View Full Version : İzmir Toplantısı (botanik bahçesi ve doğa müzesi) tarih netleşmedi
kış geldi sosyal faaliyetler sıklaştı...
İstanbulda bazı hazırlıklar var.. Bizde boş durmayalım..
Ege üniversitesindeki botanik bahçesi ve doğa müzesine bir gezi organize edelim...
herkesin fikrini ve Rower'in katkılarını bekliyorum
Rower'in katkılarını bekliyorum
Benim için büyük keyif, özellikle sizlerle tanışmak için büyük bir fırsat olacağını da düşünürsek... Botanik Bahçesine saat 16:00'ya kadar her saatte gelebilirsiniz. Fakat malesef haftasonları kapalı oluyor. Bu arada Botanik Bahçesi bünyesinde bir de herbaryumumuz olduğunu ilgililere hatırlatmak isterim.
Plumbago
05-10-2006, 18:26
Bu gezinin mesai saatleri içerisinde olması gerekiyor. Ancak bu katılımcı sayısını azaltacaktır. Biraz fedakarlık gerektiren bir gezi olacak ;)
Gezi tarihini bir kaç hafta sonrasına almakta fayda var. Böyece katılımcı arkadaşlar işlerini ayarlama imkanı bulabilirler. Görüşler ve katılımcı sayısına göre bir kaç gün içerisinde tarih ve saati belirleyelim derim ben.
Bu durumda katılımcılar :
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-) ...
Eğer onaltısında başlayan haftada yapmazsak ekimde yapmalıyız. araya bayram gireceği için herkeste telaş olabilir.
Salı ve Cuma günleri öğleden sonra laboratuvarlarım olduğu için kesinlikle izin alıp çıkamam derslerden fakat diğer günlerde öğleden sonraları benim için uygun. Sabahları da uydurmaya çalışırım.
Merak ettiğiniz konular olursa eğer o konu ile lgilenen hocalarımızı da bu durumdan haberdar edebilirim önceden. Ona göre onların da boş zamanlarına göre hareket edilmiş olur.
18 ekim çarşamba ya da 1 kasım çarşambaya ne dersiniz
acele etmeden bu sefer kalabalık bir toplantı yapalım
:( çarşamba da öğleden sonraymış dersin:(
ama sabah 13'e kadar dersim yok
diğer izmirliler de fikirlerini açıkladıkça bir uygun zaman buluruz
Mine Pakkaner
05-10-2006, 21:23
...
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-)Mine Pakkaner
Ben de varım, üniversite yıllarından beri gitmedim...
öğrenciler ne zaman ortaya çıkacaklar ..
Plumbago
06-10-2006, 13:03
Gideceğimiz yerin bir resmini ekleyeyim ;) Kararsiz kalanlar için bir fikir olur belki ;)
4188
sera ve doğa müzesi hariç...
Plumbago
06-10-2006, 13:19
Tabii ki, bu sadece ön bahçeden bir kesit..
Ben de kalkıp Kütahya'dan mı gelsem şimdi?:(
Olur mu ki?
Ne yapsak ki?:confused:
gel ki ..
muhakkak gel... ki...
Plumbago
06-10-2006, 18:00
yılmaz bak bence bu fırsat kaçmaz, benden söylemesi ;)
Plumbago
07-10-2006, 13:36
Bak öyle deme, bende nerden baksan 500 m yol gideceğim ;)
Şaka bir yana eğer işlerini ayarlayıp gelebilirsen bizleri mutlu edersin..
Çok zor okullar kapanıncaya kadar hiç bir yere kımıldayamam.
O zaman da İstanbul'a giderim zaten
Mine Pakkaner
08-10-2006, 00:32
Keşke gelebilseydin :)
imperium
08-10-2006, 20:00
Ege mezunu olup bu botanik bahçesini hiç görmemiş, bir de gelip buraya üye olmuş biri de (?!) katılabilirse bu geziye ben de ayarlamak isterim birşeyler.
İmperium hoşgeldin... kampüsün ortasıdandaki bahçeyi nasıl görmedin..
