View Full Version : Yusuf Yalçın / Bahçe
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 10:46
bahçemi bende koymak istedim fakat yaklaşık 1 ay sonra taşınacağız yeni bahçemizin de resimlerini eklerim bu bölüme
Altın çileğimin ilk ve son hali çileklerimin çiçeği haseki küpesi ve ahududu
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 10:49
ezan çiçeklerim zambaklar ve 1 adet gülüm :)
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 10:54
Fasulyelerim ve kudret narım (ilk meyvesi de üzerinde)
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 10:56
ahududular ve biberler
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 10:59
Domateslerim ve fotoğrafları çekerken ki atıştırma mönüsü Annemin elerine sağlık
umutyolcusu
30-07-2011, 11:50
Bahçeniz ve fotoğraf çekimleriniz harika,ellerinize sağlık.Her çeşit mevcut galiba.Yeni eviniz de bahçeli anlaşılan,hakkınızda hayırlı olsun inşaallah.
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 11:58
çok teşekkür ederim sayın umutyolcusu her çeşit derken çok fazla türe sahip değilim elimde ki bitkiler bu kadar bir de yer fıstığı ve glayör var onlarında fotoğrafını çekip koyacağım yakında
Sayın yusuf yalçın bahçeniz hayırlı olsun, güzel bir bahçe güzel bir makineyle de çok güzel resimler göreceğimiz belli, bol bol paylaşınız ki, bizlerinde gözleri ziyafet çeksin.
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 14:27
bende bahçemi daha fazla görüntülemek isterim ama maalesef 1 ay kadar sonra taşınıyorum fakat yine bahçeli bir ev olacak daha iyi ve daha büyük bir bahçeye sahip bir bah çe düzenlemesinin ardından hazır duruma gelecek bu sene anca düzenlemeyi yapabiliriz sanırım seneye çok daha güzel olur inşallah
beğendiğiniz için ayriyeten teşekkür ederim
Azelia Kara
30-07-2011, 15:20
Ellerinize sağlık, yeni bahçenizde de kolaylıklar dilerim.
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 15:48
Ellerinize sağlık, yeni bahçenizde de kolaylıklar dilerim.
teşekkür ederim
mavikartal5
30-07-2011, 18:19
sayfanız hayırlı olsun sayın yusuf yalçın,
inanın yeni bir bahçe olmasına karşın elimdeki kuru ekmeği, kuru kuruya yemedim.
domatesler, biberler, altın çilek... ohhh, bir güzel karnımı doyurdum. ellerinize sağlık.
saygılar
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 19:29
sayfanız hayırlı olsun sayın yusuf yalçın,
inanın yeni bir bahçe olmasına karşın elimdeki kuru ekmeği, kuru kuruya yemedim.
domatesler, biberler, altın çilek... ohhh, bir güzel karnımı doyurdum. ellerinize sağlık.
saygılar
afiyet olsun sayın mavikartal5 kudret narım meyveye durdu sonunda tohumunu alamayacağım bir şey kalmadı
Beğendiğiniz için teşekkür ederim
mandalinci
30-07-2011, 21:01
Sn. Yusuf Yalçın,
Sayfanız hayırlı olsun. yeni taşınacağınız bahçe de en az bu bahçeniz kadar güzel olur diye düşünüyorum.
Ellerinize sağlık, kolay gelsin.
Yusuf Yalçın
30-07-2011, 21:46
teşekkür ederim sayın mandalinci
Sayın yusuf, sayfanız hayırlı olsun.
ligustrum
30-07-2011, 22:06
Sayın Yusuf Yalçın; Bahçeniz hayırlı olsun. Aklım menüde kaldı doğrusu. Ellerine sağlık yapanların.
Orhan Özbilgiç
31-07-2011, 01:58
Sayın Yusuf Yalçın;
Sayfanız hayırlı olsun. Sayfanız diyorum, zira bir süre sonra başka bir bahçeyle karşılaşacağımız anlaşılıyor. Ço güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Elinize sağlık. Yeni bahçenizdende güzel fotoğraflar görme inancıyla, sağlık ve mutluluklar dilerim.
cetasule
31-07-2011, 09:53
Bahçe sayfanız ve bahçeniz hayırlı olsun.
