View Full Version : ayhat / Balkon
Bende sizlerle balkonumdaki çiçeklerimin resimlerini paylaşmak istedim, umarım yarın daha çok ekleme fırsatım olur.
Süs narımı bir gece yokluğumu fırsat bilip yuva seçen kumrunun yumartaları
Aldığımda avustralya orkidesi yazıyordu latince adını hatırlayamıyorum şu an ama çiçekleri küçücük papatyalar gibiydi umarım açar ve resmini sizlerle paylaşırım.
Başlığınız hayırlı olsun.
Güzel bir paylaşım olmasını dilerim.
Sizleri gerçekten çok özlemişim umarım bende artık sizlere yeni haberler getirebilirim, teşekkürler.
Sayfanız hayırlı olsun. Güzel şeyler göreceğiz gibi.
Sırdaş başlıgı güzel olmuş icimizi dökmek istedigimizde bir cay alıp yanlarına gidip tüm dertleri unuturan kac sırdaşımız dostumuz varki şu fani hayatta
Evet en büyük mutluluğum onlarla beraber içmek çayımı, kahvemi. Ama o kadar çok hergün tepelerindeyim ki, çiçek açamıyorlar, biraz nefes aldırmam lazım ama dayanamıyorum ki bakmadan :)
serkan_istanbul
04-10-2011, 12:24
maşallah çok güzeller.
mavişlere bayılıyorum.. umarım bu sene bende dikebilirim.. çiçekleriniz çok sağlıklı görünüyorlar. güle güle büyütün sn. ayhat
Sayfanız hayırlı olsun, çiçekleriniz çok güzel, emeğinize sağlık.
sevgili serkan,gülneva ve cebeci bende sizin beğendiğinize sevindim, teşekkür ederim.
Balkonunuza misafir olduk , tebrikler çok güzeller, emeğinizin karşılığını almak güzel de birşey ;)
evet sizleri türk kahvesi eşliğinde ağırlamak isterdim. Ama henüz daha başlarındayım bu işin umarım ilerde benimde sizleri ağırlayacağım güzel bahçelerim olur.
Yılbaşı çiçeğiniz favorim oldu, bilesiniz.:)
O yılbaşı çiçeğim beyaz renkli, ama bu sene açmadı hep bekledim açmasını bakalım seneye inşallah.
Merhaba Sayın Ayhat, şu yılbaşınızı ziyarete gelmiştim... Ama görüyorum ki zaten 1,5 ay önce çok imalı bir yorum yapmışım.... :) Hımmm , hem de beyazmış.... :)
Mavişleriniz çok güzelmiş. Adını öğrenmek istediğiniz çiçek için diğer bir olasılık
Chamelaucium uncinatum - Google'da Ara (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&rlz=1T4MOOI_trTR442TR442&q=Chamelaucium+uncinatum&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=vmPYTs_4BcGfOq3q6LYO&biw=1366&bih=566&sei=wWPYTsCvDYud-wbZsKy3Dg)
Sayfanız hayırlı olsun çiçekleriniz sağlıklı maşallah ellerinize sağlık.
Selehattin 67
02-12-2011, 14:47
Sayın ayhat sayfanız size ve diğer tüm üyelere hayırlı olsun kumruların yaptığı güzelmiş 9 mesajdaki agaç kütüğü formundaki saksıya bayıldım selamlar
mandalinci
02-12-2011, 15:09
Sn. ayhat,
Sayfanız hayırlı olsun, resimlerin devamını bekleriz. 9. mesajdaki saksınız çok hoş.
Sevgiyle kalın.
Teşekkür ederim bende o saksıyı annemden istedim e anne olunca vermek zorunda kaldı :)
Sevgili lir evet o çiçeğin ismini arattım tam bakamadım ama muhtemelen o, çok sevindim şimdi çıkmam lazım nasipse pazartesi daha ayrıntılı bakacağım, birde bendeki çiçek maviş değil sanırım ya da bir türü, çünkü çiçekleri mavişe göre oldukça küçük, balkonumdaki son güzellikte minyatür gülüm.
buyrun size güzellerin en güzeliii...
Sevgili lir evet işte ta kendisi size sormuş olduğum çiçeğin etiketindede ne yazdığını resimlere bakarken hatırladım wax orchid. Size çok teşekkür ederim, nasıl buldunuz nasıl bildiniz çok şaşırdım ama çok sevindim şimdi çiçeğimin dökülen yapraklarının sebebini bulacam inşallah.
