PDA

View Full Version : Cici




Benol Hazaroğlu
23-12-2010, 19:56
Küçük köklü kar yemiş lahana yıkanır ve hiç parçalanmadan iyice pişecek şekilde haşlanır.Süzdürülür, borcama yan yana dizilir.

Bol ceviz biraz iri olacak şekilde çekilir,sarımsak eklenir lahanalara dökülür.
Az sıcak su eklenir.
Tereyağı kırmızı biberle kızdırılır lahanalara dökülür.
Fırında 20 dk pişirilir.

Afiyet olsun.




malina
24-12-2010, 09:45
Fotoğraf görsek iyi olur :)

Küçük köklü kar yemiş lahana gözümün önünde canlanmadı :)

Güler
24-12-2010, 09:52
Brüksel lahanalarını mı kastediyorsunuz? Onların da pek kökü olmaz ya, sap üzerinde olurlar.

Benol Hazaroğlu
24-12-2010, 11:43
Karalahananın küçük ebatta köklü olanı vardır. İstanbul pazarlarında bulunuyor.

Benol Hazaroğlu
04-01-2011, 08:44
Çiğ hali.

Benol Hazaroğlu
04-01-2011, 08:46
Tavada yapılmış mısır ekmeği eşliğinde.

Nergis
27-01-2011, 23:10
elinize sağlık..tavada mısır ekmeği nasıl oluyor? Tarifini alabilirmiyiz?

missmenas
27-01-2011, 23:48
Enfes gözüküyor, elinize sağlık.
Tavada mısır Ekmeği tarifini bende merak ettim doğrusu.
Teşekkürler paylaşım için.

masukim
18-03-2011, 10:21
teşekkürler kardeşim.beraber olsun inşallah.