PDA

View Full Version : Resim çalışmalarım

Sayfalar : 1 [2]

füsunANK
31-08-2012, 22:56
Teşekkürler yeşile özlem .

füsunANK
26-09-2012, 21:45
Suluboya çalışma

bay tömürcek
26-09-2012, 21:56
Füsun abla çok beğendim çalışmalarını zevkle baktım hepsine ;) özellikle elinde üzüm salkımı olan sarı çocukla zeynep çok güzeldi :p

füsunANK
26-09-2012, 22:02
Teşekkür ederim Tömürcek. Ne hoş nikin var :)

bay tömürcek
26-09-2012, 22:09
Tomurcuk demek ablacım yöresel ağız ;) nikten bazıları kız sanıyolar o iyi olmuyo işte :D:D

elve
26-09-2012, 23:49
hepsini çok beğendim ellerinize sağlık.
Bende yeni başladım yağlı boya kursuna henüz kara kalem çalışması yapıyorum,umarım bende sizin kadar iyi öğrenebilirim ...

füsunANK
27-09-2012, 15:43
Bende bilmiyordum ne demek olduğunu, iyi oldu bu Tömürcek. Şöyle değiştir sende nikini o zaman, Bay Tömürcek :)

Sn. elve , çok teşekkür ederim beğendiğiniz için. Çok çalışınca olur tabii ki neden olmasın. Hepsini toplu halde görmek isterseniz linke tıklayabilirsiniz. Size de başarılar dilerim, benim yeni dönem kursumda haftaya, karakalemle yeniden başlıyor.
RESİMLERİM (http://fusunt.blogspot.com/p/resim-calsmalarm.html)

beyz66
28-09-2012, 09:15
Füsun hanım çalışmalarınız çok güzel elinize sağlık....

Hangi semtte oturuyorsunuz bilmiyorum ama eşim belmek kurslarında ebru ögretmenliği yapıyor. Hem ebru hemde resim için yardımcı olur.

Sincan belmekteki resim hocamız çok tecrübelidir.Kuru sulu tekniği ile resim yapmaktadır.Tavsiye ederim .

Tura
28-09-2012, 09:48
..... benim yeni dönem kursumda haftaya, karakalemle yeniden başlıyor......

Desenize sayfalarınız yeniden şenlenecek.:)
Yaz kursunuz bitti mi?

Sakaki
28-09-2012, 10:32
Sn füsunANK,

Bugün tüm resimlerinizi dikkatle inceledim ve hayran kaldım. Daha önce resimlerinizi takip etmediğime de çok pişman oldum açıkcası. Bundan sonra sıkı takipçinizim :)
Elleriniz dert görmesin.

elve
28-09-2012, 23:57
resimlerinize baktım baktım baktım hepsi çok güzel, paylaştığına çok memnun oldum teşekkürler....

secretgarden
29-09-2012, 08:24
Sn. füsunANK,
ellerinize sağlık şaheserler yaratmışsınız,sizi gönülden tebrik ediyorum..

Adalet Yağcı
29-09-2012, 19:36
Füsun'cuğum;
Dün bloğuna bir mesaj bırakmıştım, bloğu kullanmasını bilemediğim için sanırım kaydedilmemiş :(
"Profil seçin" seçeneğinden "Anonim" olana tıklamıştım, neyi seçeceğimi bilemediğimden :)

Canım, seni canı gönülden tebrik ediyorum.
İnsan isteyince her şeyi başarabilirmiş demek ki.
Ama, içinde bu yetenek de varmış be güzelim, iyi ki resime başlamışsın.
Gurur duyuyorum seninle.

Başarılarının devamını diliyorum.

füsunANK
02-10-2012, 22:00
Hepinize çok teşekkür ederim. Yine sevindim , mutlu oldum.

Sn.beyz66 ben Çankaya'da oturuyorum. 3 yıldır belmek öğrencisiyim. Bu yıl yine aynı kursa kaydımı yaptırdım. Belmek hocaları gerçekten seçilmiş iyi hocalar. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Sn.Tura biraz ağır gidiyor bu sene benim çalışmalar. İnşallah renklenir sayfamız. Yaz kursu bitti, bu hafta kış kursu başlıyor. yaz kursundan kalma bir yağlıboya tablom var, kışa da ona devam edeceğim bakalım.
335992

Sn.sakaki, sizler beni takip ettikçe ben yürekleniyor ve cesaretleniyorum. Teşekkür ederim.

