View Full Version : Ankara toplantısı (Livadi Karadeniz sofrası) 13 Ekim 2006
Yeni gelenler ve eski arkadaşlar,
13/10/2006 cuma günü, akşam yemeği için toplanmayı düşünüyoruz. Oruç tutanlar için, yemeği iftar saatine almayı planlıyoruz.
Düşüncelerinizi ve kimlerin katılabileceği konusunu yazarsanız, ona göre bir plan yapacağız.
Sevgili mgjn
Ben bu tarz şeylere katılamam çünkü merkeze çok uzak oturuyorum ve otobüsüm saatte bir kalkıyor. Ama size afiyet olsun diyorum .;)
Chewbacca
07-10-2006, 11:42
Yeni gelenler ve eski arkadaşlar,
13/10/2006 cuma günü, akşam yemeği için toplanmayı düşünüyoruz.
Bize uyar gibi gözüküyor Mjgn, köpekleri getirmeyeceğiz değil mi?
Neden olmasın çokta güzel olur aslında ama ulaşım problem olmamalı. Mesela ben, bir araba sahibi değilim ve Kızılay dan başka bir yeri de pek bildiğimi söyleyemem. Bunların iyi ayarlanması lazım. Gelebileceğim gibi bir yer olursa sevinirim. Buluşmaktanda keyif alırım.
Buluşma yerimiz Kızılay'a çok yakın olacak :)
İyi iyi. Yemek derken nasıl birşey olacak peki, bir dönerciye gidip "hadi herkes kendine birer döner ayran alsın, topanın şu masanın etrafına" mı denilecek? Ve ne zaman belirlenecek şurda ne kadar kaldı ki cumaya.
İyi iyi. Yemek derken nasıl birşey olacak peki, bir dönerciye gidip "hadi herkes kendine birer döner ayran alsın, topanın şu masanın etrafına" mı denilecek? Ve ne zaman belirlenecek şurda ne kadar kaldı ki cumaya.
Dönerciye gitmeyeceğiz. Çorbasıyla, et yemeği, pilavı tatlısı ile herşeyi yiyebileceğimiz bir yer olacak :) kişi başına düşen de, 10-15 arası bir rakam olacak.
wonderlands
10-10-2006, 15:55
söz vermeyim ama bende gelmek isterim.sizlerle tanışmak için..
gelebilir miyim?
Peki kimler geliyor. Kimseden ses çıkmıyor. **** benim kulaklarımda problem var. :) Ona göre, gideceğiz orda 2-3 kişi yine olur ama tadı çıkmaz.
wonderlands
10-10-2006, 16:53
sanırım gel diyen olmayacak :(
size afiyet olsun arkadaşlar..:(
Bir işimiz çıkmazsa hanımla birlikte gelmek isteriz.Bu arada sarı-kırmızı ve pembemsi japon gülleri buldum :D . Sadece beyaz eksik.Çok mutluyum.İnşallah onuda bulacağımdır.
Wonderlans senin yaptığında iş mi? Sorman ayıp yahu. Biz burada "hani kimse yok mu? Gelin!" diyoruz, sen "ben de geleyim mi?" diyorsun. Kırıcı oluyorsun ama.
Müjgan Hanım Ablacığım bir yere not edelim. Bir dahaki sefere herkesten adres alıp, ("davetiye gönderelim" diyeceğimi zannediyorsunuz değil mi?) evine gidip çağıralım. Hani eskiden top oynamaya çağırırdı arkadaşlarımız. Ah çocukluğum ah. Apartmanın ziline basarlar, balkona çıktığımda da "Olum gel lan maç aldık karşı maalleyle" diye bağırırlardı. Neyse yine dağıttım konuyu. Özetlersek Ankara'daki tüm dostlarımızı bekliyoruz.
Ben katiliyorumdur.
Saati biliyorum bana adres verin yeterli:)
şimdi durumu bir toparlayalım bakalım :)
gelecek olanlar:
mjgn
veli
chew.
tansel
seqoia gig.
gisela
qitted
leyla
uzaytek
murare
mcdoğan ve
eşi
wonderlands
şimdilik 13 kişi gibi görünüyor, isminizi ekleyin ki rezervasyonumuzu yapalım.