Sevgili Ayhat, sayfamda yılbaşı çiçeğinizin tomurcuklarını döktüğünü ve çok üzüldüğünüzü yazmışsınız. Eşim fotoğraf makinasını okula götürdüğünde benim çiçeğimin annesini fotoğraflamış. Ben de bu resmi size ithaf ediyorum. Sayfalarınız şenlensin biraz, umarım üzüntün hafifler.
MUTLU SENELER....
261847
Vay vay vayyy :) 3,5 yaşındaki oğlum da sevinince böyle diyor, resim çok iyi oldu benimkide işte bunun kırmızı beyazlısı, kocaman açtığında noel ağacı gibi oluyordu ama bu sene çoooooooook üzüldüm, iyiki bu resmi koydunuz, çok teşekkür ederim.
Bu sukulentler de yeni yılın ilk misafirleri, umarım içerde durmelerı onlara zarar vermez.
kamelyavadisi
04-01-2012, 11:29
Bahçenizde şöyle bir gezinti yaptım. Her şey mükemmel. Emeklerinize sağlık diliyorum.
Sağlıcakla....
Hoşgeldiniz, beğendiğiniz için teşekkür ederim.
Baharı en az benim kadar sabırsızlıkla bekleyen çiçeklerim, kışın içeriye almama rağmen kurtaramadıklarım oldu onlarda keşke bu resimlerde olabilseydi.
Bodur küpelim ve bodur leylağım bu seneki yeni misafirlerim. :)
Bu resimleri yaklaşık bir 15 gün önce çekmiştim ama denedim denedim bir türlü yükleyemedim bugüne nasipmiş, yeni resimlerde gelecek, iyi seyirler :)
Evet kesinlikle yeni resimler ve diğer bitkilerin gelişimlerini görmek istiyoruz.
güneşe hasret kaldılar ama yaz geldi sanırım artık :)
Sevgili Ayhat, 2012 yaz güzelleri göz dolduruyor. Renk uyumları çok güzel olmuş, çok beğendim. Keyifle keyfini sürmenizi dilerim.
Çok teşekkür ederim, çok süper olamasamda kahvelerimizi içecek kadar güzeller, haberli gelinde bir kahve yapayım size :)
Balkonumda tutupta içeri aldığım yılbaşım nihayet güzelliklerini gösterdi, bu sene soğuklar tam gelmeden içeriye aldım, çünkü ani ısıl değişimlerde tomurcuklarını döktüğünü farkettim.
Bu resimdekilerde dresenanın dibine tutturduğum yılbaşı çeliklerim, aynı sezonda tomurcuk vermesi beni çok mutlu etti :)
ismini bulamadım şu an, bir orkide cinsi ondada çiçek oluşumları var sanırım. :)
nılgun_dogan
06-11-2012, 10:14
Bu orkideden bendede vardı çok fazla yavru verdi 1 yıldan fazla durdu bir çiçek vermedi inşallah siz çiçeklerini görürsünüz.
İnşallah Nilgün hanım , eğer açarsa hemen resmini paylaşacağım zaten :)
Bu resimleri yaklaşık bir 15 gün önce çekmiştim ama denedim denedim bir türlü yükleyemedim bugüne nasipmiş, yeni resimlerde gelecek, iyi seyirler :)
Turuncu paskalyanızdan çelik istesem çokmu ayıp olur acaba..maşallah tüm çiçekerinize.
Çok olmaz bu hafta kış ile yarışıp boya yapmaya çalışıyorum, o renk paskalyamda da bir duraklık söz konusu ama yinede size göndermek isterim, bu haftayı bir atlatalım, bana yine hatırlatırsanız (ki unutursam) sevinirim :)
Çok olmaz bu hafta kış ile yarışıp boya yapmaya çalışıyorum, o renk paskalyamda da bir duraklık söz konusu ama yinede size göndermek isterim, bu haftayı bir atlatalım, bana yine hatırlatırsanız (ki unutursam) sevinirim :)
çok teşekkür ederim..Kolay gelsin size.
KAPTANzst
14-11-2012, 13:34
Bakımlı ve düzgün bir balkon.
Bir bitkinin diğerinden daha az gösterişli olduğunu görmedim.
Verilen emeğin karşılığını vermiş çiçekleriniz.
Bol çiçekli günler..