Bu güzel bahçede güzel günler geçirmenizi dilerim.
Yusuf Yalçın
31-07-2011, 10:54
Sayın yusuf, sayfanız hayırlı olsun.
teşekkür ederim sevin abla sizi bahçemde görmek güzel
Yusuf Yalçın
31-07-2011, 10:55
Sayın Yusuf Yalçın; Bahçeniz hayırlı olsun. Aklım menüde kaldı doğrusu. Ellerine sağlık yapanların.
teşekkür ederim sizlerde ikram etmek isterim
Yusuf Yalçın
31-07-2011, 10:56
Sayın Yusuf Yalçın;
Sayfanız hayırlı olsun. Sayfanız diyorum, zira bir süre sonra başka bir bahçeyle karşılaşacağımız anlaşılıyor. Ço güzel fotoğraflar çekmişsiniz. Elinize sağlık. Yeni bahçenizdende güzel fotoğraflar görme inancıyla, sağlık ve mutluluklar dilerim.
teşekkür ederim Orhan abi hoş geldiniz bahçeme
Yusuf Yalçın
31-07-2011, 10:57
Bahçe sayfanız ve bahçeniz hayırlı olsun.
Bu güzel bahçede güzel günler geçirmenizi dilerim.
teşekkür ederim hoş geldiniz
ligustrum
31-07-2011, 23:04
Fotoğraflarda bizi açan bir entellektüel birikim var. sadece farkındayız, diyebiliyorum. Fotoğraflar için sık sık uğrayacağım.
Yusuf Yalçın
01-08-2011, 17:19
teşekkür ederim sayın ligustrum yeni fotoğraflar için bir miktar daha zamana ihtiyacım var. resimlerin bir kısmı çekildi fakat boyutlandırıp imza atmam gerekiyor şu aralar böcekler üzerine yoğunlaştım 300'ü aşkın türün ismi ve resimlerini bir araya getirmeye çalışıyorum bu sayı dahada artıcak ve ek olarak böcekler hakkında bilgilerde eklenecek sağlıcakla kalın :D
Sayın Yusuf Yalçın; Bahçe sayfanız hayırlı ve uğurlu gelsin dilerim... İpuçlarına bakılacak olursa bu bahçeden çok göz ziyafeti çıkacak gibi. Merakla bekliyoruz, yeni evinizde güle güle sağlıkla oturun inşallah. kolay gelsin...
Yusuf Yalçın
01-08-2011, 21:34
teşekkür ederim sayın uzaylı
Hayırlı olsun, yeni yerinizden de güzel fotoğraflar bekleriz.
Yusuf Yalçın
03-08-2011, 12:35
Hayırlı olsun, yeni yerinizden de güzel fotoğraflar bekleriz.
çok teşekkür ederim güler ablacığım
Yusuf Yalçın
03-08-2011, 12:38
yer fıstıklarım ve kabaklarım fıstıklar güler abladan fıstıklar için ayriyeten teşekkür ediyorum
Yusuf Yalçın
03-08-2011, 12:40
bunlarda yedi veren çileklerim ve bahçemizin küçük yaramazları :)
Sayın Yusuf yalçın; tavuklarınız bile varmış demek. Kızıllar paçalı tavuk galiba. Yemlik çok hoşuma gidince fotoğrafı kopyalayıp, arşivime aldım. Tabi sizin bahçeden olduğunu not ettim. Bahçede kulübe olunca kısmetse eşim de büyük bir kümes yapacakmış. İnşallah bizim de kendi tavuk ve yumurtalarımız olur. Maaşallah diyorum...