Ne yazıkki daha adres verilmedi. Verildi mi yoksa? Sanırım bize süpriz olacak :D
Sayımız aşağı yukarı belirlendi, artık adresi verelim :)
Livadi Karadeniz sofrası
Necatibey cad. no:88
Pratik olarak da, Güven Parkın karşısındaki Kumrular sokaktan girilecek, sokak bittiğinde Necatibey cad. gelecek. Işıklardan karşıya geçince livadi hemen karşınızda olacak.
Menüyü kendi zevkime göre belirlemek istemedim ama çorba, pilav, salata, tatlı dışındaki ana yemeği isteyen kendi belirleyecek. İster sulu yemek (göveç falan) ister hamsi, ya da başka bişey yenebilecek.
Benim aklıma gelenler bunlar, eklenecek birşey varsa hatırlatınız efemmm :)
İyi bana yakın oldu. Peki kaç gibi orada olalım. 10 dk öncemi, 30dk öncemi ne zaman toplanmaya başlarız. Sonra gidip orda yarım saat yalnız oturmayalım.
Oraya o gün iş çıkışında istediğiniz saatta gidebilirsiniz. Yakın olduğu için önce bana uğrarsınız, hatta bende toplanır birlikte oraya geçeriz.
Size şimdi özelden kendi adresimi de yazacağım :)
Yerimi bilmeyenlere özelden yazdım, bilenlere de söyleyeyim şimdi. yemek saatine yakın bana uğrayacaksınız, hep beraber livadiye geçeceğiz :)
Bu arada livadi, gülbahçesi demekmiş ;)
google earth ü kullanmamak ayıp olurdu :p
http://www.geocities.com/muj_gun/adres.gif
1 nolu okla, güvenpark minübüslerini kuşbakışı görüyorsunuz
2 nolu ok kızılay meydanı
3 nolu ok livadi nin olduğu apartman
4 nolu ok kumrular sokak
5 nolu ok necatibey caddesi
adresi bulamama gibi bir şansınız yok :dilli:
füsunANK
12-10-2006, 12:41
Ankara grubunun değerli üyelerine merhaba...
Yemek organizasyonu çok güzel.Katılamayacağım için üzüldüm.Bir başka toplantınızda bulunmak dileği ile.Hepinize afiyet olsun.
Teşekkürler Füsun. Bir dahaki toplantıyı yine buradan takip edebilirsin;)
GRİP OLDUUUUUUUM.......Mesaiyi zor bitiriyorum. :( Tüm kemiklerim ağrıyor :( Burnum durmuyor :( Ciğerlerim sızlıyor :( .Sayın Praecox tan etçil bitkiler geldi :D (alakasız ama olsun içimden geldi,naapıyım çok sevindim).....
Gelsem garanti en az yarınızı en azından sümük algınlığı yaparım.Zate ayakta zor duruyorum.
Geçmiş olsun, muhtemelen doktora gidip ilaçlarını almışsındır. Yarına kadar iyi hissedersen bekleriz :)
wonderlands
12-10-2006, 14:28
Wonderlans senin yaptığında iş mi? Sorman ayıp yahu. Biz burada "hani kimse yok mu? Gelin!" diyoruz, sen "ben de geleyim mi?" diyorsun. Kırıcı oluyorsun ama.
Müjgan Hanım Ablacığım bir yere not edelim. Bir dahaki sefere herkesten adres alıp, ("davetiye gönderelim" diyeceğimi zannediyorsunuz değil mi?) evine gidip çağıralım. Hani eskiden top oynamaya çağırırdı arkadaşlarımız. Ah çocukluğum ah. Apartmanın ziline basarlar, balkona çıktığımda da "Olum gel lan maç aldık karşı maalleyle" diye bağırırlardı. Neyse yine dağıttım konuyu. Özetlersek Ankara'daki tüm dostlarımızı bekliyoruz.
sitede yeni olduğumdan kaynaklansa gerek özür dilerim..:(
google earth ü kullanmamak ayıp olurdu :p
Aybala da mı katılıyor yoksa:D
keeeeşşşkeeee....nerde o günlerrrrrr? ;)
Geçmiş olsun, muhtemelen doktora gidip ilaçlarını almışsındır. Yarına kadar iyi hissedersen bekleriz :)
Doktordan ve dişçilerden çok korkarım.O yüzden gitmedim.Allah korusun iğne falan yapar,dahada kötüsü sıgarayı bırak falan der.Naaparım ben o zaman.Kendi kendine geçmesini beklicem.