Çok teşekkür ederim Sayın KAPTANzst, gözlerinin içine bakıyorum, kaybettiğim bir çiçek olursa tekrar kaybederim diye yetiştirmeye korkuyorum, pazara çıkınca çiçekçiye uğramadan (almasam bile) geçemiyorum, bazen kendimden korkuyorum :)))
mimarsertac
14-11-2012, 14:44
Sn. Ayhat merhabalar bitkileriniz çok güzel ve bakımlı. Benim size bir sorum olacak 9. mesajınızda ki son bir önceki fotoğraftaki seduma nasıl bir bakım uyguluyorsunuz geçenlerde bende edindim onlardan kışın içeri almak gerekir mi?
Sayın ayhat, sayfanız hayırlı olsun. Çiçekleriniz bakımlı ve çok güzel, değişik tür sukkulentleriniz var. 33 no'lu mesajınızda üstten ikinci sıradaki orkideye benzeyen bitkiyi ilk defa görüyorum. Ellerinize emeğinize sağlık, saygılar efendim....
Sayın mimarsertaç Sakarya kış aylarında sayısı az da olsa çok soğuk geceler (-10 -15) olabiliyor, işte böyle bir gecede çok hasar aldı sedumum, oysa bir önceki seneyi atlatmıştık, gömme balkonda, o yüzden sedumumdan geriye kalanları bir saksıya ektim, şu anda kurtarma çabası içerisindeyim, tuttular, ama onlarıda içeriye alacağım, yani şu anda balkondalar ama içeri alacağım, etli sulu olanlarının donma riski fazla oluyor.
Teşekkür ederim sayın Yaylacı, beğendiğinize sevindim, kışı geçirebilirsem onları kaybetmeden çok iyi olacak, işte benimde kış problemim oluyor, inşallah çok hasarım(ız) olmaz.
Sayfanız hayırlı olsun ayhat hoş geldiniz..Çiçekleriniz itinayla bakıldıklarını gösteriyorlar,ellerinize emeğinize sağlık hepsi çok güzeller :)
Sizde hoşgeldiniz Sayın Gülsen, çok teşekkür ederim.
Sayfanız hayırlı olsun sayın ayhat. Hepsi birbirinden güzeller. Güzelliklerin serüvenlerini hep beraber takip etmek dileğiyle;)
Ne güzel ışıl ışıl çiçekleriniz var hele o renk renk paskalyalarınız yok mu, kıskanmadım desem yalan olur, bu güzelliklerin hiç bozulmamasını, çiçeklerinizin her daim size gülüm gülüm gülümsemelerini dilerim..
Bu güzelliğin son durumu ne acaba:p;)?
ben size bu hafta sonu son halini çekip sayfaya ekleyeceğim, gerilemesi durdu ama ilerlemede yok, resim üzerinden konuşuruz sayın farpali ama ben onu kurtarırım derseniz yinede sözüm söz size :)
sevgili mltmzfr ve sevgili papağan iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim, bizler daha işin başındayız ama bu tutkunun büyüğü küçüğü yok sanırım, en çok kaybettiklerime üzülüyorum, o zaman umudum çok kırılıyor.
Halil Balaban
23-11-2012, 14:28
Sayın Ayhat,
Sayfnız çok başarılı olmuş. Ne yazık ki balkonunuzu ziyarete geç kalmışım.
Oğluşunuzu Allah sizlere bağışlasın. Çiçekleriniz çok bakımlı hepside çok mükemmel. Belliki gördükleri itina oldukça fazla. Elinize emeğinize sağlık. Kumruların bir bildiği var ki: yuva için sizin çevrenizi seçmişler. Dokuzuncu mesajdaki ahşap saksıya ve mavişlere bayıldım. İyi günler dileklerimle, sevgiyle kalın.
Halil Balaban
Evet bu hafta balkonum çok yoğundu, tabi bir o kadar da memnun oldum güzel sözlerinizi esirgemediğiniz için, emek çok mu derseniz, tabiyki sizlerinkiyle karşılaştırılamaz bile, tek amacım çiçek alıp alıp ta öldürmeden yaşatabilmek, yaşasında bugün olmazsa bir gün açar diye beklemekten sıkıntı duymuyorum, plumeriamın 5. senesi, arkadaşlar biliyorlar, onu açana kadar bekleyeceğim, açmazsada yaşasın elbet bir gün ne istsdiğini bulup çiçeğini görebileceği inşallah.
ben size bu hafta sonu son halini çekip sayfaya ekleyeceğim, gerilemesi durdu ama ilerlemede yok, resim üzerinden konuşuruz sayın farpali ama ben onu kurtarırım derseniz yinede sözüm söz size :)
Yok hayır Sayın ayhat..Sakın yanlış anlamayın..madem düzelmedi ,gelişmesi durdu lütfen dokunmayın çelik almak için..daha da hırpalanmasın çiçek..Umarım düzelir çiçeğiniz .tekrar muhteşem çiçeklerini görürsünüz.