Yusuf Yalçın
03-08-2011, 19:52
Sayın Yusuf yalçın; tavuklarınız bile varmış demek. Kızıllar paçalı tavuk galiba. Yemlik çok hoşuma gidince fotoğrafı kopyalayıp, arşivime aldım. Tabi sizin bahçeden olduğunu not ettim. Bahçede kulübe olunca kısmetse eşim de büyük bir kümes yapacakmış. İnşallah bizim de kendi tavuk ve yumurtalarımız olur. Maaşallah diyorum...
teşekkür ederim sayın uzaylı sanırım tavuktu kızıl paçalı olan cinsi brahma siyah olanlarda babamın denizliden özel olarak getirtiği denizli ırkı horozlarını ötüşleri bir başka oluyor :D sağlıcakla kalın
Yusuf Yalçın
19-08-2011, 22:19
yeni bahçemiz kısacası toparlayıp yeni bahçemiz olarak ayarlayacağımız mekandan ve yolundan bir kaç görüntü ile başlayalım
mavikartal5
19-08-2011, 22:22
demek ki, sayın yusuf yalçın, sanal tohum takas etkinliğine bu bahçe ile hazırlanıyormuş?
bu bahçede yiyecek çok şey var. var da tavukları ellemeyin, sadece yumurtalarını yiyelim.
emeğinize ve bahçenize sağlık sayın yusuf yalçın.
saygılar
Yusuf Yalçın
19-08-2011, 22:27
tavuklara ellemem demem zaten bir facia olur onlar babamın özenle denizli tarım il müdürlüğünden aldığı ve yumurtadan bizzat kendi kuluçka makinesi ile çıkardığı tavuklar kısacası kıymetli ama sizin için yumurtalarını alırım :D
Yusuf Yalçın
28-01-2012, 19:59
Artık bir bahçem yok :( kısacası klasik öğrenci hayatına geçtim İzmir'deyim ve topraktan uzağım yeni evin bahçesinde ise sadece lale, lilyum, çiğdem, .... vs olucak. Ve ben yokum
Sayın Yusuf Yalçın;
Artık bahçenizin olmamasına çok üzüldüm. Umutlarınızı yitirmeyin. Hayal etmeye devam edin. Bahçe hayatı sizin hayaliniz olduğu sürece, ona kavuşmak için çabalarınız artacaktır. Bu da hayallerinize kısa sürede kavuşmanızı sağlayacaktır. Şimdilik sanal da olsa bu sayfaları takip etmeye devam edin. Bu size güç verecektir.
Sağlıcakla kalın.
Yusuf Yalçın
29-01-2012, 11:23
bu şekilde sonuna kadar devam edeceğim bahçem olmasa bile saksılarım olacak :D desteğiniz için teşekkür ederim
bu şekilde sonuna kadar devam edeceğim bahçem olmasa bile saksılarım olacak :D desteğiniz için teşekkür ederim
İşte budur. :D Bu soğuklarda ve yağmurlu havalarda, biz de bahçelerimize gidemiyoruz. Gidebilsek bile, bir şey yapamıyoruz. Dolayısı ile imdadımıza balkon (balkondaki saksılarımız) yetişiyor. Her gün, (ara ara) 2-3 saatim balkonda, çiçeklerin bakımı ile geçiyor. Sen doğru yoldasın ve devam et. Okul daha önemli tabi, arada bir kafa dağıtmak için balkonda, saksıdaki çiçekler de yeterli olacaktır. İyi çalışmalar dilerim. :D ;)
Yusuf Yalçın
29-01-2012, 13:24
teşekkür ederim :D
Yusuf Yalçın
29-07-2012, 13:26
son 1 senedir pek vakit ayıramıyorum siteye ve bu bölüme kusuruma bakmayın. Yurtta tipik öğrenci hayatına döndüm fakat son 1 aydır yurda da bulaştırdım bu işi şuan yurtta bir adenium ( Mete hocam sağ olsun) bir de aloa veram ( mrduran sağ olsun) var onlarla ilgilenemiyorum haftaya nasipse Bolu ya memlekete döneceğim oradaki bahçede neler ver neler yok onlarında fotoğraflarını koyacağım siteye bu ara yurtta baktığım aloa vera ve adeniumu da koyacağım yakın zamanda. :D
Maşallah,
Hadi bakalım Yusuf Yalçın can, yurdu da baştan çıkar. Her balkon/pencere/cm2 ' deki saksılar çoğalsın sayende/sayenizde.
Derslerin öncelikli olmak üzre her şeyi yerinde ve kararında başarı ile tamlayacağına inanıyorum.
