Bağlan

View Full Version : Atlas çelikleri

Sayfalar : 1 2 [3]

celalim01
01-11-2014, 21:14
Sanırım bende arada kaynadım.Unutuldum gibi , benimki sonraya kaldı.Neyse can sağlığı olsun.Sıraya alınmıştım ama bir aksilik oldu sanırım.

reguler
02-11-2014, 22:48
Vallahi ne atlasmış bitki kes kes tükenmek bilmedi maşallah. Espri bir yana paylaşımcılığınızı tebrik etmek lazım

Güler
03-11-2014, 09:40
Vallahi ne atlasmış bitki kes kes tükenmek bilmedi maşallah. Espri bir yana paylaşımcılığınızı tebrik etmek lazım

Sayın regular, bana da söyleselerdi bu kadar dağıtım yapabileceğime inanın ben de inanamazdım.
Mübareğin maşallahı var. Bir saksı idi, ayırdıklarım ile iki saksı oldu. Hızla da büyüyünce ben de dağıtıp duruyorum. Kes, kes önce kuşa dönüyor sonra bir bakıyorsunuz hızla onlarca sürgün veriyor.

Paylaşmayı seviyorum, arkadaşlar da mutlu oluyorlar ama bazı arkadaşları kırıyorum bunu da biliyorum ama dedim ya paylaşım, faal agaclar.net üyeleri arasında olsun istemiyorum. Öyle üyeler var ki 2009 senesinde Foruma üye olmuş, hiç mesajı yok. Ya özelden ya da başlıkta benden atlas çeliği istiyor.
Durumu kendilerine izah edip gönderemeyeceğimi de bildiriyorum.
Ne yapayım bu da benim takıntım diye düşünsünler. ;)

Güler
03-11-2014, 09:46
Bu durumda listemdeki son durum.

1- sonkez......atlas çeliği ve amry.soğanı
2-YeniGine....amry.soğanı ve amerikan sarm.çeliği
3-h_dogan... atlas çeliği ve gül çeliği
4-uyap.....atlas çeliği ve aşkın göz yaşları
5-maktas61... sarı atlas
6-burakbal... şebboy tohumu
7-nurani... şebboy tohumu
8-celalim01.... atlas (adres bilgileri yok)
9-A_Nomad ve dinazor..... atlas ( elden teslim)
10- coskun8553.... amry.soğanı ve başka tohumlar.

Daha evvel söz verdiğim (yeni talepler değil) ama listede adı olmayan var mı?

A_NOMAD
03-11-2014, 11:57

5-maktas61... sarı atlas

Beni o listeye yazmayın, utanıyorum :rolleyes: Acelem yok benim, sarı atlasa herkes gibi bayıldım ama seneye de alabilirim o derece acelesizim yani...

lusoari
03-11-2014, 19:25
Ablam beni unuttun. :D
Kenara, köşeye sıkışabilirmiyim bilemiyorum ama bu sefer ki dağıtım başlamadan önce sarı ve sıklamenden yer ayırtmıştımda, annem bir iki haftaya kadar yanıma gelecek onunla birlikte seyahat ederler yine.
Şaka bir yana, eğer gönderemeyecek durumda olursan da önemli değil daha sonra alabilirim. :D

Dilek Sarıkaya
04-11-2014, 06:57
Merhaba Güler Hanım; ben de atlas çeliklerinden istemiştim fakat; bir daha ki sefere kaldım galiba:))

Güler
04-11-2014, 14:35
Sevgili nurani - YeniGine - uyap - burakbal - Milla - sonkez - celalim01
kolileriniz bu gün Aras Kargo'ya teslim edildi.

Lütfen elinize geçtiğinde bildirin.

celalim01
04-11-2014, 17:16
Tamam sayın Güler beklemedeyiz. Aras kargo zaten bana alıştı hemen buluyorlar beni evde değilsem okula getiriyorlar.Ev ile okul zaten yakın.Ekim konusunda suda köklendirme ihtiyacı varmı yoksa direk toprakla buluşturalım mı ? İlk defa atlas ekeceğim.

A_NOMAD
04-11-2014, 18:39
Tamam sayın Güler beklemedeyiz. Aras kargo zaten bana alıştı hemen buluyorlar beni evde değilsem okula getiriyorlar.Ev ile okul zaten yakın.Ekim konusunda suda köklendirme ihtiyacı varmı yoksa direk toprakla buluşturalım mı ? İlk defa atlas ekeceğim.

