View Full Version : Doğa İçin Çal 2 / Uzun İnce Bir Yoldayım
Doğa İçin Çal
30-04-2010, 17:23
140237
Doğa İçin Çal 2, "Uzun İnce Bir Yoldayım (http://www.dogaicincal.com)" ile bu gece, geç saatlerde Facebook'ta görücüye çıkıyor :)
Aşık Veysel'e saygıyla...
İzlemek için:
www.dogaicincal.com (http://www.dogaicincal.com)
Beğeneceğinizi umuyoruz.
Ben bir facebook karşıtı olarak hiç girmedim. Bu foruma ne zaman eklenir acaba? Bir de naçizane hatırlatma, www.metacafe.com (http://www.metacafe.com) çok izlenen bir video paylaşım sitesi. Orada da ekli olmasını tercih ederdim. Başarılar dilerim
www.vimeo.com ve www.dogaicincal.com sitelerine de eklenir tahminen bu akşam veya en geç yarın.
Şimdilik sadece facebook üzerinden görülebilmekte ve dinlenebilmekte :)
Artık 1-2 saat dinlerim ben ;)
Ferda Ülkümen
30-04-2010, 23:54
Yine çok güzel ve sürprizlerle dolu, tebrikler.
cihan_as
01-05-2010, 00:29
Elinize emeğinize sağlık, çok güzel çalışma olmuş.
Muhteşem bir çalışma olmuş. Facebook'tan izledim. İşitme Engellileri de unutmamanız ayrıca hoşuma gitti. Çok ince düşünmüşsünüz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. 1 kere izlemek yetmediği gibi kendi sayfamda da klibi paylaştım.
Vildan Sönmez
01-05-2010, 02:10
Keyifle izledim. Yine çok güzel. Tanıdık yüzler, geniş yelpaze ve Aşık Veysel'le final harika.
Emeğinize sağlık.
Mükemmel ötesi olmuş. Elinize, dilinize, emeğinize sağlık.
Yüreğinize, emeğinize sağlık sürprizlerle dolu harika bir klip olmuş.Final çok etkileyici...
Çok beğendim. Çok etkileyici. Yüreğinize sağlık tebrik ederim...
Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır.
Yine harikalar yaratmışsınız, çok beğendim. Siteden seyredemediğim için facebook'tan seyrettim ve dinledim. Ama bir kere dinlemekle kalınmayacak kadar güzel.
Harun Parlak
01-05-2010, 16:36
Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sözler sanırım yetersiz gelir. Gözlerim dolu dolu dinleyip ve izleledim. Tüm emeği geçenlerin eline dilene sesine yüreğine düş dünyasına sağlık.
Yaratılığıcılığnızın devamını dilerim.
İnanılmaz derecede etkileyici, her şey o kadar ince düşünülmüş ki, ancak bu kadar olabilir...
Emeği geçen, görünen görünmeyen herkesi ayakta alkışlıyorum. Çok duygulandım, çok...
Ellerinize sağlık. Tek kelimeyle muhteşem olmuş:)
Sebahattin Sargın
01-05-2010, 18:10
Birbirinden güzel sesler ile muhteşem bir çalışma olmuş, sabahtan beri tekrar tekrar dinliyorum. Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum...
Sevgiler ;)
Mine Pakkaner
01-05-2010, 19:06
Bu kadar mı güzel olur, böylesine nasıl duygulandırır ...
Emeği geçen, düşünen, üreten herkesi tek tek kutluyorum ve bundan bir agaclar.net li olarak gurur duyuyorum.
Müthişti, müthiş. Fırat Çavaş ve tüm yorumcular gözlerim dolarak dinledim sizi. Helal olsun hepinize:)
Malina sizi tanımaktan ve agaclar.net üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Müjgan içim pırpır etti seni dinlerken, çok güzeldin çok. İyi ki yollarımız kesişmiş:)
Tek kelimeyle muhteşem olmuş... Gözlerimiz yaşardı dinlerken..
Selahattin Yılmaz
01-05-2010, 20:14
Her zamanjki gibi çok güzel olmuş, ellerine, emeklerine, yüreklerine sağlık.
Ama ben en çok Müjgan Özfenerci'yi kıskandım bende olmalıydım dedim bir an, agaclar netten çok kişi olmalıydı, artık budmama makası sesiyle, testere sesiyle, aşı makası sesiyle, tohum sesiyle, sulama suyu sesiyle, at arabası sesiyle, toprak karıştıran pulluk sesiyle bizlerde olmak isteriz.
Çok güzel ve etkileyici olmuş. Detaylar da hoşuma gitti ama kaçırdıklarım için tekrar tekrar izleyeceğim. Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık.
mucahityesil
01-05-2010, 21:27
Süper Olmuş Bende Orada Olmak İsterdim İnş Bidahaki Sefere...!
Müthişti, müthiş. Fırat Çavaş ve tüm yorumcular gözlerim dolarak dinledim sizi. Helal olsun hepinize:)
Malina sizi tanımaktan ve agaclar.net üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Müjgan içim pırpır etti seni dinlerken, çok güzeldin çok. İyi ki yollarımız kesişmiş:) Teşekkürler canım... Bence de iyi ki kesişmiş :)
İstanbul'da iken klibi defalarca izlediğim halde, dün gece facebook'a konacağı saatlerde geri sayım başladığında heyecan yaptım. Sanki ilk kez sahneye çıkacak bir solist gibi:)
Sebahattin'in duygularını çok iyi anlıyorum. İlk çalışmada ben de öyle hissetmiştim. Sanki o söyleyenlerin arasında olursam doğaya katkımı tescillemiş olacaktım. Bu çok güzel bir duygu imiş gerçekten. Hepinizin yaşamasını isterim.
Ama şimdi türkümüzü söyledikten sonra yapacak daha çook işlerimiz var. Türkülerimiz bir araç, yapılacak işleri işaret eden çok anlamlı bir araç. Para kazanma hırsı, popülizm merakı yüzünden pek çok "sanatçı"nın harcamaktan kaçınmadığı türkülerimizin, bütün bunlardan uzak bir yaklaşımla, doğaya farkındalığı sağlamak için kullanılması bana çok anlamlı geliyor. Bunun yerine ulaşması için daha çok insana ve STK ya ulaşılması gerekiyor. Bu projenin sponsorlara ihtiyacı var. En önemlisi de bu. Gittikçe büyüyen bir proje ve Fırat oldukça kısıtlı olan ekonomisiyle bu işin altından kalkamaz.
Emeği geçen herkese sonsuz saygılar. Varolun
Sevgiyle kalın
Proje eşsiz, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler, azönce ailecek keyifle ve gururla izledik... Seslendirenler arasında abim de vardı, bu sebeple benim için daha da keyif verici bir proje. Devamını diliyorum. Sevgiyle kalın
Cumhur Tonba
01-05-2010, 22:54
Defalarca dinledim.
