Bağlan

View Full Version : agaclar.net 7. yıldönümü toplantısı 03.04.2011 Pazar




Sayfalar : 1 [2]

Nuri Murvet
04-04-2011, 11:53
Ağaclar.net 7. yıldönümü toplantısı 03.04.2011 Pazar

200693

Ağaclar.net 7. yıldönümü toplantısı

200694

malina, Zafer İnandıklı

200695

malina, Bayindirmevki

200696

Adalet Yağcı, Cemo




k_donmez
04-04-2011, 12:42
Çok güzel bir toplantı olmuş. Tanımadığımız birçok simayı da bu vesileyle fotoğraflardan görmüş olduk. Daha nice yıllara. İyi ki varsın ağaçlar.net.

hüsnüyusuf
04-04-2011, 13:32
Toplantının bu güzel karelerini paylaşan herkese teşekkürler. Ağaçlar.net'in 7.yılı kutlu, ömrü uzun olsun...

furkan yıldız
04-04-2011, 14:49
Eeeee hani diğer resimler nerede ? o kadar peynir dedik daha diğerleri gelmemiş.

elek
04-04-2011, 14:53
Furkan sende de vardı sanki resim, onları bir koy bakalım önce :)

Güler
04-04-2011, 15:06
Galeriye baktın mı furkan yıldız 9 sayfa fotoğraf var.

furkan yıldız
04-04-2011, 15:15
Galeriye bakmadım abla hemen bakıyorum. Güler ablamı saksılı çektim ya gam yemem :p Elek benim çektiğim fotoğraflar Satı ablamın makinesinde. Beni kiralık fotoğrafçı tutmuştu :p

maki01
04-04-2011, 16:26
Tüff çok üzüldüm, nasıl kaçırmışım üzüm enzimini. Tahmin etmeliydim ama kabahat bende. Bir masadan kahkalar hiç eksilmiyorsa vardır bir şeyler değil mi:)

Sabahtan bu yana toplantıya katılmayı çok isteyen ancak çeşitki nedenlerle aramızda olamayan arkadaşlarımla telefonda toplantıyı anlatıyorum.

Sevgili acemifüsun, hazan-z, missmenas ve katılamayan tüm arkadaşlarlarımzla 8. Kuruluş Yıldönümünde birlikte olmayı diliyorum.

zenfree
04-04-2011, 16:28
Ben de kaçırdım malesef.:)

furkan yıldız
04-04-2011, 16:39
Zenfree abla sen içeriden pek çıkmadın ki :)

zenfree
04-04-2011, 16:47
Aaaa :) sigara içmekten hiç içeri girebildim mi acaba? :)

maki01
04-04-2011, 16:47
Sevgili hozat'la bir gün, bir yerde karşılamayı ve sohbet edebilmeyi ne çok istiyordum. O gün, bugünmüş.

Sevgili hüzünperest, sana çok çok teşekkür ediyorum. Şiirselliği yaşamın her alanına taşıyan sevgi arkadaşımla bir karede buluşturmuşsun bizi.

Cumhur Tonba
04-04-2011, 16:52
Rüyamda sizin toplantıdaydım. Sonra dağıldık. Eve geldim. Bakalım fotoğrafları yüklemişler mi diye. Bir tane bile fotoğrafım yok. Her kese mesaj çekiyorum yükleyen. Benim fotoğraflarım nerede diye. Çektik fakat gözükmüyorsun diyorlar. Sabah telefon sesi ile uyandım. Hasta vardı. Uzunköprüye götürdüm. Şimdi geldim ve mesajı yazıyorum. Rüyada diyebilirim ki herkesle konuştum. Çok güzeldi.

maki01
04-04-2011, 16:56
Sitenin geveze üyeleri , Afrika Menekşesi Sosyal Grubunun küçük bir bölümü de 7. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle ilk kez buluşmuş oldu.

katmer, klubnika, İlknur Aşık, Faruk ve maki01 :)

Sevgili katmer, İstanbul dışından gelen iki arkadaşını evinde ağırladı. Tabii ben ve İlknur Aşık.

