View Full Version : Elephantnoises/Kaktüslerim
Elephantnoises
24-10-2010, 00:51
Merhabalar. Bunlar da benim sevgili kaktüslerim :)
Elephantnoises
24-10-2010, 00:52
ve devamı...
sayfanız hayırlı olsun Elephantnoises ne güzel yeni kaktüsler göreceğiz,çekimlerde çok güzel :eek:tebrikler:D
Elephantnoises
24-10-2010, 10:52
Çok teşekkürler yağ-mur. Her gün bir yenisini ekliyorum koleksiyonuma, ekledikçe sizlerle paylaşacağım. Kaktüs uzmanı bir arkadaş da türlerini belirlerse çok güzel olur :)
hoşgeldiniz...kaktüsleriniz çok hoş görünüyor..kaç yıldır kaktüslerle ilgileniyorsunuz merak ettim...
Elephantnoises
24-10-2010, 12:21
Hoşbuldum, bitki alemi üzerine en kapsamlı site olduğunu düşündüğüm ağaçlar.net'te olmak çok güzel. Teşekkürler. Kaktüslerle dostluğumuz yeni başladı Funda Hanım, iki aylık bir tecrübem var.
Ayşe Yıldız
24-10-2010, 12:51
Hoşgeldiniz Sayın Elephantnoises, hayırlı olsun sayfanız.
Hoşgeldiniz, sayfanız hayırlı olsun Sayın Elephantnoises.. Kaktüsleriniz çok güzel.. Çoğalması ve çiçeklenmesi dileklerimle..
güzel İzmirim
25-10-2010, 01:46
Hoşgeldiniz aramıza,fotoğraflar çok güzel. Devamını bekleriz, koleksiyonunuz ve sevginiz
artarak büyür inşallah, kaktüs sevgisi çok güzel, bambaşka bişey.
Kolaylıklar başarılar
Hoş geldiniz Sayın Elephantnoises,
Sizde kaktüs sevgisine yenik düştünüz demek ki sonunda... Kaktüsleriniz Opuntia türü çoğunlukla (2, 3 ve 6. fotoğraflar). 4. fotoğraf Haworthia, 5. fotoğraf mammillaria olabilir.
www.cactusinfo.net/gallery adresinden isimler konusunda araştırma yapabilirsiniz.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.