Muhakkak telafi etmelisin....
listeye ekleyelim adını
Ege mezunu olup bu botanik bahçesini hiç görmemiş
:( neyse ki yakın zamanda göreceksiniz.
Hoşgeldiniz...
Plumbago
09-10-2006, 08:44
Hoş geldin imperium ;)
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-) Mine Pakkaner
5-) imperium
smoketernal
09-10-2006, 16:52
bende izmirliyim kendimi biyerlerde tanıtmıştım ama bende bulamadım:)
ben kolayca buldum ...adına tıkla orda yolladığın mesajlara ulaşabilirsin...
daha önceki mesajlarından ağacı ne amaçla çalışacağını anlamamıştım...
heykel bölümünde bir arkadaşımızın olmasına sevindim...
ağaç ve heykel bölümünde daha çok katkın olmasını bekliyorum..
botanik bahçesi gezisine katılmanıda..
Sakız Hanım
10-10-2006, 00:17
vay be bizim okulda botanik bahçesi varmış hemde benim bölümden bir durak önce,iki adımcık:)siteyi tesadüfen buldum,ege ünv seramik bölümündeyim,doğrusu bölümümden başka bir yerini pek bilmem okulun,izmirin yabancısıyım:)İstanbul doğumluyum,adım Gözde,18 çarşamba günü saat kaçta ve nerede buluşulacak gelmek isterim doğrusu zaten okulda olurum azıcık yürür katılırım buluşmaya,daha 1 saat önce üye oldum ama sanırım dört ayak üzerine düştüm.buluşma kesinleştimi?yer zaman?durum tam olarak nedir şimdi?
Plumbago
10-10-2006, 01:10
Hoş geldiniz Sakız Hanım ;)
Yeni gelen üyeler (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=157) başlığına da uğramanızı bekleriz..
Gün ve saat konusunda henüz karar verilmedi. Botanik bahçesi mesai saatleri içinde açık oldğu için önce gelecek üye sayısını yaklaşık olarak belirlemeye çalışıyoruz. Daha sonra tarihi netleştireceğiz.
Eh sizde kampüste olduğunuza göre sizin isminizi de listeye ekliyorum...
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-) Mine Pakkaner
5-) imperium
6-) Sakız Hanım
7-) ...
Plumbago
10-10-2006, 10:10
agaclar.net İzmir Bölgesi IV. Toplantısı (Botanik Bahçesi Gezisi)
Tarih : 18/10/2006 Çarşamba
Saat : 10:00
Yer : Ege Üniversitesi Botanik Bahçesi
Katılımcılar:
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-) Mine Pakkaner
5-) imperium
6-) Sakız Hanım
7-) ...
Not: Botanik bahçesinin yerini bilmeyenler veya ulaşım konusunda sıkıntı yaşayanlar buradan bildirirlerse, özellikle Bornova'daki arkadaşlar yardımcı olurlar...
haydi yeni katılan arkadaşlar eski arkadaşalr nerdesiniz..
dkp nerde hiç gürünmüyor...
Haftaya çarşamba görüşmek üzere ;)
cihan_as
11-10-2006, 18:32
Botanik Bahçesi Gezisi ne bende katılmak istiyorum cihan_as
http://img340.imageshack.us/img340/9419/haritaxm6.png (http://imageshack.us)
dkp ile konuştum oda katılıyor..
Plumbago
11-10-2006, 23:56
Aslında birden fazla buluşma noktası oluşturulabilir. Özel araçla gelecek olanlar Kampüs girişindeki işbankası otoparkında buluşabilir mesela.
Toplu taşıma aracı ile gelenler ise Konak'tan metroya binerlerse, Bornova metro istasyonunda karşılanabilir. Bunun için yardım isteyen arkadaşlar hangi ulaşım aracıyla geleceklerini bildirirlerse ona göre daha net bir program hazırlayabiliriz.
Plumbago
11-10-2006, 23:57
Katılımcılar:
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-) Mine Pakkaner
5-) imperium
6-) Sakız Hanım
7-) cihan_as
8-) dkp
9-) ...
Ben metroyu öneriyorum orda buluşur kampüse geçeriz..Yürüdükçe anılarım canlanır bir yandan..