Ülkemin önü açık sizler ve benzerleriniz önderliğinde, inşallah.
Kolay gelsin, sağlıkla kalın, sizler gibileri yetiştiren ebeveynlerinize selâm saygılar.
Saygılarımla lütfen.
TaşevliBahçe
30-07-2012, 00:09
Merhaba Yusuf Yalçın ,
Yaşınız ve çalışmalarınızdan dolayı sizleri (Mete,Türkan,Melih500) tebrik ve takdir ediyorum.
Sevgili Yusuf fotoğraf çalışmalarına bayıldım doğrusu , çalışmaların devamını bekliyorum.
Derslerinde ve hayatında başarılar temenni ederim.
Sevgiyle kal .....
Halil Önen
30-07-2012, 09:15
... haftaya nasipse Bolu ya memlekete döneceğim oradaki bahçede neler ver neler yok onlarında fotoğraflarını koyacağım siteye bu ara yurtta baktığım aloa vera ve adeniumu da koyacağım yakın zamanda. :D
Bolu'ya geçerken uğrayacakmışsın... Ekibin kararı, bugünlerde hep topraktayız, denizi boşlamışız...;)
322173 ( boya mı yoksa gövdeye girsin istiyorsunuz demiştiniz Mete ile... gövdeye demiştik);)
bana getirdiğiniz bu adeniumun da bir hikayesi vardı...
322174
Sn. drhegeli ustaya...
http://www.agaclar.net/forum/996473-post1665.htm
http://www.agaclar.net/forum/999538-post1692.htm
http://www.agaclar.net/forum/1002908-post1695.htm
ziyaarette hediye ettiği adenium tohumlarından yetiştirdiğin olmalıydı... hani şu hokus kopus olanından...;)
http://www.agaclar.net/forum/989791-post220.htm
saksı değişiminde köklerinde yapılan temizlik...(kazık kökün titizlikle kesilmesi)
322176
gücü gövdeye gitsin diye kafasını koparma operasyonu...
322177
bu ortaya çıkan bir damla sıvının aslında çok zehirli bir şey olduğu...
322178
...
Halil Önen
30-07-2012, 09:26
322180
( ve payıma düşen, teşekkürler);)
322181
Adeniuma a da el atan iki genç araştırmacı ikili; Mete ve yusuf...
322182
başarılarınızı diliyoruz...
322183
bileğinde_ bilge kuş_ 'anka kuşu' dövmesi çok iyi durmuş...
322184
yakışmış, sevgili Yusuf Yalcın...
Yusuf Yalçın
02-08-2012, 18:03
Bolu'ya geçerken uğrayacakmışsın... Ekibin kararı, bugünlerde hep topraktayız, denizi boşlamışız...;)
...
bunlar bende yoktu Halil abi iyi oldu. eve bir gideyim hayırlısı ile bende elimdeki fotoğrafları yükleyeceğim. yenilerini çekeceğim. ekibin kararına da uymak lazım
Yusuf Yalçın
02-08-2012, 18:05
Maşallah,
Hadi bakalım Yusuf Yalçın can, yurdu da baştan çıkar. Her balkon/pencere/cm2 ' deki saksılar çoğalsın sayende/sayenizde.
Derslerin öncelikli olmak üzre her şeyi yerinde ve kararında başarı ile tamlayacağına inanıyorum.
Ülkemin önü açık sizler ve benzerleriniz önderliğinde, inşallah.
Kolay gelsin, sağlıkla kalın, sizler gibileri yetiştiren ebeveynlerinize selâm saygılar.
Saygılarımla lütfen.
teşekkür ediyorum İsmail abicim yavaş yavaş yurda da yayılacak :D bir nevi hastalık gibi
Yusuf Yalçın
02-08-2012, 18:09
Merhaba Yusuf Yalçın ,
Yaşınız ve çalışmalarınızdan dolayı sizleri (Mete,Türkan,Melih500) tebrik ve takdir ediyorum.
Sevgili Yusuf fotoğraf çalışmalarına bayıldım doğrusu , çalışmaların devamını bekliyorum.