Bir doktorda çıkıp bolca sigara iç vucudundaki mikroplar ölsün demezki.Halbuki çok mantıklı....
Bu gün güzel bir akşam yemeği yendi, gelemeyen bazı arkadaşlarımız olsa da biz oradaydık.
Komşum (meğer öyleymiş) genç arkadaşımız murare ile tanışmak keyifliydi.
Chewbacca
13-10-2006, 21:01
Aşağıda yazılan listeden, seqoia gig., qitted abi ve eşi, mcdoğan ve eşi, wonderlands toplantıya katılmadı.
Bu katılımayanlardan Wonderlands haricindekiler maazeret bildirip özür dilediler.
Halbuki biz ayıp olmasın diye Wonderlans için kırmızı halı bile ayarlamıştık...
Toplantının fotoğrafları Ben ve JrChew tarafından çekildi...
Birazdan ekleyeceğim.
Mcdoğan bey geçmiş olsun...
Umarım daha iyisinizdir
Saolun.Aksina daha kötüyüm.Birde öksürük çıktı.Bu gün mesaiyebile dayanamayıp izin alıp eve geldim. :(
wonderlands
14-10-2006, 09:23
evet çok özür dilerim hepinizden.
ankara'da değil kalecikte okuyorum dün akşam ki iftar yemeği için 15,30 da otobüse bindim tahminlerime göre 17,00 de burda olacaktım fakat olmadı bu kalecik yolundan nefret ediyorum. araba bozuldu ve iftar vakiti olduğu için başka bir otobüsde gelmedi.şöförün arabayı tamir etmesi tek ümidimdi.hiç abartmıyorum ben ankaraya geldiğimde saat 22,00 ydi dımdızlak ortada kaldım malesef gecenin bi köründe ankara'da kız başıma. iftara gelemediğime mi yanayım.o saate kadar aç kaldığıma mı yoksa o saatte tek kaldığıma mı.
hepinizden tekrar çok özür diliyorum ama çook.
kendimi size affettirmek için ne yapmalıyım??
malina-x
14-10-2006, 10:44
her sey cok guzeldi tekrar tesekkurler.
gelemeyenlerin bir ziyafeti kacirdiklarini bilmelerini istiyorum :)
Eeeee, kaç kişi gelmiş oldu anlamadım ben. Kim ne yedi :)
Sonra fotoğraflar nerede?
Chewbacca
14-10-2006, 17:23
Eeeee, kaç kişi gelmiş oldu anlamadım ben. Kim ne yedi :)
Sonra fotoğraflar nerede?
Abi sen eskiden böyle değildin, Ramazan da çok mu? aç kaldın yahu...
Hamsi yedik... güveç yedik... benim adını mamalika diye bildiğim ama adı başka olan (peynirli, yağlı, sıcakve erimiş) bişi yedik... Köfte yedik... tatlı yedik... çay içtik...
Kimler bu saydıklarımın hangisini yedi diye sorarsan cevap vermek zor. Kısaca hepimiz ucundan acık da olsa hepsinden yedik...
Fotoğraf eklemeyi beceremediğim için hepsini, Mjgn ablaya gönderdim. O ilgilenecek fotolar ile...
Yıllarca kimi zaman kızarak, kimi zaman takdir ederek, şimdiler de ise üzülerek konuştuğum insanlardan biri (interaktif kablo çalışanlarından) olan ve dün'e kadar tanımadığım Uzaytek ile tanışmak ise ayrı bir keyif verdi...
Gelelim Wonderlands'a... Bizimle yemek yemek için nerelerden geleceğinizi bilemediğimiz için ve toplantı daveti ile ilgili yaygara kopardığınız için gelmemenize üzülmedik desek yalan olur.
Keşke nereden ve nasıl geleceğinizi birimize bildirseydiniz.
hiç abartmıyorum ben ankaraya geldiğimde saat 22,00 ydi dımdızlak ortada kaldım malesef gecenin bi köründe ankara'da kız başıma. iftara gelemediğime mi yanayım.o saate kadar aç kaldığıma mı yoksa o saatte tek kaldığıma mı.
Bu arada gece 22:00 civarında arabalarının anahtarını kaybeden kız kardeşim ve eşini Ankara'dan topladım, haberimiz olsaydı sizide "dımdızlak ortada" bırakmaz gideceğiniz yere bırakırdık...
wonderlands
14-10-2006, 22:00
Gelelim Wonderlands'a... Bizimle yemek yemek için nerelerden geleceğinizi bilemediğimiz için ve toplantı daveti ile ilgili yaygara kopardığınız için gelmemenize üzülmedik desek yalan olur.