Mine Pakkaner
12-10-2006, 17:41
Metrodan botanik bahçesine yürümek için o kadar da yakın meafe değil Memet. Arada servis çalışıyor. Bunu gözardı etmemek gerek :) Manisa kavşağı girişi İş Bankası otoparkında buluşmak daha kolay olabilir. İsteyen metro + servisle (kampüs içi ring yapan, öğrencilere ücretsiz, öğrenci olmayanlara kısa mesafe ücretli 525 nolu efsane otobüsler), isteyen özel arabayla veya doğrudan belediye otobüsüyle gelebilir bence :)
durustsahtekar
12-10-2006, 19:31
sehır dısında calısmak cok sıkıcı yaw hıc bıseye katılamıyorum.sızlere ıyı eglenceler.
Mine Pakkaner
12-10-2006, 19:42
Neredesin :) ?
Not: Bak yine w basıyor klavyen yanlışlıkla http://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon11.gif
Merhaba arkadaşlar , mesai saatlarinde olması çok zor olacak,gecikmeli olarak sizlere katılacağımı tahmin ediyorum.18.10.2006 çarşamba görüşmek üzere..(evsahipliği yapacak arkadaşımız bir cep numarası verebilir mi ?)
mavibeta
14-10-2006, 21:39
merhabalar ege üniv. peyz. mimarlığı 2. sınıf öğrencisiyim bende bu siteyi bulup böyle bi ortama girme şansı bulduum için son derece mutluyum. Botanik bahçesini daha önce görmüş olmama rağmen sizlerle olmak isterim ancak çarşamba gün dersim saat 12 de bitiyor. Size ii eğlenceler
bu durumda gezimizin sonuna yetişebilirsin tanışmış oluruz..
mavibeta
14-10-2006, 22:00
inanın ben de cok isterim umarim bi terslik cikmaz orda görüşürüz. ben o saate kadar biteceğini düşünmüştüm Dediğiniz gibi en azından tanışmış oluruzz
OO... sen daha önceki toplantılara katılsaydın...önce, gezi sırasında ve sonra sohbet biterse .. Ayrılırız kampüsten...
Plumbago
16-10-2006, 09:12
Arasıra tekrar etmekte fayda var ;)
Katılımcılar:
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-) Mine Pakkaner
5-) imperium
6-) Sakız Hanım
7-) cihan_as
8-) dkp
9-) mavibeta
10) ...
Toplanma yeri :
Özel araçla gelecekler için
- Kampüs ana giriş kapısı iş bankası otoparkı
Toplu taşıma ile gelecekler için
- Bornova metro durağı (Küçükpark girişi)
Kimlerin metro durağına geleceğini öğrenebilirsek, orada fazla zaman harcamayız aslında ;)
Mine Pakkaner
16-10-2006, 09:54
Metro ile gelecek olanlar oradaki başduraktan kalkan 525 nolu otobüse binip İş Bankası'nda insinler böylece tek buluşma noktası olur, ne dersiniz?
Bence en uygunu ..Kampüsün içinde mi banka?
Mine Pakkaner
16-10-2006, 10:05
Evet Kampüsün içindeki, daha doğrusu Manisa kavşağındaki ana giriş kapısında olan İş Bankası.
Mine Pakkaner
16-10-2006, 10:12
Plumbago ne dersin :) ?
Mine Pakkaner
16-10-2006, 10:38
Katılımcılar:
1-) Memet
2-) Rower
3-) Plumbago
4-) Mine Pakkaner
5-) imperium
6-) Sakız Hanım
7-) cihan_as
8-) dkp
9-) mavibeta
10) ...
Toplanma yeri :
- Kampüs ana giriş kapısı İş Bankası otoparkı (Ana giriş kapısı Manisa kavşağındadır.)
Not :
Toplu Taşıma ile gelecek olanlar;
Metro + metro önündeki duraklardan kalkan 525 nolu üniversite servis otobüsünü kullanabilirler. Otobüslerde öğrenci olmayanlar için kentkart ile kısa mesafe kontürü ödenmektedir.
