View Full Version : akvaryum.com
Erdal Hoca
09-06-2010, 08:55
Merhabalar,
Doğayla küçücük ilgisi olan herkes, mutlaka akvaryum dünyasına da ilgi gösterecektir. Hem, hangimiz bir fanusta bile olsa bir balık alıp beslemedik, ya da beslemeyi düşünmedik?
Günlük hayatın kargaşası, keşmekeşi, stresi içinde evlerimizde su dünyasından bir kesit oluşturabilmek, bunu yaparken seçtiğimiz canlının doğasına en uygun şartları sağlayabilmek için neler yapılmalıdır? gibi sayısız soruların cevabını aşağıdaki linklerde bulabilirsiniz.
www.akvaryum.com/forum
www.akvaryum.com
erciyesdoga
25-06-2010, 09:20
10 yıldan fazla zamandır aktif olan bir site. Güzel işler, güzel başarı.
Tebrik ediyorum site sahiplerini ve başarılarının devamını dilerim
Erdal Hoca
18-07-2010, 11:14
Sayın Erciyesdoğa, teşekkür ederim. Gerçekten büyük ve kaliteli bir site. ( Kendim de orada yönetici olduğum için söylemiyorum :p )
www.agaclar.net nasıl bitkiler üzerinde eşsiz bir kaynaksa, www.akvaryum.com da akvaryum hobisi hakkında en mükemmel kaynak. Tıpkı burada olduğu gibi orada da Türkçemize gereken değerin verilmesi gerektiği forum kurallarında var. Bu da beni Türkçe-Edebiyat öğretmeni olarak çok mutlu ediyor.
Saygılar,
doga-dostu
04-11-2010, 17:38
o site sizin mi ben balıklar ile ilgili araştırma yaparken oradan yaparım.
güzel siteniz var içeriğide oldukça iyi, eğer elinizde satılık akvaryumlarınız varsa
http://www.ilanlisteleri.com/-6/posts/10_Hayvanlar_Alemi/141_Akvaryum_Bal_klar_/
adresine ekleyebilirsiniz.
Erdal Hoca
22-01-2011, 22:06
o site sizin mi ben balıklar ile ilgili araştırma yaparken oradan yaparım.
Site benim değil. :D Orada yönetici olarak büyük bir zevkle görev yapıyorum.
Saygılar,
Erdal Hoca
22-01-2011, 22:09
güzel siteniz var içeriğide oldukça iyi, eğer elinizde satılık akvaryumlarınız varsa
http://www.ilanlisteleri.com/-6/posts/10_Hayvanlar_Alemi/141_Akvaryum_Bal_klar_/
adresine ekleyebilirsiniz.
Site forumunda hem malzeme hem de canlılar için ayrı ayrı başlıklar nevcut zaten
rengarenk
10-05-2011, 13:20
Erdal Hocam akvaryum.com'u çok iyi tanımlamış zaten.Bir kaç senedir takip ettiğim güzel bir site. Herkesi bekleriz.
muhabbet kuşu
19-09-2012, 04:23
Çok güzel bir site. Teşekkürler
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.