View Full Version : Bartunç / teras
Bu siteden çok şey öğrendim.Okudukça öğrendikcede daha çok merak sardım.Buda benim terasım.Biraz acemi işi ama seneye daha güzel olacak inşallah.
mor salkımın şu anki hali
chery domatesler.bu sene verimli oldu.
salatalık nane biber çeşitleri ve fesleğenim
Seneye sezonluk çiçeklerden ziyade çok senelik çalılar ve sarmaşık türlerine yönelicem.Hepinize sağlıklı çiçekler.Saygılar.
serkan_istanbul
25-05-2011, 07:40
Acemiliği bence bir kenara bırakın çoktan ilerleme kaydetmişsiniz. Sevmek her şeyin başlangıcı siz bitkileri seviyorsunuz ki onlarda gayet mutlu. Maşallah diyeyim güle güle büyütün. Çalılardan fırça çalısını öneririm birde verbana yani mine çiçeği biras büyük saksıda senelerce yaşatabilirsiniz. Hoş geldiniz sayfanız hayırlı olsun. Çok güzel bir topluluk içine girdiniz o kadar güzel insanla tanışacaksınız ki şaşacaksınız.
Hakkı Şen
25-05-2011, 11:51
Sayın Bartunç, sayfanız hayırlı olsun. Oldukça ferah bir terasınız var. Bitkileriniz de bir o kadar sağlıklı ve güzel görünüyor. Türk Bayrağınıza imrendim, ben de asacağım. Sağlıkla keyfini çıkarın terasınızın saygılar..
Sayfanız hayırlı olsun çiçekleriniz çok güzel begonvilleriniz nasılda güzel açmış benim ki açmadı henüz bu hafta tamamen güneşe çıkarttım bakalım açacaklar mı?
türkansultan
25-05-2011, 12:38
Sevgili Bartunç öncelikle sayfan hayırlı olsun.
Çiçeklerin, sebzelerin hepsi çok güzeller,rengarenk bir teras ellerine sağlık.
Sayın Bartunç, sayfanız hayırlı olsun, çiçekleriniz çok güzel ellerinize sağlık.
umutyolcusu
25-05-2011, 14:35
Sayfanız hayırlı olsun,aramıza hoş geldiniz.
İyiki acemisiniz,harika bitkileriniz var.Hem de bol çiçekli,maşaallah.
Çeri domatesleriniz Red Robin mi?Harika olmuşlar.Benimkiler daha yeni çiçekte,bol hasatlar...
Bitkileriniz çok keyifli görünüyorlar, elinize sağlık.
Sevgili Bartunç terasta zevkle dolaştım ellerinize saglık domateslerin maşallahı var ne güzel bol meyveli
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Sizlerden öğreneceğim çok şeyler var.pozitif yaklaşımlarınızdan çok mutlu oldum.Buda beni daha bir motive etti.Artık terasıma daha fazla vakit ayırıcam ve biraz daha zenginleştiricem.Saygılar...
Sevgili Bartunç , buraya takılmaya başladıysanız kurtuluşu yok , bağımlısı olmuşsunuzdur artık.Sayfanız hayırlı bol bitkili ,çiçekli olsun.Her birisi ayrı güzel.
Domateslerinize bayıldım maşallah bol meyveli.Benimkiler boool bool yaprağa ve boya gittiler.
Henüz yeni çiçek göründü.Sanırım aşaırı sulamadan kaynaklandı.
mandalinci
31-05-2011, 07:06
Sn. Bartunç,
Hem çiçekler, hem sebzeler hepsi harika. Acemiliğiniz böyleyse...
serpil özdemir
31-05-2011, 08:03
Sayın Bartunç sayfanız hayırlı olsun hoş geldiniz . Bitkileriniz çok sağlıklı ,düzenli ve güzel görünüyor ama uyarayım , Ağaçlar net e takıldınız yandınız:rolleyes: seneye o ferah terasta , umarım yürümeye yer bulursunuz .