Derslerinde ve hayatında başarılar temenni ederim.
Sevgiyle kal .....
teşekkür ederim Rafet abi bizim yaptığımız sadece küçk çapta zaman geçirip eğlenmek fotoğraflara gelince hobi olarak yaklaşık 3 senedir devam ediyor pazar sabahı Boluya indiğimde ilk işlerimden birisi fotoğraflayıp paylaşmak olacak bahçe de ne var ne yok bende bilmiyorum sizinle birlikte bende öğreneceğim
bir de köpek almış bizimkiler 1 aylıkmış daha (aslında kedi ve köpeği'de hiç sevmem :D ) ama her şeyin yavrusu ayrı güzel oluyor
Sağlıcakla kalın
Yusuf Yalçın
07-08-2012, 16:58
mete hocadan aldığım adenium;
gübre uygulamadan önce fesleğen;
ve mete hocam size bahsettiğim kavuççuk ve saksısında gelen güzellik hayat her zaman bir fırsat veriyor :)
Yusuf Yalçın
07-08-2012, 17:01
biberler ;
3 paket tohumdan kalan maydonozlar (karıncalar taşıdılar hepsini :D )
tomatesler ve fıstıklarım :)
Yusuf Yalçın
07-08-2012, 17:03
salatalık ve domateslerde devam ediyoruz
Yusuf Yalçın
07-08-2012, 17:05
fasulyeler ve kabaklar
kabaklar çok kötü bu sene hiç kabak yok boylara bakın :D
Yusuf Yalçın
07-08-2012, 17:07
görüntüde çok şeker olan köpeğimiz Tarçın beni yabancı sandı :)
şimdiden böyle yaparsa bana büyüyünce bahçeye sokmayacak :)
Yusuf Yalçın
07-08-2012, 17:09
şimdilik son 2 görüntü ile son veriyoruz gelişmler devam edecek
Yusuf Bey, 2. fotoğrafa bayıldım.. Köpeğinizin kulakları çok güzel :)
Asya Ceylan
08-08-2012, 09:42
görüntüde çok şeker olan köpeğimiz Tarçın beni yabancı sandı :)
şimdiden böyle yaparsa bana büyüyünce bahçeye sokmayacak :)
ay ay o kulaklar ne öyle ne kadar sevimliiiii maşallah ;)
Yusuf Yalçın
09-08-2012, 15:19
Yusuf Bey, 2. fotoğrafa bayıldım.. Köpeğinizin kulakları çok güzel :)
beğenilerinize sevindim.
şeker bir köpek ama dişleri yeni çıktığı için kaşınıyor sanırım :) bazen elimi ısırarak kaşıyor ama oda biliyor sanırım çok sıkarsa acıtacağını sıkmıyor fazla
Yusuf Yalçın
09-08-2012, 15:31
ay ay o kulaklar ne öyle ne kadar sevimliiiii maşallah ;)
millet beni bıraktı artık tarçına bakıyor parçalayacak beni diyorum :)
millet beni bıraktı artık tarçına bakıyor parçalayacak beni diyorum :)
Merhaba Yusuf Yalçın,
Telefon ne güne deme sakın. Gecenin köründe seni uyandırmak istemedim:))).
Tarçın yedi mi seni diye merak ettim:))).
Gönüllerde biriz aslında. Sağlıkla kal inşallah.
Saygılarımla lütfen.
Yusuf Yalçın
19-09-2012, 17:22
Merhaba Yusuf Yalçın,
Telefon ne güne deme sakın. Gecenin köründe seni uyandırmak istemedim:))).
Tarçın yedi mi seni diye merak ettim:))).
Gönüllerde biriz aslında. Sağlıkla kal inşallah.
Saygılarımla lütfen.
yok İsmail abi şimdilik her hangi bir şey yok sadece pantolonun paçasını yırttı o kadar çene ve dişler artık güçlenmiş bu anlama geliyor bundan sonra işim zor
Yusuf Yalçın
19-09-2012, 17:30
bu arada biz yine taşındık :D alışkanlık yaptı sanırım
Yeni evin ve bahçenin de fotoğraflarını yüklerim bayramda inşalah
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.