Çok çok harika. Tomurcuk gurubunun, işitme engellileri için işaret dilinin kullanılması ve hele bir köpeğin görüntüde olması mükemmeldi. Bence bu doğa için çal serisi bu saatten sonra durdurulamaz bir akıma dönüşecek ve çekilen her klip, bir öcekinden daha anlamlı olacaktır. Müjgan Hanım, siz de harikaydınız. Katılan-destek veren-emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum. Canı gönülden teşekkürler. Teşekkürler. Teşekkürler.
füsunANK
01-05-2010, 23:12
Gerçekten mükemmel olmuş. Paylaştığım arkadaşlarım da çok beğendiler.Herkesin yüreğine sağlık.
Müjgan hanım sizi de bu etkinlikte görmek hoşdu gerçekten ayrıcada özendirici idi. Ben de sizi izlerken araya ağaçlar.net korosu da katılabilir belki diye hayal ettim. :)
Satı Uğurtan
01-05-2010, 23:21
Muhteşem,harika çok güzel elinize yüreğinize sağlık.
Sevgili Cumhur ve Füsun önce teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için. Bu çalışmanın özendiriciliği konusunda size katılıyorum. İlk çalışmada içimi yakmıştı o konu. :)
Sevinç, gurur, bütün güzellikler hissediliyor "içeri"de iken. Ama bir süre sonra içerisi, dışarısı aynı oluyor. Güzel ve anlamlı bir projenin neresinde olunduğunun önemi kalmıyor. Projeye nasıl bir katkı sağlanabileceği düşüncesi ön planda oluyor. :)
Tüm mesajların altına benden bir ("). Ayakta alkışlıyorum sizleri.
Bunun yerine ulaşması için daha çok insana ve STK ya ulaşılması gerekiyor. Bu projenin sponsorlara ihtiyacı var. En önemlisi de bu. Gittikçe büyüyen bir proje ve Fırat oldukça kısıtlı olan ekonomisiyle bu işin altından kalkamaz.
Bu konu üzerine "ben ne yapabilirim" diye düşünmeye başladım.
Büyük usta aşık veyselin türküsünü seslendiren gençlerimizi dinlerken de şu satırları yazıyorum, inanın çok duygulandım kelimeler düğümlendi ne diyeceğimi bilemiyorum.
Hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor, çok çok harika olmuş, teşekkürler arkadaşlar.
Bir de diyorum ağaçlar net toplantılarından bir görüntü olabilirmiydi.
Site adresini bugün öğrendim
http://fizy.com/
Çok farklı sanatçıdan Uzun İnce Bir Yoldayım dinledim :) Güzel bir deneyim oldu, tavsiye ederim...
ikbal nacar
02-05-2010, 12:39
çok ama çok iyi bir çalışma müzik kalitesi ve video kalitesi ,yönetim kalitesi işte böle altın gibi bir proje çıkarıyor karşımıza .. tekrar tekrar teşekkürler böyle bir güzelliği bize dinletiğiniz için.. umarım devamı gelir..
çekirdek
02-05-2010, 14:14
Yine çok güzel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere sonsuz saygılar. En başta da Fırat Cavaş'a.
İlk projede, agaclar.net ile ilgimi bilmeyen bir çok arkadaş "Derya bak, sana bir müzik dinleteceğim, çok seveceksin" diye DİÇ'i dinletmişlerdi bana.
Sanırım artık takip ediliyor, önceki iki arkadaş yine hemen seslendiler; "dinle, dinle".
Uzun İnce Bir Yoldayım'ın yayınlanışı henüz olmasına karşın, yine yeni bir arkadaş dinletti bana, ben henüz izlememişken.
Bir, iki, üç, ...
Koşacak günler var önümüzde..
MahonyTR
02-05-2010, 20:05
Çok kaliteli ve mükemmel bir proje olmuş gerçekten herkesin eline ve yüreğine sağlık..
günebakan
02-05-2010, 20:43
Harika bir proje ve şarkı olmuş emeği geçen herkesin eline diline sağlık:)
biologus
02-05-2010, 21:15
Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Harika bir ise imza atmissiniz. Devamini bekliyoruz
selahattin33
02-05-2010, 21:24
Doğa için Çal Tanıtımına Katkıda Bulunmak İçin Lütfen Fan Sayfamıza Buyrun(Sell__!)
http://www.facebook.com/dogamiz
Doğa için Çal Tanıtımına Katkıda Bulunmak İçin Lütfen Fan Sayfamıza Buyrun(Sell__!)
http://www.facebook.com/dogamiz
Katkıda bulunduğunuz biz teşekkür ederiz :)
Logoyu bozmamanız gerekirdi. Düzelteceğinizi umuyorum...
selahattin33
03-05-2010, 00:16
Çok pardon Kusura Bakmayın
Heralde Bu linkin Ve Yorumun Yeri Bu site Değil Çok Güldüm Kendime :D:D
Çok pardon Kusura Bakmayın
Heralde Bu linkin Ve Yorumun Yeri Bu site Değil Çok Güldüm Kendime :D:D
Tereciye tere satmak gibi olmuş ama önemli değil :)
Derya Özen
03-05-2010, 10:51
Emeğinize ve yüreğinize sağlık. Harika bir çalışmada daha... Hemen paylaştım eminim bu çalışmada çok beğenilecek.
Facebook'da izledim. Duygulandıran düşündüren ve izleyeni de o "uzun ince yolda" yürüttüren bir çalışma olmuş.
Başarılarınızın ve projelerinizin devamını dilerim.
(Kişisel çaba ve özverilerle ancak bir noktaya kadar ulaşılabilir esaslı bir sponsor şart. )
Biz üyelerin de yapabileceği maddi-manevi gönüllülük esasına dayalı bir katkı istenirse "kendi adıma, çorbada tuz misali" ... katılırım.
Çok güzel olmuş,emegi geçenlerin yüreklerine,ellerine,dillerine sağlık.
gerçekten çok beğendim..
büyük emek ister tabi bu işler... tekrar tebrikler... devamı gelir inşallah...
Nejla K.
03-05-2010, 13:27
Çok güzel bir çalışma daha... Gururla, hayranlıkla ve mutlulukla dinledim. Herkesi tebrik ederim. Çok alıştık bu güzelliklere çoook...
Sizleri en çok etkileyen sanatçı kimdi, neden?
Nejla K.
03-05-2010, 13:46
Sanatçı seçebilmek çok zor...Amaç güzel, yorumlar güzel, müzik güzel... Sözler zaten güzel... Doğrusu ben seçim yapamayacağım...
acemi_caylak
03-05-2010, 16:11
Çalışmada yer alan herkesi tebrik ediyorum.