Sn.elve, teşekkürler :) Sizde çalışıyormuşsunuz, görürüz inşallah yakında.

Sn.secretgarden, bende gönülden teşekkür ediyorum.

Adalet ablacığım, blogumu ziyaterine çok çok memnun oldum. Mesajını doğru yazmışsın. Yayınlandı mesajın. Evet iyi ki başlamışım dimi. Sen de başla bence bir kursa. Sende de vardır bir yetenek mutlaka.Mesela seramik kursuna git. Dimi sn.Tura, başlasın dimi ? ;)

elve
02-10-2012, 23:11
yağlı boya ilk defa perşembe deneyeceğim yaşasın...

Tura
03-10-2012, 08:21
Adalet ablacığım, blogumu ziyaterine çok çok memnun oldum. Mesajını doğru yazmışsın. Yayınlandı mesajın. Evet iyi ki başlamışım dimi. Sen de başla bence bir kursa. Sende de vardır bir yetenek mutlaka.Mesela seramik kursuna git. Dimi sn.Tura, başlasın dimi ? ;)

Sn.füsunANK.
Elinize sağlık. Resim iyice usta olmaya başladı. Yakında kendi resimlerinizi göreceğiz gibime geliyor.
Evet başlasın... hatta siz cevabı beklemeden Mersin'de bir de araştırma yapmış olmalısınız. Hangi kurs nerede diye?
Adalet Hanım, çok iyi bir uğraş, keyif alacagınız bir şeyler mutlaka vardır. Halk Eğitim, Belediye Meslek Edinme kurslarına bir bakın derim.
Size eğer varsa ''Sabun Yapımı'' kursunu tavsiye edeyim. Cicili, bicili, kokulu,renkli,çeşitli sabunlar yapıyorsunuz.
Harika şeyler.
İnceler misiniz bir.

Adalet Yağcı
03-10-2012, 13:31

Füsun'cuğum, başlamak çok kolay, önemli olan devam ettirebilmek, öyle değil mi?

Bende de bir yetenek olduğu kesin, ama ben bulup çıkaramadım senelerdir :dilli:

Profesyonel olmayan tüm çalışmalar çok ilgimi çeker, bunlar arasında Müzik ve Resim ilk sıradalar.
Seramik de çok güzel bir çalışma olur.
Hayırlısı bakalım :)

Evet başlasın... hatta siz cevabı beklemeden Mersin'de bir de araştırma yapmış olmalısınız. Hangi kurs nerede diye?
Adalet Hanım, çok iyi bir uğraş, keyif alacagınız bir şeyler mutlaka vardır. Halk Eğitim, Belediye Meslek Edinme kurslarına bir bakın derim.
Size eğer varsa ''Sabun Yapımı'' kursunu tavsiye edeyim. Cicili, bicili, kokulu,renkli,çeşitli sabunlar yapıyorsunuz.
Harika şeyler.
İnceler misiniz bir.

Sayın Tura;
Yukarıda da belirttiğim gibi, devam ettirmek konusunda endişelerim var.
Bitkiler, hayvanlar gibi kurslar da bağlayıcı oluyor.
Oysa ben kafama estiğinde kapımı kilitleyip çıkmayı seviyorum.

Yaylada olmam da zorlayıcı sebeplerden biri, yaz kursları için her hafta Mersin'e inmem gerekir.

Şimdi diyeceksiniz ki, "yeterince istersen bir yol bulursun", inanın çok isterdim.
Sizin gibi seramik yapmak, Füsun gibi resim yapmak ya da bir Türk sanat müziği korosunda söylemek.

Şimdilik en kolay öğrenebileceğim fotoğrafçılık kursu gibi geliyor, fotoğraf çekmeyi çok seviyorum çünkü.
Diğerleri gibi çok uzun zaman da sürmüyor, dedim ya, hayırlısı bakalım :)

Tura
03-10-2012, 14:02
Şu Mersin'in sıcağı yok mu... öldürüyor beni.

Tece'de bir yerimiz var...bu sıcaklar yüzünden gelip gitmem.
Çocuklar şenlendiriyorlar orayı...dolayısı ile size hak veriyorum.