Çok teşekkürler katmer'cim, son 4 senedir gitmediğim her gün trafiği değişen İstanbul'da Havaş servisinden başlayan sıcak , içten karşılaman için. Midye tava diye tutturan beni, 100 midyeyle hazırladığın nefis ve de leziz tavan ile önce gözümü sonra da beni doyurduğun için.

Sevgili eşine de ayrıca teşekkür ederim agaclar.net'in geveze bayanlarına gösterdiği sabır ve destek için...

Cumhur Tonba
04-04-2011, 17:10
Ya nasıl birşey bu. Ben hayatımda böylesine toplantı fotoğrafları görmedim. Bir kişi çekse tamam diyeceğim. Çekerken uyarıyordur. Ayrı ayrı arkadaşlarımız çekmiş. Herkesin yüzü gülüyor. Ne kadar güzel. Ne harika bir duygu bu. Tanıyan tanımayan hepiniz kırk yıllık dost gibisiniz. Şahanesiniz.

Güler
04-04-2011, 17:15
Sevgili Cumhur Tonba, inan seni ve Lilium'u da aradı gözlerimiz.
Ömrümüz olur da seneye yine toplanabilirsek, lamı cimi yok mutlaka geleceksiniz.

katmer
04-04-2011, 17:23
Sevgili makiciğim, ben de sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu oldum. Keşke daha çok arkadaşımız gelseydi de onları da ağırlasaydım.

Yağmurlu bir günde, Cumartesi trafiğine rağmen ancak bu kadar İstanbul sefası yapabildik;) Börek yemeyi bile unuttuk. Bazı eksiklikleri sizlerle olma heyecanıma ver lütfen.

Seneye daha da kalabalık bir grup misafir etmeyi planlıyorum, duyurulur:D

acemifüsun
04-04-2011, 17:35
Hepiniz çok şekersiniz, gözlerinizin içi gülüyor:) Aynı dilden konuşan, bu yeşil dostu, güzel kişileri biraraya getirdiğiniz için çok teşekkürler sevgili malina:) Nice 7 yıllara:)

Suna
04-04-2011, 19:06
Ben kendime çok teşekkür ediyorum.:cool:
Ağaçlar net i farkedip üye olduğum için,toplantıları kaçırmayıp mutlu mutlu evime dönebildiğim için. Nice yıllara ağaçlar net.

serkan_istanbul
04-04-2011, 20:05
Nice yıllara inşallah. O kadar güzel bir grup ki, kuran ve emeği geçen herkese çok teşekkürler. Ben katılamadım. Katılan katılamayan, herkese kucak dolusu sevgiler. Tekrar bizi bu çatı altında toplayan kurucumuza ve benim bu siteye üye olmamda katkısı olan fırça çalıma, bilgi için girdiğim google ye ( fırça çalısı yazdığımda) teşekkür ederim.
ilk karşılaştığım ve gezdiğim güler hanımın bahçesi oldu. Tekrar nice yıllara.

MİRBE
04-04-2011, 20:38
Sevgili makiciğim, ben de sizlerle birlikte olduğum için çok mutlu oldum. Keşke daha çok arkadaşımız gelseydi de onları da ağırlasaydım.

Yağmurlu bir günde, Cumartesi trafiğine rağmen ancak bu kadar İstanbul sefası yapabildik;) Börek yemeyi bile unuttuk. Bazı eksiklikleri sizlerle olma heyecanıma ver lütfen.

Seneye daha da kalabalık bir grup misafir etmeyi planlıyorum, duyurulur:D

Duydum:p

fatma sunay
04-04-2011, 21:07
200982

200983

200984

Güler hanım enerji topluyor afiyet olsun.