Emeği geçen herkesin diline ve yüreğine sağlık. Eldeki olanaklarla yapılabileceklerin en iyisi yapılmış.
Ben tüm sanatçıları bir bütün olarak algıladım. Fakat TOMURCUK PERKÜSYON GRUBU bir harikaydı:)
Bu gibi durumlarda, tam anlamıyla bir enstrüman çalamadığım için kendime çok kızıyorum. Zararın neresinden dönülürse kârdır düşüncesiyle kızlarımı keman kursuna taşıyıp duruyorum. Belki ilerde onlar da DOĞA İÇİN ÇALar:)
Harika bir çalışma.Emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.Hele o perküsyon grubu ...Çok duygulandım.
ikbal nacar
03-05-2010, 21:07
kerem seven çok iyi ya ben oonu vokalizden de biliyorum .. belkide bana yakın olduu için sevmiş olabilirim :) çünkü bende bas ses'e sahibim :D
k_donmez
03-05-2010, 22:08
Harika bir çalışma. Ustalar, gençler harman olmuş, Aşık Veysel'den söylemiş. Enfes. Herkesin eline diline sağlık.
Beni en çok sessizliğin gücü etkiledi.Beklenmedik olduğu için sarsıcı ve uyarıcıydı.
Yazarken bile içim ürperiyor.Muhteşemdi...
Zühre Demir
03-05-2010, 23:58
Mükemmel bir çalışma olmuş. Emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum, tebrikler...
Ne zaman dinlesem bu türküyü bir yandan bağıra çağıra söyleyip bir yandan da ağlamak gelir içimden.Ve yine öyle oldu.
Büyük Aşık Veysel...
Klip yine çok güzel olmuş.
Sizleri de tebrik ediyorum arkadaşlar, ağzınıza sağlık...
Derya Özen
04-05-2010, 09:27
Diğer hiç bir arkadaşa haksızlık yapmak istemem.
Fakatttt.
Cengiz Özkan
Türk Halk müziğinin duayenlerinden birisi, sazı sesi her şeyi farklı.
Oda, Aşık Veysel gibi Sivaslı,
Ondan sonrada, Serkan Çevik, (Gitarcı) yorumu çok güzel.
Öykü ve Berk bazı kişiler tarafından projeye uygun bulunmamış...
Hatta, Berk Gürman'ın 'thank you" dediğini söyleyen ve bunu eleştiren birkaç yazıya da rastladım :)
Siz o bölümde ne dendiğini duyuyorsunuz?
Tekrar dinledim; "thank you" dediğini duyuyorum ve evet ben de bu ikiliyi hiç yakıştırmadım projeye.
Öykü'nün2 kez tekrarladığı
Berk:
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece
Öykü:
gündüz gece
gündüz gece
gündüz gece
Berk:
Thank you
Böyle mi yani?
Nasıl bir mantık olabilir ki? :)
Herkes mi böyle duyuyor?
Derya Özen
04-05-2010, 11:40
Hatta, Berk Gürman'ın 'thank you" dediğini söyleyen ve bunu eleştiren birkaç yazıya da rastladım :)
Siz o bölümde ne dendiğini duyuyorsunuz?
'Thank you" Diyor...
Öykü diyor yani kardeşinin ismini söylüyor. İlk dinlediğimden itibaren "thank you" diye algılamadım.
asumandilek
04-05-2010, 12:43
Müthiş olmuş. Her tınısı, her sesi, her ayrıntısı tüylerimi havaya dikti büsbütün. Emeği geçen bütün sanatçılarımızı, Müjgan'ı ayrıca :) tek tek kutluyorum... Bütün sesler değişik bir oryantal katmış. Hatta köpeğimizin dinlerken çıkardığı inilti sesi de o kadar güzel yerleşmiş ki söyleyecek başka hitaplar bulmak zor. Baştan sona çok beğendim. Yenileri için sabırsızım hatta!
Berk:
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece
Öykü:
gündüz gece
gündüz gece
gündüz gece
Berk:
Thank you
Böyle mi yani?
Herkes mi böyle duyuyor?
Ben "Öyküüü" sesini, fade out'lu olarak duyuyorum.
Tüm sanatçılar özgün çalıp, söylüyorlar ancak bu ikilininki bana da eserle en az bütünleşen bölüm gibi geldi. Yakışmama derecesinde değil ama.
Kendim ve sevdiklerime 'gündüz, gece' seyrettirip, dinlettirip duruyorum.
Emeği olan herkese çok teşekkürler.
gece
gündüz (http://www.agaclar.net/forum/member.php?u=60513)'ün en az yazanlardan olduğu forum'un "uzun, ince bir yolda"ki forum kişisi.
Öykü:
gündüz gece
gündüz gece
gündüz gece
Berk:
Thank you
Son kelimeyi Gün olarak duyuyordum.
Belki de "gündüz gece"den sonra geçiş için uygun geldiği için...
Sonra öğrendim ki Öykü diyormuş :)
Ne kadar uğraşsam da Thank you olarak duymayı başaramadım...
Siz öykü dediğini düşünerek dinleyin bakalım, şimdi nasıl duyacaksınız.
Ben bu çelişkileri okumadan önce orda birşey dediğini de duymuyordum. :)
Şimdi dinledim kesinlikle Öykü olarak duydum.
Ben bu çelişkileri okumadan önce orda birşey dediğini de duymuyordum. :)
Bu da güzel :)
Theremin, Chapman Stick diye müzik aletleri olduğunu da bilmiyordum...
Derya Özen
04-05-2010, 15:08
Evet kesinlikle Öykü diyor :)
Öykü demiyor ama çok zorlayınca oyquu diyormuş gibi gelebiliyor. Fakat normalde tenkyuu diyor bence.
Ağzından çıkan sözcüğün son sesini "ü" değil "u" olarak algılıyorum, icracının diksiyon problemi olabilir; bilemiyorum. Daha önce de söylediğim gibi bu ikiliyi o harika çalışmaya yakıştırmadım belki de önyargılı bakıyorumdur.
Sonuçta ortaya harika bir iş çıkmış, önemli olan da bu.
Klipte görünen kedi ve köpeğe bayıldım :), Söyleyen arkadaşlardan biriyle ortak arkadaşlarımız çıktı (facebook bu işe de yarıyor ) , daha önce hiç görmediğim enstrümanlar vardı ( Ordulu arkadaşın enstrümanı neydi tam anlayamadım ) , bağlama çalanlar daha bir içli söylüyorlardı, Karadenizlilerin arka planlarını çok beğendim, orada thank you dendiğinden eminim ama fazla acımasızlığa gerek yok bence, " Düşmüşüm gurbet ellerde " bölümü bir de Sümer Ezgü'nün söyleyişi beni duygulandırdı açıkçası...