Yaşasında ha sizde ha bende farketmez, saksısını değiştirmeyi düşünüyorum sanırım o zaman geçen seneki gibi canlanır, ben resmini koyduğumda daha net anlaşılacak sanırım, hep bana çelik gönderdiler, bende size göndermek istedim, canlansın nasıl olsa bekleriz değil mi?
Yaşasında ha sizde ha bende farketmez, saksısını değiştirmeyi düşünüyorum sanırım o zaman geçen seneki gibi canlanır, ben resmini koyduğumda daha net anlaşılacak sanırım, hep bana çelik gönderdiler, bende size göndermek istedim, canlansın nasıl olsa bekleriz değil mi?
Peki teşekkür ederim Sayın ayhat.Elbetde bekleriz:).
YeniGine
25-11-2012, 01:15
Süs narımı bir gece yokluğumu fırsat bilip yuva seçen kumrunun yumartaları
Çook güzel olmuş Sayın ayhat, çok hoşuma gitti açıkçası. İnşallah sonuçta o yumurtalardan yavrular çıkmış ve uçup gitmişlerdir.
nılgun_dogan
25-11-2012, 11:46
Sevgili ayhat orkidenden ses yokmu hergün uğrar oldum sayfana meraktan.
:) Ses var Nilgün ablacım tonurcuklarını büyütüyor bende hergün yanına gidiyorum eve gidince önce çiçeklerime bakmadan ocağa yemek bie koyamıyorum, çiçeklerime bakıp hemde ne yemek yapacağımı düşünüyorum bahanemde hazır :)
evet Nilgün ablacım bu resim senin için çiçeklerini görmemize az kaldıııı
bunlarda sabah güzellerim
bunlarda geçen sene çiçeği geçtikten sonra aldığım yılbaşılarım renklerini bilmeden aldım, kırmızı, beyaz ev çok tatlı bir sarı(bal köpüğü rengi;) çıktı, keşke daha iyi şartlarda bakabilsem onlar bana ayak uydurmaya çalışıyor :)
nılgun_dogan
06-12-2012, 14:11
Oyyy hepsi güzelde o orkiden yandı benden çiçekleri geçer geçmez ordayımmmm ibibikler öter ötmez ordayım der gibi oldu ama inan seninle birlikte bekledim öyle bil.
tamam ablacım sana ayırdım bile bir dalını çiçekleri açsın geçsin inşallah sana kavuşur :)
Bir minyatür bahçeniz eksikmiş sayın ayhat. :)) :eek: Saksılarınızı da çiçeklerinizi de çok beğendim, sağlıkla büyütünüz. Özellikle paskalya kaktüslerinize bayıldım, müthiş görünüyorlar. Bal köpüğü renginde olanı ne şeker öyle, tamamen açmış haliyle mükemmel görüneceğine eminim.
Bir de şu saksınızı çok beğendim. http://www.agaclar.net/forum/attachments/uyelerin-balkon-ve-teraslari/249472d1317714197-01102011167.jpg Uzun uzun inceleyerek el yapımı olup olmadığını anlamaya çalıştım. ;)
sn.ayhat balkonunuz rengarenk maşallah çiçekleriniz size herdaim gülümsüyor bol çiçeklerini görmeniz dileğiyle :)
Syn Sudenur ve bayçalı hoşgeldiniz bahçeme iyi dileklerinize çok teşekkür ederim, Sevgili sudenur o saksı el yapımı değil orjinal ağaç kabuğu ama bütün mü yoksa parça parça mı iyice bakmam lazım, benimde favorim daha doğrusu doğal olan şeyleri sanırım hepimiz daha çok beğeniyoruz, birde hakikaten birtek minyatür bahçem eksik ama onu da emek vererek hazırlamak isterdim, o zaman daha anlamlı bakalım belki bir gün her saksımız birere minyatür bahçe olur :)
İşte en sonunda gül yüzünü gösterdi
Nilgün abla gelmişken bunada bir bak :)
yılbaşı ve mum çiçekleriyle dolu bir kış bahçesi isterdim :)
nılgun_dogan
12-12-2012, 11:28
Amann pek güzel şenlenmiş sayfan menekşende tek yavrumu var acaba biraz daha bekliyelim belki daha yavru gelir pek tek yavru olmaz orkiden ve yılbaşı muhteşem akşam işten gelince otur başlarına yorgunluğun 5 dakkikada gitsin.