Plumbago
16-10-2006, 10:43
Tabiiki bu şekilde uygun olur. Ben metro durağından toplu olarak botanik bahçesine geçilir ve orada özel araçla gelen arkadaşlarla buluşulur diye düşündüm.
Bu durumda tek buluşma yeri Kampüs iş bankası önü..
halukorgun
16-10-2006, 11:52
herkese selam
ben Istanbulda yaşıyorum ama toprağım izmir (karşıyaka)
Mine hanım'la hemşerisin..
botanik bahçesi gezisine bir de misafir getiriyorum ben..
Mine Pakkaner
16-10-2006, 12:24
herkese selam
ben Istanbulda yaşıyorum ama toprağım izmir (karşıyaka)
Halukorgun hoşgeldiniz,
Sizi aramızda gördüğümüze sevindik :)
Profilinizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Bütün bölümlerde bilginiz olan konulara katkıda bulunmaktan, bilmediklerinizi danışmaktan çekinmeyiniz. Üyelerinin katkısı ile güçlenen bir platformuz.;)
Mine Pakkaner
16-10-2006, 12:24
botanik bahçesi gezisine bir de misafir getiriyorum ben..
Başımızın üzerinde yeri var ;)
Merhaba herkese.
Buluşmaya iki gün kaldı :)
Geçen hafta botanik bahçesinde görevli hocalarımız ile konuştum ve sizlerin geleceğinizi haber verdim. Fakat malesef o tarihte hocalarımız arazide olacaklarmış. Eğer onlar tanıtımını yapsalardı çok daha verimli bir toplantı olurdu diye düşünüyordum fakat endişelenmeme gerek yok sanırım. Sonuçta sizlerin bilgileri de tabi ki yadsınamaz ;)
Sn memet misafirinizi de ağırlamak bizi mutlu edecektir :)
Mine Pakkaner
16-10-2006, 13:16
Rower seni bu gezinin rehberi olarak ilan ediyorum. Ne de olsa şu anda okulun öğrencisisin,ev sahibi sayılırsın, en gencimizisin, yeni ve yenilenmiş bilgileri yoğun bir şekilde alıyorsun.
E daha ne isteriz :)
Vay başıma gelenler :(
Desenize küçük çapta bir sınav krizi yaşayacağım :o
Bir an sınav öncesi adrenalin salgılanması sonucu dökülen soğuk terleri hissettim alnımda:D
Neyse derin bir nefes alıp dersime çalışmaya başlasam iyi ederim sanırım :rolleyes:
birde fakültenin içindeki doğa müzesi var... gitmişken hazır oraya kadar....
Mine Pakkaner
16-10-2006, 13:53
Bu arada geziye katılmaları vasıtasıyla tanışacağımız üyeler, eski toplantılara ait resimlerden beni, Memet'i,Plumbago'yu ve Dkp yi görebilirler. Böylece buluşma yerinde bizi kolaylıkla tanıyabilirsiniz. :)
Vay başıma gelenler :(
Desenize küçük çapta bir sınav krizi yaşayacağım :o
Bunlar ne yamandır rower. Sen bilmezsin. Seni deniyorlar. Organizasyonu iyi yapamazsan üyeliğini iptal edecekler.
Benden söylemesi:D :D
Bunlar ne yamandır rower. Sen bilmezsin. Seni deniyorlar. Organizasyonu iyi yapamazsan üyeliğini iptal edecekler.
Benden söylemesi:D :D
Hissettim :D
Benim sorum zaten hazır.. okurken dutlarını yediğim karadutun yerini soracağım..
hımmm şeyyy:rolleyes: Boşverin canım zaten dut mevsimi de geçti gitti :)
Ne okurken yediğiniz, anlayamadım soruyu...(Zaman kazanıyorum :D)
Mum çiçeği ile ilgilenen arkadaşlarımız ; birlikte geleceğimiz misafirim tam anlamıyla mum çiçeği kaynağıdır.
18/10/2006 Çarşamba 20°C , Nem: %59 (yağmur olabilir.) Kapalı bir mekanı alternatif olarak düşünmeliyiz.
