View Full Version : zidane / teras
Balkonunuz şahane ;)
Genel görünümün dışında ayrıntı fotoğrafları da olacak değil mi?
Özellikle ilk fotoğraftaki küpenin yanındaki pembe çiçekli bitki.. O nedir?
türkansultan
26-05-2011, 13:20
Sevgili zidane.
Sayfan hayırlı olsun hoş geldin.Ne güzel bir teras şirin ve cıvıl cıvıl ellerine sağlık.
serkan_istanbul
26-05-2011, 14:08
Sayfanız hayırlı olsun.
çok çok teşekkürler mesajınız için, begonvilin bir türü diye biliyorum. yakından fotolar çekip yükleyeceğim en kısa zamanda.
çok teşekkürler. ellerimle yaptım herşeyi o yüzden çok kıymetli yorumlarınız benim için.
begonvilin bir türü diye biliyorum. yakından fotolar çekip yükleyeceğim en kısa zamanda.
Yanlışlık olmasın.. Daha da merak ettim şimdi :rolleyes:
Yanlışlık olmasın.. Daha da merak ettim şimdi :rolleyes:
sizin için yakından çektim zilliyi:)
Sevgili zidane.
Sayfan hayırlı olsun hoş geldin.Ne güzel bir teras şirin ve cıvıl cıvıl ellerine sağlık.
çok teşekkürler:o
Sevgili zidane çok güzel bir teras cennet gibi çiçeklerde saglıklı görünüyor ellerinize emeginize yüreginize saglık........
Şahane görünüyor.. ;) Bettyycim'in söylediğine göre bu bitki Yumrulu Begonya (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5719)ymış.. :rolleyes:
Sevgili zidane çok güzel bir teras cennet gibi çiçeklerde saglıklı görünüyor ellerinize emeginize yüreginize saglık........
çok çok teşekkkür ederim:) çiçeklerle kalın.
Şahane görünüyor.. ;) Bettyycim'in söylediğine göre bu bitki Yumrulu Begonya (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=5719)ymış.. :rolleyes:
aaa evett süpersiniz benim için de iyi oldu, hatırladım:)
bettyycim
26-05-2011, 19:20
Begonvil olmadığına kalıbımı basarım :D:D
Begonvil olmadığına kalıbımı basarım :D:D
ben de:)
bettyycim
26-05-2011, 19:41
İlahi akşam akşam çok güldürdünüz beni ;) bu arada terasınız harika :D
Birol Ketenci
26-05-2011, 20:28
Teras harika, çiçekleriniz çok güzeller emeğinize sağlık. Terasın esas keyfini masanın altındaki güzel çıkarıyor sanırım.
Sayfanız hayırlı olsun, Terasınız bi harika, Çok emek verildiği herhalinden belli, ellerinize sağlık. İyi günlerde keyifini çıkarmanızı dilerim.-Tabi bizim yerimize de-
Terasınız ,çiçekleriniz çok güzeller ellerinize sağlık
Sayfanız hayırlı olsun, terasınız çok güzel, bol çiçekli günler dileğiyle..
Sayın Zidane sayfanız hayırlı olsun.Hakikaten şehirde bir nefes.Çiçekler çok canlı ve çiçekli yerleşimleriyle sanki saklı bir bahçe gibi,hele bize bakan o şeker şeye bayıldım çok tatlı. Bu güzel terasta sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi dilerim.
günebakan
27-05-2011, 21:36
Sayfanız hayırlı olsun sayın Zidane terasınız da çiçekleriniz de çok güzel. Ama sitemize üye oldunuz ya daha çok çiçeğiniz olur emin olun:)
Sayın Zidane, terasınız tam bir cennet. Renkler, bitkiler, çiçekler ve birbirlerine uyumu harika. Ellerinize sağlık. Çok keyifli görünüyor.:)
mandalinci
27-05-2011, 23:04
Sn. zidane,
Ne kadar hoş, samimi, keyif yapılası bir terasınız var, ellerinize sağlık, küçük köpecik de tadını çıkarıyor gibi görünüyor.
Sayfanız hayırlı olsun.
İlahi akşam akşam çok güldürdünüz beni ;) bu arada terasınız harika :D
:)) teşekkürler.
Sn. zidane,
Ne kadar hoş, samimi, keyif yapılası bir terasınız var, ellerinize sağlık, küçük köpecik de tadını çıkarıyor gibi görünüyor.
Sayfanız hayırlı olsun.
çok teşekkürler, evet en çok köpeğim keyfini çıkartıyor terasın:)
Sayfanız hayırlı olsun sayın Zidane terasınız da çiçekleriniz de çok güzel. Ama sitemize üye oldunuz ya daha çok çiçeğiniz olur emin olun:)
inşallahh, çiçekler içinde boğulmak istiyorum:)
Sayın Zidane sayfanız hayırlı olsun.Hakikaten şehirde bir nefes.Çiçekler çok canlı ve çiçekli yerleşimleriyle sanki saklı bir bahçe gibi,hele bize bakan o şeker şeye bayıldım çok tatlı. Bu güzel terasta sağlıklı ve mutlu günler geçirmenizi dilerim.
çok çok teşekkürler güzel dilekleriniz için, hakkaten de saklı bir bahçe şehrin merkezinde, köpeğimin de size selamı var, havlıyomuş keyifle:)
Teras harika, çiçekleriniz çok güzeller emeğinize sağlık. Terasın esas keyfini masanın altındaki güzel çıkarıyor sanırım.
aynen öyle, köpeğim çok mutlu, çok teşekkürler mesajınız için:)
Sayfanız hayırlı olsun, Terasınız bi harika, Çok emek verildiği herhalinden belli, ellerinize sağlık. İyi günlerde keyifini çıkarmanızı dilerim.-Tabi bizim yerimize de-
çok teşekkürler, gerçekten kendim diktim hem bitkileri hem örtüleri, en sonunda kendim kahve de pişirip içtim:) çok sağolun
kaplan zambağı
29-05-2011, 19:35
Çiçekleriniz çok güzel.
Terasınız ,çiçekleriniz çok güzeller ellerinize sağlık
çok çok teşekkürler:)
Çiçekleriniz çok güzel.
çok teşekkür ederim:)
Sayfanız hayırlı olsun, terasınız çok güzel, bol çiçekli günler dileğiyle..
çok teşekkür ederim, çok sağolun:)
Güzin Çakar
29-05-2011, 21:41
Harika, cıvıl cıvıl bir terasınız var.Bu terasta kahve keyifle içilir.Ellerinize sağlık..
Harika, cıvıl cıvıl bir terasınız var.Bu terasta kahve keyifle içilir.Ellerinize sağlık..
çok teşekkürler, şimdi kahvemi içiyorum söylemesi ayıp:)
mergin2008
30-05-2011, 18:32
Bu balkon çok hoş olmuş.
ellerinize sağlık
gülüm, yaseminim, ortancam, fırça çalım
Bu balkon çok hoş olmuş.
ellerinize sağlık
çok teşekkür ederim:)
Nazar değmesin. Bayıldım.. Rengarenk :)
Cok cok tesekkurler:)sevgiler..
Terasınız çok canlı cıvıl cıvıl ellerinize sağlık.
Terasınız çok güzel.Emeğinize sağlık.Teras teras geziyorum,ilham alıyorum,bende bir teras bahçe sahibiyim ama sizinki çok görsel.
gülenmelek
08-11-2012, 08:07
Güzel başlayıp ;) gerisi gelmemiş ama :(
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.