View Full Version : dente / teras
acemi olunca ortalık biraz karışık görünüyor.Kendimce birşeyler yapmaya çalıştım şimdilik bu kadarını becerebildim..
kocaman bir terasınız var ne güzel, ayrıntılı resim istiyorum lütfen :)
kocaman bir terasınız var ne güzel, ayrıntılı resim istiyorum lütfen :)
en kısa süre içine geliyor...;)
gülleriniz gerçekten çok güzelmiş.yanlız domatesı anlayamadım onu nasıl yaptınız?
gülleriniz gerçekten çok güzelmiş.yanlız domatesı anlayamadım onu nasıl yaptınız?
boya kutusunun altını domates fidesinin kökü geçebilecek büyüklükte deldim daha sonra içerisine toprağı doldurdum..:D
teşekkür ederim en kısa zamanda deniycem cok hosuma gitti ;).sebzeleriniz sardunyalarınız.... çok sağlıklı gözüküyolar ellerinize sağlık :rolleyes:
teşekkür ederim en kısa zamanda deniycem cok hosuma gitti ;).sebzeleriniz sardunyalarınız.... çok sağlıklı gözüküyolar ellerinize sağlık :rolleyes:
ben teşekkür ederim.ilk denemem acemi şansı galiba..
oy oy maaşallah, ayrıntılarda da neler gizliymiş,duvara asılı olan mor ve beyaz çiçeklerin kutusunu yakından görebilirmiyim, ne kadar zamanda bu şekli aldılar?
herşey çok güzel ellerinize sağlık.
Sayın dente çiçekleriniz çok güzel.İsimlerini yazmanız mümkün mü?Ben özellikle 4. mesajdakileri çok merak ettim.
Ben geçen sene saksıya gül dikmiştim ,geçen sene gayet güzel gelişti ama bu sene biraz kötüleşti.Bana saksı gülü sıkar onu yere dikmen lazım dediler.Ama şimdi seninkilere bakıyorum da çok sağlıklı nasıl bakıyorsun anlatır mısın?
umutyolcusu
14-06-2010, 11:28
Güller ve duvardaki mor ve beyaz çiçekler çok hoşuma gitti.Bütün bitkileriniz sağlıklı görünüyor.Resimlerin birinde boş saksılar gördüm.Bana kalırsa onlarda dolabilir zamanla.Ellerinize ve emeğinize sağlık.
Çok güzel bir teras ve güzel, sağlıklı bitkiler. Kutluyorum sizi.
Bu mesajınızdaki (http://www.agaclar.net/forum/showpost.php?p=657864&postcount=12)çiçeğin ismini biliyor musunuz? Çok güzeller:)
oy oy maaşallah, ayrıntılarda da neler gizliymiş,duvara asılı olan mor ve beyaz çiçeklerin kutusunu yakından görebilirmiyim, ne kadar zamanda bu şekli aldılar?
herşey çok güzel ellerinize sağlık.
kısa bür süre içinde resimleri yüklerim..aldığım zamandan beri bu haldeler ;)
Sayın dente çiçekleriniz çok güzel.İsimlerini yazmanız mümkün mü?Ben özellikle 4. mesajdakileri çok merak ettim.
Ben geçen sene saksıya gül dikmiştim ,geçen sene gayet güzel gelişti ama bu sene biraz kötüleşti.Bana saksı gülü sıkar onu yere dikmen lazım dediler.Ama şimdi seninkilere bakıyorum da çok sağlıklı nasıl bakıyorsun anlatır mısın?
isimleri mine çiçeği...benimkilerinde ilk seneleri ama harika geliştiler..gelecek sene nasıl olur bende bilmiyorum. farklı olarak yaptığım şey kuş gübresi buldum şerbet yapıp bütün çiçek ve sebzelerime dökmek 10 gün de bir.
Çok güzel bir teras ve güzel, sağlıklı bitkiler. Kutluyorum sizi.
Bu mesajınızdaki (http://www.agaclar.net/forum/showpost.php?p=657864&postcount=12)çiçeğin ismini biliyor musunuz? Çok güzeller:)
teşekkürler isimleri mine çiçeği ..naylon saksı içine dikilmiş halde...
Sn dente, öncelikle terasınız ve çiçekleriniz çok güzeller tebrik ederim.Cahilliğimi bağışlayın, mine çiçeğinin adını daha önce duymuştum ama hiç görmemiştim. Tohumdan mı yetişiyor yoksa fideden mi, nererden bulabilirim.Bu tür sarkan çiçeklere bayılıyorum.Ellerinize sağlık.
Sn dente, öncelikle terasınız ve çiçekleriniz çok güzeller tebrik ederim.Cahilliğimi bağışlayın, mine çiçeğinin adını daha önce duymuştum ama hiç görmemiştim. Tohumdan mı yetişiyor yoksa fideden mi, nererden bulabilirim.Bu tür sarkan çiçeklere bayılıyorum.Ellerinize sağlık.
ben teşekkür ederim..cahilliğe gelince bende o kategoriye giriyorum. :) bu sene balıklama daldım bu forum sayesinde..ben çiçeği gördüğünüz haliyle aldım, her gün sulanmak istiyor o yüzden şaşalları görmüşsünüzdür kapaklarını deldim bu şekilde suluyorum.ben ankara da yaşıyorum karşıyaka da seracılar var onlardan aldım..
Sayın dente açıklamanız için teşekkür ederim.
Hakkı Şen
16-06-2010, 08:22
Sevgili dente mine çiçekleriniz başta olmak üzere tüm bitkileriniz çok güzeller. Terasınız da oldukça büyük ve güzel. Ellerinize ve emeğinize sağlık.
Sn dente, lütfen kendinize haksızlık etmeyin cahillik konusunda. Detaylı açıklamanız için teşekkürler.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.