Terasımdaki bitkiler izmir güneşini sevdi :)
Burasıda dinlendiğim bolca vakit geçirdiğim köşem...
cetasule
07-06-2011, 14:36
Sayfanız hayırlı olsun
Bitkileriniz çok sağlıklı çok güzel
Dinlenme köşeniz hepsinden güzel
Keyif dolu günler dilerim
Domates ve biberler nefis görünüyor.
Begonvil, sundavilla ve ipek çiçekleri de...
Güzel bir teras, keyifle oturun.
Sevgili Bartunç domatesler çok güzel görünüyor dinlenme köşeniz bir harika
fatma_demirel
08-06-2011, 07:16
sayın bartunç çok güzel bir teras olmuş.emekleriniz boşa gitmemiş.biberler çok sağlıklı görünüyor.benim başım böceklerle dertte.herhangi bir ilaç , zehir vs.. kullandınız mı ?saygılar
1 lt suya 2 çorba kaşığı arap sabunu eritin içine 2 kaşık sıvı yağ koyun, 3 diş sarımsağı da ezin, karışıma ekleyin (sarımsak kokusu size kötü geliyorsa koymayabilirsiniz ancak böcekler üzerinde kaçırıcı etkisi var.)
Bu solüsyonu çalkalayarak kullanın. Yoksa yağ yukarı çıkar, püskürtücünün hortumu dipte olduğu için sadece sabunlu su atmış olursunuz.Bu tarifi deneyiniz sayın fatma demirel.
Maşallah domatesler harika görünüyor ellerinize saglık...
serkan_istanbul
09-06-2011, 10:51
Maşallah afiyet olsun. Şimdi onlar ne tatlıdır insan kıyamıyo dimi yemeye. Hayırlı günler.
Hormonsuz ve ilaçsız olunca gerçekten tadı çok tatlı oluyormuş :)
Bunlarda süs biberlerim.Turşu olacaklar :)
marjinalmenekse
25-06-2011, 08:16
terasınız için ne söyleyebilirim... muhteşem olağanüstü tertemiz düzenli herşey harika ...
Sevgili Bartunç biberler harika görünüyor
İpek çiçekleri harika görünüyor.
Dinlenme köşenizde süper olmuş.
umutyolcusu
26-06-2011, 11:49
Sebzeleriniz harika görünüyor.Hem de çok sağlıklılar.Maalesef benim domateslerimi kırmızı örümcekler sardı,arap sabunlu karışım işe yaramıyor:(Annemler köyden tarım ilacı getirecekler mecburen onu kullanacağım,sırf bu yüzden domateslerin meyveleri beni mutlu etmiyor bu yıl:(
Biberlerde ne güzel olmuş,daha benimkiler tomurcukları açmadılar bile,güle güle yiyin.
Cumhur Tonba
26-06-2011, 12:41
Sayın Bartunç,
İzmirde olup da, denizi sevmeyen olur mu?
Balkonunuz ve bitkileriniz harika. Ve daha da harika olacağına inanıyorum.
Not: Manavlar görmesin balkonunuzu. Maşallah, yazlık sebzelere para vermeyeceksiniz anlaşılan. Biberleri görünce uzanıp yiyesim geldi.
Bunlarda dolmalık biberlerim.Şu an üzerinde 40 tanenin üzerinde yeni biber var.Bu kadar verimli olduğunu bilmiyordum :)
türkansultan
05-07-2011, 11:35
Hepsi muhteşem ellerinize sağlık sevgili Bartunç.
bsevencan
05-07-2011, 12:09
Tek kelimeyle herşey harika....
Ellerinize sağlık.
Azelia Kara
17-07-2011, 00:15
Çok güzel bir teras, herşey harika, tebrik ediyorum.
hanbiyçe
01-12-2011, 19:19
çok güzel ve bakımlı bir terasınız var dinlenme köşenize bayıldım
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.