Keşke nereden ve nasıl geleceğinizi birimize bildirseydiniz.
Bu arada gece 22:00 civarında arabalarının anahtarını kaybeden kız kardeşim ve eşini Ankara'dan topladım, haberimiz olsaydı sizide "dımdızlak ortada" bırakmaz gideceğiniz yere bırakırdık...
kimseyi tanımıyorum ki size sadece buradan ulaşabilirdim :( evet yaygara kopardım davet için doğru. okadar yoluda geldim boşa mı oldu olmadımı bilmiyorum.hala daha üzüntüm geçmedi.korkumda tabi.kalecik otobüslerinin nerde olduğunu bilen varsa korku sebebimide anlar..
tekrar herkesten özür dilerim.beni affedin lütfen.
Chewbacca
15-10-2006, 00:00
o kadar yoluda geldim boşa mı oldu olmadımı bilmiyorum. hala daha üzüntüm geçmedi.korkumda tabi. kalecik otobüslerinin nerde olduğunu bilen varsa korku sebebimide anlar..
tekrar herkesten özür dilerim.beni affedin lütfen.
Aff edilecek bir şey yok ortada. Bütün sorun iletişim eksikliğinden kaynaklanıyor.
Bir sonraki toplanntıya daha planlı hareket edilir, olur biter...
http://www.geocities.com/muj_gun/yemek1.JPG
http://www.geocities.com/muj_gun/yemek2.JPG
http://www.geocities.com/muj_gun/yemek3.JPG
http://www.geocities.com/muj_gun/yemek4.JPG
Eeee
Kimin kim olduğunu biri bari kulağıma fısıldasın ben kimseyi tanıyamadım :dilli:
Haftasonları internete giremiyorum o yüzden ben biraz geç yazıyorum. Güzel bir iftar yemeği idi. Buraya mı yazayım yemek hakkında başka yeremi.
Haftasonları internete giremiyorum o yüzden ben biraz geç yazıyorum. Güzel bir iftar yemeği idi. Buraya mı yazayım yemek hakkında başka yeremi.
buraya yazman uygun :)
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun. Kim kimdir onu söyleyin bize de tanıyalım.:)
Detaylara sonra geçersiniz.
Sanırım kimin kim olduğunu ben yazacağım. (Adını karıştırdığım olmaz inşallah, olursa açlık yüzünden yemeklere odaklanmış olmamdan olabilir. Kusura bakmayın yanlışlarımı düzeltirler.) İlk resme soldan başlayalım o zaman. En öndeki Adem Abi Müjgan Ablanın eşi, arkasındaki Uzaytek(Aydın),onun arkasındaki ben. Sağ tarafta en arkada Nalan, onun yanında JrCehwbacca(Tansel), onun yanındakini hiç bilemezsiniz işte:) Müjgan Abla, ve son olarak Müjgan Abla'nın arkadaşı Mualla hanım. Orda olmayan sonradan gelen Coşkun Chewbacca nın fotoğraf arkadaşı. Diğer resimlerde de benim solumda oturan Chewbacca(Tunç). Umarım kimseyi yanlış hatırlamıyorumdur. Yoksa daha 2 gün önce tanıştığım kişileri unutarak büyük bir pot kırabilirim.(Bu arada pot nedir?)
Ben sosyal bir insan değilimdir aslında.Bu daveti nasıl istedim,nasıl atladım bende şaşırdım aklım başıma geldiğinde. İnsanlarla pek konuşmam, konuşamam.Ben yazarkenki sıcaklığımı koruyamam yüzyüzeyken. Neyse efendim bunları neden yazıyorum? Şimdi yemeği anlatacağımda ondan. Gelemeyenler ve diğer şehirlerdekiler için yazıyorum.
Biraz sıkılarak uzattım kafamı eczanenin kapısından. Bir grup insan oturmuş konuşuyordu. Adımlarım ilerlemekle, ilerlememek fikri arasında girdi içeriye. Resimlerinden tanıdığım tek kişi olan Mjgn Abla'ya doğru ilerledim. -Müjgan hanım- dedim. Hemen ayağa kalktı ve güler yüzle elimi sıktı. O anki stresten tam anımsayamıyorum ama sanırım -Sen hangisisin- dedi bana. Hemen forum ismimi ve gerçek ismimi söyledim. Oradakilerle tanıştırdı beni. JrChew sağolsun yer veripte sandalyeye oturduğumda biraz daha rahatlamıştım.