200985

Sitenin en sevimlisi şirinlik emsali Furkan.

adavci
04-04-2011, 21:08
ağaçlar.net 7. Yıldönümü kutlu olsun.Aranızda olamamanın üzüntüsünü yaşadım.Sağ kalırsak 8.Yıldönümünde birlikte olmak isterim.
Nazar deymezsin her yerde Güler Hanım.

günebakan
04-04-2011, 21:28
Furkan'cığım ne kadar gül çeliği topladın söyle bakalım. Kimse görmedi elinde bitkilerle:)

fatma sunay
04-04-2011, 22:00
Sahi Furkan ben senin topladıklarını göremedim. Neler topladıklarını kulağıma fısılda kimseye söylemem.

Cumhur Tonba
04-04-2011, 22:02
Sevgili Cumhur Tonba, inan seni ve Lilium'u da aradı gözlerimiz.
Ömrümüz olur da seneye yine toplanabilirsek, lamı cimi yok mutlaka geleceksiniz.

Söz Güler Abla, Seneye nasip olursa mutlaka geleceğim. Bir alt mesajda Sayın Katmer börek de yaparız demiş seneye.

Güler Abla, bakıyorum hiç meyveler baktığın yok. Hep pideden gidiyorsun, daha çay gelmeden ağzınızı hazırlamışsınız. Bir de dikkatimi çekti Fincandan nasıl içtiniz. Yanınıza bir ince belli bardak almamışsınız. Seneye gelirken ince bardak benden.

Cumhur Tonba
04-04-2011, 22:09
Duydum:p

Seneye börek de var. Heyacan bitti nasıl olsa.

selenn
04-04-2011, 22:17
Ben toplantı hakkındaki görüş ve düşüncelerimi yazmakta bir hayli geç kaldım, aradan koca bir gün geçmesine rağmen çok değerli agaclar.net üyelerimizle ve eşleriyle yani fahri üyelerimizle bir arada olmanın keyfi ve güzelliğini hala hissediyorum.

Başta sitemizin kurucusu sayın malina'ya, ardından toplantıda emeği geçen teyzem ve diğer dostlarımıza, bizlere gerek kura için gerekse kura dışında paylaşımda bulunmak için elleri kolları dolu gelen değerli üyelerimize sonsuz teşekkürler.

Bu forum ve site hakkında hep aklıma ilk gelen ve etrafıma da bahsederken kullandığım tabir "agaclar.net bir okul gibi. Öğrenmenin her halde en zevkli şekli. Öğrenirken, bilgi paylaşırken sımsıcak dostlukların da kurulduğu bir ortam" derim. Toplantıda bir şey daha öğrendim. Bu okulda öyle güzel dostluklara temel atmışız ki daha evvel yüzünü bile görmediğimiz sadece sanal ortamda paylaşımlarda bulunduğumuz bir kişinin yaka kartına bakıp sanki 40 yıllık dost gibi kucaklaşıyoruz.

Fotoğrafların her karesinde gülümseyen simalar bunun birer göstergesi sanırım. Tekrar teşekkür ederim bu güzel güne katkısı olan herkese. Dilerim nice yıllar birarada hatta toplantıya katılamayan diğer dostlarla da bir arada oluruz. İyi ki varsınız. Nice mutlu yıllara...

Satı Uğurtan
04-04-2011, 22:50
Sevgili arkadaşlar galiba bende geç kaldım, dün İstanbulda kalınca teşekkür ve temenniler bu güne kaldı. Başta sevgili Malinaya olmak üzere, sevgili Güler hanıma gösterdiği sıcak ilgi, hiç kimseyi atlamadan gösterdiği yakınlık ve sevgiye yürekten teşekkürler.
Ayrıca bu yıl ilk defa tanıştığım, sevgili Selenn, günebakan, Limon,Furkan Yıldız ve Ada, Elek, Dudi, Adalet ablacığım, Mahmut Leventoğlu, cemal.S, Zenfree, Huzunperest, fatma sunay,Suna, nevzat, Erguvan sizleri tanımak çok güzeldi.
Sevgili Maki01 ve Katmerle tanışmayı çok istediğim halde olmadı umarım 8. yıl toplantısında olur. Bitki paylaşımı yapan arkadaşlara çok teşekkürler, katılan tüm arkadaşlara sevgiler saygılar.

cemo
04-04-2011, 23:17
Eve, yarım saat önce döndüm bende. Herşey o kadar güzeldi ki.
Emek veren ve gelen tüm dostlara teşekkür ediyorum.

hozat
04-04-2011, 23:18
Bir ara guruptan kısa bir süre ayrılıp, Baraka Cafe'nin çevresini inceledim.

