için yılmak yok.
Safranlı
19-12-2011, 07:38
Cumartesı aksamı telvızyonu actım beklıyorum
bır turlu baslamıyor
moralım bozuldu
meseleyı anlayamadım
şimdi açtımkı kötü haber duyurulmuş televızyon çok yanlış yapmış
üzüldüm gercekten yazık oldu
Selahattin Yılmaz
19-12-2011, 09:38
Mehmet beyle görüştüm, kendi program da bu kapsamda yayından kaldırılmış, yönetim değişikliğinin bunda etkisi olduğunu söyledi ancak insanlara ekranda özellikle aşılar konusunda söz verdiğimi ve bu sözlerimi yerine getirmek için Mehmet beye fırsat verilmesi konsunda hemfikiriz.
İşin doğrusu ekranlarda çok görünmek ya da medya maymunu olmaktansa nacizane mesleki bilgilerimle fikirlerine itikamet vermek suretiyle görmediklerini göstermek benim daha çok işime gelir ama yine de bir kanalla başladım bir kanalla bitirmek bana daha çok yakışır diye düşünüyorum.
Selahattin Yılmaz
19-12-2011, 09:45
çok teşekkür ederim selahattin bey size bir konuda daha bilginize başvurmak istiyorum çekimlerde parafin diye bir malzeme kullanlyorsunuz ben onu kayseride sormadığım yer kalmadı malesef kimse bilmiyor nereden nasıl temin edebiliriz kusura bakmayın böyle peş peşe sorular soruyorum hem merakıma hemde bu işlerde yeniyim heyacanıma bağışlayın ve en önemlisi işin uzmanı sizingibi bilinçli ve anlatımı çok güzel insan olunaca insanı daha çok heveslendiriyor ve dolayısıyla sizin o müthiş bilgi ve becerinize başvurmak gerekiyor çok teşekkürler
Sevgili göksel38, parafilm kullanmak zorunda değilsiniz ancak iyi bir malzeme olduğunuda belirtmek istiyorum. İlla tedarik etmek istiyorsanız burada var (http://www.labmalzemeleri.net/urun.php?products_id=395) ancak nette biraz pahalı satılıyor toplu talep durumunda belki yardımcı olabilirim. Bu konuyla Bereket tv üzerinden olacak şekilde halen devam eden sonuçlanmamış bir çalışmamız var Tv üzerinden olmazsa da kendim yapacağım çünki hazırlıyorum, beklerseniz sanırım güzel bir şeyler olur diye düşünüyorum.
göksel38
20-12-2011, 09:22
ilginizden ötürü çok teşekkür ederim selahattin bey iyi haberlerinizi bekliyorum
Hocam programınızın sonlandırılmasına gerçekten çok üzüldüm. Budamadan sonra diğer konularda da sizin açıklamalarınızdan faydalanıyorduk. İnşallah bir şekilde devamı gelir.
Son mesajları taşıdım (http://www.agaclar.net/forum/sert-cekirdekli-meyveler/958.htm). Burası soru sormaya uygun bir başlık değil, lütfen ilgili konular altında sorun...
Selahattin bu başlığı kapatayım mı ne dersin? :)
Selahattin Yılmaz
23-12-2011, 16:03
Program yayından kalktığına göre bence de uygun olan o olacaktır, zamanı geldiğinde eklranladan yeniden buluşuruz nasılsa. İlgili sorular forumun ilgili yerlerinde sorulursa daha sağlıklı olacaktır.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.