Sakız Hanım
16-10-2006, 18:54
herkese merhabalar
metroda buluşursak ben sizleri nasıl tanıyacağım:)hiçbirinizi tanımıyorum en azından birinin numarası falan olsun bari???botanik bahçesi 525 ile gelirken 2. durakta değilmi?öyleyse ben sizi orada bekleyeyim.ben gece öğretiminde olduğumdan gündüzleri otobüsler farklı güzergahtan gidiyor belkide 5. duraktır gündüz güzergahında:) çünkü gece iş bankası diye biryerden geçmediğimiz için bilemiyorum iş bankası 525e binince kaçıncı durak?
durustsahtekar
16-10-2006, 21:32
Neredesin :) ?
Not: Bak yine w basıyor klavyen yanlışlıkla http://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon11.gif
klavyem artık dıkkat edecektır. :)
manısada yasıyorum .alasehırde kurulan serada goreve basladım.yaklasık uc ay oluyor.hıdroponık uretım yapıyoruz.
Mine Pakkaner
16-10-2006, 21:36
Ne üretiyorsunuz?
herkese merhabalar
metroda buluşursak ben sizleri nasıl tanıyacağım:)hiçbirinizi tanımıyorum en azından birinin numarası falan olsun bari???botanik bahçesi 525 ile gelirken 2. durakta değilmi?öyleyse ben sizi orada bekleyeyim.ben gece öğretiminde olduğumdan gündüzleri otobüsler farklı güzergahtan gidiyor belkide 5. duraktır gündüz güzergahında:) çünkü gece iş bankası diye biryerden geçmediğimiz için bilemiyorum iş bankası 525e binince kaçıncı durak?
Araç kampüse girdikten sonra kaçıncı durak olduğunu hatırlamıyorum fakat iş bankasına uğramadan direkt botanik bahçesine gelebilirsiniz. Otobüsten botanik bahçesini çok rahat farkedersiniz. Yurtların önündeki durakta inebilirsiniz. Eğer izdiham sebebi ile orada inemezseniz;) (ah biz öğrenciler) de biraz ilerde tekrar duracaktır, orada inersiniz ve botanik bahçesinin duvarının dibinden yürüyerek giriş kapısını bulabilirsiniz. Daha önceki mesajlardan birinde kroki çizmiştim oraya bakabilirsiniz.;)
İyi günler.
fırtına ve yağmurun gezi üzerindeki etkisi için ne düşünüyorsunuz...
Mine Pakkaner
17-10-2006, 16:41
Fırtına?
Memet, Güzelbahçe'de fırtına mı var?
iyi yanlızca burdaysa yarın sorun çıkmaz...
Plumbago
17-10-2006, 17:20
Maalesef şu anda Bornova'da da var. Umarım yarın hava düzelir...
Mine Pakkaner
17-10-2006, 18:45
Burada da sertleşti hava. Ne yapacağız dostlar?
Havaya rağmen buluşursak, en kötü şartlarda o anda yağmur yağarsa kampüste bir kafede oturur dinmesini bekleriz, ancak rüzgar ve soğuğa birşey yapamayız elbette.
Eğer "yok güzel güneşli havalar torbaya girmedi ya, botanik bahçesinin tadı güzel havada çıkar" derseniz erteleyelim.
Ne dersiniz? Fikirleriniz neler?
Arkadaşlar bir araya geleceğimiz için heyecanlıyım ama, poyrazdan dört şiddetinde rüzgarda erteleyin diyor sanki..
Mine Pakkaner
17-10-2006, 19:30
Peki Memet erteleyelim. Yoksa saat daha geçerse herkese haber vermek için geç olacak.
Mine Pakkaner
17-10-2006, 19:32
ÖNEMLİ DUYURU
BOTANİK BAHÇESİ GEZİMİZ HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE ERTELENDİ.
KASIM AYININ BOL GÜNEŞLİ BİR GÜNÜNDE GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Mine Pakkaner
Plumbago
17-10-2006, 20:21
Dışarıdan rüzgarın ve yağmurun sesini duydukça :( en doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum.
Güneşli ve kısmen daha sıcak bir havada bu işi organize etmek en doğrusu olacak...
Ben de mutlu oldum çünkü o havada koştura koştura çamur içinde bahçe gezmek keyiften çok ızdırap olacaktı. En kısa zamanda görüşebilmek ümidiyle.