Öykü diyor...thankyou diye hiç algılamadım...
Kevork Tavityan; tabii ki sesi nedeniyle.
Enstrümanda ise Serkan Çağrı; omuz hareketleri ile ve klarnetin ruhumda oluşturduğu rezonans nedeniyle.
Çocuklarım ise (8 ve 6 yaşlarında), Aytaç Bayladı'yı dinlemek için gelip, oturan köpeğe bayıldılar.
Feride Korkmaz ve Tomurcuk Perküsyon Grubu; sürprizleriyle birlikte dinleyip izlediğim herkesin ortak paydasıydılar...
gece
liste uzar gider ama soruya yanıt olması için kısaltabildiğim kadar kısalttım diyen forum kişisi
liste uzar gider ama soruya yanıt olması için kısaltabildiğim kadar kısalttım diyen forum kişisi
Yorum yapmayı sevmeyen adına, zaman buldukça yazsan seviniriz :)
Öykü demiyor ama çok zorlayınca oyquu diyormuş gibi gelebiliyor. Fakat normalde tenkyuu diyor bence.
Ekşi Sözlükte'de Thank You diye algılayan bir çok kişi var.
Biraz önce kulaklık takıp sesi açıp tekrar dinledim.
O Öykü olamaz bence çünkü sessiz bir harfle başlıyor T ya da Kt gibi bir sesle. Yani Ö harfi ile başlayan bir kelime duymuyorum ben. Töykü veya Köykü diyorsa bilemem :/
Aslında ilk dinlerken bir şey söylüyor ama ne söylediği belli değil gibi gelmiş. Sonra 5-6'ıncı dinleyişte "tenk you mu diyor?" demiştim.
Sonra Ekşi Sözlükte yazanları okuduktan sonra benim gibi anlayan başka insanlar olduğunu da görmüştüm.
En son yaptığım dinlemeler sonrası diyebilirim ki Öykü diyorsa dahi duyulan kelime şunun gibi bir şey -Thank you olmasa bile- Tey(n)kû
Belli belirsiz bir n sesi olan bir kelime. Belki ne Thank you ne de Öykü diyor. :D
acemi_caylak
04-05-2010, 20:35
Odatv "İŞTE İNTERNETİN YENİ FENOMENİ" diye iddialı bir başlık atmış ve okur görüşlerine yer vermiş. En dikkatimi çeken aşağıdaki yorum.
güzel olmuş 02:51 anına denk gelen sahnede dikkat edin mikrofona kablosu takılı değil :) falso vermiş yönetmen.
Dileyen aşağıdaki linkten diğer yorumlarıda okuyabilir.
http://www.odatv.com/n.php?n=iste-internetin-yeni-fenomeni-0305101200
Enfes bir çalışma olmuş.Bence bırakalım tenkyuyu falan.Yapılan işe, verilen emeğe bakalım.Kendi adıma bir sonraki projede nasıl yer alabilirim ona odaklanmış durumdayım. :)
Katkısı olan herkese teşekkürler...
İşitme engelliler için Uzun İnce Bir Yoldayım (http://www.dogaicincal.com/index.asp?sayfa=caldiklarimiz&id=40)
İşitme engelliler için hazırlanan hazırlanan bu versiyon, özel olarak birkaç gün sonra yayınlandı...
Çünkü alt köşeden gözlerinizi alamıyorsunuz...
İzleyince anlayacaksınız... :)
Kadir Başkök
05-05-2010, 00:06
Tek kelimeyle harikasınız.Emeği geçen herkesin eline, diline sağlık. Ama sitemim var; arayı bu kadar açmayın olur mu?
Cumhur Tonba
05-05-2010, 00:14
Son kelimeyi Gün olarak duyuyordum.
Belki de "gündüz gece"den sonra geçiş için uygun geldiği için...
Sonra öğrendim ki Öykü diyormuş :)
Ne kadar uğraşsam da Thank you olarak duymayı başaramadım...
Siz öykü dediğini düşünerek dinleyin bakalım, şimdi nasıl duyacaksınız.
İşitme engelliler için yayınlanan videoyu şimdi 2 defa dinledim. Tam olarak 6.52 de işittiğim kelime öyküz. 4-5 defa aynı yeri dinledim.
Tüm katılanlar harikaydı. İnsan ayırım yapamıyor.
Cumhur Tonba
05-05-2010, 01:55
Bu projeyi destekleyenlerede binlerce teşekkür.
http://www.dogaicincal.com/destekleyenler.html
En çok sevdiğim sanatçılardan biri Cengiz Özkan'dır. Müzik bilgisi, sesi ve sufi duruşu ile her zaman beni etkilemiştir. O'nun, o özel sazı eşliğinde türküye katılmak bana ayrıca bir gurur vermiştir.:p
Fuat Saka ve Sümer Ezgü de yorumlarını çok beğendiğim sanatçılardan.
Benim adını bu çalışmalarda işittiğim bazı müzisyenler var ki bunlardan beğenerek dinlediğim, yorumlarını çok iyi bulduğum birkaçı şöyle: Serkan Çevik (bir önceki çalışmadaki yorumu da çok dikkat çekici idi) Bekir Ünlüataer, Güliz Ayla, "çılgın herif" Mertkan Yılmazer :) ve Can Göksun'du.
Ama videonun sonuna gelindiğinde herkesi bir anda silip süpüren, o bildik ses, Aşık Veysel sesi, o türküye can veren, ruh veren adam...
İşitme engelliler için hazırlanan videoyu az önce izledim:) Gerçekten de gözlerimi alt köşeden alamadım. Fakat paylaşmayı beceremedim.
Herkesi düşündüğünüz için sizleri kutluyorum:)
Fakat paylaşmayı beceremedim.
Linkini verebilirsin
http://www.dogaicincal.com/index.asp?sayfa=caldiklarimiz&id=40
İşitme engelliler için hazırlanan videoyu az önce izledim:) Gerçekten de gözlerimi alt köşeden alamadım.
Bu biçimde yapılmış bir müzik klibine rastladınız mı?
O kadar hoşuma gitti ki, izlemek isterim :)
Yeni versiyonu şimdi dinledim.Tabi ki bu da çok güzel.Yine çok duygulandım...
Teşekkür ederim Sayın Malina:) Az önce facebook sayfamda paylaştım. Daha önce böyle bir müzik klibine de rastlamadım. Bence bu da kilbin diğer ayrıcalığı...
illiada_2000
05-05-2010, 19:04
hazırlayan arkadaşların emeğine ve sesine sağlık çalışmalarınızın devamını bekliyorum keşke çalabildiğim bir müzik aleti olsaydı da sizinle birlikte çalma fırsatında bulunsaydım.ama hayat istediğin herşeyi sana vermiyor inşallah bir gün beraber bir müzikte bulunma fırsatım olur. o zaman hayata ilk tekmeyi attığımın işaretidir.