aynen öyle ablacım, ilk önce onların başına gidiyorum, sonra yemek çamaşır bulaşık falan, birde en son işlerim bitince tekrar bir iyi geceler turu :)
yılbaşı ve mum çiçekleriyle dolu bir kış bahçesi isterdim :)
Balkon çiçekleriniz çok güzel. Yılbaşı ve diğer çiçeklerinize maşallah diyorum.
:D:D:):):D:D
Teşekkür ederim sevgili Maviş, yine buyrun gelin, yeni resimlerimi paylaşacağım, taze kahvemde var:)
alacalı sarı olanın çiçeği daha önce açıp geçmişti dalını kesmeden tekrar açtı, lila renklisi ise bir marketten son fiyat demişlerdi ölmek üzereyken aldım belki dedim yaşar, yaşadı ve açtıda :)) tabi renginide merakla bekliyordum :)
Bu yılbaşım ekimde tomurcuklanıp aralıkta çiçeklenirdi her sene, bu senede öyle oldu fakat bu ay ikinciye tomurcuklanmasıo çok hoşuma gitti, tomurcuk hiç saymam bereketi kaçmasın diye :) ama bu sefer saydım 10 adet :P
kamelyavadisi
10-04-2013, 19:05
Sayfalarında şöyle bir gezinti yaptım. Her şey çok güzel. Emeklerine sağlık
Teşekkürler kamelya vadisi, bundan sonraki günlerde de beklerim, buyrun gelin :)
bodur leylağım ve askıdaki sultanlar
bunlarda köşede yerlerini buldular:)
bebek tırnaklarımın kenarında çıkan nedir acaba? Bir çiçeğe benziyor ama kendiside etli yapraklı, birde yaprak var yanında, ilginç geldi. İkinci resim yakından çektiğim, onda daha belli.
sardunyanın saksısını değiştireceğim şimdilik rahatı iyi ama ben rahatsızım o öyle küçük yerdeyken.
bu autumn joy, yerini ve beni sevdi, bebeklerimiz var :)
ruj çiçeğim bu yerini sevdi fakat aynı yerdeki sardunyam pek iyi değil, o askıdaki saksılara petunya koymayı düşünüyorum.
plumeriam bu sene iki ayrı dala nihayet ayrılacak inşallah, sadece tepede yaprak olması dışında hiç problemimiz yok, inşallah açar kaç senedir bekliyorum.
bu kızlarımda yeni küpelilerim
Fil kulağı çiçeğimin çiçek açtiğini bilmiyordum sürpriz oldu. :)
Nilgün abla bak nerden nereye, muhteşemmiş gerçekten :)
dağçiçeği
19-07-2013, 13:58
Harika bir balkonunuz var. Ellerinize sağlık.
Kolaylıklar diliyorum
teşekkür ederim bu arada hoşgeldiniz :)
Hepsi çok güzel görünüyor sayın ayhat ama küpelileriniz şahane! :eek: Keyifli günler dilerim.. :)
Sn.Ahmetere saygı ve teşekkürlerimle;
bu resim balkonumdan değil annemin bahcesinden sizlerle paylaşmak istedim ;)
HARİKA.....Hepsi muhteşem....Uyku masalına bayıldım...O ne güzel bir uyuyuş şekli....
onu ilk gördüğümde kedi olduğun anlayamadım sonra fotosunu çektim ama tabi hissetti ve uyandı yinede verdiği poz için çok teşekkür ettim.
Bayılıyorum şu kedilerin keyifli yatışlarına...
günebakan
05-10-2013, 23:18
Sevgili Ayhat küpelerinize ve menekşeye bayıldım çok güzeller. Bir de şu kovada uyuyana ölüdüm harika birşey yaa:)
kamelyavadisi
05-12-2013, 10:22
Çalışmaların harika, bu arada bahçende kamelya da gördüm ve mutlu oldum.
teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim, o kamelyanın gözünün içine bakıyorum ama tam mutlu edemedim sanırım her sene tomurcuklanıp açmadan döküyor bakalım bu sene sizin çalışmalrınızı ve bakım önerilerinizi çalışıyorum, iyi çalışmalar.