Biraz konuşurken karşımda, önceden kapı olduğunu anlamadığım bölmeden iri yarı biri çıktı. Mjgn Abla bu kim bil hadi dedi beni kastederek, o an wonderland olmadığıma çok sevindim :D Çünkü Ankara ekibi ikiye ayrılmıştı, gelenler gelmeyenler. Gelmeyenlerde ikiye ayrılmıştı, mazereti olanlar ve olmayanlar. Mazereti olmayanlarınsa ayrımı yoktu tek grup -sopalanacak olanlar- :) (Bu arada geçmiş olsun wonderland, başına gelenlere üzüldüm, keşke gelseydin ama mazeret sayesinde kurtuldun hadi yine iyisin).
Akşam ezanına yakın geçtik lokantaya. Sofra hazırlanırken ben bir yandan kafamın üstünden geçen çorbaların telaşı içindeyim (Dökülürse rezil oluruz, daha gecenin başında), bir yandan da 7 kişi ile tanışmaya çalışıyorum, forum isimlerini öğrenip yazılarını hatırlamak için zorluyorum kendimi. Ezan okunupta çorbalar içildiğinde, ben biraz daha kendimi toparlamış, üstelik herkesle tanışmıştım. :)
Gelenlerin bir kısmı zaten birbirini tanıyordu. Gerçi zaten hepsi cana yakın insanlardı. Özellikle Chewbacca insan canına fazla yakın olabiliyordu.(Alınmıyorsun değilmi Chew.) Grup ne kadar cana yakınsa lokanta sahipleride o kadar yakındı. Birebir ilgilendiler bizimle.
Artık tanışma faslı bitmiş, sohbet başlamıştı.İki yanımda oturan Uzaytek ve Chew. le konuştum genellikle. Malum iftar telaşı çatal, bıçak sesinden diğerleriyle temas zordu. Yemek bitmişti. Chew. akvaryumdaki kabarcıkları fotoğraflamayı bırakmış, Nalan hamsinin hepsini bitirmiş, JrChew köftelerini bitirememişti. :)(Bunu okursa kızar JrChew yaşının verdiği hareketlilikle Delifişek bir genç anladığım kadarıyla ve kendinden bahsedilmesinden hazetmiyor.)
Çaylarımızı içiyorduk. Biraz sonra Müjgan Abla'nın arkadaşı (eğer adını yanlış hatırlıyorsam özür dilerim) Mukadder Hanım'ın ben mıhlamayı merak ediyorum sözü üzerine, (Chew. in adını bilmiyorum dediği budur) bir tava mıhlama ve biraz pide geldi ortaya. Herkes biraz aldı sanırım ondan. (ben hariç, biraz daha yesem beni eve birinin götürmesi gerekecekti)
Önce Chew.in arkadaşı Coşkun bir konsere yetişmek için kalktı, arkasından da biz kalktık. Bu burda söylenir mi bilmem ama (kendisinin affına sığınarak) Mjgn Abla'nın eşi Veli Abi'ye yıktık hesabı. Çok ısrar ettik ama bırakın para verebilmeyi, birde azar yedim, yemeğin üstüne, bastırır diye :) (Ben hala ayıp oldu kanaatindeyim, içim rahat etmedi. Neyse bir dahaki sefere)
Orda vedalaştık bir dahaki sefere sözleriyle evlerimizin yolunu tuttuk. Ve gecenin karanlığında kaybolurken yavaş yavaş siluetler, hepsi aynı şeyi düşünüyordu, bir dahaki sefere...(Bu sefer kendimi aştım işte, insan konuşamayınca eline vuruyor:))
Chewbacca
16-10-2006, 11:16
Biraz konuşurken karşımda, önceden kapı olduğunu anlamadığım bölmeden iri yarı biri çıktı.
O kapıdan çıkan bendim...
Özellikle Chewbacca insan canına fazla yakın olabiliyordu.(Alınmıyorsun değilmi Chew.)
Yahu alınmam için anlamam lazım... Valla anlamadım... Ama kötü bişi söylediysen iş adresini biliyorum unutma:D
Müjgan Abla'nın arkadaşı (eğer adını yanlış hatırlıyorsam özür dilerim) Mualla Hanım'ın
Düzeltme bir Mukadder hanım...
