View Full Version : Murat Uysal / Bahçelerim
Murat Uysal
12-04-2011, 01:03
Merhaba Arkadaşlar.
İşte size bahçeden ilk resimler. Bu bahçe kayınvalideme ait. Ama elimden geldiğince ben ilgileniyorum. Bana 35 km uzaklıkta. Malum her zaman gidemiyorum..
Elinize saglık çok güzeller sarı çiçek nergiz sanırım coşmuş sebzelerde harika....
Murat Uysal
12-04-2011, 14:44
Teşekkürler burak bey. çiçekler ve sebzeler bir arada çok iyi yaşıyorlar. Yakında yerlerine başkasını dikeceğiz. bugün sabah kar yağdı buralara.
Marulların yerinde domates, kadife ve zinyalar bir arada olacak..etrafında da tek tük ayçiçekleri..
Halil Önen
12-04-2011, 22:37
Merhaba Arkadaşlar.
İşte size bahçeden ilk resimler. Bu bahçe kayınvalideme ait. Ama elimden geldiğince ben ilgileniyorum. Bana 35 km uzaklıkta. Malum her zaman gidemiyorum..
Murat hoca,
iç güveyi gibi duruyorsunuz ama ''toprak işleyenin su kullananındır'' demişler.:D
Tabunun yarısı sizde sayılır. :))
N.Cebeci
12-04-2011, 23:33
Marullar,tereler çok güzel tam yemelik, çileklerde çiçek açmış yakında çıkar. Daha bizimkilerde ses seda yok.
Murat Uysal
13-04-2011, 10:54
Erik, armut ve şeftaliler çiçek açmıştı. Üzerlerine kar yağdı. Akşama eridi. Gece de zirai don vardı. Bugün ise günlük güneşlik. İnşallah başlarına bir iş gelmemiştir. Bugün bakacağım. resimlerini paylaşırım..:)
ligustrum
17-04-2011, 09:54
Sayın Murat Uysal; Marullar çok iştalı.
Kenarda bir pembe sümbül demi var?
Murat Uysal
18-04-2011, 11:01
Sayın Murat Uysal; Marullar çok iştalı.
Kenarda bir pembe sümbül demi var?
Evet bir adet pembe sümbül vardı. Ama çok zayıf. Bir kaç tane de lale olacak....
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.