Deniz kıyısındaki bayrağımız,bu mutlu topluluğa şahitlik ediyordu.

Onu her yerde görmek, bizler ,için de mutluluk ve gurur veriyor.

200997

hozat
04-04-2011, 23:24
Baharı tam anlamıyla hissetmesek te, yeni uyanan güzelliklerle bizlere "göz kırpıyordu"


200998

200999

201000

Temizlik te ihmal edilmemişti, cevreye saygı vardı.

201001

katmer
04-04-2011, 23:39
Seneye börek de var. Heyacan bitti nasıl olsa.

Evet, hem de Sarıyer böreği:))

Mirbecim duymana sevindim:)))

Satı Uğurtan
05-04-2011, 01:10
Gülen yüzünüz solmasın.

Satı Uğurtan
05-04-2011, 01:14
Kaktüs ve sukulent kraliçesi sevgili selenn, toplantıların baş konuğu sevgili Ege.

cemo
05-04-2011, 01:17
Senin gülen yüzün de solmasın Satı cığım.

cemo
05-04-2011, 01:32
201018

Bu arkadaşlar ne mi yapıyor, tabi ki mutluluğu yakalamaya calışıyor:p

Güler
05-04-2011, 06:50
Güler Abla, bakıyorum hiç meyveler baktığın yok. Hep pideden gidiyorsun, daha çay gelmeden ağzınızı hazırlamışsınız. Bir de dikkatimi çekti Fincandan nasıl içtiniz..

Sevgili Cumhur Tonba, karnım iyice acıkmıştı. Bu naftalin olayı da beni bayağı sarstı, daha tam kendimi toparlayamadan toplantı günü geldi çattı.

Gözlememi söyledim dışarı çıkmıştım, geldiğimde çayı kocaman fincanda görünce de canım sıkıldı, ama çok kahrımızı çektiler ayıp olur diye üstelik soğuk soğuk da içmek zorunda kaldım çayı. Yani anlayacağın yasak savmak.

Meyvelerden de kivi yedim, güzel bir sepet olmuştu aslında.

Sahi, kafamdaki tahtalar eksik diye Mahmut Levendoğlu bana tahta getirmiş. :D
" onları giysi dolabına koy, hiç güve gelmez" dedi. Naftalin olayından da kurtarıyor beni sağ olsun.

furkan yıldız
05-04-2011, 07:27
Furkan'cığım ne kadar gül çeliği topladın söyle bakalım. Kimse görmedi elinde bitkilerle:)

Abla gül çeliği hiç toplayamadım herkes kandırdı beni :(

Adalet Yağcı
05-04-2011, 08:28
Ben hâlâ Pazar gününün sarhoşluğu içindeyim, sevincimi tüm akrabalarımla paylaştım.
Rüya gibiydi, eminim pek çok arkadaşımız(başta Cumhur bey)toplantıyı kaçırdığı için üzüldü.

Aslında bu toplantılar daha sık olmalı, bu kadar kalabalaık olamayabiliriz ama, fırsat buldukça birlikte olmalıyız.
Yaşadığımız şehirlerde yapacağımız toplantılar da olabilir, Mersin'e döndüğümde bir toplantı ayarlamak istiyorum ben.

Mayısın ilk haftasına kadar İstanbul'dayım, buluşabildiğimiz kadar toplanalım, sizlere doyamadım, her birinizin gösterdiği ilgi ve sevgi ruhumu hafifletti, iyi ki varsınız.
Sevgilerimle.

ensar
05-04-2011, 09:19
Sevgili Arkadaşlar,

Mayıs ayının 5 - 8 inde Adana - Tarsus karayolu üzerinde GERDAN da DLG-ÖÇP TARLA GÜNLERİ AÇIK HAVA TARIM fuarı olacak.