Hayırlısı dediğinize göre, bazı düşünceler aklınızdan geçiyor gibi...biz bir sevinçli haber diye yorumlayalım onu.

Bekliyoruz efendim.

Saygılarımla.

farpali
28-10-2012, 23:13
Suluboya çalışma

Hayranlıkla baktım resimlerinize,bahçenize.....Sanat /sanatçı böyle birşey..çok tebrik ediyorum..Bol sanatlı günler dilerim.

füsunANK
03-11-2012, 21:43
Çok teşekkür ederim Farpali , hepimiz sanattan bir parça alabilelim kendi bünyemize inşallah.

Selehattin 67
04-11-2012, 17:39
yine her zamanki gibi çok güzel resimler füsun hanım elinize sağlık

füsunANK
19-11-2012, 21:51
Beğenilerinizle beni hep yüreklendirdiniz, çok teşekkür ederim. Şimdi de belki ziyaretinizle yüreklendirirsiniz. :o

Kıymetli hocam, ben ve arkadaşlarım "İzlenimler" adı ile karma resim sergisi açtık. Ziyaretiniz bizleri mutlu eder.
Yer: Başbakanlık Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü sergi salonu
Adres: Ceyhun Atıf Kansu caddesi No: 122 Balgat /Ankara

Sergimiz Cumartesi gününe kadar açık kalacak.
347439

Yol Tarifi (http://www.bing.com/maps/default.aspx?v=2&pc=FACEBK&mid=8100&rtp=adr.~pos.39.880365038036_32.816482579582_Ba%C5 %9Fbakanl%C4%B1k+Bas%C4%B1n+Yay%C4%B1n+ve+Enformas yon+Genel+M%C3%BCd%C3%BCrl%C3%BC%C4%9F%C3%BC_Ceyhu n+At%C4%B1f+Kansu+Caddesi+No%3A122+Balgat%2C+06520 +%C3%87ankaya%2C+Ankara&cp=39.880365038036~32.816482579582&lvl=16&sty=r&rtop=0~0~0~&mode=D&FORM=FBKPL1&mkt=en-US)

Cumhur Tonba
19-11-2012, 22:00
Merhaba Füsun(nnnnnnnn)ANK

Uzun zamandır internet dünyasından ayrıydım. Görmeyeli bayağı yol katletmişsin. Nasılsın? Size, arkadaşlarınıza ve sayın hocanıza başarılar diliyorum.
Dilerim bundan sonra daha iyi takip edrim. Şu an ısınma turlarındayım.
Saygılar,sevgiler.

füsunANK
20-11-2012, 10:08
Merhaba Cumhur abicim. İyiyim şükür. Umarım sen de iyisindir. Ben de çok sık uğrayamıyorum. Güzel sözlerin ve temennilerine teşekkür ederim. ;) Sevgiler

Tura
20-11-2012, 10:36
Kıymetli hocam, ben ve arkadaşlarım "İzlenimler" adı ile karma resim sergisi açtık. Ziyaretiniz bizleri mutlu eder.

Sergimiz Cumartesi gününe kadar açık kalacak.

Keşke gelebilsem...

Sanırım Ankara'lı üyeler sizi yalnız bırakmaz.

Maviler önde yerini almış. :)

İnşallah bir gün kişisel serginizi açarsınız.

Başarılar diliyorum.

füsunANK
20-11-2012, 22:42
Çok teşekkürler Sn.Tura, gelmiş kadar oldunuz şimdi. Kişisel sergi kulağıma hoş gelmeye başladı dünden beri :)
Darısı sizin sergilere..