Zafer İnandıklı
05-05-2010, 22:08
Bu gün dinleme fırsatı bulabildim, Muhteşem olmuş. Emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum.
asumandilek
05-05-2010, 23:42
Berk:
Yol bir dakka miktarınca
Gidiyorum gündüz gece
Öykü:
gündüz gece
gündüz gece
gündüz gece
Berk:
Thank you
Böyle mi yani?
Herkes mi böyle duyuyor?
Yorumları okurken hiç yazmayayım dedim ama dayanamayacağım. Madem sordunuz duyduğumu ve ne düşündüğümü de yazayım...
Ben ilk dinlediğimde de " öykü " olarak algıladım. Konuşmalar neticesiyle defalarca aynı yeri dinledim yine " Öykü " olarak duydum. Yetmedi hiç bir yorum yapmadan eşime de dinlettim o da "Öykü" diye duydu.
Berk'in daha önceleri de dinlediğim canlı performanslarında kardeşine yaptığı böyle atıflar işittim. Bunun bi zararı da olmuş gibi görmedim hiç. Projenin kendisi çok güzel olmuş ve biz bunu konuşmak yerine "thank you" mu demiş, "Öykü" mü demiş tartışıyoruz.
Çalınan müzik aletlerinin çeşitliliği ki neredeyse bütün enstrumanlar kullanılmış, özenle seçilmiş sesler, seslendirmeler, montaj, çekimler, farklılıkların birbirinin içinde kaybolması, bence her karesi müthiş olmuş, bütün emekler yerine oturmuş ve gayet güzel bir proje çıkmış ortaya. Kutlayalım ve yenileri için fikirlerimizi, tartışalım.
Asumandilek haklısın ama bazı şeylere cevap vermek de gerekiyor :)
Odatv "İŞTE İNTERNETİN YENİ FENOMENİ" diye iddialı bir başlık atmış ve okur görüşlerine yer vermiş. En dikkatimi çeken aşağıdaki yorum.
güzel olmuş 02:51 anına denk gelen sahnede dikkat edin mikrofona kablosu takılı değil :) falso vermiş yönetmen.
Dileyen aşağıdaki linkten diğer yorumlarıda okuyabilir.
http://www.odatv.com/n.php?n=iste-internetin-yeni-fenomeni-0305101200
02:51 anında, siyah kablo, siyah palto üzerinde görünmüyor...
Oysa biraz geriye, 02:44'de gidince kablonun olduğunu görmek mümkün :)
Bu yorum üzerine ben de bakmıştım ki ilk okurken de mantıklı gelmemişti çünkü kayıtların çekim esnasında yapıldığı ilk çalışmada dile getirilmişti. :)
Projenin kendisi çok güzel olmuş ve biz bunu konuşmak yerine "thank you" mu demiş, "Öykü" mü demiş tartışıyoruz. Bunu tartışanlar da projenin güzel olduğunu söylüyor bir taraftan. Tek yaptıkları iş bunun muhabbetini yapmak değil :D
Hatta ekşi-sözlük tarafında da aynı durum geçerli ;)
Öykü-Berk'in ilk popüler şarkıları benim müzik çalarımda 2-3 hafta dönüp durmuştu ve iş arkadaşlarım "Bu dinlenir mi? Nedir bu? Ciddi olamazısn, bunu seviyor musun?" gibi tepkiler vermişti. Kendi adıma ikiliden zerre rahatsızlık da duymadım projede oldukları için. Gerçi ben müzikten de hiç anlamam. O sebeple de olsam ne olmasam ne :)
Kaldı ki oradaki kelime ne olursa olsun ya da nasıl anlaşılıyorsa anlaşılsın, kimsenin sırf bu sebeple yapılan işe ait tüm güzellikleri yok saymaya hakkı yok.
Öykü-Berk'in ilk popüler şarkıları benim müzik çalarımda 2-3 hafta dönüp durmuştu ve iş arkadaşlarım "Bu dinlenir mi? Nedir bu? Ciddi olamazısn, bunu seviyor musun?" gibi tepkiler vermişti. Kendi adıma ikiliden zerre rahatsızlık da duymadım projede oldukları için. Gerçi ben müzikten de hiç anlamam. O sebeple de olsam ne olmasam ne :)
Ben Cd lerini bile almıştım. Bana göre müthiş bir "iş"ti yaptıkları. Zekiyceydi.
Bu proje için Face Book da yazmıştım, burada da yazayım;
Her dinlediğimde söylediğim tek cümle;
Hepinizin elini öpeyim..
Engelliler.biz
Doğa İçin Çal (http://www.engelliler.biz/forum/ilginc-bilgi-video-ve-resimler/46477-doga-icin-cal.html) başlıklı daha önce açılmış konuya, işitme engelliler için hazırlanmış, Uzun İnce Bir Yoldayım videosu ekledim. 2 gün oldu, tek kişi yorum yazmamış...
Uzun zamandır ilişkide olduğum bir site...
http://www.engelliler.biz/Hakkimizda.htm
Oradaki webdersleri.com'dan kasıt, benim :)
Yani site sahibi bile beni tanıyor, reklam olsun eklenmedi o mesaj oraya...
Engelliler bu kadar şeyden şikayet ederken, kendileri için yapılmış bir jesti nasıl görmezden gelebiliyorlar?
Benim için, bugünün sorusu da bu :)
(Bu soruyu orada da sorabilirdim ama onun da cevapsız kalma ihtimali yüzünden vazgeçtim. Oysa nedenini gerçekten merak ediyorum. Belki burada ihtimaller üzerinde yazışacak kimseler bulabilirim)
Orhan Özbilgiç
06-05-2010, 10:50
''Divane Aşık Gibi'' den sonra, ''Uzun İnce Bir Yoldayım'' ı, biraz şansızlık diye izledim. Ama kortuğum başıma gelmedi. En az ilki kadar başarılı buldum. Hatta benim için, ilkinin kanıksanmışlığının boşluğunu doldurdu.;)
Ben de; İngilizce teşekküre takılmıyorum. Madem müziğin enternasyonallığını tartışmıyoruz, uluslararası müzik yarışmalarına bile, yer yer yabancı sözler içeren parçalarla katılıyoruz, o zaman çok önemli değil.
Müjgan arkadaşımızında, bu sefer ki grupta yer alması bende tarifi güç bir duygu yarattı.
