PDA

View Full Version : Türkansultan / Balkon

Sayfalar : 1 2 [3]

Tubay
01-06-2014, 13:18
Bakmalara doyamadım.Ellerinize sağılık

türkansultan
08-06-2014, 11:17
Maşallah tomurcuk dolu üzeri.. Ara ara limon tuzlu su vermeyi unutmayın,

Sevgili hira limon tuzlu su demişsiniz ama ben ne için olduğunu anlayamadım açıklarsanız çok sevinirim teşekkürler.

türkansultan
08-06-2014, 11:27
Balkonumdan sizlere kucak dolusu sevgiler.

türkansultan
08-06-2014, 11:37
Fırsat bulmuşken bir kaç tane daha.

türkansultan
08-06-2014, 11:52
Devvamı.

türkansultan
08-06-2014, 12:11
Son bir kaçtane daha.

özlemsoylu
08-06-2014, 12:26
Tünrkan hanım öldüm bittim sardunyalarınıza nasıl bakımlı parlak canlı bol çiçekli öle binkere maşallah bendede var sarkan türünden ama böle değil yaprakalrında minik beyaz lekeler var ara ara acaba tehlikelimidir birde çiçekciden almışdım komşum ilaçdan dır dedi ama sizin gibi böle balkonum olsa sabaha kadar uyumaz onları seğrederim heralde :D darısı başıma azimliyim ama olacak bi gün inşallah..selamlar...

türkansultan
08-06-2014, 12:59
Tünrkan hanım öldüm bittim sardunyalarınıza nasıl bakımlı parlak canlı bol çiçekli öle binkere maşallah bendede var sarkan türünden ama böle değil yaprakalrında minik beyaz lekeler var ara ara acaba tehlikelimidir birde çiçekciden almışdım komşum ilaçdan dır dedi ama sizin gibi böle balkonum olsa sabaha kadar uyumaz onları seğrederim heralde :D darısı başıma azimliyim ama olacak bi gün inşallah..selamlar...

Sevgili özlem hanım öncelikle balkonuma misafir olduğunuz için çok teşekkür ederim.Çiçeğinizin yapraklarına gelince görmeden bir şey diyemem geçen yıl benimkilerdede oldu ilaçladım ama pekte fayda etmedi.lekeli yaprakların resmini yüklerseniz bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. Ben bu sene hepsine yaprak gübresi verdim ayda bir kere olmak üzere. şimdilik iyi görünüyorlar sıcaklar bastırınca ne olur bilinmez saygılar.

özlemsoylu
08-06-2014, 13:22
Sevgili özlem hanım öncelikle balkonuma misafir olduğunuz için çok teşekkür ederim.Çiçeğinizin yapraklarına gelince görmeden bir şey diyemem geçen yıl benimkilerdede oldu ilaçladım ama pekte fayda etmedi.lekeli yaprakların resmini yüklerseniz bilen arkadaşlar yardımcı olurlar. Ben bu sene hepsine yaprak gübresi verdim ayda bir kere olmak üzere. şimdilik iyi görünüyorlar sıcaklar bastırınca ne olur bilinmez saygılar.

teşekkür ederim en kısa zamanda yüklerim resmini ,ben hiç gübre almadım **** kullanmadım kullandığınız yaprak gübresini nerden bulabilirim **** ismi markası gerçi burdan da reklam olur ama özel mesajla yazarsanız cok sevinirim ...bu arada balkonunuza kadrolu misafir olucam bu gidişde :)

ayseldeniz
10-06-2014, 11:42
Maşallah.Hepsi birbirinden güzel.Tüüü tüüüü nazar değmesin.

türkansultan
12-06-2014, 21:10
Sardunyaların en güzel zamanları.

türkansultan
12-06-2014, 21:18
Bu güzellerden bir kaç tane daha.

türkansultan
16-06-2014, 21:23
Beyazın asaleti.

cörekotu
29-06-2014, 14:24
Gözlerimiz bayram etti harikasiniz :)

sardunaki
04-07-2014, 13:48
Sevgili TürkanSultan bu güzel çiçeklere bakan dokunan seven ellerinizden öperim.Bu kadar güzel ceylanlar hiç görmedim.Sardunyalar bir harika .Kayıplar yaşandıktan sonra tekrar harikalar yaratmışsınız .Baştan sona gezdim sayfalarınızı ama bu gece oturup tek tek yazılarıda okuyacağım çünkü bu güzelliklerin formülünü kesin yazmışsınızdır bir yerlerde.Tebrik ederim sizi balkonunuz bir harika

Semace
04-07-2014, 14:28
Ama böyle de olmaz ki..
Yapmayınız Sn. Türkansultan hanımefendiciğim, yapmayınız.. 1 adet sardunyayı açtıramamış birisi olarak, çatır çutur sesler eşliğinde kıskanıyorum ama.. ;)
Latifeyle karışık duygularımı beyan ettim oh yaa :D Her sayfa da işte bu, işte bu diye diye meşhur "bu" yu bulamadım inanın sayenizde. Hepsi birbirinden muhteşem, Maşaallah... Harikasınız, ellerinize, gönlünüze, sevginize sağlık...

YeniGine
05-07-2014, 00:02
Sevgili Türkansultan maşallah maşallah!.. Nedir bu güzellikler böyle? Sizin balkonunuzdakiler sardunya ise bendekiler nedir acaba? Harikalar yaratmışsınız, ellerinize, emeklerinize sağlık...
Maşallah hepsi birbirinden bakımlı ve güzeller...

elif elif
07-09-2014, 19:58
ceylanlarınızdan satıyormusunuz acaba

sonkez
08-09-2014, 11:32
OFFFF...Bayıldım..Harikalar emeklerinize sağlık...

Laleci_03
08-09-2014, 12:08
Bu ne güzellik böyle Sn. Türkansultan böyle güzel ve bakımlı sardunya ilk defa gördüm, sanki yapay gibiler maşallah :rolleyes:

nzlıcan
08-09-2014, 13:32
Sizin eliniz efsunlu sanırım maşallah çok çok güzel bir balkonunuz ve çok güzel çiçekleriniz var. Darısı başımıza ;) 506. mesajınızda en sonda top top açan çiçeğin adı nedir acaba ilk defa görüyorum ve çok beğendim :)
Ayrıca nasıl bir toprağa diktiniz bu güzelleri? bir de pencere önünde menekşeleriniz vardı önceki mesajlarda onlara da bayıldım şuanki durumları nedir merak ediyorum :)

elif elif
15-09-2014, 20:41
bu çiçeğiniz den bana göndermeniz mümkün mü....ben de sardun ya ya bayılıyorum...bu renklerden yok

karadenizli
16-09-2014, 15:41
Sardunyalarınız harika. Benimde balkonumda sardunyalar var, bu yaz sardunya ile ilgili biraz tecrübe edindim. sarkanlar çok güzel ama bakımı zor ve sıvı bitki besini çiçekli dönemde mahvediyor. En güzel sardunya ne sarkan ve uzayan. ama onlarda çok yavaş büyüyor. Önümüzdeki yıllarda çoğaltabildiğim kadar onlardan çoğaltma gayretinde olacağım.

birolcicek
16-09-2014, 22:24
Balkonsuz ev hapishane hücresinden farksız

sevgihoca
17-07-2015, 01:25
Ay o güzel sardunyalar,herhalde nazar oldular.Beğen tuşuna basa basa geldim ve korkunç son.Şoku hala atlatamadım.Neyse ki toparlamaya başlamışsınız.Sıkıldıkça sayfanızı gezeceğimden emin olabilirsiniz.Sevgiler.