Sakız Hanım
18-10-2006, 21:02
arkadaşlar nete girememiştim fırtına nedeniyle,ertelenir diye ümid etmiştim.tabi buluşma yapılıp haber veremeden gelmemezlik yaptığımı düşündüğümden çok mahçup hissetmiştim kendimi:)neyse birşey kaçırmamışım:)benim için hava koşulları bu haldeyken zaten okula gitmek azap gibi,çünkü binamız taşındı ve yeşillik arka alanların içine yeni bina yapıldı tabi kaldırım vs. henüz döşenmediğinden ayakkabılara poşet geçirerek baya komik bir görüntü sergiliyoruz bölümcenek:)umarım bayramdan sonra hava güzelleşir birazda gezimizi yapabiliriz.
sevgiler
Plumbago
24-10-2006, 22:14
namtha, aksiya, aramıza hoşgeldiniz ;)
En son etkinliğimiz Ege Üniversitesi Botanik bahçesi gezisiydi fakat hava muhalefetine takıldık ve bir süre ertelemek zorunda kaldık, bu başlık altında okuyabileceğiniz üzere...
Umarız katkılarınızla İzmir ekibi olarak bir çok etkinliği birlikte organize edebiliriz. Başlıklara göz atın, istediklerinizle mutlaka karşılaşacaksınız ;)
Bir gezinin şu şekilde yapılmasını açıkçası çok isterim.Bitkiler üzerine uzman bir büyüğümüz ile bir doğa gezisi yaparak bölgenin bitki çeşitliliğinin listesini çıkartalım.Bu sayede bitkilerin nasıl ayırt edildiğini nasıl sınıflandırıldığını nelere dikkat edildiğini vb. şeyleri öğrenmiş oluruz..Bitkileri birebir görmüş fotoğraflamış isimlerini öğrenmiş ve tanımış olacağız.internette o bitkileri rahatlıkla araştırabileceğiz.Bence çok faydalı olacaktır
Mine Pakkaner
26-10-2006, 14:02
Bizce de, çok faydalı olacağı kesin :)
Birgün belki yaparız kimbilir? http://www.agaclar.net/forum/images/icons/icon11.gif
Bayram da bitti ne zaman geliyorsunuz Botanik Bahçesi'ne?;)
meteorolojiden haftalık hava raporu alalım
meteorolojiden haftalık hava raporu alalım
Cuma, cumartesi, pazar iyi gibi görünüyor fakat pazartesi ve salı için gökgürültülü sağnak yağış demiş:(
merhabalar bende izmirliyim bu siteyi sans eseri buldumm yeni katıldımm...tanısmayı cok isterimm
Excellium
27-10-2006, 09:04
Merhaba. Ben bir kaç gün önce katıldım. Acaba bu geziye herkes gelebiliyor mu?
Excellium
27-10-2006, 22:02
Çok meraklandım ve heyecanlandım. Biran önce gezelim, görelim. 3-4 yıl önce Yalova'da Karaca Arboretum'unu ( doğru mu yazdım ki?) gezmiştim ve çok hoşuma gitmişti. Bir daha gitmekte de nasip olmadı. Bari bu sefer üniversitenin bahçesini gezelim.
Tabi ki gelin biz de çok mutlu oluruz. Ama önce kimler gelecek ve ne zaman buluşacağız onu belirlememiz gerek. Kimseden de ses çıkmıyor ki:(
Mine Pakkaner
27-10-2006, 22:40
...Acaba bu geziye herkes gelebiliyor mu?
Elbette, Bütün üyelerimiz davetli. Gezi gününü duyururuz. Yalnız botanik bahçesi hafta içi mesai saatlerinde gezilebiliyor. Buna göre bir program yapacağız.
Mine Pakkaner
27-10-2006, 22:40
merhabalar bende izmirliyim bu siteyi sans eseri buldumm yeni katıldımm...tanısmayı cok isterimm
Hoşgeldiniz :)
Araziye çıkmaya ne dersiniz?