Sevgili Malina;
Devrim niteliğinde, çok kaliteli işlere imzalar atıyorsunuz. Agaclar.net üyesi olarak, sayenizde bende kendime gurur payı çıkarıyorum. İyi ki varsınız. Tekraren söylüyorum: Agaclar.net üyesi olmak bana kıvanç veriyor.:)
Ben de; İngilizce teşekküre takılmıyorum. Madem müziğin enternasyonallığını tartışmıyoruz, uluslararası müzik yarışmalarına bile, yer yer yabancı sözler içeren parçalarla katılıyoruz, o zaman çok önemli değil.
Demek, siz de thank you olarak duyanlardansınız... :)
Fırat Çavaş'ın, "orada öykü dedi. Kaydı ben yaptım, ben bilmezsem kim bilecek?" dediğini ileteyim :)
Yaşadığınız endişeden sonra, beğenmenize sevindik :)
Cumhur Tonba
06-05-2010, 12:10
Şu andan sonra olacakları ben sizlere söyleyeyim mi?
Alttan müthiş bir baskı gelecek. İnsanlar bu projenin devamı olacak videoları sabırsızlıkla bekleyecekler. Ve öngörülerimde çok az aldanırım. Sizler sanatçı aramıyacaksınız. Sanatçı kardeşlerimiz sizi aramaya başlayacak. İşiniz zor çocuklar. Öylesine bir yol açtınız ki, artık bu yolu kapamak ve geri dönmek imkansız. Şimdiden paçaları sıvasanız iyi olur.
cukurovalı
06-05-2010, 12:20
Dinlerken mest olmuşum, başka bir aleme gitmişim, Ağaçlar.net 'den dolayı kendime bile biraz pay çıkarmışım.
Engelli kardeşimizi görünce duygulanmışım, o kelimeye hiç mi hiç takılmamışım, yapılan işin keyfine dalmışım.
Emeği geçen herkese çok ama çok Teşekkür ederim.
Engelliler.biz
Doğa İçin Çal (http://www.engelliler.biz/forum/ilginc-bilgi-video-ve-resimler/46477-doga-icin-cal.html) başlıklı daha önce açılmış konuya, işitme engelliler için hazırlanmış, Uzun İnce Bir Yoldayım videosu ekledim. 2 gün oldu, tek kişi yorum yazmamış...
Uzun zamandır ilişkide olduğum bir site...
http://www.engelliler.biz/Hakkimizda.htm
Oradaki webdersleri.com'dan kasıt, benim :)
Yani site sahibi bile beni tanıyor, reklam olsun eklenmedi o mesaj oraya...
Engelliler bu kadar şeyden şikayet ederken, kendileri için yapılmış bir jesti nasıl görmezden gelebiliyorlar?
Benim için, bugünün sorusu da bu :)
(Bu soruyu orada da sorabilirdim ama onun da cevapsız kalma ihtimali yüzünden vazgeçtim. Oysa nedenini gerçekten merak ediyorum. Belki burada ihtimaller üzerinde yazışacak kimseler bulabilirim)
Engellilerin en büyük engellerinin görünür engelleri değil de iletişim engelleri olduğunu söyleyerek kişisel görüşümü belirteyim.
Dikkat edilirse, en çok, dışlanmaktan yakındıkları, asıl isteklerinin; diğerlerinin onlara aşırı ilgi ya da şefkat gösterilmesi değil, toplumsal kabul ve eşitlik olduğunu görürsünüz.
İçe kapanıklar; o kadar içe kapanıklar ve iletişim engelini yaşıyorlar ki (bu engel sadece onlardan kaynaklanmıyor, engellilere karşı engelli konumundaki, engelsiz oldukları kabul edilenlerin bunda payı daha büyük) bu tür durumlar kolayca oluşabiliyor.
'Görmezden geliyor'muş gibi görünüyor olabilir, ancak seyretmiş olanların görmezden gelebileceğini sanmıyorum. Tepkilerini ifade edemiyor olmaları çok daha olası.
Unutulmamalı ki alışık oldukları bir yaklaşım da değil olan, ne tepki vereceklerini kendileri de bilemiyor olabilirler. Haberler tamam da müzik konusunda Doğa İçin Çal, bir ilk.
Yukarıdaki düşüncem genel olarak engelliler açısından, özelde işitme engelliler açısından ise bir başka zorluk daha ortaya çıkıyor; tepki vereceği kişiyi görememesi.
Birçok kişinin (ki ben de buna dahilim) telefon ile konuşmayı pek sevmediklerini bilirsiniz, gözlerini görmediğim bir kişi ile konuşmak gerekliliğin dışında bana bir şey ifade etmiyor örneğin. Bu iletişimlerini bizim tahmin edebileceğimizden çok daha fazla bloke ediyor olabilir.
İletişimin tüm yoğunluğu görme üzerine kurulu olduğundan ve karşınızda görerek iletişim kuracağınız biri de olmadığında olay, telesekrete konuşmaktan daha bile boş gelebilir ve düt sesi de olmadığından, iki satır olsun yazmayıp, zaten mevcut ve alışkın olunan sessizliği sürdürmek çok daha kolay olsa gerek.
İşaret dili ile konuşan insanların yüzlerine uzun süre bakamıyorum, gözlerinin derinliği ve anlam yükü ağır ve ürpertici geliyor bana. Oysa sesli iletişimde biri ile sırtınız dönük iken hatta onun da sırtı dönük iken sohbet edebilir hatta yerine göre bunu tercih edebilirsiniz.
Onların böyle bir lüksü yok. Dolayısıyla aslında sözlü iletişimi temsil ve taklit eden yazılı iletişim ile araları çok iyi olmayabilir ve iç dünyalarındakileri bizlere göstereceklerini umduğumuz zamanlarda tam tersine içlerine kapanıyor olabilirler.
Uzun sözün kısası; asıl engel iletişimde, hatta bu öyle bir engel ki engelsiz olduğumuzu sandığımızda dahi çoğumuzun aşamadığı bir engel.
gece
asıl başarı, aşılmaz görünen engelleri birlikte aşıp ortak duyguları paylaşmaktır diyen forum kişisi
Sevgi Durul
08-05-2010, 12:33
Ben de dinledim. Aşık Veysel Şatıroğlu'nun ölümsüz eseri, mükemmel seslendirilmiş. Emeği geçenlerin yüreklerine sağlık.
mükemmel bir projeden mükemmel bir proje daha böylesi bir proje içinde yer almak çok gurur verici olmalı bende sizlerle olmak bu projede bir katkı sağlamak isterim bu projeyi başlatanlara fikir sahiplerini çok teşekkür ederim
Günün yorgunluğu erkenden yatma ihtiyacı hissettirdi.
Erken yatınca da gece saat üçte uyandım, baktım bütün vücudum kırılıyor. Kalkıp bir asprin alsam iyi olacak dedim ve bu arada yatak odamdaki TV yi de açtım.
Karşımda agaclar.net'in avatarını görünce bende ne uyku kaldı ne de ağrı.