Tüm fuar 4 gün sürecek tüm arkadaşlara ziyaret etmelerini öneririm.

Adalet hanım toplantıyı bu günlere getirirseniz katılmaya çalışırım. Ya da fuar alanında da toplanılabilir.

Sevgiyle kalın

Yücel Canpolat
05-04-2011, 09:42
Merhaba sevgili doğa dostları,7.yıl toplantısına ilk katılışımın heyecanı dolayısı ile forum dan yakınen tanıdığım bir çok arkadaşla tanışamamın üzüntüsü içerisin de toplantıdan zorunlu sebeplerden dolayı erken ayrılmak zorunda kaldım herşeye rağmen bu toplantının organizasyonun da görev alan ve bu kadar değerli insanları büyük bir amaç etrafın da toplayan başta Sayın Malina,Sayın Güler ve emeği geçen moderatör ve isimlerini sayamadığım üstatlarımıza en kalbi duygularla teşekkürü bir borç biliyor,çok teşekkür ediyorum.

Selehattin 67
05-04-2011, 09:50
Hepiniz için çok sevindim ben toplantıya gelemeyeceğim için sesimi çıkarmadım sizleri mutlu görünce bende mutlu oldum şimdilik sağlıcakla kalın

yaprak 92
05-04-2011, 11:12
evet arkadaşlar bende birde mayıs ayında toplanamazmıyız demiştim.Hazır sn.Adalet hn da İstanbuldayken toplanalım mı?Güler hn Ne dersiniz? sonra uzun bir yaz var ve çok iş...

günebakan
05-04-2011, 11:17
Güler abla o meyva sepeti ne oldu sonra benim gözüm meyveler de değil sepetteydi:D:D boşalmasını dört gözle bekledim ama bir türlü boşalmadı.:p

Furkancığım sen gül çeliklerini önceden kapmışsın hatta bana gelecek olanlar bile sana gelmiş ama neyseki Sevgili Dudi bir dalda bana buldu:)

furkan yıldız
05-04-2011, 14:14
Cemo ablam ve Tekin abime biraz kilo aldırmamız lazım. Bu yaz tempo yoğun olacak enerji depolamak şart. Nariel'i hiç hesaba katmıyorum. Güler ablamın eline tutuşturduğu ekmeği yese yeter zaten :)

malina
05-04-2011, 14:34
agaclar.net toplantıları için düzenli kullanacağımız mekan önerileri (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=24001)

Öneriniz varsa katkılarınızı bekliyoruz.

cemo
05-04-2011, 14:45
Cemo ablam ve Tekin abime biraz kilo aldırmamız lazım. Bu yaz tempo yoğun olacak enerji depolamak şart. Nariel'i hiç hesaba katmıyorum. Güler ablamın eline tutuşturduğu ekmeği yese yeter zaten :)

Kilo alırsam, elimden valizi hiççç kapamazsın ona göre canım:p:p

furkan yıldız
05-04-2011, 16:05
:) Hiçte bile bende Ada'ya kilo aldırırım süper gücüme :) Yücel abimin gözler bitiriyor olayı

Başbahcivan
05-04-2011, 18:30
Bu organizasyonu yapan ve bizlere böyle mutlu günü yaşamamıza sebep olan büyük küçük abla kardeş herkese sonsuz teşekkürederim.

sariefe
05-04-2011, 19:34
Belkide en geç yazan katılımcı benim ve diyebilirim ki aynı heyecan, aynı haz hala devam ediyor. Bu nedenle ilk gün ya da bugün yazmanın pek bir farkı yok. Diğer dostların da dediği gibi ya da fotoğraflardan anlaşılacağı üzere çok güzel bir gün geçirdik. Sıcak yürekli insanların soğuk bir havayı nasıl ısıttığına şahit olduk. Bu sevgi dolu, sıcak kalpli insanları tanımaktan onlarla paylaşmaktan kendi adıma çok mutlu oldum. Nice toplantılarda aynı heyecan ve sevgi ile yeni ve eski dostlarla tekrar buluşmayı umuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. İyi ki varsınız.