Önceki mesajlarda anlatmıştım (http://www.agaclar.net/forum/1304995-post441.htm), sakın suya koymayın hele ki dinlenmeye girecekleri bu dönemde...

celalim01
04-11-2014, 22:45
Önceki mesajınızı kaçırmışım bende bu çiçek hakkında bilgim olmadığı için sormak ihtiyacı hissettim.Tamam sudan kurtardık çiçeği yarın gelsin bakalım kargo.

serkan_istanbul
05-11-2014, 09:38
[QUOTE=Güler;1326716]Sevgili A.NOMAD, size ve dinazor'a elden vereceğim.[/QSevgili güler abla, 2010 yılında gönderdiğiniz atlasım gayet guzel gelıstı ama bu yaz yağan doludan sağlam cıkamadı. saksılarımın dibi birer avuctan fazla buz doldu baya kayıplar yaşadım en çok sizin atlası kaybettiğime üzüldüm. keşke dedim dışarı koymasaydım. Fakat yapacak birşey yok. budama yapacağınız zamn bende çelik rica edebilirmiyim. ( sezgin_benzer)

uyap
05-11-2014, 13:30
Teşekkür ederim kargom geldi.

Milla
05-11-2014, 14:40
Sayın Güler,
Kargom geldi. Hepsi çok sağlıklı. Çok teşekkür ederim.

sonkez
06-11-2014, 08:18
Sevgili Güler hanım,kargomu aldım.Çok teşekkür ederim..Rabbim size daha çok versin..

celalim01
06-11-2014, 10:44
Bende mi bir aksilik oluştu son günlerde anlamadım geçen menekşecibaba Kargo gönderdi ben evde yokmuşum sözde tel bile vardı geri göndermişler ,dün net olmasına rağmen nete bağlanmadı pcler ,bir sürü uğraştık olmadı ,sayın Güler kargo gönderdi herkes almış ama bana hala kargo ulaşmadı.Aksilikler benim üzerimde dolaşıyor.

Güler
06-11-2014, 11:32
Bu gün de gelmezse haber verin de Aras Kargo'yu arayayım sevgili celalim01.

celalim01
06-11-2014, 16:42
Merhaba 1-2 saat önce aldım kargomu.Dediğim gibi şanssızlık benden yana olduğu için ,siz adresi doğru yazmışsınız sayın Güler ama nedense kargoda etiketlemede benim adresimin yarısı doğru diğer yarısı yanlış basılmış,sizin yapıştırmış olduğunuz kağıtta doğru adres var.Sanırım benimle aynı adı taşıyan amca oğlunun adresi ile benim adresi karıştırıp turşu yapmışlar,sonunda bana ulaştılar da aldım ama vakit geç olduğu ve okulda olduğum için artık yarın sabah saksılarına kavuşturacağım.teşekkür ederim.Nice güzel paylaşımlara dileklerimle ,sevgiyle kalın.

coskun8553
07-11-2014, 13:23

5-maktas61... sarı atlas

Güler hanım benim adım da listede var. Bu Eylül ayında gönderdiğinizden farklı bir kargo listesi mi? 10 gündür sayfayı takip edemiyordum, az önce gördüm mesajınızı, acaba benim kargomu da gönderdiniz mi? Bu günlerde arayan olmadı kargo şirketinden.

celalim01
07-11-2014, 20:09
Evet atlaslar toprakla buluştu,hafif gölgeli ve akşamları fazlaca rüzgar vurmayacak şekilde yerleştirdim.Şimdi bekleyip göreceğiz gelişimlerini.

atilay
07-11-2014, 23:27
Güler Hanım, Atlas,gül çeliği, amry. soğanı talebi mümkün ise ben de talep edebilir miyim ?

Ahmet
08-11-2014, 03:09
Merhaba Güler Hanım,
Tekrar dağıtım yaptığınızda, Atlas çeliği ve şayet mümkünse amaryllis için listenize beni de dahil ederseniz memnun olurum.
Saygılar

inch
08-11-2014, 22:07
bana da gönderebilir misiniz?

Dilek Sarıkaya
10-11-2014, 11:02
Merhaba Güler Hanım, cumartesi günü atlaslarım geldi. hepsi de çok sağlılklı görünüyorlar.Teşekkür ederim

Güler
11-11-2014, 11:01
Sevgili coskun8553, size daha evvel gönderdiğimi biliyorum ama mesajları kontrol ederken " daha başka şeyler elime geçerse gönderirim" notumu görünce gönderim listemi biraz daha genişleteyim istedim. Henüz göndermedim, İstanbul'dan göndereceğim, sizi haberdar ederim.

Güler
11-11-2014, 11:02
Sevgili arkadaşlar şu an İstanbul'dayım. Mart ayına kadar gönderim yapamayacağım.

Mart ayında yeni konu açacağım.