D.İ.Ç'ın ikinci bölümü çalıyordu.
Fırat Çavaş ve arkadaşı Okan Bayülgen'in programındaydılar.
Uzun uzun alkışlanmaları ve O.Bayülgen'nin " çocuklar sizlere sadece teşekkür yetmez, beyninizden öpmeli sizleri" sözleri çok hoştu.
agaclar.net'in bir kere daha isminin duyulması bana gurur verdi.
Sevgili malina size, Fırat ve emeği geçen bütün arkadaşlara bir kere daha teşekkür etmek isterim, sağolun arkadaşlar.....
Ben de programa Fırat Çavaş'ın katılacağından habersizdim. Okan Bayülgen'in kendisini anons ettiğini duyunca hem çok duygulandım hem de bir agaclar.net'li olarak gurur duydum.
Bir kez daha başarılarınızı tebrik ediyorum. Daha nice projelerde isminizi duymak dileğiyle...
İnternetim kısıtlı olduğu için yeni dinleyebildim. Harika bir iş yapılıyor. Emeği geçenlerin ellerine,yüreklerine sağlık.
Ben de televizyonun karşısında uyuya kalanlardanım. Kaçırdığım için çok üzüldüm. İzleyemesem de, tekrar tebrik etmek ve burada olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum:)
Yine çok güzel ve gurur vericiydi. Ayrıca bandırmalı bi arkadaşımızın orda olması daha da mutlu etti beni. İyi bir Türkiye mozaiği oluşturulmuş.
Siteye bu aralar çok sık giremiyorum.Videoklip'i ancak izleyebildim.Bence şarkı seçimi ve çekimler ilkinden de güzel olmuş.Emeği geçen herkesi kutluyorum.
Biraz şaibeli bir slogan ama buraya çok yakışacak .Durmak yok , yola devam :)
Gunlerdir kivancla dinliyorum ve izliyorum bu videoyu. Oncelikle; bu piril piril insanlarin, bir amac icin, boylesine biraraya gelmesi muhtesem birsey.
Birseyler icin tam umidimi yitirmeye baslarken; bu guzel insanlar, yuregime su serpiyor. Umursamazlik carkina herkesin kapilmadigini gormek, bana umit veriyor.
Video da; beni en etkileyen bolum, sessizmis gibi gorunen, ama ciglik gibi yuregimize carpan kisim. Onun icin; 2. hazirlanan videoyu, daha da cok sevdim.
Ayrim yapamiyorum ama, yorumunu en cok begendigim sanatci Mertkan Yilmazer.
Ben de; tum arkadaslarim gibi, agaclar.net uyesi olmaktan, ayrica gurur duyuyorum.
Sevgili Malina, Firat Cavas ve projeye tum emek verip, destekleyenler sagolun, varolun.
Sevgiyle kalin...
Eser İlhan
10-05-2010, 08:10
MUhteşem olmuş. Duygularımı nasıl ifade edebilirim,bilmiyorum.Şu ortam içinde sanki bir vaha. Ben de bazı arkadaşların dediği gibi ilkinden sonra "uzun ince bir yoldayım"ın biraz yavan kalabileceği düşüncesiyle başlattım videoyu ama ne kadar yanıldığımı hemen anladım. Gözlerim dolu dolu izledim.Çok mutlu oldum,adeta içim yıkandı.
Berk-Öykü ise ilk dinlediğimde hiç dikkatimi çekmedi,fark etmedim bile. Yazılanları okuduktan sonra meraktan tekrar izledim ve "Öykü" dendiğini açıkça duydum. Ama bu kadar güzel bir işten sonra bunu tartışmak bence gereksiz. Harika bir iş yapılmış ; bunu düşünen,hayal eden,kotaran herkesi tüm yüreğimle kucaklıyorum.
''Divane Aşık Gibi'' den sonra '' Selanik türküsü '' kalbimden geçmişti, ilki kadar başarılı olurmu ? sorusuna da evet diyememiştim.
''Uzun İnce Bir Yoldayım'' güzel olmuş, parçalardaki akışkanlık ve uyum, iyi sağlamış.
Bence sesleri bu diziye getirebilmek, parçayı yorumlamaktan daha zor olsa gerek. Tüm katılımcıları yürekten kutluyorum.
Engelliler konusunda sayın gece' ye katılıyorum.
Ersan Özcan
11-05-2010, 03:19
inşallah nice projelerde sosyal sorunları dile getirmek ümidiyle....
Engelliler konusunda sayın gece' ye katılıyorum.
Engelliler iiiiçin yaptığı genellemeler konusunda ben de gece'ye katılıyorum ama söz konusu olan o değil.
Agaclar.net büyüklüğünde, engellerle ilgili bir forumdan söz ediyoruz.
inşallah nice projelerde sosyal sorunları dile getirmek ümidiyle....
Merhaba Ersan Özcan, her iki projede de yer almış biri olarak, seni burada görmek ne güzel... :)
Belki bir gün, bir projede de bizler yer alırız ümidiyle..... :))
Ankara halk müziği korolarından tanıdığım, tanıştığım, ünlü, ünsüz bir çok kişi projede yer almaya çok hevesli olduklarını ilettiler. Onları şimdiden gönüllüler listesine yazdık.:p
O zaman beni de yazın sevgili Müjgan:) Ben de ilk ve orta öğretimim boyunca okul korosundaydım. Nota da bilirim:p
Mertkan D. Yılmazer
11-05-2010, 18:29
Öncelikle Müjgan, Gülşen ve tüm Ağaçları dallarımla selamlarım. Bu güzel iltifatlar karşısında yaprakları dökülünce çıplak kalmış bir Günlük ağacı kadar utandım !!! ;)
Sevgiler ve saygılar.
İyi ki varsınız.
Eser İlhan
11-05-2010, 22:21
Merhaba,bu güzel çalışma ile ilgili duygularımı daha önce paylaşmıştım. Ailece de tekrar tekrar izledik. Çok etkilendik...
Önce oğlum aramaya başladı onun adını, sonra hepimiz merak ettik ve şimdi klipte yer alan bir enstrümanı sormak istiyorum sizlere : 53.saniyede Cihan Gülbudak'ın çaldığı enstrümanı çok merak ettik. Bu nedir? Bizi aydınlatırsanız çok mutlu olacağız.
Tekrar teşekkürler bu güzel çalışmayı bizlerle buluşturduğunuz için.