Sevgiler...

Biraz daha sataşayım mı? :D

Sevgili sariefe amma da " Clark" çekmişsin, harikasın. Böyle bir fotoğrafı çektiği için huzunperest'e teşekkür ederim senin yerinde olsam.

....

Güler Hanım iltifatınız için teşekkür ederim. Haklısınız, benim yerimde kim olsa sevgili huzunperest'e teşekkür eder. Ben ise kendi yerimde olarak çok çok çok teşekkür ediyorum. Eksik olmasın her fırsatta beni objektifine yansıtıyor. Bu birazda aynı frekansta olmamızdan kaynaklanıyor sanırım. Kendisiyle sohbet etmekte O' nun objektifinden ölümsüzleşmekte ayrı bir zevk. Jesti için tekrar teşekkür ederim. Yeni buluşmalarda görüşmeyi dilerim.

Sevgilerimle...

huzunperest
05-04-2011, 22:58
Ben teşekkür ederim Sevgili sariefe, tüm kareleri büyük bir zevkle çekiyorum. Elimden geldiğince bu kocaman ailemin tüm bireylerini de çekmeye devam edeceğim. Sohbet ederken fotoğrafını çekmeyi atladığım, fotoğrafını çekerken sohbete zaman bulamadığım tüm dostlarla en kısa zamanda tekrar buluşmak üzere.

Dudi
06-04-2011, 00:21
Sevgili hüzünperesti'de ben yakaladım, hemen beraber kareye giriverdik :D Bunu eklemek için senin yazmanı bekledim sevgili hüzünperest ;)

huzunperest
06-04-2011, 00:31
Teşekkürler Sevgili Dudi, güzel olmuş:) İzninizle kopyalıyorum. Umarım başka toplantılarda uzun uzun sohbet fırsatı buluruz.:)

Uzaylı
06-04-2011, 01:08
Ağaçlar Netin 7. yıldönümü kutlu olsun. Daha nice nice yıllara inşallah. O kadar güzel bir enerji hissediyorum ki fotoğraflardan, bir sonraki yıldönümünde katılmayı hevesle bekleyeceğim. Emeği geçen herkesin eline, yüreğine sağlık.

Kocaman bir Maaşallah...

Kedi Tırnağı
06-04-2011, 12:35
Ağaçlar.net sitesinin yıldönümünü kutluyorum ben de. Geçen yıl ev yapımı bitki ilaçları için nette aranırken tesadüfen bulmuştum ve daha önce üyesi olamadığım için üzülmüştüm. Bir yılda birçok başlığı hatmedercesine okudum. Çok değerli bilgiler edindim paylaşımcıların sayesinde. Ben de elimden geldiğince katkı sunmaya çalışıyorum tabii. Seneye ben de katılırım umarım, toplayıp getireceğim tohumlarım ve çeliklerimle :)

Güler
06-04-2011, 18:27
Sevgili Dudi, ben de 304 numaralı mesajdaki fotoğrafı çok sevdim. Her ikiniz de ne güzel gülmüşsünüz.

Dudi
06-04-2011, 22:25
Teşekkürler Güler hanım :)

çekirdek
07-04-2011, 00:37
Agaclar.net'imiz, inanıyorum ki 7 değil 17 yıl sonra da gelişen teknolojilere de ayak uydurup varlığını devam ettirecek. Torunlarımız da okuyup yararlanıyor olacak, örneğin Selen'in Deniz'i bir gün...

cemal.S
07-04-2011, 08:31
Agaclar.net'imiz, inanıyorum ki 7 değil 17 yıl sonra da gelişen teknolojilere de ayak uydurup varlığını devam ettirecek. Torunlarımız da okuyup yararlanıyor olacak, örneğin Selen'in Deniz'i bir gün...