Mine Pakkaner
27-10-2006, 23:23
Acele etme Rower :p
Önce biz toplantılara sürekli katılan, kararlı bir ekip oluşturabilelim de, ondan sonra araziye çıkarız. Hatta belki böyle bir ekip oluşursa birlikte fidanlık gezisi de yaparız. Ya da benim bir uygulamama da eşlik eder, dikimi, ekimi yerinde incelersiniz.;)
Mine Pakkaner
27-10-2006, 23:24
Bu arada unutmadan, botanik bahçesi gezisinin rehberi hala sensin :)
Merhaba arkadaşlar ; herhangi bir cuma öğleden sonrayı öneriyorum.
Bu arada unutmadan, botanik bahçesi gezisinin rehberi hala sensin :)
Pekala;)
Size iyi gezmeler :(
hafata içi olacağı için katılamayacağım
benim adımada keyfini çıkarın lütfen ;)
saygılar...
cihan_as
01-11-2006, 20:15
merhaba rower botanik bahçesi gezisinin rehberi hava açtı yagmur yok gezi gününü ayarlıyalım
Sakız Hanım
03-11-2006, 12:10
aktif üye olmak istiyorum:)tüm gezilere gelebilirim zaten hala izmire alışmaya çalışıyorum biraz asosyal kaldım:)benim için tek sorun öğleden sonra program yapılırsa olabilir.çünkü derslerim 5te başlıyor hafta içi,hafta sonu zaten %90 müsaitim.botanik bahçesi zaten mesai saatleri içinde olduğundan halen botanik bahçesi gezisi adaylarındanım:)
sevgiler
hava iyi yağmur yok, botanik gezisi için yeni tarih belirlemeye ne dersiniz.
Plumbago
06-11-2006, 18:47
memet haklısın. Yeni tarih belirleyebiliriz artık. Havalar bu birkaç gün iyi gibi görünüyor. Hafta sonuna doğru ben de İzmir'e döneceğim artık ;) Perşembe gününden sonra her gün uygun olur benim için ;)
10.11.2006 Cuma hava sıcaklığı 20 derece , az bulutlu ,yağmur yok..tahmin veriliyor.
Mine hanım buralarda değil haftaya organize olalım diyoruz ne dersiniz.
Excellium
07-11-2006, 19:21
Haftaya.. haftaya... buluşalım haftaya...
Haftaya vizelerim başlıyor ama size uyuyorsa buluşun ben bir ara uğrarım:(
Merhaba İzmirliler ve kendini İzmirli hissedenler. Kara kış yaklaşmadan artık buluşalım ne dersiniz.
Ama "Botanik Bahçesi Gezisi" çok uygun olmayacakmış gibi geliyor. Bu yüzden başka bir konu başlığı altında bir arkadaşımız Trekking önerisi sunmuş ben de belki okumayalar vardır diye buraya aktarmak istiyorum.
işte öneri (http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=2437)
İşte senelik programları (http://www.anemontrekking.com/program.htm)
Yapılan geziler haftasonu olduğu için herkese uygun olma ihtimali yüksek.
Görüşmek üzere...
vizelerin bitti yani bu durumda..
bu hafta hava kötü, haftaya organizasyonu yapalım.
Evet yarın bitiyor. Bu arada umarım bu kadar kişi benim vizelerimin bitmesini beklememiştir :( Kendimi sorumlu ve sorunlu hissederim (hele bir de sınav sonuçlarım kötü olursa... :o).
Not: Az önce söylediğim trekking'e katılabilmemiz için özel araç ile oraya gitmemiz gerekiyor sanırım(-ki bu bende olmayan birşey :(). Çünkü sabah 8:00 da Manisa'da toplanılıyormuş.
Mine Pakkaner
22-11-2006, 18:37
Bu bir İzmir buluşması için uygun olmaz. Daha sonraki buluşmalara belki böyle bir gezi konabilir.
Aralık(2veya3) cumartesi veya pazar günü öğleden sonra için ne dersiniz.