Cihan Gülbudak'ın çaldığı aletin adı: Theremin
Theremin ilk elektronik ve çalarken temas gerekmeyen müzik aletidir. İsmini mucidi olan rus Profesör Leon Theremin den alır, 1928 de mucidi tarafından patenti de alınmıştır. Orjinal adı Termenvox veya Aetherphone dur, daha sonra ingilizceleşerek zamanla Theremin adını almıştır.Kontrolü iki metal anten arasında sağlanır, bu antenler aleti çalan kişinin ellerinin pozisyonunu algılarlar.Bir el ile titreşim dalgaları gönderilir diğer el ile de sesin şiddeti ayarlanır. Theremin ürkütücü sesler ile birleşik bir alettir. Elektrik sinyalleri Theremin uzerinde büyütülür ve bağlı olan hoperlörlere gönderilir.
wikipedia (http://tr.wikipedia.org/wiki/Theremin)
Duyduğuma göre, bu alet önce hırsız alarmı olarak tasarlanmış ama sonra müzik aleti olarak kullanılmaya başlanmış :)
http://www.dailymotion.com/video/xbxsji_meczup-theremin-performance_music
Bu benzersiz ve mükemmel çalışmada emeği geçen herkesin yüreğine sağlık.
Eser İlhan
12-05-2010, 07:48
Cihan Gülbudak'ın çaldığı aletin adı: Theremin
Teşekkürler sevgili malina , akşam söylediğimde oğlum çok sevinecek. Dün yatana kadar internette aradı durdu bu müzik aletini :))
xenkebikec
12-05-2010, 16:10
Emeği geçen herkesi kutluyorum, ilk parçadan daha güzel bir çalışma olmuş çok beğendik.
Herkesi tebrik ederim. İşte "sanat" bu olmalı dedim. Canı gönülden kutlarım.
Ben de dahil olmak isterim tabi ki de :) Denizli'den.
Ellerine sağlık hepsinin cok güzell bir organizasyon.
nihal_es
16-05-2010, 23:54
Uzun zamandır agaclar.net'i takip edemiyordum.. Bu gece bir video paylaşım sitesini dolaşırken " Doğa İçin Çal " başlığını görünce merakla videoyu açtım ve muhteşem bi çalışmayla karşılaştım.. Çok beğendim emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum..
Çok, çok güzel olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık. İşitme ve zihinsel engelli arkadaşlarımız için yaptığınız ayrıca çok özel. Komşularımızı katmanız da öyle. Belki gelecek sefere, Suriye, Mısır, İran'dan da belki başka yerlerden de doğa gönüllüsü arkadaşlar dahil olur.
Usta işi bir çalışma, tekrar tebrik ederim.
Saygı ve sevgilerle...
Sahil Deniz Ö.
26-05-2010, 11:27
Doğa için çal "Divane aşık" projesiyle harika bir çıkış yapan ekibiniz/miz (çünkü onlar bizim için söylüyorlar) "uzun ince bir yoldayım" türküsüyle yine gönüllerimizin sesi olmaya devam ediyorlar. Yolunuz her zaman açık olsun. Herkese teşekürler.
yazmadan duramıyacam.muhteşem bir klip. muhteşem sesler. muhteşem görüntüler. her şey çok güzel olmuş. emeği geçen herkese teşekkürler.
nanoSAFE
15-07-2010, 16:52
Harika ötesi bir çalışma olmuş, yayınladığını öğrendiğimde hemen izlemenin yolunu aradım ve facebookta paylaşımlarını buldum. Onların sayesinde bende paylaştım, izlerken aldığım keyfin yanısıra aldığım beğeni mesajlarını da gördükçe hala heyecanlanıyorum.. herkesin emeğine sağlık..
çalışmada emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyor ve saygıyla önlerinde eğildiğimi bilmelerini istiyorum. her izleyen gibi bende defalarca izledim ve duygulandım. itirafta etmeliyim ki onları kıskandım; kim böyle güzel bir projede yeralmak istemez değil mi?
tekrar tekrar çok çok çok teşekkürler...
dün rastladım projeye yaptığınız işleri ya da yapmak istediğiniz işleri takdir ediyorum, keşke elimizden daha çoğu gelse doğaya olan ilgiyi çok daha üst seviyelere çekebilsek ama bu tarz projeler oldukça inanıyorum ki zamanla herşey yoluna giricek tabi ki önce eğitim okul dönemlerinde okullarda konferans düzenleyebilicek gençleri bilgilendirip doğa hakkında bilinçlendiricek bir grup kurulabilse çok çok hoş olucağı kanaatindeyim.
HalloweenSchiff
28-08-2010, 21:28
Bunu belki 40 kere izledim hiç sıkılmadım hala izleyesim geliyor mükemmel hissediyor insan kendini siz olmasanız stresimizi nasıl atarız bilemeyiz bu hayatın kötülüklerinden nasıl uzak durup zihnimizi dinlediririz bilemeyiz teşekkürler D.İ.Ç
Devhochi
29-08-2010, 13:24
Bir parçası olmak isterdim, gerçekten şahane olmuş
Eylül ayındaki dikimimizi doğa için çal grubuna ithaf edeceğim Fırat beyle temasa geçip çalışmalarımı bahsedeceğim kendisine
bayazbulut
16-11-2010, 17:02
Elinize sağlık, çok güzel bir çalışma. Tebrik ederim.
Ağzınıza sağlık ,harika bir çalışma olmuş,insan seyredip dinlerken kendinide orada o grubun içinde olmasını istiyor...
Mehmet Kınık
07-05-2011, 18:55
Defalarca izleyip dinledim ama doyamadım... Yüreğinize sağlık! Allah hepinizden razı olsun!
cetasule
08-05-2011, 11:52
Çok ama çok güzel
Katkı sağlayan herkese teşekkürler
gülincarmen
17-03-2013, 14:51
mükemmel
Mustapha_66
15-06-2013, 13:36
Gerçekten çok güzel, İnşallah daha da fazlasını görürüz.
En beğendiğim şarkısı bu...
En beğendiğim şarkısı bu...
Bence hepsi de çok güzel.;)
aycan0142
19-03-2014, 12:17
çok çok başarılı ve güzel bir çalışma...emeği gecenlerin emeklerine yüreklerine sağlık....
omerguler
06-07-2014, 12:08
Yüreğinize sağlık
JackSparrow22
15-12-2018, 14:54
Harika! :D
balkabagi
19-12-2018, 09:59
harika olmuş
Cuneyt Karakuş
31-12-2018, 02:36
Tebrikler
selviahmet50
02-01-2019, 15:41
hep dinledigim sarkı
toptanci
30-04-2019, 10:55
O kadar sene geçti ben bu eserlerini gerçekten unutamadım. Hep dinlerim resmen takıntı halini aldı. Hatta youtube downloader (https://tr.savefrom.net/1-how-to-download-youtube-video.html) tarzı bir program ile indirip arabama yaptığım bir CD içerisine dahi eklediğim bir şarkı oldu. Yapanların bir kez daha ellerine, emeklerine sağlık diyorum.
vBulletin® v3.8.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.