Doğru söze kim ne der üstadım. Gözlerimiz hep sizi aradı inanın. Bir ara kulaklarını bile çınlattık koca yörükle. Ağaçlar net inanıyorum daha çoook güzelliklere imza atacak hep beraber. İnanmayan galerideki fotoları seyreylesin.. Benim gibi sabah akşam. Bitkilere delimiyim ne?:D

Saygılar.

Müjgan Yılmaz
07-04-2011, 23:22
Herkesten,özellikle Güler cim senden özür dilerim,yazmakta birhayli geciktim,paylaştığımız O sevgi dolu sıcak ortamı ben de kendimce anlatmalıydım.
Oskar töreni teşekkürü gibi sıralamak istemiyorum,ancak toplantıya gelmenin dışın da bir yığın zahmete girip muhteşem hediyeleriyle bizleri sevindiren,arkadaşlara nasıl teşekkür etmeden yazabilirdim ki;
Sayın Ensar,Acemi çaylak,Sarıcan,Zeki Yağlı ellerinize sağlık.
Gülercim,sana özel kompozisyonla hazırlanacak bir plaket tasarlıyorum(Ağaçlar net in olmazsa olmazı)Eline yüreğine sağlık...
Sevgili Ensar,herşeyi bırakıp O mükemmel içilebilir üzüm enzimini, üretime geçirmelisin kesinlikle hem Ülkemiz de hem de Avrupa da ödül alacak kalitede....
Sipariş bombardımanına tutulabilirsiniz...
Sonuç olarak,çok keyifli bir toplantıydı,gerek varlıklarıyla,gerek sürprizleriyle katkıda bulunan,tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim.....

Müjgan Yılmaz
07-04-2011, 23:25
Sevgili Çekirdek,
Baraka kafeyi,çalıştıran hanımların her ikisi de seni sordular,ve de selamlarını ilettiler...

Sarıcan
08-04-2011, 07:56
Herkesten,özellikle Güler cim senden özür dilerim,yazmakta birhayli geciktim,paylaştığımız O sevgi dolu sıcak ortamı ben de kendimce anlatmalıydım.
Oskar töreni teşekkürü gibi sıralamak istemiyorum,ancak toplantıya gelmenin dışın da bir yığın zahmete girip muhteşem hediyeleriyle bizleri sevindiren,arkadaşlara nasıl teşekkür etmeden yazabilirdim ki;
Sayın Ensar,Acemi çaylak,Sarıcan,Zeki Yağlı ellerinize sağlık.
Gülercim,sana özel kompozisyonla hazırlanacak bir plaket tasarlıyorum(Ağaçlar net in olmazsa olmazı)Eline yüreğine sağlık...
Sevgili Ensar,herşeyi bırakıp O mükemmel içilebilir üzüm enzimini, üretime geçirmelisin kesinlikle hem Ülkemiz de hem de Avrupa da ödül alacak kalitede....
Sipariş bombardımanına tutulabilirsiniz...
Sonuç olarak,çok keyifli bir toplantıydı,gerek varlıklarıyla,gerek sürprizleriyle katkıda bulunan,tüm arkadaşlara yürekten teşekkür ederim.....

Sn. Müjgan Yılmaz,

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum ama inanın enzimler konusunda fikir babalığından başka hiçbir dahlim yoktur. Bütün o güzelliği Sevgili Ensar' a ve acemi_caylak' ın kadirşinaslığına borçluyuz. Enzim konusu geçince benim ismimi zikretme incelikleri ondandır. Sizin nezdinizde bu iki dost insana bende teşekkür etmek isterim. Agaclar.net sayesinde hiç tanışmadan birbirirmizi anlayıp sevdiğimiz bir çok dostum oldu. Toplantılarda tanıştıklarımız da cabası. Ben agaclar.net' i işte bu yüzden çok seviyorum. Bütün agaclar.net ailesini saygı ile selamlıyorum. İyi ki varsınız.