Mine Pakkaner
25-11-2006, 19:44
Botanik bahçesi hafta sonu kapalı Dilaver Bey, hafta içi mesai saatleri gidebiliriz ancak :)
Sakız Hanım
26-11-2006, 11:04
Rower senin vizeler bitti benimkiler yarın itibariyle başlıyor:) vizeleri beklersek finaldi..vs derken hiçbiryere gidemeyiz biz:)tarihi kararlaştırırsak ben ayak uydurmaya çalışacağım.
kış geldi sosyal faaliyetler sıklaştı...
İstanbulda bazı hazırlıklar var.. Bizde boş durmayalım..
Ege üniversitesindeki botanik bahçesi ve doğa müzesine bir gezi organize edelim...
herkesin fikrini ve Rower'in katkılarını bekliyorum
******* haklısınız ama ücretler bir öğrenciyi aşan bir fiyat.
Lames, tam anlayamadım dediğini ama, botanik bahçesi ve doğa müzesi üniversiteye ait ve girişi ücretli değil...
Merhaba arkadaşlar ;28 veya 29 aralık tarihinde,öğlenden sonra, Botanik Bahçesi'ne ne dersiniz.
nihal_es
13-01-2007, 16:09
Botanik bahçesi ve doğa müzesine ne zaman gidiyoruz?
Arkadaşlar,herhangi bir hafta sonu baharı karşılamak için toplanalım mı ?
Bence buraya Mayıs-Haziran gibi gidin. Daha iyi olur gibime geliyor. Her yer hem yeşil, hem yemyeşildir. Belki benim de atlayıp gelme ihtimalim olur. :)
Plumbago
07-02-2007, 10:32
DarkYES sen bu taraflara gelirsen ayrıca bir gezi daha organize ederiz sana özel ;)
dkp henüz erken değil mi baharı karşılamak için? Bugün sabah geldim İzmir'e hiç bahar havası yok :D Kış geç geldi hiç gidecek gibi görünmüyor.
Şaka bir yana Mart ayı içinde bir organizasyon yapabiliriz, hava tahminlerini memet yapıyor bize fırtınasız bir gün söylerse ;)
bu hafta hava durumu pek parlak değil, yağış olaslığı çok fazla
Arkadaşlar ; yapmayı planladığımız sohbet ve tanışma toplantımız ne oldu ?
Erguvan Muhibbi
27-03-2007, 09:05
İzmirliler,
Ege 5.Süs Bitkileri Seracılık ve Peyzaj Donatıları
Flower Show 07 Fuarına getirin buluşmayı.
Kim bilir belki buralardan oralara yolu düşenler olabilir.
24-27 mayıs arası tarihleri. 26 cumartesiye denk geliyor. Yer, Fuar.
Plumbago
27-03-2007, 23:22
Fuar aslında en uygun yer ve zaman, hem ilk toplantımız hakkında nostalji de yaparız, ama isim belirleme çalışmaları için biraz erken sanırım ;)
Genel fikirleri almaya başlayabiliriz. Fuarın yeri ve zaman uygun değildir diyen var mı? :D
Mayıs çok uzak bir zaman.. Ben Hisarönünde bir kahvaltı teklif ediyorum uygun olabilen daha yakın bir tarihe.. Hem Mehmet Bey'e de bir çay borcum var. :o Ayrıntıları konuşabiliriz...
Önce kahvaltı edelim, sonra fuara da gidelim....
Ne zaman?
Şu an çalışmadığım için bana (çok çok büyük bir aksilik dışında) her tarih uyar.. :p
Mine hanıma soralım, o da gelmek istiyor Kızlar ağasına.
Hafta sonu olursa Hisarönü çok güzel olur...
Merhaba herkese. Uzun zamandır siteye uğramıyordum. En kısa zamanda buluşma kesinleşir umarım :) Görüşmek üzere.
Erguvan Muhibbi
07-04-2007, 22:35
Sevgili izmirliler lütfen
http://www.agaclar.net/forum/newreply.php?do=postreply&t=353
adresine de bakınız.
Baktım ama boş bir ekran çıktı.
Erguvan Muhibbi
08-04-2007, 13:39
Link bozulmuş kopyalarken sanırım.
http://www.agaclar.net/forum/showthread.php?t=3938
Bir de buna bakın lütfen
Daha önce okuyup cevap yazmıştım . Saygılar.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.