Denizardacan
17-02-2013, 21:10
Füsun hanım merhaba,
Bahçenizi de henüz keşfetmişken ve oradaki fotograf kareleriniz ile bahçenizin güzelliği karşısında hayran hayran gezinirken birden bu sayfaya ulaştım. Mükemmel çalışmalar, hayranlık uyandırdınız bende, emeğinize sağlık. Paylaştığınız için çok teşekkürler.

füsunANK
21-02-2013, 13:32
Çok teşekkür ederim Denizardacan :)

füsunANK
19-03-2013, 20:30
Suluboya çalışması

füsunANK
19-03-2013, 20:37
Aquarel kalemle kuru çalışma.
Bu kızı daha önce suluboya ile çalışmıştım. Bu sefer, suluboya kalemleri ile kuru olarak çalıştım. Resim çok büyük görünüyor neden bilmiyorum :) aslı A4 kağıt ebadında.

sadecegeçen
19-03-2013, 20:40
Çok güzel olmuş elinize sağlık

mandalinleerik
19-03-2013, 21:08
Füsun Hanım görmeyeli çalışmalarınız epey artmış. Sonunda istediğimiz olmuş sergide resimlerinizi yayınlamışsınız. Katılım nasıldı? Hepsi de birbirinden güzel. Uzaktan Zeynep'i gördüm fotoğrafınızda. İsim babası olarak ''Zeynep'in" yeri bende ayrı. Resim çalışmalarınızı toplu halde blog sayfanızda görebiliriz sanırım.
Tekrar emeğinize sağlık.

Cumhur Tonba
19-03-2013, 21:16
Fusun Öğretmenim, merhaba. Çalışmalarınızı ara sıra kontrol ediyorum. Selamlar, saygılar. 280 nci mesajda ki çalışmanız çok harika. Büyük ressamların fotoğrafı büyük görünür diyelim olsun bitsin.

füsunANK
21-03-2013, 14:44
Teşekkür ederimmm :) İlahi Cumhur abicim, büyük ressam kimm ben kim.
Mandalinleerik sergimiz fena geçmedi, katılım güzeldi ama satış olmadı :) "Zeynep" hep mutsuz hep mutsuz, ablamın duvarına yerleşti, mutsuzluğuna orada devam ediyor. :)
Teşekkür ederim sadecegeçen

Fagus Sylvatica
15-04-2013, 21:53
Sayın füsunANK, ne müthiş resimler bunlar. İnsanda heyecan uyandıracak kadar güzeller, ellerinize sağlık! Çalışmalarınızın ve başarılarınızın devamını diliyorum. Çok değerli bir sanatçısınız!

füsunANK
16-04-2013, 21:10
Teşekkür ederim Fagus Sylvatica.:)

füsunANK
04-05-2013, 22:51
Aquarel boya kalemi ile çalışılmıştır.

füsunANK
04-05-2013, 22:58
Ressam Hoca Ali Rıza'nın bir tablosundan Suluboya çalışma.

füsunANK
04-05-2013, 23:03
Aquarel boya kalemi ile çalışılmıştır.

füsunANK
04-05-2013, 23:10
Kurutulmuş yaprak üzerine akrilik boya ile çalışılmıştır.

elve
11-08-2013, 21:17
ellerine sağlık hepside çok güzel...

füsunANK
22-10-2013, 18:17
Teşekkürler Elve :)

gürcan_keskin
23-10-2013, 11:14
Harika çalışmalar,çok güzel.Şu işin tekniğini bir öğrenebilsem.
İmrenerek bakıyorum bu tür çalışmalara.Emeklerinize sağlık.

loveforlife
23-10-2013, 12:40
Kurutulmuş yaprak üzerine akrilik boya ile çalışılmıştır.

Füsun Hanım,
Çalışmalarınız çok güzel ve başarılı. Yaprağı nasıl kuruttuğunuzu merak ettim ben. Kururken yeşil rengi korumayı nasıl başarıyorsunuz?

SUDEM
25-10-2013, 07:39
yaa ne kadar maharetlisiniz öyle.maşallah...suluboya çalışmalarına hele hele bodrum (ege) evleri temalı resimlere bayıldım...ellerinize sağlık.

fatitoo
25-10-2013, 09:24
Ben de bayıldım Füsun hanım, çok başarılı. Tebrik ederim...

resimsel
27-10-2013, 20:54
Füsun hanım,paylaştığınız tüm resimleri çok beğendim ellerinize, yüreğinize sağlık, bende amatörce uğraşıyorum,genel olarak manzara(peyzaj) çalışıyorum belki bir gün yaptıklarımı paylaşırım.

URA
29-04-2019, 01:24
Ressam arkadaşlar şayet eserlerinizi satmak isterseniz resimhane.com (http://resimhane.com) adresinde resim ilanı oluşturup satışını gerçekleştirebilirsiniz. Kolay gelsin