Nilgün abla bak nerden nereye, muhteşemmiş gerçekten :)
Çoğaldığı zaman ilk talep eden olmak isterim...Saygılar...:rolleyes:
sevgili son kez çok güzel çoğalıyordu, o resmi çektiğim günün akşamı iki saksı birden yere düştü şu an birtanesi sağlam kaldı yalnız gelişimi durdu bende ondan çoğaltmayı çok istiyorum eğer yine kendisini toparlayıp hızlı büyümeye başlarsa ilk sizinle paylaşacağım bende sizin sayenizde bir şey paylaşmış olup hep isteyen taraftan paylaşan tarafa geçmiş olurum böylece :)
baharı bekleyen güzellikler içerde sabretmeyi öğreniyorlar
minik hercailer favori çiçeğim kışın, onlar dışarda mutlular.
begonyayı bir markette son fiyata indirdiklerinde kurtarmak için almıştım ama rengi çok güzel çıktı içi pembe dışı beyaz :)
annemin açelyaları, umarım balkonda onlara bakabilirim çünkü o bahçede bakıyordu.
Çok güzel bir sayfa olmuş. Tüm samimiyetimle söylüyorum. tebrik ederim. ellerinize sağlık.
Teşekkürler sevgili Hira ve Yenigine dolaştığınız için asıl ben teşekkür ederim, sevgiyle kalın.
gokcegokce
24-02-2014, 18:11
Maşallah sayın Ayhat orkideleriniz çok güzel. Ancak son gönderinizdeki ilk resim menekşe sanırım, çok şeker rengi sarı gibi. Tam açmış halini çok merak ettim doğrusu. Sevgiler...
hoşgeldiniz sevgili gökçegökçe, orkidelerimin ve menekşenin açmış halini en kısa zamanda eklerim, o menekşe krem gibi bir renk kenarları fırfırlı güzel bir tür, bu sene çoğaltmak istiyorum inşallah çokça olur, paylaşırız, yine beklerim :)
YeniGine
24-02-2014, 23:37
Sevgili ayhat merak ettim içi pembe-dışı beyaz begonyanız nasıl? Açelyanıza bayıldım, maşallahı var çok güzel olmuş.
Sevgili Yenigine begonyam iyi, açma eğilimi gösterince onu daha aydınlık bir cama geçirdim, şimdi bir tomurcuğu daha var onunda son halini eklerim, belki o camda tamamen açar :)
İremsıla
03-03-2014, 06:52
Sabah sabah içim açıldı,bu kadar güzel bir bir uyku masalına şahit olmamıştım.maşallah ellerinize yüreğinize sağlık,çiçekleriniz hepsi harika,menekşeler,begonya,küpeli,hercai vs. vs. hele açelyaya bayıldım.güle güle büyütün.sevgiler..
teşekkürler sevgili iremsıla, hoşgelmişsiniz, yine beklerim, sevgiler.
bende balkonunuzu yeni dolaştım çiçeklerinizin hepsi birbirinden güzel resimlerin devamını bekliyorum
işteee pembe begonyamın bugünkü hali
tomurcuklarının açmalarını sabırla bekliyorum;)
bilin bakalım bu saksının içinde ne var ? :)
sürprizzzzz :) anneleri karnını doyurmaya gittiğinde çektim onları :)
Allahım misafirleriniz çok tatlılar ciceginizi nasıl suluyorsunuz sevgili ayhat :)
annelerini takip ediyorum, yemek molası verdiğinde saksının dibine döküyorum zaten çok su isteyen bir tür değil çok şükür, ben onlara dikkat ettikçe çiçeğimede bişey olmaz :) tek korkum bir karganında onları farketmesi işte ondan koruyamam :(
Allah korusun diyelim inşallah sıkıntısiz büyürler de anneleri uçurur..
buyrun bakalım size çiçeklerimin son halleri :)
bu sabah gelde neşelenme yani şimdi :)
Selma_321
27-06-2016, 00:36
sürprizzzzz :) anneleri karnını doyurmaya gittiğinde çektim onları :)
Çokkkkkk tatlılar
Çokkkkkk tatlılar
çok teşekkür ederim selma hanım. bu resimleri görünce bahar ve yaz burnumda tüttü :) çok özlemişim çok...
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.