çekirdek
08-04-2011, 21:45
Sevgili Çekirdek,
Baraka kafeyi,çalıştıran hanımların her ikisi de seni sordular,ve de selamlarını ilettiler...

Teşekkür ederim Müjgan'cığım, getiren ve gönderen sağolsun:) İki sene önceydi hem de.
Şu inşaata başladığımdan beri (gariptir bence) hep aklımdasınız; giremiyorum-okuyamıyorum-toplantılara katılamıyorum yoğunluğumdan dolayı ama ne sihirdir ne keramet.., 'sevda baştan gitmiyor' misali hiiiç anımsamasam en az her gün aklıma geliyor sitemiz. Neyse, aklıma gelen biliyorum ki başıma da gelecek bir gün:)

OSMAN45
09-04-2011, 11:21
Yazmayı çok geciktirdim. Biliyorum. Birkaç defa yazdım ancak beğenmeyip göndermedim. Neyse şimdi bütün arkadaşlarımın kine benzese de biraz özetleyerek yorumlarımı yazacağım.

Önce Malina ve Güler hanıma hepimizin bildiği ve hep tekrar ettiği nedenlerle sonsuz teşekkürlerimi hasseten bildirmek isterim.

Teşekkür edilecekler sadece onlar değil tabii ki:

Bana pastanın ilk ve en kıymetli yerini veren Müjgan Yılmaz hanımefendiye:D (tamam kimse duymadı Sayın Yılmaz),

Arayıp da bulamadığım organik tarım ilacını bana getirip hem de bilgilendiren sayın Nuri Mürvet e,

Benimle Kaolin tozunu paylaşan hemşehrim Sındırgılı ya,

Her görüştüğümüzde (hatta birkaç defa kargo ile) fide, çelik ve tohumu elime tutuşturan:D gönlübol, rabıtalı arkadaşımız Satı UĞURTAN a,

sadece bu toplantı için uzaklardan gelmelerine hayret ve hayranlık duyduğum Sayın MÜJGAN ve Maki01 ile ve eğer varsa diğerlerine, komşu şehirlerden gelenlere de

Bizleri çok güzel fotoğraflayan (övgü anlamında) paparazi:D arkadaşlarıma,

ve çok üst düzey bir toplantıda beraber olduğum tüm arkadaşlarıma derin muhabbetle teşekkürlerimi sunarım.

Herşey gönlünüzce olsun.

betito
09-04-2011, 18:39
Maşallah en çok katılım bu toplantı oldu galiba. :)

Satı Uğurtan
09-04-2011, 20:53
Sayın Osman45, çok incesiniz, çok teşekkürler sağlıkla büyütün eşinize ve size sevgiler saygılar.

ismail seyrek
09-04-2011, 22:10
Toplantıya iki gün kala aldığım kötü bir haberle İst. dışına çıkmak zorunda kaldım. Eşimin babası kalp krizi geçirmiş 85 yaşında. On günlük yoğun bir uğraş sonucu by-pas vs. derken yaşama döndü. Böylece katılma fırsatını kaçırdığım yıldönümü toplantılarına bir yenisi daha eklenmiş oldu.
Resimler ve katılanların paylaşımları ile bu yıl da teselliye devam. Çok güzel bir ortamın oluştuğu gözlerin pırıltısından anlaşılıyor. Bir sonraki toplantıya görüşmek umuduyla...

omar
11-04-2011, 10:42
Uzun yıllar yaşadığım Fenerbahçe'yi -sanal da olsa-7.yıl toplantısı ile yeniden ziyaret etmek duygulandırdı beni. Bu organizasyonu yapan ve katılanlara gönül dolusu teşekkür ve saygılar...

serdar75
28-01-2012, 16:49
Güler hanım ağaçseverleri biraray getirdiğiniz için sizi tebrik ederim.Umarım bundan sonraki yıllardada düzenli olarak yapabilirsiniz.Bir ricm var sizden toplantıları istekleride göz önüne alarak istanbul dışında da yapabilirseniz sevinirim.İyi günler.