Mjgn Abla'nın eşi Adem Abi
Düzeltme iki Veli Abi...
İşte bir insanın bittiği an.:dilli: Hadi Mualla'yı anladıkta Adem'le Veli'yi nasıl karıştırırsın. Dediğim etkenleri göz önünde bulundurarak değerlendirin beni. Hakkımda kötü düşünmenizi istemem:o
Sanırım kimin kim olduğunu ben yazacağım. (Adını karıştırdığım olmaz inşallah, olursa açlık yüzünden yemeklere odaklanmış olmamdan olabilir. Kusura bakmayın yanlışlarımı düzeltirler.) İlk resme soldan başlayalım o zaman. En öndeki Adem Abi Müjgan Ablanın eşi, arkasındaki Uzaytek(Aydın),onun arkasındaki ben. Sağ tarafta en arkada Nalan, onun yanında JrCehwbacca(Tansel), onun yanındakini hiç bilemezsiniz işte:) Müjgan Abla, ve son olarak Müjgan Abla'nın arkadaşı Mualla hanım. Orda olmayan sonradan gelen Coşkun Chewbacca nın fotoğraf arkadaşı. Diğer resimlerde de benim solumda oturan Chewbacca(Tunç). Umarım kimseyi yanlış hatırlamıyorumdur. Yoksa daha 2 gün önce tanıştığım kişileri unutarak büyük bir pot kırabilirim.(Bu arada pot nedir?)
Adem oğlu olduğu malum olan, eşim Veli idi :p
Diğeri de sevgili arkadaşım muki, nam-ı diğer Mukadder (biz ona genelde muki dediğimiz için....)
İşte bir insanın bittiği an.:dilli: Hadi Mualla'yı anladıkta Adem'le Veli'yi nasıl karıştırırsın. Dediğim etkenleri göz önünde bulundurarak değerlendirin beni. Hakkımda kötü düşünmenizi istemem:o
Hiç de kötü şeyler düşünmedim, isimleri karıştırmak benim de başımın derdi Ali'cim:D
Sevgili Wndrlnd, başına gelenler talihsizlik doğrusu. Keşke sana telefon numaramı verseymişim o gün. Bizim yakışıklılardan biri, seni bulunduğun yerden alırdı. Neyse şimdi kısa mesajdan iletiyorum.
Bir gün uğrarsan çok sevinirim. Bizler doğayı seven, korumaya çalışan insanlar sayımız çok, ama bir araya gelebilenler ne yazık ki azız.
Ağaçlar.net sayesinde bir araya geldiysek tanışmalıyız fırsat varken.;)
Chewbacca
16-10-2006, 12:04
İşte bir insanın bittiği an.:dilli: Hadi Mualla'yı anladıkta Adem'le Veli'yi nasıl karıştırırsın.
Yahu ramazanda bu olabilir. Kaldı ki ben oruç tutmadığım halde karıştırıyorum...
Bu arada sende fark etmişsin ve yazmışsın, biz büyük bir aile gibi davranmayı severiz... Ve bilirsin, büyük ailelerde, genellikle küçük bireyler (burada gruba yeni katılanlar olarak algılanabilir) ara sıra şakalara kurban gider...
Benimki de o misal, sana biraz takıldım:D ... aman darılma...
Bu arada dua et, mjgn abla linki Mukadder hanım'a vermesin... Bir iki sene önce çektiğim bir takım fotoğraflara kızıp, toplantı günü canıma okudu... (yani aradan geçen iki senede hiç bir şeyi unutmamıştı... ):D :D :D
İşte güzel ülkemin güzel insanları. Böyle de kırılmasın, utanmasın diye... Çok sağolun. Chew. işmi senin dediğinde darılırmıyım hiç.
Gelemeyenler üzülmesin bir dahaki sefere.
Hufffff,
Bahtım kara benim bahtım.
Ahh ahh :(
Hufffff,
Bahtım kara benim bahtım.
Ahh ahh :(
nedir bu yeis dark? ;)
yavrukartal_1986
28-12-2006, 21:50
arkadaşlar bir toplantı daha ayarlayabilirsek sevinirim bende gelmek isterim bir sonraki toplantıya bana haber edebilireniz sevinirim
birde orada bir arkadaş vardı o nereye gitti
merak ettim
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.